13886
  • blur55
    a játékban lévő gyűrűk jók valamire? oh és még valami, azok a földből kinövő növények valami 'c'-vel kezdődő akármik ellen van valami hatásos módszer?
    most vagyok ott hogy a köveket vissza kell tennem a helyükre a mocsárban, hogy a torony ajtaja kinyíljon, de ha egy ilyennel találkozom akkor nagy eséllyel kinyír szóval valami ötlet? tipp?
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen érdekel.
    Meg kell(ene) élni valamiből :)
    A hivatalos fordításaim sajnos kevesek ehhez.
  • The Protector
    Jah.És amúgy vmi játékfordítói állást nem tudsz magadnka szerezni?Mert profi vagy benne az tuti.Beszélek bátyámmal mert ő szinkronizálni szokott és volt neki haverja jó angolos és beszervezte mozifilmeket fordítani.Játékban is szinkronizált szal annyira nem áll tőle távol a dolog.Persze ha téged érdekel.
  • The Protector
    8mb-os netem van szal nincs vele gond.
    Amúgy imádom a witchert.Ultrajó játék.És hosszú,nekem legalábbis.
  • IMYke2.0.0.0
    Angolul se rossz.
    Azonban, könnyedén és legálisan varázsolhatsz belőle magyart - ha letöltöd a 900 MB-nyi anyagot [jó neted gondolom van].
  • The Protector
    Köszi a válaszokat.Nekem rengeteg eredeti gamem van.Tényleg sok.Viszont max 5 ezerig veszek mert azmár sok.Viszont az ubosoftnak kegyetlen jó akcióik szokott lenni.Legtöbb gamem ubisoftos.

A Witchert ajándékba kaptam de picit savanyú volt a szőlő mert tudtam h magyarul is van nekem pedig angolul lett meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt szegény vagyok - nem vicc -, de fél év alatt össze tudtam kaparni a hőn áhított 3 darab eredeti játékra pénzt.
    S ez köztük volt. [+ BioShock és Gears of War PC]
    7199 Ft-ot megért.
    Persze, lesz ez még olcsóbb is... de addig már nem bírtam várni.
  • Zóanagyvarázsló
    Elolvashatnád, amit írunk neked, elvégre válaszokat vársz, nem?

Az eredeti angol verziódat is tudod upgrade-elni, magyarrá tenni. De ha mindenáron máshogy akarod megoldani, akkor olvasgasd el ott, hogy mit töltesz le! (Hint: Az EE már tartalmazza az összes nyelvi fájlt.)
  • Prince23
    8000 ft körül van a bővített változat.
  • The Protector
    Aha.De én most olyat töltök h két dvd-s.Angol.És tartalmazza az enchancedet.Azt le fogom tudni magyarítani?Vagy nem?Ja és mennyibe kerül a game most magyarul enchanceddel együtt?
    Bocs a warez kérdésekért.
  • Prince23
    Majd a termékkulccsal kell aktiválnod, h letudd szedni a magyar nyelvi fileokat.
  • Zóanagyvarázsló
    Angol eredetire le tudod tölteni ingyen, és az angol nyelvű fájl mellé (ez fontos, mert kell az is, ha ez az anyanyelve a te játékodnak) letöltheted szintén ingyen a magyart is.
  • The Protector
    Hy.Warez magyar witcherre le lehet szedni az enchancedet?És az enchanced az inygenes vagy fizetős.Nekem angolul van meg eredetiben.Nem warezhuszár vagyok.
  • szucsy89
    :ASDFasd_fas-f_f-asdjfsadöf?d-fdsDdddddddddddd
  • Count Adyn
    Jajj:DDD Mondasz valamit:D
  • Cowek
    Csak az asszony kicsit furcsán nézi a cetlijeim amikor rá van írva hogy piros kesztyű, gyűrű a kurvának, tej a fogadós csajnak stb
  • Tokmag20
    Én semmi ilyenmiről nem tudok.
  • Cowek
    Lehet a játékban valahol kézi jegyzeteket írni?
    Valami napló félére gondolok ahová magamnak jegyzetelhetek...
  • blur55
    igen igen már megvan - csak érdekes volt, hogy a harmadik szint elérése után ajánlotta fel először a fejlődést - amikor már volt 15 pontom amit szétoszthattam (:
  • Zóanagyvarázsló
    Meditáláskor tudod elosztani a kapott pontokat. Kikapcsoltad, hogy a játék jelezze az új dolgokat? Mert elvileg az ember szájába rág minden ilyesmit.
  • blur55
    kösz már sikerült - már csak a karakterfejlődés érdekel, mert már 3as szintű vagyok, de nem tudom mi történik és hogyan eddig semmibe se nyúlhattam bele és ez furcsa...
  • Prince23
    Lehet. menj fela witcher honlapjára és töltsd le anyelvi fileokat, akár németül is játszhatod. és majd az opcióknál állítsd be a nyelvet.
  • blur55
    hi!

megkaptam karácsonyra a witchert, de magyarul. sejtem hogy kb én vagyok az egyetlen aki angolul szeretne vele játszani, így a kérdésem az, hogy a magyar verziót lehet valahogy angol hanggal játszani vagy nem? esetleg ha letöltöm az angol verziót, akkor felülírok valami file-t vagy nem is tudom, szóval ha van valakinek valami ötlete akkor ne kíméljen

kösz
  • Tokmag20
    Köszi rosti! Már sikerült!
  • JaSoN HuNTeR #11459
    nekem tökéletesen fútot.
  • rosti
    Azokat kell legyakniakik nem mozognak el a helyükröl és a várnál menny fel a bástíára...
  • Mike
    át ne állítsd az audio hardver gyorsítást, sose higyj el senkinek semmit, aztán még szólj is be, így az igazi, grat
  • Dante73
    Nekem ez a hsz segített.
  • Zóanagyvarázsló
    Én okoskodtam, emellett próbáltam is segíteni. Tehát akkor az a köszönet, hogy bekaphatom? :)

