The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.2 patchot és a mini imaget be mountoltam a deamon tolsba és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
segitsetek plzz.
elõreis köszi

Prince23
Eszmélet elvesztésünk elõtt segítettünk a király lányának, levettünk egy átkot róla, bár ez az intróban is meg van... aztán pedig az erdõben megtámadták...

tarti19
MErt hasbaszúrták GEraltot ugye de valami erõ nem hagyta meghalni- ezt amúgy a Tó Úrnõje is mondja-, így került vissza az élõk közé beteljesíteni a rá bízott feladatot

grebber
Amúgy az emlékeink elvesztésérõl elmondanátok miért is volt, mert mondták magunknak kell rájönnünk vagy valami ilyesmi aztán semmi infom nem volt 😞

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez rejtély... de mindenképpen egy lázongó witcher volt... és sztem jó witcher lehetett... bár kitudja. De egy biztos: witcher volt

tarti19
szerinted?😄
esetleg maga GEralt?😊 kicsit másképpen...

grebber
No végére értem.
A legvégén ki volt az akivel a záró videóban küzdöttem??

Prince23
Aki 1.3-as patchel játszik, lenne olyan kedves, és bemenne a witcher könyvtárába, és megnézné a readme textet, és bemásolná ide? hogy mégis mit javít az 1.3...persze az 1.3 tartalmú mod jelenleg nem érdekel...jobban fut e a gamma?

grebber
Szerintem nem lesz jó feltenni fellehet majd a magyar verzióra de kétlem hogy továbbra is magyar lene majd. Pedig jó lenne ha feliratok magyarok lehetnének abban is.

Csa.
Segitsen vki
Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.3 patchot és a mini imaget be mountoltma a deamon tolsba (pro advence) és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
segitsetek plzz.
elõreis köszi

De vajon ez a javitas kompatibilis lesz-e a magyar verzioval/ elozo mentesekkel? Mert mondjuk az inventory rendszerezese nem artana...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Prince23
Biztosan olyan válaszreakciókat adtál elõtte, valakinek... egyéb tippem nincs.

grebber
4. fejezet végén amikor kezdödik a csata el is lehet futni nem beleavatkozva a dolgokba.
De én elkezdtem kaszabolni a tündéket mivel a bankban is ellenük voltam.De azt vettem észre hogy a rend tagjai engem is támadnak.Miért?? Megsebezhettem valamelyiket a harc során és azért??

grebber
Ez nem kiegészítõ lesz hanem a game felújított változata.Picit szebb is lesz.

"A dolgok jelen állása szerint szeptemberre várható az Enhanced Edition, amely mintegy 80%-kal rövidíti meg a helyszínek közötti töltési idõt, helyrepofozza a kissé kaotikus inventoryt, szebb grafikát és változatosabb külsejû NPC-ket két új, az alapjátéktól független küldetéssorozatot, s egy D'jinni névre keresztelt szerkesztõt pakol egyetlen csomagba. A fenti javításoknál is nagyobb jelentõséggel bír, hogy a megvágott párbeszédek újra teljes pompájukban, a maguk szabadszájuságában lesznek hallhatók.

Mindazok, akik már megvásárolták a játékot, a javításokat ingyen tölthetik majd le."

info: Gamestar

Prince23
És az kiegészitõ? netrõl tölthetó mod lesz?
thx az infót

grebber
Én az 1.2a-val.Szerintem nem lesz új patch mivel nemsokára jön a javított Enchanted verzió!

Prince23
Helló! van kilátásban egy 1.4 patch esetleg?
ti melyik verzóval játszotok jelenleg?
1.2a vagy 1.3?

Nekem fogalmam sincs...de minek hozzá az 1.3 patch? Amúgy általában a patch-hoz megfelelõ 1.3-as crack kell. Keress crack-et hozzá.

Csa all!
Letöltötem a gamet phler félét és fel tetem hozá az 1.3 patchot és amikor elinditom a gamet a fõmenü helyet két fekete kockem eg alara felete irás és középen alul az hogy visza és hiába katintok rá nem megy visza ilyen kor mit kell csin? És hogy kell mûködtetni az 1.3as patchot?
Választ elõre is köszi.
Hello

grebber
Az lent van a csatornában miután kivetted a ládából a kulcsot meg a levelet rádtámad mindenki kinyirod õket.Kimész akkor ott lesz jethro beszélsz vele.És a csatornában lesz az a nagy rács ott is lesznek páran azokat is ki kell nyirni majd az egyik hullájától felvenni a cuccost!

Jó közben rá jöttem,vagyis nem jöttem rá...szóval szerintem elb@sztam az egészet.

Nos,két dokkumentum kéne a két Szalamandra táborból...azt hiszema mocsárban nem fosztottam ki a hullát, és így nincs meg ami kell papír.

A térkép most is mutatja, hogy ott van a hullája...de én találom.

Így most nem tudom mihez kezdjek.

Megint kéne egy kis segítség.
A harmadik fejezetben járok, és a Szalamanrák után nyomozok. Valami olyasmi vam, hogy egy rácson keresztül kapják az elllátmányt...miféle rácson? Mi ez és hol van? Nem nagyon értem.

halotam vhol olyat hogyha felteszed az 1.3as pachot akkor nem lesz jó a magyar hang vagy felirat, ez igaz?

miután blöffölsz, kb. egy nappal késõbb látogasd meg megint, és beszéld meg vele, hogy találkoztok a mocsárnál, a toronynál.
oda fogja adni a követ, amiket el kell helyezned, aztán irány a torony...
sztem felejtsd el.
max, ha mindent letolsz minimumra, eldöcög valahogy.
grebber
Elakadtam 😞

Raymondnak benyomm a blöfföt hogy semmire nem jutottam a nyomozással.Már csak 1 db kõ kell elvileg az is "Raymondnál" mert ide vezet a nyíl.De nemtudok vele mit kezdeni.
Mondták azt is hogy ott kell legyõzni ahol sok víz van.De nemtudom mitévõ legyen mit kell csinálni?

