The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
krisztajo: ha midnen könyvet megvettél a harmadik fejezetben ami kellett, akkor nincs gond, mert ugyebár milyen szörnyek is vannak ott? fléderek. na ezt nem biztos hogy emgvetted, az a vámpíros könyvben van. óriás százlábú, a kikimóros könyvben van. alp, bruksza (csak pár van) és garkain (abból pont egy van) szintén a vámpíros könyvben. alp már a csatornában a tünde romoknál is volt. ezért lehet szidni egyébként azt, hogy a fléder fog szedéséhez nem kell könyv, mert sokan emiatt nem veszik meg a vámpíros könyvet. baziliszkuszok is vannak, vivernes-kukorixos könyv. déllidércek: Vadak Királyáról szóló könyv. éhínek, cemetaurok: alghoulos könyv. egyébként talán Juliannek van pár könyve, ami szörnyekrõl szól, de inkább más típusú irományokat árul.
Tudom, kicsit gyökér a kérdés (már mint, miért nem tudom a választ) de muszáj feltennem: hol vannak a save file-k?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kérlek, újra segítsetek! A negyedik fejezetben hol lehet szörnyismertetõ könyveket venni???
(Julian-nál és Abigal-nél nem találtam.) Nekem több új ellenség is van, amirõl még nem tudok semmit (pl. alp). Így viszont nem tudom a felhívásokat teljesíteni! <#help>#help><#help>#help>
A vége felé minden a helyére kerül szépen. Persze attól függ, ki hogy figyelt, kikkel beszélt és minek nyomozott utána.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"This is the end of the game, but not of the story."
szóval kiegészítõ vagy 2. rész várható..
Lehet hogy második fejezetben ott van de a harmadikban már nem!!! <#ejnye1>#ejnye1><#sir>#sir> Én már a bankrablás után vagyok ahol a tündéket választottam! Azóta Yaevin bujkál Vivaldinál és Zoltán nincs sehol! Így viszont nem tudok sehogy profivá válni úgyhogy ennek a küldinek annyi! <#sniffles>#sniffles> Már feladtam, napokig kerestem mindenhol Zoltánt inkább megyek tovább a negyedik fejezetbe. Úgy tûnik azzal hogy a második fejezetben nem foglalkoztam a pókerrel elszúrtam és így utólag sajnos már nem lehet ezt a küldit megcsinálni! <#szomoru2>#szomoru2>
irányítás: nem tom mi bajjod vele, nekem semmi..felsõ nézetben (vagy minek hijják) tolom, ahova kattintok, oda megy, nincs benne semmi ördöngõség..
sztori..hát..a chapter 2-ig tényleg nem különleges, a késöbbiekben meg még nem tom,hogy elõnyére vagy hátrányára változik-e..
kommunikáció: nah ez tényleg elég silány, gyakran mûize van a dolognak (vagy csak a magyar verzió ilyen gáz?), engem speciel zavar, mikor nagyban "beszélgetnek" valami fontos dologról, közben a fõhõs jobbra-balra leseget, mintha unatkozna..
invertory: volt már rosszabb is, amugy van valami mod, ami javít valamelyest rajta..
amúgy 1 oldallal ezelött írtak a fórumban a "The Witcher Enhanced Edition"-ról, amiben várhatóan ilyesmiket kijavítanak...kiváncsian várom..
Magyarítani akartam a játékot, úgy ahogy a FAQ-ban van de a pálya betöltésénél a szokásos Windows hibával kidob. A Witcher.exe leállt stb. Win XP SP2-öm van. Angolul jól mûködik a játék, de ezzel nem vagyok elõrébb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A sztori természetesen érthetõ, csak nagyon lapos. Legalábbis a 3. fejezet végéig az volt, és ez azt jelenti, hogy a játék elsõ fele, sõt kicsit talán több egy harmatgyenge történetet ad elõ, ez még akkor is bukás, ha a folytatásban megtáltosodik a lengyel író.
