The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A herbarizmust is megtanultd?

zeus89
végül megvettem az eladótól, megtaláltam a fogadó elõtt ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

tarti19
akkor esetleg el kell olvasni és utána már felismri Geralt az adott virágot

zeus89

Errõl a küldetésrõl beszélek :D ... szóval ott van elõttem a kb. úgy kinézõ virág, de hát nem lehet vele semmit sem csinálni ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
A könyvet megvettem ...

tarti19
vegyél könyvet tõle:) Bár megnézem kis könyvbe mert ott le van írva:P
Esetleg a fogadó melletti gyógynövényárustól megveheted õket:P

zeus89
Sziasztok, megint kéne egy kis segitség, a boszorkánynak kéne valami valami virág, valami fehér virág, hogy beadja a szert a kiskölyöknek, hogy valamit kiszedjen belõle az igazság szérummal, az lenne a kérdésem, hól találok én ilyen virágot??? ráadásul 5 tenyérnyit ..

Shiwo
ha mobil-net kell, de nem akarsz új telót, lehet venni usb-s megoldásut.. (kis usb-s kütyü, amibe sim-kártyát lehet tenni)

amúgy nincs valami ismerõsöd jobb nettel megáldva, aki leszedné és odaadná ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dante73
Jaja... Csak regisztrált gémre hajlandó felmászni az 1.4, ill az "ój" grafika.

http://www.freetvmaci.info/

balee4
Eredeti a gamem, a patch telepítése elõtt reggelni kell a játékot vagy mihez kell net?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Minek? Nem kell neki a lemez.

IMYke2.0.0.0
Tudom, nem warez - de az eredeti lemez kopását megelõzendõ a GameCopyWorld-ön már kinn van az EE NoDVD...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hivatalos fórumra tudsz írni, illetve idehaza jelezheted a supportnak emailben vagy telefonon.
bélanéni
Minden beállítást kipróbáltam, és nem akar jó lenni. Annyira gyenge így a kép, hogy ezt a "projektet" asszem bejegelem, nagy csalódás :( Nincs valahol bug-report?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Dante73
Végre sikerült felpakolni. A lemez kopását is megelõzi, a régi, képfájlos módszer. Elkezdtem az egyik új küldit. Nagy volt a drukk, de magyarul szólaltak meg a szereplõk!
A tábor után, beértem Kaer Morhen-be! Végre itthon! Komolyan, mintha hazaértem volna! Túl nagy változást eddig nem láttam, bár az intró mintha sokkal élesebb, élénkebb lenne. Viszont a kikimor harcosokból elegem van. lemegyek a bányába, ezek meg csak jönnek, csak jönnek, és még mindig csak jönnek. Bõ negyed órát gyakom õket, de csak nem fogynak, nem úgy, mint az életerõm. Szép lassan lenullázódik. Rohangálok, mint az õrült, akkor is. Mindegy, elõbb-utóbb, csak sikerül....
Azért kíváncsi leszek Shani-ra. Arról majd rakok be képet, ha odaértem, mikor éjjel meglátogatjuk, és hálóingben van....)))
Tényleg, új küldikben vajon lehet kártyát gyûjteni? A parasztcsaj az elején, úgy elküldött, hogy öröm volt nézni...

bélanéni
Zeusz: van azon a mocsáros részen minimum 3-4 tábortûz is. Ha nem találod, visszahajózol a révésszel a kikötõbe, és ott van egy tábortûz!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

zeus89
Halljátok, kéne egy kis segitség :D ... az elején vagyok még Elsõ fejezet, mikor a bestiát kell megölni a tiszteletesnek, és gyertyákat kell gyújtani az oltároknál. Szóval most olyan 13:00 van és ezeket a gyertyákat éjszaka kell meggyújtani, és a faluba nem tudok senkivel sem beszélni és akivel beszélek is azoknál nem jelenik meg az alvás gomb ... hogy lehet gyorsitani az idõt?

