13886
  • Gustafson
    De vajon ez a javitas kompatibilis lesz-e a magyar verzioval/ elozo mentesekkel? Mert mondjuk az inventory rendszerezese nem artana...
  • Prince23
    Biztosan olyan válaszreakciókat adtál előtte, valakinek... egyéb tippem nincs.
  • grebber
    4. fejezet végén amikor kezdödik a csata el is lehet futni nem beleavatkozva a dolgokba.
    De én elkezdtem kaszabolni a tündéket mivel a bankban is ellenük voltam.De azt vettem észre hogy a rend tagjai engem is támadnak.Miért?? Megsebezhettem valamelyiket a harc során és azért??
  • grebber
    Ez nem kiegészítő lesz hanem a game felújított változata.Picit szebb is lesz.

"A dolgok jelen állása szerint szeptemberre várható az Enhanced Edition, amely mintegy 80%-kal rövidíti meg a helyszínek közötti töltési időt, helyrepofozza a kissé kaotikus inventoryt, szebb grafikát és változatosabb külsejű NPC-ket két új, az alapjátéktól független küldetéssorozatot, s egy D'jinni névre keresztelt szerkesztőt pakol egyetlen csomagba. A fenti javításoknál is nagyobb jelentőséggel bír, hogy a megvágott párbeszédek újra teljes pompájukban, a maguk szabadszájuságában lesznek hallhatók.

Mindazok, akik már megvásárolták a játékot, a javításokat ingyen tölthetik majd le."

info: Gamestar
  • Prince23
    És az kiegészitő? netről tölthetó mod lesz?
    thx az infót
  • grebber
    Én az 1.2a-val.Szerintem nem lesz új patch mivel nemsokára jön a javított Enchanted verzió!
  • Prince23
    Helló! van kilátásban egy 1.4 patch esetleg?
    ti melyik verzóval játszotok jelenleg?
    1.2a vagy 1.3?
  • TomDantes
    Nekem fogalmam sincs...de minek hozzá az 1.3 patch? Amúgy általában a patch-hoz megfelelő 1.3-as crack kell. Keress crack-et hozzá.
  • attila117
    Csa all!
    Letöltötem a gamet phler félét és fel tetem hozá az 1.3 patchot és amikor elinditom a gamet a főmenü helyet két fekete kockem eg alara felete irás és középen alul az hogy visza és hiába katintok rá nem megy visza ilyen kor mit kell csin? És hogy kell működtetni az 1.3as patchot?
    Választ előre is köszi.
    Hello
  • grebber
    Az lent van a csatornában miután kivetted a ládából a kulcsot meg a levelet rádtámad mindenki kinyirod őket.Kimész akkor ott lesz jethro beszélsz vele.És a csatornában lesz az a nagy rács ott is lesznek páran azokat is ki kell nyirni majd az egyik hullájától felvenni a cuccost!
  • TomDantes
    Jó közben rá jöttem,vagyis nem jöttem rá...szóval szerintem elb@sztam az egészet.

Nos,két dokkumentum kéne a két Szalamandra táborból...azt hiszema mocsárban nem fosztottam ki a hullát, és így nincs meg ami kell papír.

A térkép most is mutatja, hogy ott van a hullája...de én találom.

Így most nem tudom mihez kezdjek.
  • TomDantes
    Megint kéne egy kis segítség.
    A harmadik fejezetben járok, és a Szalamanrák után nyomozok. Valami olyasmi vam, hogy egy rácson keresztül kapják az elllátmányt...miféle rácson? Mi ez és hol van? Nem nagyon értem.
  • attila117
    halotam vhol olyat hogyha felteszed az 1.3as pachot akkor nem lesz jó a magyar hang vagy felirat, ez igaz?
  • Fbn Lx
    miután blöffölsz, kb. egy nappal később látogasd meg megint, és beszéld meg vele, hogy találkoztok a mocsárnál, a toronynál.
    oda fogja adni a követ, amiket el kell helyezned, aztán irány a torony...
  • Fbn Lx
    sztem felejtsd el.
    max, ha mindent letolsz minimumra, eldöcög valahogy.
  • grebber
    Elakadtam :(

