The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kukorix a magyar fordításban, bocs. Az a dög, amit le kell verni második fejezet elején, hogy kiengedjenek. Ott találkozol Siegfried-del elõször...

Prince23
Cocatrix?? életmeben nem hallotam ezt a játék során xd
ez mi? vagy ki?

Ebben a játékban az a lényeg, hogy nincs sem jó, sem rossz oldal. minden oldalnak (3-ból választhatsz elvileg) megvan a maga jó és rossz oldala. A saját döntésed, hogy mikor, hova állsz. A játék vége nagyjából mindenképp ugyanaz, csak több úton tudsz eljutni odáig és cserébe 3 (nem nagyon, de mégis) különbözõ sztorit játszhatsz végig, ha újra nekivágsz...

Lehet, hogy te úgy gondolod, szarrá aláztál, de sajnos a most is bent lévõ szövegeiden túl egyet sem láttam ott, mert mindet törölték, mire újra idõm lett olvasni errefele. Így sajnos nem tudom, miben lettem kioktatva a duplamagos processzorokról. Ráadásul itt ez nem is lehetne téma, mert szó sem volt kétmagos prociról akkor, amikor a problemámat leírtam. Valaki másnak volt ilyen gondja, neki jeleztem, hogy van olyan opciója az XP-nek, ami ráveszi, hogy az egymagosra megírt programok számára lehetõvé teszi a másik processzormag használatát is. Nem patch, hanmem az XP saját beépített funkciója. Nem a program fog 2 magot használni, hanem az oprendszer adja az egyik programot az egyik magra, a másikat a másikra, stb... Így nem az összes régi cucc terhel le egyet, beoszthatod magadnak, hogy melyik programodat melyik mag használja, vagy az egyiket felszabadíthatod, hogy kizárólagosan az általad használni kívánt program használhassa...
A "Task Managerben" a "Set Affinity" parancs a kulcs...

A 30 év tapasztalat meg egész pontosan 23, de nem baj. Attól tartok nálad még a fiam is idõsebb...

Ebben a topikban meg hozzád nem is szóltam, míg el nem kezdtél hisztizni...

Tényleg ennél a Siegfried-nél is csak nem-el tudtam válaszolni...
Köszönöm a választ, már csak azt kéne tudnom hogy melyik a jó és melyik a rossz oldal?
Abigail-nek segítettem és a tóparton az elfeket életben hagytam. Ezzel én most a gonosz oldalon állok?

BattleTag: zydar#2910

A 2. fejezetben nem fogsz tudni csatlakozni. Sigfried beszél rólad a Rend kovácsának, ha hagyod, hogy segytsen a Cocatrix-et leverni. Ez elegendõ addig, míg el nem kezded a lovagnál firtatni a belépést. Pontosabban õ el nem kezd róla kérdezgetni. A válaszod ugyanis csak a "nem" lehet. Így van megírva a program.

Késõbb lesznek válaszutak, ahol el kell döntened, hogy a lovagoknak, vagy a mókusoknak segítesz. Belépni sosem fogsz hozzájuk...

wesker24
<#eljen><#taps> Ezuttal is gratulálunk a WITCHERNEK ami elnyerte az Év RPG játéka cimet ! <#eljen><#taps>

<#eljen><#taps>Ja és a Witcher nyerte el a legjobb magyar szinkron cimét is !! <#eljen><#taps>
Odamentem és nem enged csatlakozni, meg eladni sem akar, hivatkozva arra, hogy csak a Rend tagjainak ad el cuccokat.

Prince23
Menj a Rend kovácsához, vagy egyszerûen egy törpkovácshoz...

Pontosan így csináltam én is! Kiváncsi lennék, hogy ezért nem tudok csatlakozni a Rendhez? 2.fejezetnél vagyok a Templom Negyed-ben.

Másik: villámhárítót kell csináltatnom valami proffal, ezt hol lehet?

Nem tudom miért kell ezt a topikot teleszemetelni nem idevaló bejegyzésekkel. Ha a szokásos stílusomban visszaszólok (lenne mit) akkor persze megint megy majd az operátorok hátsó felének nyalogatása egészen addig, amíg az adott hsz-em törlésre nem kerül. Szóval pl ez a Saga nevû egyén abbahagyhatná az inzultálásomat különösen akkor, ha már szakmailag szarrá aláztam a Morrowind topikban (pl. XP patch ami kétmagos procihasználatra vesz rá egy magra írt progikat - 30 év tapasztalattal stb). Szóval le lehet rólam szállni, és a topik témájára koncentrálni.
Randal
😄

OFF, és tényleg utoljára:

totya4 stílusa a legtöbbször hirtelenkedõ, de most kivételesen szerintem normális volt a sráccal😊
Veled persze már máshogy viselkedett😛

