13886
  • Prince23
    Áll egy paraszt a házikója mellett, eridj be oda hozzájuk, onnantól már tudod hogy mi van...
  • Police88
    a kikimór királynőt kell kinyírnom épp mennék át az ilyen kitámasztások alatt rákezd a mondókájára h "támasztékok..." erre "a program hibát észlelt ezért leáll" az agyamramegy volt vkinek hasonló problémája? :S
  • TomDantes
    Nos, megint kéne egy kis segítség. Abszolút nem értem hogy mi van.
    Az ötödik fejezetben járok, és a rend-et válaszottam ki.

Ki jöttem a királyi palotából, a városba ahol mindeki öli egymást és...?

Igaz, kaptam infókat, hogy a striga valami temetőben van...de oda hogy lehet el menni? Minden út le van zárva.A térképen látom merre kén menni..de ott lángoló barrikád van...A palotába se tudok vissza menni, sehová se lehet menni...midenüt csak ég a tűr meg jön sok-sok törp meg tünde..de ezenkívül semmi.

Ennyit annyit csináltam hogy kórházat megvédtem...és kész. Most már semmere se tudok menni. Nem értem mit kéne csinálnom.
  • attila117
    Köszi a választ minden kitől.
    Betöltötem egy régi mentést és meg tanultam a kriptába az ignit.
  • gyonax
    Szerintem akkor majd a vizimia utáni fejezetben tudod csak megszerezni...(Javítsatok ki ha tévednék)
  • attila117
    Vizimába vagyok bent és vizimán kívül van az igni kilehet menni érte vagy valahogy máshogy meglehet szerezni?
  • TomDantes
    Érdemes pénz+ fejlődsz. De te tudod..az RPG-k lényege hogy te döntesz
  • attila117
    És mellék küldiket érdemes csinálni?
  • attila117
    és ha már viziába ben vagyok akkor kilehet még odamenni?
  • The Protector
    Kinek kell minden verzióhoz.Bármely patchel és patch nélkül működő crack az jelezze privibe.
  • gyonax
    Igni: Vizima külvárosa->ghoul kripta
  • TomDantes
    Ja...az tényleg az eleje.
  • attila117
    az IGNI rázslatot hol lehet megszerezni?
  • attila117
    am azér ne mtudom meik fejezetbe vagyok emrt végig katintgatam a fejezeteket és majdem mindegyikbe volt egy küldi.
  • attila117
    Ez: Már ottjárok hogy megkkorixo kell legyőznöm
    Ez akart lenni: Már ottjárok hogy meg kell ölnöm a Kukorix-ot.
    Ezer bocsi.
  • hunbalee
    az a kukorix akar lenni az elején a csatiba???
  • Fbn Lx
    eddig még én se, de majd második végigjátszásra figyelmesebb leszek :x
  • TomDantes
    ,,megkkorixo" az meg kicsoda? Én ilyennel nem talákoztam mpedig az ötödik fejezetnél vagyok.
  • The Protector
    Kibaszottul az elején vagy.Alig kezdtél vele játszani még.
  • grebber
    Fejezeteket fogod látni amikor vált majd mert videobejátszás lesz az elején.Fejezetet meg a küldetés résznél tudok megnézni.De elég szégyen ha nemtudom melyikben vagy.
  • attila117
    Csa.
    Köszi a válaszokat.
    Végre valaki aki szántrám néhany percet.
    1.3as patchez is jó az 1.2es crack.
    Már ottjárok hogy megkkorixo kell legyőznöm.
    Ez kb hány százaléka a gamenak? És hanyadikfejezet? És hogynézki a fejezetváltás?
    Választ előre is köszi.
    hello
  • Prince23
    Aki eredeti lemezzel tolta végig, és majd, később krekkel, az szívni fog. Elúszik a mentés... csak szóltam... ha krekkelni akartok, a legelején tegyétek meg.
  • tarti19
    először is a sajátgép tiuléajdonságoknál pakolj fel eyg ksi virtuáűlis memóriát vagy 2G-t :)
    és valszeg jó
  • attila117
    Ez a crack jó az 1.3 ashoz is?
  • attila117
    miért dobále fojton azzal hogy a virtuális memória elfogyot?
  • attila117
    az baj hamár meg crack eltem az alapal? É ujar kezdjek vayg folytathatom a régi mentésekel?
  • attila117
    gamecopyworld.com ???? Ez az oldal? Ha nem akkor meik?
  • The Protector
    Nekem is az van.Jó hozzá.Küldjem az oldalt.ott keresned kell.vagy privibe?Orosz crack de semmit nem befolyásol.
  • attila117
    Érdekel.
    Am a crack a phler es fajtához is jó?
  • The Protector
    Figy.Ne azt csináld.Én is tegnap tettem fel.Patcheltem 1.2-ig.Én nekem van crackem amivel tökéletesen működik mmindegyik verzió.Ha érdekel írj ide.
  • attila117
    Hello!
    Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.2 patchot és a mini imaget be mountoltam a deamon tolsba és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
    segitsetek plzz.
    előreis köszi
  • Prince23
    Eszmélet elvesztésünk előtt segítettünk a király lányának, levettünk egy átkot róla, bár ez az intróban is meg van... aztán pedig az erdőben megtámadták...
  • tarti19
    MErt hasbaszúrták GEraltot ugye de valami erő nem hagyta meghalni- ezt amúgy a Tó Úrnője is mondja-, így került vissza az élők közé beteljesíteni a rá bízott feladatot
  • grebber
    Amúgy az emlékeink elvesztéséről elmondanátok miért is volt, mert mondták magunknak kell rájönnünk vagy valami ilyesmi aztán semmi infom nem volt :(
  • Prince23
    Ez rejtély... de mindenképpen egy lázongó witcher volt... és sztem jó witcher lehetett... bár kitudja. De egy biztos: witcher volt
  • tarti19
    szerinted?:D
    esetleg maga GEralt?:) kicsit másképpen...
  • grebber
    No végére értem.
    A legvégén ki volt az akivel a záró videóban küzdöttem??
  • Prince23
    Aki 1.3-as patchel játszik, lenne olyan kedves, és bemenne a witcher könyvtárába, és megnézné a readme textet, és bemásolná ide? hogy mégis mit javít az 1.3...persze az 1.3 tartalmú mod jelenleg nem érdekel...jobban fut e a gamma?
  • grebber
    Szerintem nem lesz jó feltenni fellehet majd a magyar verzióra de kétlem hogy továbbra is magyar lene majd. Pedig jó lenne ha feliratok magyarok lehetnének abban is.
  • attila117
    Csa.
    Segitsen vki
    Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.3 patchot és a mini imaget be mountoltma a deamon tolsba (pro advence) és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
    segitsetek plzz.
    előreis köszi