The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
2 hónap múlva jön az enhanced edition, ami "picit" több lesz, mint patch.
😊

rotator
A dobozos verzióra hatástalan, a letölthetõ inkompatibilitását orvosolja az 1.2-vel.

Prince23
Hm,, akkor hamarosna várható (2-3 hónap😞) egy 1.3...
költõi kérdéssel😄

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hm... Miért van az, hogy ha bekapcsolom az elsimítást (mindegy mekkorára), a fal átlátszó lesz? Meg néha a padló is... Nagyon idegesítõ, és jó lenne használni az élsimítást! Legújabb driver van fent, ATI-m van... (Hd2600 pro, 512mb)
Sir Quno Jedi
Nekem is halott volt Coleman és simán ment a nyomozás Franc sem emléxik, mert elég bonyi, de összejön.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na igen, de Vincent,Leuvaarden,Thaler ártatlanságának bizonyítása után jönne egy kislány hozzánk és utána kell Raymoundhoz menni és akkor kapjuk a következõ lépésst, hogy irány a temetõ, és hulla boncolás, de ha Vincentre nem tudom mondani hogy ártatlan addig nem jön oda a kislány, és nem léphetek tovább, így a "Rat" küldi teljesítés nélkül csak megvádolni lehet és a beszélgetés végén az jön ki hogy bûnös, na akkor így mégis hogyan nyomozzak tovább?
sziasztok
letöltöttem a plehr-es verziót, 1.2 magyar patch fel rá, NS-TW_SS-poseden, mini-image bemountolva, játék indít, és néha két rész közötti betöltéskor hallom a hangot de a betöltés nem ér a végére, Tehát az embereket hallom beszélni meg a tájat, de csak a betöltõ képernyõ van és a kurzor mozog?
várom a segítséget?

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

bélanéni
grebber, csak kíváncsiságból: az XV 8800GT-d nem sûvít mint egy elszállni készülõ porszívó? Nemrég vettünk egyet és nem hittünk a fülünknek, hogy 2008-ban kit akarnak ezzel a hûtési megoldással átb@**ni!? (az SUPER típusú volt)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Jaja, végül arról szedtem én is. 😊
Az egyik németrõl kerek 20k-val akart döngetni, nem hittem a szememnek így, 2008-ban.

grebber
Hát basszus állandóan amiket linkelek WP-rõl hotziher hogy a szar szerverekre mentek.
Akkor elmondom nagyonsokadjára a 2. USA mirror a leggyorsabb az a filefrontra irányit.

Next PC upgrade: 2022

rotator
Ó, hogy az a... Végre lejött csigalassúsággal, erre kiderül, hogy ez a videó már hetek óta kint van a Youtube-on. 😞

Nyomozz csak nyugodtan tovább, meg fogod találni a megoldást.
Én is ezen a szálon mentem /halott Coleman/.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Üdv.
Kéne egy kis segítség, a második fejezetben a nyomózós küldinél be kell bizonyítani Vincent Meis ártatlanságát ehez kettõ küldit kell megoldani--a,raktáras (szalamandrák írtása)
b,"Rat" Colemantól kapjuk a fogadóba, na és itt a bibi mert én az elsõ fejezetbe nem öltem meg a tündéket, így itt a fogadóba nem lesz Coleman mert megölik azok a Tündék, így nem kapom meg Colemantol ügye a Rat küldit, de anélkül meg nem lehet Vincent ártatlanságát bebizonyítani, ez esetben mit lehet tenni hogy megoldható legyen a küldi? Pls help, thx.
Fejbõl meg nem mondom és már nincs fent a witcher...

a striga kriptájában van és a rendet választottam

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Használni kell rajta egy "jel kombót" Azt, hogy pontosan mely jeleket és milyen sorrendben, valaki elmesélte, vagy el fogja mesélni az NPC-k közül.
Több kalauzkõ van, nem biztos, hogy azt találtad meg, amelyiknek a jeleit elmodnták. Az, hogy mi a "kombó", attól is függ, hogyan játszottál és emiatt ki az, aki beszélt róla...

grebber
mit kell csinálni a kalauzkõvel?<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Randal
Az eladásokra nem hinném, hogy negatív hatással lenne. Rengeteg több internetes és hagyományos kritikai írás elérhetõ a játékról, így a játékos sokkal jobb véleményt tud kialakítani egy játéról.

