The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barlang a mocsári tmeetõs részen van. Több is, az egyikben vannak a druidák, Antoinette egyik kuzinja.
A Katakombákba a Templomnegyedben is van bejárat - ergo, oda is ki tudsz jutni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor az a kísérgetés valószínûleg korábbi választástól függ. Mindenesetre a mocsárban az egyik barlangban megtalálod õket. Az egyik kuzin is ott van, ha csináltad azt a mellékküldetést.
Hozzáteszem, én még csak egyszer játszottam végig, és csak közepes nehézségi szinten, de úgy sétagalopp volt. Abban sem vagyok biztos, hogy Fecskét egyáltlaán használtam ellene.
Ha valaki, akkor Te képben vagy, hogy mekkora meló egy magyarítás (feliratozva!!!) elkészítése. Senkitõl nem várhatjuk el hogy ajándékba munkálkodjon. Ha jön a witcher 2, vagy az online verzió, azt is biztosan megveszem. Elképesztõ munka van egy ilyen gémben! Az ee tartalomban vannak atari werkfilmek, azok mindent elmondanak errõl a melóról.
Amúgy csak azt akartam írni, hogy a witcher.hun van magyar végigjátszás, igen részletes. Én csak azért nem olvasom, mert nem szeretem elõre tudni a sztorit.
stewe
Nem értem ezt "le-akarom-tudni" mentalitást a játékosoknál...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Látom gondok vannak a telepítéssel. A witcher.com-ról letöltött ee+1.4 patch installja egyszerû, de a telepítéshez online kapcsolat szükséges, ugyanis a rendstez lecsekkolja, hogy eredeti, regisztrált gémed van!!! Amúgy egy ilyen többmenetes játék szerintem megér 4990huf-t. Azért nagy különbség van a "demózok 2 órát, hogy tetszik-e a gém", vagy hisztizek, mert nem tudom a legújabb frissítést (1.5gb!!!) felrakni a warez verzíóra. Nem hiszem, ha valaki 2-3 év alatt százezret költ a konfigra, hogy a legális játék túl drága! Persze én abból indulok ki, hogy az embernek van fizetése, és a család mellett amúgysem todok folyamat tolni. És ami a legfontosabb: a witchert azért kell megvenni mert: 1. MAGYAR szinkronos!!! 2. ha látják a fejlesztõk, hogy érdemes lokalizálni egy játékot, mert jobban fogy, talán nem ez volt az utolsó!
A másik észrevételem: írjátok a koskát, a strigát, hogy milyen nehezek. Mikor én ide kerültem, már nem volt hely az aranypöttöknek, annyival voltam 30 felett! Igaz, miden szörnyet levágtam ami mozgott, napokat barangoltam a mocsárban, barlangokban, kriptákban! Az oroszlánpók szektát nagyon kemény volt likvidálni. Harc közben megy ám fel az xp! A mellékküldik is rendesen hoznak a konyhára! Elsõre három hónap alatt toltam végig, az heti 10 órával számolva: 120 óra!!! Az egyik fórumon olvastam, lehet hogy itt: valaki egy nap alatt kivégezte a gémet. A witchert?!!!
Üdv: stewe
Toljátok ezerrel!
Jegyzettömbbel nyisd meg! (Általában a NoDVD törés mellett van)
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
meg mindig körülvesznek és 1 perc alatt megölnek, van valami mód, hogy kikerüljem õket?
The Witcher Original-ra az 1.4-es Patch (Enhanced Edition lesz):
1. - The Witcher telepít (Full)
2. - v1.4 Patch letöltése (kb. 1G😎
3. - Magyar nyelvi fájl letöltése (kb. 500 M😎
http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe
4. Egy könyvtárba helyezni a két letöltött állományt
5. A Patch telepítésének megkezdése. - Várni kb. 50 percet.
6. Regisztrálás / Játék indítása
nagyon halkan kérdem..
http://www.freetvmaci.info/
A Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD v1.2 hamarosan ki lesz adva - a Magyar Kézikönyvet faragom [részlet az általam írt végigjátszásból, ami benne lesz]
A "The Witcher"-t én sem értem miért szarozzák le.
Eleve nem hent játék R - P - G: role playing game = szerepjáték.
Itt nem a legyilkolt ellenfelek száma számít.
Én is minden beszélgetést végigolvasok - szóközölök ezerrel - és bizony rengeteg nüansznyi humorról, csavarról és lehetõségrõl marad le az, aki mégsem teszi.
Elõször is óriási grat a dungeon siege 2 magyarításáért, végigizgultam az egész karácsonyt a fórumot olvasva a magyatitasokon! Elképesztõ hangulat uralkodott, és azok a fejlemények óráról órára a postával, meg minden!!! Angolul végigtoltam, de a mestermûvednek szentelek mégegy kört.
Szóval witcher. Rengeteget olvastam ezt a topicot, és látom ezt a hihetetlen értetlenséget, és hozzánemértést. Emlékszem több száz hozzászóláson keresztûl bazgattátok az angol hang- magyar felirat problémát, meg az a daemon tools install is nagy gáz volt.
