The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A DXDiag-gal a karácsony utáni Patch-ig az EAX-hibát lehetett orvosolni.
Most már nincs szükség a DXDiag-ra, lejjebb a Patch linkje!
Így megszûnik a hangcsúszás, akadozás és némaság.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Enhanced Edition-ra csináltam meg, leszedtem a frissítést,és mellé a magyar cuccot is,és ugy tettem fel, õõ dx diagba mit állítsak be,és az mit befojásol ha át állítom?
De az a 2 ember nem tom miért ijen 'kockás'.
Enhanced Edition vagy a normál kiadáshoz töltötted le, milyen nyelvûek? DXDiagban lejjebb vetted a hangok hardveres gyorsítását?
tarti19
nekem csak a 2000 orenes bónuszküldetés volt meg eddig😊 Igaz ott nem sikerült teljesíteni, mert az a keci 3000 orent kért😄 Persze levágtam õket😛😄

*szerk : bonusz küldetést
Segítsetek :'(
Ki akartam probálni a semlegesség ára nevü nevü bonusz küldetésre lestem volna rá, de a hangok rosszak szoval ijet hallani csak mintha valaki nagyokta nyelne,kép teteje beszokot fagyva lenni, játék közbe meg jó,ha nincs video,aztán ha tovább megyünk ott egy csaj emg egy hapsi egész feje,és teste kockás,a többi emberé meg jó,de miközbe beszélnek hangjuk nincs.(feltettem a legfrisebb video kártya drivert,mondjuk hangkártyát nem de nem hiszem az javítana a dolgon.
Ez miért lehet,mit csináljak ?:s
tarti19
😊 Nem értelek😛 + szalamandra brosst megveszi tõled 150 orenért a 2. fejezetben😄
_Nem tudod már akkor ezt megcsinálni😞

Kár, hogy nem tudtok segíteni. Akkor a 3. fejezetben már nem jön Leuvarden a gáthoz? Hogy adjam oda neki a szalamandra brossokat? Ez a küldetés a 2. fejezetbõl van. Na majd lesz valahogy. Megyek mert állítólag kirabolták a bankot.

tarti19
Sigfried nem fog csatlakozni, mert megbántottad, szal irány a mocsár s Yeavinnel beszélned kell😄
Továbbra sem vágom milyen gát😊 Mivel majd a Narakortban kell találkozni s onnan fogtok elteleportálni... de többet nem mondhatok:d
Noha megjeygzem, most úgy felspanoltál, hogy hétvégén lepucolom a gépem s feldobom megint a Witchert😛
PEdig PS3-ra is elvagyok maradva játékokkal, de eza minõségi stuff nem várathat magára😄😄:

Igen, már a 3. fejezetnél tartok és nincs a gátnál. De a Narakortban már nem lehet vele errõl beszélni. Lehet, hogy úgymarad ez a küldetésem?<#confused>

Már sokszor voltam a mocsárban. Most éppen meg kell gyõznöm a lángoló rózsa rendjét vagy a másfajúakat a mocsárban, hogy csatlakozzanak a szalamandra leküzdésében. Ezt Leuvarden mondta. Sigfrid nem akar csatlakozni pedig már megöltem a beszélõ goult a temetõben.

tarti19
😊 Rájöttem mi a baj, 3. fejezetrõl van szó, amikor már a Narakortba van fogadás😛
Szal akkor nem vágom😄 2. fejezetben van a gátnál a fószer😊

Szerintem is napszaktól függ talán reggel vagy délelõtt megtalálod. Addig csinálj mást, és kukkants be gyakrabban a gáthoz, amikor többé-kevésbé útba esik.
tarti19
Az érdekes lenne😊 Ha mástól kapnád (vásárolhatnád meg) azt a tárgyat ami feltétlen kell a fõ szál továbbhaladásához😛
Mocsárba még nem voltál át ugye?

De nincs a gátnál, már többször is néztem. Nem lehet h azt a küldetést máshol megkapom? De akkor nem kapom meg a fizetségem.<#conf>

tarti19
Emlékeim szerint napközben a gátnál van, mivel majd 1 küldit s egy tárgyat tudsz majd tõle felvenni😄

Üdv! 3. fejezetnél tartok, és még nem teljesítettem egy olyan küldetést, hogy körözés. Ebben olyan fázisnál tartok, hogy szereznem kellett Leuvardennek 3 szalamandra brosst, ezt meg is szereztem, de Leuvarden nem tartózkodik a Gátnál.(a naplóban azt mutatja, hogy a gáthoz kell mennem) Igaz, hogy az Új Narakort fogadóban megtalálom, de ott a beszélgetésben nincs olyan lehetõség, hogy elmondjam neki, h megvannak a szalandra brossok.
Mit tegyek?

