The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen!!
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
könyvárusnál amikor vásárolsz, ahogy elolvastadm, már adhatod is neki vissza
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
deicide: Csinálj addig más küldetést, ami a csatornába visz, elõbb-utóbb biztos meglesz a kulcs. Egyébként nem emlékszem rá, hogy kitõl milyen kulcsot kaptam, én elõbb jártam a romoknál, minthogy Yaevinn megkért volna rá.
Annyi lenne a kérdésem h a Herbalizmust h lehet megtanulni?Mert Abigailtõl vettem 1 könyvet h a Vizima környéki virágok de nem tudok szedni semmit.:( Vagy valahol a skillt magát máshol kell kitanulni?vagy vmit be kell állítani mielõtt le akarom szedni?
Elõre is köszi :)
ismét elakadtam..
a küldetéset a druida földön kaptam a Tünde harcostol hogy a csatornák mélyén keressek meg valami templomot!
viszont a csatonában 1 rácsot tudtam kinyitni többet nem igy nem tudtam tovább menni
a kérdésem a következõ..!
máshol kelle lemennem...?
vagy hol van még kulcs...?
találtam térképet is a witcher oldalon és ahol én vagyok a csatornába ott nem tudok majd tovább menni!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Lehet láma kérdés, de az enchanted verzió mikor jelenik meg ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A gondom a következõ.
Elérkeztem oda a történetben, hogy rá kell vegyem vagy Siegfried-et, vagy a tünde vezért (Yavin, ha jól emlékszem vagy hasonló), hogy álljon mellém, a Salamandrák elleni végsõ csatában.
Siegfried kilõve, mert a bankrablásnál a másfajúakat védtem meg. Marad tünde, csakhogy õ meg eltûnt.
A két lelõhelyén, a csatorna régi tünde romnál és a druida-erdõnél is napokat vártam már rá (nagyokat meditálva, szörnyeket kaszabolgatva), de nem bukkan fel. Elnéztem többször a régi kiképzõtáborba is a mocsárban, de ott sem kódorog. Hová lett? hol találom? Ki tudja? Vagy bug lenne? Fenn van már az 1.3-as patch (azzal is mit szívtam...jaj...)
mással is használhatod
fehér sirály
ismerõs?
3-as alkoholokat érdemes meghagyni, mert a macskának, rõtbagolynak csak annyi kell, de minden másból fehér sirályt érdemes gyártani, már ha nem akarod meginni
köszi a választ
Csak az lenne a kérdésem ha felteszem azt a daemon-t amit a faq ír és megcsinálom a virtual IDE-t akkor azt más képfájlokhoz is lehet használni/és akk a régi (v4.0) daemonra nem is lesz szükség?azt le kell uninstallálni mielõtt felrakom az újat?
Elõre is thx
Ha nálad lesznek a mereorkövek, akkor a kovács felkínálja az összes lehetséges kombinációt, válogathatsz közülük.
én egyszer próbáltam, szépen maga elé dobta 10 centire :) sokat nem ért
(a szelemek elleni ojaj volt a titkos fegyver mert a nélkül nem sebez a kard eleget)
egyébként nekem a bestia volt az a pont, ahol a trainert hivtam segítségül
késõbb a bányában szoptam még, de azt sikerült végül megcsinálni
késõbb már olyan szinten tudsz varászolni, mint egy félisten, senkinek semmi esélye
albedo - fehér - kevésbéé mérgez, és az albedo hatás 1 órág tart, tehát ihatsz nem albedo fõzetet is, arra is hatni fog,
nigredo - kék - ettõl ügyeseb leszel, például macskához kiváló
albedo - piros - gyógyít, ezt érdemes hosszú hatású fõzeteknél használni, pl. rõtbagoly, a fecske hatóideje pl. túl rövid
illetve ami fájdalmat okoz a megsebzõdnek, az is nagyon hasznos
kell még fehér méz, a megivott mérgek semlegesítése miatt
mindenféle olajok is jók, vagy pedig valamilyen élezést
valszeg nem ismered az olajkészítést, bizony azt is meg kell tanulni
ha fõzetkészítésnél az alholokat simán odateszed, akkor láthatod mindegyikbe hányféle összetevõ kerülhet
a villmáfõzetbe 5 alapanyag kell, valszeg ezt egyik sem tudja
csinálj tehát egy fehér sirályt, és azt hazsnáld a villám alapjának
villámfõzet egyébént minek?
A másik: villámfõzetet akarok késziteni. kell hozzá 1 vitriol, 1 hydra 1 rebis 2 vermilion és egy jó erõs alkohol alapnak...itt iws..meg van minden hozzávaló, van spirituszom, szilvás sziverõsitõm, boroskám, oda is van irva, hogy fõzetalap..de mégse jó..hol a hiba? köszi, üdv