13886
  • Bachstein
    Fayme, te kérdezted, hogy honnan tudnád megszerezni a Witcher filmet.
    Én tegnap töltöttem le, jó minőségben, lengyel szöveggel, de találtam hozzá angol feliratot. Még nem néztem végig, csak belenéztem, azért egy angol középfokú tudás erősen javallott hozzá. Mindenesetre ha érdekel a dolog írj rám priviben, s akkor majd megbeszéljük.

Enchanted-hez meg annyit, hogy azért sztem jóval több újítás lesz benne, mint Leo nyávogós hangjának kicserélése, és egy random színválasztó progi a szörnyeknek meg a járókelőknek. Úgy hallottam raknak bele pár új mellékküldetést is, javítják a karakterek mimikáját s mozdulatait, jobban átláthatóvá teszik az alkímiai kezeéőfelületet, raknak bele pályaszerkesztő programot +elvileg majd ha megveszed a játékot, jár hozzá egy Sapkowski könyv...?
  • Mike
    naugye
  • dániel222
    nem kell válasz mert máe megtaláltam
  • dániel222
    szokott állni de ez most hogy jön ide??na most komolyan
  • Mike
    ne legyél már ennyire impotens
  • dániel222
    nekem is megy lite-vel a pro másik játékhoz kéne:)de hova is teszi a mentett állásokat??
  • kulabácsi
    akko meg isohun :|
  • poppe
    nekem sima régi szar daemonnal is felment
  • poppe
    csak lite-ot lehet, a pro az má warez :)
  • kulabácsi
    google :|
  • dániel222
    ja és nem tud valaki 1 oldalt ahonann le lehet tölteni a Daemon Tools Pro Advanced-t???mer ami a faq-ban van az nem jó.NAGYOMN NAGY SZÜKSÉG LENNE RÁ.PLS HELP

• dániel222
    heló.hova teszi ajáték a mentett állásokat?ki kéne írnom őket mer újra kell raknom a Windowst és nem akarom az egész játékot előlről kezdeni mer egész elől járok és magas szinten is.szóval hol vannak a mentett állások????????????
  • Sir Quno Jedi
    Mert az új arcokat modellezni kéne, ezt meg megoldja néhány lelkes programozó. Ócsóbb-e!
  • Prince23
    Tuti nem szerzem be...
  • mindero
    Azt hittem h az arcokat fogják kicserélni, nem a ruhákat. Ez így kicsit sovány.
    Ez tartott nekik 7 hónapig?
    Inkább csinálnának egy kiegészítőt.
  • Mike at home
    nemtom ki tartja karban a faq-t
    de a "Kotyvasztani a tűzhelyeknél lehet ha a "lombik" ikonra kattintol."

kattintol -t javítsuk már ki kattintasz -ra

• Mike at home
    de mivel mi magyarul nyomjuk, utóbbi mindegy
  • Fbn Lx
    lesz benne egy színgenerátor beépítve, ami a dögöknek és a parasztoknak random ruha (és haj)színeket generál, így nem találkozol kétszer ugyanazzal. Elvileg.
    plusz 4000 sor dialógust újraszinkronizálták, pl. Leo hangját, mert túl gyerekes volt.
    Lényegében ennyi
  • grebber
    Hát lehet hogy a csávó rendületlenül mondja mik változtak,de akkor is 1 nemértem mit mond :D 2 nemlátok semmi különbséget sima Witcherhez képest!
  • Prince23
    The Witcher: Enhanced Edition E3 trailer
  • mindero
    Nem mondod?
    Hát ilyen asszem még egyik játékba se volt, mindenhol klónokat kell gyilkolászni.
    Tényleg király lesz!
  • Mike
    megnézem
  • rosti
    Nem is kell megjegyezned le van írva a karakterlapon a szoszedeknél aszthiszem de lehet az oktataás menüpont nál
  • rotator
    Jó lesz ez az Enhanced Edition! Nem lesz két egyforma szörny se, azokat is variálják. :))
  • Dakkon
    egy kérdés a végével kapcsolatban, bár lehet ti ezt itt már megtárgyaltátok, de azért megkérdezem:
    Spoiler!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki az a fickó az intró végén? Arra rájöttem h egy Witcher, de lehet tudni vmi konkrétat?
  • Mike
    ejha

ezt nem fogom tudni megjegyezni
  • rosti
    Akkor érdemes kinyirni ha már erős vagy.
    Úgy tudsz gyorsan fejlődni ha a pontokat csak gyüjtod és nem osztod el mert akkor nem csöken az ellen tp-értéke olyan nagy mértékben.Igyál mindenféle főzeteket amitöl idöszakosan erős leszel vagy mérgezd a kardod...
  • rosti
    Bocsi csak elirtam a nagy sietségben az Abedo főzet akkor lesz ha minden alkimia elelm is Abedo .
    Hatások:
    Abedó nem mérgezi geraltot .
    Rubedo főzet nagyob életerőt generál.
    Nigedó pedig álloképeség és regenerálodás növelő.
  • Mike
    a fejezet végén
    amikor elomdja hol a Szalamandrák búvóhelye
    előtte érdemes minden küldit megcsinálni
  • Bachstein
    két lángoló ház között, miután ítélkeztél a boszorkány ügyével kapcsolatban
  • dániel222
    hali.mondja má meg vki hol és mikor kell megölni a Bestiát Vizima külvárosában.előre is kösz.
  • Fayme
    késő bánat, msot vettem meg, már nem birtam ki XD
  • gabo91
    Rubedo és rebis tényleg csak hatást modósit. Anyi a különbég, hogy az egyikből tiszta főzetet kapunk a másik nem teljesen tiszta.

Nem emlékszem már pontosan a dolgokra... a rebis emlékeim szerint zöld, ami viszont alapanyag...
    rubedo és a**** albedo talán vagy ilyesmi. lényeg, hogy fekete és fehér a két összetevő színe. Ha olyan anyagot használunk amiben a fehér is van, és nincs másik összetevákben se a fekete akkor élettöltő hatása is lesz a főzetnek. Fecsknél volt, hogy pár percig töltött még életet...

azthiszem újra felteszem a játékot... másrét nem is a kockapóker végett...
  • bardocz
    Márahol :)
  • rosti
    A cucok a kocsmárosoknál vanak ,Ló nincs de teleport van...
  • Mike
    A bestia megölése után a be nem fejezett küldetéseknek annyi, vagy még meg lehet csinálni?
    most hogy meghalt a kereskedő a raktározott cuccaim is odavesztek?

egyébként tetszik, kellőően csavaros a sztori
    ami eddig nem jött be, az a rengeteg ide-oda mászkálás, no meg hogy nem lehet toronmyiránt közlekedni
    nincs a játékban ló, vagy mondjuk egy dzsip? :)
  • rosti
    Én tudom roszul már nem emlékszem de mindben csak 1 féle ősszetevő van az hogy az adott összetevő rubedo vagy rebis csak a hatását befolyásolja nem??
  • Bachstein
    megéri, megéri, de most már akkor várd meg az enchanted edition-t. szeptemberre ígérik
  • Fayme
    köszii:)

a játék demóját egyébként már végigjátszotta, tök szuper, most gyűjtök az egészre :)
  • Bachstein
    Olvasd el a szöveget, ami abba kőtáblába van vésve ahol a vodián pap szokott esténként imádkozni, és megtudod!