IMYke2.0.0.0
Ha nem siet, kompenzálni tudja azzal, hogy éjszakánként rengeteg Bargesztet és Ghoult lenyom, még Vizima elõtt - ezért nem jár XP büntetés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Okés köszi😊, na most megyek is kicsit játszom 😊, thx a segitségeket,majd jelentkezem😊
Még anyit a pontgyüjtéshez,hogy ha meditálsz és elosztod a pontokat akkor a szörnyekért kiseb tapasztalat jár.Ha gyorsan akarsz fejlödni ezt tarsd észben...

Az 1.4 tartalmaz minden javítást. Ha karakterlapon a kurzort a pontokhoz viszed, kiírja, hogy hanyadik szinttõl kapod a jobbakat.
Köszönöm szépen a segítségeket 😊
És ezüst pontot hogy kapni, vagy x darab bronz pont az egy ezüst?
MOst ujra teszem a játékot,és fel patchelem az összes patchel, aztán az 1.4-el (Enchanced...)
Mike at home
1-5 gombokhoz vannak rendelve a jelek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A lefagyás valoszínüleg a video kodec miat van amit már régeben filmnézéshez telepítetél fel..l
Probáld leálítani vagy divx-et frisiteni vagy valami hasonló az talán segít...

A növényelket csak akkor tudod leszedni ha megtanultad a herbarizmust meditácio alat 1 ezüst pontére.
Az inventosi-ba nem is tudod a kardokat elhelyezni csak az övedre tudsz felakasztani meg a hátadra.ha nagyon gyülytögetni akarsz fegyvereker hogy eladd pl 1000-et érü kardokat nem késeket akkor a fogadosnál tárolhatod õket...
Meteor érceket és runa érceket különbözö ládálban lesznek a kriptákban de vásárolni is lehet ökez kovácsolásál goglalkozo NPC-k nél.
Kaphatsz jutalomként is ilyet ha legyakod a bokszolokat valamelyik kocsmában aszam valami bob a neve

szerk: az 1.4 enchanced edition, tartalmazza a régebbi patcheket is ?
Sziasztok,most vettem meg a játékot eredetiben,és nem tiszta jopár dolog.
Elolvastam a gyogy gazokrol a könyvet,és ki is tanulta, de hogy tudok szedni növényeket,és honnan tudok kovácsoláshoz érceket szerezni?
Másik kérdésem az lenne, hogyan lehet fegyvert felszedni az inventoriba/bele tenni.
Harmadik nagy baj ha rögtön enchanted editionra csináltam meg,tölcsem le rá azért a többi patchet?
És miért lehet az?-> hogy egyszer (miután elégettük leot,és betöltöte volna Vizimát) lefagyot töltés közbe,és egyszer azt írta ki a program hibát észlelt ezért leáll : \.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
IMYke2.0.0.0
A varázslás nem csak harcban mûködik - külsõ válfeletti nézetben például Shift lenyomása mellett megjelenik az egérke, és rá tudod vinni az Aard jelre, aktivvá teszed és után jobb klikk a célponton.

IMYke2.0.0.0
Ha a Szalamandra Rejtekrõl beszéltek:
- miután legyõztétek a Szalamandrákat, beszéltetek az egyik fõnökkel, megküzdöttetek, akkor megjelenik Alvin.
- vagy Macska Fõzettel (ugye "éjjellátás"), vagy Fáklyával (amit már a játék elején érdemes magunkhoz venni!) megkeresed a fal leggyengébb pontját , majd Aard-dal kirobbantod.
Ennyi.

