The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na errõl beszéltem társunknak... õ hozta fel.D Na már tom, thx

Köszi a segítséget srácok, sikerült megoldani a problémát!
Visszatöltöttem egy korábbi mentést és utána tökéletesen mûködött az aard skill.

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

Köszi így már megvan! <#worship> Azért a pont elosztást jó tudni, hogy az ember egy kicsit tudjon tervezni! <#papakacsint> Egyébként szerintem mindegyik nehézségi szinten el lehet érni az 50-es szintet ha nem sajnálod rá az idõt és leállsz tápolni! Az már más kérdés hogy van-e értelme ezzel hosszú órákat tölteni?! <#fejvakaras><#nemtudom>
Mennie kellene, Alvin mondja is hogy a fal ledönthetõ. Ahogy már írtam pl. a kriptában minden gond nélkül mûködött, ezért nem értem h itt miért nem...

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

http://witcher.hu/forum/viewtopic.php?t=164 - játéktechnika, pontszerzés

Sir Quno Jedi
Ha mindenkivel beszéltél és van aard skill-ed és a megfelelõ helyen használod és elég közelrõl és jó irányba, annak akkor bizony mennie kéne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valakinek vmi ötlet a #9257-re?

Henteled a szörnyeket, majd elmented -> visszateremnek, majd újra hentelsz stb.
Hellgate, Diablo féle game-eknél lehetett olyat, hogy a boss-okat többször is le lehetett vágni, ezzel xp-t és új cuccokat kaptál!

BattleTag: zydar#2910

Prince23
Farmoljak? az mi? 😮

Azon már túl vagyok sajna. Rögtön a 2. fejezet elején a barlangban vagyok!
Akkor azt mondod farmoljak?

Én elég gyakran nézem azt a honlapot, de ezt még nem találtam meg rajta! <#nemtudom> Megmondanád, hogy konkrétan hol van??? <#confused> Lehet, hogy vak vagyok, de ezt azért megnézném!!! <#sniffles><#help>
Prince23
Háááát, be kell osztanod... vagy csinálj sok xp-t, lassan haladj, pl az elsõ pályán a Tiszteletesnél, meditálj mindig éjfélre és pusztísd a kutyákat, persze, ha aazt a küldit még nem csináltad meg....

Küldene nekem valaki egy mentést a negyedik fejezet elejérõl nem tudom megcsinálni a harmadik végét.
Lesz rá elég pontom?

Prince23
Mind a kettõt...

Hello! Lenne egy kérdésem: az acél, vagy az ezüst kardos skillekre érdemes tenni? Melyiket kell többet használni a játékban?

Nem. A Two Worlds igényli a Ageia Physix zsugát. Ha nincs, elindul, de kegyetlenül leterheli a procit. Az enyémet rendesen meg is melegítette, pedig a hûtése jó volt, más programokkal semmi baja nem volt, és azóta sincs.

A mutagénes tulajdonságokra nem kell pontot tenni, nem is lehet. Ugyan ott szerepelnek a pontozási "fában", de cak akkor kapod meg, ha az adott mutagént elkészíted. Ezeket minden esetben a fõszörnyekbõl kipottyant alkatrészekbõl lehet elkészíteni. Másra nem is jók. meg kell szerezni a receptet, elkészíteni a fõzetet, meginni és megkapod a tulajdonságot. Ezzel kész is. Fejleszteni nem lehet õket, de nem is kell...

50es a max szint, sztem easyn talán eléred. 30as szinttõl kapsz arany pontot. a witcher.hu-n részletesen le van írva, hogy melyik szinttõl mennyi pontot kapsz, és milyet.

Sir Quno Jedi! Köszi szépen!!! <#worship>
De más senki? Csak egy vélemény? Senki más nem tud segíteni a 9244-es hsz-ben feltett többi kérdésemre??? <#wilting><#confused>
Gondolom a ledöntendõ fal túloldalán lenne...
Itt csak Alvin van, két gyerek + salamandra hullák...

Nincs ott a boszorkány ? Mintha ott vele kéne dumcsizni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Azt használom, de nem akarja ledönteni.
A kriptában nem volt semmi gond vele...

Aard

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Melyik jelet, hol?

Prince23
Fúú én már régen végig vittem, de emlékeim szerint a jelet kell használd a fal ledöntéséhez...(!)