Egyébként ez azt jelenti, hogy sikerült megoldódani a problémát?
  • Heuro #11454
    Azok, akik okoskodtak, bekaphatják.
    Akik megértették a problémát, és segíteni akartak, azoknak köszönet!
  • tarti19
    mindig ALinát kell ütni érte, s fényesen csillog ott a terep:P
  • Tokmag20
    Üdv!
    Alina tükreit hogy kell összeszedni??? Azt tudom, hogy meg kell ölni a délliderceket és utána a maradványokban van a darab, de már volt hogy megöltem többet, mint ahányat a térkép mutat és nem volt mindegyiknél tükör. Már többször is próbáltam. És rossz, hogy a nyomonkövetés bekapcsolásánál mindig a vár melletti részt mutatja először és ha azt megölöm nem ugrik át a következőre.
  • IMYke2.0.0.0
    Heuro: Nekem konkrétan a sima (feltört) "The Witcher" esetében szükség volt a hardveres hang gyorsítás lejjebb vételére [SB Live! 5.1].
    Az eredeti, dobozos The Witcher E.E. telepítése után, azonnal kipróbáltam visszakapcsolt gyorsítás mellett elindítani: gond egy szál se. Azóta is szépen kocog a gépen.
  • Prince23
    Lol
  • Mike
    "aki egy kicsit is ért a számítástechnikához" az alapból tudja (tehát nem csak ennél a játéknál), hogy le kell vennie a windows-os hardveres gyorsítást a hangnál, sőt azt is tudja ezt hol kell megtennie,
    és alapból tudja, hogy nem tesz fel semmiféle codecpackot

szépen megkérnélek, hogy ne hisztizz itt
    ha akarsz játszol a Witcherrel, ha nem akarsz nem, nem nekünk teszel vele szivességet
  • Mike
    nem baszták el, max nálad nem megy, ki tudja éppen milyen okból
    vegyél egy xbox-ot és játssz azzal
  • Zóanagyvarázsló
    Nem én kevertem ide más játékokat, te keverted ide az összes, akár jövőbeli lengyel fejlesztést. De legyen, elfogadom, ez biztos csak valami túlzás akart lenni részedről, ha fölösleges is. Hidd el, nem rosszindulattól telve akarok kötözködni, de tényleg kár kategorikusan ilyesmit kijelenteni.

A hardveres gyorsítás visszavételét pedig már sokaknak ajánlottuk a hasonló problémákra, és be szokott válni. Mint mondom, erről szól a topik. Persze feltétlezhetjük, hogy csak hazudnak, amikor megköszönik a segítéséget, és örülnek, hogy működött a megoldás, de én nem mennék el eddig. Tehát ez felfogható a topik kollektív gyakorlati tapasztalatának, mely az elmúlt X oldalon dokumentálva is van.

Egyébként találkoztam már nem egy játékkal, mely szintén igényelt hasonló megoldást. És igen, ez lehet a fejlesztők hibája is, de a Witchernél számos játék van rosszabb állapotban, főleg ebben a műfajban.
  • gabesz100
    Ne haragudjatok hogy közbe szólok de mint látjátok nincs egy erőművem a systemreq. szerint nem is futhatnának ilyen játékok mint a witcher EE,v. a hellgate london mégis kisebb akadásokkal közép alatti grafon játszhatóan fut,ja és nekem 1x sem lépett ki.És mindemellett van olyan, a time shift aminek el kéne futni de egyszerűen nem tudom elindítani sem pedig már több verziót is kipróbáltam . Úgy hogy én erre azt tudom csak mondani hogy ami nem megy ne erőltesd.
  • Szeszmester
    Nem kell mindenkinek informatikusnak lennie, de ez a gondolkodás részben a te hozzá nem értésed tükrözi.

Nem tudom, milyen programok vannak a gépeden, de én egy Green&Cool CoreCentert lehet, hogy nem tennék fel. Talán valamelyik turbózó programod olyan dologba nyúl bele, amivel összeakad a vicser. Előfordul.

i2k ötlete egyes esetekben szokott működni, de biztosra senki sem fogja tudni megmondani. Én egy teljes rendszer-újratelepítést javaslok, legfrissebb hivatalos driverekkel.

• Heuro #11444
    Mégegyszer, utoljára és lassan, erről:
    Ha 16 komolyabb felhasználói (ebből 3 grafikai és 2 videószerkesztő) és 6 játék (mindegyik 2007 utáni) gond nélkül fut a gépen, akkor az a rendes, hogy a huszonharmadikként felkerült program miatt konfiguráljak át valamit a gépen?
    És ha ha előző 22 programot akarom használni, akkor állítsam vissza?
    Ilyet senki, aki egy kicsit is ért a számítástechnikához - nem mondhat.
    Elbaszták, hát elbaszták. A pecsek sem értek ebből a szempontból semmit.
    Ennyi.

i2k:
    Ezt a hardveres gyorsítás visszavételt tapasztalatból tanácsolod, vagy olvastad valahol?
    Mert ha gyakorlatból mondtad, talán erőt veszek magamon és felteszem még1x a játékot, hiszen igen megkedveltem.
    De bizonytalanra most nem állnék neki ...

Zóanagy:
    Én nem hiszek semmit. Minek keversz ide más játékot? Kizárólag a vicserről beszélünk itt.
    És még meg is határozod az általad kitalált habitusomat sommásan ... nabazz