13886
  • runner78
    Ha tudja valaki, hogy a játékban, hogyan lehet a VSYNC-et bekapcsolni, irja meg.
    Köszi
  • tengerilo
    Nem válaszolt senki..

Továbbra is az a bajom, hogy nincs beszédhang az új kalandban...
    (side effects)

Letöltöttem és rátelepítettem az Angol Language Pack-ot is, hátha legalább angolul megszólal Geralt, de semmi, tátog tovább mindenki...

Nem létezik hogy ez csak nálam van, régebben mintha valaki már írta volna.

Kell legyen megoldás!

• Cat 02 #11041
    Az Enhanced Edition-ben van patch alapból nem ?
  • Mike at home
    ha belegondolok nálam is, de az csak az első töltéskor, többet nem
    a vinyó is számít
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam 1.4-gyel ugyanúgy tizenegynéhány másodperc, mint volt 1.3-mal (3 GB RAM, de csak Dual Channel Asymetric). Lényegében már az 1.2 is elég tűrhető volt 1 GB RAM-mal, a hivatalos fórum szerint elég vegyes, hogy éreztek azóta komoly változást, de nagyon úgy tűnik, hogy a többség nem.
  • Mike at home
    1.3-as patch, és 2 giga memória
    és gyorsabb lesz, lényegesen gyorsabb
  • mama 2
    5mpxDDD!
  • Zóanagyvarázsló
    Az az egész pálya betölétshez normális ennyi memóriával. Mégis mennyinek kellene lennie?
  • mama 2
    512 memória, 2 giga ram. Olyan 15-20 másodperc:C.
  • Zóanagyvarázsló
    Már az 1.2 is igencsak meggyorsította. Mennyi memóriád van, mennyi a töltési idő?
  • mama 2
    Nincs valami Patch ami gyorsítja a töltéseket?
  • beef
    Ott már jártam többször is, ki is van a táblára írva, hogy "Kovács". De soha sincs bent senki, az emeleten sem. Már az összes utcán kóválygó törpöt is leszólítottam, hátha...

Bachstein: Ez sehanyadik fejezet, ez a "Mellékhatások" kiegészítő küldetés.
  • rosti
    Aszem ő a kovács ott van azon az ajton ahol a déli lépcsön mész fel a templom felé és közvetlenül a lépcsöfeljároval szembeni ház ....
    Az a hehy ahol az eredeti játékban a rend fegyvergyártoja ált ...
  • Bachstein
    ez hanyadik fejezet is?
  • beef
    Sziasztok! A Mellékhatások küldetésben elakadtam, Gunn Hargis-t kellene megtalálnom, állítólag a műhelyében, de ott sem nappal, sem este nem találom. Meg úgy általában a városban sem. Pedig már csak őt kellene "lekockapókereznem" a csapatából. De rejtőzködik a nyüves törpéje.
  • Mike at home
    én jobb szretem magam kotyvazstani
    akkor arra is oda lehet figyelni, hogy albedo, nigredo, rubedo
  • tarti19
    Úgy kezdtem, tapasztalt Witcher lévén, hogy hard fokozat és csak könyvek megvásárlása:) Ergo küldetések sima ügy kategória, ami az anyagot érinti,a többi pedig ugye alkímiai részbe csapódik bele... csak italt veszel ami 30 oren/db... Sima ügy
  • Mike at home
    vedd csak meg
    kockapókerezzél sokat, akár mentegetve is
  • tengerilo
    a fontosabb könyveket többnyire megkapod ingyen (esetleg fizetésként), vagy megtalálod. De a cuccaid ha a kocsmárosnál hagyod, másik terepen Dandelionnál vagy a másik kocsmárosnál (vagy más olyan NPC-nél, akinél van raktár opció) találod
  • rosti
    A százlábuakaz ajánlom...és miaz hogy nincs pánzed gyakjál szörnyekez a mocsárban pl a barlangba minden 24 ora után 6 kukorix van ami 600xp és Kalkstein megveszi a tolakat és a szemeket itt már 100x voltam és mester witchwr vol most gyurok a kovi szintre a berleng mellez ven 1 mágjarakás....
  • benkoszabi
    üdv. nos, a 3. fejezet végén játék, amikor is le kell majd menni a szövetségeseinkkel a barlangba...namármost ha jól tippelek, akkor a kikimór királynő és a prof legyőzése után nem kerülünk vissza vizimába...tehát érdemes-e még most a quest előtt különféle könyveket összevásárolni, amiknek hasznát vehetem a későbbiekben..növényhatározók, szörnyes könyvek, alkímiai könyvek...csak mert elég drágák...600 orenbe kerülnek, nekem meg csak 5000-m van...
  • stefan
    Kössz, időközben megtaláltam éppen kapált a csaj de szentelt rám időt
  • tengerilo
    illetve csak beszédhang nincs
  • tengerilo
    Na elkezdtem a Semlegesség árát és nincs hangja...

