13886
  • Brad85
    Sziasztok
    Nagy gondom van.
    Megvan a The Witcher Enhanced.Edition de nem tudok vele semmit sem kezdeni. 1 dvd szerintem az eredeti játék a másik meg az edition de a 2 dvd-n nincs semmi install vagy valami...segítséget kérek :)
    köszi
  • Dante73
    Ez az ősrégi siettetős trükk.
    Sietsz, hogy odaérj, nem figyelsz, hibázol, megpusztulsz, kezdheted elölről.... Nő a játékidő....
    Ugyanezt kiabálja most is a warheadban a csaj, a rádióból; Siess Pszihó! a tábornok megszökik! Fél óra alatt szépen kiirtom az ellent, addig a tábornok ott várt a kanyaron túl.... Ha befejeztem üldözöm tovább.

Csak este 8 körül menj, akkor van ott. Minden este, míg a kártya meg nincs.
  • Dante73
    Ott találod....
  • ricsa008
    köszönöm szépen
  • DerStauner
    most meg nekem lenne kérdésem azokhoz, akik már túl vannak a prolog-on.

az első fejezetben megmentettem vesna hood-ot, és mondta, hogy este a malomnál találkozunk. viszont időközben csináltam más questet is (titkos kert), ami meg automatikusan előretekerte az időt éjfél felé. kérdésem az, hogy ilyenkor buktam a vesna hood-os imádkozós etyepetyét? vagy akármelyik este ott találom a malomnál? (mondjuk, nem hinném).

kár lenne érte... :D
  • DerStauner
    igen, tartalmazza.

habár a két plusz küldetésből a másodikban nincs magyar nyelv, ha jól emlékszem.
  • ricsa008
    előre is elnézést a warezért de nem találtam erre való topicot
    egy kérdés

The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW nekem ezt hozzák 7végén ez tartalmaz magyar nyelvet?
  • Zóanagyvarázsló
    Gondolom bennfentesként betekintetésed volt ezekbe az üzleti titkot képező szerződésekbe, mely meglepő módon egybevág bizonyos urban legendekkel..
  • Charadras
    és tényleg! köszi a segítséget!
  • Fbn Lx
    ha ott van a logo az általában azt jelenti, hogy az nvidia pénzelte őket, hogy az ő kártyáikkal teszteljék, azokra optimalizálják
  • [Jakuza]
    Nalam minden rendben, semmi homaly vagy mas gond,igaz nem is Nvidia kartyam van, a regi mentesek nalam se mennek, de nem nagyon erdekel.
  • Zóanagyvarázsló
    A vicces az, hogy az Nvidia logo ott van, tehát ezekre a kártyákra design-olt játék...

Az egy reklám, hiba ilyen jellegű összefüggéseket levezetni belőle.

Depht of Fieldet ("Mélységélesség") próbáltad kikapcsolni? Nálam az megoldotta a homályosságot.
  • tengerilo
    http://www.mediafire.com/?sharekey=46d2b1d5f90fe1d2d2db6fb9a8902bda

mi ez az új meditation-patch, tudja valaki?
  • tengerilo
    Ha edig itt volt:
    Program Files\The Witcher\System\The Witcher\saves
    Akkor most itt lesz:
    Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\The Witcher

Ha amott, akkor meg emitt... ;)
  • Charadras
    Üdv!

Az EE boldog használója lettem

Azonban van egy problémám: a korábbi (1.2-es) mentéseimet nem látja most a játék... Szerencsére még a peccselés előtt kimásoltam a mentéseket, úgyhogy megvannak. Ugye van erre valami megoldás?

