13886
  • gabesz100
    bocsi hogy bele szólok de elég sok küldetést nem tudsz megcsinálni ha nincs benne a szörny határozóból a testrészei a szörnyeknek.
  • Mike at home
    akkor én eddig tévedésben éltem
    mondjuk pont van rá, tehát alapjában véve mindegy
  • Viktor99
    Kösz szépen. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nem kell hozzá, csak pár lényt betesz a szörnyhatározó automatikusan, ennyi.
  • Mike
    a szörnyismeret nem ahhoz kell, hogy könyvekből tanulhass?
    én nem nagyon piáltam, szal én piás képességre nem tettem
    bronz tényleg jut mindenre, ezüst kevésbé, de akkor már tudni fogod, mire akarsz rakni
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyon elrontani nem lehet, ugyanis bronzpont szinte jut mindenre, ezüst is a többségre. Ha úgysem kezded közepes nehézségi szintél nehezebben, akkor szerintem nem kell aggódnod emiatt.

Ha engem kérdezel, akkor például a szörnyismeret képzettség fölösleges (könyvekből is meg lehet azokat tanulni), ahogy a gyorsabb kijózanodást elősegítő és az ittas harcban némileg segítő is. Ellenben a herbalizmus igencsak jól jön.

Viktor99:

Az EE nem kiegészítő, hanem egy kövér patch (1.4), mely polírozza azon részeit is a játéknak, melyet hagyományos patcheknek nem szokása. Emellett két néhány órás kalandot tartalmaz (kell hozzájuk az alapjáték), valamint különböző nyelvű szinkronokat (és feliraotkat is, de azok a patch fájlban vannak), ezek külön letöltendőek, illetve a dobozos verzió esetében külön lemezen találhatóak meg.
  • Cowek
    Vagy gyenge a VGA hozzá... Ilyenkor le szokták azt is hogy milyen.
  • Viktor99
    Hali,
    Bocsi gyerekek, ha hülye kérdés lesz de az "EE" -hez kell az alapjáték? :)
  • Calver
    üdv mindenkinek!

még most ismerkedek a Witcher-rel, pár órája raktam fel, de ami eddig feltünt, hogy nem valami túl egyszerű a fejlődési rendszer. namost, nagy kérdésem lenne hogy van-e valahol valamiféle leírás arról, hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, és mit kerüljek el lehetőleg? keresgéltem, de nem igazán találtam sehol semmit ilyen tekintetben, és nem akarom rosszul fejleszteni a karakteremet.

ezer köszönet
  • vegytek
    esetleg erre vki?
  • vegytek
    köszi szépen
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam most az egész hivatalos oldal haldoklik, ha náluk van a hiba, akkor csak várni tudsz.
  • vegytek
    illetve, tudja vki, h a regisztrációval mely fájlokat módosítom?
  • vegytek
    hali. megvettem az eredetit, igaz csak a simát. de ahhoz, h az EE patchet fel tudjam raki regisztrálni kell a játékot, de az regisztrációs oldal nem akar bejönni. meg tudná nézni nekem vki az oldalt? kiváncsi lennék, h csak nekem nem hozza be, vagy másoknak se.
    http://www.thewitcher.com/registration/

előre is köszi
  • Zóanagyvarázsló
    A DirectX-et kellene frissíteni.
  • adiker
    Sziasztok!
    Feltettem a játék demóját. Amikor el akarom indítani a játékot, akkor ezt írja ki:
    Nem tudom mi lehet a baj. Legyetek szívesek segítsetek. Köszi!
  • Tokmag20
    De beszéltem, meg is kellett vele küzdenem a toronynál.De majd visszanézek.
  • Mike at home
    bitztos nem beszéltél Kalsteinnel, vagy nemtom
  • Mike at home
    akkor menj be
  • Tokmag20
    Sikerült! Nagyobbra állítottam a kamera érzékenységét. Most az az érdekes, hogy tovább jutottam a III. fejezethez és a küldetések között még mindig szerepel a Titokzatos torony, hogy kinyílt és bemehetek. Nem értem miért kellene újra bemennem és most már Vizimában vagyok.
  • Mike at home
    próbáld meg más kameraállással
    meg kell tudnod csinálni, nem volt nehéz
  • blackcalibra
    Sajna már nincs mit tömöríteni, mert elszálltak a mentéseim, de biztos akartam lenni benne.
    Kösz!
  • Tokmag20
    Rátettem a villámhárítót, fel is ébredt. De lassan fordul a képernyő és nem tudom úgy kapcsolni az oszlopokat, hogy a gólem teljesen középen legyen.
  • xido
    létezhet esetleg,hogy spanyolra nem szinkronizálták az új részeket és ezért az alap-hang működne csak?
    Én az angolt meg az eredeti lengyelt tettem a magyar mellé és a csúszkában szépen váltható volt,nem volt azokkal ilyen érdekesség...
  • enlightened
    Hello, nem tudom valakinél volt e ilyen. De felraktam az enhancedot az alapjátékra ment is. Tök jól működik. De írták hogy felrakhat rakni többi nyelvet is. A gondom az hogy felraktam a spanyol nyelvi csomagot is. Beállitásoknál beállitom hogy beszédhang spanyol, és amikor elindul a game magyarul beszél a csávó:S. Nem tudjátok miért nem megy a spanyol nyelv ha felraktam és be is állitottam?
  • Mike at home
    jól gondolod
    és sok helyet is foglal, érdemes tömörítteteni a könyvtárat
  • blackcalibra
    Jól gondolom, hogy a játék alaphelyzetben a "c" -re menteget?
  • Mike at home
    tedd rá a villámhárítót a gólemre, mielőtt felébreszted
  • Tokmag20
    Üdv! Nekem még mindig nem sikerül legyőzni a gólemet. Olyan lassan tudok körbe-körbe menni, hogy közben mindig kialszik az oszlop. Nektek hogy sikerült? ja és 2szer belém csapott a villám, pedig a körön kívül voltam.
  • Mike
    mert ez inkább Oblivion
  • Mike
    hol van a witcherben ilyen grafika? :)
  • rotator
    :D
  • Count Adyn
  • Zóanagyvarázsló
    Ja igen, a játékod eredeti nyelvének megfelelő pakkot - jelen esetben a magyart - muszáj letölteni, akkor is, ha nem akarod használni.
  • w77d
    ok köszi. Már csak annyi, hogy ezen az oldalon azt írják, hogy töltsem le a nyelv pack-et. Ha eredetileg magyar a witcher-em akkor is kell???
  • Zóanagyvarázsló
    Lásd itt.
  • w77d
    sziasztok! olvastam valahol, hogy akinek megvan az eredeti, annak nem kell megvenni az enchanced-et, hanem ingyen megkapja... nos ezt honnan lehet megszerezni? egy patch-ként működik, amit rátelepítek az alap játékra??
  • steweee
    értem
    sose lesz meg :)
  • Zóanagyvarázsló
    Eredeti alapjátékhoz letölthető minden digitális extra.
  • steweee
    hol lehet mexerezni? :)

privátban is érdekelnek 5letek :)