13886
  • Zóanagyvarázsló
    Az 1.4 tartalmaz minden javítást. Ha karakterlapon a kurzort a pontokhoz viszed, kiírja, hogy hanyadik szinttől kapod a jobbakat.
  • Munszu
    Köszönöm szépen a segítségeket :)
    És ezüst pontot hogy kapni, vagy x darab bronz pont az egy ezüst?
    MOst ujra teszem a játékot,és fel patchelem az összes patchel, aztán az 1.4-el (Enchanced...)
  • Mike at home
    1-5 gombokhoz vannak rendelve a jelek
  • rosti
    A lefagyás valoszínüleg a video kodec miat van amit már régeben filmnézéshez telepítetél fel..l
    Probáld leálítani vagy divx-et frisiteni vagy valami hasonló az talán segít...
  • rosti
    A növényelket csak akkor tudod leszedni ha megtanultad a herbarizmust meditácio alat 1 ezüst pontére.
    Az inventosi-ba nem is tudod a kardokat elhelyezni csak az övedre tudsz felakasztani meg a hátadra.ha nagyon gyülytögetni akarsz fegyvereker hogy eladd pl 1000-et érü kardokat nem késeket akkor a fogadosnál tárolhatod őket...
    Meteor érceket és runa érceket különbözö ládálban lesznek a kriptákban de vásárolni is lehet ökez kovácsolásál goglalkozo NPC-k nél.
    Kaphatsz jutalomként is ilyet ha legyakod a bokszolokat valamelyik kocsmában aszam valami bob a neve
  • Munszu
    szerk: az 1.4 enchanced edition, tartalmazza a régebbi patcheket is ?
  • Munszu
    Sziasztok,most vettem meg a játékot eredetiben,és nem tiszta jopár dolog.
    Elolvastam a gyogy gazokrol a könyvet,és ki is tanulta, de hogy tudok szedni növényeket,és honnan tudok kovácsoláshoz érceket szerezni?
    Másik kérdésem az lenne, hogyan lehet fegyvert felszedni az inventoriba/bele tenni.
    Harmadik nagy baj ha rögtön enchanted editionra csináltam meg,tölcsem le rá azért a többi patchet?
    És miért lehet az?-> hogy egyszer (miután elégettük leot,és betöltöte volna Vizimát) lefagyot töltés közbe,és egyszer azt írta ki a program hibát észlelt ezért leáll : \.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • IMYke2.0.0.0
    A varázslás nem csak harcban működik - külső válfeletti nézetben például Shift lenyomása mellett megjelenik az egérke, és rá tudod vinni az Aard jelre, aktivvá teszed és után jobb klikk a célponton.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a Szalamandra Rejtekről beszéltek:
    - miután legyőztétek a Szalamandrákat, beszéltetek az egyik főnökkel, megküzdöttetek, akkor megjelenik Alvin.
    - vagy Macska Főzettel (ugye "éjjellátás"), vagy Fáklyával (amit már a játék elején érdemes magunkhoz venni!) megkeresed a fal leggyengébb pontját [elárulom: délkeleti rész], majd Aard-dal kirobbantod.
    Ennyi.

• Tokmag20
    Hello! Én is pont itt tartok! Egyszerűen nem lehet kijönni a barikádból. Én tudok varázsolni, de csak tüzet, mert az a jel van kijelölve, de mivel most nem harcolok senkivel, nem lehet átállítani a jelet az Aard-ra. Remélem tudtok segíteni.
  • vegytek
    nincs mese, regisztrálni kell, mármint ha eredeti a játékod (mert én azt feltételeztem)

EE patch
    magyar nyelv
  • Heuro #11352
    Teneked én ezt nagyon köszönöm! -De hol látom ezt a verz.számot?
    Állati tudatlan vagyok játékok terén ...
  • david18
    nos abból semmit nem értek nem vagyok túl jó angolos.Viszem tovább a játékot és ha meg kell csinálnom a gnóm pajzsos küldetést is akkor így jártam.
  • Zóanagyvarázsló
    Ajánlott művelet: a játék regisztrációja.
  • gereee93
    vegytek mondtad nekem ezt, hogy telepítsem fel az EE patch-el elis kezdtem de amikor rámennék h telepítés akkor kiírja, hogy "regisztráld a The witchert, mielött telepíted a The Witcher: bővített kiadás frissítő lemez programot!". Előreis kössz a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha értesz angolul: www.gamepressure.com - guide szekció.
    Rendkívül részletes leírást olvashatsz. Szerintem, erre is találhatsz megoldást.
    Én az Igni-t megtanultam, amikor kellett. Sőt, kell is barlangokban.
  • david18
    Olyankor mi van ha, elfelejtettem a játék legelején az igni varázslatot megtanulni és a gnóm páncél beszerzéséhez a végén, mikor a követ kell megbűvölni kéne az a varázslat.
    Esetleg próbáljam meg újra játszani onnan mikor Kalstein elmondja h milyen varázslat nyitja ki, hátha mást mondd.Mert volt már iylenre példa ebben a játékban h újra játszottam egy részt és apróságok változtak.Vagy nem is muszály a páncélt beszereznem a végkifejletthez?Vagy betanulhatom máshogyan is a jelet? Légyszives írja meg nekem valaki.
