The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok már fecske fõzetet csinálni, mert azt írja h jobb minõségû alkímiai alapra van szükség. Hol tudnék rá szert tenni? 3. fejezetnél tartok.
elõre is köszönöm!
Köszönöm a gyors választ, neki is ugrok menten<#vigyor2>#vigyor2>
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Rúnát kovácsoltatni? Szeritnem a második fejezet elején még nem is angyon akadt rúna. Egyébként ha tetszik a végeredmény, miért is ne? De a legjobb kardokat találjuk/vesszük/kapjuk, kovácsoltatni csak átementi idõre érdemes. Acélkardot is találhatsz erõsebbet, az elsõ fejezetben talán jobban megérte volna meteoritkardot kovácsoltatni.
Szerintem csak olyan fegyvereket éri meg használni, melyek használhatók witcher harcstílusokban.
Ha osztok egy kard képesség elsõ szintû +20% sebzést adó alképességére, akkor a második szintû, szintén +20%-ot adó skillel már +40% lesz, vagy mindíg a nagyobb érvényesül?
Jó kérdés, de valószínûleg az utóbbi.
érdemes ezt így csinálni,
Érdemes, bronzpont szinte jut mindenre, jól el lehet lenni sokoldalú karakterrel, közepes szinten amúgy sem túl nehéz a játék.
Hol lehet sok, jó minõségû fõzetalapot szerezni(fecskéhez)???
Kocsmában vagy alkimistánál. Illetve a gyengébb minõségû alapanyagból az elkészíthetõ Fehér Sirály igazán jó fõzetalap.
Kaját van értelme használni???? Annyira lassú...
Az. Ha túl lassúnak találod, akkor nem érdemes, én néha azért használtam. Az biztos, hogy rázós helyzetben nem a falánkságod fog kihúzni a bajból 😊
Most kezdtem a játékot, normál nehézségen a mocsárban vagyok. Van egy-két problémám, amiben segítséget szeretnék kérni.
Elõször is kevés pénzem van... van arra vmi mód, hogy gyarapítsam ezt az összeget? Egy alap bõrpáncél 5000 oren, nekem meg van 1600. Aztán: Witcher kardba lehet rúnát kovácsolni? Érdemes más fegyvereket használni? (sokkal nagyobbat sebeznek) Érdemes herbalizmusra "gyúrni"
Ha osztok egy kard képesség elsõ szintû +20% sebzést adó alképességére, akkor a második szintû, szintén +20%-ot adó skillel már +40% lesz, vagy mindíg a nagyobb érvényesül?
Eddig megpróbáltam egyenletesen fejleszteni a karit, hogy mindent növelek...k.b. 2-en van minden, lég és tûz jelek is... érdemes ezt így csinálni, vagy inkább koncentráltan csak közelharcra mondjuk..?
Hol lehet sok, jó minõségû fõzetalapot szerezni(fecskéhez)???
Kaját van értelme használni???? Annyira lassú...
Egyelõre elég ennyi is<#idiota>#idiota>
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
Tokmag20:
Pl. Rõtbagoly+Fecske, ha már halálodon vagy, lehet egy Quen mögött regenerálódni, egyébként pedig Igni kifulladásig, ha elfogy az állóképesség, akkor pedig pár kardcsapás is beleférhet. Ez egy elég általános és jól mûködõ taktika.
2. Djinni Wikia - én nem próbáltam, tehát többet nem tudok segíteni
3. Van.
Egyébként van, ami nem stimmel ebben a végigjátszásban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt tudjátok, ha letöltök egy "új, mások által szerkesztett kalandot", akkor azt hogyan tudnám kipróbálni?
Na meg hogyan tudok saját kalandot csinálni ezzel a dijinni! -vel.
Egy uccsó kérdés: a 2 új fejezethez van végigjátszás? 😊
Nem bántam meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam korábban sem volt bugos, igaz, folyamatosan patcheltem, és EE-kétn fejeztem be a játékot. Egy bug jött elõ az EE után, amikor dialógusok után megmaradt a blur a háttéren. Az 1.4 (EE) után felteendõ EAX hotfix viszont orvosolja ezt is.
mármint bugmentes azon kívül hogy szebb a graf?
mert az alapjáték nekem felejtõs volt
viszont mivel érdekes a sztori, az e-editiont lehet megvenném akkor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk amit nem vágtam, hogy 1 termékazonosító kóddal vagy 5 embernek tudtam segíteni... ennek meg nagyon örültem😛
Egyébként elég pöpec a végigjátszás a kiskönyvben amit adnak hozzá még térkép is van benne szal ha akrasz se tudsz elakadni benne megérte áldozni rá egy kis extra zsetont
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Olvastam az #11505 hozzaszolast,nekem megse jott ossze...
Eredeti jatekot feltelepitettem beregiztem.!1.4 patch language patch letoltve 1 konyvtarba tettem.Mikor elinditom az EE patchet azt keri rakjam fel a nyelvi fajlt elobb,de ha a nyelvi patchet inditom keri elotte a bovitett patch tartalmat.
Segitsetek pls!
Ezt válasszátok:
"Van egy perced? ... majd ezt:
"Figyelmeztetlek, fiolozófia van a dologban..."
Eszméletlen jó a beszélgetés!
Így kezdõdik...
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
http://www.gamebanshee.com/thewitcher/
Közbe csak egy poén volt a küldibe. 😄
Nem vagdalni kellett a gazokat hanem felgyújtani xD
www.gamebanhsee.com/thewitcher
A "Walktrough" fejezetekre / küldetésekre bontva a jobb oldalon.
Az a bajom, hogy a Semlegesség ára címü kalandban amikor úgy döntök, hogy semleges leszek a vitába ami a varázsló nõ és deidre között folyik úgy döntöttem, hogy át adom õt.Amikor jön az a rész ahol deidre ledöfi Eskelt akkor megjelenik 5 db szurcsohó amiket egyszerûen képtelenség legyilkolni hiába ütöm öket 10-15percen keresztül de nem döglenek meg azok a gazok. 😄
Valaki segítene hogy kell megcsinálni ezt a missziót?
Hiba üzenetet dob ki, hogy Winfos XP SP 3, alá meg ilyen dolgokat..
Akárhogyan próbálom, ha felrakom nem crackelem, akkor rakom az 1.4es patchet akk. se jó! de az 1.3 felmegy!
Nincs c meghajtó..
Ezt dobja ki ha raknám fel az 1.4 patchet!
pls help..
thx.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Menj vissza mikulhoz és készülj 1 kis harcra.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán az "oldgamer" refelxem szólnak belõlem, ezért elnézést kérek - ma már 3x kellett... nem semmi.
Az Ezüst Kard sokkal jobban használható, ha fejleszted az Acél Kard képességet is...
A támadási és kivégzési módok pedig egyszerûen fenomenálisak, ahogy fejlõdsz.
Az Aard és Igni-t párhuzamosan is fejlesztheted, de rágyúrhatsz csak az Aard-ra és vica versa ... bár akkor néhol bajban leszel.
Egyetlen játékkal nem találkoztam az elmúlt 10 év alatt, ahol így lenne. Az ugyanis maga lenne a kiegyensúlyozatlanság csúcsa.
Kérdés: ha van mondjuk egy +20%-t sebzõ skillem elsõ szinten és a másodikon meg mondjuk +50%-t látok, akkor ez összeadódik, vagy ha a második szintût kiválasztom akkor az elsõ fölösleges lesz?
Ergo kombinálja a képességeket a program?