13886
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, mint már annyiszor, senki sem tudja elhinni, hogy nem szarkazmus, rossz és öncélú írásokat engedek meg: segíteni akartam, a sajátso iróniámat pedig fogadd el :)
    Sértegetni nem szoktam embereket - rettentő kevesen tudják kihozni belőlem az állatot -, így elhiheted: nem hordtalak le a sárga földig :)
  • Zóanagyvarázsló
    Másnál pedig olyan játék fagy le, amit te hiszel a saját, egyszemélyes példád alapján stabilnak. Tehát egy nem reprezentatív tapasztalat alapján általánosítasz, ami nagy divat, de nem éppen érettségre vall.

A hotfix tudtommal az EAX kapcsán felmerülő problémát javítja, de a DXDiagbeli állítgatás is segített abban is. Ez utóbbit megtetted? Sokaknak ez oldotta meg a problémáját (nekem mondjuk erre sem volt szükségem), minden második hozzászólásban meg van említve.
  • Heuro #11441
    Te nem játszol velük?
  • Szeszmester
    Akkor játssz amerikai játékokkal.

kthxbye
  • Heuro #11439
    Persze ... értem ... MINDEN más program/játék remekül fut, csak és kizárólag a vicser nem.
    Természetes, hogy én és a gépem, és a tudatlanságom az oka.
    Hát hogyne érteném.
    Igazán köszönöm az okosságokat.

Zónagy:
    Amerikai még nem fagyott le.
    Hotfix nekem minek kéne?
  • Zóanagyvarázsló
    Vagy letöltöd innen legálisan az új javakat... A különböző nyelvi fájlokat is letöltheted, de ha alapból magyar a játékod, akkor a magyar fájl mindenképpen kell, ha váltasz angolra, akkor is.
  • The Protector
    Valaki felvilágosítani.Nekem megvan a sima witcher eredetiben.Viszont kijött az új verzió és marad a warez.Vagy fel tudom tenni a warezos enchancedet a játékomra vagy egyben jött ki újra a játék amiben bele van építve az új verzió?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bántásból, de ez inkább user error szagú...
    Kétszer drágább a géped, mint az enyém, és az enyémen vígan rohangál a The Witcher, 8-10 másik játék társaságában - köztük a Quake 3, Gears of War, Test Drive Unlimited, Dungeon Siege 2 Deluxe, Nikopol...

Egy jól karbantartott rendszerrel sosincs gondja az embernek - ha megadja mindazt amit kér, és azt is, ami az adott programnak szükséges.

Jelen esetünkben: ha a The Witcher EE van a gépeden - szó szerint semmi miatt nem kell(ene) aggódnod, mert abban minden eddig megjelent javítás benne van. Ergo: nem a játék a hibás.

A DirectX Diagnosis: Start - Futtatás - dxdiag - Hang - Hardveres gyorsítás: normál - OK és kész.
  • Zóanagyvarázsló
    Többet lengyel származású program egészen biztosan nem kerül a gépemre.

Mi lett volna, ha amerikai gyártmányú játék fagy le? :) (Velem már megesett...)

Egyébként a legfrissebb hotfixet feltetted, vagy visszavetted a hardveres gyorsítás a DXDiagban?
  • Heuro #11434
    Elkiabáltam ... jött egy barlangos jelenet, sok lénnyel, meg aztán kiki mór királynővel ... lefagyott.
    Hát ha ilyen gépen nem megy:

Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS4
    Proc.: Intel Core2 Quad Q6600 2,4 GHz (3 GHz)
    Videó: MSI NVIDIA GeForce GTX 260
    RAM: 4 GB
    Táp: Corsair PSU-520HX

... akkor csak egyet tudtam lépni: uninstall.
    Többet lengyel származású program egészen biztosan nem kerül a gépemre.
    Pedig ez lett volna az a játék, ahol megszerettem volna az RPG műfajt, mert eddig valahogy kimaradt az életemből.
    Ráadásul Karácsonyra kaptam ... dupla sux ...

