13886
  • gabesz100
    Köszönöm a választ. Valahogy meg próbálom ezt is meg csinálni próbáltam tökéletesre de látom ez nem fog sikerülni ahányszor játszom annyiszor egy kicsit más több v.mivel.i2k ,ha te vagy a magyarosító azt külön is köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos én még nem tartok ott - mostanában nincs rá idom:
    [angol nyelvû végigjátszásból fordítom neked, számos egyéni instrukcióval:]

III. fejezet: Diplomácia és vadászat
    ====================================
    A küldetés Vaska-tól kapható, miután befejezted a "Reaping Time" küldetést (a magyar verzióban nem tudom miként fordították, én [meg]"Erõszakos idõknek" fordítanám].
    1. Látogass el az Elõljáróhoz, a Druida Ligetbe! Beszélj vele. Miután a küldetést megkaptad, aki néhány tanáccsal láthat el a küldetést illetõen! [Az egész kihagyható.]
    Ha rendesen beszélgetsz vele, elmondja majd, hogy nem kedveli a Szalamandrákat, mert azok Természet Mágiát használnak ((aka Fisstech)), a saját érdekükben, ahelyett, hogy a természetes egyensúly megõrzésére fordítanák azt. Felkér, hogy hogy hozz neki egy kis hallucinogén gombát, s cserébe olyan helyre csalja neked Rolandot, ahol biztosan meg tudod majd ölni.
    2. Menj a Mocsár Erdõbeli barlangba és egy kis harc után vedd magadhoz a gombát! (Hátul, a barland délkeleti részén van, és teljesen ugyanúgy néz ki, mint bármely más leszedhetõ barlangi növény.)
    3. Miután átadtad a gombát az Elõljárónak, elkészít egy kis csábitalt, majd elindul és ezért kövesd õt a találkozó helyre, ami nem lesz más, mint a favágók tábora! Az Elõljáró lassan jár, ezért légy türelmes vele! Miután a táborba értek, felbukkan Roland is, a díszes kíséretével, és nem tûnik majd túlságosan beszélgetõs kedvében.
    4. Készülj fel egy kis harcra! Az oldaladon az Elõljáró és két wyvern (sárkány) lesz. Utóbbiak az ellenfelek figyelmének lekötésére kitûnõen alkalmasak lesznek.
    Mivel, állítólag az egyik legkeményebb csatával nézel szembe, ajánlott még odakint, a bejátszás és a tábor elõtt menteni egyet!
    A csatában néhány Szalamandrával, Rolanddal, és 2 kikimore (?) harcossal nézel majd szembe!
    Roland a halálakor eldob egy Titkos(ított) Dokumentumot, egy Királyi Levelet, egy tekercset és más egyebet.
    A kapható Tapasztalati Pont: 1000.
    - Ha Rolandot megölted a Szalamandra bázison: a küldetés véget ér, átkutatod Rolandot és 1000 Képesség Pontot kapsz.
    - Ha az Elõljáróval együtt mûködve ölted meg Rolandot, akkor még beszélned kell az elõbbivel, hogy a küldetés véget érjen és 6000 Képesség Pontot kapsz. Emellett, még lehetõség van a Szalamandra Bázis megrohanására és kifosztására.

FONTOS: Ez a küldetés a Witcherek Titka küldetést is frissíti.
  • Mike at home
    nekem sem kérte, soha
  • Zóanagyvarázsló
    Talán idővel kérni fogja ;)
  • gabesz100
    Sziasztok lenne 1 kérdésem a mocsári barlangban találok egy hallucinogén gombát azt írja hogy küldetési tárgy az elöljáró kedvence de soha nem kéri még utalást sem találok rá lehet hogy nincs ilyen küldetés ? de akkor mi az a gomba?
  • marci555
    Köszi sikerült megoldanom!
  • Zóanagyvarázsló
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudod elmondani Raymondnak, hogy a többi a 9 már megvan, és mennél a toronyhoz?
  • marci555
    Helló!

Vki aki már végigvitte a játékot segítsen! ( a többiek ne olvassák el).

Az utolsó szefírát sehol sem találom. Ez a véletlen megtalálos darab. A küldetés mutatását ha bekapcsolom akkor a detektív házára mutat. Ott nincs sehol. A karakternél már csak azt mondja hogy öljem meg kosvelőt, de nem akarom mert már kinyomoztam hogy nem ő a bűnös. A detektívről meg sejtem hogy ő javed. Szal az a pont csak villog a háánál de a szefíra sehol.

