13886
  • Police88
    melyik két tárgy kell az tó úrnőjének?
  • Mike at home
    értem, köszönöm szépen
  • Fbn Lx
    A növényekben lévő anyagokból főzetkészítéskor azt használja, amelyik kell ahhoz, amit készíteni akarsz, a másik elvész. csak be kell rakni azokat a növényeket, amikben a szükséges alapanyagok megtalálhatók. Egy növényből mindig csak egy alkotóelemet használ fel, azt, amelyikre épp szükség van az adott receptnél.
    valamelyik ital 3, valamelyik 4, valamelyik 5 alapanyagból (azaz 3-4-5 darab különböző növényből) áll, ennek megfelelő erősségű alkoholra van szükség alapanyagként.
    ha megvan minden alapanyag és alkoholod is van hozzá, akkor még csak be sem kell őket rakosgatni, bal oldalról kiválaszthatod a főzet nevét és berak mindent.
  • bardocz
    Főzeteket készíteni csak meditálás közbe tudsz.A recepteket érdemes megtanulni,hogy mi menyit,hogyan hat.Vannak növények amikben két alapanyag van,a második a főzet tulajdonságát tudja befolyásolni,de azt írja is a nevében ha elég volt belőle benne.
  • Mike at home
    most kezdtem el a játékot, és nekem az egész alkimia nem világos

1. mikor van lombik jel? általában nincs
    2. összeszedegettem minfenféle gizgazt, amiben ahogy írja mindenféle anyga van, van emlyikben kettő is. ezt valahogy ki kell nyerni a növényből? és ha igen, akkor hogyan? vagy ha növényből az egyik alapanyag kell, akkor azt kell hazsnálni, és a máiks emi benne van, az modosítja a főzetet, vagy egyszerüen elvész?

bocs hogy ennyire nagy hülyeséget kérdezek
  • Bachstein
    Amazon.com-ról meg tudod rendelni, én is gondolkodtam már azon, hogy beszerzem. Amúgy Hexer néven szerezhető be. http://www.amazon.com/s/qid=1216031992/ref=sr_nr_seeall_3?ie=UTF8&rs=&keywords=wiedzmin&rh=i%3Aaps%2Ck%3Awiedzmin%2Ci%3Advd

Parancsolj, itt a sorozat és a film is
  • Fayme
    sziasztok!
    az eredeti lengyel witcher (wiedzmin) c. filmet keresem, már vhs-en is jó lenne, ha vki esetleg tud róla vmit, megköszönném az infót. eredeti nyelven is jó, nem kell szinkronos legyen.
  • tarti19
    na szal Közeb rűájöttem hoyg FOltest és nem VAlerad a kockapóker bajnoka:) szalé rossz nevet íertam:OP
  • tonyr #10195
    ha kell vkinek a witcher pc-s játék akkor irjon, mivel megvenném packban a Jericho+Witcher-t, és csak a jeriho-ra lenne szükségem, azaz teljesen uj, bontatlan lenne a witcher...
    8000 a pack ára, felesben megoldhatnánk, mind2 játék külön külön is 8000, azaz féláron jutnál hozzá...
    [email protected]
  • Fbn Lx
    Server is currently overloaded or being updated. Try again later.
    már a regelés is varázslat volt, mire bejött...
    most meg azt kapom, hogy no such user
  • vegytek
    flash alapú wircher
    - regisztrálni kell, a kapott mail-en jóváhagyni (forumba lép). majd ujra belépni
    - kasztot választani (witcher/varázsló/szörny)
    - előre meg kell adni a támadásokat és a védekezéseket, majd ha az ellen elfogadta a kihívást akkor harc.
    - szintlépéskor lehet fejleszteni a képességeket
    - egy kardot és egy amulettet lehet venni felszerelésként

annyi a baki, h terhelt(ek) a szerver(ek) és néha nem tudja letölteni a megfelelő infot
  • wendi1106
    én az előbb említettek miatt maradtam semleges, viszont jó volt ott a végén Shani-val harcolgatni meg kavarni :)
  • Fbn Lx
    amúgy én a rendet támogatom, de csak siegfried miatt, nagyon jó arc :)
    a többi nekem se szimpatikus, de már inkább az, a Scoia'Tael-től kisebbségi fílingem lesz :D
  • Fbn Lx
    pff semennyit nem kapsz :D
    elküldi a p*csába, mert a csaj nem megy haza utána, hanem elszökik...
  • Dakkon
    ja amúgy emg volta fickónál így is 60 oren. :D bár nem tom mennyit klaptam volna, ha nem őt, hanem a csajokat nyírom ki?! :D hm?
  • Dakkon
    höhö. Nekem meg "elcsavarták a fejem a csajok". :D Aztán gondoltam már miért ne, akkor nem nyírom ki. Amúgy is rettentő unszimpik a lángoló rediek. Egyedül talán Sigfried normális, de már az elején eldobta a csontot a rendd a papnak köszönhetően, az első fejezetben. rettentő taplóság, na meg a DeWitt is....:D
  • wendi1106
    hello engem az érdekelne hogy láttak-e már olyan modok amelyek új questeket tartalmaznak ? zatán meg az is érdekelne hogy ez a The Witcher D'jinni Adventure Editor 1.3 ez már a program végleges változata lenne vag yez még csak 1 része ?
  • tarti19
    MA meló közbe eszembe jutot valami, Valeraddal 2-sezr nem lehet jéátszani kockapókert? MErt akárhéynszor végigvittem nyertem kivéve 1 alkalommal, amikor nem és így eza küldetés befejezetlen maradt... szal nekem akkor ott nem siekrült:P ESetleg enktek?
  • Fbn Lx
    kinyírtad? :D
    tény, hogy elég tapló egy ember volt, de én inkábba a ringyó szőkét küldtem vissza a pics@ba :D
  • Dakkon
    thx az infot! :D
  • rosti
    A belvárosbol elkocokx a temetőbe és a sírásó utcájánál a sarkon gyakorolnak a gárgisták Ő képzi őket...
  • Dakkon
    sziasztok!

