The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A játék közben még reménykedtem abban is hogy olyan lesz mint az Oblivion, hogy a "fõszál" után még lehet élni-kalandozni tovább, maradék mellékküldetések stb...pl. egy csomó hirdetõ táblás feladatot nem csináltam meg :))
lehet majd újrakezdem úgy hogy a fõszálat addig békén hagyom ameddig csak lehet :D
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
tegnap nyomtam végig a játékot, elejétõl segítve a tündéket-törpöket, a Triss féle vonalat, a végén "békét" teremtve az emberek és a másfajúak között...
és azt akarom mondani, hogy eléggé csalodás volt nekem a vége, ki se derül mi lett Triss-el és Alvin-al, amikor Dandelion megkérdezi mi lesz most, azt választottam, hogy kis nyugalomra van szükségem...erre a végén beteszi azt az orgyilkosos animációt és kész, ennyi :((
van más befejezése is a játéknak? érdemes a nagymester elleni harcot négegyszer végignyomni? Vagy még régebbrõl más utat választva újrajátszani???
Kösz!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha teendõd lesz vele, akkor azt tudni is fogod.
Én azt mindjárt a második leején megszereztem, szerintem a kukorix legyõzése után, a fészke környékén kellene keresni.
és ami véletlen botlik elém az hogy lesz ? :)
Akkor kaphatod meg, ha már a többi mind megvan. Nem lesz az annyira véletlen.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Press release
Egyébkétn nekem kifejezetten tetszik ez az alternatív elnevezés, bár más fantasy RPG-khez jobban illene :)
Enhanced lesz az inkább.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
vannak fejezeteken átnyúló küldetések is
Én még az elején az elõ városban vagyok és nagyon nem értem a dolgot!
A mellék küldetésben
"Haren Braggtól kapunk egy csomagot, amit a szõrõs medve fogadóba kell leszálítani" megjelöl a térképen 1 helyet amit csak a világ térképen látszik csak nagyon nem értem merre kell menni!
a város kapun nem tudok bemenni semelyik oldalt sem!
hogy tudok a megadott helyre eljutni...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Most kihagyta a játék shani buliját. Mért?
nem a rúnakard alapanyagáról
ha majd vki árul pirosat, minden nap van neki új, vedd meg mindet, kelleni fog majd
Az alkoholz ne felejtsd el!
Próbálj szerezni könyvet vagy tekercset ami a növényekrõl szól.Akkor mászkálás közben rengeteg hozzávalót össze tudsz majd szedni,ami mellett most simán elgyalogolsz.
Macska fõzet mindig legyen nálad 1-2 üveg,bármikor kellhet...
A fáklya nekem nem sokat ért,azzal harcolni nem lehet ha megtámad valaki el kell rakni,akkor megint tök sötét lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy nem kell meggyújtani a fáklyát,lehet fölszedni,és csak az van.;)
Miért van az ,hogy miközben játszom, néha-néha kilép a játék leteszi magát a tálcára, ha rákattintok a tálcán akkor megy tovább?
Eleve úgyis van megcsinálva karakter, hogy semmiképpen ne lehessen kedvelni (pedig gonosz karaktert is lehet szimpatikusra formálni), az életben hagyása inkább bizonyos elvek kijátszásakor releváns választás, a játékosok 99%-a elsõre úgyis megölné szíve szerint.
A jó öreg tiszteletesnek is megvannak a maga bûnei és bizony mindre fény is derül, ha alaposabban utánanézel... :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3