balee4
Az EE gépigénye nagyon megnõtt az alapjátékhoz képest? Anno az alap maxon szuperul futott.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bélanéni
na kipróbáltam, 1.3-as patch alatt tökéletes a játék, semmi probléma nincs. Akkor jöhet a "B" terv. Majd azért beszámolok, lett-e valami hatása ennek a kapcsolónak, meg akkor már kipróbálok több mindent is a CCC-ben, ha azzal nem jön össze.

bélanéni
igen, mehet!

bélanéni
rotator: köszi szépen az ötletet, megpróbálom. Asszem elsõ körben (mivel most telepítem újra az egészet) megnézem, 1.3 patch-el is esetleg nem-e ugyanez van, régen volt már az amikor elõször nyomtam, hátha azóta valami történt a gépemen ami bekavar. Utána mindenképp megnézem ezt a lehetõséget, egyébként épp most telepítettem a CCC-t, sosem használtam mert anno pont ez okozott éppen a Witcher alatt textúrahibákat, összecsíkozta az egész képet.

1.0-ra mehet közvetlenül az 1.4?

Talán itt érdemes lehet nézelõdni.
IMYke2.0.0.0
Köszi, ezt nem vettem észre...
Nos, az oldalon van egy "Story" pont, de én nem õrá gondoltam...
Story

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A hátteret alkotó történetet nem lehet elolvasni valahol? (Tehát, nem a JÁTÉK végigjátszása kellene.]
Tudom, hogy exclusive , de hátha akad valahol olvasható formátumban...

Van "normális" oldaluk is.

A szerkesztõ (D'jinni) még nem olyan régen jött ki, inkább plusz egy-két órás kalandokra kell számítani (mondjuk ezeket én nem erõltetném 1.4 nélkül), amilyenek a gyáriak is - legalábbis én nem hallottam arról, hogy valaki az alapjátékot nekiállt volna moddolni. Szerintem nem is kell.
tarti19
nekem van egy N95-m én nem utálom, bár nem használom ki amit kihozhatna belõle az ember...
amúgy a profilodban a leírások azok mind valósak?

IMYke2.0.0.0
<#finom>

IMYke2.0.0.0
Nekem akkor ment el a kedvem az okostelefonokkal való - gondolatbani - foglalkozástól, mikor már úton-útfélen, buszon, egyetemen mindenkinek polifónikus zene rinyált a bunkofonján... Nem egyszer hittem, hogy valaki valóban hörögve haldoklik, vagy mentõ jön stb...
S azóta gyûlölöm a 900+ (direkt túlzok) funkcióval bíró "ezt-vedd-meg-mert-ez-egy-verzióval-újabb" telefonokat...

tarti19
bár én még nem is regisztráltam be a termékkódomat:P

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információt.
Akkor, fordítási szünetekben, játszom a bûnös úton megszerzett alapjátékkal, s majd egyszer, a sokadik Patch után javított "turbóssal"...

MOD-ok vannak az alapjátékhoz?
A Flash-sel összegányolt Official Site-ot nem is nézem meg...

Dante73
De...<#taps><#integet2>
IMYke!
Bár most EF81-em van, (imádom!) Én is így vagyok vele... Mondjuk, azért a hangokat használom, mikor faterom hív, akkor Darth Wader lélegzik... De a többit nem igazán. Bár, igazán jó 1x-1x a videóhívás, a zene, a videó, stb... Azért nem árt az "új" technika, csak csínján kell vele bánni... Hetekig elvagyok nélkülük, de egyszer egyszer nem árt, ha ott van. Pláne, ha kellene is....

