The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Nálam is Comodo van, de nem akadt össze, ellenben Agnitum Outposttal, amit a Gothic 2 miatt töröltem le a fenébe.
1.3 nem volt fent, mert addigra végigtoltam, de az 1.2-höz képest érezhetõ a gyorsulás, habár azt már a végén raktam fel, így fõleg az alappal kapcsolatban vannak töltési élményeim. 😊

tarti19
Remélem, mert jövõhéten megyek pasztázni a procimat, és veszem hozzá a hd 4850-t és utána majd már mehet móka😄
legdurvább a z egészben, hogy 78 fokos a proci biosban is😞 Ennyit számít a egy pasta... 50 fokot😞

Mondok jobbat: már alapból nem kell hozzá se DVD, se mini image.
bélanéni
Természetesen(?) megvettem a játékot, ha nem így lenne, próbálnék egyedül rájönni a problémára, és nem járatnám le a programot. Most sem az a célom, csak kicsit elszomorított, hogy egy javított kiadás ilyen szempontból sokkal rosszabb lett, mint a korábbi változata.

Megpróbálom kikapcsolni a DoF-et, de asszem az is már megvolt, és nem javult semmit. Gyakorlatilag egyedül a fényminõség beállítás alacsonyra vétele van jótékony hatással a problémára, de az meg nem elfogadható, a fények elég nagy hatással vannak a hangulatra.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rage
Azzal a mini image-el, amivel ment a Witcher 1.3-as, megy az 1.4-es is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

[Jakuza]
Ugye nem warez-t hasznalsz ?
Mert ha igen akkor valoszinusitem, hogy hasonlo vedelmi mechanikaval lattak el a jatekot, mint a Dark Star One-t.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mint mondom, ez valószínûlweg a DoF bug miatt lehet. Azt kell kapcsolgatnod, ha reagál rá, szerencséd van. Nekem szerencsére egyszerûen átkapcsolt, és nincsen gond vele.
bélanéni
Asszem lehet én is elhalasztom az újrajátszást, amikor lesz új gépem jövõ november környékén, addig csak kibírom. Legalábbis ha ez a probléma nem oldódik meg, mert rohadtul zavaró.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
#10666?

Valaki próbálja már ki legyen szíves 1024x768-ban, hogy nála is homályos-e maga a játék?

Zó: nem csak az átvezetõk, hanem a játék is! Az a vicc, hogy a játék addig szép, amíg meg nem jelenik az elsõ átvezetõ, de utána a játék is homályos marad. Ez akkor nincs, ha magasabb felbontásban játszok (amit nem szeretnék) vagy alacsonyra veszem a fényeket. (ezt sem akarom)

Gideon Wieth
néhány napon belül lesz 😊 Én meg megvárom a karácsonyt és megveszem eredetibe hogy ne kelljen szenvednem ilyenekkel 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

viszont ahoz meg crack kellene!😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

tarti19
Szerintem is 1.4-es 900,megás patchet kell lekapni és akkor mehet a móka😛

Sziasztok..

Kissé megkavarodtam a dolgokban és szeretnénk tisztán látni..!

Úgye megjelent The Witcher: Enhanced Edition ez 1 ki/be bövitett cuccos.
Találtam még olyat is hogy..
The Witcher Enhanced Edition New Mission Pack
"erröl hallot már valaki hogy ez mi lenne...??"
The Witcher Enhanced Edition Patches
ezekszerint a Enhanced Edition nem 1.4 patch van rajta...??
mert szerintem azt javitaná...?
jól tévedek...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Mármint az átvezetõknél a háttér? Mert az úgy van jól.

Egyébként rájöttem, a patch után a Depht of Fieldet kell kikapcsolni (Mélységélesség...), így máris eltûnik. Ez viszont állítólag kissé bugos tud lenni, és figyelmen kívül veheti ezt.

Érdekes egyébként, a sebességproblémám is csak megoldódott azzal, hogy kilõttem a Frapset (és még pár kisebb háttérben futó alkalmazást). Pedig nem szoktam használni, csak direkt az EE miatt kapcsoltam be. Tehát visszaállt a status quo, minden rendben lévõnek tûnik.

Rövid vélmeény, ha már floodolok:

