The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
próbáld meg más kameraállással
meg kell tudnod csinálni, nem volt nehéz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

blackcalibra
Sajna már nincs mit tömöríteni, mert elszálltak a mentéseim, de biztos akartam lenni benne.
Kösz!
Rátettem a villámhárítót, fel is ébredt. De lassan fordul a képernyõ és nem tudom úgy kapcsolni az oszlopokat, hogy a gólem teljesen középen legyen.

létezhet esetleg,hogy spanyolra nem szinkronizálták az új részeket és ezért az alap-hang mûködne csak?
Én az angolt meg az eredeti lengyelt tettem a magyar mellé és a csúszkában szépen váltható volt,nem volt azokkal ilyen érdekesség...
enlightened
Hello, nem tudom valakinél volt e ilyen. De felraktam az enhancedot az alapjátékra ment is. Tök jól mûködik. De írták hogy felrakhat rakni többi nyelvet is. A gondom az hogy felraktam a spanyol nyelvi csomagot is. Beállitásoknál beállitom hogy beszédhang spanyol, és amikor elindul a game magyarul beszél a csávó:S. Nem tudjátok miért nem megy a spanyol nyelv ha felraktam és be is állitottam?

Mike at home
jól gondolod
és sok helyet is foglal, érdemes tömörítteteni a könyvtárat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

blackcalibra
Jól gondolom, hogy a játék alaphelyzetben a "c" -re menteget?
Mike at home
tedd rá a villámhárítót a gólemre, mielõtt felébreszted

Üdv! Nekem még mindig nem sikerül legyõzni a gólemet. Olyan lassan tudok körbe-körbe menni, hogy közben mindig kialszik az oszlop. Nektek hogy sikerült? ja és 2szer belém csapott a villám, pedig a körön kívül voltam.

Mike
mert ez inkább Oblivion

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hol van a witcherben ilyen grafika? :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rotator
:D

Count Adyn
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja igen, a játékod eredeti nyelvének megfelelõ pakkot - jelen esetben a magyart - muszáj letölteni, akkor is, ha nem akarod használni.
w77d
ok köszi. Már csak annyi, hogy ezen az oldalon azt írják, hogy töltsem le a nyelv pack-et. Ha eredetileg magyar a witcher-em akkor is kell???

w77d
sziasztok! olvastam valahol, hogy akinek megvan az eredeti, annak nem kell megvenni az enchanced-et, hanem ingyen megkapja... nos ezt honnan lehet megszerezni? egy patch-ként mûködik, amit rátelepítek az alap játékra??

értem
sose lesz meg :)

Eredeti alapjátékhoz letölthetõ minden digitális extra.
hol lehet mexerezni? :)

privátban is érdekelnek 5letek :)

gabesz100
viszont én avval játszom 9.4 gb kib ...jó teljes magyar hang és szöveg

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

ghost2
Enhanced Edition-ba benne van az összes nyelv(szinkron+felirat).

Sziasztok! Nem tud nekem valaki segíteni. Van e arra mód, hogy a magyar szinkronos verziót áttálítani angolra, feinstalálni valahogy az angol nyelvi fájlokat. (szinkron + felirat) elõre is köszi mindenkinek. ( ja és ha igen akkor esetleg, hogy honnan tudnák ilyen fájlokat beszerezni.)

Mike at home
semmilyen fõzet nem kell hozzá, nem kell leállni verekedni vele
villámhárítót ráteszed, felébreszted, majd futkosol körbe-körbe, megérintve az oszlopokat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A gólem legyõzéséhez milyen fõzet szükséges? A fecske elég hozzá? Az oszlopokat hogy kell kapcsolgatni?

Mike at home
nálunk sokminden enm kapható

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Viszont nálunk még nem kapható.

Why so serious?

Mike at home
már rég

enchanced verzió már megjelent?addig neki se kezdek...

Na sikerült! Csak egy fecskét ittam, és a kardot használtam. Jól kell helyezkedni.

Márpedig úgy kéne, a házában. Le lehet kaszálni az összes emberével együtt. Aard jelet használva szétcsapni köztük, akik nem repültek el azokra meg csoportos stílus. Aki elkábult az 1 vágás.

