The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De lehetségesnek lehetséges a többibe is bejutni, én egy végigjátszás alkalmával voltam mindben, és a különbözõ Aard-Igni kombinációk segítenek. Olyan sok lehetõség nincs, és emlékeim szerint itt olyan kalauzkõ sincsen, melyhez csak aze gyiket kellene háromszor használni.
5. fejezetben vagyok a mocsárnál..minden mellékküldetés végrehajtva, már csak a fõküldik vannak, abból is a szent gergely-es és a striga...namármost...elkezdtem felkutatni a kalauzköveket, egyet találtam a menekültek barlangjában, aho la bunyós öreg van, ott a kalauzkövet meg tudtam "nyitni" - átmentem a "másik oldalra" - miután a kincseket összeszedtem, elindultam a bányába..ott miután legyaktam a kikimórokat és a flédert, egy eldugott helyen megint találtam egy kalauzkövet...kipróbáltam az aard és igni összes létezõ kombinációját kétszer, de az istennek sem nyilik ki...mi a baj, meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem is lehet kinyitani az összeset? vagy vmi leirást kell megtalálni? vagy elõbb a strigás küldetéssel haladjak, és majd ha azzal kész vagyok akkor amocsárban lévõ kalauzköveket is fel tudom törni?
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
Még a játék elején el kéne intézni egy szörnyet ami a kriptában van. A mestervadász vagy ki adja a feladatot. De a gond a következõ. A kripta ajtaja zárva.
Probáltam az Aard al betörni mert irta hogy ajtok kapuk ledöntésére is jó de semmi:S
Szal hol a kripta kulcsa vagy mikor hogy nyílik?
Elõre is köszi a választ😊
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
A a játékidõt, hogy jelzi ki a game?
Van benne ilyen? Kíváncsi vagyok meddig tartott végigvinni.
Zóanagyvarázsló: Igazából nem tudom hogy van ez... Az alapra az 1.2-et... Miért? Sorban kell felrakni? Bocs de hülye vagyok ehhez...
egyébként, i dunno <#nemtudom>#nemtudom>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
KÉP
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
de igazából mindegy, ha jól elékszem bronz pontos, akkor meg mindegy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk pont van rá, tehát alapjában véve mindegy
én nem nagyon piáltam, szal én piás képességre nem tettem
bronz tényleg jut mindenre, ezüst kevésbé, de akkor már tudni fogod, mire akarsz rakni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha engem kérdezel, akkor például a szörnyismeret képzettség fölösleges (könyvekbõl is meg lehet azokat tanulni), ahogy a gyorsabb kijózanodást elõsegítõ és az ittas harcban némileg segítõ is. Ellenben a herbalizmus igencsak jól jön.
Viktor99:
Az EE nem kiegészítõ, hanem egy kövér patch (1.4), mely polírozza azon részeit is a játéknak, melyet hagyományos patcheknek nem szokása. Emellett két néhány órás kalandot tartalmaz (kell hozzájuk az alapjáték), valamint különbözõ nyelvû szinkronokat (és feliraotkat is, de azok a patch fájlban vannak), ezek külön letöltendõek, illetve a dobozos verzió esetében külön lemezen találhatóak meg.
még most ismerkedek a Witcher-rel, pár órája raktam fel, de ami eddig feltünt, hogy nem valami túl egyszerû a fejlõdési rendszer. namost, nagy kérdésem lenne hogy van-e valahol valamiféle leírás arról, hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, és mit kerüljek el lehetõleg? keresgéltem, de nem igazán találtam sehol semmit ilyen tekintetben, és nem akarom rosszul fejleszteni a karakteremet.
ezer köszönet
"The trees move. Do you not see it?"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
http://www.thewitcher.com/registration/
elõre is köszi
Feltettem a játék demóját. Amikor el akarom indítani a játékot, akkor ezt írja ki:
Nem tudom mi lehet a baj. Legyetek szívesek segítsetek. Köszi!
I\'m a Pilot