13886
  • Zóanagyvarázsló
    Igen.
  • blackcalibra
    Ajjaj. Legközelebb az ilyet 1 hozzászólásban, mert jogosan szólni fognak érte.
  • Fasiszta
    van itt valaki
  • Fasiszta
    Nehéz a játék csak kérdezem
  • Fasiszta
    Bárcsak meg lenne nekem
  • Fasiszta
    Valakinek meg van a bővített verzió
  • Fasiszta
    Szerintem ez egy nagyon jó játék
  • benkoszabi
    de attól függetlenül, hogy én a renddel vagyok, és a striga barlangjában kell kutakodnom, szal ettől függetlenül megnyithatóm a többi kalauzkövet is nem? vagy nem?
  • Zóanagyvarázsló
    Így van.
  • benkoszabi
    tehát akkor: a 3 hely a striga búvóhelye, a menekültek barlangja és az öreg bánya....3 helyhez 3 frakció tartozik, a rend, a scoateil, és ha semlegse maradtam....ezekszerint ha a rend mellett vagyok, akkor a kovács a striga barlangjában lévő kalauzköhőz küld, ha a lázadókkal, akkor ők meg az egyik mocsári kalauzkőhöz, vagy ha semleges maradtam, akkor szintén a mocsárban kell kutatnom...igy érted? tehát mivel én a rend mellett maradtam, ezért nekem szent gergely kalauzkövéhez kell mennem a striga barlangjában? a másik kettő-vel meg nem feltétlenül kell foglalkoznom?
  • Zóanagyvarázsló
    A három helyre három különböző választás esetén kell elmenni, tehát egy végigjátszás alkalmával csak az egyikre. Az ötödik fejezetben bármikor memehetsz a többibe is, ha akarsz.
  • benkoszabi
    hogy érted hogy "igy nem lesz számomra semmi érdekes"? a barlangba és a bányába a strigás küldi után kell majd menni? nem előtte?
  • Zóanagyvarázsló
    Már írtam, be lehet jutni ezekkel a jelekkel (hacsak nem bug volt, hogy nekem sikerült, de nem hiszem), de így nem lesz ott számodra semmi érdekes. Az viszont lehetséges, hogy a Rend oldalán állva nem árulják el a pontos kombinációt, de ugye ez nem egy bonyolult "feladvány", a pontos "megfejtést" pedig le is írtam spoilerben.
  • benkoszabi
    amikor a 4. fejezetben a scoateil megtámadta a falut a tónál, én a rend és fehér rayla mellé álltam, együtt irtottuk az 5. fejezetben a kissebbségieket...tehát igen a rend oldalán nyomulok...de nem emlékszem hogy valamelyik npc is mesélt volna a kalauzkövekről és ezek megfejtéséről....a kovács beszélt nekem ó-vizimában egy elementális rejtvényről, ez gondolom a striga kriptájában lévő kalauzkő...ezt én vágom..de mi van a másik kettővel, ami nem a strigánál van, hanem a bányában és a menekültek barlangjában...arról nekem egy npc sem beszélt...de mindegy is..mert mondom, a bányában lévőt nem sikerült feltörnöm, pedig az összes kombinációt kipróbáltam...bizti hogy csak az aard és igni jeleket kell használni?
  • Zóanagyvarázsló
    Szerk.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként a striga kápolnájában található kalauzkőn kell egy Aard-Aard-Igni kombinációt használnod. Legalábbis a walktrough szerint, én fejből már nem emlékszem erre.
  • Zóanagyvarázsló
    A naplóban benne kellene lennie a kombinációnak és a részleteknek, igencsak a szánkba rágják ezt. De ezt már neked kellene tudnod, elvégre én semleges maradtam, te viszont ezek szerint a Rendet választottad.
  • benkoszabi
    na és itt jön a 2. kérdés...hogy akkor ki is bizott meg engemet? meg ki milyen kombinációt adott meg? milyen küldetés ez egyáltalán? a szent gergelyhez kapcsolódik? mert nem emékszem, mintha valamelyik frakció is azt a feladatot adta volna, hogy nézzek be a mocsári barlangokba, kriptákba...
  • Zóanagyvarázsló
    Elkötelezettségedtől függően (Rend-semleges-Scoiatel) csak az egyik kriptába kell beteleportálnod (ahová küldtek, és megadták a kombinációt), a többiben nem lesz semmi hazsnálható. Egyébként pedig ráérsz a striga után is megcsinálni, már csak azért is, mert előtte be sem lehet fejezni.

