The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Kijött" a Witcher Enhanced Edition. Majdnem 20GB a mérete, persze közrejátszik hogy az image multi-10-es, benne van a magyar szinkron is, illetve egy külön soundtrack CD és egy videó DVD.
Bachstein
<#circling><#wink> dejó, végre valaki meg is köszöni :)
FaCtor014
nagyon szépen köszönöm :)

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Bachstein
Nem lehet belépni a Rendbe, max annyiban tudsz segíteni Siegfriednek, hogy a mocsárban õt támogatod a tündék ellen. Temetõs ügyet vagy Thaleren, vagy Vincenten keresztül lehet megoldani. Alghoulokat amúgy találsz éjjel a mocsárban a Gólem temetõ közelében.
Szívesen!!
FaCtor014
alghoulokat merre találok?sejtésem szerint a temetõben de az zárva van :( hogyan lehet kinyitni? a másik kérdés h a 2.fejezetben Sigfried rendjébe ti beléptetek? vagyis érdemes belépni oda?

Mike at home
amiket nem akarsz többször elolvasni, nyugodtan add el, ne kellenek
könyvárusnál amikor vásárolsz, ahogy elolvastadm, már adhatod is neki vissza

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

FaCtor014
okés,köszi a gyors választ ;)

A fogadósoknál le lehet pakolni a cuccokat, vagy eladni õket egy könyvkereskedõnek. Egyébként nem kellenek, bár a hosszabb történetet elmésõ könyveket (melyek nem kerülnek be hiánytlaanul a szószedetbe) megszoktam tartani.
FaCtor014
még annyit szeretnék kérdezni h azokat a tekercseket és könyveket amiket megtanultam azokat lehet tárolni vhol a tatyómon kívül? v azok már nem kellenek és kidobhatom õket?

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy játék közben, fõleg a videóknál és mentés közben leáll a játék. A windows kiírja, hogy a witcher mûködése leállt. Már frissítettem a videókártya drivert, elõször egy picit jobb lett, de aztán ugyanúgy leáll. Mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek, nem tudok így tovább haladni. <#shakehead>

FaCtor014
Mind1 már csináltam elég sok fõzetet és sok hasznát vettem :)

tengerilo
Azér a Fákja se rossz, ha nincs macska...

Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2

FaCtor014
Köszi a választ :) így már akkor tudok Macska fõzetet csinálni mert anélkül a kripta halálos :P

Shiwo
ty

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ebben a játékban úgy lehet új képzettségekre szert tenni, hogy szintlépéskor kapsz különbözõ pontokat (az elején bronzpontokat hármasával), ezeket tudod meditálás során szétosztani. Meditálni akkor tudsz, ha megpihensz egy vendéglátódnál vagy egy tábortûznél, szintén ilyenkor tudod a medált hangolni (az inventory lapján), valamint különbözõ fõzeteket, olajokat, bombákat is készíteni, ezek is képzettségfüggõek. A neked kellõ képességed az intelligencia ágon fogod megtalálni.

deicide: Csinálj addig más küldetést, ami a csatornába visz, elõbb-utóbb biztos meglesz a kulcs. Egyébként nem emlékszem rá, hogy kitõl milyen kulcsot kaptam, én elõbb jártam a romoknál, minthogy Yaevinn megkért volna rá.
FaCtor014
Hali!
Annyi lenne a kérdésem h a Herbalizmust h lehet megtanulni?Mert Abigailtõl vettem 1 könyvet h a Vizima környéki virágok de nem tudok szedni semmit.:( Vagy valahol a skillt magát máshol kell kitanulni?vagy vmit be kell állítani mielõtt le akarom szedni?
Elõre is köszi :)

Sziasztok

ismét elakadtam..

a küldetéset a druida földön kaptam a Tünde harcostol hogy a csatornák mélyén keressek meg valami templomot!
viszont a csatonában 1 rácsot tudtam kinyitni többet nem igy nem tudtam tovább menni
a kérdésem a következõ..!
máshol kelle lemennem...?
vagy hol van még kulcs...?
találtam térképet is a witcher oldalon és ahol én vagyok a csatornába ott nem tudok majd tovább menni!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Én direkt azért fogalmaztam ködösebben, hogy minél inkább önerõbõl jöjjön rá.
A mocsárban eltûnt gyereket általában a következõ fejezetben lehet megtalálni az egyik barlangban, ahova más miatt kell bemenni...