Jah és ha lehet akkor úgy segítsetek ,hogy nem árultok el semmit a folytatásról. Igaz egyszer már a kereskedőnegyedig eljutottam de már totál homály.

Köszi!
  • Munszu
    oké, köszi :)
    Italokat fojamatosan gyártom^^
  • IMYke2.0.0.0
    Vizima külvárosában legjobb esetben is 2-3 darabot találhatsz (vörös és kék meteorkő) - s mivel ugye sok pénzed nincs, ezért még vásárolni sem tudsz, hogy meg legyen a 3 különböző típusú.
    A kardoddal most - főleg ha nem váltod holmi gyengébbre - bőven el tudsz bánni a rád rontókkal [A Bestia érdekes lesz... a döntésedtől függően ott lesz segítséged, de a kardod + ital fontos.]
  • Mike at home
    majd
    légy türelemmmel
    még sehol nem tartasz a játékban
  • Munszu
    hmm akárhogy nézem,keresem kutatom, de még mindig nem tudom érceket honnan tudok szerezni kard kovácsolásához, mert az a törp mondja nekem hogy csinál,de alap anyagot nem bírok szerezni :(.(Még vizima külvárosába vagyok, szoval még nem jutottam be 'pestis' miadt...
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Tokmag20
    Köszi, már sikerült, jól eltemette.
  • tarti19
    Kis oszlopokkal nem kell foglalkozni:P Futás a kijárat felé, majd megfordulsz s mikor úgy közepes távolságban van a királynő tőled egy beomlasztod a falat s így pont eltemeti a drágaságot a törmelék:P
  • Tokmag20
    Hogyan kell az oszlopokat úgy eltalálni, hogy elsőre ledőljenek? Nem mindig sikerül, ilyenkor utólér a királynő és végem van. Ha sikerül 3 oszlopot lerombolni utána merre kell menni, a sok kis oszlopot egyesével kell ledönteni? mert nekem nem törik össze egyik sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már lenn vagy: Macska elég + a csoportos harc (c)... Azonnal a főnököd támadd!
  • Tokmag20
    Nagy gondban vagyok. A szalamandra búvóhelyen vagyok, amikor Azarral és a Professzorral kell megküzdeni. A professzorral van két kikimór harcos is. A probléma ott kezdődik hogy csak egy hóvihar főzetem van és 2 macska, de azokkal nem sokra megyek. A hóvihar jó lenne, de mégis kevés. Mit tanácsoltok? Ti mivel győztétek le?
  • Munszu
    Jaa de csak a semlegesség áránál...
  • Munszu
    Szerk: Feltettem azt az Ea Hotfixet, és nem javított semmit,ugyan úgy ojan hang van mintha nagyokat nyelne valaki,ojan hang van ha beszélnek :\.
    De ez a grafikai hiba nem értem mitöl léphet fel, hgy az a 2 ember ijen kockákbol áll:s.
  • Munszu
    Köszi, erre rá lesek,de azt nem értem miért van grafikai hibám,bár talán ez még azt is orvosolja, remélem:)!
    Bár ha a rtendes hosszú sztorit akarom végig tolni , ott minden jó,maxnéha ha ki lépek, ijet ír ki a "witcher hibát észlelt ezért leál",de kilépésnél már lényegtelen!
  • IMYke2.0.0.0
    A DXDiag-gal a karácsony utáni Patch-ig az EAX-hibát lehetett orvosolni.
    Most már nincs szükség a DXDiag-ra, lejjebb a Patch linkje!
    Így megszűnik a hangcsúszás, akadozás és némaság.
  • Munszu
    Enhanced Edition-ra csináltam meg, leszedtem a frissítést,és mellé a magyar cuccot is,és ugy tettem fel, őő dx diagba mit állítsak be,és az mit befojásol ha át állítom?
    De az a 2 ember nem tom miért ijen 'kockás'.
  • Zóanagyvarázsló
    Enhanced Edition vagy a normál kiadáshoz töltötted le, milyen nyelvűek? DXDiagban lejjebb vetted a hangok hardveres gyorsítását?
  • tarti19
    nekem csak a 2000 orenes bónuszküldetés volt meg eddig:) Igaz ott nem sikerült teljesíteni, mert az a keci 3000 orent kért:D Persze levágtam őket:P:D
  • Munszu
    *szerk : bonusz küldetést
  • Munszu
    Segítsetek :'(
