The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A három helyre három különbözõ választás esetén kell elmenni, tehát egy végigjátszás alkalmával csak az egyikre. Az ötödik fejezetben bármikor memehetsz a többibe is, ha akarsz.
hogy érted hogy "igy nem lesz számomra semmi érdekes"? a barlangba és a bányába a strigás küldi után kell majd menni? nem elõtte?
Már írtam, be lehet jutni ezekkel a jelekkel (hacsak nem bug volt, hogy nekem sikerült, de nem hiszem), de így nem lesz ott számodra semmi érdekes. Az viszont lehetséges, hogy a Rend oldalán állva nem árulják el a pontos kombinációt, de ugye ez nem egy bonyolult "feladvány", a pontos "megfejtést" pedig le is írtam spoilerben.
amikor a 4. fejezetben a scoateil megtámadta a falut a tónál, én a rend és fehér rayla mellé álltam, együtt irtottuk az 5. fejezetben a kissebbségieket...tehát igen a rend oldalán nyomulok...de nem emlékszem hogy valamelyik npc is mesélt volna a kalauzkövekrõl és ezek megfejtésérõl....a kovács beszélt nekem ó-vizimában egy elementális rejtvényrõl, ez gondolom a striga kriptájában lévõ kalauzkõ...ezt én vágom..de mi van a másik kettõvel, ami nem a strigánál van, hanem a bányában és a menekültek barlangjában...arról nekem egy npc sem beszélt...de mindegy is..mert mondom, a bányában lévõt nem sikerült feltörnöm, pedig az összes kombinációt kipróbáltam...bizti hogy csak az aard és igni jeleket kell használni?
Szerk.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a striga kápolnájában található kalauzkõn kell egy Aard-Aard-Igni kombinációt használnod. Legalábbis a walktrough szerint, én fejbõl már nem emlékszem erre.
A naplóban benne kellene lennie a kombinációnak és a részleteknek, igencsak a szánkba rágják ezt. De ezt már neked kellene tudnod, elvégre én semleges maradtam, te viszont ezek szerint a Rendet választottad.
na és itt jön a 2. kérdés...hogy akkor ki is bizott meg engemet? meg ki milyen kombinációt adott meg? milyen küldetés ez egyáltalán? a szent gergelyhez kapcsolódik? mert nem emékszem, mintha valamelyik frakció is azt a feladatot adta volna, hogy nézzek be a mocsári barlangokba, kriptákba...
Elkötelezettségedtõl függõen (Rend-semleges-Scoiatel) csak az egyik kriptába kell beteleportálnod (ahová küldtek, és megadták a kombinációt), a többiben nem lesz semmi hazsnálható. Egyébként pedig ráérsz a striga után is megcsinálni, már csak azért is, mert elõtte be sem lehet fejezni.

De lehetségesnek lehetséges a többibe is bejutni, én egy végigjátszás alkalmával voltam mindben, és a különbözõ Aard-Igni kombinációk segítenek. Olyan sok lehetõség nincs, és emlékeim szerint itt olyan kalauzkõ sincsen, melyhez csak aze gyiket kellene háromszor használni.
üdv. a következõ a problémám.
5. fejezetben vagyok a mocsárnál..minden mellékküldetés végrehajtva, már csak a fõküldik vannak, abból is a szent gergely-es és a striga...namármost...elkezdtem felkutatni a kalauzköveket, egyet találtam a menekültek barlangjában, aho la bunyós öreg van, ott a kalauzkövet meg tudtam "nyitni" - átmentem a "másik oldalra" - miután a kincseket összeszedtem, elindultam a bányába..ott miután legyaktam a kikimórokat és a flédert, egy eldugott helyen megint találtam egy kalauzkövet...kipróbáltam az aard és igni összes létezõ kombinációját kétszer, de az istennek sem nyilik ki...mi a baj, meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem is lehet kinyitani az összeset? vagy vmi leirást kell megtalálni? vagy elõbb a strigás küldetéssel haladjak, és majd ha azzal kész vagyok akkor amocsárban lévõ kalauzköveket is fel tudom törni?
Köszi szépen😊

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….

rotator
A hídon kapod meg a kulcsot az egyik városi õrtõl, aki olyan frankó tájszólásban beszél. 😊

Hli mindenkinek.

