The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
így van, de leginkább a borzalmas 0 közeli sebesség a jellemzõ

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Már megy, a sebesség elõször borzalmas volt, most már "csak" ugrál a borzalmas és az elfogadható között. :)

bélanéni
Gondoltam, játszok egy jót, mert most lenne egy kis idõ, erre tessék.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

tarti19
Tudom, csak valahogy jobb volt neki segíteni:P

Akkor is lehet, ha a sáskával foglalkozol.
Biztos sokan akarják letölteni, és korlátozva vannak a szálak. Én addig próbálkoztam, amíg elindult (hagyni kell letelni a 10 másodpercet, és nem manuálisan beavatkozni). Viszont ez sosem fog lejönni, kitalálhattakl volna valami torrentes megoldást, mint a Blizzard.
tarti19
Mondjuk erre utal is az elején:P
bár szerintem Trissel jobb keverni egy jót:P

bélanéni
Lehet az a gond, hogy full terhelt a szerver, most sokadik próbára elindult, de nagyon döcögõsen megy :(

bélanéni
manutdzoli: az a játék legeleje, lesznek annál még fejtörõsebb részek is. Próbálj egyedül rájönni, nem túl bonyolult. (A sáska allergiás a kongó hangokra...)

bélanéni
Lehet(ne) tölteni az EE (1.4) patchet. Nektek sem mûködik arról a lengyel oldalról a patch letöltése? Mindig visszajön a letöltõ oldal, ahelyett hogy elindulna a töltés. A nyelvi fájl stimmel.

manutdzoli
Valaki megmondaná hogy az üstöt hogy lehet megmozdítani?Valami varázslatot ír ki,de nem tudom hogy kell.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

tarti19
4850 lesz amúgy, de ja 8800-as kari is annyit tud mint a ez:) Bár nekem így is nagyon jónak ígérkezik, mert szinkronos, de ha nem akkor is feliratos:P:D

vaoo, ez eredeti? Benézek a szegedi MM-ba, hátha. Bearanyozná a hétvégémet!
Ez tényleg érdekes, mert nekem meg annyi jelvényem volt, hogy nem is tudtam mit kezdeni velük. Szinte az összes szalamandra tagnál találtam jelvényt...
Maxtreme
A 4870-el sem lesz sokkal folyamatosabb mint nálam 8800GT-vel, azt most megmondom neked.

tarti19
maximum várok még karácsonyig és veszek még egy vga-t hd 4870-t a mostani x1950Gt helyébe:P Mondjuk ezzel max részletek mellett élsimítással midennel együtt 1280*1024-es felbontásban is röccenésmentesen ment a játék:P 2G RAM mellé 10K-ba már veszek 2G-t még és akkor mehet a Vista SP1 is:P

Maxtreme
nem felejtõs, tényleg szaggatott mint az állat szemre is :)

tarti19
Szerintem a fraps az felejtõs progi inkább csak mert az utolsó képnél 12fps?

Maxtreme
nem sokat játszottam vele, csak épp belenéztem 4-5 percecskét a + küldikbe :)
Majd ha hazaértem.

tarti19
menü milyen lett? Remélem azon is javítottak.P

Maxtreme
Enhanced Edition:
javítgattak, foltozgattak, optimizáltak. Szép munka, már értem min dolgoztak eddig:

<#idiota>

(x2 6200+; 8800GT OC/512; 3gb DDR2; winxp eng sp3)

A hazai megjelenés várható késõbb. Elírtam, az EE-rõl van szó, csak elõtte szóba került a CE is.
rotator
Ebbõl is lesz CE? Vagy mi jelenik meg novemberben, mikor elvileg holnaptól már tölthetõ? Vagy a letölthetõ változat nem a végleges? <#fejvakaras>

Egyébként a szövegbõvítés - az alapján, amit eddig olvastam - annyi, hogy ugyanannyi párbeszéd van, csak nem tõmondatokban kommunikálnak itt-ott, hanem jobban kifejtik. Viszont érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk angol hang + magyar felirat kombóval játszana, akkor az elhangzott szöveg a duplája is lehet hosszban, ami azért minimum feltûnõ. :)

tarti19
Megveszem:P

Azért a CE kissé komolyabb :)

Itt olvashatsz a magyar CE tartalmáról.

Váltottam emailt a supporttal, és nálunk csak november körül várható a CE, nincsen még pontos dátum. A magyar szinkron sajnos nem lesz bõvített, csak olyan szövegeken javítottak, amihez nem kell szinkron. A két új kaland kap magyar szinkront és feliratott egyaránt. A szinkronok, feliratok kombinálásának lehetõségét is megerõsítették.
tarti19
de nem rocc:) bejövõs:d

rotator
Ez a sima, a CE egy bazi nagy kartondobozban van, amit csak alapos rákészüléssel és feszítõvassal lehet kinyitni. :)

tarti19
lehet igazad van

Dante73
Ez a sima, azt hiszem. Legalábbis nekem is ilyen van, és simának vettem 8-ért, a megjelenés napján....

http://www.freetvmaci.info/

tarti19

Ez lenne az, de holnap megjön a fényképezõgép:)

Dante73
Én Daemon + Yasu + Mini image kombóval toltam. Ugyanazzal, ami most is a gépen van. Mindent végigzongoráztam. Mini-image, eredeti lemez, képfájlok, stb. Semmi nem használt.
Mivel most elindítani sem tudom, és a gépemen nem volt fent egy ideje a játék, így nem tudom, mit változtat az 1,3.
Nem tudok napirendre térni fölötte, hogy megszabják milyen program lehet a gépemen. Ugyanis, ha kikapcsolom, nem segít.... Ha még illegális program volna, oké, de hogy nem az, hanem legális minden, és nem indul el.... Ez vicc...

tarti19
Úgy emlékszem tudsz vásárolni jelvényt... De ilyet, hogy nem ad szalamandra jelvényt... nem találkoztam még ezzel:(

Csatornába van 2 szalamandra bázis is... ott nem igaz, hogy nem ad 3-t?

