The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Ez az, amit nem tudunk...

Szerintem teljesen nem lehetünk semlegesek! <#ejnye1> A döntéseim tekintetében én is többször választottam másként másnak kedvezve. De van egy pont a bankrablásos küldi ahol egyértelmûen oldalt kell választani!!! <#miaz> Onnan már nem lehetünk semlegesek, hiszen a másik oldalnál enyhén szólva nem leszünk népszerûek! Vagyis ezek utáni döntéseink erre már nem lesznek komoly hatással. <#szomoru2> De lehet, hogy tévedek! <#nemtudom> Ha valaki tud, egy konkrét utat a semlegességre írja meg, mert mint mondtam én is az szerettem volna lenni!!!! <#sniffles>
Láma kérdés:
Akkor ez most javítócsomag, vagy az egész játék újraírva? Ha javítócsomag, akkor a magyar verzióval úgy fog mûködni, hogy az új párbeszédek angolul lesznek? Bárki ingyenesen letöltheti?

BattleTag: zydar#2910

Sir Quno Jedi
Jah, mivel a rend lovagjai és a szkoja is csupán vak eszközök ugyanannak a valakinek a kezében, akárcsak a szalamandra! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
De válaszhatok.

ÉN azt választom, hogy elmegyek a csajjal és békénhagyom a falusiakat. Arról nem tehetek, hogy a faluisiak ezért meg akarnak égetni. Self defense.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
3 út van.

- ScoiaTael
- Lovagok
- és a semleges (Mindig azoknak segítesz akiknek adott kérdésben úgy érzed, hogy igazuk van.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

teljesen semleges nem lehetsz, viszont van lyan, hogy számodra jó döntés. mi itt a semlegességet úgy értjük, hogy nem gyilkolunk lovagokat vagy tündéket csak mert arra az oldalra álltunk. az 1. fejezetben a döntés,az nme oldalválasztás, csupán csak eldöntöd, ki az igazi bûnös. aki rossz dolgokat csinál, vagy aki ezeket eszköznek használja. de végülis te is ilyen vagy, mert ha semlegesnek mész a végén, akkor a Scoia'taelt vagy a rendet cssak eszköznek haszánlaod hogy levágd a szalamandrákat.

vagy attol fugg te hogy ertelmezed a semlegesseget😊

Már mikor a boszorkánál választanod kell hogy ot veded e vagy a falusiakat olod meg mar akkor sem maradhatsz semleges😊

Bucser
Lehet totál semleges maradni. Menj mindig a lelkiismereted után.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Az utolsó csatában mindkét vezérrel meg kell küzdened akkor sikerült semlegesnek maradnod)

Ez mind szép és jó amit írsz csak egy a gond, hogy nem maradhatsz semleges...😊 énis erre mentem ki anno mikor játszottam vele, de egyszer elérsz egy ponthoz, ahol mindenképp oldalt kell választanod..

a Holló páncélt mindig meg lehet szerezni, csak a rend, a scoia'tael, vagy semelgesen Kalksteinnek más cuccokat kell vinni hozzá. a törpnek vmi izét, a rendnek egy litániát, Kalksteinnek a mágikus formulát, és ebbõl kifolyólag máshogy csinálja. a rendében az a jó, hogy nagyobb az életerõ vele, és gyorsabb a regeneráció. a többinek más elõnye van. van amelyik az immunitást növeli, van a mi jobban véd. mindegyik egyforma jó szerintem.