Na mindegy. Én megvártam a leárazott magyar verziót, és gond nékül telepítettem. Regisztrálás után letöltöttem az ee dolgokat és telepítettem. Azután vettem egy új konfigot (nem drágát!!!), mert sempron+1g+7600gs kevés volt. Meg kell értenetek, egy ekkora játék ilyen graffal nem megy radeon 9200se-n!!! Topic eleje: megy-e a witcher "özönvíz" elõtti gépeken?, mikor már kint volt a hivatalos gépigény.
Más. Hogyan menjek ide, meg oda, hogyan csináljak ezt meg azt? Aki nem nyomkodja végig türelmetlenül a párbeszédeket, meg a küldetésismertetõket, meg a tippeket (az öcsém pl. igen: "nepofázz má, húzzunk, aszt hent!"), és egy kicsit is gondolkodik, az végig tudja tolni a gémet! A ds2-t végigtoltam minimális angoltudással, asszem 3 mellékküldi nem sikerült.Ami fontos: mindenkivel beszélgetni!!! Mindenhová benézni, bemenni!!! Ha a mellékküldi végen választhatsz, ne az orent, hanem az ajándéktárgyakat, késõbb mindegyi jól jött.
A gépigény: mint írtam fejlesztenem kellett, ennek oka az új lcd, amit muszály natívban hajtani, esetleg 1680*1050-be, mert nem olyan szép a kép, mint crt-n. Tapasztalataim: a proc: 4800+ alapon 2,5gh, de kevésnek bizonyolt, de sajna 3,0gh alig 1-2 fps növekedés. A vga: hd4670, tuninggal alig erõsebb. A kereskedõnegyedben mértem, rengeteg ház, ezer nép az utcán, a piac tele, mutatványosok a téren, ezerrel süt a nap, mindenki boldog, csak én nem , mert az fps a köv.: 10/50/25. Fórumoztam egy kicsit, és ajánlották az amd core optimizert, ami a 9,1 vga driverrel hozott még +5 fps. A gém egyéb részein 25 fps felett folyamatosan megy max graffal, 2aa-val 1680*1050-en, meg natívval is. Azért a kereskedõnegyedet nézten, mert mindenki panaszkodik, hogy itt szaggat le a legtöbbet. Fontos még, hogy kell 4gb mem is, hgy ki tudd kapcsolni a virtuális memet az os-ben.
Emberek! Full hd-n barangolni a mocsárban, sétálni a mezõn, a tóparton, a gátról nézni a naplementét önmagában is gyönyörû, nem kell minden járókelõt likvidálni, met megjegyzést tett. Néha különben is dícsérnek: "egy witcher, rejtsétek el asszonyaitokat!".
Mégvalami: valami okostojás írt egy cikket, hogy a gémm milye sz*r, mert geralt csak rohan, miden nõt megkefél, és ez az egész fõzõcske is milyen gáz, a harcrendzser meg primitív, mert nem olyan, mint ebben, meg ebben a játékban. Nos: geralt csak azt a nõt fekteti le, amelyiket te, mert te irányítod gerealtot. Így utólag Addát nem kellett volna. A fõzetkészítés bazi izgalmas, fõleg ha saját recepteket készítesz! A harcrendszer izgalmas is, meg látványos is, hardon a villogó kard is eltûnik, mégjobban kell figyelni. Érdemes kikapcsolni a feliratot, teljesen más feeling! Próbáljátok ki agol hang+magyar felirattal is!
Szóval minden szuper, csak egy gondom van: harmadikra vállfölötti nézetet szeretnék, de nekem a billentyûzetes nem nagyon jön be.
Valakinek van infója, hogy lehet rábírni, hogy gémpadot is kezeljen, vagy legelább a többgombos egeret ismerje fel. Ja és lehetne növelni a zoomot?
Bocsi a kritikákért, meg hogy lefárasztottalak benneteket, de ebbe a gémbe érdemes energiét fektetni. Üdv minden fannak: stewe<#vigyor0>#vigyor0>
Te valamit félre értesz.
Az EE (Enhanced Edition) = duplarétegû DVD.
Amire mi gondolunk:
1.4-es Patch = a hivatalos oldalról (és a tükör szervereirõl) letölthetõ Bónusz tartalom és Patch egyben.
A MAGYAR verziójú eredeti játékhoz értelemszerûen a MAGYAR bónusz tartalom + Patch-et kell letöltened (szinkron + ...) = ~ 900 MB
A telepítéséhez pedig regisztrálni kell az eredeti CD-kódod.
Jobban jársz, ha megveszed a bolti verziót.
Abban ráadásul kiválaszthatod, hogy pl. a hangok angolok legyenek és felirat magyar és vica versa.
Ok! Zsír😄
Köszönöm a gyors reakciót😄
Nekem az EE verzió elõtt az volt a gépemen.
A kérdés: az 1.3-as patch tartalmazza a korábbi javításokat vagy azokat külön-külön le kell szednem?
Elõre is köszönöm a segítséget!
A Szúrcsohók ellen pedig használt az erõs stílust, igyál meg egy fecskét és használd az Igni jelet. 😊 Ennyi.
Olyan problémám lenne, hogy nem tom feltenni az EE patchet az EREDETI witcheremre. Ha valaki tudna segíteni, és egy egyszerû de jól mûködõ leírást adni azt nagyon megköszönném.