The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok köszi!

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Szerintem meg vedd meg eredetiben! Mert
1.: nem lesznek ilyen problémáid, 2.: mert ez a játék MEGÉRDEMLI!!!
Nem leszek álszent, mert én is "biztonsági másolattal" játszottam vele, de csütörtökön megveszem. Én barom (még decemberben) a Hellgate Londont vettem meg.
megtartja, d eát kell másolni a c:/documents and settings/neved/dokumentumok/The Witcher/saves mappába

oroszcucc:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kell, ha magyar a game és nem eredeti, ez egy mini image, azt kell bemountolni és megy tökéletesen

Sziasztok!Remélem nem <#lama> kérdés de ha felteszem 1.2-es patchet akkor ugye mentéseim megmaradnak? Jah és azt hallottam h ha nem eredeti a gém akkr az orosz crack kell.Az Gamecopyworld-on rajta van?<#nemtudom>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Köszi szépen!<#integet2>
bélanéni
Köszi a válaszokért.
Akkor én is segítek:
- 1.2-es felmegy az alap játékra
- mentések: C:\Documents and Settings\"NEVED"\Dokumentumok\The Witcher\saves
Én simán újratelepítettem, visszamásoltam ide a mentéseket és minden oké volt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az 1.2-es patch-hez föl kell rakni az 1.1-et, vagy nem szükséges? Még patch nélkül toltam végig, de most még1x neki akarok menni teljesen "más úton". Ja, és a játék hol tartja a mentéseket (xp alatt tolom)? A régi játékomból is meg szeretnék tartani egy pár tuti állást...
Minden szörnynek megvan a maga helye és ideje(!) ahol ált. elõfordul. (pl vízbefúltak mindig vízpart, mocsár közelében lebzselnek, és déllidérccel pedig este soha nem fogsz összefutni sehol, ahogy éjlidérccel sem nappal) Elõször is olvasd el a feljegyzéseid mit írnak szörny elõfordulásáról, aztán járd körbe a terepet ahol vagy. Van olyan is amelyik össze vissza nyomul, de a legtöbb ragaszkodik a saját helyéhez. Ezt persze azért ne úgy képzeld el, hogy egy nagyon kis területen, pl kimondottan egy bizonyos -mondjuk- szikla, vagy tópart melleti oltár😉 mellett leledzik, de még ilyen is elõfordul, de ezek szinte kivétel nélkül az "unique" lények...
Mászkálj csak és rá fogsz jönni! 😊
Na,meg van magyarul(szinkron,minden) úgyhogy megint neki állok😊
Amúgy, ellenem egy csomó ökölvívó nem állt ki,miért nem?

Kiegészíteném még Sir Quno tippjeit:
- A bunyónál duplázd meg a felajánlott tétet, plusz a tét fele (gyk.: 20+20+10). Pl 20-at ajánl fel, akkor 50-ért még kiáll, de 51-ért már "kizárt". Ezek persze nem nagy tétek egyszerre, de ha végigversz mindenkit a fogadóban, akkor azért párszáz összejön, fõleg hogy minden nap végigverheted õket. A nagyobb pénzt persze a bajnokok dobják -pl Szikla Homályvízben.
- A kockapókerrel is jó pénzt össze lehet szedni, akár egy játékkal is, csak a profikkal kell játszani. Többszáz, sõt ezer orent is le lehet akasztani egy két partival! Thalert legalább is rendesen megkopasztottam 😊
- Ha szereztél egy pergament, vagy könyvet - add el! Természetesen csak MIUTÁN KIOLVASTAD!!!!!! A tartalma úgyis megmarad a fejedben, viszont nem foglalja a helyet és még pénzt is kapsz érte, ráadásul elég jó pénzt ha olyan könyvrõl van szó.
- Válallj el minél több küldetést (fogadó elõtti faliújságon, de ritkán máshol is elõfordul ilyen hírdetõ). Egy ilyen küldiért is kapsz ált. jópár száz orent, többet-kevesebbet, ez a küldetéstõl függ. Ráadásul xp-t is jár ezekért!!!
- Adj el mindent amire nincs szükséged
bélanéni
Köszi! A bunyó az nekem is mindig összejön, de aztán egy jóideig nem állnak ki ugyanazok, akiket épp elgyepáltál "zsibbad a kezem" és hasonló problémákra hivatkozva. Meditálni meg állandóan nem akarok.
Határozókat már találtam, de sokat még biztos nem, azok általában hol vannak?
A "Felhívás" címû küldetéseket mindig elvállalom, de úgy direktbe nem szoktam keresgélni a szörnyeket. Néha nagyon nem tudom, hol találom õket.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sir Quno Jedi
Pedig bunyózni kell és mindig majdnem 2xesre emelni a tétet (nem pont és nem fölé, mert akkor nem fogadják el). Nem is nagyon lehet veszíteni, nekem sosem sikerült. A bajnokokért meg bazi sok pénz jár.

