The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem meg semmi baja nincs az iventorynak. ha nagyon arra mész, hogy mnindenbõl legyen nigredo rubedo meg albedo is, akkor jó hogy tele va, viszont akkor is van amit csak a 4. fejezetben szerzel be, de tapasztalatom szerint nem olyan nagy szám az amit csinálnak. ha válogasz h ez is vitriol meg ez is akkor minek vegyem fel ezt is? módon, akkor csak pár csatornai láda vagy ékszerrablás vagy mittomén után lehetsz tele. pl az Oroszlánpókos szekta barlangban is van egy láda, ami tele van alkímiai "tiszta" összetevõkkel, azokat meg pár száz orenér el lehet adni Kalksteinnek, akkor érdemes üríeni az iventoryt

bélanéni
Szerintem is rossz az Inventory, de nálam ebben ki is fullad a negatívumok sora. Errõl nem olvastam semmit, de a negatív visszajelzések hatására várhatóan kijavítják egy jobban átláthatóra.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Nem rossz, és még nem volt egy deka árcsökkenés se, lesz ez millió felett is!
Jó lenne, ha a következõ patchben reszelnének kicsit az inventory-n, van errõl valami hír esetleg?

bélanéni
<#eljen><#worship><#wave>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Örömteli hírek a Witcher háza tájáról: friss info

- elsõ három hónapban 600.000 eladott példány (debüt játéktól, ismeretlen csapattól nagyon szép eredmény)
- további tervek: folyamatos játék támogatás ; játék editor ; új patchek ; késõ-tavasszal igazi meglepi, aminek a részletei február 18-án lesznek közzétéve
- "A Witcher-el egy nagyon magas mércét állítottunk magunk elé, de ezt nem akarjuk lejjebb tenni a késõbbiekben sem"

BaLeeX
Miután a segítõit kinyírtad, kapáld a Bestiát erõs harcmodorban (ne gyorsban, ahogy javasolja a leírás...).

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

akkor oké, de egyébként én nem értem, miért lehet azt ott hagyni. (ne vedd sértésnek) de ha valaki látja hogy küldetés tárgy, még nem látott olyat, akkor biztos jól jön, és helyet se foglal. nem tudom, hogy mások is hogy képesek ott hagyni a küldetés tárgyakat.

Skacok ebbe belelehet valahogy pakkantani a magyar szinkront?
Vagy ha nem akkor nem szeretne velem vki cserélni egy eredeti németbõl hozatott (amúgy angol nyelven mûködõ,csak kikell választani) példányt egy magyarszinkronnal rendelkezõ eredeti példányra?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Skacok, kösz a tippeket a szúrcsuhó ellen.

Betöltöttem a gammát, fecske, rõtbagoly, ezüstkard erõs támadással, meg két combos igni, és 10 mp. volt a csata a javamra.

Még egyszer kösz, nagy segítség volt... <#eljen>

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

használd a jeleket is: vagy lögdösd fel õket vagy a tüzet nyomjad elõtte egy rõtbagolyal, ha körülvesznek csoportos ha csaka bestia áll elõtted jelek + erõs stílus. Hat próba cseresznye

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Hali! Segítség kellene... Már meg õríte ez a Bestia... Kb 30 szor próbáltam kinyírni, de nem megy. Nehéz fokozaton viszem, mikor oda kerülök rögtön iszik egy reflex javítót (ha jól emlékszem hóbagoly) meg egy fecskét... és nem megy ... Mindig megmérgez, vagy csak úgy kapok egy fájdalom valamit amitõl meg sem bírok mozdulni és addig szépen leszedegetik az életerõmet. Próbálkoztam azzal is hogy szaladgálok körbe míg visszamegy az életerõm, de akkor is vhogy megharap és a fájdalomtól nem bír megmozdulni Gerald... Szóval segítsetek légyszíves mert már megõrít...
Ha él, akkor elõször a kocsmában, késõbb a gáton. Ha lelõtték, akkor csak a híre maradt utánna...

Sir Quno Jedi
Asszem a kocsmában. Ámde lehet, hogy már halott... Elõzõ döntéseidtõl függ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hol találom meg colemant(templomnegyed)?