Raymondnak benyomm a blöfföt hogy semmire nem jutottam a nyomozással.Már csak 1 db kő kell elvileg az is "Raymondnál" mert ide vezet a nyíl.De nemtudok vele mit kezdeni.
    Mondták azt is hogy ott kell legyőzni ahol sok víz van.De nemtudom mitévő legyen mit kell csinálni?
  • rosti
    Ha megcsinálsz néhány küldit a mezön akkor már bizti megjelenik.
    A kislány is mondta hogy "néha elüldözik a dragon követők és késöbb mindik visszatér".
    küldik pl: a hídépítö,
    shani levele,
    alvin összes küldije,
    a mennyaszonyos küldik...
  • Chipii
    Ez alapján biztosan menni fog:
    http://guides.gamepressure.com/thewitcher/
  • grebber
    Nincs valami térkép az emberekről hogy melyik fejezetben hol találhatóak?? Mert állandaón csak bolyongok azt nemtalálok senkit akit kell.
  • gyonax
    Szinkronos biztos nem lesz, olvastam interjút a készítőkkel és azt mondták hogy az enhacedből nem terveznek szinkront...
  • attila117
    Hupsz a videó kari nem shader 3.0 hanem 2.0 elirtam:D
  • attila117
    Hello!
    Köszi az előző választ!
    Tudom, hogy benne van a FAQ-ba de mégis, ez a gépem:
    Ati radeon 9600pro 256mb ddr2 Shader 3.0
    1Gb ram
    2,4Ghz proci
    Ezzel menne a játék?
    Választ előre is köszi csá.
  • Prof William
    Vajon a most a boltokba kerülő Witcher verzió szinkronos lesz vagy azért lesz rajta angol hang-magyar felirat opció?
  • Blckr
    Üdv, Leuvaarden nappal szokott ott lenni, lehet h lentvan, de leeht h fent fog sétálgatni a mólón. Shani is nap közben dolgozik, éjszaka otthonában van, én ált. 12:00-fele mentem.
  • grebber
    Az a jó hogy tele vagyok küldetésekkel de még véletlenül sem találom akik kellenének.Pl ezt a Zoltant sem tudom hol van pedig kéne vele beszélnem.
    Meg ilyeneket ír beszéljek shanival a kórházban még véletlenül sem jár/járt ott soha shani :(
  • grebber
    Kikötöbe kéne talákoznom Leuvaardennel.Ez a személy mikor óhajt megjelenni a helyszínen??
  • Blckr
    Hát, pihentem 18:00-ig, megöltem minden dagont, semmi, jó, 20:00-kor is megnézem, akkor sincs még ott a pap, nem tudsz vmi pontos időpontot adni h mikor lehet? :S
  • tarti19
    GRebber:levágod a szalamndra kutyákat és lesz náluk vagy ANgust vágod le:)
    DAkkon: első fejezetben 19:00-ra kell menni , na sebaj:P
    Blckr: Vodián papot pedig estefelé találod az oltárnál, de előtte nem árt megtsiztítani DAgoon követőitől a terepet a papnak avagy azért beszélj még a Tó Űrnőjével, mivel küldiket fog adni:)
  • Fbn Lx
    az egyfajta drog.több helyen is lehet találni a városban, konkrétan nem emlékszek egyre sem, nézz szét.
  • Dakkon
    azért necces, mert néha akad baki. pl.
    hazakisérem a csajt az első fejezetnél éjjel. azt mondja h éjjfélkor találkozunk a malomnál. joh. éjjfélkor ott vok borral a zsebemben semmi. sehol. zárva. utolag rájöttem (már későn) h nem pont éjjfélkor kellett volna, hanem az esti órákban (a napló is tesz vmi megjegyzést erről). szóval néha bekavar (tisztán emlékszem h a csaj éjjfélt mond!)
    máskor viszont halál pontosnak kell lenni. ez van :D
  • grebber
    Jetronak a börtönőrnek "fisztek" kellenek. Ez mi és hol található?
  • Blckr
    nem, nem a remetét kerestem, hanem az oltárnál álló papot, de még mindig nincsmeg, szal pls vki help. és mit postáznak v mi letölthető? :D
  • rosti
    Postázzák vagy letölthetö?
  • rosti
    Nem a remetét keresed véletlenül.
    Ő a mezőnél lévő kunyhoban van csak nappal megy ki gomlálni egy kicsit.
  • Blckr
    Üdv! Az lenne a problémám, hogy a 4. fejezet elején járok, és nem találom a papot. Szóval megérkeztem a szigetre, beszéltem a 2 csajjal, utána még ottvolt a pap, beszéltem vele, ő mondta h találkozni kell Berengarral, jó az rendben megvolt, és ahogy mennék vissza nincs ott a pap. Jó, végigmegyek a parton, leölök minden Dagon-t, megyek vissza, nincs ott. Jó, alszok kb 8-10 órát tűznél, újraéledt minden Dagon, leöltem őket megint, megyek vissza pap-hoz, még mindig nincs. Jó, megyek vissza tűzhöz, alszok 1 órát, nincs egyetlen Dagon sem, de a pap még mindig nincs a helyén. Pls help :S
  • grebber
    Igen ez a szinkronos verzió!
  • attila117
    Hello!
    Én ezt töltöm: witcher.hun.plehr
    ez magyar teljesen, még a hangis?
    És ha nem akkor lehet valahogy magyaritani a hangot?
  • Bachstein
    nyammm
  • grebber
    Regisztrált Witcher tulajoknak ingyenes lesz a The Witcher: Enhanced Edition.
  • Bachstein
    :D Akkor irány a mocsárba kaszabolni, ahhoz nem kell túl sok gondolkodás, kikapcsolódásnak meg pont jó