Hello! Én is pont itt tartok! Egyszerûen nem lehet kijönni a barikádból. Én tudok varázsolni, de csak tüzet, mert az a jel van kijelölve, de mivel most nem harcolok senkivel, nem lehet átállítani a jelet az Aard-ra. Remélem tudtok segíteni.

nincs mese, regisztrálni kell, mármint ha eredeti a játékod (mert én azt feltételeztem)

EE patch
magyar nyelv

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Heuro
Teneked én ezt nagyon köszönöm! -De hol látom ezt a verz.számot?
Állati tudatlan vagyok játékok terén ...<#worship>

nos abból semmit nem értek nem vagyok túl jó angolos.Viszem tovább a játékot és ha meg kell csinálnom a gnóm pajzsos küldetést is akkor így jártam.
Ajánlott mûvelet: a játék regisztrációja.
vegytek mondtad nekem ezt, hogy telepítsem fel az EE patch-el elis kezdtem de amikor rámennék h telepítés akkor kiírja, hogy "regisztráld a The witchert, mielött telepíted a The Witcher: bõvített kiadás frissítõ lemez programot!". Elõreis kössz a segítséget.
IMYke2.0.0.0
Ha értesz angolul: www.gamepressure.com - guide szekció.
Rendkívül részletes leírást olvashatsz. Szerintem, erre is találhatsz megoldást.
Én az Igni-t megtanultam, amikor kellett. Sõt, kell is barlangokban.

Olyankor mi van ha, elfelejtettem a játék legelején az igni varázslatot megtanulni és a gnóm páncél beszerzéséhez a végén, mikor a követ kell megbûvölni kéne az a varázslat.
Esetleg próbáljam meg újra játszani onnan mikor Kalstein elmondja h milyen varázslat nyitja ki, hátha mást mondd.Mert volt már iylenre példa ebben a játékban h újra játszottam egy részt és apróságok változtak.Vagy nem is muszály a páncélt beszereznem a végkifejletthez?Vagy betanulhatom máshogyan is a jelet? Légyszives írja meg nekem valaki.
IMYke2.0.0.0
Meg is válaszoltad magadnak. A Bõvített Változat (Enchanced Edition) van meg neked. Ennek a verziószáma 1.45.282 (az utolsó szám ne lepjen meg - a hivatalos oldalon csak 280 szerepel, ez a lokalizáció miatt van).

Heuro
Szevasztok!
Jézuska nevû egyén hozta nekem a játékot a fa alá.
Csak annyit segítsetek, hogy honnan tudom meg, milyen verziószámú lehet.
A legújabb, bõvített, szinkronos változatról van szó.
Az "Options"-ben (Beállítások) sem találok erre utaló jelet.
Errõl van szó:

ha a sima kiadás van meg neked, akkor patcheld fel az EE-vel és akkor talán hozzá tudod adni a magyar nyelvet is <#fejvakaras>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

köszi, megnézem!

Magh
Pedig a kohóban van egy csapóajtó, oda kell lemászni.

Hi mindenkinek!
Segítséget akarok kérni egy elég buta ügyben. A harmadik fejezetben amikor leszámoltam a szalamandrákkal kijövök a hadiszállásukról meglátom a farkasembert. Az átvezetõ videóban bevisz egy udvarba, ahonnan nem tudok kijutni. Csak az elhagyott kohóba lehet bemenni, ami a farkasember búvóhelye. A videóban úgy jutottam oda az udvarba, hogy átugortam a barikádon a lezárásnál. De én a játékba ezt nem tudom megtenni, és varázsolni sem tudok, hogy a barikádot leromboljam. A segítséget elõre is köszöszönöm.

Csá mindenkinek. Nekem a witcher angolul van meg és kéne nekem hozzá magyaritás. ha valaki tud mondani olyan oldalt ahol letudok szedni hozzá magyaritást azt megköszönném.<#circling>
IMYke2.0.0.0
Nekem is van alaplapi (Gigabyte P35), de az SB Live-ot jobban szeretem.

Faterx
Nekem alaplapi EAX 2.0 és most már tök jó. (viszhangok etc)
már fölraktam dx patchet uj drivert de még mindig szar de még csak a demoval játszom
IMYke2.0.0.0
Engem inkább az érdekelne, hogy csak a Xi-Fi kártyákhoz jó-e?, vagy az öreg SB Live 5.1-es féle EAX (1)-hez is...

Az új hotfix jó a magyar kiadáshoz is?
IMYke2.0.0.0
Bocsánat, nem voltam eléggé érthetõ.
Az "EE" = "Enchanced Edition" - bõvített kiadás, mely eleve tartalmaz minden olyan finomságot, amit a CDProjekt Red oldaláról az alapjátékhoz le lehet tölteni - azaz az 1.45.282-es Patch-et is.
Az egész mérete körülbelül 1 GB.