13886
-
Tóth Ferenc #11563 Üdv.! Segítséget szeretnék kérni! Most kezdtem nem rég a játékot, jelenleg az I. fejezetnél tartok! A gondom az, hogy nem tudom, hogyan kell kinyitni a zárt ajtókat!? Így van küldetés, amit nem tudok teljesíteni! Vki kérem írja le, mit nem veszek észre, vagy mit nem szereztem meg, hogy fel tudjam törni a zárakat!? Köszönöm előre is! -
Zóanagyvarázsló #11562 Milyen nyelvű az eredeti játék, és milyen a patch? Ugyanis egyezniük kellene, persze ezen felül mehet a többi nyelv is, csak az eredeti ne hiányozzon. -
Marcus_ #11561 Hello!Kis segitseget kernek EE telepiteshez!
Olvastam az #11505 hozzaszolast,nekem megse jott ossze...
Eredeti jatekot feltelepitettem beregiztem.!1.4 patch language patch letoltve 1 konyvtarba tettem.Mikor elinditom az EE patchet azt keri rakjam fel a nyelvi fajlt elobb,de ha a nyelvi patchet inditom keri elotte a bovitett patch tartalmat.
Segitsetek pls! -
#11560 Bocs, elgépeltem a nagy sietségben... -
#11559 Érdemes elbeszélgetni Vizima Templomnegyedében "Zoltan Chivay"-val.
Ezt válasszátok:
"Van egy perced? ... majd ezt:
"Figyelmeztetlek, fiolozófia van a dologban..."[/b]
Eszméletlen jó a beszélgetés!
Így kezdődik... -
#11558 Majd Shani bulijánál:P -
#11557 Tudja valaki ,hogy mire lehet használni a "Nagyi"-házában lévő speciális pálinkáját,ételét?/ha felveszem a küldetés tárgyaknál jelenik meg./ -
#11556 Egy kis logikával kitalálhattad volna a helyes megoldást.
http://www.gamebanshee.com/thewitcher/ -
tttttom #11555 Na mind1
Közbe csak egy poén volt a küldibe. :D
Nem vagdalni kellett a gazokat hanem felgyújtani xD -
tttttom #11554 Mert nem találja a böngésző az általad megadot angol weboldalt. -
tttttom #11553 sztem elirtad a linket. :S
-
#11552 A www.witcher.hu-n lévő magyar nyelvű végigjátszás még csak fordítódik... inkább érdemesebb eredeti nyelven keresni a megoldást. -
#11551 Ha tudsz angolul:
www.gamebanhsee.com/thewitcher
A "Walktrough" fejezetekre / küldetésekre bontva a jobb oldalon.
-
tttttom #11550 Hello van egy kis problémám a játékban.
Az a bajom, hogy a Semlegesség ára címü kalandban amikor úgy döntök, hogy semleges leszek a vitába ami a varázsló nő és deidre között folyik úgy döntöttem, hogy át adom őt.Amikor jön az a rész ahol deidre ledöfi Eskelt akkor megjelenik 5 db szurcsohó amiket egyszerűen képtelenség legyilkolni hiába ütöm öket 10-15percen keresztül de nem döglenek meg azok a gazok. :D
Valaki segítene hogy kell megcsinálni ezt a missziót?
-
#11549 Úgy csináltam.;) -
#11548 Telepítési sorrend: #11505
-
#11547 Beszart a pirateclub oldal, szal csak elmondom..
Hiba üzenetet dob ki, hogy Winfos XP SP 3, alá meg ilyen dolgokat.. -
#11546 Üdv. Halkan mondom, tört játékom van és 1.4 patchet szeretném felrakni.(Nem az én gépem-re, nem is én játszok vele)
Akárhogyan próbálom, ha felrakom nem crackelem, akkor rakom az 1.4es patchet akk. se jó! de az 1.3 felmegy!
Nincs c meghajtó..
Ezt dobja ki ha raknám fel az 1.4 patchet!
pls help..
thx. -
#11545 Ha később vissza mész a barlangba, nyitva lesz egy másik járat és ott tudsz bemenni hozzájuk -
#11544 Igen.Pont moast voltam ott én is.Nincs vele semmi gond.A küldetést amit mikul oda adott azt elvégezted azzal h legyaktál 3-4 szörnyet(ghoult).
Menj vissza mikulhoz és készülj 1 kis harcra. -
Samurai84 #11543 Az normális SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?hogy a kriptában nem tudok továbbmenni, pedig a térkép mutatja hogy lenne tovább út, és ghoulokat is látok a túlvégen, de kőtorlasz van és elbontani sem tudom a lökéssel... -
#11542 Igaz, magamból indultam ki, mert én ugye helyből alapoktól fejlesztek, bármilyen játék is legyen...
Talán az "oldgamer" refelxem szólnak belőlem, ezért elnézést kérek - ma már 3x kellett... nem semmi.
-
Zóanagyvarázsló #11541 Nem teljesen így van, a kardstílusokhoz fejleszthető spéci képességek (pl. erősebb vérzés, patinado vagy sebzés) esetében egyből lehet a fjlettebbet is megtanulni. De így mi értelme van? -
#11540 Egyáltalán nem "pazarolsz" - minden képesség csak úgy fejleszthető, ha az alapjait is fejleszted. Számos képesség pedig előfeltételekkel bír.
Az Ezüst Kard sokkal jobban használható, ha fejleszted az Acél Kard képességet is...
