13886
-
Tokmag20 #11763 Helló! Tudtok ajánlani a Witcherhez hasonló játékot pc-re? -
hendry93 #11762 Hi!
Lenne egy fontos kérdésem a II fejezet végén az az elveszet fiut holtalálom ugy értem mikőzelébe pl: agyaggődőr druidák vagy hol?:( akiért kapom majd a kővet a torony kinyitásához?:( Pls fontos:) Előre is ty -
rosti #11761 A gyűrűt el lehet adni már nem kel mejd kapsz Vinszentöl jobbat:) -
#11760 Hát igen, a falakon átlátás a legtipikusabb... sajnos.
-
SG #11759 Az örök tűz gyűrűjét(amit a tiszteletestől kaptam az 1. fejezetben) őrizgessem még, vagy eladhatom már ? A második fejezetben járok.
A KotOR-ok motorjával csak egy gond volt, mégpedig az, hogy a készítői nem gondoltak arra, jó pár év elteltével is sokan végigjátszanák, új modernebb alkatrészekkel felszerelt gépekkel, ami miatt nagyon sok hardverbug előjött, ami a korabeli gépeken nem jelentkezett. Bár ezek nem is tekinthetők bugnak igazán, csak egyszerű kompabilitási hiányosságnak. -
Zóanagyvarázsló #11758 A pontosság kedvéért a KotOR-ok Odyssey Engine-t használnak, ez is továbbfejlesztett Aurora. Tehát inkább testvére, s nem szülője a Witcher alatt használt módosított Aurorának.
Egyébként a majdani konzolos Witcher már új, frissen licenszelt engine-t használ (DaVinci). Vélhetően nem egy játék miatt fizettek érte. -
#11757 ...és a NWN-k alatt sem. -
#11756 Főképp, hogy szénné tuningolták az eredeti Aurora Engine-t... amivel amúgy se voltak gondok a KoTOR-ok alatt...
-
Zóanagyvarázsló #11755 A harcrendszer ízlés dolga, de egy solo RPG-hez szerintem kifejezetten passzol, inkább, mint egy akcióorientált irányítás. (A DMoMM nem is RPG, de demó alapján nekem si határozottan szimpatikus volt.)
A grafikával szembeni fenntartásod viszont már inkább furcsállom, elvégre műfajon belül technikaialg nem túl sok jobbról tudok. Talán egyről sem. -
steweee #11754 a harcrendszere, és a grafikkája se volt jó
bár a graf nálam másodlagos, a harc is elment volna, de a kamerakezelése és az irányítása betette a kulcsot. de maga a dark fantasy feeling az amit hiányolok sok játékból, és ebben megvan. kap még egy esélyt nálam
a dark messiah of mm is szuper szuper játék. végig fogom tolni még1x
-
Zóanagyvarázsló #11753 Mennek. Bugokat is javítottak, de nekem nléküle sem nagyon jött elő semmi. Nálad mi jött elő, ami annyira zavart?
Egyébként ha maga a játék korábban sem tetszett, akkor valószínűleg most sem fog. Persze ettől függeltenül szerintem olyan kaliberű játék, hogy érdemes adni neki még egy esélyt. -
steweee #11752 még csak az alapjátékkal próbáltam. úgy nem jött be, de tele is volt buggal. az enhanced editiont akarom telepíteni majd. hátha úgy. azzal is mennek a modok? -
Zóanagyvarázsló #11751 Ez már nekem külön macera lenne. Én csak backupolni szoktam a mentéseket másik partícióra. Éljen a paranoia! :)
Mindenesetre ha régebbi mentett álláson akartam valamit ügyködni, akkor gyakran percekig kellett kutatnom, innentől kezdve én nem tudom átláthatónak nevezni a rendszert. Nem mintha ez valami óriási hiba lenne, ez csak olyan pozitív apróság, mint amikor az installer a célkönyvtárban alapértelmezetten segít új könyvtárt csinálnia játéknak, nem kell Ctrl+C-Ctrl+V.
Néhány lehetőséget én is kipróbáltam több szemszögből, de nem a túlzott kíváncsiságom miatt. Pontosabban nem magát a cselekményt kívántam felgöngyölíteni, hanem kipróbálni, hogy mi mindenre gondoltak a készítők. A lényegi eltérések majd második-harmadik végigjátszásra jönnek elő nálam, de hogy mikor lesz erre időm, arról elképzelésem nincs. -
#11750 Átlátható.
Én azért mentem el az aznapi mentéseimet RAR-ban, külön helyre, mert ha el****ok valamit, akkor nincs gond azzal, hogy rámentettem.
A The Witcher esetében ráadásul a két Hölgy közötti választáskor két szálra bontottam a mentéseimet és így tudom felgöngyölíteni később a sztorit.
[Tudom, nem sok változás lesz, de a lehetőségeket szeretem kiélvezni.]
-
Zóanagyvarázsló #11749 Tehát annyira mégsem látható ár? ;)
Személy szerint engem is zavart ez néha, egyébként is gyakran mentek, korábban az áramszolgáltató rászoktatott. -
#11748 Én úgy szoktam csinálni - évek óta - hogy az adott nap mentését RAR-ban, elteszem egy MENTÉSEIM könyvtárban.
