13886
-
#11925 Jön majd az is, jó nagy fáziskéséssel... :)
-
Munszu #11924 magyarrol semmi hír nincs?:( -
#11923 The Witcher Patch v1.5 Patch
==============
CD Projekt Red Studio
Méret: 371,57 MB
System: XP/ Vista
Liszensz: Free
Nyelvek: Lengyel, német, angol, francia
The Witcher Patch focuses mainly on removing troublesome DRM, allowing you to play the game without the disc, while providing additional hours of fun thanks to new adventures created by the fan community. Click here to download.
The Witcher Patch is the next stage of The Witcher's life, and is also a means of expressing our thanks to the modding community for their hard work ion creating the adventures. The update will also be included in forthcoming The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut; more info on that product will be released shortly.
Patch 1.5 features: Modifications: - copy securities (DRM) are removed - playing the game no longer requires the game disc in the drive - patch solves problems with EAX and blur.
Additionally: 5 additional adventures made by the Witcher community: 'Deceits', 'Blight of the Bogs', 'Wraiths of Quiet Hamlet', 'Wedding', 'Merry Witchmas'.
New community adventures are available in English only! In order to install patch 1.5 correctly, you should have original Witcher game upgraded to 1.4 (enhanced edition). It can be found here: THE WITCHER (Wied¼min)- ENHANCED EDITION UPGRADE
-
Zóanagyvarázsló #11922 Elnézést, mégis kell az 1.4, de az EAX nem.
Link -
Zóanagyvarázsló #11921 Az 1.5 tartalmazni fog mindent. -
vegytek #11920 alap játék + EE (+ EAX patch?) + 1.5-ös patch.
Jó így, vagy hagyjam ki a telepítésből az EAX patchet? -
#11919 Hardwired:
"The Witcher: Enhanced Edition v1.5 patch
(Shacknews) Megérkezett az 1.5 patch. Kell hozzá a The Witcher: Enhanced Edition v1.4. Letöltési link. Részletek: Director’s Cut címmel jön a Witcher szuper-ápgrédelt változata, amely magában foglalja a nemsokára külön is megjelenő v1.5 patch fícsőrjeit:
* DRM nincs már többé
* játéklemez nélkül is nyomulhatunk
* EAX és mosott grafika problémák megszűnnek
* A Witcher rajongók által készített, öt bónuszkalandot is végigjátszhatjuk, melyek címei a teljesség és kötelező kedvesség kedvéért a következőek: Deceits, Blight of the Bogs, Wraiths of the Quiet Hamlet, Wedding, Merry Witchmas.
* ...
* 72 szűz vár epekedve a fanatikus keménytökű kamikaze-kalandozókra, az évezredes híresztelések szerint." -
Munszu #11918 Nemtudom,nem hiszem, honnan lehet megszerezni? -
Morgolodo #11917 Nekem az új kalandnál semmi sincs. Van egy farkas embléma, aztán annyi. -
#11916 EAX Patch (2008 Karácsony) feltetted? 101 MB-os.
-
Munszu #11915 miért van az hogy bonusz küldetéseknél,nekem szar a hang,és az emberek feje mozaikokbol áll?(eredeti a játékom..) -
Celebrau #11914 Vagy csak rossz helyen kerested.
Amikor új játékot kezdesz választhatsz, hogy az eredeti történetet akarod játszani, vagy a két bónusz küldetés egyikét. -
Morgolodo #11913 Az EE-ben mik az új küldetések? Több helyen olvasom, hogy vannak, de senki, semmilyen konkrétumot nem ír. Én nem találkoztam semmi újjal. -
zool1981 #11912 Sziasztok!Van egy nagy gondom:feltettem az 1.4 patch-et(EE),de indításkor kidob a Vista ezzel az üzenettel:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: witcher.exe
Alkalmazásverzió: 1.4.5.1282
Alkalmazás időbélyegzője: 489d12ce
Hiba – modul neve: witcher.exe
Hiba – modul verziója: 1.4.5.1282
Hiba – modul időbélyegzője: 489d12ce
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0018273e
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: fd00
További információk 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
További információk 3: fd00
További információk 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
VALAKI SEGÍTSEN,PLEASE
-
#11911 Az csak mellékküldetés, de azért jó ha megmented a csajszit(főleg, ha meg is szeretnéd tukni):P
Úfy vélem amint végeztem a NWN2-vel újra felrakom a Witchert:P -
#11910 Nem lebexás, de komolyan: olvasd el a játék MINDENRE kiterjedő súgó rendszerét! Meglátod, sokkal, de sokkal könnyebb lesz a játék-életed!
