The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Az elõzetes videókban is látszódott a különbség, de azok is mind késõbbi fejezetekbõl voltak.

Érdekes, mert annak idején azért kijött nálam elég gyorsan a bõvített angol felirat hosszúsága a magyaréhoz képest (a sima angol tényleg ugyanaz, csak néhol esetlenül fordították le), bár a második fejezetben próbáltam. (Például a sírásónál.)

Én már úgyis csak második végigjátszásra próbálom ki más nyelven, elsõre marad a magyar. A fõbb karakterek hangjait úgyis túlságosan megszoktam már.
Gideon Wieth
sziasztok!
Szerintem már mindenki unja de nekem is a kérdésem. Hogy 1.3as patchû FULL magyar játékra /biztonsági másolatos// ha felteszem a 900 mbés Új javított packot, akkor ugye a nyelv marad magyar??? Nem változik semmi ugy értem :) Vagy kell még valami ?? Gondolom a crack meg majd érkezik hozzá :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

rotator
Engem fõleg akkor zavar, ha nagyon különbözhet a kettõ, mint elméletileg itt. Próbaképpen átváltottam ismét angolra az 1. fejezet elején, és 100% ugyanaz az angol szöveg, mint a magyar, pontosan ugyanúgy jönnek a "semmibõl" a kapcsolódások (pl. megmented a gyereket, következõ párbeszédben már te kérdezed, hogy "mi lesz Alvinnal?" - hö, ki az az Alvin? :D), itt még semmilyen bõvítés nincs benne. Úgy tûnik, az angol verzióban arra mentek rá, hogy mindenkinek szépen mennydörgõ, mély hangja legyen - beleértve a nõket is. :D Shani a magyar jókislányból ott átmegy dominába. :D

Én leszedtem a lengyel nyelvi pakkot is, kell a fenének az angol szinkron :) Mondjuk engem nem zavar, ha a felirat és a hangsáv nyelve nem egyezik.
rotator
A patchelés elején authentikálnod kell online, tehát csak regisztrált játékot, saját kulccsal tudsz patchelni a hivatalosan letöltött cuccokkal. Az 1.2 crack valószínûtlen, hogy mûködne az 1.4-gyel.

rotator
Tipp: talán a Visual C++ libeket lenne érdemes frissítened.

Hi All!

Szakértõ és/vagy gyakorlott kollégák segítségét kérném:

A gépemen jelenleg az alap Witcher van fent (1.2-re patchelve); Act 1 végén vagyok (most fogok majd a Bestiával küzdeni); angol verzió (nem szeretem a magyar szinkront/feliratot).

Elkezdtem letölteni a komplett 20 GB-os EE verziót (még 3-4 nap, amíg lejön), ehhez van egy crack könyvtár, benne egy "protect.exe" file, valamint egy orosz nyelvû "readme.txt", amit ugyebár nem értek :)
Ezzel párhuzamosan letöltöttem a hivatalos Witcher oldalról az új, 900 MB-os patchet, az angol és a magyar nyelvi fájlokat, valamint a 2 új küldit.

A kérdés: ha a hivatalos cuccokkal megpeccselem a gépemen fentlévõ játékot, akkor kell-e új crack (ez már ugye az 1.4-es verzió lesz), vagy mûxik hozzá az 1.2-es? Mi lesz a helyzet a mentéseimmel? Elõrõl kell kezdenem, vagy az EE verzió is tudja kezelni az eddigi mentéseimet?

Szóval egy kis "tutorial" kéne a nálam tapasztaltabbaktól, hogy hogyan tegyem mûködõképessé az EE verziót majd a gépemen... <#circling>

Elõre is nagyon köszönöm! <#puszi>

Desiderata
naszóval..nekem angol vertió van, tehát nem a magyar szinkronos, és már javában benne vagyok a játékban is..2. fejezet...erre az én angol verziómra letölthetõ az 1.4-es patch? és ha letöltöm, és feltelepitem, akkor ugyanugy REGEDIT-ben át kell irnom dolgokat, vagy alapból magyar lesz a szöveg? Illetve még annyi, hogy ha felrakom, a mentéseim megmaradnak?
rotator
Ha magyar verziód van, akkor minimálisan le kell töltened a 1.4 patchet (ez 900 MB) és a magyar nyelvi csomagot (ez 500 MB), enélkül el se kezdi a telepítést. Teljesen mindegy, hányas verzióra rakod (én is 1.2-re tettem). Ha más nyelvet, egyéb bónusz tartalmat is szeretnél, akkor azokat pluszban. Innentõl a játékban az opcióknál választhatsz az összes nyelvû felirat, ill. a magyar szinkron + amit letöltöttél mellé közül.