Továbbá akkor úgy látszik nem érted a sztorit vagy átsiklasz felette, mert itt minden szépen kiarjzolódik vágyik az ember arra, hogy felfedje a további sztorikat😊
Beszélgetés meg szintén jó elég változatos s ráadásul könnyen érthetõ.
irányítás meg szerintem nagyon könnyû, persze az elejéna kamrea mozgási sebessége biztos bezavart egyeseknél
Összességéban nem volt élõ az egész, nagyon pc játék íze volt mindennek. A harc rendszer viszont nem lett volna rossz, csak a nagyon elrontott inventory megkeserítette a potion készítést, ami pedig a hrac alapja lenne. Nem találtam arra sem opciót, hogyan lehet azt megnézni, hogy egy adott potion-höz, kenõcshöz... mi hiányzik még, meditációt nem bekapcsolva - igaz ezt nem is nagyon kerestem.
Nagyon elõjött, a játékmenet fa szerkezetû felépítése, azt hiszem ez utóbbi volt a legrosszabb.
Még az elején járok, a demo-t végigtoltam, azután a demo elmentéseivel csináltam tovább a telj. verzioban... nah szoval már bejutnék vizima városba de miután beszélek mikullal és az õrök lefegyvereznek egyszerüen lefagy a jatek... nem tudom mi lehet a gond, Aki tud segitsen már! (1.2 pecs van fönt + russian exe crack)
De azt még mindig nem monda el senki ami nekem kellene!!! <#rinya>#rinya> Hogyan lehet tétet rakni és emelni??? Illetve a második körben tétet rakni??? Lehet, hogy én nem voltam világos de nekem ez a gondom! Ezt kéne tudnom pontosan!!! <#help>#help><#help>#help>
Egyébként én a második fejezetben senkivel sem kockáztam. Azokkal akikkel akkor lehetet volna, pl. Thaler-rel a harmadikban is lehet még? <#confused>#confused>
A verekedés inkább az poén miatt érdekelne! Mindenkit le lehet gyõzni? És a gyõzelmekért kapok xp-t?<#kerdes>#kerdes> Talán a kockázásért is vagy az csak pénzt jelent?
Persze szerintem sem baj hogy nem lehet farmolni és sosem szoktam. <#ejnye1>#ejnye1> Tegnap csak az itt lezajlott régebbi beszélgetés miatt próbáltam ki. Nagyon jó ez így !!! <#eljen>#eljen> Max. lemaradunk arról hogy nézne ki Geralt über brutál ötvenes szinten! Ezt azért egyszer megnéztem volna!!! <#hehe>#hehe>
Van már a játékhoz magyar felirat?
verekedésbe nincs olyan nagy pénz szerintem..
minijátékok leírása..
A fogadós bunyók mindig mellékküldetések, mintahogy a pókerezés is. No meg elõbbin könnyebb a pénz gyûjtése. nincs reloadezés😄D
Az elején még van értelme farmolni... tehát öldösni, kapni xp-ket...
Egyébként érdemes pókerezni? <#nemtudom>#nemtudom> Mert én ezek után többet nem is próbáltam.
Még egy kérdés. A fogadókban érdemes verekedni? <#fejvakaras>#fejvakaras> Van valami taktika amit ilyenkor érdemes használni? Minden infot szívesen fogadok, mert én ezekkel a mini játékokkal eddig nem foglalkoztam.
A farmolásra illetve tápolásra visszatérve határozottan meg kellett változtatnom a véleményemet! Ma kipróbáltam és ez nem az a játék ahol ezt lehet! <#ejnye1>#ejnye1> A mocsárban az igazán tápos szörnyek egy idõ után már nem termelõdnek újra a sima alapszörnyek viszont nevetségesen kevés xp-t érnek. Egyszóval bárki beleõszülne amire így összeszedné azt a több tízezer (vagy akár százezer) pontot ami egy szintlépésre elég!
<#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>