The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
mi? nekem nem jött le...ott a jégvilágba megjelent...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szerintem kiderült, hogy mi történt Alvinnal...
bardocz
Nekem másodszor unalmas volt:\
JuanG
Köszi, hát ez nem túl jó hír :((...

A játék közben még reménykedtem abban is hogy olyan lesz mint az Oblivion, hogy a "fõszál" után még lehet élni-kalandozni tovább, maradék mellékküldetések stb...pl. egy csomó hirdetõ táblás feladatot nem csináltam meg :))

lehet majd újrakezdem úgy hogy a fõszálat addig békén hagyom ameddig csak lehet :D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Prince23
Egy a befejezése sajnos.

JuanG
Sziasztok!

tegnap nyomtam végig a játékot, elejétõl segítve a tündéket-törpöket, a Triss féle vonalat, a végén "békét" teremtve az emberek és a másfajúak között...

és azt akarom mondani, hogy eléggé csalodás volt nekem a vége, ki se derül mi lett Triss-el és Alvin-al, amikor Dandelion megkérdezi mi lesz most, azt választottam, hogy kis nyugalomra van szükségem...erre a végén beteszi azt az orgyilkosos animációt és kész, ennyi :((

van más befejezése is a játéknak? érdemes a nagymester elleni harcot négegyszer végignyomni? Vagy még régebbrõl más utat választva újrajátszani???

Kösz!

Csak egyet adnak az oltárok. A szefírák nevei alapján rá kell jönnöd, hogy melyik hiányzik.
Gideon Wieth
aha. Lehet nekem is meglett... Nem emléxem melyik nincs meg de mindjárt megnézem. A Melitele oltáros duma. Ott mindkét oltárnál van? Mert a mocsárosnál megszereztem viszont a kórházas csak fagyöngyöt ad...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

rotator
Honnan az infó?

Bachstein
:D ezt valóban elnéztem
sorry <#vigyor5>
Elõtte van dombormú abba meg semmit nem tok rakni.miit kell...

Ha teendõd lesz vele, akkor azt tudni is fogod.

A csatornában merre kell keresni ?

Én azt mindjárt a második leején megszereztem, szerintem a kukorix legyõzése után, a fészke környékén kellene keresni.

és ami véletlen botlik elém az hogy lesz ? :)

Akkor kaphatod meg, ha már a többi mind megvan. Nem lesz az annyira véletlen.
Gideon Wieth
sziasztok még mindig a kövek. Már csak kettõ kell. Elvileg amit véletlen találok meg ami a csatornában van. A csatornában merre kell keresni ? mert ott nem találtam.Elõtte van dombormú abba meg semmit nem tok rakni.miit kell...és ami véletlen botlik elém az hogy lesz ? :) am nagyon kira a gém nagyon tetszik :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Valahol lehet, hogy elírták (vagy elnézted), de bizony Enhanced Editionként jelentették be.

Press release

Egyébkétn nekem kifejezetten tetszik ez az alternatív elnevezés, bár más fantasy RPG-khez jobban illene :)
Bachstein
Idáig Enchanted volt, bár ez utóbbinak valóban több éretlme :D
Bachstein
hát az azé' csak lesz!
Enchanted? :)

Enhanced lesz az inkább.
És felirat?

Bachstein
Elõbb írták, hogy az Enchanted E NEM szinkronos lesz...
Mike at home
azok miért? pont a szinkron a lényeg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Prince23
Sajnos... azok jártak jól, akik angolul vették meg.

Mike at home
de enm lesz szinkronizálva, nem?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Uvazz, nagyon durva polszki akcenttel nyonja a gyerek<#vigyor2>
Az Enhanced Edition megjelenésrõl, ha érdekel valakit: ma beszéltem a Cd Project-bõl valakivel, aki azt mondta, hogy nálunk szeptember végén kerül a boltokba.
Engem tíz kutyabõrért engedett be ha jól emlékszem.
rendben..köszi<#vigyor2>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mike at home
majd eljutsz
vannak fejezeteken átnyúló küldetések is

Üdv..

Én még az elején az elõ városban vagyok és nagyon nem értem a dolgot!
A mellék küldetésben
"Haren Braggtól kapunk egy csomagot, amit a szõrõs medve fogadóba kell leszálítani" megjelöl a térképen 1 helyet amit csak a világ térképen látszik csak nagyon nem értem merre kell menni!
a város kapun nem tudok bemenni semelyik oldalt sem!

hogy tudok a megadott helyre eljutni...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mike at home
én sem tudtam bejutni a tememtõbe, csak a következõ fejezetben

Akkor nem tudom. Én már a következõ felyezt küldetéseit csinálom de most pihentetem egy kicsit a játékot. Leginkább ezekre az új kalandokra lennék kiváncsi de elötte kiprögetem a gamát nehéz fokozaton.
Az a baj hogy már mondta a kertész kihez mehetek,írja is a quest,de mégsem beszélnek a temetõi engedélyrõl,se Vincent se Thaler :(
Az az opció csak azután válik láthatóvá ha már beszéltél a temetõsel és megmondta kikhez lehet menni ezzel a kérésel. Én vincentet ajánlom mert az ingyen van.
Most kihagyta a játék shani buliját. Mért?
Köszi a tanácsokat! Igyekszem megfogadni. Könyveket lehet találni vagy csak venni?