Az alapjáték ugyanaz maradt, de emellé bejönnek szeparáltan végigjátszható, rövidebb (1-2 órás) "küldetések" is. Elvileg már ezek is szinkronosak, de nem néztem bele (csak olvastam róla).

A dobozosban elméletileg ugyanaz lesz, mint amit ingyen is letölthetsz, de majd a forgalmazó bejelenti késõbb, mit csomagol bele.

Egyébként kipróbáltam a prológust, elõször angol nyelven, de aztán félúton átváltottam magyarra, mert az angol hangok szerintem iszonyat gyengék a magyarhoz képest (persze se ott se habostorta az egész, de még mindig jobb). Abszolút semmit (helyesíráshibás, elírt feliratok, nem stimmelõ hang a megjelenített felirathoz) nem javítottak a magyar verzióban, minden pontosan ugyanaz maradt, mint az 1.0-ban. A grafika nem tudom, hogy szebb-e, mert ilyesmire emlékeztem, de biztos van itt-ott változás, azonban nem csap arcul. :) A karakterek változatossága a prológusban zéró, pixelre ugyanaz a 2 ellenfél támad végig (nagydarab csuklyás, kis kopasz). A gesztusok száma valóban nõtt párbeszéd közben, némelyik egész vicces. :) A töltési/mentési idõ drasztikusan csökkent, pár másodperc új helyszínnél, egyébként gyakorlatilag nincs töltés. A tárgylista egy fokkal jobb, vannak gombok, amivel rendezni lehet a stuffokat, a fõzetekhez szükséges alapanyagokat külön tárolóba rakja, és ott szûrni is lehet, úgy látom viszont, hogy a helyhiány továbbra is jellemzõ lesz már az 1. fejezettõl... >:(

bocs..

még 1 kérdés..

nekem még az 1.3 pach sincs feltéve ha ezt felrakom akkor minden marad eredetiben vagy is a magyar nyelv..?
ill. nem kell hozzá crack...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Volna 2 kérdésem..!

1. megjelent ez a bövitett kiadás..nos ez mit takar pontosabban,hosszabb játékidõt vagy csak a küleme diszdoboz ilyesmi..?!

2. a pach nekem asszem a 1.2 van fent és magyar..ha felrakom az 1.4 gondolom vége lesz a magyarkodásnak..?! és akkor ehez kell nyelvi files vagy egyáltalán van ehez ilyen...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

rotator
Ilyennel nem, de nálam meg mss32.dll hiba volt, le kellett egy szinttel vennem a directsound gyorsítást, utána jó lett.

Desiderata
bõvített kiadásnál fatal error hibám van indításnál, találkozott valaki ezzel?
rotator
Ó, az anyját, addig nem hajlandó települni, amíg a magyar nyelvi csomagot le nem tölti az ember, az meg persze csak egyetlen helyen van fenn...

rotator
Tárgytalan. :)

rotator
Angol nyelvi fájlokat lát valaki rapidshare-es linken?

rotator
1.4

bélanéni
Köszi, már találtam egy másik címet, csak az a kár, hogy a magyar nyelvi fájl is kellene, mert az sem jön lefelé. A nélkül meg nem lehet patch-elni, de legalább ez a 900MB már lent lesz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

tarti19
ez finom 500 mega? 1.3-as patch:?

http://rapidshare.com/files/146530440/TWEE_Upgrade.zip.001.html
http://rapidshare.com/files/146531124/TWEE_Upgrade.zip.002.html
http://rapidshare.com/files/146531161/TWEE_Upgrade.zip.003.html
http://rapidshare.com/files/146531187/TWEE_Upgrade.zip.004.html
http://rapidshare.com/files/146531122/TWEE_Upgrade.zip.005.html

De nem garantálok semmit mert nem töltöttem le.

