The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Pl ha a rendet tegíted a rend tagjai adnak küldiket és a rendtöl vásárolgathatsz fegyvert,infot stb...
mondjuk õket támogatod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fotográfik kolomp edisön :D
A rendbe hogy lehet csatlakozni?
Igen.
Szóval abból kerül be még 1 giga aztán reménykedem szeretni fogja az 512mb-set...
Mi az a swap ?? A virtuális lapozófájl vagy micsoda ???
Egyébként pedig azért is bûnös, mert jó üzletasszonyként (dílerként) pénzre váltotta mások szenvedését.
Mikul lehet, hogy idióta, de erõszaktevõ, és ezzela halálba üldözött egy lányt. Ez bûn. Az egy más kérdés, hogy ennek oka lehet az elmeállapota is, de õ inkább buta, mint a föld, semmint elmebeteg. De mindegy, õ úgysem hal meg semmiképp.
A tiszteletes is megérdemli balsorsát, de ezt le lehet írni általánosítás nélkül is.
ja és a 1.3-as már gyorsan tölt
szerintem tegyél bele még memóriát, fél giga ma már semmire sem elég
a swap meg legyen statikus, mondjuk 2 giga
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De eldöntöttem hogy most második nekifutásra mindent másképp csinálok mint elsõre, tehát abigélt odadobom a prasztoknak, megölöm a tündéket, beállok a redbe, Alvint nem viszem el Tess-hez, bár szerintem a végkifejletet nem lehet megváltoztatni
Ugyanakkor m áig nem értem, miért vadászika Porf és Javed Alvinra
Most elõvettem. Viszont egy nagyon fontos kérdésem van. A gépem AMD 3100+ 512 mb ram és egy nvidia geforce 7600 GS... A játék 1024*768ban van medium beállítások mellet. A játék néha néha megakad vagy besszaggat de ez elviselhetõ.. A fõbb gond hogy rengeteget van hogy perceket tölt de a minimum 2 perc garantált.Ha beteszek még 1 giga ramot, akkor megoldódik legalább a töltési idõ ? Vagy kevesebb lesz ?
Na ha akkor szerintünk a falusiak hozták létre akkor megvédlyük Abigélt. Ha meg Abigél hozta létre akkor hadjuk szenvedni. Ha jól választunk akkor a szörny meggyengül. Az a kérdés ha mindenki sáros akkor ki lehet a jó választás. Én eddig arra tipelek hogy a falusiak hozták létre.
Tehát mindenki bûnös, az a kérdés, hogy Abigail nyakába varrod, vagy inkább megosztod a felelõsséget. De mint írtam nem feltétlenül igazságosan kell dönteni.
Vagy mire irányul a kérdésed? Az Alvin-féle párbeszédre már nem emlékszem, elég régen volt az.
Odo kutyájával (és kertjével) pedig nem lehet semmi kezdeni, csak egy utalás a történtekre.
Azt kell eldöntened, hogy bele szólsz-e, és nem hagyod, hogy a boszorkány nyakába varrják az összes bûnt és példát statuáljanak rajta (ezzel felvállalva a falusiak elleni erõszakot is), vagy pedig hagyod, hogy a bûnösök maguk között, de a saját bûneiket szõnyeg alá söpörve rendezzék el a dolgot.
Többféle bináris kód mentén is dönthetsz az eseten való konkrét moralizáláson felül:
pl.
semlegesség vs beavatkozás
világi tekintény tisztelete vs "lázadás"
Melyik a te Geraltod?
mentés, újraindítás, betöltés
ha még minidg nem megy, írj
jut szeembe menet közben lehet nehézséget állítani? érdekelne a hard, de nem kezdeném újra
Milyen hoszúak ezek az újítások?
http://www.freetvmaci.info/
:)
Fura, hogy csak a videók alatt....
fotográfik kolomp edisön :D
nem szabad vadul kattingatni
Úgy kell,hogy rákattintasz egy ellenfélre,Geralt megüti párszor,és akkor a kurzor lángolni fog 1 másodpercre,akkor kell kattintani.