13886
-
vegytek #12005 hááát, ha jól emléxem nekem xp alatt csak a witcher 1.8GB memóriát foglalt. -
#12004 bőven elég neki... -
vegytek #12003 grat. ha az aláírásodban lévő konfig az, akkor bűn azt 2GB memóriaval használni -
#12002 Welcome to the Club :)
-
#12001 végre megvan az új gépem :) nagyon komoly fullon a grafika -
#12000 Amennyiben szűzen újra felteszed, és bevállalod a nagy méretű javítások letöltögetését, akkor gond nélkül tudod alkalmazni rá.
-
#11999 Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség, elég idegsítő problémába ütköztem.
Telepítettem a játék magyar változatát, majd felraktam a mellékelt 1.2-es patchet és crackeltem. Egyelőre kipróbálnám a játékot, aztán ha tetszik, akkor valószínűleg megvenném, csak épp nem igazán tudok vele mit kezdeni.
A probléma annyi, hogy az átvezető vidók alatt, illetve a hosszabb dialógusoknál is előfordult már, hogy a tv-n hirtelen a nincs jel üzit olvashattam. Hang van, csak épp nem látok semmit, mintha kikapcsolt volna a monitor. Nincs képernyővédőm, az energiagazdálkodás teljesítmény-re van téve és azt is beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a monitor(tv).
Konfigom: giga p35c-ds3r alaplap, E8500-as proci 3,8ghz-en, 4gb ddr2 ram, Sapphire 4850 512mb vga és egy full-hd-s tv, ezen játszanék. (sima monitoron még nem próbáltam) Jahh és os Win7 RTM. (Vistán próbáltam annó a játékot de játszhatatlan volt, semmit nem tudtam kivenni a képből a textúrahibák miatt, ez most win7-en nem jött elő.)
Vkinek van ötlete? Újabb patcheket fel tudnám rakni erre a warez verzióra?
-
#11998 templomnegyedben vehetsz arany sálat is -
#11997 Na ez az a kereskedő csak piros sálat árul, és azt nem fogadja el. -
#11996 Ezután pedig jól meg..god:P -
#11995 veszel egy aranysálat a kereskedőnél -
#11994 Valaki nem tudja hogy lehet megszerezni a harmadik fejezetben, egy fehér ruhás nemeshölgy elveszett sálját.(arany sál ha jól tudom) -
Hunor1 #11993 hm, de az újra install után mégsincsenek feliratok..esetleg a registy miatt lehet? -
Cat 02 #11992 A játék mappájában vannak a feliratok. -
Hunor1 #11991 SZEVASZTOK
Segítség kellene mert a windózt újra kellett raknom.Emiatt a C:dokumentumokban lévő filék eltűntek( azt hiszem itt voltak a nyelvi cuccok-magyar- és most a játék játszhatatlan mert nincsenek meg a feliratok !!
Tudna valaki segíteni?? Nincs már fenn a magyarítás sem a neten..
1000 respekt ha valaki feltöltené valahová.KÖSZI ! -
#11990 a mentés nálam is megy folyamatosan.
sztem megsértődtek a nyomozás során, mert Vincent valami olyat mondott hogy először gyanusítom most meg segítség kell? Thaler meg annyit mondott, hogy először nyilvánítsam ártatlannak. hát ez van. a 3. fejezetben csináltam meg azt a küldetést. :) -
#11989 Na ott én egyszerűen elkértem az engedélyt Vincent-től, és utána megkaptam a kulcsot a sírásótól. De a harmadik fejezetben is be kell menni a temetőbe.
De így még nem jártam, játék közben többször mentek biztos ami biztos alapon, de mindig egy mentésbe.(néha cserélem)
Erre rövidebb játék után (1-1.5 óra) mentés közben valamilyen hibával kilép a játék.
Na újraindít, és az utolsó saját mentést teljesen törölte a játék.
Az auto mentés meg mivel kint voltam a mocsárban hát mondjuk úgy játszhatok egy darabig mire visszaérek a cselekményben oda ahol jártam.
Tanulság dupla mentés. -
#11988 2. fejezetben akartam bemenni, volt oda Kalksteines küldetés. Most már a 3. fejezetben vagyok, de így is be kell menni a temetőbe. majd kiderül hogy :) odáig még nem jutottam el. -
#11987 lehet hogy a nyomozás során megsértetted őket, ezért már nem hajlandóak segíteni kisebb küldetésekben, Kalksteinnel is ez volt. természetesen a fő küldetésvonalba egyikük sem zavar bele. -
#11986 Ha más nem segít, írd meg melyik fejezet melyik küldije? Mert így már nem emlékszem. -
#11985 köszi -
#11984 kis segítsééééég kellene :S
A temető kulcsát kellene megszerezni, de Vincent nem segít, Thaler nem segít, elvileg nála lehetne felvásárolni a sírásó tartozását, de hogy? :( -
#11983 Nem kell páncélt venned, még hardon sem...
