13886
  • grebber
    The Witcher Enhanced Edition Hotfix Patch(105mb)
  • gabesz100
    az EE az alábbi gépen simán fut az alappal nem is tudtam játszani
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem mindkettő - sima alap, magyar és az EE is - megvan: az EE sokkal gyorsabb!
  • Gando
    Csucsu
    Sztetek az enhanced verzsön mennyire lett optimalizáltabb? Mintha hallottam volna ilyesmiről, hogy javítottak rajta...
  • erikn
    Sziasztok
    csak annyit szertnék kérdezni hogy a novellát majd le lehet tölteni valahonnan?
  • jocika
    Mi a problémád? Letöltöd, elindítod, települt, aztán amikor indul a játék kiválasztod.
  • zzattila
    Üdv mindenkinek! Le tudná nekem írni valaki hogy a játék hivatalos weblapján (http://www.thewitcher.com/community/en/adventures/) megjelenő kalandokat hogyan tudnám telepíteni, hogy aztán játszhassak velük? Megköszönném...
  • Bachstein
    Mellékküldetések kinek hogy tetszenek?
    Eddig még csak a Semlegesség árát játszottam végig, kicsit vontatott volt, de a végén a flashback tetszett. Meg végül is hangulatos volt, és megmagyarázott 1-2 dolgot, amit pl mikor néztem a filmet nem nagyon értettem de itt volt róla szó (Law of Surprise pl.)
    Nekem Csőre meg a Csík Csaba hangja tetszett abszolút, nem tűntek unottnak a hangok, de most már én is angolul játszom. Így valahogy feelingesebb.:)
  • MrAndree
    Na erre kíváncsi leszek. :)
    Úgyis épp most viszem az Enhancedet szóval amúgy is fent van gépemen. A harmadik fejezteben vagyok szóval még elleszek vele egy darabig. Meg így már végre bele tudtam nézni milyen szinkronnal. Hát valami szörnyű. Az még hagyján, hogy gyakran magyarban a karakterek által mondott szöveg fele hiányzik /de ez lehet az Enhanced miatt van mert volt róla szó, hogy az angol szöveget bővítik/ de még tele van bődületes félrefordításokkal is. Az meg hogy a szinkronszínészek is gyakran túljátszák a szerepüket már csak hab a tortán. Maradtam az angolnál inkább.
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam vamaiért nem ez jön be az adott címen, de tudom, hogy miről van szó. Ez egy hivatalosan támogatott és reklámozott mod, van már ilyen (The Wedding, szintén Ifritéktől, és készül a Deception). Éppen ezért nem tennék sok pénzt a honosításra. Egyelőre a lengyel szinkronért is összetehetnénk a kezünket, az eddigi modok "hatalmas" méretét tekintve aligha férnek saját hangfájlok bele.
  • Dante73

Így egyértelműbb, azt hiszem.
    Ha minden igaz, a kékkel kiemelt mondat azt jelenti, hogy dec 23.-án le tudod tölteni a kalandot itt! Szerintem a képeslap, és a kaland nem ugyan az. Persze, lehet, tévedésben vagyok, hiszen az angolom, eléggé rossz.
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem is küldték ezt al inket, de ez csak egy képeslap. Elég lenne, ha a kérdéses mondatot idéznéd, mert én nem találom.
  • Dante73
    De ha dobsz egy mélcímet priviben, tovább küldöm neked a levelet is. Be akartam kopizni, de sajnos teljesen html...
  • Dante73
    http://holiday.thewitcher.com/2/en
  • Zóanagyvarázsló
    Ez biztos? Mert e nekem küldött levelükben erről egy szót sem írnak.
  • Dante73
    Hi!
    Tegnap jött egy mél, miszerint 23.-án, Karácsonyi ajándékként újabb, letölthető epizódot kapunk. A link beli oldalon sajnos csak Lengyel, és Angol nyelv van. Remélem, mi azért azt is magyarul kapjuk majd!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen, és viszont kívánom!
    Az EAX okán már a BioShock telepítésekor levettem a gyorsítást háromnegyedre, így nem volt gond sem vele, sem a Witcher-rel.
  • Faterx
    Gratulálok, jobbulást és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

(EAX-ra figyelj oda!)
  • IMYke2.0.0.0
    Megvettem magamnak - 2. karácsonyi ajándékként - az Enchanced Editiont.
    Igaz, térkép kimaradt - majd írok CDProjekt-nek -, de IMÁDOM ezt a játékot!
    A fordítás/szinkron nem 100%-os ["szakmai" ártalomként ezt erősen figyeltem egy ideig], de a hangulat, képi világ és hőn áhított mellékinformációk [novella!!!, útmutató] együtt letaglóztak: ~ 8.000 Ft-ot [két havi spórolás] rendkívüli módon megérte!
    További ilyen játékokat várok, ezerrel :)

Olvastátok, hogy a konzolosok is megkapják a "The Witcher"-t? Átdolgozott irányítási rendszer mellett persze, de a sztori marad.
  • Zóanagyvarázsló
    Egy-két órásak. Nem kell hanyatt esni tőlük, de ha tetszett az alapjáték, akkor érdemes végigjátszani őket, kiderül belőlük pár apróbb, a már simert történethez kapcsolódó "háttérinfó".