- az inventory a rendezés, valamint az alkimista válogatás lehetõségével immár elég korrektnek tûnik, engem a szûkössége sosem zavart
- az új arcok kimerülnek abban, hogy már van külön fekete és õsz hajó öregasszony, illyetve bizonyos férfimodellekbõl immár van borostás és frissen beretvált változat - ez végülis nem rossz, csak ettõl még éppen annyira ugyanolyannak tûnnek, lévén direkt a különbségeket kell figyelni, hogy ezek feltûnjenek
- Carmen új kinézete korábban már linkelve volt, nekem a régi szabványarca jobban tetszett; mintha Zoltan karjai nem lettek volna ilyen rücskösek eddig
- a gesztikulációról, érzelmekrõl még nem tudok nyilatkozni, keveset beszélgettem eddig ahhoz, hogy érdemi változás feltûnt volna
- a töltési idõkben semmilyen változást nem érzékelek az 1.3-hoz képest (hivatalos fórumon többen észrevették saját bevallásuk szerint, számszerûen 30%-os gyorsulásról olvastam, a beígért 80% mondjuk eleve mesének tûnt, az 1.0-hoz pedig már eddig is megvolt az a különbség), de nálam már azzal is elég korrekt volt
Nagyon pórult jártam ezzel az egész patcheléssel, bármilyen beállítások mellett szaggat a játék (és néhol én is látok túlzó elmosást). Vagy visszateszem 1.3-mal, és akkor késõbb újra csinálhatom újra a mostani procedúrát, vagy várhatok további javításra. Hosszú jegelés következik, tervezett befejezés elhalasztva.
Nos, sikerült megoldanom. Ahogy az sejthetõ volt, a tûzfal volt a ludas, viszont nem volt elég sem a disable, sem a teljes kikapcsolása, uninstall kellett neki. Tudom, hogy kissé furcsa, de nem elõször esett meg velem hasonló. Comodóról van egyébként szó, tehát mással is jó eséllyel megeshet, ha ezt használja.
Desiderata
Mentett játékállásokat merre találok? konkrétan a 3. fejezet eleje kellene (Witcher EE)
bélanéni
Légyszi valaki segítsen, mert nagyon vártam ezt a patch-et és valami nem gömbölyû.

Az a problémám, hogy 1024x768-ban ha mindent maxra tolok, kivéve a textúra minõséget + fû minõségét (ezek mediumon vannak), akkor az elsõ átvezetõ video után homályossá válik a játék. Olyasmi mintha 1x AA-ra váltana vagy ilyesmi. Ha a fény minõségét Alacsonyra veszem, akkor megjavul, tûéles lesz. Na most ez eléggé zavar, mert ugyan nagyob felbontásokban nem jelentkezik a hiba (1280, 1600), de én ezt a felbontást szeretem a 19-es CRT monitoromon. Ha valakinek még CRT-je van, próbálja már ki, nála is jelentkezik-e a hiba, nagyon kíváncsi vagyok. (1.3-as verzióig ez nem volt)

Gideon Wieth
küldtem PM-et...

Valaki addig... Ha simán letöltöm ezt a verziót az oldalról. Utána mi kell még hozzá h a magyar szinkronon is javítsanak ?? 😊valamilyen nyelvi fájlokat magyaráztatok... És nem eredetiben mi kell még? van crack vagy vvalami... Karácsonyra ígérték meg nekem a spéci verziót szüleim addig ezzel kell boldogulnom 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

zeus89
ezen a TDM verzión starforce védelem van, mert valami orosz verzió, úgy tudom van egy unleashed verzió is ami csak 9 gb de nem tudom ezeket el lehet inditani?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Gratulálok magamnak..!

csak addig kinlodtam a játékkal hogy nem indul!😞

kellene nekem link 1.3 crackhoz..!
tudnátok segíteni ebben...?

Üdv
5k-ért beruháztam én is a (alap)játékra, majd felnyomtam rá az EE patch-t, angol és magyar nyelvi fájlokkal. Kérdésem a következõ: elvileg ez cenzurázatlan lesz, ugye?

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

zeus89
Köszi a gyors választ

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zzeN
igen

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zeus89
Sziasztok, errõl a játékról még nem hallottam :-) ne kövezzetek meg. Most láttam, hogy ma felraktak egy ilyen torrentet az egyik oldalra: The.Witcher.Enhanced.Edition.DVD9-TDM majdnem 12 GB, azt szeretném kérdezni, hogy ebbe benne van a magyar szinkron is? NFO-ba ezeket a nyelveket irja: Language: Russian, English, Polish, Italian, French,
Spanish, German, Czech, Hungarian and Chinese.
Viszont nem tudom, hogy szinkronos-e. Segitsetek, elõre is köszi.

Oks, köszi!

Hali!
Honnan lehet letölteni a magyar nyelvi csomagot az ench.ed-hez?

bélanéni
Ha újraindítom a game-t, akkor éles kép, de a következõ átvezetõ után már megint homályos marad. De az átvezetõk nálatok is homûlyosabbak mint maga a játék, nem?

Hú köszi! Tényleg ez volt a gond. De érdekes, az 1.3-nál ilyen gondom nem volt.