Inkább költsd el könyvekre, iratokra az elején, mert úgy menet közben főzetekben, melléküldetések teljesítésében nem lesz paraságosság... -
#11982 akkor lassabban jön össze a pénz az új páncélra :( -
Zóanagyvarázsló #11981 Igen, a dobás eredménye a szerencsén múlik. -
#11980 Van valami trükkje a pókerezésnek vagy csak a szerencsén múlik a dolog? azt láttam, hogy gurítás közben más lesz a kurzor a kocka fölé húzva, de hasznát nem nagyon vettem észre. (vagy nem tűnik fel) -
#11979 http://witcher.wikia.com/wiki/Spoiler_Checklist#Information_for_a_fee
ugyan nem magyar de ennyi minimum angol tudással szerintem rendelkezel. -
#11978 Hello tud valaki olyan oldalt ahol le van írva magyarul, melyik fejezetben melyik nőt lehet lefektetni és hogyan?
Ja és a witcher.hu oldallal mi van?(nekem nem jön be) -
vabe #11977 Megvan a megoldás, hogy hogyan lehet telepíteni az 1.4-es patch-et letöltött (nem eredeti) verzióra!
1. Letöltöd az 1.4-es patch-et. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/4/TWEE_Upgrade.exe)
2. Letöltöd a magyar nyelvet hozzá. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe)
3. Letöltöd ezt: http://data.hu/get/1566865/setup.inx.html
4. Letöltöd ezt: http://legroom.net/scripts/download.php?file=uniextract16
5. Telepíted az Universal Extractor-t. (4-es pont)
6. Bemásolod az összes letöltött patch-et 1 mappába, és setup.inx-is.
7. Elindítod az Universal Extractor-t, majd az első helyre betallózod az 1.4-es patch-et. (TWEE_Upgrade.exe)
8. A második helyen kiválasztod, hogy hova bontsa ki.
9. Megvárod, míg kitömöríti.
10. Bemész abba a mappába, amibe kitömörítette. (alapbóé Disk1 lesz a neve)
11. Bemásolod ide a letöltött setup.inx fájlt, és felülírod a régit.
12. Bemásolod a TWEE_Hungarian_language_pack.exe nevű fájlt a Disk1 mappa (vagy amibe kicsomagoltad az 1.4-es patch-et) mellé. Ha nem találja, akkor a Disk1 mappába másold.
13. Indítsd el a setup.exe-t a Disk1 mappából, és telepítsd a patch-et, azt fogja hinni, hogy regisztrált játékod van.
+1. Ha akarod, telepítsd az 1.5-ös patch-et, azt már nem kell crackelni, mert leveszi a DRM-et a játékról! -
#11976 beszélgess a faluban idős nénikkel, az egyik elmondja a mesét amiben benne van :) vagy veszel egy könyvet a fogadóban drágáért. -
#11975 nem tudod véletlenül hogy a játék legelején a ghoult hogy tudom betenni? -
#11974 Kézzel betenni sehogy.
A játék folyamán találsz tekercseket, könyveket és elolvasod őket - gyakorlatilag elég, ha felveszed - és bekerülnek a Szörnyhatározóba!
-
#11973 a szörnyhatározóba hogy tudok egy szörnyet "betenni"?:D -
#11972 am poén, elkezdtem lengyelül játszani, (mármint csak szinkronnal) de valahogy közel sem éreztem olyan jónak mint a magyart :D
angolt is kipróbáltam, az is teljesen korrekt. -
#11971 sokmindenkit:D
Rengeteg szerepló van benne:P -
#11970 egyszóval mindenkié fain... vagy kihagytál volna valakit? :D -
#11969 Másrészt: a harcok során váltogatnod kell a kardokat - így, mindkét fajtát (Bronz és Ezüst ág) erősen ajánlott fejleszteni! -
#11968 2. fejezet elején rögtön megkapod a kukurix ellen:P -
#11967 azt akartam kérdezni csak elfelejtettem, hogy az elején ugye nincs ezüst kard. Érdemes attól függetlenül a bronz pontokat arra is nyomni, vagy ráér később ha megvan? -
#11966 Nekem szinte mindenkié tetszett
főleg Vincent, Dandelion, Sigfried, Geralt, Shani, Triss, Leuvarden, Proffesszor, Azer Javed, Tó Úrnője, Temeria királya stb. szóval nekem nem nagyon volt nem igazán odaillő érzésem...