13886
  • tarti19
    sikerült:) Picit megijedtem, mert hirtelen felugrott a letöltés 100%-ra aztán leszedtem újra, de az már ment szóval nyugodt kalandjaim lesznek:) 150 órát már tuti beleraktam, de még vagy 50-t biztos szeretnék:)
  • Zóanagyvarázsló
    Nyilván így lenne logikus.
  • tarti19
    Letöltés után ezeket simán futtatjuk és magukat dobják fel Witcher főkönyvtárba?
  • tengerilo
  • tarti19
    Akkor meg is van mi a probléma:)
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, külön le kell tölteni őket.
  • Takanohana
    Sziasztok.

Olvasgattam vissza, de nem találtam választ, bár lehet, hogy én vagyok vak.

Szóval épp csorog lefelé az 1.4 patch, és a magyar nyelvi cucc. De van ott még két új küldi is, mint letölthető. Ezek nincsenek benne az 1.4-ben? Külön kell letölteni őket?
  • greel
    hát ezt nemértem ha egy bizonyos pontra lépek mindig kidob a játékból....máshol nem csak pont ott abban az egy négyzetméterben....ez miért van?
  • tarti19
    full eredeti a játék... ráadásul DVD-t sem kér... az alaptörténet jól megy eddig nem volt sehol bajom vele...
    Szóval se crack, se miniimage nem kellett eddig hozzá...
  • Mike at home
    a növényt le lehet győzni, nekem ezzel nem volt gondom
    a gólemre meg tegyetek villámhárítót mielőtt felébresztitek
  • tengerilo
    Tedd fel a miniimage-t vagy keress másik nodvd-crack-et!
  • tengerilo
    "Az a gólem kőből van. Miért kellene legyőzni?"

Majd eljutsz oda a főküldiben, hogy feléleszted... ;)
  • tarti19
    Sziasztok. Most este úgy döntöttem nekiállok az új küldetéseknek... de amint beléptem már nem láttam egy választható kalandot se:( Csak egy fekete kis képernyőt farkas ikonnal...Mi lehet a probléma? 1.4 van fent
  • rosti
    Mikor bemész a koho házba aztmondja a karakter inkáb megvézi a pincét te is tedd ugyaneszt onan már kitalálsz...
  • greel
    Amikor összetalálkozok Vincent farkasemberrel és nem öltem meg aztán egy olyan helyen vagyok ahol minden elvan barikádozva és csak a kohóba lehet bemenni. Onnan hogy jöjjek ki?
  • Tokmag20
    Az a gólem kőből van. Miért kellene legyőzni?
  • tengerilo
    Az oszlopok kapcsolgatása segít a gólem legyőzésében....
  • Tokmag20
    A mocsárban a kőgólemnél mit kell csinálni? Elvileg ott is van egy szefira. Gondolom az oszlopoknak is van valami szerepük.
  • felegyi
    Teljesen mind1! Majd ha megmented a király lányát (tehát nem ölöd meg szörnyként)ajándékba megkapod a legerősebb ember hentelőt, sőt a tó hercegnőjétől meg a legerősebb szörny vadász kardot! )Elnézést ha nem tudom pontosan a neveket, rég játszottam már... Képek Xfirén
  • greel
    nah mostmár megvan azért dobott ki mert sokszor alt taboltam :D.....szerintetek a rendhez csatlakozzak áljak a másfajúakhoz vagy maradjak független? hol a legérdekesebb?
  • tarti19
    A 4. chaptertől kezdve kard sem kell annyira durván tudsz majd ignizni::P
  • benkoszabi
    melyik a jobb kard? witcher acélkard 3 vörös runakővel, avagy a deithweni díszkard?
  • tengerilo
    Már hogyne lenne. ;)

Csodálatos crack-eket írtak erre azonnal, ügyes krekkerek...

Ha visszaolvasol, volt róla már itt is szó.
  • xerdi
    Hát, a felsorolt dolgoknak semmi köze nem volt a problémához. De ha ezzel a bizonyos dotnetfx3setup.exe -vel lenne problémája vki másnak, akkor töltse le külön ezt az alkalmazást teljesen (ne webes telepítővel). Ja és telepítse is fel. Szükséges hogy a patch tudjon autentikálni (egy 50 Mb-s inteface!!!) az interneten keresztül -> ha nincs net nincs telepítés.
  • tengerilo
    Jobb ezüstkardhoz tipp: 3 meteort (ööö...vagy rúnát? erre nem emlékszem) gyűjts és a kovács megcsinálja, ha van elég manid rá...
  • Zóanagyvarázsló
    Szerk.:

Messziről lpaulva, Rőtbagollyal turbózva is elhet szórnia lángokat, tényleg nem hallott elképzelés az sem, de ehhez nem árt fedezék, vagy Geralt lövedéket elhárító képessége.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, szinkronos. Ahogy a Price of Neutrality is, megnéztem biztonság kedvéért mindkettőt.

3. szórd közben varázslattal is a dögöt!

Persze növényről lévén szó, főleg tűzzel érdemes, valamint ezüst karddal erős stílusban csépelni. Van egy képesség ezen az ágon, mely elég szép bónusz sebzést ad, ha közben lángol az ellenfél, igencsak jól jöhet.
  • Zunex
    na ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
  • Zunex
    Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/hu/overview/index.hack?dailystartpage=5ee5e
  • tengerilo
    "Ugyanakkor már főzetet tudok készíteni, pl macskát. Hogy lehet ez?
    "
    A komponensek mellet, biztos megvan a nagyon jó minőségű alkohol főzetalap is? Más főzetekkel is csinálja?

