The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már nincs szükség a DXDiag-ra, lejjebb a Patch linkje!
Így megszûnik a hangcsúszás, akadozás és némaság.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De az a 2 ember nem tom miért ijen 'kockás'.
Ki akartam probálni a semlegesség ára nevü nevü bonusz küldetésre lestem volna rá, de a hangok rosszak szoval ijet hallani csak mintha valaki nagyokta nyelne,kép teteje beszokot fagyva lenni, játék közbe meg jó,ha nincs video,aztán ha tovább megyünk ott egy csaj emg egy hapsi egész feje,és teste kockás,a többi emberé meg jó,de miközbe beszélnek hangjuk nincs.(feltettem a legfrisebb video kártya drivert,mondjuk hangkártyát nem de nem hiszem az javítana a dolgon.
Ez miért lehet,mit csináljak ?:s
_Nem tudod már akkor ezt megcsinálni😞
Továbbra sem vágom milyen gát😊 Mivel majd a Narakortban kell találkozni s onnan fogtok elteleportálni... de többet nem mondhatok:d
Noha megjeygzem, most úgy felspanoltál, hogy hétvégén lepucolom a gépem s feldobom megint a Witchert😛
PEdig PS3-ra is elvagyok maradva játékokkal, de eza minõségi stuff nem várathat magára😄😄:
Szal akkor nem vágom😄 2. fejezetben van a gátnál a fószer😊
Mocsárba még nem voltál át ugye?
Mit tegyek?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És ezüst pontot hogy kapni, vagy x darab bronz pont az egy ezüst?
MOst ujra teszem a játékot,és fel patchelem az összes patchel, aztán az 1.4-el (Enchanced...)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Probáld leálítani vagy divx-et frisiteni vagy valami hasonló az talán segít...
Az inventosi-ba nem is tudod a kardokat elhelyezni csak az övedre tudsz felakasztani meg a hátadra.ha nagyon gyülytögetni akarsz fegyvereker hogy eladd pl 1000-et érü kardokat nem késeket akkor a fogadosnál tárolhatod õket...
Meteor érceket és runa érceket különbözö ládálban lesznek a kriptákban de vásárolni is lehet ökez kovácsolásál goglalkozo NPC-k nél.
Kaphatsz jutalomként is ilyet ha legyakod a bokszolokat valamelyik kocsmában aszam valami bob a neve
Elolvastam a gyogy gazokrol a könyvet,és ki is tanulta, de hogy tudok szedni növényeket,és honnan tudok kovácsoláshoz érceket szerezni?
Másik kérdésem az lenne, hogyan lehet fegyvert felszedni az inventoriba/bele tenni.
Harmadik nagy baj ha rögtön enchanted editionra csináltam meg,tölcsem le rá azért a többi patchet?
És miért lehet az?-> hogy egyszer (miután elégettük leot,és betöltöte volna Vizimát) lefagyot töltés közbe,és egyszer azt írta ki a program hibát észlelt ezért leáll : \.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
- miután legyõztétek a Szalamandrákat, beszéltetek az egyik fõnökkel, megküzdöttetek, akkor megjelenik Alvin.
- vagy Macska Fõzettel (ugye "éjjellátás"), vagy Fáklyával (amit már a játék elején érdemes magunkhoz venni!) megkeresed a fal leggyengébb pontját
Ennyi.
EE patch
magyar nyelv
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Állati tudatlan vagyok játékok terén ...<#worship>#worship>
Rendkívül részletes leírást olvashatsz. Szerintem, erre is találhatsz megoldást.
Én az Igni-t megtanultam, amikor kellett. Sõt, kell is barlangokban.
Esetleg próbáljam meg újra játszani onnan mikor Kalstein elmondja h milyen varázslat nyitja ki, hátha mást mondd.Mert volt már iylenre példa ebben a játékban h újra játszottam egy részt és apróságok változtak.Vagy nem is muszály a páncélt beszereznem a végkifejletthez?Vagy betanulhatom máshogyan is a jelet? Légyszives írja meg nekem valaki.
Jézuska nevû egyén hozta nekem a játékot a fa alá.
Csak annyit segítsetek, hogy honnan tudom meg, milyen verziószámú lehet.
A legújabb, bõvített, szinkronos változatról van szó.
Az "Options"-ben (Beállítások) sem találok erre utaló jelet.
Errõl van szó:
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Segítséget akarok kérni egy elég buta ügyben. A harmadik fejezetben amikor leszámoltam a szalamandrákkal kijövök a hadiszállásukról meglátom a farkasembert. Az átvezetõ videóban bevisz egy udvarba, ahonnan nem tudok kijutni. Csak az elhagyott kohóba lehet bemenni, ami a farkasember búvóhelye. A videóban úgy jutottam oda az udvarba, hogy átugortam a barikádon a lezárásnál. De én a játékba ezt nem tudom megtenni, és varázsolni sem tudok, hogy a barikádot leromboljam. A segítséget elõre is köszöszönöm.
Az "EE" = "Enchanced Edition" - bõvített kiadás, mely eleve tartalmaz minden olyan finomságot, amit a CDProjekt Red oldaláról az alapjátékhoz le lehet tölteni - azaz az 1.45.282-es Patch-et is.
Az egész mérete körülbelül 1 GB.