-
Dns5000 #11909 nem az volt hanem a pincer csaj a legelejen, haza kellett kísérni miután megmentettem a banditáktól -
#11908 Csajt(Abigélt) nem tudják megölni, max elkábul:P -
Dns5000 #11907 Az elso 2oraban nagyon nem tetszett ez a harcrendszer, de aztan rajottem, hogy milyen ellenfel ellem milyen modon kell harcolni. Igaz vagy 20x kellet visszatolteni, mert a hulye kutyak mindig megoltek a csajt.
Kellet nekem hardon kezdeni. Mostmár hardon is könnyü a dolog, lökés-kill-repeate.
Aztan rajöttem, hogy az elosztható pontokat csak akkor mutatja, ha meditalsz. Azért nem ártana látni mindig és csak meditáláskor lehetne elosztani.
Parszor jó megszivattak, hogy ha tele van az táskád npc-k szépen nem adják oda a dolgokat neked :S Sokkal kesobb vettem észre és csinálhattam újra. -
#11906 Ne ess a "Diablo 2-zés" hibába: ez a játék sokkal komolyabb az ellenfeleinél.
-
Zóanagyvarázsló #11905 Eleinte szintenként 3 bronzpontot kapsz. -
Dns5000 #11904 most kezdtem es az elso alkalommal 3bronz pontot tudtam elosztani es 3. szintu voltam 4. szinten meg nem kaptam pontot.
Akkor most hogy van ez? nem szintenkent 1 pontot kene kapnom? -
hejyjyjy #11903 Na megy végre. Köszönöm mindenkinek aki segített. -
hejyjyjy #11902 Most sikerült fölrakni, de sajnos nem indul.
El kezd tölteni de utána leáll és semmi. -
#11901 [aláírásom] 4.000 Ft-ot biztosan.
-
#11900 Szerintetek egy Witcher CE mennyit érthet?Minden dvd egyszer volt használva benne. -
hejyjyjy #11899 Megpróbálom újra. -
#11898 Akkor pedig mennyie kell.
A magyar alapjátékhoz úgy kell eljárni, ahogy leírtam.
Íme, angolul is:
"Know-how to installation of Enhanced Edition
1. Download the Patch file (it’s something about 1GB)
2. Download the language file/files (more or less 500 MB)
3. Gather them In one folder
4. Start the installation of the Patch.
5. Enjoy The Enhanced Edition :)
6. (Optional) Download bonus content & soundtrack"
-
#11897 A kérdés már csak az: eredetileg magyar alapjátékod van, vagy angol?
[Az eredeti vagy warez kérdés most nem merül fel.]
//Hoppá, Zóanagyvarázsló is ezt írta... -
hejyjyjy #11896 i2k, egy könyvtárban van a patch és a nyelvi file. -
hejyjyjy #11895 Magyar az alap. Zóanagyvarázsló. -
#11894 Ember! Azt is írtam!: "A Patch és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Ezután Patch és nyelvi fájl feltelepít!"
-
hejyjyjy #11893 Úgy csináltam ahogy írtad i2k. De leáll telepítés közben. Amikor kiírja hogy 2 órát is eltarthat akkor jön egy hibaüzenet hogy nem megfelelően van telepítve a witcher. -
Zóanagyvarázsló #11892 Milyen nyelvű az alapjáték? Mert ha angol, akkor kell az angol nyelvi pakk is a magyar mellé. -
hejyjyjy #11891 Kösz. De nekem sajnos nem engedi rárakni. Mintha azt írná hogy egy könyvtárba legyen a telepítővel a patch és úgy rakjam fel. -
0. Alapjáték feltelepít
1. Enhanced Edition Upgrade (905MB) letölt [Ez az 1.4-es Patch!] + Hungarian Language Pack for Enhanced Edition Upgrade (540MB) letölt.
A Patch és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Ezután Patch és nyelvi fájl feltelepít!
[Majd' 1 óra lesz!]
Bónusz 1: The Price of Neutrality (328MB)
Bónusz 2: Side Effects (286MB)
-
vegytek #11889 1.4 = EE -
hejyjyjy #11888 Akkor előszőr a alap, utána az ee patch( ez 1,5 G-s?), és utána az 1.4-es patch? -
vegytek #11887 nem.
elég az alap játék + EE patch. Nálam így működött. -
hejyjyjy #11886 Most meg már a patch telepítése közben áll le azzal hogy a játék nem megfelelően lett telepítve. Fel kéne rakni elötte az 1.2-est és az 1.3-ast?