Nézd meg pl. a Bioshockot az Obliviont vagy a Dark Messiaht. A csillagokat lehozták az égrõl a kritikusok, ehhez képest mit kaptál? Egy viszonylag jónak mondható játékot,a mia zért mégsem akkora durranás mint ahogy beharangozták. Elmondom, hogy ÉN nem játszottam vele, viszont a fórumozók és véleményalkotók többsége igen, akik viszont nem voltak elájulva annyira egyik teljesítményétõl sem.

Egyébként nekem a játékról a Vampire The Masquerade: Redemption jut eszembe.

bélanéni
Persze joguk van hozzá, hogy negatív kritikát írjanak, de akár azt is megtehetnék, hogy ha nem tetszik, írnak egy elemzést és tovább nem foglalkoznak a játékkal, ami jobb sorsra érdemes, mint hogy lealázzák minden róla megjelent apró hírben. Ezáltal esetleg az eladásokra is negatív hatással vannak. A rajongók legalábbis jobban járnának a fenti esetben, ezt is szem elõtt kellene tartani.

Randal
Az elõzményeket és a játékok eddigi megítélését ismerve ebebn szerintem nincs semmi, még így se.
A 3 HW-s közül egynek nem tetszik annyira Witcher, a másik kettõnek pedig bejön.

Ráadásul az egyik oldalnál volt régebben olyan ügy, hogy kirúgtak egy kritikust, csak azért mert lefikázta azt a játékot amit az oldalon nagyon reklámoztak.

És az is igaz, hogy ínséges idõgkben bizony máshogy nézünk egy-egy játékra, mint akkor amikor 2-3 van még mellette.
Pl. ha megnézel 98-200x-ig kritikákat, rengeteg nagyszerû játék kapott viszonylag gyenge (7-8) értékelést, csak azért, emrt jóval több volt belõle a piacon.

Egy játék értékelése pedig szubjektív dolog, mint fentebb is írtam, a szerkesztõségben is megoszlik a vélemény. És ahogy utánnanéztem, most pont azokon a hibákon javítottak, amelyeket anno felemlegettek.

bélanéni
Én az õ elemzéseikbõl/híreikbõl nem érzek ki semmilyen dícséretet, csak a hibák/hiányosságok szajkózását.
Ez az összefoglaló mondat (szerintem) abszolút lekicsinyítõ:

"Valószínûen globális, bolygóerõsségû Charm varázslat sülhetett el az elsõ rész Metacritics (9.4/10), GameTrailers (9.1/10) és a Gamespot (8.8/10) értékeléseibõl és a játékosok egy részének áradozásából ítélve. Régen jelent már meg igazi szerepjáték, így érthetõ, hogy a nagyközönség egy része etalon minõsítéssel zárta szívébe a Witchert."

Még "szegény" rajongókat is minõsítik olyan értelemben, hogy nem veszik észre szerencsétlenek, hogy nem egy nagy wasistdas az egész, csak ínséges idõkre idõzítették a megjelenést. Bár ez is fõleg a játékot húzza le.

Randal
Ez nem tudom miben lejáratás. Szerintem igenis látni kell egy jó játék hibáit, és itt ráadásul még jobbá teszik azáltal, hogy az ismert hibákat javítják.
Ezen az alapon lehetne fikázni a Gothic 2-t, hogy ott eladtak nekünk egy félkész játkot, majd kieg címén eladták hozzá a patchet.