üdv. van egy ksi gondom. a 2. fejezetben járok, éás már csak a kalkstein-es, siiegfried-es, illetve leuuvarden-es küldi van hátra....utóbbival van a gond, vagyishogy nem tudok összegyûjteni 3 szalamandra jelvényt....mert hát kitõl is vegyek? már mindenkit kiirtottam, vagy elûztem, kosvelõt is megöltem...jártam a csatornában, voltam a tünde barlangban, a mocsárban is, ott is a barlangban...de sehol se egy szalamandra holttest, se egy bandita, msot akkorí? nem is tudo mezt a küldit folytatni?
tarti19
de van sima emulátor is ami pont a deamon miatt kell... Sokan így tolták anno. 1.3-as patch dob rajta valamit? indítás terén?

Dante73
Nem indul. Marha jó. Virtuális meghajtóra panaszkodik, hiába kapcsolom ki. Másrészt, a védelem sem hajlandó települni, hibaüzivel elszáll.
Nagyon jó!
Eredetim van, és várhatok krekkre, mert ezért nem fogom uninstallálni a daemont. Ugyanis HASZNÁLOM. Nem, nem (csak) warezolásra. Tudnám, hogy jönnek ahhoz egyesek, hogy megmondják, milyen LEGÁLIS programok lehetnek telepítve a gépemre. Felháborító!

tarti19
A Tó Úrnõjéhez kellene elmenned és tõle kell elkérned a küldetést... Ott már rajtad múlik melyik utat választod...

tarti19
2k-ba vettem díszdobozos példányt:P
Bõvített verzióról mit tudni? láttam már itt-ott:P
Bár ezt nem úgy volt az eredeti Witcher tulajoknak ingyen adják?

éjszaka is néztem már a tó nál az okos kolbász kislánynál ahol az oltár van csak nagyon nem akar elõjönni..!
ma a helyzett Juliannal õ mikor akarja nekem adni a feladatott..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

rotator
Nem mondod, hogy most vetted meg a régit?!?

Mike at home
a Vodian pap a parton van, a mindentudó kiscsaj melett van egy oltár
de csak éjjel van ott

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Maxtreme
Pedig van bent magyar is. :)
(meg még jó pár nyelv :D)

Dante73
Nekem kúszik felfele a bõvített kiadás, egyenlõre oroszul... (Eddig nem találkoztam magyarítási / nyelvbeállítási lehetõséggel) Délután írok pár sort róla, mik az elsõ benyomások, mi lett, mi nem lett Magyar, stb... Csak bûn lassú a telepítõ. Alig várom hogy nyomulhassak, a felújított grafikával, a plusz küldikben....

Üdv..

a 4 act csinálom de elakadtam vagy is nem kerek a dolog!
a feladat hogy beszéljek Juliannal de õ az eskûvõi elökészületekkel van elfoglalva..menjek vissza késöbb..a Vodian pap meg nincs sehol már mindenhol keresetem és kérdezõsködtem felöle..!
mi a francot kellene csinánom hogy a Julian beszéljen velem és a pap elõkerüljön..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

tarti19
na ma megjött a díszdobozos Witcher:) Persze ez még a régi, de nagyon örülök neki, hogy kirakhatom a polcra és méltán lehetek majd rá büszke:P
szerintem jövõhéten még kijátszom újra:)

Mike at home
miért ne menne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dante73
Egy dolgot nem tudok. Most (mondjuk) lekapom valahonnan. Telepítem magyarul. Majd ha berakom az eredeti Witcher lemezt, akkor menni fog? Vagy csak saját eredeti lemezzel megy, ala crck?....
Mert ugye eredetim van, viszont a türelem nem az erõsségem....

Igen warez. Nem mondom hol található meg, ez nem az a topik.
20 GB nem olyan nagy ha azt nézed hogy 8GB-os mellé egy teli videós DVD és egy Audio CD. A játék telepítõje illetve amíg nem választasz a játékban nyelvet addig oroszul látod, le van írva hova kell kattintani hogy átállítsd másik nyelvre. :)
Mivel MULTI-10-es a lemez tehát 10 nyelv van rajta, így ott a magyar is, és szinkronnal együtt van.
Dante73
Hivatalos oldalon még mindig 19.-ét írnak. gondolom, nem véletlen van idézõjelben a kijött szó. (wrez?) Azért 20 giga dúrva, még akkor is, ha a magyar szinkront is tartalmazza 9 másik mellett. Tényleg, akkor most a "kieg" is kap szinkront? Nem lenne semmi....

Bachstein
Honnan rendelted meg? Mert én még csak ilyen elõrendelhetõ állapotában találkoztam vele.
AntiHero
yes,:) Végre kijátszoma játékot:) Eddig mindig csak az elsõ városig vittem:D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun