13886
  • TomDantes
    Aha...kezdek rá jönni. Nagyon tetszik ez a játék...csak nem gondoltam hogy ilyen megoldások lesznek benne...de ettől még tetszik, jó ez nagyon.

Csak valahogy nem megy a gondolkodás...meleg is van...meg minden
  • Bachstein
    :):) itt mindent komolyan kell venni
  • TomDantes
    Aha...baszus...igen emlékszem minthamondták volna hogy éjfélkor...de azt nem gondoltam volna hogy ennyire komolyan pontban éjfélkor...de durva.
  • Bachstein
    Éjfélkor menj a raktárhoz pontban...
  • TomDantes
    Este sincs nyitva..és Vincent sem mon semmit...de a drogot meg találtam.
    Mindegy, majd hátha ezután niytva lezs a raktár is
  • rosti
    Ütlegeld le az orvgyilkosokat este az utcán van náluk + a szalamandrásoknál is van...

A raktárba ha a fogadó meletire gondolsz ahol winsentel kéne taliznod oda este menj akkor nyitva lesz az ajtó...

Olvasd el a karaktered megjegyzéseit a könyvedben attol okosab leszel és figyusz,hogy mit mondanak neked a karakterek onantol tiszta logika...
  • TomDantes
    Huh megint megakadtam. Vissza olvastam a hozzá szólásokban de nem jöttem rá...szóval igen nyomozok és igen Coleman halott, viszotn valami drog kéne...de kitől?
    Meg am ásik amit nem értek, ott a raktár. Oda hogyjutok be? Azt hittem ha elintézem az őrt, majd be jutok ,de nem.Hm...nem ilyne egyszerű játék ez...mondjuk nem baj, csak nem jövök rá hogy mit kell csinálni...
  • Dakkon
    használj trainert az aktuális patch-odhoz megfelelőt. Egyszer használod a max health-ot, legyakod a besxtiát, aztán elfelejted!
  • Deajka
    Sziasztok!

Tudna valaki mentés adni amivel a bestián túl lehet lenni?

(A jó ..k...anyját aki ezt kitalálta)

Köszi
  • rosti
    Az elején a fogadóban van egy régiségkereskedő attol is csaklizhatsz könnyveket..
  • tarti19
    lesz olyan is de azok amjd később jönnek elő, az elején áltlaában házakban leled mega könyveket vagy megvásárolhatod asszem abigailtől is, de már régen játszottam vele igaz vagy 100 órát belefeccültem a dologba:)
  • TomDantes
    Aha, értem köszi Hm...jó érekes megoldás ez a játékban, de jó.
    És most már csak egy kérdés... hol van olyan hogy könyv árus? Gyógynövény, fegyver, meg minden szir-szar árust találtam...vagy csak nem néztem szét eléggé ,és vak vagyok?

• tarti19
    na szóval nincs apra, megveszed az árusoktól a könyveket vagy itt-ott megtalállod a könyveket amikről aztáén bekerülneka naplóba az infók
  • TomDantes
    Aha, nos ez lehet, igen. De lenne még egy kérdésem. Ezt nem értem, miért nincsennek benne bizonyos szörnyek a szörnyhatározóban? Emiat nem tudok megcsinálni néhány küldetést.
    Mert van olyan képeségem hogy ismerje a szörnyeket...de pl: a vízbefúltat vagy mit azt nem ismermi.

Vagy kéne tennem valamit hogy ismerje, beszélni valakivel? Egy csomó ilyen vízbefult izét levágtam már, de nem ismeri, így küldetést sem lehet megcsinálni.

Valahogy nekem ez a része zavaros a játéknak...
  • rosti
    Lehet eltelt kb 10 nap mire ezt a küldit megoldottad mert bizony éjjfél felé ott kellene leniük az utcákon a prostiknak is az orgyilkosoknak is..
  • rosti
    Hát erről van szó, englisül nemtudoknak szinkron nélkül....
  • TomDantes
    El akadtam egy küldetésben. Arról van szó ahol a második fejezetben a prostikat kell megvédeni.
    Be van jelölve térképen ,hogy hol vannak,de semmi nem töténik. Akár napal megyek akár éjszaka, reggel délben este, a három be jelölt pontnál semmi nem történik.

Nem értem a dolgot
  • bitbandita
    Jaja! Pl a kereskedőnegyedben: sok ember az utcán, jönnek mennek, egyszer csak felkiált valamelyik aki akkor vett észre: "Emberek egy witcher! Rejtsétek el az asszonyaitokat!" De persze hiába rejtik...
  • blackfire001
    Ez remek hír, köszönöm a segítséget!
  • Count Adyn
    Jah egyszerre csak egy trófa lehet az embernél (vicsernél:d), de ezek nem számítanak végijátszás szempontjából, csak pénzt kapsz értük, illetve ha megszerzed mind akkor kapsz egy tápos kardot:) 10 van összesen.
  • Fbn Lx
    ja, amúgy nem tudok róla hogy a 'kukorix' feje kéne a főküldetés továbbviteléhez, tán csak pénzt kapsz érte...
  • Fbn Lx
    szúrbozót? :DSA
    meg kukorix: Az akar lenni a Cockatrice? :D hát beszarás, viccesek a magyar nevek :D
  • blackfire001
    Erre nem tudnátok nekem választ adni?