Sziasztok!
Az 1. fejezetben, mikor a barlangban megmentem Alvint és kinyírom a szalamandra fõnököt elméletileg úgy tudok kijutni hogy a varázslattal lerombolom a falat. Ezt nem akarja megcsinálni! Valami ötlet hogy miért nem mûködik? 1.2 patch fenn van.
Elõre is köszi a segítséget!

de a 3. fejezetben már trófea is van ott és királyvivernek uralják.

a mocsrban, a druidáktól ÉK-re

Hol van a vivernsziget?😊 Még csak kerskedõnegyednél járok és kéne ujjab kard mert a legelsõ kardal tolom😊
harwall a vivernszigeten, ha kipróbálod, be lesz írva receptként, hacsak nem vmi neked káros hatása van.

Milyen könyveket kéne elolvasni hogy tudjam használni a bombát vagy már neki mindegy?😞

És hol lehet több receptet tanulni mert a vizimai kereskedõnél már jópár könyvet elolvastam

Ja és probáljátok ki kapjatok be egy kis fiszteket😊 És vmi jó kard nincsen ? Hallotam hogy a szalamandra mocsári táborában van 1 harwall kipucoltam de nemtalálom:S
Alvás mert a révész elmegy aludni ott van egy tábortûz meditálj reggelig és révész ott lezs.
Prince23
Mikor jön az 1.3 tapasz?

áááá
ezt el..tam
a mocsárban voltam (ezért a révész a mocsár oldalán volt), és visszateleportáltam kalkstein-hez... ezután hogyha megyek a gáthoz, ahol a révész csónakja van, akkor nincs ott a révész... mert gondolom a folyó másik oldalán van..
ilyenkor mit csináljak???
automata keverés sárkányálomos bomba valami hülye ghoul szerû álatkábol szedtem a vitriolt(csak az volt benne) fagyöngy hidrogén és sima rebis és quebrith
magad csináltad vagy automata keveréssel? cinfrid olajjal vol már nekem is ilyen. lehet, hogy nem azt a port használtad amitz a gép elképzelt.

Nah senki nem tud válaszólni?
Sir Quno Jedi
Én 37-en fejeztem be asszem, de nyilván lehet tovább tolni. Nem lesz mindenre elég arany pont, sõt silver is alig-alig, ezért specializálódni illik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Segítsetek! <#felkialtas> Meddig lehet fejlõdni? Van max. fejlõdési szint? Hányas szinten lehet minden tulit és képességet teljesen kifejleszteni? Meddig ad a játék ezüst pontot és mettõl aranyat? Ki hányas szinten fejezte be? Ti szoktatok tápolni, érdemes? (A mocsár például erre alkalmas hely.) Hu ez jó sok kérdés lett így egyszerre, de azért <#help>!!!
Hierophan õ hol van?
- új karakterelõállító (kb. 50 különbözõ modell)

Ez jó lessz mert bár a jháték szuper azért az zavart hogy a act1 papja 2 percenként szembe jött velem az utcán. 😊
Lenne 1 kérdésem😊

Halálra idegesítettem sokáig magam mire rájöttem hogy feketepor meg puskapor nem 1😊 Megcsináltam a sárkányálom bombát (benne van a recept a szószedetben vagy miben) megcsinálom és a vége=ismeretlen bomba

Mit kéne elolvasni vagy csinálni hogy beazonositsam?

Meg a fejlesztõk is okosak tudja mit akar csinálni de mire megcsinálja már nem tudja mi az:S
rotator
Szerintem annak kisebb a gépigénye.

az szar játék,ki ne próbáld, ez az én gépemen szépen megy,az meg meg sem moccant😞
meg az egyébként is rossz,bugos,optimalizálatlan, meg egyébként is elég közepes.

Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy a Two worlds ehhez viszonyítva milyen gépigénnyel rendelkezik? Köszi
ilyen nekem is van de ritkán töltés problémák, BUG-ok a videókártya miatt, ennek több oka is lehet de azt tudom hogy néha a töltés miatt nekem is kilép emiatt. Gyakran kell menteni, meg persze a játék is gyakran menti magát.
hali
lenne egy problémám a játékkal...
néha csakúgy kiadja azt a hibaüzit, hogy "a program hibát észlelt, ezért leáll", és kilép a játékból..
ez elég idegesítõ..
nem lehet, hogy valami patch-et kéne felraknom, és utána jó lenne???
The Protector
Hy.Eldurrant a gépem szal mostanában nem fogok witcherezni.Szal a kérdésem azért van.Megöltem egy csomó Kukorixot de a Fõ Kukorixot nem találom aminek az a neve hogy Kotkodax.Most ez mi.Tojásból lessz vacsora?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#confused>