A probléma közben megoldodott.
Egyébként láttam, hogy a neten másoknak is volt hasonlo problémájuk.
A megoldás: 1.0-s verziot frissiteni 1.2-re.
Igy a jelenlegi mentésemben visszamentem a csatornába, és lám, ott voltak a kukorix maradványok.
Ez a kukorixos Maal'kad szefira betett.
Nincs, nincs és nincs.
Az egész csatornát 5x bejártam.
Megnéztem: visszatöltöttem egy régi állást és ott a kukorixot megölve ott volt egyböl a tetemben a szefira, de most nincs nálam és sehol máshol.

Nem tudtok olyan beavatkozást/cheatet a játékba, ami megadná nekem ezt a szefirát anélkül, hogy az egész pályát legelölröl kéne kezdenem??
Sir Quno Jedi
Amúgy van egy bánya a mocsárban (asszem 5. fejezet), oda kell bemenni a kalauzkõvel (két igni + egy aard rá, ha jól emléxem). Meg van egy kripta, ott nyugszik holló, az elsõ darabot meg a 4. fejezetben is megleled, vagy itt is. Aztán vissza törpkovácshoz városba és voilá, hollópáncél!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De viszont nagyon barón néz ki Geralton! 😄DD

A páncél amúgy sem egy fontos darab, ha nem rakod össze, akkor is simán teljesíthetõ a játék...

Zan: minden kriptában vannak alpok, a vámpírok könyve kell, 3. fejezetben vehetted volna meg, de asszem a remete is adhatja a küldetése után. a páncél ezek után már az 5. fejezet darabjai, ha beszéltél róla Berengarral, a tünde kézmûvessel és a kováccsal. az elsõ darab se kötelezõ, mert az 5. fejezetben is lesz.

A kard "kondenzcsíkjának" kell a szinét figyelni, az lesz izzó narancs. De egy pár perc után úgyis rájössz, mi a helyes ütem és nem kell többé erre figyelned...

Zan
Ja és még egy kérdés:

Most valami páncél után kutatok,meg kéne találnom a tünde énekes feljegyzéseit egy kriptában.Na most az a baj,hogy én azt a kriptát már kipucoltam és már nincs ott semmi más csak egy két ital,meg hal amit a ládápban hagyta,a szarkofágokat már átlestem..az egyikben találtam egy régi fém ötvözetböl készült páncéldarabot,de mást nem...

Kérdésem az lenne,hogy merre keressem a feljegyzéseket?->a páncálról!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Sziasztok!

Chapter 4 ben holl találok Alpokat?Ja és hol találok olyan könyvet,amiven alpokról van szó?Kellenének az agyarai..😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

FAQ!

1. Minimum System Requirements
======================================================

OS (Operating System): Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
RAM: 1024 MB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
Video: 128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
Free HD Space: 8.5 GB available hard drive space
Sound: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD: DVD-ROM

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

ez a legnagyobb elõnye a Hardnak, és jó lenne, ha Normalon is ilyen lenne. a lángoló kardot úgy érti, hogy a Geralt kezében levõ kard tényleg fellángol, és azt figyeld.

bajgunar
Hy!
Én kérdésem pedig, h:
Az AMD 3200+ (Barton 2200Mhz)-es procim miatt nem indul a GAME, mert
nem támogat HTT, meg SSEII, SSEIII-at?
Mert colin dirt, meg LostPlanet ezek miatt nem megy.
Most akkor ez a GAME is (se megy)?
sziasztok, kérdés:
újra kezdtem a gémet, nehéz fokozaton (más stratégiával 😊 )
annyi a gondom vagy nem is tudom gond e, de a combók kezdésénél ugye eddig a lángoló kard jelezte mikor kell nyomni hogy kezdje a következõ fázist.
nos most nehéz fokozaton ugyan a tipp fül felugrott hogy figyeljem a lángoló kardot, de akárhogy figyelem a kurzor nem vált át harcközben, de ettõl függetlenül nagyjából tudom mikor kell nyomni úgyhogy a combók mûködnek.
lehet amúgy hogy ez pont a nehéz fokozat velejárója, csak kíváncsi voltam másnak is viselkedik e?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Akkor bocs... Már régen voltam annál a résznél.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

A szefira a kukorixnál van. Ez biztos...

Sir Quno Jedi
Mondjuk trófeák ottmaradnak maradványostúl akármeddig. Én soxor jártam úgy, hogy több legendás beast-et lenyírtam, de egy már volt a nyúzókampómon. Ilyenkor azt le kell adni akinek kell és utána visszamenvést bekapcsolni a tárgyak kijelzését és lám, ott lesz egy maradvány, amiben ott a trófea is! 😄

A szefira szerintem nem a kukorixnál, vagy a barlangjában van, hanem egy tetemnél fogod megtalálni, annál, akinél az oroszlánpókosok kulcsa is van.

