13886
  • jus
    Szia Marcuc!

sikerült megoldanod azt a az 1.3-as patch dolgot?
  • jus
    Az 1.2-es patch megoldja ezt az őrülten hosszú töltési időt?
  • jus
    SZiasztok!
    már egy ideje én is játszom a játékkal, és megmondom őszintén, hogy nagyon nagyon tetszik, még játék ennyire talán nem is kötött le... nagyon sokat lehet vele játszani, főleg ha minden mellékküldetést végigjátszol! :-)

viszont egy valami nem tetszik, vagy csak én vagyok béna! az jó ötlet, hogy a fogadókat raktárnak lehet használni, de ha már ott kiveszek egy szobát, akkor miért nem lehet minden összetevőt használni a raktárból a kotyvasztáshoz??? miért kell cserélgetni mindig a batyu tartalmát??

igaz nem vagyok az alkimia mestere, csak alap főzetekhez használom, de akkor már lehetne egy kicsit felhasználóbarátabb ez a rész!

vagy van erre valami módszer?
  • Zóanagyvarázsló
    A dobozos EE kéri egyáltlaán a kemezt? Én az alapjátékot patcheltem, és az nem kéri.
  • vegytek
    én megvettem a sima kiadást használtan 3K-ért, azt rátelepítettem az EE patchet. (ennyit bőven megér ez a játék). Viszont az sz*patásnak vélem, h csak akkor lehet telepíteni a patchet, ha online igazolod az accountod. és mi van ha nincs netem?
  • runner78
    Egyszer adnának ki valamit normálisan.
    Ez nagyon gáz, ha összecserélték a 2 lemez szitázását...

Erdeteti játékhoz NO-DVD "patch":
    nodvd
  • Celebrau
    Mindhárom könyv magyar nyelvű.
    Hogyan készült dvd-t még nem néztem meg.
    Térképes macera tényleg gáz.
    Plusz poén, hogy a "Bónusz játéktartalom" és az "Így készült" lemezek képét felcserélték és fordítva nyomták rá a dvd-kre...
    Egyelőre csak egy telepítés+regisztráció erejéig merültem bele a dologba.

Valaki tud működő crack-et? Lusta vagyok ki-be rakosgatni a lemezt. :D Meg kímélni akarom.

• runner78
    oké, akkor te vedd meg angolul, és ugy játszál vele.
    Ha én megvenném a szinkronosat, akkor legyen magyarul!

sőt már lehet menni amerikába, hajrá!
  • vegytek
    jó lehetőség az angol gyakorlására
  • runner78
    576.hu-n azt irják a novella angolul van

Nem sikerült leforditaniuk?
  • runner78
    ha valaki megvette a magyar bővített kiadást, az irjon légyszi róla:
    http://cdgalaxis.hu/PC/15958/witcher-bovitett-kiadas.html

Elég vicces, hogy a térképet nem sikerült időre elkészíteniük.
    Nehogymá én szaladgáljak érte a céghez!

Viszont nem irják, de kérdés, hogy magyar-e a regény? leirás gondolom az.
    Meg, hogy a hogyan készült feliratos-e?....

Szóval irjon aki megvette.
    köszi
  • AntiHero
    Egy kis videó tőlem úgyis rég voltam már itt:D:
    Magyar játék video
  • mindero
    Hát igen el lehet meditálni rajta, ez is volt a cél.
  • Zóanagyvarázsló
    Ja ezt tudom, ez lejött a játékból is, de ugye ezt a könyvet még így egyszeri végigjátszás sem nagyon szoktam olvasgatni, nem árt, ha következő alkalomra marad egy kis meglepetés. Szerintem sem rossz a teória, de ez alapján sem egyértelmű a helyzet, ki lehet erre találni alternatív magyarázatokat, és abban biztos vagyok, hogy ezt szándékosan oldották meg így.

Angol nyelvű könyveket tőlük lehet itthon rendelni
  • mindero
    Elolvasnám én ha lenne kapható magyarul/angolul itthon.

Alvinról, végigjátszás könyv 110-edik oldal spoilerben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hosszú, ezért csak az elejét írom le:
    Fagyott tükörképek
    1. beszélgetés a sorsról - a téma annak megfelelően alakul ahogyan alvinnal beszélgettél a sorsról:
    a)a nagymester meg akarta menteni a világot azért hogy vezekeljen a bűnéért
    b) meg akarta menteni a világot azért hogy jövőbelátó képességét a jó ügy szolgálatába állítsa
    c)mindenki a saját sorsának kovácsa, a nagymester sorsa hogy a világ ura legyen
    2.Beszélgetés a fajokról
    stb...
    Ha érdekel megpróbálom betenni a képet róla.
  • marcuc
    Sziasztok! már egyszer irtam ezzel a problémával de nem sikerült megoldani. feltelepítem az 1.3-as patchet, és a mini imagét mountolom be. de nem működik.pedig damen tools proba mountolom be, hiába nem sikerül. utobni próbálkozásra meg a mini imagéra azt irta ik két damen tools verzió is hogy ismeretlen...mit lehetne tenni hogy működjön az 1.3 patch?
  • Mike at home
    ehhez el kéne olvasni a regényt
  • mindero
    Legalábbis annak alapján. Ha jól tudom Sapkowski mester a játék történetéhez csak tanácsokkal járult hozzá.

