The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy gondom van.
Megvan a The Witcher Enhanced.Edition de nem tudok vele semmit sem kezdeni. 1 dvd szerintem az eredeti játék a másik meg az edition de a 2 dvd-n nincs semmi install vagy valami...segítséget kérek 😊
köszi
Sietsz, hogy odaérj, nem figyelsz, hibázol, megpusztulsz, kezdheted elölrõl.... Nõ a játékidõ....
Ugyanezt kiabálja most is a warheadban a csaj, a rádióból; Siess Pszihó! a tábornok megszökik! Fél óra alatt szépen kiirtom az ellent, addig a tábornok ott várt a kanyaron túl.... Ha befejeztem üldözöm tovább.
Csak este 8 körül menj, akkor van ott. Minden este, míg a kártya meg nincs.
http://www.freetvmaci.info/
az elsõ fejezetben megmentettem vesna hood-ot, és mondta, hogy este a malomnál találkozunk. viszont idõközben csináltam más questet is (titkos kert), ami meg automatikusan elõretekerte az idõt éjfél felé. kérdésem az, hogy ilyenkor buktam a vesna hood-os imádkozós etyepetyét? vagy akármelyik este ott találom a malomnál? (mondjuk, nem hinném).
kár lenne érte... 😄
habár a két plusz küldetésbõl a másodikban nincs magyar nyelv, ha jól emlékszem.
egy kérdés
The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW nekem ezt hozzák 7végén ez tartalmaz magyar nyelvet?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az egy reklám, hiba ilyen jellegû összefüggéseket levezetni belõle.
Depht of Fieldet ("Mélységélesség") próbáltad kikapcsolni? Nálam az megoldotta a homályosságot.
mi ez az új meditation-patch, tudja valaki?
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
Program Files\The Witcher\System\The Witcher\saves
Akkor most itt lesz:
Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\The Witcher
Ha amott, akkor meg emitt... 😉
Asus M3A, AMD Phenom X4 9600 2,6 GHz, CSXO DDR2 4096MB/1066MHz, ATi Radeon HD 4850 1024MB GDDR3, Seagate 500GB Sata2
Az EE boldog használója lettem <#taps>#taps>
Azonban van egy problémám: a korábbi (1.2-es) mentéseimet nem látja most a játék... <#wilting>#wilting> Szerencsére még a peccselés elõtt kimásoltam a mentéseket, úgyhogy megvannak. Ugye van erre valami megoldás?
Sírva fakadnék, ha most elõrõl kéne kezdenem...
Ha meg túl nagyra nyomom a felbontást, vagy a monitorom akad ki, vagy a játék akad be, azaz lassul, akadozik, nyilván kevesebb fps-sel bírja a kari...
Nem érdekel, megszokom és tolom tovább... 😉
Mellesleg más játékok alapban ilyen homályosak pl Gothic 3, szóval nem vészes szerintem...
A vicces az, hogy az Nvidia logo ott van, tehát ezekre a kártyákra design-olt játék... Na reméljük majd jön a következõ peccs... 8-I
Valaki más is tapasztal hasonlót?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Itt kéne kijutni a barlangból (pont): De nem tudom, hogy juthatok oda, minden járat zárva oda:
És õ maga a szörny akit nem tudok megölni, ha egyszer hozzám ér, egybõl megõl:

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
De látva, hogy még azok is mennyit küzdenek vele, akiknek eredetiben, net közelében van meg a játék, inkább lemondok róla.
Jó lesz az v1.3-s is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert nekem nincs otthon netem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szóval ebben hol lehet graf-ot állítani?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hogy lehetelöcsalni a külön kalandokat mert nekem csak 1 van (semlegesék ára)
de ez már volt az 1.3 al is
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
mindenesetre még meg kell szokni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Itt nyomsz egy bal klikket és magától adagolja az ellenfélnek az áldást, majd mikor sárga lesz a kurzor akkor megnyomod megint és így tovább😊 Ahogy haladsz elõre úgy tudsz majd egyre jobb s erõsebb kombókat tudsz magadévá tenni mindenféle stílusban😛
akkor hogy is kell harcolni?