Why so serious?

bélanéni
Nem tud valaki a patch-hez egy alternatív linket? Csak mert az eredeti teljesen bedugult!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hát remélem hamarabb jön mert nincs kedvem novemberig várni amikor a világon mindenki más már régen witcherezik.

Why so serious?

Legyen úgy, de a CDG honlapja természetszerûleg sosem volt pontos a megjelenési dátumokban azok biztossá válása elõtt, már régóta októbert tüntetnek fel, valószínûleg még korábbi információk alapján.
November???? A cdgalaxis oldalán október van, remélem azért akkor lesz is. Mi a francért húznák még több mint másfél hónapot ha már mindenhol megjelent.

Why so serious?

tarti19
mondjuk magyar nyelven jöhet:P

Maxtreme
hát de ebbõl több mint 7 giga a film. Persze ha kell akkor nem szóltam :)

Nincs hivatlaos megjelenési idõpont, nekem a CD Projektnél azt mondták, hogy valószínûleg valamikor novemberben. Külföldön már megjelent, EU-ban - Németországot leszámítva - éppen ma.
tarti19
óhh akkor most jó hogy megvettem:P
Mondjuk ahogy hallom, lassan jön le a cucc meg majdnem 20G...

rotator
Igen, meg minden bónusz tartalom, ami majd novemberben kijön nálunk.

tarti19
amúgy akkor most ingyen tölthetõ a Witcher kiegje, az eredetihez?

Sirály, akkor ez kell. Azt lehet tudni, hogy októberben kb. mikor jön?

Why so serious?

Azért cseppet igényesebb kiadás lesz, mint itt is látható.
BlackShadow
jah, tele van extrákkal :) azért 20 giga a -khm- biztonsági másolata :D

#10596: köszi, akkor marad az angol/angol :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ja értem. Köszi. Amúgy miért kerül az enhanced 8000be, amikor elvileg ingyen is letölthetõ. Lesz valami extra hozzá?

Why so serious?

bélanéni
Nektek is b*szott lassan megy? Én már ötödször kezdem elölrõl. Azt nem értem, ha fél évig készülnek erre az eseményre, miért nem lehet megoldani, hogy több mint 20 letöltõ esetén se rogyjon össze a szerver. Asszem ebbõl már csak holnap lesz valami(?). <#duhos2>

Ha megveszed (boltban 5k), beregisztrálod, és letöltheted a tetszõleges hangsávokat, feliratokat. Elõbb-utóbb pedig kapható lesz az EE is (8k lesz), ahhoz a korongon is kapsz 10 nyelvet.

BlackShadow: lásd #10559
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Haló mindenki! Csak azt szeretném kérdezni, hogy Magyarországon lehet-e kapni a Witcher-t angolul? Mert most már egész olcsó meg kijött az enhanced így már mindenképp megérné megvenni de szar szinkronos nem kell.

Why so serious?

AntiHero
linket tudsz enkem adni PÜ-be?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
nos valaki pls világosítson fel. EE-hez van most magyar felirat/szinkron. Ez a régi verziójú vagy azt is felújították?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

balee4
Ok megvan. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Vki tudna adni linket az enhanced-hez?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tényleg megy azzal is, csak elõbb automatikusan beleírt valami fölsöleget az URL-be, d enem értem, hogy miért.
bélanéni
Firefox (ez nem szokott megszakadni)

rotator
FlashGettel...

Én még most tartok a negyedik fejezetben, szóval remélem a második végigjátszás sem lesz rövidebb - majd valamikor évek múlva :)

Egyébként ti mivel töltitek? Flashgettel nem mûködik az URL, Operával pedig félek, hogy meg fog szakadni, néha beáll a tetszhalál.
rotator
Nekem 1 hónap volt, de az utolsó nagyobb fejezeten már szinte végigrohantam. Egyelõre úgy tûnik, angolul állok neki a második végigjátszásnak, és én is remélem, hogy megint legalább 1 hónap lesz. :)

bélanéni
Egyébként, most ugrok neki másodszorra, elsõ alkalommal 5 hónapig tartott végigmenni, remélem most is kitart egy ideig :) és remélem azért tényleg sokat változtattak. Bár talán még az eredeti verziót is lenne kedvem mégegszer végigtolni, annyira tetszett.

Ja és nagy gratula a fejlesztõknek, hogy ennyi melót ingyen adnak a régi vásárlóknak <#worship>