bélanéni
Nem tudom, láttátok-e már, de a Hardwired tovább folytatja az összehangolt(?) Witcher-lejáratást. Érthetetlen, miért teszik ezt az elmúlt néhány év (egyik) legnagyobb címével. <#csodalk>
Néhány dologban igazuk van, ami a negatívumokat illeti (relatíve kevés arcmodell és "testbeszéd", stb...), ami szerintem egyértelmûen a szûkös határidõk betartása és a játék komplexitása miatt van - illetve volt, mert jön az ingyenes patch és az ezt tartalmazó bõvített kiadás -, de hogy a fától ne lássák az erdõt, az már fájó tény. Mondjuk engem speciel nem befolyásol - az egyébként jó humorú - oldal véleménye, de lásd Titan Quest és Iron Lore csõd esete: ott is elsõdlegesen néhány "gyökér" tesztelõ véleményét emelik ki a tényezõk közül, ami hozzá"segítette" õket a csõdbe jutáshoz. (Meg még 1-2 hugyos Jóska fikázását, akik a megjelenés elõtt egy hibás Crack-el próbálkoztak, és emiatt volt lassú a játékmenet.)

bélanéni
Én sem értem az okát, de ha eredeti lemezzel játszik valaki, észreveheti, hogy minden helyszín betöltésekor hozzányúl, nem is kevés idõre a DVD-hez, tehát lehet az a ludas. Az én esetemben 100%, hogy ez okozza, mert rengetegszer megpróbáltam, ha miniImage-el töltöm vissza a (már belassult) mentést, továbbra is játszhatatlan (minimum grafikán is), ha DVD-vel, akkor tökéletesen gyors (majdnem mindent maxra húzva is). Én sem általános jelenségként írtam, gondoltam, hogy nem sokan jártak így, ha nem tudja senki mi oldja meg a problémát. Egy biztos, hogy ezentúl minden game-t eredeti lemezzel játszok, mert számomra az jött le ebbõl, hogy a miniimage sem minden esetben tökéletes. (a Crack-ekrõl nem is beszélve)

Sir Quno Jedi
késõbb

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

srácok

Énis megkaptam a holló páncélos küldit, ügye most a faluban vok, valami elf cucc kellene a páncélhoz, aztírja a küldetés hogy kutassam át a kriptákat! A falu és körzetében átkutattam mindet, nem találtam semmit, gondolom akkor máshol találom azt a kriptát! Azt lenne a kérdésem hogy még a 4. fejezetben összetudod rakni a páncél vagy csak késõbb?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

rotator
A telepítésen túl egyetlen másodpercig sem tartózkodott a lemez a gépben, ém is mini-image-dzsel játszottam, és sosem lassult be.

bélanéni
... és DVD, nem CD. Egyébként csak azért használtam eddig miniImage-el, mert kicsit idegesít, hogy állandóan be kell tenni az eredeti lemezt + olyan hangosan pörög a DVD-íróm mint állat.

bélanéni
("ellenére" nem kell oda <#zavart1>)

bélanéni
zárójelben az elõzõhöz: ez egyáltalán nem "vedd meg az eredetit" kampány akart lenni, inkább felhívás/info megosztás, hogy érdemes inkább a lemezt használni, ha már megvan eredetiben a progi. Persze mindemellett ellenére ajánlom mindenkinek hogy ruházzon be a játékba, ilyen korrekt árért nagyon megéri. Rohadt jó a JÁTÉK!!!! <#worship><#pias>

bélanéni
totyának és a többieknek: ráleltem a megoldásra, már tudom mi okozta a problémát. A játékot a Game******rld-rõl letöltött miniImage-el futtattam eddig sikerrel, és fel sem merült bennem hogy az lehet a ludas. Nem tudom miért, de ahogy elértem ehhez a lent említett részhez, és akár merre megyek tovább, akárhányszor töltöm vissza a korábbi mentéseket, elõbb-utóbb 1-2 fps-el "ment" a játék. Így egyszerûen használhatatlan a program, amíg eljutottam mondjuk a téren zenélõ emberektõl a templomnegyed kapujáig (ez egy kb. 100-200 m-es egyenes szakasz), eltelt kb 2-3 perc. Kipróbáltam mindent, levettem minden grafikai beállítást minimumra stb... de ugyanúgy tetves diafilm maradt. Utolsó esélyt adtam az eredeti CD-nek, de szinte biztos voltam benne, hogy ennek nem lehet hozzá köze.
Nem tudom, mivel volt gond, a Daemon-al vagy az image-el, de többször letöltöttem mindkettõt és nem segített. Most eredeti lemezzel használom, és minden HASÍT mint állat 😊 (most tényleg, fõleg zárt terekben k**vagyors)

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi
Elugázza, hogy egy borostyánköves ezüstgyûrû kell neki (emlékeim szerint). Mivel a gyémánt neki túl drága és így nem õszinte stb.-stb.