Nnamind1.
    Van más
  • Heuro #11433
    Ez is működik, meg a szaggatás is megszűnt.
    Sőt, annyira működik, hogy szaltót csinál a levegőben! Őrült jó köszi!
    Érett már egy újratelepítés, mert kevés volt a hely, vettem nagyobb merevlemezt.
    Ha már újratelepítés ... gondoltam felteszek néhány segédprogramot, amit mellékeltek a hardverhez.
    Így is lett, ezt a kettőt tettem fel:

Játék indít, grafika fullra, hangoknál az EAX lelőve ... és láss csodát!
    Olyan rezzenéstelenül mentem át a jelzett, majd egy későbbi bugos pályán, mint kés a vajban.
    Hurrá!
    Majd hétvégén elkezdek matatni (előtte ezt a formációt lementem Ghosttal), hogy végül mi szúrja el olyan szaggatósra ...
  • Heuro #11432
    Köszi! Este próbálom kifele.
  • Mike
    1. tűz
    2. dupla előre, amivel előreszaltózik
  • Heuro #11430
    Feltettem ide
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://fejedelem.hu/alkalmi_video/witch.wmv
    egy videót az ominózus részről.
    Ami még érdekelne vele kapcsolatban: mint látható, időnként a szövetséges(ek) nagyon rossz helyen tudnak álldogálni. Van valami mód az odébb hessegetésükre?
    Nekem csak az jön be, hogy elszaladok messzebbre, akkor utánam jönnek.
    Na de ahol nincs hely elszaladni?

• Mike
    akkor te tedd össze a kezed
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem teljes játékidő alatt (70-90 óra?) kétszer lépett ki, gyakorlatilag az 1.1-es verzióval kezdtem (majd fokozatosan 1.2, 1.3), a negyedik fejezet eleje óta pedig 1.4. A két extra küldetéssel egyáltalán nem volt ilyen gondom.
  • Heuro #11427
    Na még1x a lefagyásról/kilépésről.
    Most a változatosság kedvéért nem kilép. hanem lefagy.
    Egy bizonyos pályán nem is tudok továbbjutni. (Csak illusztrációként: a FarCry 2, STALKER Clear Sky pl. fullon simán fut)
    Ott vagyok, mikor (2. fejezet) jön egy üzenet, hogy Vivaldi bankját megszállták a terroristák.
    Én az egyik lehetőséget választottam a továbbhaladásra:

SPOILER!!!!
    Mégpedig azt, hogy segítek a tündéknek megmenekülni. Akkor kértek, hogy tisztítsam meg velük együtt a csatornát. Tehát van 5 tünde, én, 2-3 kikimór harcos, 3-4 kikimór munkás.
    Harcolunk, harcolgatunk és szinte milliméterre és másodpercre ugyanott lefagy.

SPOILER VÉGE!!!

Végül feltettem a játékot Vista alá, ott ugyan döcögve, de át tudtam menni.
    Így kérném szépen -értelemszerűen- azokat, akik ezen a részen túl vannak már, hogy jelezzenek: nekik is volt e valami ricegés itt.
    Köszönöm!
  • Heuro #11426
    Köszönöm kedves kiigazításodat, és elnézést kérek, ha nem voltam teljesen világos!
    Már az elején sem lepett meg a dolog, csak bosszant felettébb, ahogy azt az előbb leírtam.
    De majd jól arculatot váltok, és én leszek az egyetlen vicser, akit össze-vissza fognak puszilgatni ...
  • Heuro #11425
    Hát igen ... pont így gondolom, ezért is fura ez a fajta vonalvezetés.
    Ha reálisan döntesz, akkor szemét vagy, utálnak.
    Ha berohansz az égő házba a szőke kislány kedvenc babájáért, akkor ünnepelnek 5 percig, majd ennek leteltével utálnak ...
    Elég sux ... valóban.
    Kiváncsian várom a további küldetéseket ennek ismeretében.
  • Mike
    no igen, de nem ilyen jelentéktelen semmiségekre kéne alapozni a játékot
    másfajú vagy, rühellnek
    miért ne rühellnének, az emberek buták
    a tiszteletes meg mint egy középkori inkivizitor, megérdelmelték amit kaptak
  • Zóanagyvarázsló
    Kissé félreértettelek, mert az eredeti hozzászólásod szmájliai, szavai arra engedtek következtetni, hogy nehezen éled bele magad ebbe a helyzetbe, meg vagy lepődve, ezért nem tudod kezelni sem. Mindenesetre a többiek jól mondták, csak megerősíteni tudom: szörnyvadászként nem a beszólogató emberek megleckéztetése a dolgod. Az a lényeg, hogy egy RPG-ben az eljátszott szereppel kell azonosulni, mivel itt kötött karakterrel indulunk, sok értelme nem lett volna, ha a civilek mészárosává válhatunk. (Bár néha még erre is van lehetőség...)
  • Heuro #11422
    Semmi meglepőt nem mondtál, semmi új infót, segítséget nem adtál, de köszönöm figyelmedet!
    :-)
    Ugyanis -ha nem olvastad volna elég figyelmesen- azt kérdeztem, lehet e időnként móresre tanitani az utánam kiabáló lüttyőket.
    Megírták, hogy nem, tudomásul vettem.
  • Heuro #11421
    Akkor ezt elqrtam :-))
    Ha jövőre játszom megint, fordítok a cselekményen, köszi!
  • szucsy89
    franc, tudtam h nem kellett volna elolvasnom, még nem járok ott:(
  • IMYke2.0.0.0
    Vizima városában a Witcher-ek nem közkedveltek.
    A külvárosban könnyebb volt "jó" hírnevet szerezni.
    Azzal, hogy a külvárosban
    ---- élmény rontás veszély! ---
    megölted a Tiszteletest és társait