Az faluban (Elsõ fejezet) a kocsmában lebzsel egy házaló, az árul és vesz könyveket is.

Shiwo
Hali !

Lehet láma kérdés, de az enchanted verzió mikor jelenik meg ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Neuman
Várható folytatás?

!!!HALA MADRID!!!

tengerilo
THX

Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2

Mike at home
a bankár törpénél

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tengerilo
Sziasztok
A gondom a következõ.

Elérkeztem oda a történetben, hogy rá kell vegyem vagy Siegfried-et, vagy a tünde vezért (Yavin, ha jól emlékszem vagy hasonló), hogy álljon mellém, a Salamandrák elleni végsõ csatában.
Siegfried kilõve, mert a bankrablásnál a másfajúakat védtem meg. Marad tünde, csakhogy õ meg eltûnt.
A két lelõhelyén, a csatorna régi tünde romnál és a druida-erdõnél is napokat vártam már rá (nagyokat meditálva, szörnyeket kaszabolgatva), de nem bukkan fel. Elnéztem többször a régi kiképzõtáborba is a mocsárban, de ott sem kódorog. Hová lett? hol találom? Ki tudja? Vagy bug lenne? Fenn van már az 1.3-as patch (azzal is mit szívtam...jaj...)

FaCtor014
thx a választ :)

Mike at home
pl. 4.10

Mike at home
maradhat a rági
mással is használhatod

Mike at home
aha
fehér sirály
ismerõs?
3-as alkoholokat érdemes meghagyni, mert a macskának, rõtbagolynak csak annyi kell, de minden másból fehér sirályt érdemes gyártani, már ha nem akarod meginni

FaCtor014
még annyit h 1 verziószámot nem tudnal adni nekem? :)
köszi a választ

Tedd fel a legújabb Dameont...nekem azzal mûködisk és semmi mást nem kell csinálni.

FaCtor014
Sziasztok!
Csak az lenne a kérdésem ha felteszem azt a daemon-t amit a faq ír és megcsinálom a virtual IDE-t akkor azt más képfájlokhoz is lehet használni/és akk a régi (v4.0) daemonra nem is lesz szükség?azt le kell uninstallálni mielõtt felrakom az újat?
Elõre is thx

Nem mindegy, hogy milyen minõségû fõzetalapot (alkoholt) használsz. A villámfõzethez ha jól emlékszem nagyon jó ill. "csúcsminõségû" alkohol kell, szal egy mezei szilvás szíverõsítõ nem elég jó minõségû alap hozzá! A top minõségû fõzetalap nagyon fontos, mert ritkábban fordul elõ mint a többi összetevõ!
tarti19
Jövõhéten újra kifektektem a Witchert, kicsit már nagyon várom:D

Szerintem nyugodtan kovácsoltass belõlük mielõbb kardot, mert
rövidesen úgyis találsz egyértelmûen jobbat, tehát fölösleges kivárni.

Ha nálad lesznek a mereorkövek, akkor a kovács felkínálja az összes lehetséges kombinációt, válogathatsz közülük.
Mike at home
érdemes amig nincs jobb

még valami..szeretném fejleszteni az acél kardom...van 2 kék és 2 piros meteorom. namármost...hogy érdemes épitgetni? egyszinûek? vagy 2-1 arányban....de ha jól tudom még sárga színû meteor is van...
Mike at home
bombákat használta valaki?
én egyszer próbáltam, szépen maga elé dobta 10 centire :) sokat nem ért