Valahogy sejtettem hogy így van! A rendnél már most gyanús hogy valami tényleg nem kóser! De azért kár hogy nem lehet teljesen semleges maradni! Én ezt a utat választottam volna!!! Sajnálom hogy ez a lehetõség kimaradt!!! Szóval akkor ha a mókusokat választom nem lehet a Hollót megszerezni??? Kár az érdekelt volna!
rotator
Engem az érdekelne majd, hogy mellékelik-e majd az összes angol hangot (nemcsak a javítottakat)? Mert ha nem, akkor elég érdekes lesz a magyar változatot másodjára végigtolni.

overlocker
huh má majdnem kibaxtam az ablakon a cuccot :S

rotator
Igen, ingyen letöltheted majd.

overlocker
The Witcher Enhanced Edition
Na én most mgvettem anno a CE kiadást 12 ezerért akkor az most akkor mehet a kukába???????? vagy egy valahol akik mgvették anno ingyé letölthetik vlahol?

ejjha,ez már döfi!😄

tarti19
Hmm😊
és a magyar kiadás hol marad?😊

Vizmagus: jut mindenre bronz pontból😛 ezüstbõl már kevesebb ,aranyból meg nem fog mindenre jutni... de ez attól is függ, hogy akarsz-e szinteket lépni vagy sem... mert normálban ezüspontos képességekkel is simán megcsinálod a játékot, nehéz fokozaton meg ügyes alkímai érzékkel szintén megoldható a dolog😛
Az arany képeségpont szerintem csak olyan azért is megmutatom, hogy ki itt a Jani címû kis móka

rotator
Ja, és a lényeg: javított Triss Merigold modell. 😊))

rotator
Május 16-án jön ki egy új verzió a játékból "Enhanced Edition" néven.

- 2 új mellékszál, kb. 5 órányi játékidõvel (lengyel, angol nyelven)
- editor (angol)
- javított inventory (szûrés, automata rendezés, új panel alkémiai anyagoknak)
- autosave ki/bekapcsolható
- új karakterelõállító (kb. 50 különbözõ modell)
- beszélgetés közben mindenki arra néz, akihez beszél
- nem kell megnyitni a ládákat, automatán lehet mindent kivenni belõle
- 100 új animáció, mimika és átvezetõ
- 80%-kal csökkentett töltési idõ, és más javítások
- az angolban 5000 dialógust újra felvettek

Aki akarja, megveheti (újra), vagy letöltheti a hivatalos oldalról a javítócsomagot.

Alvint kihez vittétek Trisshez vagy a másikhoz?
de igen hello szinte úgyanaz a játék csak ez egy witcher. Neked magyarositás kéne ehhez az angolhoz.
Szevasztok! Nemrég kezdtem a játékot! Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen képességekre érdemes tenni? Lesz elég pontom, hogy az összeset kifejlesszem, vagy valamelyik fát(kat) érdemes megcélozni?
Itt amúgy lehet majd külön harcos vagy mágus karaktert csinálni?
Elõre is köszi!

BattleTag: zydar#2910

Szerintem a Scoia'tael a jobb, mert a rendnek csak a Holló páncélja lesz jó, egyébként ocsmány dolgokat mûvelnek, pl verseny hogy ki nyír ki több tündét. undorító. de azért a mókusok se mártott gyertyák. a legjobb, ha semleges vagy, mert igaz hogy akkor midnenki ellenfél, de enem az a lényeg, hogy leöld mindkettõ felet hanem hogy elsurranj mellettük.én úgy vagyok vele, hgy egy witcher ne politizáljon, csak gyilkolja a szuörnyeket, és rendezze személyes dolgait.

vizmagus te nem Dungeon Lordoztál(tudom hogy ez nem ide tartozik csak ismerõs a neved)
hello én megvettem a játékot de nem magyar hanem angol tudna valaki segíteni (esetlen valahogy kiszedni játékból a magyarítás cuccait és elküldeni) és a boltban sem veszik vissza
már rájöttem úgyanolyan bikaízékbe.
elakadtam triss gömbjeivela a csatornánál még mútatta a térkép de a többit nem a temetõben hova, és a kereskedõ negyedben hova?
Sir Quno Jedi