---- élmény rontás veszély! ---
    tetted, amit, így a Városban a híred még rosszabbra fordult.

Én csak most jutottam el a városba. A kukorix-os csatornás akciózást megcsináltam, most megyek vissza a gyűrűért.
  • Zóanagyvarázsló
    Mondok egy meglepőt: egy witchert, egy mutánst alakítasz a játrékban. Ez látszik a külsődön is. Az emberek pedig lenéznek ezért, a nemesek még inkább. Ez egy ilyen világ.
  • Heuro #11417
    Ezt a leghatározottabban visszautasítom!
    Nemáá ...
    Miféle sértegetést válthatok ki azzal a viselkedéssel, hogy haladok Triss házától a Templomnegyed kapuja felé?
    És 10 járókelő közül 8 tesz valami sértő megjegyzést.
    A döntésem nem lehet más, minthogy odaérjek ahhoz a ki*** kapuhoz.
    Ez miféle környezeti hatást vált ki?
    És ez sok-sok-soxor van így, gyk. akárhányszor kiteszem a lábamat az utcára.
    Anélkül, hogy bármelyik karakterhez odamennék.

Ezt a pletykás némbert előbb is mondhattad volna , sajna a külvároson már rég túlvagyok.
    Van még ilyen pletyizsák, amelyik jóhíremet bírná terjeszteni?

De azért felkészülök a "gabesz100" és "Bachstein" fórumtársam által vázolt jövőre is :-))
  • IMYke2.0.0.0
    A lehető legfontosabb:
    A sértegetéseket TE váltottad ki a viselkedéseddel. A döntéseid hatással vannak a környezetedre is.

Példa:
    Játék elején, Vizima külvárosában van egy asszonyság, aki imádja a virágokat. Na, vele naponta beszélj és adj neki egy virágfajtát! Cserébe mindig kapsz (sárga) rózsát! Mivel asszony, pletykál - jó híred kel.
  • szucsy89
    de elvileg azt írták hogy az Enhanced Editionben ezt orvosolni fogják...ezért is nem értem..:S:S: nah mind1, nagyon idegesítő, főleg ha fél óránként csinálja...
  • Bachstein
    szokj hozzá :D
  • gabesz100
    Játssz a Tele tabikkal. :-)
  • Heuro #11412
    Viszont lenne egy kérdésem.
    Ha spojler, akkor úgy kérném a választ - ha van.
    Szóval:
    jövök, megyek, és állandóan sértegető megjegyzéseket kell zsebrevágnom.
    Időnként már nagyon tele van a tököm vele, de nem tudok fegyvert rántani , pedig néhány elvakult surmót szivesen megleckéztetnék

Az egész játékban ez lesz?
    Merakkor tabletták után kell néznem ...
  • Heuro #11411

Ez nagyon jó ... ezt csinálom már egy ideje.
    Az első fejezetet simán vettem, aztán a másodiknál elkezdett kilépegetni ... én meg mentegetni.
    Már nem is keresem az okát ... gép nagyon rendben, játék eredeti, driver legújabb ... innentől nem foglalkozom a dologgal.
  • szucsy89
    ehh hát igen ha nincs más ez marad
  • Mike
    sűrű mentés
  • szucsy89
    arra a problémára hogy a játék random módon gondol egyet és kidob az asztalra van megoldás?
  • Mike
    mit ir róluk a szörnyhatározó?
  • Bachstein
    ezüst, gyors stílus, vámpírelleni olaj? bár ez utóbbiban nem vok biztos.
  • Tokmag20
    Helló!
    Az alpok ellen mi a legjobb fegyver? Ott tartok, amikor Berengarral vagyok az alpok ellen. Mindig elkábítanak, nem tudok ellenük harcolni.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
    Igen, én vagyok :)