A Price of Neutrality azért jópofa, mert Kaer Morhen környékén nézhetünk szét, és a döntéseinkre van keményen kihegyezve (bár a rövidsége miatt a végét többször lejátszva egy alkalommal is megtpaasztalhatjuk a négyféle befejezést).

A Side Effects pedig az alapjáték történései előtti Vizima(i) templomnegyed miatt érdekes. Végül is ebben is vannak eltérő befejezések, de nem ez adja a lényeget.
  • jus
    játszotta már valaki a két extra küldetést?
    érdemes letölteni?
    mennyi játékidőt ad plusszba?
  • Mike at home
    már gondolom a dobozos verzióban
  • Bachstein
    Az EE-ben van egy lefordított Sapkowski novella is, a kézikönyv és útmutató mellet
  • Mike at home
    hogy mi van?
    megjelenik könyvben is?
  • Bachstein
    azokat tartalmazza :)
  • tttttom
    Nekem csak egy kérdésem van az EE-bel kapcsolatba, hogy tartalmazza az összes peccset ami az 1.4-es előtt létezett vagy azokat is le kell töltenem?
  • Bachstein
    Örömmel jelenthetem, hogy a novellát sikerült magyarra fordítani, és így is került bele az Enhanced Edition-be! :)
  • erikn
    köszi
  • Zóanagyvarázsló
    A hivatalos oldalon is van hozzá link. A zászlóknál a nyilakkal lehet nyelvet váltani. Ha az alapjáték is magyar, akkor elég a magyar nyelvi fájlt letölteni.
  • erikn
    hello!
    Nekem meg van az eredeti játék,és regisztráltam is,azt szeretném kérdezni hogy az ENHANCED EDITION-t honnan lehet letölteni magyar nyelven mert én nem találtam meg sehol se.Remélem vki segteni tud.előre is köszi
  • runner78
    Irtam a cdprojekt-nek.
    Sajna valóban elszitáztak lemezt (2 cimkéjét összekeverték.)
    De ez legyen a legnagyobb baj.
    Térképet postázzák. Amugy fen van az oldalukon pdf-ben:
    térkép link
  • Faterx
    Na ezt én is jól megszívtam ma tettem fel az Enh. és mms32.dll hibával lépett ki. Na az a lényeg, hogy vedd lejjebb eggyel a hardw. gyorsítást, indítsd újra, majd ha kilépsz visszaállíthatod, bár eax akkor sem lesz.
  • Batmanci
    Hali.
    Arról esetleg nem szól a fáma, hogy hová tűnt az Enhanced Edition-ból az EAX?
    Olyan, mint egy teleport. Bekapcsolom, és máris a windows röhög előttem.
    Tud valaki megoldást a dologra?
    Kösz, ha válaszolsz.
  • mindero
    Kösz a linket, meg is vettem. Sajnos épp az utolsó könyveket hoztam el úh egyenlőre lefogyott.
  • Celebrau
    Még két dolog:
    A sima változat CdGalaxisnál 4-5ezer között mozog.
    Érdemes megnézni a witcher.hu fórumát ez ügyben mert rémlik valami, hogy sok embernek problémája volt a letöltős-feltelepítős bővítéssel.
  • Celebrau
    Az. Enhanced Edition=Bővített kiadás. Benne van minden. 1.4-el telepíti magát és a bónusz lemezen ott van a két plusz kaland és a szerkesztő.
    Nekem megérte (egyébként neten rendelve 10% kedvezménnyel 7200) mert szerintem jól mutat a polcon. Jó vaskos, illik Tolkien és George Martin könyvei közé. :D
    Viszont a régebbi regisztrált kiadásra is fel lehet tenni mindent, csak le kell tölteni. Mint az vegytek is írta alább.
  • jus
    Ez az EE verzió?
    http://cdgalaxis.hu/PC/15958/witcher-bovitett-kiadas.html

ez már tartalmazza az 1.4-et?

akkor ez most megéri a 8 rugót? már félig lejátszottam kb a játékot... :-(
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam az 1.2-vel elfogadhatóvá vált (házakba, kunyhókba bemenni és vissza pedig nem is kerül már időbe), de elvileg az 1.4 is javít még rajta.
  • Celebrau
    runner78: Én is ott néztem, de most esett le, hogy a simát... Az EE meg külön kategória. :D Köszi!

Zóanagyvarázsló: Nekem kérte.

Jus: Én úgy tudom, hogy az 1.3 oldja meg, ami effektíve az Enhanced Edition.

OFF: De nincs kedvem melózni! :D
  • Zóanagyvarázsló
    Nem lehet, mert így oldották meg, de mondjuk 1.4 (EE patch) óta bőven elférnek az alkímiai alapaynagok nálunk, azóta alig volt iylyen gondom. Egyébként jó ötlet a felvetésed, ennyi "könnyítés" csöppet sem vizezné fel a játékot.