The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- DirectX, VGA-driver, játék Patch (ha nem eleve EE-d van).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Bocsi, nem tudtam kihagyni. Végre egy játék, amit PC-rõl portolnak át konzolra. Igaz, hogy az irányítását el sem tudom képzelni, de nem is az én dolgom, bár az egyik legjobb dolog a játékban. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogyan oldják meg a kontrolleresítést...)
http://www.freetvmaci.info/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Sztetek az enhanced verzsön mennyire lett optimalizáltabb? Mintha hallottam volna ilyesmirõl, hogy javítottak rajta...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
csak annyit szertnék kérdezni hogy a novellát majd le lehet tölteni valahonnan?
Eddig még csak a Semlegesség árát játszottam végig, kicsit vontatott volt, de a végén a flashback tetszett. Meg végül is hangulatos volt, és megmagyarázott 1-2 dolgot, amit pl mikor néztem a filmet nem nagyon értettem de itt volt róla szó (Law of Surprise pl.)
Nekem Csõre meg a Csík Csaba hangja tetszett abszolút, nem tûntek unottnak a hangok, de most már én is angolul játszom. Így valahogy feelingesebb.😊
Úgyis épp most viszem az Enhancedet szóval amúgy is fent van gépemen. A harmadik fejezteben vagyok szóval még elleszek vele egy darabig. Meg így már végre bele tudtam nézni milyen szinkronnal. Hát valami szörnyû. Az még hagyján, hogy gyakran magyarban a karakterek által mondott szöveg fele hiányzik /de ez lehet az Enhanced miatt van mert volt róla szó, hogy az angol szöveget bõvítik/ de még tele van bõdületes félrefordításokkal is. Az meg hogy a szinkronszínészek is gyakran túljátszák a szerepüket már csak hab a tortán. Maradtam az angolnál inkább.
Why so serious?
Így egyértelmûbb, azt hiszem.
Ha minden igaz, a kékkel kiemelt mondat azt jelenti, hogy dec 23.-án le tudod tölteni a kalandot itt! Szerintem a képeslap, és a kaland nem ugyan az. Persze, lehet, tévedésben vagyok, hiszen az angolom, eléggé rossz.
Tegnap jött egy mél, miszerint 23.-án, Karácsonyi ajándékként újabb, letölthetõ epizódot kapunk. A link beli oldalon sajnos csak Lengyel, és Angol nyelv van. Remélem, mi azért azt is magyarul kapjuk majd!
Az EAX okán már a BioShock telepítésekor levettem a gyorsítást háromnegyedre, így nem volt gond sem vele, sem a Witcher-rel.
Igaz, térkép kimaradt - majd írok CDProjekt-nek -, de IMÁDOM ezt a játékot!
A fordítás/szinkron nem 100%-os ["szakmai" ártalomként ezt erõsen figyeltem egy ideig], de a hangulat, képi világ és hõn áhított mellékinformációk
További ilyen játékokat várok, ezerrel 😊
Olvastátok, hogy a konzolosok is megkapják a "The Witcher"-t? Átdolgozott irányítási rendszer mellett persze, de a sztori marad.
A Price of Neutrality azért jópofa, mert Kaer Morhen környékén nézhetünk szét, és a döntéseinkre van keményen kihegyezve (bár a rövidsége miatt a végét többször lejátszva egy alkalommal is megtpaasztalhatjuk a négyféle befejezést).
A Side Effects pedig az alapjáték történései elõtti Vizima(i) templomnegyed miatt érdekes. Végül is ebben is vannak eltérõ befejezések, de nem ez adja a lényeget.
érdemes letölteni?
mennyi játékidõt ad plusszba?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
megjelenik könyvben is?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem meg van az eredeti játék,és regisztráltam is,azt szeretném kérdezni hogy az ENHANCED EDITION-t honnan lehet letölteni magyar nyelven mert én nem találtam meg sehol se.Remélem vki segteni tud.elõre is köszi
Sajna valóban elszitáztak lemezt (2 cimkéjét összekeverték.)
De ez legyen a legnagyobb baj.
Térképet postázzák. Amugy fen van az oldalukon pdf-ben:
térkép link
Arról esetleg nem szól a fáma, hogy hová tûnt az Enhanced Edition-ból az EAX?
Olyan, mint egy teleport. Bekapcsolom, és máris a windows röhög elõttem.
Tud valaki megoldást a dologra?
Kösz, ha válaszolsz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A sima változat CdGalaxisnál 4-5ezer között mozog.
Érdemes megnézni a witcher.hu fórumát ez ügyben mert rémlik valami, hogy sok embernek problémája volt a letöltõs-feltelepítõs bõvítéssel.
Nekem megérte (egyébként neten rendelve 10% kedvezménnyel 7200) mert szerintem jól mutat a polcon. Jó vaskos, illik Tolkien és George Martin könyvei közé. 😄
Viszont a régebbi regisztrált kiadásra is fel lehet tenni mindent, csak le kell tölteni. Mint az vegytek is írta alább.
http://cdgalaxis.hu/PC/15958/witcher-bovitett-kiadas.html
ez már tartalmazza az 1.4-et?
akkor ez most megéri a 8 rugót? már félig lejátszottam kb a játékot... :-(
Zóanagyvarázsló: Nekem kérte.
Jus: Én úgy tudom, hogy az 1.3 oldja meg, ami effektíve az Enhanced Edition.
OFF: De nincs kedvem melózni! 😄