Még a játék elején el kéne intézni egy szörnyet ami a kriptában van. A mestervadász vagy ki adja a feladatot. De a gond a következõ. A kripta ajtaja zárva.
Probáltam az Aard al betörni mert irta hogy ajtok kapuk ledöntésére is jó de semmi:S

Szal hol a kripta kulcsa vagy mikor hogy nyílik?

Elõre is köszi a választ😊

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….

Hali.
A a játékidõt, hogy jelzi ki a game?
Van benne ilyen? Kíváncsi vagyok meddig tartott végigvinni.

Viktor99
Nah még egy kérésem lenne aztán nem rontom tovább itt a levegõt. 😊 Én igazából úgy magyarosítottam ahogy a FAQ-ban volt 😄, és gondolom ez nem a leg jobb módszer... Hogyha van valami ötletetek hogyan lehetne mégis megcsinálni, hogy magyarul fusson, akkor azt szívesen venném...
Viktor99
Köszönöm... Igazából már megoldottam a dolgot, csak ugye most a játék angol. 😄 Közben rájöttem, hogy tényleg az volt a baj amit írtál, mégpedig a játék nem volt teljesen magyarítva. De nembaj, csekély angol tudásommal elszórakozok én vele. 😊 (Azért ha van még ötletetek a magyarításra, nagyon várom...)
1.3 a legfrissebb normál patch, már az EE elõtt kijött. Az EE az 1.4, eredeti alapjátékra ugye feltelepíthetõ.
Viktor99
Hmmm... Hát nekem nincs meg az EE ugyhogy nemtudom te mire gondolsz... Nah mindegy azért próbálkozom 😞
Arra gondoltam, hogy az EE-hez nem raktál fel minden szükséges nyelvi fájlt. Egyébként pedig ez esetben a patchelés mindenképpen kézenfekvõnek tûnik, az 1.2 már õsréginek számít.
Viktor99
Mike at home: Ha meg tudnám nyomni akkor nem irtam volna ide, de mivel nyomogattam mint egy hülye és nem csinált semmit, ezért irtam... 😊
Zóanagyvarázsló: Igazából nem tudom hogy van ez... Az alapra az 1.2-et... Miért? Sorban kell felrakni? Bocs de hülye vagyok ehhez...
Pontosan milyen verzióról van szó? Nem véletlenül az alapjátékra tetted fel az 1.4-et ("EE patch")?
Mike at home
megnyomod a vissza gombot 😊)

egyébként, i dunno <#nemtudom>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Viktor99
Bocs a kép lemaradt 😞
KÉP
Viktor99
Ilyenkor mi van? Segítsetek ha tudtok! Kérlek!
gabesz100
köszönöm a válaszod ,végig nyomtam már 1x most megpróbálom tökéletessen

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

A barlangban, útban a fávágók felé, ahol korábban farkasok tanyáztak.
gabesz100
hali nem tudja vki hogy hol lehet összeszedni öt kukoríx tollat az írnoknak.Tudom hogy nem fontos csak kíváncsi vok.

Mike at home
node könyv meg alapból kell...

de igazából mindegy, ha jól elékszem bronz pontos, akkor meg mindegy

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha szerzel könyveket, akkor nem.
Mike at home
akkor mégis csak kell?

Mindhez találni könyvet is (és ahhoz nem kell e képzettség, ez volt a kérdés). Mármint az alapjátékban, az új kalandokban alig van könyv.
gabesz100
bocsi hogy bele szólok de elég sok küldetést nem tudsz megcsinálni ha nincs benne a szörny határozóból a testrészei a szörnyeknek.