Alkoholt nem feltétlen kell venni, mert sok helyen lehet találni (pláne vége felé).

Értékesebb összetevõket gyûjteni kell és eladni jó pénzért. Ehhez sok növény/ásvány/szörnyhatározót azért nem árt olvasgatni.

Értéktárgyakat szintén nem árt eladni.

Meg kell csinálni a legendásabb szörnyek lemészárlásást mindig és a tófeájukat elvinni a megrendelõknek (1xrre csak egy lehet nálad sajna). Jó pénz az.

Rúnákból három kell (bármilyen) + az ezüst kardod és akkor jó pénzért megkovácsolják neked. Több egyforma rúna más hatásokat ad stb.-stb.

Meteoritkõbõl is három kell (bármilyen) és abból kovácsolnak jó pénzért neked új acélkardot (már meteoritkardként), szal. lesz egy feles kardod utána. Itt is lehet kombinálni a különbözõ színû meteoritköveket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bélanéni
Sziasztok, még sohasem kérdeztem a fórumon, mert szeretek egyedül rájönni a dolgokra, de most kivételt teszek.
Kettõ megválaszolatlan kérdés halmozódott fel bennem a 3. Chapter-ig.
1. Hogy lehet komolyabb mennyiségû pénzhez jutni? Állandóan pénzhiánnyal küzdök, néha örülök, ha meg tudom venni azt a néhány üveg alkoholt hogy Fecskét + Rõtbaglyot + Macskát gyártsak. (ezek nélkül sok helyen nem boldogulok). Bunyó + Kockapóker nekem úgy tûnik nem egy aranybánya (pláne ha az utóbbiban vesztek)
2. A rúnák vagy micsodák hogy kerülnek rá a felszerelésre? Ha jól sejtem, kovácsnál, de az elõzõ probléma (pénzhiány) miatt idáig még em jutottam el.

Elõre is köszönöm a türelmet és a válaszokat! <#worship>

Sir Quno Jedi
Igen, lehet õket kombinálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zan
Tök mindegy hogy milyen,csak 3 legyen?

Az nem baj akkor ha különbözö a runa?Asszem még van 2 föld runa a raktáromban!

Ha megvan a 3 runa egyszerüen csak odamegyek a kovácshoz és akkor már egyértmü lesz,hogy hogyan kell?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Sir Quno Jedi
3 rúna kell.

Zan
Sziasztok!

Van egy hold runám,hogyan tudom rákovácsoltatni az ezüstkardomra?Mert amikor oda megyek egy kovácshoz,rányomok a kovács gombra,akkor csak azt látom,hogy van nála egy acélkard amit meg lehet venni,meg azt,hogy el tudom adni a runát,de az ezüstkardom nem érdekli öt,igy még csak a kardra huzni sem tudom a rúnát...egyáltalán nem vágom hogy most akkor mi van..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Köszi! Miért gondoltam, hogy mégis ezt fogod mondani???!!! <#miaz><#papakacsint> A Moát nekem még nem sikerült megölni. <#sniffles> Én ugyanis úgy szoktam a vivern-eket gyilkolni, hogy egyenként elszoktam õket csalni. De akkor kénytelen leszek Önagyságát is lecsapni! <#eplus2>(Remélem sikerülni is fog, eddig ugyanis csak egyszer próbáltam és akkor nagyon hamar elhaláloztam. A királyvivern-eket simán lenyomtam, de akkor egyszer csak a semmibõl körbevett vagy öt sima vivern és azok levertek! <#szomoru2>)
Pedig elvileg a Moa nevû királyvivern lenne a trófeás