    Ki akartam probálni a semlegesség ára nevü nevü bonusz küldetésre lestem volna rá, de a hangok rosszak szoval ijet hallani csak mintha valaki nagyokta nyelne,kép teteje beszokot fagyva lenni, játék közbe meg jó,ha nincs video,aztán ha tovább megyünk ott egy csaj emg egy hapsi egész feje,és teste kockás,a többi emberé meg jó,de miközbe beszélnek hangjuk nincs.(feltettem a legfrisebb video kártya drivert,mondjuk hangkártyát nem de nem hiszem az javítana a dolgon.
    Ez miért lehet,mit csináljak ?:s
  • tarti19
    :) Nem értelek:P + szalamandra brosst megveszi tőled 150 orenért a 2. fejezetben:D
    _Nem tudod már akkor ezt megcsinálni:(
  • Tokmag20
    Kár, hogy nem tudtok segíteni. Akkor a 3. fejezetben már nem jön Leuvarden a gáthoz? Hogy adjam oda neki a szalamandra brossokat? Ez a küldetés a 2. fejezetből van. Na majd lesz valahogy. Megyek mert állítólag kirabolták a bankot.
  • tarti19
    Sigfried nem fog csatlakozni, mert megbántottad, szal irány a mocsár s Yeavinnel beszélned kell:D
    Továbbra sem vágom milyen gát:) Mivel majd a Narakortban kell találkozni s onnan fogtok elteleportálni... de többet nem mondhatok:d
    Noha megjeygzem, most úgy felspanoltál, hogy hétvégén lepucolom a gépem s feldobom megint a Witchert:P
    PEdig PS3-ra is elvagyok maradva játékokkal, de eza minőségi stuff nem várathat magára:D:D:
  • Tokmag20
    Igen, már a 3. fejezetnél tartok és nincs a gátnál. De a Narakortban már nem lehet vele erről beszélni. Lehet, hogy úgymarad ez a küldetésem?
  • Tokmag20
    Már sokszor voltam a mocsárban. Most éppen meg kell győznöm a lángoló rózsa rendjét vagy a másfajúakat a mocsárban, hogy csatlakozzanak a szalamandra leküzdésében. Ezt Leuvarden mondta. Sigfrid nem akar csatlakozni pedig már megöltem a beszélő goult a temetőben.
  • tarti19
    :) Rájöttem mi a baj, 3. fejezetről van szó, amikor már a Narakortba van fogadás:P
    Szal akkor nem vágom:D 2. fejezetben van a gátnál a fószer:)
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem is napszaktól függ talán reggel vagy délelőtt megtalálod. Addig csinálj mást, és kukkants be gyakrabban a gáthoz, amikor többé-kevésbé útba esik.
  • tarti19
    Az érdekes lenne:) Ha mástól kapnád (vásárolhatnád meg) azt a tárgyat ami feltétlen kell a fő szál továbbhaladásához:P
    Mocsárba még nem voltál át ugye?
  • Tokmag20
    De nincs a gátnál, már többször is néztem. Nem lehet h azt a küldetést máshol megkapom? De akkor nem kapom meg a fizetségem.
  • tarti19
    Emlékeim szerint napközben a gátnál van, mivel majd 1 küldit s egy tárgyat tudsz majd tőle felvenni:D
  • Tokmag20
    Üdv! 3. fejezetnél tartok, és még nem teljesítettem egy olyan küldetést, hogy körözés. Ebben olyan fázisnál tartok, hogy szereznem kellett Leuvardennek 3 szalamandra brosst, ezt meg is szereztem, de Leuvarden nem tartózkodik a Gátnál.(a naplóban azt mutatja, hogy a gáthoz kell mennem) Igaz, hogy az Új Narakort fogadóban megtalálom, de ott a beszélgetésben nincs olyan lehetőség, hogy elmondjam neki, h megvannak a szalandra brossok.
    Mit tegyek?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem siet, kompenzálni tudja azzal, hogy éjszakánként rengeteg Bargesztet és Ghoult lenyom, még Vizima előtt - ezért nem jár XP büntetés.
  • Munszu
    Okés köszi:), na most megyek is kicsit játszom :), thx a segitségeket,majd jelentkezem:)
  • rosti
    Még anyit a pontgyüjtéshez,hogy ha meditálsz és elosztod a pontokat akkor a szörnyekért kiseb tapasztalat jár.Ha gyorsan akarsz fejlödni ezt tarsd észben...