The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "Task Managerben" a "Set Affinity" parancs a kulcs...
A 30 év tapasztalat meg egész pontosan 23, de nem baj. Attól tartok nálad még a fiam is idõsebb...
Ebben a topikban meg hozzád nem is szóltam, míg el nem kezdtél hisztizni...
Köszönöm a választ, már csak azt kéne tudnom hogy melyik a jó és melyik a rossz oldal?
Abigail-nek segítettem és a tóparton az elfeket életben hagytam. Ezzel én most a gonosz oldalon állok?
BattleTag: zydar#2910
Késõbb lesznek válaszutak, ahol el kell döntened, hogy a lovagoknak, vagy a mókusoknak segítesz. Belépni sosem fogsz hozzájuk...
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>Ja és a Witcher nyerte el a legjobb magyar szinkron cimét is !! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Másik: villámhárítót kell csináltatnom valami proffal, ezt hol lehet?
OFF, és tényleg utoljára:
totya4 stílusa a legtöbbször hirtelenkedõ, de most kivételesen szerintem normális volt a sráccal😊
Veled persze már máshogy viselkedett😛
ON
Az a helyzet, hogy csak az elsõ nekem szóló morranását láttam, a többit hamarabb törölték mintsem olvashattam volna.
Az a tapasztalatom, hogy aki tényleg ért ahhoz, amirõl beszél, vagy ír, az nem ilyen stílusban szokott jelentkezni, hanem szépen, tételesen megadja, mit kéne megnézni. Nem a másik hozzáértését kezdi megkérdõjelezni, meg lehazugozni. Ez utóbbi a félmûvelt, önjelölt "szakértõk" sajátja. Ráadásul ebben a szakmában amúgy sincs szakértõ, csak egy-egy témakörben. Az általános, univerzális szakértelem kihalt Leonardóval...
ON
Lényeg: a mutagénhez kötött képesség nem tanulható, hanem ha megiszod a fõzetet, megkapod. Nem kell és nem is lehet rá réz, vagy egyéb garast áldozni, csak az egyszerûség kedvéért oda pakolták be õket a képzettségfába...
Nem akartam nagyon off lenni😊
Remélem egyszer lesz olyan gépem, hogy kipróbálhassam a gamét, mert elég sok jót hallottam róla.
A következõ hozzászólásában hozta a formáját😛
totya4: Nem ész nélkül törlik a hszeid (hszeink), csak neked tûnik úgy.
Kumiho #2179
Megkiméltem az elfeket is a tóparton, ezzel nem az volt a célom, hogy jópontot szerezzek a Mókus örsnél, próbálok semleges maradni, de nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy sikerül, jelenleg ez az egyik izgalmas kérdés számomra: hová sodródom a történet folyamán.
Rõtbagoly, Fecske mindenképpen legyen benned, használd az Aard jelet, ha körbevesznek.
A pokolkutyákat Bestia idézi, ha legyõzöd a Bargesztek is eltünnek
Lenne egy kis problémám még a játék eleén, mitán összefeküdtem Abigaillal meg kell ölnöm a Beastot, na erre kéne vmi tuti módszer mert már sokadszorra próbálom és még mindig nem akar sikerülni, mert megharap vérzek és a körülötte lévõ geci dögök mindig kicsinálnak mire magamhoz térek.<#help>#help>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kumiho #2179
Abigail a boszi ?
Kumiho #2179
De nyomj be egy slowmotiont-t , azzal is könnyû
Apropó Abigail
Lesz annak valami következménye, ha nem Abigail pártjára állok a chapter végén, azon az elõnyön kívül, hogy könnyebben legyõzöm a városiakkal a Beastet?
Mert , ha ennek következményeképp késõbb valami rosszabbul fog elsülni, akkor inkább megmentem õt : DD
Kumiho #2179
Van egy vizimai gyógyfûárus a fogadó elõtti tûzhelyeknéál, tõle vehetsz.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Szóval most ismét az elején járok, egész pontosan ott , ahol Abigailnek kell összeszedni white mirtileket, és sehogy illetve sehol se találok, sejtésem szerint azért , mert nem megfelelõ az alkímiám..
Venni pedig elvileg valami Merchanttól lehet az Innben, namármost az illetõvel semmit sem lehet kezdeni, eleve nem zöld, hanem kék ncp.
Ötlet? Mert emlékszem, amikor anno ezt csináltam, nem volt vele problémám.
Szükséges ez a quest a továbbjutáshoz? Mert , ha nem , hagyom a fenébe.
Akkor arra kérek szépen választ, hogy Reverendbõl hogy lehet kicsikarni azt a levelet : D
Kumiho #2179
ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház
Elsõ meg is van, de a másodikat nem tudom mert nem tudok elõremenni annyi kikimor munkás van ott, és mire legyakom õket utolér a Királynõ, Igni vel se tudom õket elég gyorsan leölni S:
Ennél jobb játékot nem láttam mostanában.Jó volt vele játszani.
Én rendpárti voltam de sajnáltam a törpöket, tündéket.
Mikor lesz 2. rész?<#integet2>#integet2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3