13886
  • shadowdragon1
    nem lehetne ma esetleg megoldani valahogy?
    olyan kellene amiben a boszorkánynak visszük el a gyereket és aminél a IV. fejezet kezdődik! a tónál vagy hol
  • IMYke2.0.0.0
    Hozok neked. Holnap tőtikézem fel.
  • shadowdragon1
    i2K tudnál nekem adni a witcherhez mentést? A IV. fejezetnél tartottam mikor elszállt a gépem és meghalt a rendszer! Sajnos a mentéseim is eltüntek ugyebár és nem akarom ujrakezdeni! Ha van rá mód akkor segíts kérlek! Ha valaki más is tudna esetleg mentést adni akkor arra is számítok! Remélem megszán valaki!

Előre is köszönöm!
  • rosti
    A bestia elötröl valakinek van olyan mentése ,hogy nem osztot el pontokat?
    És elküldené az "[email protected]" ra.
  • vegytek
    azt hazudod, h megölted...
  • Enosh Chan
    Udv!
    Bocsi, hogy nem fogok vegigolvasni kb 4500 postot merthogy kb azota nem voltam, de van egy kis problemam. Az EE-t telepitenem, kivalasztom hogy semmilyen nyelvet ne telepitsen fol csak az angolt es a magyart de utana kiirja hogy nincs leeg hely a lemezen. Korulbelul 8,6 giga lenne igy a telepiteni valo es az en gepemen van 32giga hely, most ezzel mi a gond? XP-m van.
  • Zóanagyvarázsló
    Ahogy jöttek a patchek, gyakorlatilag az összes verziót kipróbáltam folyamatában, és bár szépen foltozgatták, jobbá tették, egetrengető különbséget nem tapasztaltam. Sőt, az elmosódós buggal az 1.4 még kellemtelnséget is okozott nekem, ezt is az EAX hotfix javítja, de mire az kijött, én is a játék végére értem. Ettől függetlenül szerintem ez egy nagyon kiváló játék, és a megjelenése óta bármely pillantában megérte az árát.

A karakterfejlesztéstől pedig nem kell félni, az a komoly RPG-khez képest kifejezetten könnyed itt, és a képzettségek elég nagy hányada megtanulható egy végigjátszás során.
  • steweee
    am iszonyat összetett játék, a küldetéseket indítottam először, hihetetlen sok tulajdonságot lehet fejleszteni benne. remélem nem fogok elveszni benne ha indítom a kampányt...

de így visszaemlékezve az eredetire mikor kijött, rá se lehet ismerni. télleg szép lett, jó a grafika és az irányítást is megcsinálták rendesen. így kellett volna megjelennie, és akkor szivesebben veszi meg az ember sztem
  • steweee
    hát eax javítás ide vagy oda nem igazán jó vele a hang
  • IMYke2.0.0.0
    Ellentmondásnak tűnhet a hozzászólásom Zóanagyvarázsló-hoz képest, pedig nem így van.
    Az italok bazi drágák lesznek, ezért nem tudod őket megvenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Az italokat - kezdetben - nem tudod megvenni. Az első néhányon kívül, amit a küldetéshez kapsz, a többit találni fogod.
    Ahogy kitanulod (könyvekkel) az Italkészítést és a Fejlesztésnél (jobb felső sarok, Lombik) használod is azt az addig összegyűjtött Összetevőkkel (vírigászirmok, gyenge/erős alkoholok (azaz főzetalapok), és szörnyektől szerzett dolgok) tudsz főzeteket kreálni.
  • Zóanagyvarázsló
    A receptek külön tekercseken vannak, de erre nyilván magad is rájöttél. Abigailen és Kalksteinen kívül pedig a fogadóban találhatsz még egy könyvkereskedőt, ha megfelelő időben vagy ott, talán nála van. Egyébként egészen biztosan lehet találni is, én nem költöttem rá.
  • brasilsoma
    És konkrétan a macskaszem receptet nem emlékeztek,hogy hol lehet venni?Mert már felvásároltam a fél könyvtárat,de semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is mindig elgépelem. :)

Hát igen,
    enhanced = továbbfejlesztett
    enchanted = elvarázsolt, megbabonázott
  • Zóanagyvarázsló
    Az EAX hotfix még mindneképp ajánlott, javít mást is, nemcsak azt, amire a neve utal.

Egyébként Enhanced Edition, csak azért szólok, mert szinte alig tudja valaki leírni a nevét.
  • steweee
    az enchanced editiont még kell peccselni?
  • IMYke2.0.0.0
    The Witcher: Versus
  • IMYke2.0.0.0
    1. Könyveket vásárolhatsz majd a Fogadóban - Kalkstein-től - és Abigail-től, a külváros által nem szeretett boszorkánytól is.

2. A szörnyekről, de úgy általában mindenről a könyvek, levelek, pergamenek segítségével kapsz bővebb információkat. Melyeket elolvasásuk után nem kell megtartanod [a küldetésekhez kapcsolódók automatikusan a Hátizsákod felső részébe kerülnek és nem is tudsz megválni tőlük], eladhatod, vagy ledobhatod a földre őket.