ON

OFF
Az a helyzet, hogy csak az elsõ nekem szóló morranását láttam, a többit hamarabb törölték mintsem olvashattam volna.
Az a tapasztalatom, hogy aki tényleg ért ahhoz, amirõl beszél, vagy ír, az nem ilyen stílusban szokott jelentkezni, hanem szépen, tételesen megadja, mit kéne megnézni. Nem a másik hozzáértését kezdi megkérdõjelezni, meg lehazugozni. Ez utóbbi a félmûvelt, önjelölt "szakértõk" sajátja. Ráadásul ebben a szakmában amúgy sincs szakértõ, csak egy-egy témakörben. Az általános, univerzális szakértelem kihalt Leonardóval...
ON

A mutagének mindenféle fõzetek, amik mutációt okoznak a Witchereknél. A karaktered szempontjából ezek olyan fõzetek, amelyeket az egyes fõellenségek (Beast, Cocatrix, stb...) által elhullajtott alkatrészekbõl lehet fõzni, ha megvan a recept.

Lényeg: a mutagénhez kötött képesség nem tanulható, hanem ha megiszod a fõzetet, megkapod. Nem kell és nem is lehet rá réz, vagy egyéb garast áldozni, csak az egyszerûség kedvéért oda pakolták be õket a képzettségfába...

böröczk
milyen talentumok azok, amikhez valamiféle mutagen szükséges? mi az a mutagen? : D

Kumiho #2179

Randal
Vehetjük annak is😄
Nem akartam nagyon off lenni😊

Remélem egyszer lesz olyan gépem, hogy kipróbálhassam a gamét, mert elég sok jót hallottam róla.

Prince23
"A következõ hozzászólásában hozta a formáját😛"

LOL

mi ez? sport kommentálás? 😊

Randal
Asszem most meg kell védenem totya4-et, mert normálisan és értelmesen leírta, hogy mi miatt lassulhat be a gép, és ezt hogyan lehetne elemezni.

A következõ hozzászólásában hozta a formáját😛

totya4: Nem ész nélkül törlik a hszeid (hszeink), csak neked tûnik úgy.

böröczk
Hát én csutkára végigkaszabolok mindenkit, ha az a továbbhaladásom megkönnyíti, lehet, nem a leghumánusabb módszer : D Amúgy nekem Abigail amúgy is böki a szememet, lehet, ezúttal sem fogok kegyelmezni neki <#violent>

Kumiho #2179

Fantusz
Nagyon a játék elején tartok még, nem tudom igazán milyen következményei lettek volna, ha feláldozom Abigailt (megmentettem), de elképzelhetõ, hogy jelentõs lépés lett volna a Rend felé...
Megkiméltem az elfeket is a tóparton, ezzel nem az volt a célom, hogy jópontot szerezzek a Mókus örsnél, próbálok semleges maradni, de nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy sikerül, jelenleg ez az egyik izgalmas kérdés számomra: hová sodródom a történet folyamán.

Prince23
Xd én 5 sec alatt kivégeztem, sima jellel elõtte persze + kard
ennyi

sokadik alkalommal meguntam a dolgot és elégettettem a csajt..aztán kifosztottam és valami nagyon klassz anyaga volt kardra,amitõl elég komolyakat sebeztem,pár csapás volt az egész😊
Fantusz
Nyûgös lehet a Bestia elleni harc, még mielõtt a barlangból kilépsz kend be a kardot, használj fenõkövet - szóval készülj fel.
Rõtbagoly, Fecske mindenképpen legyen benned, használd az Aard jelet, ha körbevesznek.
A pokolkutyákat Bestia idézi, ha legyõzöd a Bargesztek is eltünnek

Cs all!
Lenne egy kis problémám még a játék eleén, mitán összefeküdtem Abigaillal meg kell ölnöm a Beastot, na erre kéne vmi tuti módszer mert már sokadszorra próbálom és még mindig nem akar sikerülni, mert megharap vérzek és a körülötte lévõ geci dögök mindig kicsinálnak mire magamhoz térek.<#help>
jaaa, cseles vagy 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk
nézd, a cserbenhagyása az összemelegedés után van, úgyhogy mindenképp megkapod a kártyáját : D

Kumiho #2179

1ébként itt fennt van összes sexkártya

Én összemelgedtem vele 😛

böröczk
bizony : D aki a városiak szerint a Beastet idézi

Kumiho #2179

Igen, lesz 1 olyan h 1 gyereket el kell vinni Triss-hez / Shani-hoz

Ja várj én asszem keverem 😄
Abigail a boszi ?

böröczk
szóval, ha Abigail meghal, nincs Shani?

