13886
  • rosti
    Már mért akarnád kinyirni ,amugy nem nagy szám ha a városban a banditákat le tudtad gyakni meg a templomi fickokat...
  • leviking
    oksa kösz. És menniyt kell fejlődni mire kosvelőt kilehet nyírni? merrt én sehogy nem tom:D
  • Zóanagyvarázsló
    Csak az hiányzik? (Nem emlékszem, hogy név szerint melyik az utolsó.)
    Akkor azt talán nem egészen úgy kell keresni, mint a többit. Érdemes lenne még beszélgetni pár NPC-vel, akivel logiksunak találod.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De főleg Raymonddal.
  • leviking
    kethaar szafirát hol találom? már megvan mind csak az nem.(oda kell betenni ahol a druidák vannak)
  • Zóanagyvarázsló
    Bemész az öreg kohóba, mely Vincent rejtekhelye, ott Geralt mondja is, hogy érdemesebb lenne lemenni a pincébe. Na, ott érdemes jobban szétnézni.
  • Kongy
    Ez a harmadik fejezet,miután kicsináltam a szalamandrákat a kereskedőnegyedben is,és Vincent épp farkasember formát ölt.
  • Kongy
    Egy kis segítség kéne!!

Az a baj,hogy látom a Vincent-es bejátszást,széttépi a Szalamadrákat,és beszélgethetek vele. Nem ölöm meg,hagyom,hogy eltűnjön. oké. Irány az új Narakort fogadó! DE minden le van zárva szekerekkel,meg az út is el van barikádozva,este van egyébként,éjfél körül. MIT CSINÁLJAK????? Így nem jutok a fogadóba!
  • leviking
    hy. nemtudjátok hogy az 1.4.5 -ös verzóhoz van trainer vagy vagy valami csalás mert sehol nem találok :S:S
  • tengerilo
    ...nahh pá... búcsúzom a topiktól mert a Witcher egyelőre kivégezve... 8)
  • tengerilo
    tess:

http://data.hu/get/789825/TheWitcher1.4EE_EAX_fix.zip.html

(data lett, mert a rapid be van halva épp)
  • tengerilo
    hopp.. csekkoltam és döglött link..

pill. és feldobom rapidra... kb 200 k nem nagy ügy... ;)
  • tengerilo
    Mármint az EAX hibára...
  • tengerilo
    http://www.mediafire.com/?sharekey=46d2b1d5f90fe1d2d2db6fb9a8902bda

Itt a patch.
    Be kell másolni a The Witcher/System/Miles mappába!
  • rosti
    Hi all!

Régebben valaki igért a Witcher filmhez feliratot ,érdeklödnék hogy elkészült-e mér kegalább a cd1.
    Nem sürgetésképp írok csak nem tom hol tart a projekt...
  • xerdi
    Egy egyértelmű eldöntendő kérdésre egy teljesen irreleváns válasz (amúgy a vörös meteorit kard jobb), ráadásul még téves is. A tó úrnőjének kardja nem egyértelműen jobb egy rúnázott ezüstkardnál, és ha megcsinálod az összes witcher felhívást, egy ultimate ezüstfegyvert kapsz a végkifejlet előtt a fejvadásztól. A zerrikán handzsárnál az elf görbekard (a mezőfaluban lehet venni) is jobb, a mahakami rúnakard (a fogásztól is, a fejvadásztól is meg lehet kapni) meg még inkább.
  • tarti19
    Mondjuk egy 4850-hez 8.10-t rakjál már fel ne majdnem 1 éves catalystot...
  • Kaziking
    az van fenn a 8,1
  • wednes
    Hali. A tiszta játékidőt kijelzi valahol a game?
  • Cowek
    Nekem elhallgat ha beállítom az EAX-et...
  • Szid
    Sziasztok, beinstaláltam a játékot és nem akar elindulni.Fekete képernyo- hibajelentés.
    Notebookom van,a kov paraméterkkel:2 GHz (AMD Turion 64 X2, ATI Mobility Radeon HD 2600, 2GRam, Vista(a legújabb frissítésekkel)
  • tengerilo
    "ha be akarom kapcsolni az EAX támogatást kidob a játék"

Dxdiag-ban vedd vissza egyel a hanggyorsítást (directsound)