Godndolom a másik plusz kvesztnek sincs.

Mi a megoldás?
  • Chipii
    A kapott tulipánnal valaki másnál próbálkozz.
  • stefan
    Hali!

Van a paraszt lány a Vizima külterületén akinek kell virág és tulipánt ad helyette amit meg is csináltam, de utánna Őt hogy lehet elcsábítani, sikerült valakinek?
  • koppim
    Már régen néztem ezt a fórumot, de visszaolvastam és láttam, hogy írtatok róla.

• Mike at home
    te eddig hol voltál?
  • koppim
    Látom, hogy a játék webooldalán már van 1.4-es javítás is.

Mik az újdonságok benne?
    Javították már, hogy ne legyen annyi azonos arcú ember?

• Mike at home
    alap aztána két kieg küldi, ugyanis akkor már tudni fogod, ki kicsoda
  • 5zuri
    Mien sorrendben érdemes játszani a "küldetéseket" ?
    Először az alapot végigvinni, és utánna a két újat ?
    Vagy érdemes az újakkal kezdeni, és utánna az alapot ?
  • DaemoonHunter
    A két új küldetés közül csak a Side Effect működik, bár szerintem az is bugos. A fogadóban kezdek, ahonnan nem tudok kijutni...a kijáratok mögött nincs semmi, csak egy kardom van semmi több:S
  • tarti19
    majd a3. fejezetben találod meg:P
  • benkoszabi
    sziasztok. már cka az elveszettbárány nevű küldit kell végigvinnem. azt irták sokan, hogy a mocsári barlandnál lesz..nade amikor a téglásfalviakat megmentettem, vagy amikor gombát gyűjtögettem, nem láttam se a barlang körül, sem benne..ez most akkor vmi bug? vagy figyelmetlen voltam...bár elég jól körülnéztem...és lehetséges mgé vhogy megtalálni, vagy ha akkor nem volt ott, már nem is találom meg?
  • Mike at home
    ja igaz, a mocsérban a barlang környékén még találsz párat éjjel
  • Zóanagyvarázsló
    Csak éjszaka találkozhatsz velük. Akadnak bőven a mpcsárban.
  • Mike at home
    mintha ez nekem is gondot okozott volna, és hagytam a fenébe
  • benkoszabi
    áüdv. a következő a problémám. a 3. fejezetben tartok, és a feladatom, hogy jethro-nak 3 szúrcsohó nedvet kell összegyűjteni....nade..hol találok én 3 iylen növényt? mentem a mocsárba, végigjártam, nagy nehezen találtam egyet. azt legyaktam, meg is van az első nedv..irány az öregember háza, ott legyaktam 4 bozót-ot, na meg a csohó-t, de annak a rohadt növénynek nem volt nedv-e...eztuná elmentem mindenfele, az összedőlt toronyhoz, a druidák fele is jártam, voltam a nadályok szigetén, de sehol, sőt, még a holtestekhez is odamentem, de sehol nem találtam szúrcsohót...már csak 2 nedv kéne, de sehol az a hülye növény...tudok még vhol találni belűlük?
  • Mike at home
    nem tudom
  • gabesz100
    én elhiszem de ez már azért elég nagy különbség akkor mivel lehet magyarázni.ja és mentésem akkor sincs.