13886
  • Bachstein
    Délben menj oda... vagy éppen alkonyatkor...?? Fene se emlékszik már :D Próbáld ki mindkét változatot, s majd kiderül
  • Fayme
    sziasztok!
    segitség kéne, elakadtam annál a résznél (4.), amikor Dandelionnal kell találkoznom a málnásnál, hogy balladát énekeljen a hullacsajnak. mégis mennyit kell rá várnom? már egy egész napot ott álltam. vagy lehet hogy rossz helyen vagyok? O.o
  • rage at work
    De igen, a meglévő eredeti játék mellé ingyen jár a frissítés.
  • Bale123
    Kérdésem az lenne hogy mivel több a bővitett változat? Megéri meg venni? Jah és ha már meg van a játék nem lehet legálisan letölteni a tartalmat?
  • tengerilo
    Miért nem tudtad letölteni a miniimage-t? Nálam simán lejön...
  • marcuc
    hát nem sikerült :S de megpróbálom ugy h ujrakurom az egész game-t :/
  • tarti19
    :P na majd holnap nekifekszem az 1.4-s patchel és meglátom:D
  • benkoszabi
    hát nálam a kereskedő negyed gyilkos hely gépigény szempontjából
  • marcuc
    köszi a mini imagét nem tom letölteni de ez a az 1.2-es fent van gamecopyworld-on is úgyhogy mégegyszer kösz ( már csak meg kell nézni h működik -e)
  • tengerilo
    miniimage:

http://www.cracks.am/g.x?T3KIcAP

A legújabb Daemon Tools Pro kell hozzá:

http://rapidshare.com/files/143411729/DAEMON_TOOLS_PRO_V4.10.0218.rar
  • Dante73
    pl. Hirtelen nem tudom, hogy mekkora a Witcher. De dvd5 valószin a csonkított verzióhoz van. Ha neked az van, akkor az kell, ha nem, nem.
    Ugyanakkor a rilízhez tartozik egy read me, amiben leírják, melyik DT kell, mert nem mindegy, az sem. Ráadásul yasu is kell, ha jól emléxem. (Mivel már nem kell a lemezt betenni, nem kép-fájlozok, megy a serialall, régen én is használtam, hogy ne kopjon a lemez, de az régen volt)
    Szóval, wareznél figyelni kell, követni a fórumokat, hogy tudd, mikor, mi kell. Ha ez nem megy egyszerűbb megvenni. Amúgy is 4 ropi a játék, (azt hiszem) és ingyenesen fel teheted az EE-t. Egy ennyire hosszú, szinkronos, jó játékért bagatell összeg.
  • marcuc
    honnan tudjam h melyik verzió a jó csomó fajta van de mind1
  • Dante73
    Mindenkinek működik. Ha a jó verziót szeded le, ill teszed fel DT-ből, akkor mennie KELL. Erre nem lehet mit mondani. Vedd meg....
    benkoszabi!
    Akkor már butítani kellett volna, így jelen formában nyugisan elzötyög. Nálam, egy 8800GTS/320 vana gépben, és csutka maxon van minden. Időnként leesik 35-re az FPS... Egyébként 40-60 közt van folyamatosan.
    Persze, van olyan pélya, ahol érdemes a feliratokat kikapcsolni, és visszavenni az NPC-k ből, mert annyian vannak, mint az oroszok, de egy kicsit is erősebb gépnek ez ma már nem gond.
    És igen, szerintem a minimum gépigény-es gépeken is futtatható.
  • benkoszabi
    szerintetek a Witcher-en lehetett volna még mit gépigény területén csiszolni? vagy a pályák nagyságával, illetve a rengeteg npc-vel ez a minimálisra leredukálható gépigény, amit a fejlesztők eltudtak érni, vagy ráfért volna még az optimalizálás?
  • marcuc
    nem sikerült melyik az a mini image mert ami a gamecopyworldon van( vmi multi5/fixed image vagy mi) azt beleraktam a daemon tools pro advancedba és azt irja ki h unkown a daemon tools (az ide drive-ba tettem) belépek a játékban ugyanugy nem lehet elkezdeni az új kalandokat má nem tok mit csinálni tiszta ideg vagyok
  • marcuc
    ok kösz megpróbálom rem jó lesz
  • rage
    Mini image van, ami még az 1.0-hoz jött ki, de az 1.3-hoz is jó.
  • marcuc
    SZiaztok!
    nem tudtok véletlenül az 1.3-as patch-hez cracket? mert sehol sem találtam még a gamecopyworld.com-on sincs :(
  • Mike at home
    na feltettem az 1.4-et
    ekkora alkimista zsák minek? bőven elég lett volna 6 sor
    bár nekem elég volt 3 is, mivel az 1 alkimista összetevőt tartalmazó alapanyagokat meg sem tartottam, ellenben szépen elrendezgettem mindent, albedo, nigredo, rubedo, erre nekem beömleszti az egészet :(
    na mindegy
    és inkább a batyu lenne nagyobb
  • Sunyi RóKA
    Már mind1 megoldodott:D
  • Mike at home
    :D
  • Zóanagyvarázsló
    Ennyi információ alapján sajnos nem.
  • Sunyi RóKA
    Valaki tud nekem segiteni??
  • Mike at home
    mi van a 16:10-zel? semmi bajom nincs vele
  • tarti19
    Tomi sasold mega mailed és láss csodát :)
  • tarti19
    értelek:P, nekem a SAmsung 2493hm-es monitorommal és az előtte lévő samu 931bf 4:3-as monitorral sem volt semmikor homály... esetleg nvida karitok van :P
  • Bachstein
    Csak ugrattalak :) Egy ideje már ez EE-ről folyik a téma a topikban.
  • Zóanagyvarázsló
    Jáj, az csak egy utalás volt egy másik bugra, melyről kiderült, hogy kezdetek óta lappangot, és még azóta sem javították.
  • tarti19
    ti írtátok hogy 16:10-es hiba... mondom nem igazán az, vagy más
  • Zóanagyvarázsló
    Téged értettelek, nem is neked szólt a költői visszakérdésem.

Szóval mikor is lesz a patch? :)
  • rotator
    Ahhoz semmi, másfajta bug jelentkezik olyankor.
  • Zóanagyvarázsló
    Miért annak mi köze a homályhoz? Nekem 4:3-as CRT-m van...
  • Brad85
    Witcher kiegészítés...
    Küldetések, gyorsabb töltés(remélem így is lesz), kb 300 új karakter és mozdulat...stb
  • Bachstein
    az mi?
  • DaemoonHunter
    Nem -.-
  • Brad85
    Próbálta már valaki a The Witcher Enhanced.Edition-t??????
  • tarti19
    nekem is 16:10-es monitorom van és 1900*1200-as felbontásban nincs homályosság...
  • rotator
    Reménykedj, én most tudtam meg, hogy a 16:10 bug kezdetektől benne van. :x
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos most nálam sem működik, visszajött a homály (mondjuk még tűrhető szintne, de zavar). Ez szinte biztosan DoF bug, remélem következő patchben gondolnak ránk.
  • bélanéni #10884
    Zóanagyvarázsló: igen próbáltam a DoF-et, meg gyakorlatilag mindent. Az nem változtatott semmit.