13886
  • Razuel
    itt csak 1.2 höz van.. :P
  • rotator
    Simán letöltöd majd, mint egy gigás patchet. Elvileg az összes nyelv benne lesz, de nem tudni, hogy magyarul meglesznek-e az újtartalmak, esetleg lesz-e javítás az itt-ott becsúszott hibák terén.
  • Mike at home
    gamecopyworld
  • Razuel
    Valaki tudna küldeni az 1.3 patch-hez egy cracket, mert nem akar menni csak az 1.2es verz..
    Akinek van az légyszi dobjon rám egy pm-et és adok egy msn címet..
  • Dante73
    Sajnos az angolom nem az igazi....
    Ezt a megrendelést hogyan kell elképzelni? (Egyébként itt csücsül a polcon, eredetiben. Nagyon nem bántam meg a vásárlást!) Közben a FAQ-ból nyíló oldalon találtam 1-2 infót, mert a hivatalos magyaron nem találtam semmit róla...
  • Ioles
    Jah és még annyit tudok hogy aki megvette az alapjátékot és regisztrálta az ingyen megkapja ezt is, feltéve ha majd megrendeled:)
  • Ioles
    Itt megnézheted.
  • Dante73
    Hatalmas a különbség! Főként az arcon látni. Kérdés, milyen gépen néz majd ki így?
    Egyébként valaki felhomályosítana, mi is a helyzet ezzel a felturbózott verzióval? Ez letölthető, vagy megvásárolható lesz? Magyarítás hogyan működik majd? Mert ha nem tévedek, lesz új küldi is, ahhoz új szövegek kellenek... Tehát annyit tudok; új grafika, 1-2 új küldetés. Valami más, esetleg? Mit lehet tudni?
  • Mike at home
    jó az irányítás, semmi baj nincs vele
    annyi, hogy nem kell mindig kattingatni, hanem csak ritmusra (könnyü és nomrál szinten pedig ott a lángoló kard segítségképpen)
  • rotator
    A régihez jobban illik Zsigmond Tamara hangja! :D

A játékbeli karakterhez szerintem inkább passzol az új fej, mivel egy alapvetően rendes nőcivel van dolgunk, míg a régi elég sunyi fejű.
  • Zóanagyvarázsló
    Hmm, nekem a régi így elsőre jobban tetszik, az új valahogy jellegtelenebb.
  • rotator
    szeptember 18.

Nem tudom, ez a kép volt-e már, egy látványos különbség az alap és a javított változatban. :)

• steweee
    mikor jön az átdolgozott verziója?
    jó játék lenne ez alapból, ha jól ki van dolgozva. egy újabb próbát megérne egy jó irányítással/kezeléssel
  • angelus
    Cserélt rammal is rossz és továbbra is fagy...
  • angelus
    Igen safe módban is fagy, és sajnos nincs esélyem se nézni a feladatkezelőt. Megy a telepítés majd egyszer csak kifagy a billentyű majd az egér és annyi. Egyébként ha nézem a feladatkezelőt, akkor sincs semmi különös, a telepítő megy olyan 20% környékén.
  • rage
    Amikor fagy, a feladatkezelőben látszik, hogy valami nem válaszol? Ha igen, melyik task az ? Csökkentett módban próbáltad már telepíteni ?

Nálam egy Oblivion kis kiegészítő installja fagyott így, de safe módban simán felment.
  • angelus
    jah a net nincs... szval ez se lehet
  • angelus
    Le van de nem ez lesz a baj

