The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sikerült megoldanod azt a az 1.3-as patch dolgot?
már egy ideje én is játszom a játékkal, és megmondom õszintén, hogy nagyon nagyon tetszik, még játék ennyire talán nem is kötött le... nagyon sokat lehet vele játszani, fõleg ha minden mellékküldetést végigjátszol! :-)
viszont egy valami nem tetszik, vagy csak én vagyok béna! az jó ötlet, hogy a fogadókat raktárnak lehet használni, de ha már ott kiveszek egy szobát, akkor miért nem lehet minden összetevõt használni a raktárból a kotyvasztáshoz??? miért kell cserélgetni mindig a batyu tartalmát??
igaz nem vagyok az alkimia mestere, csak alap fõzetekhez használom, de akkor már lehetne egy kicsit felhasználóbarátabb ez a rész!
vagy van erre valami módszer?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ez nagyon gáz, ha összecserélték a 2 lemez szitázását...
Erdeteti játékhoz NO-DVD "patch":
nodvd
Hogyan készült dvd-t még nem néztem meg.
Térképes macera tényleg gáz.
Plusz poén, hogy a "Bónusz játéktartalom" és az "Így készült" lemezek képét felcserélték és fordítva nyomták rá a dvd-kre...
Egyelõre csak egy telepítés+regisztráció erejéig merültem bele a dologba.
Valaki tud mûködõ crack-et? Lusta vagyok ki-be rakosgatni a lemezt. 😄 Meg kímélni akarom.
Ha én megvenném a szinkronosat, akkor legyen magyarul!
sõt már lehet menni amerikába, hajrá!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nem sikerült leforditaniuk?
http://cdgalaxis.hu/PC/15958/witcher-bovitett-kiadas.html
Elég vicces, hogy a térképet nem sikerült idõre elkészíteniük.
Nehogymá én szaladgáljak érte a céghez!
Viszont nem irják, de kérdés, hogy magyar-e a regény? leirás gondolom az.
Meg, hogy a hogyan készült feliratos-e?....
Szóval irjon aki megvette.
köszi
Magyar játék video
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Angol nyelvû könyveket tõlük lehet itthon rendelni
Alvinról, végigjátszás könyv 110-edik oldal spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fagyott tükörképek
1. beszélgetés a sorsról - a téma annak megfelelõen alakul ahogyan alvinnal beszélgettél a sorsról:
a)a nagymester meg akarta menteni a világot azért hogy vezekeljen a bûnéért
b) meg akarta menteni a világot azért hogy jövõbelátó képességét a jó ügy szolgálatába állítsa
c)mindenki a saját sorsának kovácsa, a nagymester sorsa hogy a világ ura legyen
2.Beszélgetés a fajokról
stb...
Ha érdekel megpróbálom betenni a képet róla.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Maga a történet a CD project agyszüleménye.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Link
depressziv vége van
nem tudsz jól választani
tényleg olvasnám a szerzõ könyvét
istenek? vadak ura?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a szerelmi szálak lezárását én is hiányoltam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"