TDU: Sirpi77

rotator
Nálam ilyen hiba nincs.

bélanéni
Végre végeztem a letöltéssel, telepítéssel. Viszont a változatosság kedvéért nálam is van egy hiba. Nem is kicsi. A várban vagyok még, kb 5 percet játszottam. A graf. maxra húzva (ahogy volt) totál homályos az egész kép. Ugye az átvezetõ videok eddig is és most is homályosabbak, gyengébb minõségûek mint maga a játék, de a játék eddig tûéles volt, most meg az is homályos, hiába veszek mindent maxra. Totál nem értem. Ez valami bug lenne? Nálatok ez hogy van?

rotator
Ha a hibaüziben az mss32.dll-re panaszkodik, akkor vedd eggyel lejjebb a hang gyorsítását (dxdiag).

zzeN
a 2. ilyen extra történetnél, amikor egy kõre kell varázsolni, h kinyíljon egy teleport ami elvezet vmi kincshez, ott melyik jelet kell használnom? az elsõnél mondta h másikat próbáljak meg, de nem csinált semmit se...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kösz, de "sajnos" stimmelnek. Igaz, a lengyel pakk még lehetne hibás, de nem túl valószínû.
Leszedtem, egész éjjel ment a gép, mert alig csordogált. Erre felrakom, és úgy elszáll a játék, hogy csak úgy nyekken (a küldetésszerkesztõ szintén). 1.3-ról upgrade-eltem, gondoltam, lehet hogy az bezavart, ezért legyaktam az egészet, újra fel (az eredeti) dvd-rõl, majd megint telepítettem az 1.4-et és ismét elszáll (rögtön, miután teljes képernyõre vált, egy pillanatig fekete kép, aztán a hibaüzi). Az alapjáték megy. Amúgy XP SP3 32bit, Forceware 177.83. Van ötletetek, hogy még mivel próbálkozhatnék? (angol+magyar hangot, valamint a két mellékküldit tettem fel az installal).

TDU: Sirpi77

rotator
Talán korrupt lehet a letöltés? Csináltam sfv-t, ezzel leellenõrizheted:

TWEE_Hungarian_language_pack.exe AA0DE8F8
TWEE_English_language_pack.exe 6AE4CE75
TWEE_Upgrade.exe 0E690748

Sajnos nálam bármit csinálok a tûzfallal, antivirrel, nem segít semmi.

Jakuza: A nyelvi fájlokat külön kell letölteni.
[Jakuza]
Eredeti Magyar verziom van a jatekbol, megtudna nekem mondani valaki, hogy a letoltheto ench. pack tartalmazza a magyar hangokat illetve a magyaritast, vagy sem ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szia! Köszi meg van a hiba.

A tûzfalam megfogta.. már megy is fel, gyönörûen. 😊

Nálam azóta ez a probléma:

Ezt a shotot mondjuk loptam a hivatalos fórumról, csak a sárga békás oldalról átraktam normálisabbra. De ez a problémán nem változtat.

Ebben a topikban merült fel többeknél a probléma, sajnos nálam eddig még semmi nem hozott megoldást.
1. Kattints rá a játék parancsikonjára!
2. Játék regisztrációja (ha ez szürke, akkor passz)
3. Bejelentkezés (login, pass, CD-key)

És igen, nekem is be volt regisztrálva, használtam is az accountomat, de mégis meg kellett ezt csinálnom. Remélem segít.

A neheze utána jön...
Sziasztok!

Egy kis help kellene.

Eredei gameom van.
A telepítésénél kér azonosítót meg jelszót, az pontosan mi is lenne?
Amivel be tudok lépni a witcher oldalon azzal nem enged be.

Más azonosítóra nem emlékszem. 😞
ilyenkor mizu van?

akkor a gugli lesz az én barátom!

végülis a www.witcher oldalon fent van a 1.3 patch onnan letudom szedni de az 1.4 nem láttam még sehol
és akkor honnan keritem meg hozzá a magyar nyelvi filest..?😞

Pedig de. Egyébként nem hajlandó települni, pedig más fájlokat nem tettem a könyvtárba, és a biztonság kedvéért még a feliratokból is csak a szükségesket mertem választani. Most bújhatom a hivatalos fórumot. Super Easy...
rotator
Mert nem regisztráltad anno a terméket! 😄 Most nekem már csak a regisztrációs adatokat kellett megadnom, amikre majdnem nem emlékeztem. 😄

rotator
Nem a játék frissítõjét használtam, hanem a weboldalról szedtem le. Tehát kell az update, ill. az installált nyelv. A többi opcionális.

tehát akkor nem kell a neten keresgélnem hanem a játék inditó menüjében ott van a fissités arra kell klatyintani..és még pluszban lekell szintén szednem onnan a nyelvi filest...jól értem amit irtál..?😊
1.2 változat fent magyar nyelvel és magyar felirattal..!

Most miért kellett megadnom újra a regisztrációs kulcsot? Nem votl egy élmény elõbányászni a CE dobozát, és az az alján lifegõ tartalmat mutató papiros meg is sérült kissé. Most ezen jól felhúztam magam.
Hmm... nem örülök <#gonosz2> Akkor ezek szerint vagy megvárom, amíg lekúszik torrenten az a 20 GB-os cucc, vagy megvárom az 1.4-es patchhez való craket <#gunyos1>