13886
  • vegytek
    hááát, ha jól emléxem nekem xp alatt csak a witcher 1.8GB memóriát foglalt.
  • tarti19
    bőven elég neki...
  • vegytek
    grat. ha az aláírásodban lévő konfig az, akkor bűn azt 2GB memóriaval használni
  • IMYke2.0.0.0
    Welcome to the Club :)
  • pxxl
    végre megvan az új gépem :) nagyon komoly fullon a grafika
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyiben szűzen újra felteszed, és bevállalod a nagy méretű javítások letöltögetését, akkor gond nélkül tudod alkalmazni rá.

• Terminátor14
    Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség, elég idegsítő problémába ütköztem.

Telepítettem a játék magyar változatát, majd felraktam a mellékelt 1.2-es patchet és crackeltem. Egyelőre kipróbálnám a játékot, aztán ha tetszik, akkor valószínűleg megvenném, csak épp nem igazán tudok vele mit kezdeni.
    A probléma annyi, hogy az átvezető vidók alatt, illetve a hosszabb dialógusoknál is előfordult már, hogy a tv-n hirtelen a nincs jel üzit olvashattam. Hang van, csak épp nem látok semmit, mintha kikapcsolt volna a monitor. Nincs képernyővédőm, az energiagazdálkodás teljesítmény-re van téve és azt is beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a monitor(tv).

Konfigom: giga p35c-ds3r alaplap, E8500-as proci 3,8ghz-en, 4gb ddr2 ram, Sapphire 4850 512mb vga és egy full-hd-s tv, ezen játszanék. (sima monitoron még nem próbáltam) Jahh és os Win7 RTM. (Vistán próbáltam annó a játékot de játszhatatlan volt, semmit nem tudtam kivenni a képből a textúrahibák miatt, ez most win7-en nem jött elő.)

Vkinek van ötlete? Újabb patcheket fel tudnám rakni erre a warez verzióra?
  • Bachstein
    templomnegyedben vehetsz arany sálat is
  • xblades
    Na ez az a kereskedő csak piros sálat árul, és azt nem fogadja el.
  • tarti19
    Ezután pedig jól meg..god:P
  • Bachstein
    veszel egy aranysálat a kereskedőnél
  • xblades
    Valaki nem tudja hogy lehet megszerezni a harmadik fejezetben, egy fehér ruhás nemeshölgy elveszett sálját.(arany sál ha jól tudom)
  • Hunor1
    hm, de az újra install után mégsincsenek feliratok..esetleg a registy miatt lehet?
  • Cat 02 #11992
    A játék mappájában vannak a feliratok.
  • Hunor1
    SZEVASZTOK

Segítség kellene mert a windózt újra kellett raknom.Emiatt a C:dokumentumokban lévő filék eltűntek( azt hiszem itt voltak a nyelvi cuccok-magyar- és most a játék játszhatatlan mert nincsenek meg a feliratok !!

Tudna valaki segíteni?? Nincs már fenn a magyarítás sem a neten..
    1000 respekt ha valaki feltöltené valahová.KÖSZI !
  • pxxl
    a mentés nálam is megy folyamatosan.

sztem megsértődtek a nyomozás során, mert Vincent valami olyat mondott hogy először gyanusítom most meg segítség kell? Thaler meg annyit mondott, hogy először nyilvánítsam ártatlannak. hát ez van. a 3. fejezetben csináltam meg azt a küldetést. :)
  • xblades
    Na ott én egyszerűen elkértem az engedélyt Vincent-től, és utána megkaptam a kulcsot a sírásótól. De a harmadik fejezetben is be kell menni a temetőbe.

De így még nem jártam, játék közben többször mentek biztos ami biztos alapon, de mindig egy mentésbe.(néha cserélem)
    Erre rövidebb játék után (1-1.5 óra) mentés közben valamilyen hibával kilép a játék.
    Na újraindít, és az utolsó saját mentést teljesen törölte a játék.
    Az auto mentés meg mivel kint voltam a mocsárban hát mondjuk úgy játszhatok egy darabig mire visszaérek a cselekményben oda ahol jártam.

