The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már úgyis csak második végigjátszásra próbálom ki más nyelven, elsõre marad a magyar. A fõbb karakterek hangjait úgyis túlságosan megszoktam már.
Szerintem már mindenki unja de nekem is a kérdésem. Hogy 1.3as patchû FULL magyar játékra /biztonsági másolatos// ha felteszem a 900 mbés Új javított packot, akkor ugye a nyelv marad magyar??? Nem változik semmi ugy értem :) Vagy kell még valami ?? Gondolom a crack meg majd érkezik hozzá :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szakértõ és/vagy gyakorlott kollégák segítségét kérném:
A gépemen jelenleg az alap Witcher van fent (1.2-re patchelve); Act 1 végén vagyok (most fogok majd a Bestiával küzdeni); angol verzió (nem szeretem a magyar szinkront/feliratot).
Elkezdtem letölteni a komplett 20 GB-os EE verziót (még 3-4 nap, amíg lejön), ehhez van egy crack könyvtár, benne egy "protect.exe" file, valamint egy orosz nyelvû "readme.txt", amit ugyebár nem értek :)
Ezzel párhuzamosan letöltöttem a hivatalos Witcher oldalról az új, 900 MB-os patchet, az angol és a magyar nyelvi fájlokat, valamint a 2 új küldit.
A kérdés: ha a hivatalos cuccokkal megpeccselem a gépemen fentlévõ játékot, akkor kell-e új crack (ez már ugye az 1.4-es verzió lesz), vagy mûxik hozzá az 1.2-es? Mi lesz a helyzet a mentéseimmel? Elõrõl kell kezdenem, vagy az EE verzió is tudja kezelni az eddigi mentéseimet?
Szóval egy kis "tutorial" kéne a nálam tapasztaltabbaktól, hogy hogyan tegyem mûködõképessé az EE verziót majd a gépemen... <#circling>#circling>
Elõre is nagyon köszönöm! <#puszi>#puszi>
Az alapjáték ugyanaz maradt, de emellé bejönnek szeparáltan végigjátszható, rövidebb (1-2 órás) "küldetések" is. Elvileg már ezek is szinkronosak, de nem néztem bele (csak olvastam róla).
A dobozosban elméletileg ugyanaz lesz, mint amit ingyen is letölthetsz, de majd a forgalmazó bejelenti késõbb, mit csomagol bele.
Egyébként kipróbáltam a prológust, elõször angol nyelven, de aztán félúton átváltottam magyarra, mert az angol hangok szerintem iszonyat gyengék a magyarhoz képest (persze se ott se habostorta az egész, de még mindig jobb). Abszolút semmit (helyesíráshibás, elírt feliratok, nem stimmelõ hang a megjelenített felirathoz) nem javítottak a magyar verzióban, minden pontosan ugyanaz maradt, mint az 1.0-ban. A grafika nem tudom, hogy szebb-e, mert ilyesmire emlékeztem, de biztos van itt-ott változás, azonban nem csap arcul. :) A karakterek változatossága a prológusban zéró, pixelre ugyanaz a 2 ellenfél támad végig (nagydarab csuklyás, kis kopasz). A gesztusok száma valóban nõtt párbeszéd közben, némelyik egész vicces. :) A töltési/mentési idõ drasztikusan csökkent, pár másodperc új helyszínnél, egyébként gyakorlatilag nincs töltés. A tárgylista egy fokkal jobb, vannak gombok, amivel rendezni lehet a stuffokat, a fõzetekhez szükséges alapanyagokat külön tárolóba rakja, és ott szûrni is lehet, úgy látom viszont, hogy a helyhiány továbbra is jellemzõ lesz már az 1. fejezettõl... >:(
még 1 kérdés..
nekem még az 1.3 pach sincs feltéve ha ezt felrakom akkor minden marad eredetiben vagy is a magyar nyelv..?
ill. nem kell hozzá crack...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
1. megjelent ez a bövitett kiadás..nos ez mit takar pontosabban,hosszabb játékidõt vagy csak a küleme diszdoboz ilyesmi..?!
2. a pach nekem asszem a 1.2 van fent és magyar..ha felrakom az 1.4 gondolom vége lesz a magyarkodásnak..?! és akkor ehez kell nyelvi files vagy egyáltalán van ehez ilyen...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
http://rapidshare.com/files/146531124/TWEE_Upgrade.zip.002.html
http://rapidshare.com/files/146531161/TWEE_Upgrade.zip.003.html
http://rapidshare.com/files/146531187/TWEE_Upgrade.zip.004.html
http://rapidshare.com/files/146531122/TWEE_Upgrade.zip.005.html
De nem garantálok semmit mert nem töltöttem le.
Why so serious?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Why so serious?
Why so serious?
Mondjuk ahogy hallom, lassan jön le a cucc meg majdnem 20G...
Why so serious?
#10596: köszi, akkor marad az angol/angol :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
BlackShadow: lásd #10559
Why so serious?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként ti mivel töltitek? Flashgettel nem mûködik az URL, Operával pedig félek, hogy meg fog szakadni, néha beáll a tetszhalál.
Ja és nagy gratula a fejlesztõknek, hogy ennyi melót ingyen adnak a régi vásárlóknak <#worship>#worship>