The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
1.: nem lesznek ilyen problémáid, 2.: mert ez a játék MEGÉRDEMLI!!!
Nem leszek álszent, mert én is "biztonsági másolattal" játszottam vele, de csütörtökön megveszem. Én barom (még decemberben) a Hellgate Londont vettem meg.
oroszcucc:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Akkor én is segítek:
- 1.2-es felmegy az alap játékra
- mentések: C:\Documents and Settings\"NEVED"\Dokumentumok\The Witcher\saves
Én simán újratelepítettem, visszamásoltam ide a mentéseket és minden oké volt.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mászkálj csak és rá fogsz jönni! 😊
Amúgy, ellenem egy csomó ökölvívó nem állt ki,miért nem?
- A bunyónál duplázd meg a felajánlott tétet, plusz a tét fele (gyk.: 20+20+10). Pl 20-at ajánl fel, akkor 50-ért még kiáll, de 51-ért már "kizárt". Ezek persze nem nagy tétek egyszerre, de ha végigversz mindenkit a fogadóban, akkor azért párszáz összejön, fõleg hogy minden nap végigverheted õket. A nagyobb pénzt persze a bajnokok dobják -pl Szikla Homályvízben.
- A kockapókerrel is jó pénzt össze lehet szedni, akár egy játékkal is, csak a profikkal kell játszani. Többszáz, sõt ezer orent is le lehet akasztani egy két partival! Thalert legalább is rendesen megkopasztottam 😊
- Ha szereztél egy pergament, vagy könyvet - add el! Természetesen csak MIUTÁN KIOLVASTAD!!!!!! A tartalma úgyis megmarad a fejedben, viszont nem foglalja a helyet és még pénzt is kapsz érte, ráadásul elég jó pénzt ha olyan könyvrõl van szó.
- Válallj el minél több küldetést (fogadó elõtti faliújságon, de ritkán máshol is elõfordul ilyen hírdetõ). Egy ilyen küldiért is kapsz ált. jópár száz orent, többet-kevesebbet, ez a küldetéstõl függ. Ráadásul xp-t is jár ezekért!!!
- Adj el mindent amire nincs szükséged
Határozókat már találtam, de sokat még biztos nem, azok általában hol vannak?
A "Felhívás" címû küldetéseket mindig elvállalom, de úgy direktbe nem szoktam keresgélni a szörnyeket. Néha nagyon nem tudom, hol találom õket.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Alkoholt nem feltétlen kell venni, mert sok helyen lehet találni (pláne vége felé).
Értékesebb összetevõket gyûjteni kell és eladni jó pénzért. Ehhez sok növény/ásvány/szörnyhatározót azért nem árt olvasgatni.
Értéktárgyakat szintén nem árt eladni.
Meg kell csinálni a legendásabb szörnyek lemészárlásást mindig és a tófeájukat elvinni a megrendelõknek (1xrre csak egy lehet nálad sajna). Jó pénz az.
Rúnákból három kell (bármilyen) + az ezüst kardod és akkor jó pénzért megkovácsolják neked. Több egyforma rúna más hatásokat ad stb.-stb.
Meteoritkõbõl is három kell (bármilyen) és abból kovácsolnak jó pénzért neked új acélkardot (már meteoritkardként), szal. lesz egy feles kardod utána. Itt is lehet kombinálni a különbözõ színû meteoritköveket.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kettõ megválaszolatlan kérdés halmozódott fel bennem a 3. Chapter-ig.
1. Hogy lehet komolyabb mennyiségû pénzhez jutni? Állandóan pénzhiánnyal küzdök, néha örülök, ha meg tudom venni azt a néhány üveg alkoholt hogy Fecskét + Rõtbaglyot + Macskát gyártsak. (ezek nélkül sok helyen nem boldogulok). Bunyó + Kockapóker nekem úgy tûnik nem egy aranybánya (pláne ha az utóbbiban vesztek)
2. A rúnák vagy micsodák hogy kerülnek rá a felszerelésre? Ha jól sejtem, kovácsnál, de az elõzõ probléma (pénzhiány) miatt idáig még em jutottam el.
Elõre is köszönöm a türelmet és a válaszokat! <#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az nem baj akkor ha különbözö a runa?Asszem még van 2 föld runa a raktáromban!
