13886
  • Zóanagyvarázsló
    Ebben a játékban ritkán van "jó" válasz. Szerepjáték lévén nyilván az eljátszott szerep, illetve az áltlaad értelemzett szövegek történések alapján érdemes dönteni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A falusiak bűnei hívták életre a Bestiát, Abigail nyerészkedett ezen a helyzeten, sőt még rá is játszott. Ő is bűnös.

Azt kell eldöntened, hogy bele szólsz-e, és nem hagyod, hogy a boszorkány nyakába varrják az összes bűnt és példát statuáljanak rajta (ezzel felvállalva a falusiak elleni erőszakot is), vagy pedig hagyod, hogy a bűnösök maguk között, de a saját bűneiket szőnyeg alá söpörve rendezzék el a dolgot.

Többféle bináris kód mentén is dönthetsz az eseten való konkrét moralizáláson felül:

pl.

semlegesség vs beavatkozás
    világi tekintény tisztelete vs "lázadás"

Melyik a te Geraltod?
  • adammmmmmm
    Lenne egy kérédésem. Elvilea a bestia fel tett egy kérdést "ki hozott létre" Ha jól válaszolok akkor legyengül. Ezt akkor kell eldönteni mikor abigélt támadják a falusiak. Melyik lehet a jó válasz? (csak azért kérdem mert fogalmam sincs kinek van igaza, régebben abigélnek adtam igazat)
  • adammmmmmm
    Ja megtanultam a képeséget. És most újraindítás után működik nem értem miért de mindegy. Én eddig csak anyit vettem észre a hard és a könyű közöttt hogy a hardon már fecskét és hóvihart kellet használnom. MOndjuk a végét szépen elcsesztem az 1 végigjátszásnak mert nem vittem magammal sok főzetett és elég hamar kifogytam. De most fel fogok tankolni főzetekkel.
  • Mike at home
    azt minthogyha adná alapból
    mentés, újraindítás, betöltés
    ha még minidg nem megy, írj

jut szeembe menet közben lehet nehézséget állítani? érdekelne a hard, de nem kezdeném újra
  • Zóanagyvarázsló
    A képességet is megtanultad hozzá?
  • adammmmmmm
    Na baszus elakadatam. Elkezdtem a játékot nehéz szinten és kéne Abigélnek a fehér szirmos növény. De nem tudom leszedni őket valamiért pedig azt is tudo milyen bokor. A legszarabb az az hogy megvettem tőle a könyvet és el is olvastam hogy felismerjem a növényt. A másik hogya fecskefüvet már az elején is ismerte de nem tudja azt sem leszedni. Öszegezve egy növényt sem tudok leszedni a játékban hiába olvastam el a könyvet ami ahoz a növényhez van.
  • Gideon Wieth
    sztem rossz file-lal írtam fölül az eredeti exe-t.. valaki segítsen pls :(
  • Gideon Wieth
    elindítottam a játékot de az elején ki jön egy zöld háttér mögött két fekete kocka válasszak valami undefinied mittoménmi aztán vissza gomb van még de arra meg nem reagál. valaki valami ötlet?
  • adammmmmmm
    Csak biztosra akartam menni :D
    Milyen hoszúak ezek az újítások?
  • Zóanagyvarázsló
    Ahogy elnézem, mindent meg is válaszoltál magadnak :)
  • adammmmmmm
    Öszevagyok zavarodva. Ezzel a játékkal akkor játszottam uutoljára mikor megjelent de most kedvet kaptam. Fel pactheltem és amikor újy játékot kezdtem akkor ott van valami kalandok opció. Ez most valami új patchel jött? És ez most mi egyáltalá? Csak belenézni volt időm és nem volt hang de gondolom ez azért van mert nekem magyar van és a ehez nem készült szinkron.
  • Dante73
    Vista alatt az #5392-es hozzászólás az ami segíthet. Xp alatt fogalmam sincs. Ha ati kártya, akkor nézd meg a beálitásokat, azokban van egy opció, hogy állitsa vissza magát a kártya alaphelyzetbe, bizonyos időközönként. Nálam ez egy órára volt állítva, és nagyon csodálkoztam, hogy egy óra után MINDIG MINDEN játék fagyott... Kikapcsoltam, ment rendesen. Mondjuk, ez rég volt, azóta kizárólag nV karit használok....
  • Fbn Lx
    nvidia.com, és töltsd le a legújabb drivert a kártyádhoz.
  • Tokmag20
    Hogy érted azt hogy "túl volt húzva a VGA"? Fejtsd ki kérlek bővebben. Mit lehet ilyenkor tenni?
  • rumkola
    Nekem is csinált ilyet, túl volt húzva a VGA-m.
    :)

Fura, hogy csak a videók alatt....
  • Tokmag20
    Újabb problémám van. A videók közben többször megakad a kép, és kiírja a windows, hogy a "The Witcher működése leállt." Valakinek volt hasonló esete? Ja és még olyat is írt ki, hogy a képernyőillesztővel vmi baj volt, de sikeresen helyreállt. Vista van a gépen és a rendszerkövetelményeknek megfelel.
  • Gideon Wieth
    nekem fennt van az 1.3as patch :) hogyan lehet elindítani Pro Advenced nélkül ??? :)Privibe lécci valaki küldje el :)
  • Zóanagyvarázsló
    Angolul
    Magyarul