Van patch is valahol erre. Talán ebben a topikban is, ha visszaolvasol.
  • tarti19
    egy Catalystot dobjál fel... szerintem van már 8.10 is
  • Mike at home
    Kicsit érthettelen a kérdés
    a lengyel író regényeire gondolsz? nem adták ki magyarul még, pedig szívesen elolvasnám
  • Kaziking
    Üdv népek megvettem a gamet, mert demo nagyon teccett. de elindoitom és fut a játék de fekete a kép látszik ugyan a szereplök de minden nagyon sötét és töredezett a grafika. igaz patch még nincs fenn de friss videodriver meg erös gép van alatta (q6600, 4gb ram, ati 4850,) valaki válaszoljon ha tudtok ilyen problé,márol mert nem akarok több ezer hsz-t végigböngészni. (jah a demot mikor ati kártyás laptopra raktam pár honapja ott is ez volt a problem, nekem akkor még nvidiam volt)
  • greel
    A Witcherről ami van könyv van magyarul is?
  • Blaki
    Sziasztok!

Most tettem fel az 1.4-es patchet azóta, ha be akarom kapcsolni az EAX támogatást kidob a játékból (A The witcher.exe szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáll) hibaüzenettel. Eddig működött X-FI XtremeGamer Fatality Pro kártyám van Windows XP-vel szóval mennie kéne. Valaki tud a hibára valami orvoslást?
  • greel
    És az Enhanced Editionnak nagyobb a gépigénye?
  • Mike at home
    ez nem verseny
  • Cat 02 #11095
    Jó soká tart. Én 36 óra alatt jutottam el a Rémsáskáig asszem. Most kezdtem el megint, másodszor gyorsabb.
  • rosti
    Én még az elején felturboztam a karot izom ra meg tűzre és sima ezüstkardal is lehet gyakni az emberkéket,sőt a stilusa is gyorsabb mert hamarab reagál mint az acélkardos stilusok....
  • MrAndree
    Ja, ha lehetne nálunk boltban kapni az enhancedet. Másfél hónapja várok rá de még mindig semmi. Remélem november elején már megjelenik.
  • Zóanagyvarázsló
    Értem, én is szeretem megtartani a spéci kardokat, de inkább a fogadósnál őrzöm őket, hogy tudjak felvenni még egyet, ha véletlenül találnék egy érdekesebbet.
  • benkoszabi
    azért van kettő, mert sztem a buzogányoknak nincs sok értelme, a kardokat jobban preferálom, oda meg cask kardot tudok beilleszteni, szóval....
  • Zóanagyvarázsló
    Lásd itt

Egyébként vannak hozzá új kalandok, ha updateled, akkor le kell őket tölteni külön, ha a boltban veszed meg, a bonus DVD-n rajta vannak.
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem bármelyikkel le lehet boldogulni, de később úgyis lesz jobb, így majdnem mindegy. De minek két acélkard az ezüstkard mellé? Én a vöörs meteoritkardot vinném a kikimórok felé.

Nekem ezek közül a Harwall a legszimpatikusabb, de arra szerintem ne költs, mert
    A mocsárban is lehet találni, már a második fejezetben is, a negyedik fejezet elején pedig lehet majd venni egyértelműen jobbat, ha már a minél jobbra hajtasz.
  • greel
    A Enhanced Edition amúgy vannak új pályák vagy valami? vagy az mit csinál?
  • benkoszabi
    üdv. azért kérdeztem, hogy melyik fém-kardot éri megvenni, mert a 3. fejezet végén vagyok, és ezután jön a kikimóros pálya, ahol azért sok a bandita, és jó lenne egy fasza kis kard....jelenleg ezek vannak nálam:
    - Vörös meteoritkard: Sebzés:+40 - Vérzés:30%
    - Deithweni díszkard: Sebzés -30 - Lefegyverzés:60% - Precíz találat:30%

A templomnegyedben pedig ez a kard várásolható még meg:
    - Harvall: Sebzés:+30 - Lefegyverzés:20% - Fájdalom: 40% - Precíz találat:20%

2 fémkardot szeretném magammal vinni, melyek legyenek azok?
  • Takanohana
    Megoldódott, köszi, a tűzfal akadékoskodott :)
  • Zóanagyvarázsló
    Talán nem megy a szerver, netán a tűzfal blokkol.
  • Takanohana
    Kösz, le is töltöttem azokat is. De mégsem boldogulok. Telepíteni akarom a patch-t, kiírja, hogy regisztráljam a játékot. (eredeti).
    Regisztrálni meg nem tudom, mert az elején hibát dob: "A connection with the server could not be established".
    Most mi a teendő?