A mókusok még nagyjából a legkorrektebb választás, bár néhol a rendé is jó. Alapjában a fõellenségünk a rend Nagymestere, ebbõl kitalálhatod, kik a rosszfiúk...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
FAQ-ba betehetnétek, hogy patchelés után hova kell másolni a savegame-eket..én vettem a fáradtságot, és visszaolvastam, de lehet más nem fog..mert a faq-ban csak annyi van, hogy átkerülnek a savegame-ek a dokumentumokba..ami nem történt meg nálam speciel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A problémám megoldott a bankrablás után a városháza újra kinyitott. <#whatever>
De most még egy kérdésem lenne! Tudom hogy ebben a játékban nincs jó vagy rossz oldal és nem lehet szimplán jól vagy rosszul dönteni. De mégis melyik oldalra érdemes állni??? <#fejvakaras> Nekem mindegyik karakter, Siegfried, Yaevin és persze Zoltán is szimpatikus. Legszívesebben semleges maradtam volna végig de ugye a bankrablásnál muszáj választani. <#nemtudom> Kíváncsi lennék mit gondoltok???
Újra egy kis segítség kéne! <#oooo> Megcsináltam a Vetalás küldit és jött a kis srác hogy kirabolták a bankot. De elõbb még elmentem a mocsárba kiszabadítani a téglagyárosokat. Ott a barlangban összejött a felhíváshoz elegendõ kukorix toll de a városháza azóta állandóan be van zárva. <#fejvakaras> Most akkor már nem tudom ez a küldit befejezni vagy ha a bankrablást lerendezem a városháza újra kifog nyitni??? <#nemtudom><#rinya> <#help><#help>
Sir Quno Jedi
maxos ignivel csak nyomni kell és meghal...

gondolom, Hardon játszol. sajnos tanácsom nincs, mivel én eddig csaknormalon csináltam, az meg annyi, hogy két ütés minden csápra, aztán 3-4 kombó, ezt 2x-3x és vége, fõzet nélkül hp vesztés nélkül

Zeugl legyözésével kapcs tippeket köszönnék.
Ezüst erössel probáltam, kb 15-20 percig ütöttem, vagy 15x jött fel és merült vissza, de eltaknyolni csak nem akart... végül meghaltam.
Ignizni is probáltam...
Értem, köszi! <#worship> Akkor azt hiszem nem fogok rá pontot áldozni. Macerás és szerintem ezek nélkül is meg lehet lenni! <#smile>
Sir Quno Jedi
Lesznek különleges fõzetek, avagy mutagének, amit ritka komponensekbõl lehet elkészíteni. Konkrétan fõszörnyekbõl kiesõ okosságokból. Aztán meg kell fõzni, meginni és voilá, az adott képesség akítválódik.

Valaki nem tudná feltenni a magyar szinkron fájljait a netre plz? Mert a feliratot megcsináltam de idegesítõ hogy németül karattyolnak,eladni nemtudom mert amkutyának sem kell németnyelven a game,újramegvenni meg annyira nem szeretném....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

<#help> Azokat a tulikat amikhez mutagént kell fogyasztani hogy mûködjön érdemes kifejleszteni (az erõnél van pl. több ilyen)? <#kerdes> Egyáltalán mit jelent az hogy mutagént kell fogyasztani???<#kerdes>
én birkát szoktam. de lehet hogy áfonyát, mert ez a 2 mindig van nálam.

megoldottam diûk csemege
talán mézet kell neki adni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem-nem! A hús nem jön be neki azért nem kapsz semmit!!! <#ejnye1> Hiszen az egy legyilkolt állat teste és a követõi épp ez tartják bûnnek! <#levele> Gyümölcsöt kell adni neki, én szárított gyümölcsöt adtam és meg is kaptam a szefirát érte! <#smile>
a nõvér virágokat és gyûmõlcsõket mesél adományként. de nem vált be.
Bucser
hát sokkal rosszabb lenne, ha nem stackolódnának az itemek...

csirkecomb jött be nekem ha igaz, de már nem emlékszem 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

A második fejezetben a gégigjátszás azt írja, hogy a kórzázban etessem meg a szobrot de mivel elakadtam segit nekem valaki? Elõre is köszi.
Inventory tényleg rossz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

rotator
Limitált, nem rendezett, az ikonok aprók és nem beszédesek. Már csak a súlyhatár hiányzik, hogy elnyerje a "világ legrosszabb inventory kezelése" címet. És még így is jó a játék!