The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen én is így használom, a Tages igencsak veszélyes a lemezre, nem is mernék nélküle játszani. Ezért is javaslom a FAQ módosítását (mondjuk nem hiszem, hogy AntHero erre járna mostanában), hiszen csak megjelenéskor nem volt elég az aktuális sima DT (de talán ez sem teljesen igaz), tehát részben pontatlan (és még valaki fölöslegesen telepít emiatt DT Pro-t), részben pedig végülis warezlink van a FAQ-ban (is), lévén a Pro nem freeware.
Én igy használom pedig megvan eredetiben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Néha benézek a topicba,és 100%,hogy valaki krekket keres,ahhoz,amihez nem kell...
Mindjárt ki is próbálom..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Akinek van az légyszi dobjon rám egy pm-et és adok egy msn címet..
Ezt a megrendelést hogyan kell elképzelni? (Egyébként itt csücsül a polcon, eredetiben. Nagyon nem bántam meg a vásárlást!) Közben a FAQ-ból nyíló oldalon találtam 1-2 infót, mert a hivatalos magyaron nem találtam semmit róla...
http://www.freetvmaci.info/
Egyébként valaki felhomályosítana, mi is a helyzet ezzel a felturbózott verzióval? Ez letölthetõ, vagy megvásárolható lesz? Magyarítás hogyan mûködik majd? Mert ha nem tévedek, lesz új küldi is, ahhoz új szövegek kellenek... Tehát annyit tudok; új grafika, 1-2 új küldetés. Valami más, esetleg? Mit lehet tudni?
http://www.freetvmaci.info/
annyi, hogy nem kell mindig kattingatni, hanem csak ritmusra (könnyü és nomrál szinten pedig ott a lángoló kard segítségképpen)
A játékbeli karakterhez szerintem inkább passzol az új fej, mivel egy alapvetõen rendes nõcivel van dolgunk, míg a régi elég sunyi fejû.
Nem tudom, ez a kép volt-e már, egy látványos különbség az alap és a javított változatban. :)

jó játék lenne ez alapból, ha jól ki van dolgozva. egy újabb próbát megérne egy jó irányítással/kezeléssel
Nálam egy Oblivion kis kiegészítõ installja fagyott így, de safe módban simán felment.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
2 GB körüli fájloknál csinálja. Ezért gyanakszom valami HDD vagy Fájlrendszer hibára.
Vinyóm Seagate Barracuda 7200.7 3.5" 120 GB (ST3120022A) IDE csatlakozós
Fájlrendszer NTFS
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
nem oszt nem szoroz a telepítésnél
fõleg hogy más gépre felment
nincs ötletem <#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként továbbra is fagy. Hiába másoltam fel a telepítõt, egy ponton megfagy a telepítés közbe. A poén az h mindig máshol, tehát nem crc hiba, fõleg h apám gépére csont nélkül felment.
nekem is eredeti, mégis mini-image-et használok
a mini image-hez kell majd a dtpro
codecpack van a gépen?
Segítségre lenne szükségem, mert nem tudom feltelepíteni a The Witchert. Warez verzióm van és annak rendje és módja szerint mountoltam (igen olvastam a FAQ-t, DTproval, IDEbe.) Azonban a telepítõ random kifagy a telepítés során, de a felét sose éri el annak.
A configom a következõ:
Asus P5K motherboard
Intel Core 2 Duo E4400 @ 2000 Ghz
2x 512MB 800Mhz DDRII Ram
MSI Geforce 8600GT 256Mb GDDR3
Windows XP SP3 (Windows Installer 4.5, és Framework 3.5 SP1 is frissítve más fórumok tipje alapján de ez se segített.)
Sajnos nem tudom mi a probléma, ma a particiot formáztam és friss installal probálkoztam, legfrissebb drivereket szedtem mindenhez, de a probléma továbbra is fennáll. Egyszerûen telepítés közbe kifagy a game, keybo majd mouse, végül csak a reset maradt. Gyanakszom arra h valami Bioware-os turpisság lehet a dologban mivel a Mass Effect is hasonlót csinált. Ez az egyik tippem de errõl semmit nem találtam. Illetve a másik tipp h a magyarított verzió (mindkét játék esetében ezt szedtem) volt a gond. Valaki tudna segíteni ebben? Elõre is köszönök mindent.