The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg kell tudnod csinálni, nem volt nehéz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kösz!
Én az angolt meg az eredeti lengyelt tettem a magyar mellé és a csúszkában szépen váltható volt,nem volt azokkal ilyen érdekesség...
és sok helyet is foglal, érdemes tömörítteteni a könyvtárat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
<#idiota>#idiota>\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sose lesz meg :)
privátban is érdekelnek 5letek :)
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
villámhárítót ráteszed, felébreszted, majd futkosol körbe-körbe, megérintve az oszlopokat
Why so serious?
Tom lehet hogy én vok a béna de az elején nem tom legyõzni a bestiát.Valaki tud ajánlani vmit hogy hogyan csináljam?
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Egyébként van ennek a problémának topikja a hivatalos fórumon is, bár túl sok mindenre nem jutottak vele. Mivel éppen egy magyar felhasználó nyitotta mostanában a topikot, talán éppen te voltál, és akkor ezzel nem igazán segítettem.
valak help pls
Feltelepítettem az Enchanted Edition változatoto és mikor el akarom indítani kidob egy Visual C++ problémát valami just-in-time debugging szarságot :( mit tegyek légyszi segítsetek nem indul!
SSSSSSSEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGG!
Szerintem kell lenni tábortûznek lent a csatornában, szóval kellene tudnod fõzõcskézni.