2 GB körüli fájloknál csinálja. Ezért gyanakszom valami HDD vagy Fájlrendszer hibára.

Vinyóm Seagate Barracuda 7200.7 3.5" 120 GB (ST3120022A) IDE csatlakozós
    Fájlrendszer NTFS
  • rage
    Miközben telepítesz, nincs letiltva a net tűzfallal ?
  • angelus
    Memória és hdd teszter progit tudtok mondani?
  • angelus
    Egyszerűen ötletem sincs, bármit csinálok fagy a telepítés.
  • angelus
    Átnéztem, olyat nem írnak amit még nem próbáltam...
  • Zóanagyvarázsló
    Javaslom ennek a topiknak az átböngészését, hátha megtalálod a megoldást.
  • angelus
    Újra partitonáltam a winchesterem, immár egyben van, 120 gigás. És egyszerűen nem tom mi lehet a baja.
  • angelus
    Így van és továbbra is fagy a telepítés. Vista alól is... szörnyű.
  • Mike at home
    de ha kimásoltad, akkor a nincs 6 gigás file, mégsem ment fel
  • Mike at home
    hát nem
    nem oszt nem szoroz a telepítésnél
    főleg hogy más gépre felment
  • angelus
    Ugy látom a gépemnek a 2 gigás fájlokkal gyűlik meg a bbaja, ami azért is érdekes, mert egy-egy iso 6 giga is van, szval nem értem. Most szerintem, format, ujraparticionálás és mmár régóta itt a vista, de eddig nem akartam felrakni, de most már van egy pc worldből sp1-em hozzá. Hátha.
  • bardocz
    Dehogynem.
  • Mike at home
    akkor a két windows különbözőségeire koncentrálj
    nincs ötletem
  • angelus
    Általában megveszem a játékokat, amik megérdemlik, és szép nem szép, általában ezt a warez verzió alapján döntöm el.

Egyébként továbbra is fagy. Hiába másoltam fel a telepítőt, egy ponton megfagy a telepítés közbe. A poén az h mindig máshol, tehát nem crc hiba, főleg h apám gépére csont nélkül felment.
  • Mike at home
    attól hogy megveszi még nem tudja felrakni
    nekem is eredeti, mégis mini-image-et használok
  • bardocz
    Legegyszerűbb megvenni.Márcsak azért is,mert így hátha jön majd több szinkronos játék.
  • angelus
    K-lite-ot leszedtem, de még mindig fagy, most kiprobálom ezt a felmásolós trükköt.
  • Mike at home
    mondom, ha az image tartalmát mountolás után kimásolod egy könyvtárba, onnan is fel kell hogy menjen, csont nélkül
  • Mike at home
    sokszor igen
  • angelus
    codec pack? van... K-lite... Probléma?
  • Mike at home
    felinstallálni elvileg egy könyvtárból is sikerülhetne, ahová bemásoltad a file-okat
    a mini image-hez kell majd a dtpro

codecpack van a gépen?
  • angelus
    A Witcher és a Mass Effect mellé feliratkozott a Bioshock is. Érdekes h pl.: az Assassin's Creed-nek semmi baja nem volt. Mindjárt sírva fakadok.
  • angelus
    Hello mindenki.

Segítségre lenne szükségem, mert nem tudom feltelepíteni a The Witchert. Warez verzióm van és annak rendje és módja szerint mountoltam (igen olvastam a FAQ-t, DTproval, IDEbe.) Azonban a telepítő random kifagy a telepítés során, de a felét sose éri el annak.

A configom a következő:
    Asus P5K motherboard
    Intel Core 2 Duo E4400 @ 2000 Ghz
    2x 512MB 800Mhz DDRII Ram
    MSI Geforce 8600GT 256Mb GDDR3
    Windows XP SP3 (Windows Installer 4.5, és Framework 3.5 SP1 is frissítve más fórumok tipje alapján de ez se segített.)

Sajnos nem tudom mi a probléma, ma a particiot formáztam és friss installal probálkoztam, legfrissebb drivereket szedtem mindenhez, de a probléma továbbra is fennáll. Egyszerűen telepítés közbe kifagy a game, keybo majd mouse, végül csak a reset maradt. Gyanakszom arra h valami Bioware-os turpisság lehet a dologban mivel a Mass Effect is hasonlót csinált. Ez az egyik tippem de erről semmit nem találtam. Illetve a másik tipp h a magyarított verzió (mindkét játék esetében ezt szedtem) volt a gond. Valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszönök mindent.