De lehetségesnek lehetséges a többibe is bejutni, én egy végigjátszás alkalmával voltam mindben, és a különböző Aard-Igni kombinációk segítenek. Olyan sok lehetőség nincs, és emlékeim szerint itt olyan kalauzkő sincsen, melyhez csak aze gyiket kellene háromszor használni.
  • benkoszabi
    üdv. a következő a problémám.
    5. fejezetben vagyok a mocsárnál..minden mellékküldetés végrehajtva, már csak a főküldik vannak, abból is a szent gergely-es és a striga...namármost...elkezdtem felkutatni a kalauzköveket, egyet találtam a menekültek barlangjában, aho la bunyós öreg van, ott a kalauzkövet meg tudtam "nyitni" - átmentem a "másik oldalra" - miután a kincseket összeszedtem, elindultam a bányába..ott miután legyaktam a kikimórokat és a flédert, egy eldugott helyen megint találtam egy kalauzkövet...kipróbáltam az aard és igni összes létező kombinációját kétszer, de az istennek sem nyilik ki...mi a baj, meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem is lehet kinyitani az összeset? vagy vmi leirást kell megtalálni? vagy előbb a strigás küldetéssel haladjak, és majd ha azzal kész vagyok akkor amocsárban lévő kalauzköveket is fel tudom törni?
  • Gorkyus
    Köszi szépen:)
  • rotator
    A hídon kapod meg a kulcsot az egyik városi őrtől, aki olyan frankó tájszólásban beszél. :)
  • Gorkyus
    Hli mindenkinek.

Még a játék elején el kéne intézni egy szörnyet ami a kriptában van. A mestervadász vagy ki adja a feladatot. De a gond a következő. A kripta ajtaja zárva.
    Probáltam az Aard al betörni mert irta hogy ajtok kapuk ledöntésére is jó de semmi:S

Szal hol a kripta kulcsa vagy mikor hogy nyílik?

Előre is köszi a választ:)
  • wednes
    Hali.
    A a játékidőt, hogy jelzi ki a game?
    Van benne ilyen? Kíváncsi vagyok meddig tartott végigvinni.
  • Viktor99
    Nah még egy kérésem lenne aztán nem rontom tovább itt a levegőt. :) Én igazából úgy magyarosítottam ahogy a FAQ-ban volt :D, és gondolom ez nem a leg jobb módszer... Hogyha van valami ötletetek hogyan lehetne mégis megcsinálni, hogy magyarul fusson, akkor azt szívesen venném...
  • Viktor99
    Köszönöm... Igazából már megoldottam a dolgot, csak ugye most a játék angol. :D Közben rájöttem, hogy tényleg az volt a baj amit írtál, mégpedig a játék nem volt teljesen magyarítva. De nembaj, csekély angol tudásommal elszórakozok én vele. :) (Azért ha van még ötletetek a magyarításra, nagyon várom...)
  • Zóanagyvarázsló
    1.3 a legfrissebb normál patch, már az EE előtt kijött. Az EE az 1.4, eredeti alapjátékra ugye feltelepíthető.
  • Viktor99
    Hmmm... Hát nekem nincs meg az EE ugyhogy nemtudom te mire gondolsz... Nah mindegy azért próbálkozom :(
  • Zóanagyvarázsló
    Arra gondoltam, hogy az EE-hez nem raktál fel minden szükséges nyelvi fájlt. Egyébként pedig ez esetben a patchelés mindenképpen kézenfekvőnek tűnik, az 1.2 már ősréginek számít.
  • Viktor99
    Mike at home: Ha meg tudnám nyomni akkor nem irtam volna ide, de mivel nyomogattam mint egy hülye és nem csinált semmit, ezért irtam... :)
    Zóanagyvarázsló: Igazából nem tudom hogy van ez... Az alapra az 1.2-et... Miért? Sorban kell felrakni? Bocs de hülye vagyok ehhez...
  • Zóanagyvarázsló
    Pontosan milyen verzióról van szó? Nem véletlenül az alapjátékra tetted fel az 1.4-et ("EE patch")?
  • Mike at home
    megnyomod a vissza gombot :))

egyébként, i dunno
  • Viktor99
    Bocs a kép lemaradt :(
    KÉP
  • Viktor99
    Ilyenkor mi van? Segítsetek ha tudtok! Kérlek!
  • gabesz100
    köszönöm a válaszod ,végig nyomtam már 1x most megpróbálom tökéletessen
  • Zóanagyvarázsló
    A barlangban, útban a fávágók felé, ahol korábban farkasok tanyáztak.
  • gabesz100
    hali nem tudja vki hogy hol lehet összeszedni öt kukoríx tollat az írnoknak.Tudom hogy nem fontos csak kíváncsi vok.
  • Mike at home
    node könyv meg alapból kell...

de igazából mindegy, ha jól elékszem bronz pontos, akkor meg mindegy
  • Zóanagyvarázsló
    Ha szerzel könyveket, akkor nem.
  • Mike at home
    akkor mégis csak kell?
  • Zóanagyvarázsló
    Mindhez találni könyvet is (és ahhoz nem kell e képzettség, ez volt a kérdés). Mármint az alapjátékban, az új kalandokban alig van könyv.