biztosan sokan kérdezték már: Siegfried-et hol találom a 3. fejezetben? A lovag (vámpíros küldi) említette, csak sajni időközben kínyírtam, és nem tom megkérdezni tőle. :D köszi a helpet
  • pista1717
    Ha vége a fogadásnak megtalálod a helyén az őrtoronyban, és külön van 1 küldetés a holló páncéljáról amit több részből kovácsoltatsz össze. (berengarnál kezdődik a küldetés)
  • Fbn Lx
    3. fejezetben járok, Burgomaister Veleradot hol találom?
    Először a partyn láttam az Inn emeletén, de azóta nem tom hova lett, pedig beszélnem kéne vele.
  • grebber
    Én végigtoltam és páncél még hírbe sem volt hogy adtak volna de amit lehetett venni 5000-ért az ott volt a toppon haverom mondta (én nem költöttem a pénzem).
  • pista1717
    Az utolsó movie nagyon ott van. :) érdemes végig vinni, ja és aki könnyü fokozaton játszik ne törjétek magatokat mindig uj kardok kovácsolásán mert küldetésből ígyis ugyis jobbat kaptok vonatkozik ez a páncélra is.
  • rosti
    Ha az erődet mindig kimaxolos ninsc szükség acélkardta az azüsttel is legyakhatsz bárkit és ezzel megsporolhatsz egy csomo tp-t.
  • attila117
    oks, dem ár nem akarok bejütni mert csak a piros meteor kelet de már megvan ben volt egy a mágustoronyban is, és a köcsög kovács 1000 ért csinálja meg. :@
  • Bachstein
    thalernél vagy vincentnél próbálkozz
  • attila117
    Csa all!
    Hogy lehet bejutni a temetőbe a 2. fejezetben?
    Próbáltam engedélyt szerezni vagy megoldani a tartozását a csávónak (mint ahogy a végigjátszásban van) de nem tudtam.
  • pista1717
    hali!
    gondoltam segítek rajtad, bár teljesen egyértelmű hol találsz szűz lányt!
    >>Korház<<
  • Police88
    megoldottam egy trainerrel...
  • Prince23
    Vedd meg:DD
    full magyar, nekem nincs gondom... még soha nem lépett ki
  • Police88
    "1.3 (322 MB)
    Javítások:

o A prológusban, az elso, második és harmadik fejezetben nem fagyhat ki a játék."
    Aha veszem észre :S
  • Police88
    Felraktam az 1.3as peccset leszedtem a deamon tools prot megkrekkeltem aztán miniimageról elindítottam a játékot de még mindíg kilép ott a kikimórkirálynős résznél mert h hibát észlelt... mi a fax van ezzel a játékkal...
  • rosti
    Az 5. fejezetben mindegy melyik oldalt választod (3) Shani-nál a korházban jön érted valaki és a segítségedet kéri 1 szörny legyakása végett utána ha viszamész akkor Shani,Fehér Rayla,Scyoatel fönök megkér,hogy gyakjatok végig a mocsárig mert csak te tudod megnyitni a mágiád segítségével az utat...
  • Police88
    eléggé elegem van h folyton vmi bug miatt nem tudom befejezni a játékokat xD a Vampire masquerade-del is ez volt eljutottam a 3/4éig és kilépett vmi hibával :S
  • TomDantes
    Az odáig rendben van...igen...csak hogy mondom a játékban van hiba. mert mondom az ellenfelek nem reagálnak..csak állnak mint a faszent.
    Vagyis álltak...azegész ötödik fejezetet kezdhettem előlről de most jó lesz, és szerintem tovább is tudok jutni.
  • Abu85
    Az a baj, hogy annyira a végén vagy a játéknak, hogy már kijönnek a különböző választási lehetőségekből adandó különbségek. Nem tudok biztos választ adni, mert nem tudom, hogy mit tettél a játékban a küldetés előtt, az a lényeg, hogy nézz szét jól.
    Nekem bent volt a kórházban Shani, ő vitt a kórházi incidens során a hátsó ajtón ki. Vele jutottam el a mocsárba.
  • TomDantes
    Nem hiszem hogy ez megoldás...ugyanis rá jöttem hiba van a játékban azért nem jutok tovább.
    Az ellenfelek nem mozdulnak meg...igaz ki tudom őket nyírni...de hát...így nem haladok előre.

Mindegy, jó pár elmentéssel korábbról kellet ismét betöltenem, hogy működjön. Hát majd meg látjuk most jó lesz-e.