Köszi ezt én is sejtettem! Csak azért kérdeztem mert elég sokan grasszálnak az utcán hogy kellemetlen legyen ha megtámadtak volna! <#zavart1>
De most újabb segítség kellene! <#felkialtas> Hol találom az a vérszomjas vivern-t amirõl a fõvadász beszél??? <#kerdes> Lepasszolhatnám nála a trófeáját de sehol sem találom pedig már a szegény- és a kereskedõ negyedet és a gátat is átnéztem késõ éjszaka! <#szomoru2> Az tudom hogy nem a mocsárban van ott már egyszer kinyírtam a vivern-eket és már öltem több királyvivern-t is de trófeát nem volt egyik hullánál sem! <#nemtudom> <#help><#help>
Sir Quno Jedi
A rend lovagjai az nem azonos a városi õrséggel, sem a király csapataival. Épp ez az egyik lényeges momentuma az egész sztorinak, majd meglátod.

Köszi! <#worship> De félre értettél nem az érdekel hogy mit kapok érte! Az ugyanis már eldöntöttem hogy mindenképp életben hagyom. <#smile> Csak az érdekelt volna hogy ha kigyógyítom akkor is hasznát veszem-e a harcban vagy nem??? <#fejvakaras>
A bankrablásos küldivel még mindig nem tudom hogy mi legyen. <#nemtudom> De az jó hír, hogy nem leszek elsõ számú közellenség ha a mókusokat választom esetleg! <#taps>
Azt hogy megölöd vagy kigyógyítod Vincentet neked kell eldöntened, nem az a lényeg hogy mit kapsz érte, hanem hogy morális szempontból melyik választás illik a karakteredhez.

Bankrablásnál muszáj az egyik oldalra állnod, de nem fog a rend sem rádtámadni a városban azonnal csak mert a lázadókat segítetted.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Nem tud nekem senki segíteni??? <#ijedt><#sir> Megköszönném ha tudnátok valamit a 9101 hszemre válaszolni!!!<#worship>
Sir Quno Jedi
Naja, nálam visszakaptam az irányítást, akkor vágta le kisbarátunk éppen. Szal. ennyi. 😄

Eggyet értek... Rég játszottam olyan játékkal ami a még mindig number one BG2 - hangulatát meg tudta közelíteni. Ez ilyen volt...

Ezektõl a készítõktõl elfogadnék 1 BG2szintû csapat alapú rpg-t. 😊
úgy csinálhatsz helyet a tatyódban hogy ha van könyved azokat olvasd el és dobd ki vagy add el. Érdekes h az 1 fejezetben egy tródeáért csak 200 orent kapunk az 5. fejezetben mmeg ezret. Sztem fordítva kéne mert az elején van szükség a lóvéra.
The Protector
Hy.Valaki tudja hogyan lehet kikapcsolni az autó mentést?Nagyon fontos lenne.csak 512 Mb-ram van a gépben és a game hamar kieszi a memóriát.A küldis ajtóknál mindíg ment és minden mentéssel lassabban tölt be a játék/vagyis hosszan ment.1.2-es patch fennt van.Gyorsabb a betöltés meg ijenek vel de a mentéssel gond van.Vki segítsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Amugy ez nálam nem teljesen igy volt ! Nekem is sikerült magam mellé állitani Berengart de többszöri próbálkozás után mikor eljött a Javeddel való küzdelem sikerült ugy kinyirnom hogy még Berengarnak a negyed élete megmaradt ! <#vigyor>
Sir Quno Jedi

de Alsberg (Rend Nagymester) a végén szvsz. Alvin tutira (csak visszajött a jövõbõl, avagy ilyesmi). Náa van a medál amit Alvinnak adtam és többször is azt ugatja, hogy erre-meg arra tanítottunk, amit ugye szószerint Alvinnak tanítottam. Ráadásul az indokai is a tetteire azok, amiket Alvinnak mondtam. Hmmm. Azért megöltem, az a biztos.

A végén meg a másik witcher már csak azért sem lehet Berengar, mert õ ott halt meg melettem a Javed-del folyó vésõ összecsapásunkban, mivel meg tudtam gyõzni a játék során és a végén mellém állt. Szembenézett a félelmeivel és bele is halt. Viszont valaki más is csinál(t) witchereket és ez gond lesz...