Ha megvan a 3 runa egyszerüen csak odamegyek a kovácshoz és akkor már egyértmü lesz,hogy hogyan kell?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Van egy hold runám,hogyan tudom rákovácsoltatni az ezüstkardomra?Mert amikor oda megyek egy kovácshoz,rányomok a kovács gombra,akkor csak azt látom,hogy van nála egy acélkard amit meg lehet venni,meg azt,hogy el tudom adni a runát,de az ezüstkardom nem érdekli öt,igy még csak a kardra huzni sem tudom a rúnát...egyáltalán nem vágom hogy most akkor mi van..!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
De most újabb segítség kellene! <#felkialtas>#felkialtas> Hol találom az a vérszomjas vivern-t amirõl a fõvadász beszél??? <#kerdes>#kerdes> Lepasszolhatnám nála a trófeáját de sehol sem találom pedig már a szegény- és a kereskedõ negyedet és a gátat is átnéztem késõ éjszaka! <#szomoru2>#szomoru2> Az tudom hogy nem a mocsárban van ott már egyszer kinyírtam a vivern-eket és már öltem több királyvivern-t is de trófeát nem volt egyik hullánál sem! <#nemtudom>#nemtudom> <#help>#help><#help>#help>
A bankrablásos küldivel még mindig nem tudom hogy mi legyen. <#nemtudom>#nemtudom> De az jó hír, hogy nem leszek elsõ számú közellenség ha a mókusokat választom esetleg! <#taps>#taps>
Bankrablásnál muszáj az egyik oldalra állnod, de nem fog a rend sem rádtámadni a városban azonnal csak mert a lázadókat segítetted.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Ezektõl a készítõktõl elfogadnék 1 BG2szintû csapat alapú rpg-t. 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de Alsberg (Rend Nagymester) a végén szvsz. Alvin tutira (csak visszajött a jövõbõl, avagy ilyesmi). Náa van a medál amit Alvinnak adtam és többször is azt ugatja, hogy erre-meg arra tanítottunk, amit ugye szószerint Alvinnak tanítottam. Ráadásul az indokai is a tetteire azok, amiket Alvinnak mondtam. Hmmm. Azért megöltem, az a biztos.
A végén meg a másik witcher már csak azért sem lehet Berengar, mert õ ott halt meg melettem a Javed-del folyó vésõ összecsapásunkban, mivel meg tudtam gyõzni a játék során és a végén mellém állt. Szembenézett a félelmeivel és bele is halt. Viszont valaki más is csinál(t) witchereket és ez gond lesz...
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
A Baldur's Gate és Icewind Dale sorozatok óta ez az egyetlen olyan Fantasy RPG ami a gép elé tudott szögezni. Visz mindent, a látvány a történet fantasztikus. És többször ujra játszható higy pl a nõcik felét nem sikerült meg... találni 😊 A történetet több helyen is lehet más szálra terelni, igy sose unatkozik az ember mellette.
Hat remegve várom a folytatást.
Ja és a szinkron. Egyesek fikázzák, mások dicsérik. Fikázás helyett csak összetehettjük a kezünket mert a Splinter Cell 2 óta én ugy tudom ez az egyetlen játék amit leforditottak és még le is szinkronizálták. Igen persze vannak benne hibák, de gondolom egy játékot közel nem ugy kell szinkronizálni mint egy filmet. A hangok nagyon el vannak találva (volt egy két nem karakterhez illõ, de hat a filmeknél is sikerül egy két nem oda illõ hangot találni)
értékelésem mindenképp 100%/99,9%
de csak mert tökéletes nem létezik
bocs a hosszu hszért
Vincent-et érdemes kigyógyítani a vérfarkasságból? Hiszen úgy tudom ha életben hagyjuk késõbb segít nekünk. De ha kigyógyítottuk akkor is tud (egyáltalán hatékonyan) mellettünk harcolni? <#conf>#conf>
A bankos küldinél mindenképp kell oldalt választani??? <#fejvakaras>#fejvakaras> Semleges nem lehet sehogy maradni? Ha mókusokat választom onnan Vizimában lévõ Rózsa rendi katonák és lovagok ellenségesek lesznek velem ha meglátnak és le kell õket verni? <#confused>#confused>
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Lehet, hogy eladom - bontatlan gyári csomagolásban van, kb. 6000 Ft-ért. A CE-t beszerzném, ha egyáltalán lehetne kapni...
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
az 5. fejezetben kissé elakadtam: megvannak a cuccok a páncélhoz, a térkép elirányitott az öreg bányába, ahol is van egy kalauzkõ és irja a leirás hogy mi a kombináció, de az istennek nem tok vele mit kezdeni
sajna nem jöttem rá hogy mcsak ugy vaktába el kell lõni a kombinácioó által leirt jeleket vagy rá kell irányitani a kõre vagy mit de semmi nem történik
valaki tudna segiteni ebben?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Hol tudom kideríteni hogy az 1.2-es patch megy a játék alatt??