Shaninak milyen gyûrût kell odaadni mikor elvittem hozzá alvint? Mert se a sima ezüst gyûrûnemjó neki mert túl drága sem semmi..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

w77d
én olyan 3 ra tippelek 😊

azért helyenként elég gyenge a szinkron a játékban 😊

rotator
Az jó, és hány indulóból lett elsõ a szinkron? 😊

A talált kulcscsal ki fogsz tudni nyitni egy rácsot, ami eddig zárva volt. Na oda bemész, és a többit majd meglátod (megharcolod... 😊 )

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

tarti19
nah igen, fontos kelléka napló, hisz megmenthet minket a fölösleges bolyongástól😊

Fantusz
A Hellgate bug-tengere után igazi felüdülés ez a játék <#crazya>

Mocsárbéli túráimnak egyrészt a hiányos ismeret is oka volt, de megesett, hogy csak a városban böngésztem át a naplómat, akkor derült ki, hogy "valamit" elfelejtettem a mocsárban elintézni - irány vissza <#nyes>

Oké fölfogtam nagy nehezen...

BattleTag: zydar#2910

Tehát minden futó processzt irányítsak rá egy magra pl 0-dikra.--ja

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

Köszönöm!
Szinte csak keresgélõs küldik vannak a játékban, várakozik vagy 20 mellékküldi és azt sem tudom melyikkel foglalkozzak! De nekem bejön ez a rendszer!

Fantusz
Fõküldetésnél, ha bekapcsolod a küldetés nyomonkövetését, általában jelzi hová kell menned (törpkovács), mellékküldetéseknél már többet kell bolyongani.

Most ott tartok, hogy ki-be rohangálok a mocsár és a város között, küldetésekkel, kockával szerzett pénzem szinte mind könyvekre ment el, a törpe egész könyvtárát kiolvastam, talán most már összejön egy kis tartalék is.

Lent a csatornában találtam egy lovag tetemet, volt nála egy levél, és egy kulcs, valami rejtekhely után nyomozott - errõl semmit nem találtam a neten, a játékban sem találtam utalást merre is kellene keresgélnem tovább.

Aha..
Tehát minden futó processzt irányítsak rá egy magra pl 0-dikra. Ezután ha elindítom az UT-t (vagy valamilyen egymagos progit), akkor csak az UT-nak lesz fenntartva az 1-es mag! Ez így helyes ugye?
Sajna az UT2k4-hez nem írtak dualcore támogatást patch-ben...

Kiegészítés: az XP elvileg egyenletesen osztja el a futó proceszeket az egyes magok között, emiatt lehet lyen "pakolgatásokkal" esetleg segíteni a szingle cpu-ra írtaknak egy kicsit. Mire elindítod a programot, minden mag le lesz terhelve valamennyire, majd az egyiket tovább terheled az UT-vel. Ez után már nem fogja magától újrahangolni a terhelést...

Nem "is", hanem "azt", Ha a másodikra küldöd az Affinityvel, akkor azt, ha az elsõre, akkor azt.

A lényeg, hogy úgy oszd el a programokat a processzormagok között, hogy az UT 2004-nek egy "üres" mag jusson, ami lehetõleg semmi mást nem csinál...

Ahhoz, hogy egy program 2 magot használjon, eleve úgy kell megírni,vagy patchelni. Ahogy a Stalker is valamelyik patch óta képes a második magot is használni állítólag (még nem láttam 2 magos procin)

Értem. Köszönöm!
OFF:
"van olyan opciója az XP-nek, ami ráveszi, hogy az egymagosra megírt programok számára lehetõvé teszi a másik processzormag használatát is"

Erre nekem is nagy szükségem lenne, ezt le tudnád nekem írni pontosabban mit kéne csinálnom (pm-ben?)? Az affinitást már próbáltam, de nem segített... Történetesen az UT2004-et akarom rávenni, hogy használja a másik magot is!
ON

Prince23
Ja már vágom😊