Mike at home
akkor én eddig tévedésben éltem
mondjuk pont van rá, tehát alapjában véve mindegy

Viktor99
Kösz szépen. 😊
Nem kell hozzá, csak pár lényt betesz a szörnyhatározó automatikusan, ennyi.
Mike
a szörnyismeret nem ahhoz kell, hogy könyvekbõl tanulhass?
én nem nagyon piáltam, szal én piás képességre nem tettem
bronz tényleg jut mindenre, ezüst kevésbé, de akkor már tudni fogod, mire akarsz rakni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nagyon elrontani nem lehet, ugyanis bronzpont szinte jut mindenre, ezüst is a többségre. Ha úgysem kezded közepes nehézségi szintél nehezebben, akkor szerintem nem kell aggódnod emiatt.

Ha engem kérdezel, akkor például a szörnyismeret képzettség fölösleges (könyvekbõl is meg lehet azokat tanulni), ahogy a gyorsabb kijózanodást elõsegítõ és az ittas harcban némileg segítõ is. Ellenben a herbalizmus igencsak jól jön.

Viktor99:

Az EE nem kiegészítõ, hanem egy kövér patch (1.4), mely polírozza azon részeit is a játéknak, melyet hagyományos patcheknek nem szokása. Emellett két néhány órás kalandot tartalmaz (kell hozzájuk az alapjáték), valamint különbözõ nyelvû szinkronokat (és feliraotkat is, de azok a patch fájlban vannak), ezek külön letöltendõek, illetve a dobozos verzió esetében külön lemezen találhatóak meg.
Cowek
Vagy gyenge a VGA hozzá... Ilyenkor le szokták azt is hogy milyen.

http://www.f1-info.hu/

Viktor99
Hali,
Bocsi gyerekek, ha hülye kérdés lesz de az "EE" -hez kell az alapjáték? 😊
Calver
üdv mindenkinek!

még most ismerkedek a Witcher-rel, pár órája raktam fel, de ami eddig feltünt, hogy nem valami túl egyszerû a fejlõdési rendszer. namost, nagy kérdésem lenne hogy van-e valahol valamiféle leírás arról, hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, és mit kerüljek el lehetõleg? keresgéltem, de nem igazán találtam sehol semmit ilyen tekintetben, és nem akarom rosszul fejleszteni a karakteremet.

ezer köszönet

"The trees move. Do you not see it?"

esetleg erre vki?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

köszi szépen

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nálam most az egész hivatalos oldal haldoklik, ha náluk van a hiba, akkor csak várni tudsz.
illetve, tudja vki, h a regisztrációval mely fájlokat módosítom?

hali. megvettem az eredetit, igaz csak a simát. de ahhoz, h az EE patchet fel tudjam raki regisztrálni kell a játékot, de az regisztrációs oldal nem akar bejönni. meg tudná nézni nekem vki az oldalt? kiváncsi lennék, h csak nekem nem hozza be, vagy másoknak se.
http://www.thewitcher.com/registration/

elõre is köszi

A DirectX-et kellene frissíteni.
Sziasztok!
Feltettem a játék demóját. Amikor el akarom indítani a játékot, akkor ezt írja ki:
Nem tudom mi lehet a baj. Legyetek szívesek segítsetek. Köszi!

I\'m a Pilot

De beszéltem, meg is kellett vele küzdenem a toronynál.De majd visszanézek.

Mike at home
bitztos nem beszéltél Kalsteinnel, vagy nemtom

Mike at home
akkor menj be

Sikerült! Nagyobbra állítottam a kamera érzékenységét. Most az az érdekes, hogy tovább jutottam a III. fejezethez és a küldetések között még mindig szerepel a Titokzatos torony, hogy kinyílt és bemehetek. Nem értem miért kellene újra bemennem és most már Vizimában vagyok.