Ha csak a megjelenõ üzenetet kell nézni, olyan volt, kell is lennie. Szerintem csak Witcherre alkalmatlan gépen tartana az tényleg két óráig.
Csak az update-hez kell net. Végülis a legléynegesebb benne az inventory rendbetétele, egyébként eddig sem volt probléma a játékkal. Illetve a plusz nyelvek hozzáférhetõsége cseppet sem elhanyagolható, d eaz már attól függ, hogy milyen nyelven akarsz játszani.
IMYke2.0.0.0
Leia Organa - Carrie Fisher

IMYke2.0.0.0
Nem fogod elhinni: a telefonom sem mai gyerek ---> nem lehet rákötni PC-re... Nokia 11xx mittomén
<3210 után direkt monochromot, nem poliphonikusat kerestem... rühellem, ha zeneszintû zajjal csörög a rinyafon>

tarti19
Ez a nõ nem Lea hercegnõ ?

Dante73
Ha van mobilod, rákötöd a gépre, pár százasért megoldódik a telepítés...

Dante73
Ti kaptatok ilyet? Új játék telepítés, (már nem volt a gépen) felpakolom az EE-t, erre ez az üzi jön ki....;

Amúgy lekaptam a nyelvi fájlokat is, de még mi kell ahhoz, hogy az új pályákat is élvezhessem, illetve minden, az alapjátékon történt változást?

IMYke2.0.0.0
Tehát otthoni internet is kell hozzá?
Akkor végképp kilõve a dolog ---> nincs otthon netem, falusi könyvtárból írogatok...

tarti19
Igen megértelek, nálam is csak akkor lett pénz erre-arra mikor elkezdtem melózni... Witcher nagyon vad és még mindig nagyon vad lesz majd 2 év múlva:P

IMYke2.0.0.0
Eddigi PC-s pályafutásom alatt volt, hogy ennél háromszor drágább játékot is megvettem, de akkor volt munkám...
Most egészségileg lerobbanva nem kellek sehová, így elég rossz anyagi helyzet miatt bizony még az az 5000 Ft is sok tud lenni...!
A nyáron ráadásul elvertem - mert sajnos idõszerû volt - a megtakarított pénzem nagy részét egy pár új PC alkatrészre és annak keretében tudtam beszerezni a kedvenc sorozatom új részét . Azóta nem tudok kiszorítani eredeti játékra pénzt.

Tehát, vagy megvárom, míg már az alapjáték és/vagy az EE változat low budget lesz, vagy megpróbálom életre kelteni a most meglévõ alapot + a hivatalos anyagokat.

S a pénz miatt utóbbit próbálnám meg elõbb...
Tudtok valami megoldási formát?

tarti19
2. chapter már nagyon beindul:P

Az update csak eredeti CD-kulccsal regisztrált játék esetében települ, ezt ellenõrzi a szerveren.

5k most a sima, és 8k lesz az EE. A játékot érdemes nem kizárólag a prológus alapján megítélni, késõbb változatosabb lesz, több szabadsággal.
tarti19
2k-ba vettem vateráról és amint néztem szinte használva sem volt:P
Szerintem sima úgy:P

Sir Quno Jedi
Vedd meg használtan, megéri! Most nincs jobb ebben a mûfajban közelstávol.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tarti19
5K-ba kerül a bontatlan, celofános :)

IMYke2.0.0.0
Nem szokásom álságos beszerzéseimrõl hírt adni, de sajna nekem csak nem-eredeti változatom van... Akkor felejtsem el a hivatalos oldalakról letölthetõ anyagokat?

rotator
Próbáld ki azt, hogy a Catalyst Control Centerben a 3D beállításoknál a More settingsen belül (legalsó) bekapcsolod az Alternate Pixel Center checkboxot (felülrõl a második).

Tök szuper ez a bõvítés. Vizima külvárosába érkeztem és bementem a fogadóba. Megkérdeztem a fogadóst, hogy mi ez a mélabú és elkezdi a tiszteletest meg a vezeklést. Egyszercsak megjelenik egy seprû és el kezd söpörni. Gondolom a vezeklés miatt, vagy mert új seprû jól seper...
Aztán miután végzett, ahogy jött, úgy el is tünt. A fogadós arcán persze semmi meglepõdés...

Kisérteties volt... :-)