Pedig a bestiát nem nehéz legyõzni. Inni kell egy fecskét és egy rtbaglyot és a szelemek elleni olajat kell használni a kardon. Aztán ha a csatában kevés az életed akkor meg futni kell amíg feltöltõdik. És ha a fele élete lemegy és az aardod elég magas akkor azzal meg tudod ölni.
(a szelemek elleni ojaj volt a titkos fegyver mert a nélkül nem sebez a kard eleget)
Igen, kell. Az intelligencia ágán keresd õket.
visszatérve a #10484-re...nem lehethogy azért ne mtudok bizonyos dolgokat, olajokat és bombát csinálni, mert nicnsm eg hozzá a képeségem? ezekhez is kell vmi, hogy tudjak csinálni iyleneket?
Mike at home
nem

egyébként nekem a bestia volt az a pont, ahol a trainert hivtam segítségül
késõbb a bányában szoptam még, de azt sikerült végül megcsinálni

késõbb már olyan szinten tudsz varászolni, mint egy félisten, senkinek semmi esélye

na sikerült legyûrnöm a bestiát. a következõ volt a taktika: viszatöltöttem egyk orábbi mentésemet, és elmentem egy erõhelyre, ott felerõsítettem a jeleket, majd legyaktam a szalamndrákat, meg a barlangot is megtiszitottam, és a bestia elleni harc lényege az volt, hogy a csajt kellett védeni csoportos sítulisban, aki foylamatosan healelt, a felerõsitett aard jellel pedig megbánitottam a pokolkutyát, és egy csapással kifektettem...DE! - a barlangban kapkodva válaszoltam, és nem dugtam meg abigail-t. lesz ebbõl vmi gond a késõbbiek foylamán?
Bachstein
erõs stílussal + hóviharral próbáld
és a bestiát hogyan tudom megölni? mert állandóan lebénit, ne mtudok mozdulni és megöl...az se használ, ha körbe körbe futok, mert valahogy mindig le tud bénitani, akkor se a fecske, se a különbözõ pengeélezõk nem használnak...alap karddal nyomom amugy...
Mike at home
ja és fontos megtanulni az albedo, nigredo, rubedo hármast is
albedo - fehér - kevésbéé mérgez, és az albedo hatás 1 órág tart, tehát ihatsz nem albedo fõzetet is, arra is hatni fog,
nigredo - kék - ettõl ügyeseb leszel, például macskához kiváló
albedo - piros - gyógyít, ezt érdemes hosszú hatású fõzeteknél használni, pl. rõtbagoly, a fecske hatóideje pl. túl rövid

Mike at home
én a fecskét, macskát, rõtbagolyt (bár azt csak a vége felé) használtam
illetve ami fájdalmat okoz a megsebzõdnek, az is nagyon hasznos
kell még fehér méz, a megivott mérgek semlegesítése miatt

mindenféle olajok is jók, vagy pedig valamilyen élezést

Mike at home
rém egyszerû
valszeg nem ismered az olajkészítést, bizony azt is meg kell tanulni

ha fõzetkészítésnél az alholokat simán odateszed, akkor láthatod mindegyikbe hányféle összetevõ kerülhet
a villmáfõzetbe 5 alapanyag kell, valszeg ezt egyik sem tudja
csinálj tehát egy fehér sirályt, és azt hazsnáld a villám alapjának

villámfõzet egyébént minek?

na a következõ a problémám....szóval szeretnék késziteni dögevõ elleni fõzetet. kell hozzá a leirás szerint 2 vitriol, 1 éter és zsirt kell alapjául használni...nade nekem mégsem engedi kikeverni..sõt, a zsirt nem is tudom a fõzetalapba helyezni...miért? minden megvan...nem jó ez a zsir? probáltam kecske faggyúval, medvével, de semelyikkel sem jó...pedig odavan irva, hogy fõzetek alapja..

A másik: villámfõzetet akarok késziteni. kell hozzá 1 vitriol, 1 hydra 1 rebis 2 vermilion és egy jó erõs alkohol alapnak...itt iws..meg van minden hozzávaló, van spirituszom, szilvás sziverõsitõm, boroskám, oda is van irva, hogy fõzetalap..de mégse jó..hol a hiba? köszi, üdv