Sokszor, tényleg sokszor segített rajtam, hogy az előző napi mentés megvolt...
A RAR-olás előnye még, hogy a nevét, vagy info.txt-be beleírhatom, hogy mit és miért.
-
Coradiel #11747 Akkor jól sejtettem :( Sajnos amikor egy nap csinálok 3-4 mentést, és van hogy egyszerre próbálok két szálat játszani akkor már elég nehéz ez alapján figyelni :) pláne ha kihagyok egy-két hetet :)
Köszönöm a segítséget :)
Üdv! Coradiel -
#11746 Meglepően egyszerű a megoldás: ránézel a dátumra :)
Egyébiránt, nekem nem is jutott eszembe az átnevezés, tökéletesen átlátható.
-
Coradiel #11745 Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de van valami mód arra, hogy átnevezzem a mentéseket? Mert elég nehéz tudni, a sok azonos nevű mentés közül melyik az amelyik éppen kell.
Üdv! Coradiel -
#11744 Nézegesd a Public Community MOD-okat. A Wedding szép próbálkozás.
S egyre több jó lesz.
A D'jinni használatát pedig én is elkezdtem tanulmányozni...
-
#11743 Pár hónap,de inkább megjelenés utáni fél év óta történt valami lényeges változás,amiért érdemes újra elkezdeni? -
#11742 Cheater... :))))
-
killer111 #11741 Én aljas belekukkantottam a questekbe a D'jinni -vel és megtaláltam mi az előkövetelménye annak h (itt javítok) az 5. fejezetben Zoltan a semlegeseknek járó küldit adja. Így megoldódott, de azért köszi. -
#11740 Egyszerűbben: döntened kell. -
#11739 Nem tudsz semleges maradni végig. A sztori így van megírva. -
killer111 #11738 Sziasztok, lehet hülyének néztek a kérdés miatt, de sajna épp nemelég fickós a netem , hogy az össszes postot átolvassam.
A problémám csupán annyi lenne,(EE-m van eredeti felpatch-elve) a 3. fejeztet hogyan vigyem át , hogy a 4 edikben semleges állapotom legyen?
Mert ugye döntenem kell kinek az oldalán állok, de a 4 edikben ha semleges vagyok más küldit kapok Zoltan tól.(Semleges szeretnék lenni végig) Plíz help. -
gaspijoci #11737 Melyiken??? Ami a Szalamandra búvóhelyen van ott nem enged ilyet. -
#11736 tükrön kell átmenni -
gaspijoci #11735 A harmadik pályán járok. Minden küldetést megcsináltam és nem jutok tovább. Triss megjelölt egy ajtót, ezen viszont nem tudok bemenni, mert zárva van. Segítsen valaki ha lehet!!! Gyári EE-vel játszom. -
Zóanagyvarázsló #11734 Igen. -
gaspijoci #11733 Hali!
Eddíg az alap játékkal játszottam, most megvettem az EE-t. A mentéseket át tudom tenni, és működnek is?? -
#11732 Ugyanilyen kombók kellenek majd a Látóköveknél is! Ne feledd! -
#11731 A fogadóban ténfereg pedig. A lantja nélkül sápitozik majd neked. -
stern #11730 Dandelionhoz nem mentem oda mikor először betértem a fogadóba (act III)
Most meg nem találom sehol... pedig már a lantját is megszereztem... De így elég nehéz lesz odaadnom...
Hol szokott lenni Dandelion???
-
vegytek #11729 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi a segítséget, de betörni nem lehet, amugy a gyenge angol tudásommal utána néztem a gamefaq-on és ott ajánlott kombóval sikerült: 2x arad, 1x igni -
#11728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyűjtögesd azokat (is)! Szükség lesz rájuk. Csak miután letudtad az összeesküvést lesz értelme eladni őket.
Másrészt:
- a játékban majd' minden gyűjthető tárgy eladható, hiszen mindig találsz belőlük eleget
- kivételt képeznek a Tó Úrnője küldetéssel kapcsolatos küldetés tárgyak -
stern #11727 A szalamandra medálokat el lehet adni? Vagy tök feleslegesen gyűjtöm...
-
#11726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékezetből: Aard-dal törd be a falat a piros pontnál! Mögötte lesz a kripta többi része, és ott megtalálod a feladatod tárgyát is. -
#11725 Direkt nem címeztem senkinek - a topiklakóknak szólt, a beszélgetésetek apropóján. :)
-
vegytek #11724 kéne egy kis segítség. a küldetés a páncél megszerzése.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már csak Szt. Gergely litániája van hátra. de a küldetés nyomon követése a striga kriptájába küld, ahol van egy "utikalauz" vagy micsoda. a piros pont a beomlott részre mutat. A küldetés leírásában az van, h ez egy rejtvény és olvassam el szt. Gergely történetét, ami a batyumba van, de ott nem találok semmi ehhez hasonlót. mit tudok tenni?