Ha megcsinálsz néhány küldit a mezön akkor már bizti megjelenik.
A kislány is mondta hogy "néha elüldözik a dragon követõk és késöbb mindik visszatér".
küldik pl: a hídépítö,
shani levele,
alvin összes küldije,
a mennyaszonyos küldik...

Ez alapján biztosan menni fog:
http://guides.gamepressure.com/thewitcher/
grebber
Nincs valami térkép az emberekrõl hogy melyik fejezetben hol találhatóak?? Mert állandaón csak bolyongok azt nemtalálok senkit akit kell.

Szinkronos biztos nem lesz, olvastam interjút a készítõkkel és azt mondták hogy az enhacedbõl nem terveznek szinkront...
Hupsz a videó kari nem shader 3.0 hanem 2.0 elirtam😄

Hello!
Köszi az elõzõ választ!
Tudom, hogy benne van a FAQ-ba de mégis, ez a gépem:
Ati radeon 9600pro 256mb ddr2 Shader 3.0
1Gb ram
2,4Ghz proci
Ezzel menne a játék?
Választ elõre is köszi csá.

Vajon a most a boltokba kerülõ Witcher verzió szinkronos lesz vagy azért lesz rajta angol hang-magyar felirat opció?
Üdv, Leuvaarden nappal szokott ott lenni, lehet h lentvan, de leeht h fent fog sétálgatni a mólón. Shani is nap közben dolgozik, éjszaka otthonában van, én ált. 12:00-fele mentem.

Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]

grebber
Az a jó hogy tele vagyok küldetésekkel de még véletlenül sem találom akik kellenének.Pl ezt a Zoltant sem tudom hol van pedig kéne vele beszélnem.
Meg ilyeneket ír beszéljek shanival a kórházban még véletlenül sem jár/járt ott soha shani 😞

grebber
Kikötöbe kéne talákoznom Leuvaardennel.Ez a személy mikor óhajt megjelenni a helyszínen??

Hát, pihentem 18:00-ig, megöltem minden dagont, semmi, jó, 20:00-kor is megnézem, akkor sincs még ott a pap, nem tudsz vmi pontos idõpontot adni h mikor lehet? :S

tarti19
GRebber:levágod a szalamndra kutyákat és lesz náluk vagy ANgust vágod le😊
DAkkon: elsõ fejezetben 19:00-ra kell menni , na sebaj😛
Blckr: Vodián papot pedig estefelé találod az oltárnál, de elõtte nem árt megtsiztítani DAgoon követõitõl a terepet a papnak avagy azért beszélj még a Tó Ûrnõjével, mivel küldiket fog adni😊

az egyfajta drog.több helyen is lehet találni a városban, konkrétan nem emlékszek egyre sem, nézz szét.
azért necces, mert néha akad baki. pl.
hazakisérem a csajt az elsõ fejezetnél éjjel. azt mondja h éjjfélkor találkozunk a malomnál. joh. éjjfélkor ott vok borral a zsebemben semmi. sehol. zárva. utolag rájöttem (már késõn) h nem pont éjjfélkor kellett volna, hanem az esti órákban (a napló is tesz vmi megjegyzést errõl). szóval néha bekavar (tisztán emlékszem h a csaj éjjfélt mond!)
máskor viszont halál pontosnak kell lenni. ez van 😄
grebber
Jetronak a börtönõrnek "fisztek" kellenek. Ez mi és hol található?

nem, nem a remetét kerestem, hanem az oltárnál álló papot, de még mindig nincsmeg, szal pls vki help. és mit postáznak v mi letölthetõ? 😄

Postázzák vagy letölthetö?

Nem a remetét keresed véletlenül.
Õ a mezõnél lévõ kunyhoban van csak nappal megy ki gomlálni egy kicsit.

Üdv! Az lenne a problémám, hogy a 4. fejezet elején járok, és nem találom a papot. Szóval megérkeztem a szigetre, beszéltem a 2 csajjal, utána még ottvolt a pap, beszéltem vele, õ mondta h találkozni kell Berengarral, jó az rendben megvolt, és ahogy mennék vissza nincs ott a pap. Jó, végigmegyek a parton, leölök minden Dagon-t, megyek vissza, nincs ott. Jó, alszok kb 8-10 órát tûznél, újraéledt minden Dagon, leöltem õket megint, megyek vissza pap-hoz, még mindig nincs. Jó, megyek vissza tûzhöz, alszok 1 órát, nincs egyetlen Dagon sem, de a pap még mindig nincs a helyén. Pls help :S

grebber
Igen ez a szinkronos verzió!

Hello!
Én ezt töltöm: witcher.hun.plehr
ez magyar teljesen, még a hangis?
És ha nem akkor lehet valahogy magyaritani a hangot?

Bachstein
<#finom>nyammm
grebber
Regisztrált Witcher tulajoknak ingyenes lesz a The Witcher: Enhanced Edition.

Bachstein
😄 Akkor irány a mocsárba kaszabolni, ahhoz nem kell túl sok gondolkodás, kikapcsolódásnak meg pont jó <#nyes>