Sírva fakadnék, ha most előről kéne kezdenem...
  • tengerilo
    Homályos mint a nyavaja...
    Ha meg túl nagyra nyomom a felbontást, vagy a monitorom akad ki, vagy a játék akad be, azaz lassul, akadozik, nyilván kevesebb fps-sel bírja a kari...
    Nem érdekel, megszokom és tolom tovább... ;)
    Mellesleg más játékok alapban ilyen homályosak pl Gothic 3, szóval nem vészes szerintem...
    A vicces az, hogy az Nvidia logo ott van, tehát ezekre a kártyákra design-olt játék... Na reméljük majd jön a következő peccs... 8-I
  • tarti19
    jól van ne fényezzél azért:) örömmel osztottam meg veled
  • Charadras
    Igazi jótét lélek vagy; ritka az ilyen ebben a mai világban!
  • tarti19
    amúgy szerintem eljátszható még a cucc, mert ahogy nézem csak mail-t küld:) szal még biztos tudok pár embernek jó pillanatot szerezni:P
  • Charadras
    Már települ... nehéz lesz kivárni ezt a két órát, de utána végre:
  • bélanéni #10863
    tengerilo: nálad is homályos? Engem marhára zavar, annyira hogy nem is játszok vele, amíg nincs megoldás. Ha 1280 vagy 1600-ra tolod fel a felbontást, valamelyest javul, de még mindig homályosabb, mint az 1.3-as patchel (ott minden tűéles), illetve a fényeffekt alacsonyra vételével élessé válik, de az meg elég tré megoldás.

Valaki más is tapasztal hasonlót?
  • tarti19
    rájöttem:)
    használd sok sikerrel :P
  • Charadras
    jah, velem leveleztél eddig az 1.4-es patch kapcsán priviben
  • Charadras
    Tarti19:
  • zeus89
    Sikerült köszi! A IV. fejezethez értem ...
  • tarti19
    Ard-t kell nyomni a tartófalakra, és akkor összeomlanak, majd a végén jó időzítéssel ráesik a királynőre is a fal és kampec a neki:P
  • zeus89
    Sziasztok, újra egy kis segitségért irok :D ... elakadtam a Szalamandra bázisnál levő, nem tudom milyen királynő szörnynél egy hatalmas pókféleség :D ... és jön egy halom kicsi pók is mellette. Ez közvetlenül a Professzor meggyilkolása után van. Itt van 2 kép is:

Itt kéne kijutni a barlangból (pont): De nem tudom, hogy juthatok oda, minden járat zárva oda:

És ő maga a szörny akit nem tudok megölni, ha egyszer hozzám ér, egyből megől:

• IMYke2.0.0.0
    Nem ragaszkodom hozzá, csak mint esetleges élményjavítás került a képbe.
    De látva, hogy még azok is mennyit küzdenek vele, akiknek eredetiben, net közelében van meg a játék, inkább lemondok róla.
    Jó lesz az v1.3-s is...
  • Zóanagyvarázsló
    És miért ragaszkodsz ennyire az 1.4-hez? Nélküle is van élet, ha nyilván több és jobb is.
  • tarti19
    akkor sajnos nem:(
  • IMYke2.0.0.0
    Offline is menne a regisztrálás?
    Mert nekem nincs otthon netem.
  • tarti19
    Szia ha gondolod megadom a felhasználónevem és a jelszavamat a Witcher 1.4-es patch telepítéséhez:P
  • IMYke2.0.0.0
    Hová...
  • rosti
    Köszi mindnek a helpet már ki is toltam kétszer a gamet:)
  • DerStauner
    ok, majd otthon megnézem
  • Zóanagyvarázsló
    Kell lennie egy 'Részletek' menünek.
  • DerStauner
    hogyan tudok én ebben a játékban a grafikán finomítani?? hd4850-m van, és többet is elbírna, mint ez a feljavított dx9. a video beállításoknál csak képernyőfelbontás meg herz van, de asszem, azt is automatikusan ismerte fel.

szóval ebben hol lehet graf-ot állítani?
  • tarti19
    1.4-t tartalmazza
  • cherubim06
    Az enhanced editionhöz van/kell patch?
  • Dante73
    Összesen hány van?