The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
letöltöttem a plehr-es verziót, 1.2 magyar patch fel rá, NS-TW_SS-poseden, mini-image bemountolva, játék indít, és néha két rész közötti betöltéskor hallom a hangot de a betöltés nem ér a végére, Tehát az embereket hallom beszélni meg a tájat, de csak a betöltõ képernyõ van és a kurzor mozog?
várom a segítséget?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az egyik németrõl kerek 20k-val akart döngetni, nem hittem a szememnek így, 2008-ban.
Akkor elmondom nagyonsokadjára a 2. USA mirror a leggyorsabb az a filefrontra irányit.
Next PC upgrade: 2022
Én is ezen a szálon mentem /halott Coleman/.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Kéne egy kis segítség, a második fejezetben a nyomózós küldinél be kell bizonyítani Vincent Meis ártatlanságát ehez kettõ küldit kell megoldani--a,raktáras (szalamandrák írtása)
b,"Rat" Colemantól kapjuk a fogadóba, na és itt a bibi mert én az elsõ fejezetbe nem öltem meg a tündéket, így itt a fogadóba nem lesz Coleman mert megölik azok a Tündék, így nem kapom meg Colemantol ügye a Rat küldit, de anélkül meg nem lehet Vincent ártatlanságát bebizonyítani, ez esetben mit lehet tenni hogy megoldható legyen a küldi? Pls help, thx.
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Több kalauzkõ van, nem biztos, hogy azt találtad meg, amelyiknek a jeleit elmodnták. Az, hogy mi a "kombó", attól is függ, hogyan játszottál és emiatt ki az, aki beszélt róla...
Next PC upgrade: 2022
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Nézd meg pl. a Bioshockot az Obliviont vagy a Dark Messiaht. A csillagokat lehozták az égrõl a kritikusok, ehhez képest mit kaptál? Egy viszonylag jónak mondható játékot,a mia zért mégsem akkora durranás mint ahogy beharangozták. Elmondom, hogy ÉN nem játszottam vele, viszont a fórumozók és véleményalkotók többsége igen, akik viszont nem voltak elájulva annyira egyik teljesítményétõl sem.
Egyébként nekem a játékról a Vampire The Masquerade: Redemption jut eszembe.
A 3 HW-s közül egynek nem tetszik annyira Witcher, a másik kettõnek pedig bejön.
Ráadásul az egyik oldalnál volt régebben olyan ügy, hogy kirúgtak egy kritikust, csak azért mert lefikázta azt a játékot amit az oldalon nagyon reklámoztak.
És az is igaz, hogy ínséges idõgkben bizony máshogy nézünk egy-egy játékra, mint akkor amikor 2-3 van még mellette.
Pl. ha megnézel 98-200x-ig kritikákat, rengeteg nagyszerû játék kapott viszonylag gyenge (7-8) értékelést, csak azért, emrt jóval több volt belõle a piacon.
Egy játék értékelése pedig szubjektív dolog, mint fentebb is írtam, a szerkesztõségben is megoszlik a vélemény. És ahogy utánnanéztem, most pont azokon a hibákon javítottak, amelyeket anno felemlegettek.
Ez az összefoglaló mondat (szerintem) abszolút lekicsinyítõ:
"Valószínûen globális, bolygóerõsségû Charm varázslat sülhetett el az elsõ rész Metacritics (9.4/10), GameTrailers (9.1/10) és a Gamespot (8.8/10) értékeléseibõl és a játékosok egy részének áradozásából ítélve. Régen jelent már meg igazi szerepjáték, így érthetõ, hogy a nagyközönség egy része etalon minõsítéssel zárta szívébe a Witchert."
Még "szegény" rajongókat is minõsítik olyan értelemben, hogy nem veszik észre szerencsétlenek, hogy nem egy nagy wasistdas az egész, csak ínséges idõkre idõzítették a megjelenést. Bár ez is fõleg a játékot húzza le.