A támadási és kivégzési módok pedig egyszerűen fenomenálisak, ahogy fejlődsz.
Az Aard és Igni-t párhuzamosan is fejlesztheted, de rágyúrhatsz csak az Aard-ra és vica versa ... bár akkor néhol bajban leszel.
[Mondom mindezt még csak Vizimában, a Templomnegyedet alaposan kivégezve.] -
Samurai84 #11539 Ok, ok, nem kötekedni akarok, csak próbálom megérteni a fejlődési rendszerét. De akkor ez így érdekes, mert normalon tolom, és akkor pl. egy csomó dolgogra így fölöslegesen pazarolsz skill pontot... -
#11538 Természetesen nem adódik össze.
Egyetlen játékkal nem találkoztam az elmúlt 10 év alatt, ahol így lenne. Az ugyanis maga lenne a kiegyensúlyozatlanság csúcsa.
[Két kimaxolt skillel akár 200%-os sebzésem is lehetne... durva dolog lenne bizony.] -
Tokmag20 #11537 Szerintem nem adódik össze, de ki tudja. Én nem vettem észre olyan nagy változást, hogy +70%-kal erősebb lettem volna utána. Másrészről meg kombinál, mert ha 2 különböző képességet tanulsz meg egy tulajdonságon belül akkor az előzőt nem felejti el. -
Samurai84 #11536 Sziasztok.
Kérdés: ha van mondjuk egy +20%-t sebző skillem első szinten és a másodikon meg mondjuk +50%-t látok, akkor ez összeadódik, vagy ha a második szintűt kiválasztom akkor az első fölösleges lesz?
Ergo kombinálja a képességeket a program? -
Tokmag20 #11535 Én Yaevinn segítségével jutottam be a katakombákba. Ő segített harcolni a mutánsok ellen. Közben megtaláltam a másik kijáratot és kijutottam a katakombákból, visszamentem a mocsári temetőhöz, megkerestem a barlangot ahol a druidák vannak, beszéltem is velük, így már tudtam fecskét főzni. Megpróbálom így a harcot a koskával, remélem sikerül. -
Zóanagyvarázsló #11534 Ő már az ötödik fejezetben tart, máshol, mint gondolod. -
Zóanagyvarázsló #11533 Milyen katakombákban harcolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szalamandrák bázisán keresed Javedet, nem? Oda te hol mentél be? Én semlegesként játszottam, úgy egy ajtón sétáltam be, vissza tudtam jönni gond nélkül. Persze a bejáratok a választásainktól függenek, tehát én csak ezt tapasztaltam.
A barlang a mocsári tmeetős részen van. Több is, az egyikben vannak a druidák, Antoinette egyik kuzinja. -
#11532 Tovább lehet haladni.
A Katakombákba a Templomnegyedben is van bejárat - ergo, oda is ki tudsz jutni.
[Mondom úgy, hogy én nem mentem még le. Én ugyanis minden szereplővel elbeszélgetek alaposan, és sokszor csak azért Meditálok, hogy a Fojtólidércek és más egyebek "újratermelődjenek" = egyre jobb akarok lenni a harcban, hogy később ne legyen gondom, és akár a szoftver segítsége nélkül is harcolhassak.]
-
Tokmag20 #11531 Nem tudom milyen kuzinra gondolsz. De mégis hogy menjek vissza a katakombából? Oda csak úgy bekerültem, nincs bejárat. És melyik mocsárra gondolsz, ahol volt Javed is? Ott nem volt barlang. De mindegy, legfeljebb nem tudok tovább haladni. -
Zóanagyvarázsló #11530 Biztos? Mert én direkt kipróbáltam, és vissza tudtam (1.4). Ez 100%.
Akkor az a kísérgetés valószínűleg korábbi választástól függ. Mindenesetre a mocsárban az egyik barlangban megtalálod őket. Az egyik kuzin is ott van, ha csináltad azt a mellékküldetést. -
Tokmag20 #11529 Én nem kisértem el Shanit semmilyen barlangba. És a katakombáktól nem lehet visszamenni.:( -
Zóanagyvarázsló #11528 Visszamenni arra lehet, amerről jöttél :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A druidák a barlangban vannak, ahová Shanit is el kellett kísérned korábban. -
Tokmag20 #11527 Najó hogy vissza lehet menni, de hova? van bolondzsálya levelem, de hol vannak itt druidák??? -
Zóanagyvarázsló #11526 Tem másra gondolsz ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kosvelő az a banditavezér, de a koska az más, az egy szörny. -
Zóanagyvarázsló #11525 Már pontosan nem rémlik, de szerintem a szokásos taktika működött ellene, az Igni és az Aard mindig segít. Esetleg ha közel kerül, egy Quen hatóideje alatt dolgozhat a Fecske és a Rőtbagoly (majd elfutni, Ignivel meggyújtani, egy pár csapás, megint Quen). Vissza lehet még innen menni alapanyagokért, tehát ha Fecske nélkül nem megy, akkor ez a teendő. Ha jól rémlik ez a fenevad mérgezni is tud, az ellen is van ital.
Hozzáteszem, én még csak egyszer játszottam végig, és csak közepes nehézségi szinten, de úgy sétagalopp volt. Abban sem vagyok biztos, hogy Fecskét egyáltlaán használtam ellene.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A druidákból bolondzsálya-levelekért ki lehet alkudni egy halom fecskét. -
Tokmag20 #11524 Szerintem biztos meg kell ölni ezt a szörnyeteget. A kérdés hogy hogyan?