Ha nem így lenne, akkor meg az aoroszlánpókosoknál lesz. De szerintem az elõbbi verzió a jó.

Ha meg egyik se, akkor majd a többiek kijavítanak.

Emberek, elakadtam.
Megszereztem 8 szefirát, de a kukorixos nincs meg.
Na most az volt, hogy miután kinyirtam a kukorixot, itthagytam a gépet, az asszony meg elkezdett játszogatni, de nem vette fel a kukorix fejét, meg a szefirát se, én meg el is felejtettem. Utolag meg már hiába megyek vissza a csatornába a lakhelyére, nincs már ott a maradványa.
Lehetséges hogy ilyen miatt bukjam az egész pályát?
BaLeeX
Hmm ez új info nekem is. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A szúrbozótot és minden fajtársát a legegyszerûbben fáklyával lehet leverni. Tényleg. A legerõsebb ellen nem árt ha már ismered a nyílvesszõ kikerülése képességet, akkor nehezebben talál el, de megoldás az is, ha odarohansz, beviszel pár ütést a fáklyával, amjd elbújsz, gyógyítasz magadon, és vissza... gyorsan kell mozogni...

Nos, szégyenszemre csak a legvégén tudatosult bennem, hogy a jobb egérgomb folyamatos nyomva tartásával lehet tölteni a jelet. Így csak alap aard és igni jellekkel nyomtam végig 😊. A megfelelõ fegyver választással, a rájuk kent megfelelõ löttyökkel, és a megfelelõ stílusal is meglehetõsen könnyû volt (normálon).

Szerintem már sehol. A fejezet elején Dandelionnál lehet tankolni, aztán annyi.

Sir Quno Jedi
Amúgy tény, hogy egy idõ után túl könnyû a gamma.

Tipp:
- Igni maxon, fõleg az állóképesség költség csökkentõ skill és maxra a charge attack, hogy távolra is mûködjön (ne kelljen már rohangálni)
- Állóképesség maxon, fõleg a regeneráció, és a max.
-Intelligencia maxon, fõleg a jelintnzitás és állóképesség költség csökkentõ
- Rõtbagoly a jobb állóképsség regenerációért
- Erõgyüjtõhelyen litánia, a dupla jelintenzitásért
- Petri szûrõje a másfélszeres jelintenzitásért
- Tûzkövet megtáccsolni, a másfélszeres tûzjelintenzitásért
- (last resort: hóvihar a kintiekhez képest sokkal gyorsabb állóképesség regenerációért)

Így a fegyónk elõvétele nélkül BÁRKIT ki tudunk nyírni unatkozva ásítván, kivétel a tûzdémonok, de azok meg nem sok vizet zavarnak. Ha egyfolytában toljuk a maxos igni-t, akkor az ellenfelek megvakulnak/lebénulnak/lángolni kezdenek/félelem tölti el õket és kínok között halnak meg...

Ennyi.

Aard-dal ugyanez, csak értelemszerûen az azzal kapcsolatos követ kell táccsolni. És az felcharge-olva még duplát is sebez/hat és az ellen senki sem védett.

Ha mindkét fõdurva jelünkkel eljátsszuk ezt (like me), akkor terminátorként sétálgathatunk az égõ/vérben úszó Ó-Vizimában, vagy ahol jólesik...

Sir Quno Jedi
Igni-vel és ezüsttel, meg mehet rá gyémántpor, vagy valami ütõsebb rúna. Rõtbagoly+fecske.

Sziasztok!

Annyira király ez a gamma, hogy vettem egy új számítógépet, csak hogy max. grafikán tolhassam.
Most egy kicsit megakadtam /nem nagyon, mert mehetnék más küldetést csinálni, de ez nagyon bosszant/, tanács kellenne.

Szóval: hogyan lehetne a legegyszerûbben lehentelni a vizimai mocsárban lévõ hatalmas szúrbozótot? Már próbáltam meteoritkarddal, ezüstkarddal, erõs stílusban és gyorsban is, megspékelve rõtbagollyal és hóviharral, valamint 3. szintû Aarddal, de ezideig nem jutottam semmire.
Sajnos azt sem tudom, hogy mennyi sérülést okoztam neki, mert sehol nem látható, mennyi életereje maradt még a szúrbozótnak, így teljesen tanácstalan vagyok. Ha tudnám, hogy csak még egy-két jó kombó hiányzik neki, akkor többet próbálkoznék valamelyik módszerrel, de így fogalmam sincs.