• Prince23
    Egy witcher.
  • Ioles
    Sziasztok!

Nah sikerült befejeznem nekem is, és igen, nem bántam meg hogy megvettem Csak lenne egy kérdésem, spoilerben teszem fel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végső videóban amikor Geralt átveszi a fizetségét, majd elindul kifelé, egy bérgyilkos tűnik fel a királyi teremben, majd a végén megöli Geralt. Ki lenne ez?-mert én nem ismertem fel
  • blackfire001
    Helló!

2. fejezet:
    Elmentem a mocsárhoz, kinyírtam egy szúrbozótót, felszedtem a fejét trófeakánt, a kukorix fejét meg ledobta, és azt már nem tudtam visszamennie. Ha nem adom le a kukorix fejet Vincent-nek, akkor nem is tudom továbbjátszani a játékot??? (A szúrbozót feját leadtam.)
  • rosti
    Szinkron nélkül élvezhetetlen lenne az utca nyüzsgése és az npc-k beszolása.Nagyon jol vannak altalálva a hangsúlyok.
  • JaSoN HuNTeR #10056
    szinkron nem illik nagyon hozzá de jó.
  • tarti19
    Nincs 100 óra mondjuk, de ha 2-szer viszed végig összejön annyi, bár szerintem ez aza játék amin nem lehet csak úgy átrohanni véleményem szerint, ráaádsul a szinkron szerintem 9/10-es, Geralt hangja, DAndelion hangja Shani hangja vagy ALviné kifejezetten élvezhető és élménydús, de még sorolhatnám tovább, persze lehet elfogult avgyok, de én jobban szeretem a játékokat az anyanyelvemen hallani
  • TomDantes
    Jó közben megcsináltam. Szóval, ha valaki hasonlóan lúzer lenne mint én, akkor a megoldás: játékot feltelepíteni, nem crakkelni!!! Göl tenni 1.2-es patch! Aztán minimum 4.12.3-as dameaon tools-ad be olvastatni a posedon-mini image-t. És működik!!!!! Atya ég...4 éf fél órán át kínlódtam vele, de rá jöttem. Azt hiszem kicsit bele is őszültem.
  • TomDantes
    Még valami ha ez számít plehr verzió. Tényleg nem értem, ha nála jó akkor nálam miért nem?
  • TomDantes
    Ja igen, és persze olvastam a FAQ-ot, de ezt a verziót csak simán feltelepíteni és crak-elni kell..legalábbis a haver gépn így működött. Szóval nálam is kéne.

Tehát????
  • TomDantes
    Van egy kis problémám. A teljes játékot ha elindítom, nem történik semmi csak egy hiba üzenet hogy hibát észlel ezért leáll..stb ,stb..blabalala.

Na, és attól őrülök meg, hogy a demo működik. Jól telepítettem fel, jól crack-eltem, a haverom gépén működik.

Akkor nálam mi gondja van? Ha a demo működik a teljesnek is kéne, és egész biztosan jól van feltelepítve.

Akkor mi lehet mégis a hiba?
    Találkozott már valaki hasonlóval?
  • SötétBarom
    wow.

100h..
    Köszöntem, asszem megyek is érte :D
  • blackfire001
    Sikerült, most Vizimában próbálok új ruhát szerválni.... :D Meg azt a kukori fejet leadni. xD
  • Count Adyn
    Hmm, akkor nem tudom:S
    SötétBarom: 100 óra körülbelül, szerintem profi a szinkron, neves magyar szinkronszinészekkel. Dandelion hangja pl Frodó magyar hangja:D
  • blackfire001
    Már megitta a gyerek...
  • SötétBarom
    Hi!

Gondolkodom a magyar verzió beszerzésén. Pár kérdés (szó szerint :D):

Kb milyen hosszú (órában kifejezve)
    Milyen szintű a szinkron

Előre is köcc.
  • Count Adyn
    Ha odaatdad Abigailnek azt mondja hogy kell nkei egy kis idő még megcsinálja ha jól emlékszem, pihenj valmelyik tűznél kicsit aztan beszélgess el vele megint.
  • blackfire001
    Áh, nem tudok bejutni a városba.
    http://witcher.hu/index.php?page=1fejezet

Ez szerint Abigail megbízott, hogy szerezzek 3 valamilyen virágot, és adjuk be Alvinnak. Ez már régen megtörtént, és el is mondta, majd elmentem a tiszteleteshez, de ő nem árulja el, hogy hol van a szalamandra, hanem elfut Alvin-ért, és befogadja. pf