Ezen az alapon lehetne fikázni a Gothic 2-t, hogy ott eladtak nekünk egy félkész játkot, majd kieg címén eladták hozzá a patchet.
Néhány dologban igazuk van, ami a negatívumokat illeti (relatíve kevés arcmodell és "testbeszéd", stb...), ami szerintem egyértelmûen a szûkös határidõk betartása és a játék komplexitása miatt van - illetve volt, mert jön az ingyenes patch és az ezt tartalmazó bõvített kiadás -, de hogy a fától ne lássák az erdõt, az már fájó tény. Mondjuk engem speciel nem befolyásol - az egyébként jó humorú - oldal véleménye, de lásd Titan Quest és Iron Lore csõd esete: ott is elsõdlegesen néhány "gyökér" tesztelõ véleményét emelik ki a tényezõk közül, ami hozzá"segítette" õket a csõdbe jutáshoz. (Meg még 1-2 hugyos Jóska fikázását, akik a megjelenés elõtt egy hibás Crack-el próbálkoztak, és emiatt volt lassú a játékmenet.)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Énis megkaptam a holló páncélos küldit, ügye most a faluban vok, valami elf cucc kellene a páncélhoz, aztírja a küldetés hogy kutassam át a kriptákat! A falu és körzetében átkutattam mindet, nem találtam semmit, gondolom akkor máshol találom azt a kriptát! Azt lenne a kérdésem hogy még a 4. fejezetben összetudod rakni a páncél vagy csak késõbb?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudom, mivel volt gond, a Daemon-al vagy az image-el, de többször letöltöttem mindkettõt és nem segített. Most eredeti lemezzel használom, és minden HASÍT mint állat 😊 (most tényleg, fõleg zárt terekben k**vagyors)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Mocsárbéli túráimnak egyrészt a hiányos ismeret is oka volt, de megesett, hogy csak a városban böngésztem át a naplómat, akkor derült ki, hogy "valamit" elfelejtettem a mocsárban elintézni - irány vissza <#nyes>#nyes>
BattleTag: zydar#2910
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
Szinte csak keresgélõs küldik vannak a játékban, várakozik vagy 20 mellékküldi és azt sem tudom melyikkel foglalkozzak! De nekem bejön ez a rendszer!
Most ott tartok, hogy ki-be rohangálok a mocsár és a város között, küldetésekkel, kockával szerzett pénzem szinte mind könyvekre ment el, a törpe egész könyvtárát kiolvastam, talán most már összejön egy kis tartalék is.
Lent a csatornában találtam egy lovag tetemet, volt nála egy levél, és egy kulcs, valami rejtekhely után nyomozott - errõl semmit nem találtam a neten, a játékban sem találtam utalást merre is kellene keresgélnem tovább.
Tehát minden futó processzt irányítsak rá egy magra pl 0-dikra. Ezután ha elindítom az UT-t (vagy valamilyen egymagos progit), akkor csak az UT-nak lesz fenntartva az 1-es mag! Ez így helyes ugye?
Sajna az UT2k4-hez nem írtak dualcore támogatást patch-ben...
A lényeg, hogy úgy oszd el a programokat a processzormagok között, hogy az UT 2004-nek egy "üres" mag jusson, ami lehetõleg semmi mást nem csinál...
Ahhoz, hogy egy program 2 magot használjon, eleve úgy kell megírni,vagy patchelni. Ahogy a Stalker is valamelyik patch óta képes a második magot is használni állítólag (még nem láttam 2 magos procin)
OFF:
"van olyan opciója az XP-nek, ami ráveszi, hogy az egymagosra megírt programok számára lehetõvé teszi a másik processzormag használatát is"
Erre nekem is nagy szükségem lenne, ezt le tudnád nekem írni pontosabban mit kéne csinálnom (pm-ben?)? Az affinitást már próbáltam, de nem segített... Történetesen az UT2004-et akarom rávenni, hogy használja a másik magot is!
ON