"nem tudom legyőzni. Le lehet egyáltalán? És hogyan lehet bejutni a barlangba?"

Le kellene győzni a növényt...

1. ezüstkarddal menj rá!
    2. a kardot spécizd fel amennyire tudod! (gyémántpor vagy rúna)
    3. szórd közben varázslattal is a dögöt!
    4. igyál előtte valami tuningoló főzetet! mondjuk legalább egy rőtbagolyt
    5. ha ezek után sem megy, kalandozz még kicsit a mocsárban (öldökölj szörnyeket), erősödj és nézz körül, hátha van jobb kard valahol!

;)
  • rosti
    ja még annyi hogy mesziröl tüzel pusztisd a növényt vagy üsd a fákjával ha nincs akkor fejszével
  • rosti
    A fözet rém egyszerü az alkoholt behelyezed alulra és a felete lévö komponeneseket magad választod ki pl rebis-vitrol-votrol utána klik az elkészitésre...
  • tengerilo
    A kérdésem egyszerű: miabánatvanmá'?"

5 óra után már gyanús, viszont ha kilövöt sérülhet az adatkonzisztencia és az teljes újratelepítést ill játék közbeni anomáliákat vonhat maga után.

A két mag önmagában még nem vígasz, sok sok egyéb paraméter is számít. Pl. egyáltalán kezeli-e a 2 magot megfelelően az oprendszer, mennyi a memóriád, milyen gyors a merevlemezed, és az mennyire fregmentálódott, milyen sebességű a ramod, milyen rezidens szoftverek (folyamatok, szolgáltatások) futnak a háttérben. Pl. Zonealarm kiakasztja és más tűzfal/vírusvédelem sem ajánlott.

Én speciel offilne játékokra fel szoktam telepíteni másik partícióra egy teljesen lepusztítptt XP-t. Sem net (még a hálókártyát is tiltom) és semmilyen komponens, és egyáltalán semmi sincs szinte a memóriába (kb 5 szolgáltatást hagyok bekapcsolva). E környezetben általában semmilyen akadás és hasonló most általad tapasztalt ocsmány jelenség nincs... ;)
  • Tokmag20
    Üdv!
    Két problémám van. Az egyik az, hogy nem tudok főzetet készíteni, konkrétan fecskét, mert azt írja ki, hogy nincs elegendő hozzávalóm, pedig van mindenből tutira, mert megnéztem. Ugyanakkor már főzetet tudok készíteni, pl macskát. Hogy lehet ez?
    A másik pedig az, hogy elakadtam. Már 7 szefirát megszereztem, a köv. a mocsári barlangnál van, de barlang bejáratánál van egy nagy növény ami megöl, de én nem tudom legyőzni. Le lehet egyáltalán? És hogyan lehet bejutni a barlangba?
    Válaszotokat előre is köszi.
  • tengerilo
    "van valami stabil miniimage?"

Szerintem egyetlen kereng a neten...
    Inkább a D.Tools nem stabil. Én azzal variálnék a helyedben. A legújabb verziók közt van egy két nagyon gázos. Pl van amelyik 1 percig tölt be nagyon komoly vasakon is...
  • tengerilo
    "Megnéztem, nálam van magyar szinkron benne. Angolul nem próltam ki, mert itt érdekes módon nem lehet menetközben csak úgy nyelvet váltani. Viszont az őr még nem is tátog, ami meglep, nem jellemző az alapjátékra a hasbeszélő karakterek szerpeltetése. Dandelion pedig más szinkront kapott, ennek nagyon nem tudok örülni."

kösz. Tehát a Side Effects nálad szinkronos?
    Akkor lehet hogy megoldja a gondom, ha a magyar nyelvi pakkor újra rátelepítem...
  • xerdi
    Üdv!

Az 1.4 patch telepítésével vannak problémáim. Elindul a telepítő, néhány next gomb, stb. Az online aktiválás résznél kiírja egy panelre, hogy "Újrakiosztások telepítése", majd ott állunk. A ProcessExplorerben meg a dotnetfx3setup.exe pörög 50%-os processzorkihasználással (még jó hogy kétmagos a gép). Olvastam az upgrade FAQ-jában, hogy akár 4 óra is lehet a művelet, de annyin már túl vagyunk. A kérdésem egyszerű: miabánatvanmá'?
  • greel
    nah mostmár megy Daemon Tools volt rossz....csak egyszer ki is fagyot...van valami stabil miniimage?
  • greel
    Valaki nemtudja miért írja ki azt a game h Helyezze be a The Witcher eredeti lemezét amikor feltelepítettem bemountoltam a miniimaget?régebben azthiszem ugyanezt csináltam és akkor ment....valaki nemtudja mi lehet a baj?
  • Zóanagyvarázsló
    Megnéztem, nálam van magyar szinkron benne. Angolul nem próltam ki, mert itt érdekes módon nem lehet menetközben csak úgy nyelvet váltani. Viszont az őr még nem is tátog, ami meglep, nem jellemző az alapjátékra a hasbeszélő karakterek szerpeltetése. Dandelion pedig más szinkront kapott, ennek nagyon nem tudok örülni.