Ui.: köszönöm a segitséget azoknak akik segitettek, mert néha azért meg fogott 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Na most sikerült végig vinnem, kb 1 hónap folyamatos gépelõtt ülésben 😊
A Baldur's Gate és Icewind Dale sorozatok óta ez az egyetlen olyan Fantasy RPG ami a gép elé tudott szögezni. Visz mindent, a látvány a történet fantasztikus. És többször ujra játszható higy pl a nõcik felét nem sikerült meg... találni 😊 A történetet több helyen is lehet más szálra terelni, igy sose unatkozik az ember mellette.
Hat remegve várom a folytatást.
Ja és a szinkron. Egyesek fikázzák, mások dicsérik. Fikázás helyett csak összetehettjük a kezünket mert a Splinter Cell 2 óta én ugy tudom ez az egyetlen játék amit leforditottak és még le is szinkronizálták. Igen persze vannak benne hibák, de gondolom egy játékot közel nem ugy kell szinkronizálni mint egy filmet. A hangok nagyon el vannak találva (volt egy két nem karakterhez illõ, de hat a filmeknél is sikerül egy két nem oda illõ hangot találni)
értékelésem mindenképp 100%/99,9%
de csak mert tökéletes nem létezik
bocs a hosszu hszért

Két kérdésem lenne! <#help>
Vincent-et érdemes kigyógyítani a vérfarkasságból? Hiszen úgy tudom ha életben hagyjuk késõbb segít nekünk. De ha kigyógyítottuk akkor is tud (egyáltalán hatékonyan) mellettünk harcolni? <#conf>
A bankos küldinél mindenképp kell oldalt választani??? <#fejvakaras> Semleges nem lehet sehogy maradni? Ha mókusokat választom onnan Vizimában lévõ Rózsa rendi katonák és lovagok ellenségesek lesznek velem ha meglátnak és le kell õket verni? <#confused>
rotator
Hát Magyarországon nem.

Angol nyelvû CE verziót hol lehet elfogadható árban beszerválni? Ötlet?

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Most vettem egy gyári Witchert Londonban, lévén a magyar szinkronra nem tartok igényt. Sajnos itt a sima változathoz nem jár kézikonyv, semmi extra.
Lehet, hogy eladom - bontatlan gyári csomagolásban van, kb. 6000 Ft-ért. A CE-t beszerzném, ha egyáltalán lehetne kapni...

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

már nem kell kösz

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

holl lehet letölteni gyorsan kérhetnék egy linket pls

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

megoldottam köszi

sziasztok!

az 5. fejezetben kissé elakadtam: megvannak a cuccok a páncélhoz, a térkép elirányitott az öreg bányába, ahol is van egy kalauzkõ és irja a leirás hogy mi a kombináció, de az istennek nem tok vele mit kezdeni

sajna nem jöttem rá hogy mcsak ugy vaktába el kell lõni a kombinácioó által leirt jeleket vagy rá kell irányitani a kõre vagy mit de semmi nem történik

valaki tudna segiteni ebben?

a formázáson és a regisztrációs adatbázison kívül van más 5letetek hogy mér lehet ez? mer még mindig nem tudtam megoldani
Sajnos a játék tört verziójának megjelenésétõl addig, amíg a megvásárolt játékommal végig nem tolom addig szinte nem is használom az SG fórumát. Nagyon sok a spoiler, és az élményromboló beírás. Ha elakadok, akkor inkább a hivatalos fórumon keresek.

Nandusz
Én meg most akartam elkezdeni a játékot. El is fogom, csak ez a hsz amit megejtettél eléggé poén és élmény gyilkos volt. Sztem kérd egy modertõl, hogy törölje ezt a hsz-edet, mert még velem együtt sokan a léc alá szaladhatnak, amikor elolvassák.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

GeraltFan
Érdekes nekem mükszik a spoiler tag. <#wink>

GeraltFan
Mi történt?
Megpróbáltam!!

Itt vagyok például én. Betelt a pohár, ki is veszem egy hosszabb idõre a kedvencekbõl a topikot.
elvileg a menüben nem villoghatna a frissítések keresése funkció, ha va n1.2

Értem, én hagytam elmenni 😊)
Hol tudom kideríteni hogy az 1.2-es patch megy a játék alatt??
Baszki miért nem lehet használni a spoiler tag-et? <#falbav> Amit írtál, ill. ami miatt jó ez a játék pont azt herélitek ki ezekkel a hszekkel. Nekem 8, de van aki nem vitte még végig és sokan nem tartanak még ott...
macleody
Fura, nálam Daemon Pro Advanced-del simán megy /semmi mini image, semmi crack/