Ti hogyan csináltátok?? Köszi!!!

Sir Quno Jedi
Ugyan. Katikombákban mindig akad valahol egy fáklya és azzal szépen lehet is írtani a szörnyellákat (+igni). Mellesleg macskához elég valahonnan kikotorni egy kis szeszt, meg néhány virágot itt-ott leszedni, pár szörnyet lehentelni és máris van elég összetevõ hozzá, mondhatni az egyik legegyszerûbben elõállítható itóka.

Ha amúgy Lalstein-nek legykatad a mutánsát (amit a strigának hisznek), akkor õ is ott lesz a mûhelyében és lehet tõle venni bármit. Pl.

BaLeeX
Igen erre én is emlékszem és én is bepakoltam nála pár cuccot de most meg nem enged vissza a gátra mert zárva a kapu. A tök sötét katakombákban meg macska fõzet nélkül elég szopás. 😞

Sir Quno Jedi
Hmmm ott már Dandelionnak adtam a cuccaimat, õ vigyázott rájuk. Node, hogy hol lehet utána õt megtalálni, arra már baromira nem emléxem, de asszem kint a parton maradt Carmen-nel és a királlyal.

BaLeeX
Mint írtam is Ó vizimában vagyok és nem a templomnegyedben. Ráadásul a kapu a gátra zárva van így ki sem tudok menni.
Szóval továbbra is várom az ötletet hol férhetek hozzá a cuccaimhoz.

Sir Quno Jedi
Nos ki kell deríteni az igazságot, utána el lehet mondani mindenkinek aki ártatlan, hogy már nem gyanúsítod õket és utána máris megint beszélnek veled (vagy se).

Szeiasztok, lenne egy kérdésem.
Lehet hogy rossz sorrendben csináltam a küldetéseket.
Megszereztem Kalksteinnek az alghoul vért, meg Vincentnek vmi bozotcuccot, de elötte már mindkettöt meggyanusitottam, ezért nem állnak velem szoba.

Hogy tudom mégis teljesiteni ezeket a missziokat? (kibékülni?)

Nem lehet, hogy az egész Kalkstein tornyos/szefirás misszio is kudarcba fog fulladni emiatt?
a bent ugyebár a templomnegyedben vagy... nos itt elmész a szörösmaci fogadóba és kitudod venni... bárhol tetted be, bármék fogadósnál kilehet venni...

BaLeeX
Srácok kéne egy kis help!
Ó vizimában hogyan tudok hozzáférni a fogadóban bepakolt cuccaimhoz?
Az elõzõ fejezet vége is elég gyorsan jött így pár küldetés félbemaradt de most már kifogytam minden fõzetbõl és jó lenne csinálni csak a cuccaim kivétele nélkül nem lesz egyszerû...

még egy érdekes dolog: felraktam mindent, ahogy kell. Kimásoltam a mentett állásaimat egy másik mappába, másoltam és nem kivágtam szal a save fájlok a helyükön maradtak. Elindítom a játékot az 1.2 telepítése után, és látja az összes régi mentésem pedig nem másoltam még vissza, az meg kizárt, hogy ahová másoltam õket onnan tölti. Most mi van? Egy kicsit zavarba jöttem... Honnan lehet tudni, hogy egyáltalán felment rá az 1.2?
étdekes, én nem találom ott, de mind1, mevan. Legalábbis remélem, mert h nem... megbolondulok!
uppsz, véletlenül elküldtem úgy hogy még nem fejeztem be.<#lama> Naszóval a HL-t vettem meg eredetiben, de a Witcher is be volt tervezve, csak a Diablo-k miatt a HL magasabb prioritással volt elkönyvelve nálam. Az ünnepek miatt pedig nem tehettem meg hogy tizenegykét ezret kiadjak még egy játékra (a HellgateL legalábbis 11990 volt itt nálunk Szegeden a MM-ban, a Witcher nem tudom mennyi, de most már nem is érdekel mert most kapok fizetést). Szóval ennyi.
Ja, a HL pedig nem rossz nem rossz, de.... szal csalódtam egy kicsit. A Witcherhez képest <#szomoru2>