Nme muszáj egyébként megölni, elég ha azt mondod, megtetted, bár érdemes mert sok arany van nála.

Én midig menekültem elõle még visszatöltött az életerõm. :) Meg nem árt elõtte pár lötty.

Üdv! Ti megöltétek Kosvelõt? Ha igen, hogyan? Nekem nem sikerült, mert amióta meg akarom ölni, azóta nincs a fogadóban. Ha az otthonában támadok rá, akkor elõjönnek az emberei és vagy 10en rámtámadnak, így lehetetlen legyõzni.

Sziasztok!
Tom lehet hogy én vok a béna de az elején nem tom legyõzni a bestiát.Valaki tud ajánlani vmit hogy hogyan csináljam?

gabesz100
végig vittem elõször hurrá!!!!!! naon jó .köszönöm mindazoknak akik segítettek.kezdem elõröl.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

A fõküldetéssel is haladtál?

Én eleve csak akkor mentem vissza a partra, amikor már a Alina és Celina ügyét is elrendeztem, és az "akaratos lány" a parton közölte velem, hogy visszatért a pap. (Bár a fordításban - ha jól rémlik - a Halászkirályt emlegette, a szövegkörnyezet inkább az elõbbire utalt.)
üdv. a 4. fejezetben járok, már minden mellékküldetést végigvittem, de az istennek sem találom a vodián papot. végigszaladok a parton, legyakom az összes dagon követõt, azt a 3-at akik szoktak lenni, mindezt megcsinálom nappal és éjjel, de semmi..sehol sincs az a gyökér...ez vmi bug?
Végre! Köszi Zóanagyvarázsló! Sikerült megoldanom a problémát le kelett vennem teljesen a DirectSoundot. Az volt az érdekes ha csak kisit vettem le akkor meg olyan fura volt a hang mintha barlangban szólna.
Igen én indítottam a topicot mert egyszerûen sehol nem találok erre a problémára megoldást nem hiszem el, hogy senkinél sem jelentkezett miért csak nálam <#szomoru1> a sima Witcher az megy de ez az enchanted verzió nem. Úgy települ fel, hogy már fenn van rajta a legújabb patch is. És indításnál azonnal kihajítja ezt a hibát. Fekete képernyõ OK aztán kilép.
Meglehet, hogy a DXDiagban kellene eggyel visszavenni a hardveres gyorsítást (DirectSound), ha úgysem megy, akkor akár teljesen. Ez is szokott hibaüzenetet generálni, de nálad valamiért a debugger jelentkezik.

Egyébként van ennek a problémának topikja a hivatalos fórumon is, bár túl sok mindenre nem jutottak vele. Mivel éppen egy magyar felhasználó nyitotta mostanában a topikot, talán éppen te voltál, és akkor ezzel nem igazán segítettem.
sajnos már azt is megpróbáltam <#shakehead>
Köszi azzal volt a gond.
vagy ha valakinek megvan az a dll átkûldheti az pls nézzem meg a the wicher=system mappájában.
na kész végig vittem és ,ost szeretnék kalandot szerkeszteni de mikor elindítanám a D Jinne game editort akkor ezt írja: hc.dll nem található
valak help pls
Mike at home
ha meg amit Javar küld rád, az fecske, rõtbagoly, aztán pörkölöd ezerrel

Mike at home
nem kell vele foglalkozni, ha az amire gondolok, akkor irány kiféle, és omlaszd rá a barlangot

Talán meg lehetne próbálkozni azzal, hogy eltávolítod (mármint a Visual C++ RE-t), majd a feltelepíted a legfrissebbet.
Sziasztok!
Feltelepítettem az Enchanted Edition változatoto és mikor el akarom indítani kidob egy Visual C++ problémát valami just-in-time debugging szarságot :( mit tegyek légyszi segítsetek nem indul!

SSSSSSSEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGÍÍÍÍÍÍÍÍÍTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGG!
Komoylan mondod, hogy a végjátéknak italok nélkül vágtál neki? :O

Szerintem kell lenni tábortûznek lent a csatornában, szóval kellene tudnod fõzõcskézni.
normal. és sajna semmi ilyen fõzetem nincs. és nem tok visszamenni. ja és trainert se találok az 1.4.5-ös verzióhoz