The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtaláltam.....megtaláltam
köszi
<#worship>#worship>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
levágtamm a kukurixet és a fejet is oda adtam Vincetnek
csak 1 bibi van nem találom a cuccaimat "Elmondta, hogy a felszerelés az egyik ládában van"
de ez pontosan hol van ez a láda a felszerelésemmel..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
(PC, magyar szinkron)
ez egy érdekes bejegyzés a cdgalaxis oldalán...összehívott gárda a bõvítéshez és a feliratot is módosítják?..úgy rémlik a korhatáros szöveget visszarakják az eredetibe....
elsõ fejezetnél jár
Viszont nekem lenne két kérdésem. Az elsõ. A harmadik fejezetben voltam Kalkeinsteinnél miutána mérgezésbõl magamhoz tértem de nem találtam. Visszament a mocsárba vagy délelõtt menjek be hozzá ne este????
A mocsárban eltünt egy kisgyerek akit meg kéne találnom. Ugye nem simán kóborolva akadok majd rám ha nem valami fõbb dolog közben... 😊 Nem érdekel hol van én akarom megtalálni 😊 ///volt egy gyerek a gödröknél aki mindenféle hülyeséget beszélt és pofozkodással fenyegettem... Õ lenne az? Akkor még nem lehetett vele mit csinálni. 😊///
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Egyébként az egyik házban a szekrényben találhatsz is (elég hamar és közel), de a pontos címet meg nem mondom 😊
Hol találom meg, vagy kinél van az elsõ fejeztben a Ghoul szörnyhatározó könyv??..
ha ghoul vér kell, akkor lesz ott is
Ghoul - 3 üveg ghoul vér kell Kalksteinnek. A kriptában találsz ghoulokat. Szörnyhatározóba kell róluk bejegyzés
csak 1 gond van nem találom a könyvet...vagy is nem tudom kitöl kellene meg venni...? a nõnél volt könyv Bargeszt - Vízbefúlt igy azokat megtudtam csinálni csak ezt nem a könyv nélkül😞
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
First and foremost, the English language version will be, for the most part, completely re-done. The amount of text in that version was reduced compared to other language versions and that was said to cause a significant decrease in immersion and atmosphere. Now the English version will be as polished and atmospheric as the other language versions. Speaking of language versions, most of them will be more or less improved. Significant changes will also be made in the German version, where we are planning to re-record the voices for many of the characters.
Forrás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy egyik végigjátszásnál tartózkodtam a szereplõk meggyanúsításával ezért Vincent nem lett megbántva -> megszánt a temetõkulccsal, megtaláltam a nyomozó holttestét ezért a boncolás kimaradt, egybõl Azar lett a hunyó...
Vannak a rúnák, amelyekbõl rúnakard kovácsoltatható, vannak a "meteorkövek" amelyekbõl jó minõségû acélkard készíttethetõ és vannak a rúnázott "fenõkövek", amelyek az acél kardok tulajdonságait növelik egy idõre, mint a pengeolajak. A kétféle "rúnás" kõ látványra is eltér, illetve az utóbbiak tulajdonságainál van lejárati idõ, az elõbbinél nincs...
amúgy NAGYON TETSZETT, KIVÁLÓ A JÁTÉK!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty