13886
-
hejyjyjy #11885 Már megvan. Egy könyvtárban kell lenni a 2 frissítésnek. -
hejyjyjy #11884 Nem tudom felrakni a patchet. Ezt írja:
A már feltalepített játék nyelvének megfelelő nyelvi csomag nem található. Töltsd le a megfelelő nyelvi csomagot!
Viszont azt meg azért nem engedi felrakni mert nincs felrakva a patch.
Hogy lehet ezt megoldani? -
Coradiel #11883 Amúgy nem kell újraregisztrálni a játékot, mivel az oldalukon mentve van a regisztráció.
Legalábbis nekem nem kellet, amikor újratelepítettem. Csak bejelentkeztem a honlapra.
Üdv! Coradiel -
hejyjyjy #11882 Kösz szépen! Király vagy! Csak most újra le kell töltenem az 1.4-est mert mérgemben letöröltem.
És persze Hajrá Arsenal! -
#11881 mindenki viheti, már 4 embernek odaadtam, segítek ahol tudok, bár igazából ez a játék megérdemli a megvételt, de megértem a másik oldalt is... Inkább örömöt okoz, hogy más is tud vele játszani... -
#11880 Önzetlenségből 5-s! -
#11879 tessék
Készítettem egy képet gyorsan:P -
hejyjyjy #11878 Az jó lenne. Nagyon megköszönném. -
#11877 azt nem tudom, szerintem nem:P
viszont tudok adni eredeti kódot(sajátomat), mert én már nem nagyon játszom PC-n... -
hejyjyjy #11876 Kösz a gyors választ! Még annyit kérdeznék hogy az elötte levőnél is kéri a regisztrációt? Az 1.3-asnál. -
#11875 igen, akkor nem...
mondjuk érdekes a cucc mert 1 névre csak 1-szer lehet felhasználni a kódot... kicsit ledöbbentem, mikor ezt csináltam akkor 2009 eleje volt azóta újra felraktam windowst s a játékot is, de ekkor új névvel kellett regisztrálnom, hogy a 1.4-es patchet elfogadja...
-
hejyjyjy #11874 Ha valakinek nem eredeti akkor nem tudja felrakni? -
vegytek #11873 regisztrálod. -
hejyjyjy #11872 Csá!
Az 1.4-es patchet nem tudtam felrakni mert nem volt regisztrálva a játék. Hogy lehet megoldani? -
vegytek #11871 1. ha alap játékra rakod fel az EE-t, akkor se kell a DVD a játékhoz -
Zóanagyvarázsló #11870 1. Nyilván, de részemről örülök, hogy hivatalos megoldás is akad a problémára. Van benne valami úgymond megalázó, ha eredeti játék birtokában is ügyeskedni kell.
3. Az EE nem oldja meg önmagában, sőt nekem éppen azzal jött elő :) Külön hotfix van ezekre a problémákra, az nem árt, ha lesz egy új, egyesített patch.
Egyébként hanyattesni valóban nincs miért (és hasra sem), de ez csak egy patch, némi extra tartalommal. Én örülök neki, hogy foglalkoznak vele akkor is, ha kritikus dolgok javítására már nincs szükség. A lényeg ez esetben a CD Projekt üzenete: törődünk a vásárlókkal. Ez pedig példaértékű. -
#11869 "# DRM nincs már többé
# játéklemez nélkül is nyomulhatunk
# EAX és mosott grafika problémák megszűnnek
# A Witcher rajongók által készített, öt bónuszkalandot is végigjátszhatjuk, melyek címei a teljesség és kötelező kedvesség kedvéért a következőek: Deceits, Blight of the Bogs, Wraiths of the Quiet Hamlet, Wedding, Merry Witchmas.
# ...
# 72 szűz vár epekedve a fanatikus keménytökű kamikaze-kalandozókra, az évezredes híresztelések szerint."
1. "DRM nincs már többé" és 2. "játéklemez nélkül is nyomulhatunk" - NoDVD-vel vagy mini image-dzsel megoldva, ezer éve.
3. "EAX és mosott grafika problémák megszűnnek" - sima EE Patch-csel megoldva.
4. "A Witcher rajongók által készített, öt bónuszkalandot is végigjátszhatjuk..." - nem bököm tököm miattuk. Egyik se olyan jó. Még a sokat emlegetett Wedding sem.
5. "72 szűz vár epekedve..." - na, ettől meg aztán végképp nem esek hasra.
-
vegytek #11868 The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut -
BBencze #11867 Hú ilyen is van fene tudja követni a patcheket, amúgy legalább látszik, hogy a fejlesztők törődnek a játékukkal. -
#11866 csak ezért -
BBencze #11865 Mér kéne neked 1.5-ös patch? 1.4-es nem elég? Amúgy nem tom. -
vegytek #11864 1.5-ös patch mikor jön ki? -
#11863 Új területet nem lehet. -
#11862 Mennyire nehéz ebben küldetést csinálni?Új területet is lehet csinálni? -
feketeobeliszk #11861 Hahoj! Az EE verzió bónuszküldetésében, mikor Dedalion a dutyiban van elakadtam, mert nem tudok bejutni a temetőbe, ahol szörnyek és kincskeresési lehetőség is van. A játék szerint a kulcs egy tünde szörnyvadásznál van (gondolom Lorethiel), akit szintén érdekel a kincs. Nálam van a kő, ami még kell majd, azért adna is ötszát orent, de ha eladom sem adja ide a kulcsot. Hogyan tovább? -
#11860 Ezt nem tudom, úgy kukáztam össze az infót fórumokból. Mintha design fronton maradtak volna. -
Zóanagyvarázsló #11859 És kimaradt a korábbi fejlesztőcsapatból? Remélhetőleg sztori és design fronton nem történt nagy váltás. -
#11858 Egy lengyel (offline) magazinban kvázi bejelentették a Witcher 2-t. 2010-ben várható, multiplatform lesz. Az eredetiben használt Aurora Engine-t kidobták, új motor lesz alatta. Az első rész fejlesztőcsapatának csak töredéke dolgozik a játékon, új emberek csinálják. Ennél többet egyelőre nemigen lehet még tudni. -
Zóanagyvarázsló #11857 Még csak msotnaában fordítják angolra is, szóval egyedül az EE-hez adott novella létezik magyar fordításban.
Bookstationön meg tudod venni angolul a The Last Wish című novellás kötetet.
Fe van tüntetve náluk az első regény is, de jelenleg nincs nekik készleten. Érdemes lehet még szétnézni Amazonon vagy eBay-en. -
Zóanagyvarázsló #11856 Erősebb főzet kell, az olcsóbb szeszes italok nem bírnak el 4 alapanyaggal, csak hárommal :) -
BGYI #11855 Hy mindenki!
Csak most néztem meg a topikot, köszi a választ a zenés kérdésemre. Amúgy a témához kapcsolódva: nem tudjátok, valamelyik kiadó készül-e lefordíttatni valamelyik witcher regényt? (azért lenne rá igény rendesen)Illetve hogy angolul hol lehetne beszerezni? -
bat777 #11854 hali mindenkinek :)
én nemrég kezdtem el, most az első fejezetnél járok a bestia megölésénél, de visszamentem, egy kicsit, mert nincs már fecském. megvan minden összetevő a fecskéhez(vitrilol,2 rebis, éter) de nem tudom megcsinálni, kell még valami hozzá? van valami alapanyag, ami kell a főzetekhez, most éppen nem tudok semilyet sem csinálni, van valami fiola, vagy valami anyag ami nélkül nem lehet főzetet csinálni? vagy mizu?
légyszi segítsetek :) -
#11853 hát... elmegy. igazából nem nagy durranás, de örültem hogy vették a fáradtságot és lefordították magyarra. azért ez mindenképpen szép gesztus volt tőlük. amúgy kb olyan 30 oldal körül lehet a történet, ami a strigás kalandot meséli el. -
Celebrau #11852 Én még a Last Wish kötetben olvastam angolul, úgy jó volt. Magyarul még nem olvastam el. -
#11851 Kíváncsiságból kérdezem, az EE-hez mellékelt kis novella milyen? A Mass Effect mellé is mellékeltek egy kis novella-t, az nagyon érdekes volt. -
#11850 Én is. :)
Sőt, néha azért írok bővebben, több tagmondattal - mindenre kitérően - hogy a lehető legkevesebbet értsék félre a mondandómból. Itt, az SG-n kellett erre rászokjak.
-
Zóanagyvarázsló #11849 Rendben, csak már túlságosan is megszoktam, hogy az emberek felületesen olvasnak, és így néha már reflexből magyarázok :) -
#11848 Nem azért írtam, mert Te azt írtad volna. Azért, hogy MÁS ne higgye azt, hogy a játék egyfajta regény folytatás. A játéknak nem sok köze van az eredeti regényekhez. Csak azokból építkezik.
-
Zóanagyvarázsló #11847 Természetesen a két új hivatlaos kaland pedig egy-egy jóval korábban játszódó "novella", mely azonban csak játék formájában létezik, és nem Sapkowski írta őket. -
Zóanagyvarázsló #11846 Még egyszer: azt írtam, hogy a regények - főszála - után játszódik. Ezért kellett feltámasztani, ezért vannak utalások a korábbi eseményekre. Részemről nem használtam a folytatás szót.