Valaki tudna segíteni a 2. fejezetben hogy tudok bejutni a temetõbe?Beszéltem a sírásóval.A küldi azt írja vagy vincenttõl kérjek engedélyt vagy thalertõl vegyem meg a sírásó tartozását.Már mindkettõvel közöltem hogy ártatlan de egyik sem beszél velem a temetõbe bejutással kapcsolatban.Elõre is köszi.
Mike at home
már nem emlékszem mi a neve a játékban, de majd ha találsz pirosat, rájössz, hogy mirõl beszéltem
nem a rúnakard alapanyagáról

A mágikus rúnából csak kardot lehet kovácsolni nem (ezüst kard).
Mike at home
illetve a mággikus rúnákhoz képest
ha majd vki árul pirosat, minden nap van neki új, vedd meg mindet, kelleni fog majd

Mike at home
az lajok a rúnavésetekhez kéepst semmit nem érnek :)

A herbalizmust én is tudom ajánlani. A fõzetek nagyon fontosak ebben a játékban és mindig vásárolni az túl drága. Nekem minden fõzetbõl és olyajból minimum 3 van fecskébõl 16:D. Csak az új olajokból van kevés meg azokból amikhez vermilion kell mert azt nehéz találni. Legalábis nekem mindig kevés van.
A lényeg,hogy ölj szörnyeket,csinálj másik küldit,és a "Herbalizmus" szkillt tanuld meg. Onnantól tudsz szedni növényeket,azokból pedig fincsi Macska fõzetet tudsz majd gyártani.
Az alkoholz ne felejtsd el!

Azzal én is szivtam az elején.
Próbálj szerezni könyvet vagy tekercset ami a növényekrõl szól.Akkor mászkálás közben rengeteg hozzávalót össze tudsz majd szedni,ami mellett most simán elgyalogolsz.
Macska fõzet mindig legyen nálad 1-2 üveg,bármikor kellhet...
A fáklya nekem nem sokat ért,azzal harcolni nem lehet ha megtámad valaki el kell rakni,akkor megint tök sötét lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mi az hogy tápolj??? És mit szedjek össze? Hol tudom megvenni a hozzávalókat? Én nem láttam a földön fáklyát, amit fel tudnék venni. Az ALT bill. nem mutatja.

A Macska fõzet az egyik legfontosabb,inkább tápolj,aztán szedd össze,vedd meg a hozzávalókat,mert késõbb kelleni fog!
Amúgy nem kell meggyújtani a fáklyát,lehet fölszedni,és csak az van.;)

Hogyan lehet fákját meggyújtani a kriptában, amikor a goulugokat kell megöli Mikul helyett? Van kovakövem, de nem tudom használni. A macskafõzethet nincs hozzávalóm és itt amúgysem tudok meditálni hogy elékészítsem.

Prince23
Sziasztok

Miért van az ,hogy miközben játszom, néha-néha kilép a játék leteszi magát a tálcára, ha rákattintok a tálcán akkor megy tovább?
Hogyne lennének (terhes lányának elhajtása, "gyermekkereskedelem" stb.) kijátszása a sza, nem is védtem õt egy szóval se, de az nem is volt vita tárgya, ezért nem fejtettem ki bõvebben.

Eleve úgyis van megcsinálva karakter, hogy semmiképpen ne lehessen kedvelni (pedig gonosz karaktert is lehet szimpatikusra formálni), az életben hagyása inkább bizonyos elvek kijátszásakor releváns választás, a játékosok 99%-a elsõre úgyis megölné szíve szerint.
Sir Quno Jedi

A jó öreg tiszteletesnek is megvannak a maga bûnei és bizony mindre fény is derül, ha alaposabban utánanézel... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HI all!Abba kéne valakinek a segítsége h feltettem sorba a patcheket + a D'jinni-t és amikor el akarom indiani a játékot azt irja minidg ki hogy "kéri a lemezt" ha meg ujból megcrackelem akkor meg be se tudok lépni a fõmenübe!!!Valaki pls help!
Mike at home
nem tudom, én simán megtaláltam mindet gond nélkül

Ha teszed a dolgodat, elõ fog kerülni mind. A Kalkstein által adott jegyzetben pedig egy kivételével (nem lesz ördöngõsség megtalálni) gyakolratilag mindhez van útbaigazítás.