Tanulság dupla mentés.
  • pxxl
    2. fejezetben akartam bemenni, volt oda Kalksteines küldetés. Most már a 3. fejezetben vagyok, de így is be kell menni a temetőbe. majd kiderül hogy :) odáig még nem jutottam el.
  • Bachstein
    lehet hogy a nyomozás során megsértetted őket, ezért már nem hajlandóak segíteni kisebb küldetésekben, Kalksteinnel is ez volt. természetesen a fő küldetésvonalba egyikük sem zavar bele.
  • xblades
    Ha más nem segít, írd meg melyik fejezet melyik küldije? Mert így már nem emlékszem.
  • xblades
    köszi
  • pxxl
    kis segítsééééég kellene :S

A temető kulcsát kellene megszerezni, de Vincent nem segít, Thaler nem segít, elvileg nála lehetne felvásárolni a sírásó tartozását, de hogy? :(
  • tarti19
    Nem kell páncélt venned, még hardon sem...
    Inkább költsd el könyvekre, iratokra az elején, mert úgy menet közben főzetekben, melléküldetések teljesítésében nem lesz paraságosság...
  • pxxl
    akkor lassabban jön össze a pénz az új páncélra :(
  • Zóanagyvarázsló
    Igen, a dobás eredménye a szerencsén múlik.
  • pxxl
    Van valami trükkje a pókerezésnek vagy csak a szerencsén múlik a dolog? azt láttam, hogy gurítás közben más lesz a kurzor a kocka fölé húzva, de hasznát nem nagyon vettem észre. (vagy nem tűnik fel)
  • Bachstein
    http://witcher.wikia.com/wiki/Spoiler_Checklist#Information_for_a_fee

ugyan nem magyar de ennyi minimum angol tudással szerintem rendelkezel.
  • xblades
    Hello tud valaki olyan oldalt ahol le van írva magyarul, melyik fejezetben melyik nőt lehet lefektetni és hogyan?

Ja és a witcher.hu oldallal mi van?(nekem nem jön be)
  • vabe
    Megvan a megoldás, hogy hogyan lehet telepíteni az 1.4-es patch-et letöltött (nem eredeti) verzióra!
    1. Letöltöd az 1.4-es patch-et. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/4/TWEE_Upgrade.exe)
    2. Letöltöd a magyar nyelvet hozzá. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe)
    3. Letöltöd ezt: http://data.hu/get/1566865/setup.inx.html
    4. Letöltöd ezt: http://legroom.net/scripts/download.php?file=uniextract16
    5. Telepíted az Universal Extractor-t. (4-es pont)
    6. Bemásolod az összes letöltött patch-et 1 mappába, és setup.inx-is.
    7. Elindítod az Universal Extractor-t, majd az első helyre betallózod az 1.4-es patch-et. (TWEE_Upgrade.exe)
    8. A második helyen kiválasztod, hogy hova bontsa ki.
    9. Megvárod, míg kitömöríti.
    10. Bemész abba a mappába, amibe kitömörítette. (alapbóé Disk1 lesz a neve)
    11. Bemásolod ide a letöltött setup.inx fájlt, és felülírod a régit.
    12. Bemásolod a TWEE_Hungarian_language_pack.exe nevű fájlt a Disk1 mappa (vagy amibe kicsomagoltad az 1.4-es patch-et) mellé. Ha nem találja, akkor a Disk1 mappába másold.
    13. Indítsd el a setup.exe-t a Disk1 mappából, és telepítsd a patch-et, azt fogja hinni, hogy regisztrált játékod van.

+1. Ha akarod, telepítsd az 1.5-ös patch-et, azt már nem kell crackelni, mert leveszi a DRM-et a játékról!
  • pxxl
    beszélgess a faluban idős nénikkel, az egyik elmondja a mesét amiben benne van :) vagy veszel egy könyvet a fogadóban drágáért.
  • szucsy89
    nem tudod véletlenül hogy a játék legelején a ghoult hogy tudom betenni?
  • IMYke2.0.0.0
    Kézzel betenni sehogy.
    A játék folyamán találsz tekercseket, könyveket és elolvasod őket - gyakorlatilag elég, ha felveszed - és bekerülnek a Szörnyhatározóba!
  • szucsy89
    a szörnyhatározóba hogy tudok egy szörnyet "betenni"?:D
  • Bachstein
    am poén, elkezdtem lengyelül játszani, (mármint csak szinkronnal) de valahogy közel sem éreztem olyan jónak mint a magyart :D
    angolt is kipróbáltam, az is teljesen korrekt.
  • tarti19
    sokmindenkit:D
    Rengeteg szerepló van benne:P
  • Bachstein
    egyszóval mindenkié fain... vagy kihagytál volna valakit? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Másrészt: a harcok során váltogatnod kell a kardokat - így, mindkét fajtát (Bronz és Ezüst ág) erősen ajánlott fejleszteni!
  • tarti19
    2. fejezet elején rögtön megkapod a kukurix ellen:P
  • pxxl
    azt akartam kérdezni csak elfelejtettem, hogy az elején ugye nincs ezüst kard. Érdemes attól függetlenül a bronz pontokat arra is nyomni, vagy ráér később ha megvan?
  • tarti19
    Nekem szinte mindenkié tetszett
    főleg Vincent, Dandelion, Sigfried, Geralt, Shani, Triss, Leuvarden, Proffesszor, Azer Javed, Tó Úrnője, Temeria királya stb. szóval nekem nem nagyon volt nem igazán odaillő érzésem...