Maga a történet a CD project agyszüleménye.
  • Mike at home
    mert ugye kit érdekel a végigjátszás, meg a leiírás, amikor a játék egy regényből (esetleg regény ciklusból - nemtom pontosan) született
  • Mike at home
    Én spec Andrzej Sapkowski könyveiről beszélek
  • mindero
    Ok, otthon megnézem aztán este leírom.
  • Zóanagyvarázsló
    Idézhetnél is belőle spoilerben, esetleg elárulhatnád az oldalszámot. Melyik könyv ez egyáltalán pontosan? Mert a CE-hez adtak egy ún. Végigjátszást is, de a végén nincsen egyértelműen leírva ez.
  • mindero
    Valószínű hogy nem akarta megváltoztatni a múltat, azért mindent úgy tett ahogy gyerekként átélte.
  • mindero
    Hát a végén (nekem a kibővített kézikönyv van, abba benne van a spoilerek között).
  • Mike at home
    bár azt nem értettem hogy a szalamandrákkal miért akarta Alvint elkapatni
  • benkoszabi
    lényegében akkor a nagymester nem volt gondosz, már ami az elveit illeti, csak a módszereiben volt kifogásolni való...hisz ő megakarta menteni a világot, csak hát ezt szuperkatonákkal, meg mutánsokkal akarta elérni, és ezért sem ölt meg minket alvinként, meg ezért segített nekük...
  • aaasdd
    Jön konzolra is a Witcher
    Link
  • Mike at home
    ez ilyen
    depressziv vége van
    nem tudsz jól választani
    tényleg olvasnám a szerző könyvét
  • Mike at home
    mégis ki?
    istenek? vadak ura?
  • Zóanagyvarázsló
    És pontosan hol van az a kézikönyvben?
  • mindero
    100% hogy igaz amit írtam ez van a hivatalos kézikönyvben, és minden jel erre mutat.
  • tarti19
    Szerintem Alvint meg csak "felhasználták"..
  • mindero
    Alvinról
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alvin volt a nagymester. Erre a sztori során több utalás is történt, nevezetesen a mocsárba mikor először találkozol vele, azt mondja h most törlesztette az adósságát, a végső harcban ugyanazokat a mondatokat mondja vissza amiket te mondtál neki a történet folyamán, plussz nála volt az a medál amit te adtál neki. A varázslócsaj mondta h tud térben és időben is ugrálni, úh valószinüleg a múltba teleportálta vissza magát.

De a szerelmi szálak lezárását én is hiányoltam.
  • benkoszabi
    miért van az az érzésem, hogy a sztori nem lett befejezve? vagyis legalább nem ugy, ahogy én elképeltem...ugyanis...shani és geralt kapcsolatáról semmi nem derült ki...nem is lett a dologgal semmi, hisz az utolsó képeken látni ahogy a magányos geralt elhagyja vizimát...és mi lett alvinnal? a 4. fejezetben eltűnt, és az epilógusban tűnt csak fel vízióként, de semmi egyéb....jah meg hogy alvin amulettje a nagymesternél volt, de miért volt ott? elrabolta a kölyköt? vagy a nagymester volt maga alvin? netán mindez a witcher 2. részében fog kiderülni?
  • Count Adyn
    Minden döntésednek vannak árnyoldalai, mint az életben:) Nincs rózsaszín happy end^^
  • benkoszabi
    sziasztok. végigvittem. de volna egy kérdésem...ugyebár én végig a rend mellett voltam, mert én magam is ugy gondoltam ,hogy az amit a másfajuak tesznek, a terrorakciók, szal azok nem épp humánus módszerek voltak, ezért inkább a rend mellé álltam, az ő érveik ésszerűbbnek tüntek...de a játék végén, a vadak ura végig arról dumál, hogy mivel a rendet támogattam, ezért ez a döntésem vezetett ahhoz, hogy vizimát elpusztitották, hogy iylen sokan meghaltak meg bla-bla-bla....ez valóban igy van, tényleg a "rossz" oldalt választottam, amikor a rend mellé álltam? meg a végső festett képkockákban, amikor dandeilon a narrátor, ő is ugy beszél a nagymester temetéséről, mintha az emberek szerették volna őt, meg hogy mennyien mentek el a temetésére...meg hogy mivel a rend győzött, a végén mennyi varázslónőt és másfajút felakasztottak..szal akkor ez volt a "rossz" oldal? a sötét oldal ugymond?
  • Mike at home
    na mi van most meg nem irsz?
  • Mike at home
    mi a kérdés, öcsém?
  • Mike at home
    jah, ilyeneket csak én írhatok büntetlenül :)
  • Fasiszta
    valaki