Én nem próbáltam, így személyes tapasztalatot nem tudok megosztani. Nyilván olyan új kalandot lehet létrehozni, amilyet az 1.3-as patch is tartalmaz.
  • Fehercsoki
    #10329 erre valaki tudna válaszolni?Néztem videót de nemigazán értem hogy mit lehet vele csinálni.
  • Chipii
    Hogyne tudnának többen játszani, bármikor kezdhetsz új játékot, a régi mentések megmaradnak. Persze ilyenkor ömlesztve látod a mentéseket, és figyelned kell, hogy melyik volt a tied.
  • Fbn Lx
    talán ha alapból új windóz felhasználóval jelentkezel be. mert úgy látom felhasználónként külön tárolja a mentéseket.
  • Tokmag20
    Ebben a játékban jól látom, hogy nem lehet profilt választani? Így csak egy ember játszhat?
  • Mike at home
    ilyenkeet nekem is csinált, de egy gép újraindítás mmindig segített
  • neszoljalbe
    Tudna nekem segíteni valaki, nagyon fontos lenne ! Egy mentésre lenne szükségem, mert amikor megszerzem az engedélyt, hogy bemehessek Vizimába akkor a beszélgetés után sötét képernyő van, és nem tudok utána csinálni semmit. Próbálgattam minden patcg et, de nem működik. Kérem valaki segítsen. Szóval ott tartok, hogy Vizima külvárosában vagyok, és mennék be a csajjal a Vizimába, ott van pár katona, én eldobom a kardot, és utána sötét képernyő . Kérem valaki segítsen !
  • Mike at home
    jaja, ha meg melléütött, akkor azt úgy is látod
    nem szabad vadul kattingatni
  • Zóanagyvarázsló
    Rákattitnasz az elelnfélre, ha megfelelő harcstílusban tetted, és nem si vettek túlságosan körül, akkor a karatered harcolni kezd, neked nem kell semmit csinálod, akkor kell újra kattintanod, ha az ellenfelen a kurzor lángoló karddá válik, majd megint hagyod harcolni Geraltot.
  • Tokmag20
    A közepes szinten játszok, tehát lángolnia kellene. Lehet, hogy nem olvastam el pontosan a tippet, amikor megjelent. Még próbálkozok.
  • gyuri12
    Milyen nehézségifokozaton játszod? Ha Hardon,akkor nem is fog lángolni...
    Úgy kell,hogy rákattintasz egy ellenfélre,Geralt megüti párszor,és akkor a kurzor lángolni fog 1 másodpercre,akkor kell kattintani.
  • Tokmag20
    Hello! Én most kezdtem játszani a Witcherrel de sajnos az irányítás nem igazán megy. Nekem nem lángol a kard mikor kattintoké. Mikor kellene lángolnia?
  • bardocz
    Én két oldalt megfogtam,és vártam,hogy kicsússzon,és egy picit azért rásegítettem,amikor már pár centit kilógott akkor elkezdtem kihúzogatni.De csak óvatosan,először egyik oldal,aztán a másik.Majd gyönyörködtem benne,és felraktam a szinkron miatt,akkor már kb a 2. vagy 3. fejezetben tarthattam:D
  • Zóanagyvarázsló
    Elsőre én bő negyedórát szenvedtem vele, és számos eszközt be kellett vetnem a "pórusok" kitágításához, de azóta már csak jó technika kérdése, és pillanatok alatt nyílik :)
  • bardocz
    Szerintem minden értelmes ember miniimageval használja;) Meg nem is nyílik olyan egszerüen a CE doboz :\
  • Zóanagyvarázsló
    Senki nem kötött beléd.

Természetesen én is így használom, a Tages igencsak veszélyes a lemezre, nem is mernék nélküle játszani. Ezért is javaslom a FAQ módosítását (mondjuk nem hiszem, hogy AntHero erre járna mostanában), hiszen csak megjelenéskor nem volt elég az aktuális sima DT (de talán ez sem teljesen igaz), tehát részben pontatlan (és még valaki fölöslegesen telepít emiatt DT Pro-t), részben pedig végülis warezlink van a FAQ-ban (is), lévén a Pro nem freeware.
  • Mike
    Most fáj nektek a 2 pontom?
    Én igy használom pedig megvan eredetiben
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Valaki le tudná írni h eza a djinni mire jó?Teljesen új pályát is lehet vele csinálni?Olyan mint azaz editor ami a crysishez van?
  • Zóanagyvarázsló
    Egyébként rég nem kell már Daemon Tools Pro, ezt akár a FAQ-ban is lehetne frissíteni.
  • bardocz
    "A játékkal kapcsolatos FAQ-t itt olvashatod."

Néha benézek a topicba,és 100%,hogy valaki krekket keres,ahhoz,amihez nem kell...
  • Razuel
    Thanks
    Mindjárt ki is próbálom..
  • Mike at home
    nesze mini image, meg daemon tools pro
    IDE drive, és fut ezerrel
  • Dante73
    thx!