Kumiho #2179

böröczk
Franc, pedig egyszerûbb kinyiratni : D Meg különben is boszorkány, én meg nem tagadhatom meg boszorkányvadász elveimet : DD

Kumiho #2179

Shani-s sexkártyát nem tudod megszerezni. De ha meg hozzá álnál Abigailéltnem tudod , márha 1re gondolunk

Kösz. Nem tudom, hogy van-e következménye, én Abigail mellé álltam, a többiek nem érdekeltek. 😄
Az a növény ? Tûz / erõs kard
De nyomj be egy slowmotiont-t , azzal is könnyû

böröczk
köszi, már meg is van.

Apropó Abigail

Lesz annak valami következménye, ha nem Abigail pártjára állok a chapter végén, azon az elõnyön kívül, hogy könnyebben legyõzöm a városiakkal a Beastet?
Mert , ha ennek következményeképp késõbb valami rosszabbul fog elsülni, akkor inkább megmentem õt : DD

Kumiho #2179

Éppen az utolsó valamit tenném be a helyére ahhoz, hogy a torony kinyíljon, de egy ilyen vörös indaszerû szörny az utamat állja, és egyáltalán nem tudom kinyírni, mert mire a közelébe érne Geralt, már elszürkült a kép a halálközelségtõl, így esélyem sincs. Nincs valami trükk, hogyan lehet gyorsan elpusztítani ezt a szörnyet, mert eddig ha elõkerült, figyelmen kívül hagyva gyorsan elmentem mellette, mielõtt komoly károkat szenvedtem volna.
Inteligenciát húzd ki lvl 1-re és ott van olyan h növényfelismerés

Ez a quest alapvetõ, szóval meg kell szerezned a virágokat.
Van egy vizimai gyógyfûárus a fogadó elõtti tûzhelyeknéál, tõle vehetsz.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

böröczk
Újrakezdtem a játékot, kb még amikor megjelent játszottam vele utoljára, és nem jutottam el túl sokáig.
Szóval most ismét az elején járok, egész pontosan ott , ahol Abigailnek kell összeszedni white mirtileket, és sehogy illetve sehol se találok, sejtésem szerint azért , mert nem megfelelõ az alkímiám..
Venni pedig elvileg valami Merchanttól lehet az Innben, namármost az illetõvel semmit sem lehet kezdeni, eleve nem zöld, hanem kék ncp.
Ötlet? Mert emlékszem, amikor anno ezt csináltam, nem volt vele problémám.
Szükséges ez a quest a továbbjutáshoz? Mert , ha nem , hagyom a fenébe.
Akkor arra kérek szépen választ, hogy Reverendbõl hogy lehet kicsikarni azt a levelet : D

Kumiho #2179

Sziasztok! A 3. fejezetben a parti után Leuvaarden elküld a Salamandra 2 táborának kipucolására, el kell menni Jethrohoz a börtönõrhöz aki Angus-hoz küld minket a Templom negyedben a nyomor részbe. Ott vagyok de ezt az Angus fickót dehol sem találom, se éjjel, s nappal. Vmi ötlet hogy hol lehet?

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

Akkor megpróbálom kattintgatással, akkor lehet magától kikerüli :S

Prince23
Hallod, ne foglakozz semmivel, csak a jeleddel, és a állványokkal, ennyi. a munkások közt pedig forma1ezzél 😄DD ne vedd fel a harcot... lentebb le volt írva... pár tucatnyi hszsal ezelõtt.

Bazz, Kikimór királynõnél vágom h le kell dönteni az oszlopkat de h ?
Elsõ meg is van, de a másodikat nem tudom mert nem tudok elõremenni annyi kikimor munkás van ott, és mire legyakom õket utolér a Királynõ, Igni vel se tudom õket elég gyorsan leölni S:

Alexandra888888
Sziasztok!
Ennél jobb játékot nem láttam mostanában.Jó volt vele játszani.
Én rendpárti voltam de sajnáltam a törpöket, tündéket.
Mikor lesz 2. rész?<#integet2>

Sir Quno Jedi
Ahá! Na ezt én sem tudtam. Odamentem és az volt pont! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Minden kõnek saját kombinációja van és azt hiszem a "hozzáállásdotól" függ, melyik kombinációt mesélik el. A megfelelõ követ kell megtalálni...

Nem az, de mindegy, ne vitázzunk. Végig kell nézni a PC történetét a kezdetektõl napjainkig. Én átéltem, nem csak könyvekbõl ismerem...

Sir Quno Jedi
Nos több helyen is vannak ilyen kövek (mármint más barlangokban). De a kombináció, amit adtak, csak az egyikhez jó (nekem legalábi a többin nagyon nem mûködött). Simán szembe állsz vele, aránylag közel és ellövöd a spelleket rá, amit mondtak. Asszem igni, igni, aard, de mán régen volt. Azután magától tölt a gamma és máris új helyen leszel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3