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is válaszoltad magadnak. A Bővített Változat (Enchanced Edition) van meg neked. Ennek a verziószáma 1.45.282 (az utolsó szám ne lepjen meg - a hivatalos oldalon csak 280 szerepel, ez a lokalizáció miatt van).
  • Heuro #11345
    Szevasztok!
    Jézuska nevű egyén hozta nekem a játékot a fa alá.
    Csak annyit segítsetek, hogy honnan tudom meg, milyen verziószámú lehet.
    A legújabb, bővített, szinkronos változatról van szó.
    Az "Options"-ben (Beállítások) sem találok erre utaló jelet.
    Erről van szó:
  • vegytek
    ha a sima kiadás van meg neked, akkor patcheld fel az EE-vel és akkor talán hozzá tudod adni a magyar nyelvet is
  • juhap
    köszi, megnézem!
  • Magh
    Pedig a kohóban van egy csapóajtó, oda kell lemászni.
  • juhap
    Hi mindenkinek!
    Segítséget akarok kérni egy elég buta ügyben. A harmadik fejezetben amikor leszámoltam a szalamandrákkal kijövök a hadiszállásukról meglátom a farkasembert. Az átvezető videóban bevisz egy udvarba, ahonnan nem tudok kijutni. Csak az elhagyott kohóba lehet bemenni, ami a farkasember búvóhelye. A videóban úgy jutottam oda az udvarba, hogy átugortam a barikádon a lezárásnál. De én a játékba ezt nem tudom megtenni, és varázsolni sem tudok, hogy a barikádot leromboljam. A segítséget előre is köszöszönöm.
  • gereee93
    Csá mindenkinek. Nekem a witcher angolul van meg és kéne nekem hozzá magyaritás. ha valaki tud mondani olyan oldalt ahol letudok szedni hozzá magyaritást azt megköszönném.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is van alaplapi (Gigabyte P35), de az SB Live-ot jobban szeretem.
  • Faterx
    Nekem alaplapi EAX 2.0 és most már tök jó. (viszhangok etc)
  • Forcee
    már fölraktam dx patchet uj drivert de még mindig szar de még csak a demoval játszom
  • IMYke2.0.0.0
    Engem inkább az érdekelne, hogy csak a Xi-Fi kártyákhoz jó-e?, vagy az öreg SB Live 5.1-es féle EAX (1)-hez is...
  • jocika
    Az új hotfix jó a magyar kiadáshoz is?
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsánat, nem voltam eléggé érthető.
    Az "EE" = "Enchanced Edition" - bővített kiadás, mely eleve tartalmaz minden olyan finomságot, amit a CDProjekt Red oldaláról az alapjátékhoz le lehet tölteni - azaz az 1.45.282-es Patch-et is.
    Az egész mérete körülbelül 1 GB.
  • Forcee
    a legujabb drivert raktam föl még a gta 4 miatt de mondom minden ojan játékba ien dxet majd keresek de mi az az EE?
  • IMYke2.0.0.0
    Hibaelhárítási folyamat:
    - DirectX, VGA-driver, játék Patch (ha nem eleve EE-d van).
  • Forcee
    nekem is futna fullon de az van h tiszta pixeles a kép elméletileg ojan grafikájának kéne lenni mint a gridnek vagy a mass effectnek de a kristálytiszta kép helyet tiszta hülyén néz ki ojan mintha a felbontás kicsi lenne de nem az :S
  • tarti19
    Van PC-m is amin a Witcher teljesen fullosan fut 1900*1200-as felbontásban:D
  • Dante73
    Vegyé számítógépet....
    (Bocsi, nem tudtam kihagyni. Végre egy játék, amit PC-ről portolnak át konzolra. Igaz, hogy az irányítását el sem tudom képzelni, de nem is az én dolgom, bár az egyik legjobb dolog a játékban. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogyan oldják meg a kontrolleresítést...)
  • tarti19
    PS3-ra már nagyon várom:D
  • grebber
    Jöhetne a 2 rész :D
  • tarti19
    Szerintem nem nagyon van olyan játék amihez ilyen sok, ráadásul szuper kieget adnak teljesen ingyen... a játék minőségéhez pedig nincs mit hozzáfűzni-->kiváló
  • IMYke2.0.0.0
    "Megérkezett a tegnapi ajándékzuhatag közé besorolt Witcher bővített kiadásához a speciális Hotfix, mely rekordok könyvébe sorolható mérettel büszkélkedik (már amennyire egy hotfix nagy lehet), a tartalmas méret természetesen nem csak úgy karácsonyi töltögetésben telik ki, hanem megállja helyét telepítés után is, hiszen az EAX audió-technológia rengeteg felhasználó számára végre hibaüzenet mentesen bekapcsolható, nem kell többé tartani a különböző kifagyásoktól továbbá a blur effektet is eltávolították innen-onnan. Úgy nézki túl teng a jó indulat a szeretet ünnepén a fejlesztőkben és különböző specális tartalmakkal látnak el minket, valószínüleg nem ez az utolsó ilyen szünidei tartalom egy adott játékot érintően."
    [PCGuru]
  • IMYke2.0.0.0
    Mire jó? Mit javít?