The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.2 patchot és a mini imaget be mountoltam a deamon tolsba és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
segitsetek plzz.
elõreis köszi
Next PC upgrade: 2022
A legvégén ki volt az akivel a záró videóban küzdöttem??
Segitsen vki
Feltetem a játékot ugy ahogy a faqba van feltetem az 1.3 patchot és a mini imaget be mountoltma a deamon tolsba (pro advence) és azt irja hogy ted be az eredeti witcher cd-t
segitsetek plzz.
elõreis köszi
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
De én elkezdtem kaszabolni a tündéket mivel a bankban is ellenük voltam.De azt vettem észre hogy a rend tagjai engem is támadnak.Miért?? Megsebezhettem valamelyiket a harc során és azért??
"A dolgok jelen állása szerint szeptemberre várható az Enhanced Edition, amely mintegy 80%-kal rövidíti meg a helyszínek közötti töltési idõt, helyrepofozza a kissé kaotikus inventoryt, szebb grafikát és változatosabb külsejû NPC-ket két új, az alapjátéktól független küldetéssorozatot, s egy D'jinni névre keresztelt szerkesztõt pakol egyetlen csomagba. A fenti javításoknál is nagyobb jelentõséggel bír, hogy a megvágott párbeszédek újra teljes pompájukban, a maguk szabadszájuságában lesznek hallhatók.
Mindazok, akik már megvásárolták a játékot, a javításokat ingyen tölthetik majd le."
info: Gamestar
ti melyik verzóval játszotok jelenleg?
1.2a vagy 1.3?
Letöltötem a gamet phler félét és fel tetem hozá az 1.3 patchot és amikor elinditom a gamet a fõmenü helyet két fekete kockem eg alara felete irás és középen alul az hogy visza és hiába katintok rá nem megy visza ilyen kor mit kell csin? És hogy kell mûködtetni az 1.3as patchot?
Választ elõre is köszi.
Hello
Nos,két dokkumentum kéne a két Szalamandra táborból...azt hiszema mocsárban nem fosztottam ki a hullát, és így nincs meg ami kell papír.
A térkép most is mutatja, hogy ott van a hullája...de én találom.
Így most nem tudom mihez kezdjek.
A harmadik fejezetben járok, és a Szalamanrák után nyomozok. Valami olyasmi vam, hogy egy rácson keresztül kapják az elllátmányt...miféle rácson? Mi ez és hol van? Nem nagyon értem.
oda fogja adni a követ, amiket el kell helyezned, aztán irány a torony...
max, ha mindent letolsz minimumra, eldöcög valahogy.
Raymondnak benyomm a blöfföt hogy semmire nem jutottam a nyomozással.Már csak 1 db kõ kell elvileg az is "Raymondnál" mert ide vezet a nyíl.De nemtudok vele mit kezdeni.
Mondták azt is hogy ott kell legyõzni ahol sok víz van.De nemtudom mitévõ legyen mit kell csinálni?
A kislány is mondta hogy "néha elüldözik a dragon követõk és késöbb mindik visszatér".
küldik pl: a hídépítö,
shani levele,
alvin összes küldije,
a mennyaszonyos küldik...
http://guides.gamepressure.com/thewitcher/
Köszi az elõzõ választ!
Tudom, hogy benne van a FAQ-ba de mégis, ez a gépem:
Ati radeon 9600pro 256mb ddr2 Shader 3.0
1Gb ram
2,4Ghz proci
Ezzel menne a játék?
Választ elõre is köszi csá.
Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]
Meg ilyeneket ír beszéljek shanival a kórházban még véletlenül sem jár/járt ott soha shani 😞
DAkkon: elsõ fejezetben 19:00-ra kell menni , na sebaj😛
Blckr: Vodián papot pedig estefelé találod az oltárnál, de elõtte nem árt megtsiztítani DAgoon követõitõl a terepet a papnak avagy azért beszélj még a Tó Ûrnõjével, mivel küldiket fog adni😊
hazakisérem a csajt az elsõ fejezetnél éjjel. azt mondja h éjjfélkor találkozunk a malomnál. joh. éjjfélkor ott vok borral a zsebemben semmi. sehol. zárva. utolag rájöttem (már késõn) h nem pont éjjfélkor kellett volna, hanem az esti órákban (a napló is tesz vmi megjegyzést errõl). szóval néha bekavar (tisztán emlékszem h a csaj éjjfélt mond!)
máskor viszont halál pontosnak kell lenni. ez van 😄
Õ a mezõnél lévõ kunyhoban van csak nappal megy ki gomlálni egy kicsit.
Én ezt töltöm: witcher.hun.plehr
ez magyar teljesen, még a hangis?
És ha nem akkor lehet valahogy magyaritani a hangot?