The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ez most javítócsomag, vagy az egész játék újraírva? Ha javítócsomag, akkor a magyar verzióval úgy fog mûködni, hogy az új párbeszédek angolul lesznek? Bárki ingyenesen letöltheti?
BattleTag: zydar#2910
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ÉN azt választom, hogy elmegyek a csajjal és békénhagyom a falusiakat. Arról nem tehetek, hogy a faluisiak ezért meg akarnak égetni. Self defense.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- ScoiaTael
- Lovagok
- és a semleges (Mindig azoknak segítesz akiknek adott kérdésben úgy érzed, hogy igazuk van.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahogy sejtettem hogy így van! A rendnél már most gyanús hogy valami tényleg nem kóser! De azért kár hogy nem lehet teljesen semleges maradni! Én ezt a utat választottam volna!!! Sajnálom hogy ez a lehetõség kimaradt!!! Szóval akkor ha a mókusokat választom nem lehet a Hollót megszerezni??? Kár az érdekelt volna!
Na én most mgvettem anno a CE kiadást 12 ezerért akkor az most akkor mehet a kukába???????? vagy egy valahol akik mgvették anno ingyé letölthetik vlahol?
és a magyar kiadás hol marad?😊
Vizmagus: jut mindenre bronz pontból😛 ezüstbõl már kevesebb ,aranyból meg nem fog mindenre jutni... de ez attól is függ, hogy akarsz-e szinteket lépni vagy sem... mert normálban ezüspontos képességekkel is simán megcsinálod a játékot, nehéz fokozaton meg ügyes alkímai érzékkel szintén megoldható a dolog😛
Az arany képeségpont szerintem csak olyan azért is megmutatom, hogy ki itt a Jani címû kis móka
- 2 új mellékszál, kb. 5 órányi játékidõvel (lengyel, angol nyelven)
- editor (angol)
- javított inventory (szûrés, automata rendezés, új panel alkémiai anyagoknak)
- autosave ki/bekapcsolható
- új karakterelõállító (kb. 50 különbözõ modell)
- beszélgetés közben mindenki arra néz, akihez beszél
- nem kell megnyitni a ládákat, automatán lehet mindent kivenni belõle
- 100 új animáció, mimika és átvezetõ
- 80%-kal csökkentett töltési idõ, és más javítások
- az angolban 5000 dialógust újra felvettek
Aki akarja, megveheti (újra), vagy letöltheti a hivatalos oldalról a javítócsomagot.
Itt amúgy lehet majd külön harcos vagy mágus karaktert csinálni?
Elõre is köszi!
BattleTag: zydar#2910
A mókusok még nagyjából a legkorrektebb választás, bár néhol a rendé is jó. Alapjában a fõellenségünk a rend Nagymestere, ebbõl kitalálhatod, kik a rosszfiúk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De most még egy kérdésem lenne! Tudom hogy ebben a játékban nincs jó vagy rossz oldal és nem lehet szimplán jól vagy rosszul dönteni. De mégis melyik oldalra érdemes állni??? <#fejvakaras>#fejvakaras> Nekem mindegyik karakter, Siegfried, Yaevin és persze Zoltán is szimpatikus. Legszívesebben semleges maradtam volna végig de ugye a bankrablásnál muszáj választani. <#nemtudom>#nemtudom> Kíváncsi lennék mit gondoltok???
Ezüst erössel probáltam, kb 15-20 percig ütöttem, vagy 15x jött fel és merült vissza, de eltaknyolni csak nem akart... végül meghaltam.
Ignizni is probáltam...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