3. Fáklyát - elsősorban - a tároló edényekben [hordók, fegyverkovácsok szekrényei :) ] találsz, de vásárolhatsz is. Értelemszerűen, akitől ilyet vehetsz, attól vehetsz más fegyvert is. A barlangokban is találhatsz.
  • Cat 02 #11785
    Boszinál, vagy a kocsma előtt ?
  • brasilsoma
    Köszi!!
    És könyvet hol tudok szerezni,venni?
  • Cat 02 #11783
    Hát asszem a boszinál tudsz venni (az a bögyös vörös, Abigail talán) illetve a kocsma mellet nappal is mintha lenne árus. A szörnyhatározóba meg úgy emlékszem akkor kerül bele, ha olvasol róla könyvet.
  • brasilsoma
    Sziasztok!
    Én még csak most kezdtem a játékot,még az első fejezetnél vagyok.Azt szeretném kérdezni,hogy hány emberrel kell beszélgetni a szörnyekről,hogy bekerüljenek a határozóba?Mert már beszéltem egy párral,és mégsem jelennek meg...Illetve hol lehet könyveket venni,amikben varázsital készítések vannak leírva?Mert kéne a macskaszem ital,de az én witcherem nem tudja,és fáklyám sincs,és ez elég kellemetlen a barlangokban...
    Köszönöm előre is a segítségeteket!!!Nagyon hálás lennék!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, a warez verziótól nem tudom mit vártál - az sosem up to date.
    Egyesek szerint, az eredeti verzió is fagyogat - akkor (őszintén) a szerencsések közé tartozom, mert az elmúlt években egyetlen játék sem fagyott ki úgy igazán a gépemen, ha már elindult.
    Egy alkalommal dobott ki a játék, amikor balga mód a FRAPS-et video felvételen hagytam, és elfogyott a hely a partíción...
  • maarkikemp elek
    The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW

ez a verzio, telán 1.4-es patch??

eddig semmi gond nemvolt vele
  • IMYke2.0.0.0
    Hát hogy letöltötted...
  • maarkikemp elek
    torrentröl töltöttem, Enhanched Edition.
    warez témás? az nemtommi :o
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti játék? Ha eredeti, akkor Patch-ek fenn vannak, vagy Enhanched Edition?
    Warez témás Witcher-ben én nem tudok segíteni.
  • maarkikemp elek
    sziasztok!
    nekem egy olyan gondom alakult ki, h mikor beszélnem kell mikullal odameek és a szalamandra harcosait kell legyöznöm, de miután legyöztem egyböl kilép a játékbol és kiir vmi hibát h sulyos hibát észlelt vagy vmi ilyesmit.. :\ vki vmi javaslat?
  • tarti19
    Witcher 2-t nem érintette a leállás, Oot PC, PS3, +60-ra folyik a fejlesztés
  • Zóanagyvarázsló
    Van már frissebb hír és állápont is.
  • Dante73
    Érdekes hogy egy játékfejlesztő, a PC-s verziót helyezi előtérbe, legalábbis a Witcher2 készül, de a konzolos játék, átdolgozott irányítással, (Witcher lenne úgy, egyáltalán?) úgy látszik, elmarad.
    Mondjuk, a Sacred2 konzolos verziója is elég hülyén néz ki, "PC-s" szemmel. Valahol, örülök a dolognak, de ha az esetleges anyagi veszteségükre gondolok, akkor nem. (Örömöm oka, hogy így a konzolos tapasztalatok véletlenül sem szivárognak a PC verzió 2. részébe, mint ahogy bejött, ugyancsak konzolról, egy gagyi térkép, ill könyv a Sacred2-be...
  • Prince23
    Aktiválni kell a játékot, amikor feltelepíted, ennyi az egész, és nem kér dvd-t. Beírod a cd-keyt.
  • vegytek
    próbáltad más olvasóval?
  • Dizson
    Hali! Na beszereztem a The Witcher-t, viszont van egy kis problémám. Mégpedig az hogy berakom a DvD-t a rom-ba és pár másodperc múlva kidobja, vagyis nem olvassa be. :( Mit tudok tenni? Mindenképpen kell vennem egy újabb dvd olvasót vagy letudnám valahonnan szedni a játékot? Vagy valami jobb ötlet?
  • IMYke2.0.0.0
    Rossz hozzáállás...
    Gothic 2 Gold és Gothic 3 bagóért megvehető - az eredeti szoftverrel kevesebbet szívsz, mint a warezzel [a Gothic küldetéslemezek miatt írom].
  • Tokmag20
    Köszi Rosti! Letöltöm valahonnan és kipróbálom.
  • rosti
    Gothic sorozat 1-2-3+kiegek+magyarítás
  • rosti
    Malyd meglesz nem lövöm le a poént csak játsz tovább a kövi részig bizti belefutsz majd a másik felyezetben:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ugye most nem gondolod komolyan?!
    Ne kísérjünk végig a játékon?
    Az RPG-k sajátossága, hogy a KALAND-ot NEKED KELL megélned - nem nekünk.
    Próbálkozz, keresd akkor, amikor emberi időben ott lehet!
    Pl.: ne éjfélkor keresd a gátnál, hanem mondjuk reggel 8-kor... logikus nem?
  • hendry93
    Hi nem tudjátok holvan coleman eltünt nincs a gátnál nemtok drogot szerezni és már elegem van mindjá eladom:D psl segitsetek