The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok már fecske fõzetet csinálni, mert azt írja h jobb minõségû alkímiai alapra van szükség. Hol tudnék rá szert tenni? 3. fejezetnél tartok.
elõre is köszönöm!
😊
Köszönöm a gyors választ, neki is ugrok menten<#vigyor2>

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

Az erszényed elsõsorban kockázással és ökölvívással lehet megvastagítani. Persze a küldetések jutalmazása, a tárgyak eladása is fontos, de ez magától értetõdik.

Rúnát kovácsoltatni? Szeritnem a második fejezet elején még nem is angyon akadt rúna. Egyébként ha tetszik a végeredmény, miért is ne? De a legjobb kardokat találjuk/vesszük/kapjuk, kovácsoltatni csak átementi idõre érdemes. Acélkardot is találhatsz erõsebbet, az elsõ fejezetben talán jobban megérte volna meteoritkardot kovácsoltatni.

Szerintem csak olyan fegyvereket éri meg használni, melyek használhatók witcher harcstílusokban.

Ha osztok egy kard képesség elsõ szintû +20% sebzést adó alképességére, akkor a második szintû, szintén +20%-ot adó skillel már +40% lesz, vagy mindíg a nagyobb érvényesül?

Jó kérdés, de valószínûleg az utóbbi.

érdemes ezt így csinálni,

Érdemes, bronzpont szinte jut mindenre, jól el lehet lenni sokoldalú karakterrel, közepes szinten amúgy sem túl nehéz a játék.

Hol lehet sok, jó minõségû fõzetalapot szerezni(fecskéhez)???

Kocsmában vagy alkimistánál. Illetve a gyengébb minõségû alapanyagból az elkészíthetõ Fehér Sirály igazán jó fõzetalap.

Kaját van értelme használni???? Annyira lassú...

Az. Ha túl lassúnak találod, akkor nem érdemes, én néha azért használtam. Az biztos, hogy rázós helyzetben nem a falánkságod fog kihúzni a bajból 😊
Sajnálom a helyzetet, de engem nagyon meglep, hogy Fecske nélkül vágtál neki a végjátéknak. Én igyekeztem minél ütõsebb felszereléssel felkészülni, elvégre egy witcher nem csupán a mágikus jeleire és karja erejére alapozza a taktikáit.
Sziasztok!

Most kezdtem a játékot, normál nehézségen a mocsárban vagyok. Van egy-két problémám, amiben segítséget szeretnék kérni.
Elõször is kevés pénzem van... van arra vmi mód, hogy gyarapítsam ezt az összeget? Egy alap bõrpáncél 5000 oren, nekem meg van 1600. Aztán: Witcher kardba lehet rúnát kovácsolni? Érdemes más fegyvereket használni? (sokkal nagyobbat sebeznek) Érdemes herbalizmusra "gyúrni"
Ha osztok egy kard képesség elsõ szintû +20% sebzést adó alképességére, akkor a második szintû, szintén +20%-ot adó skillel már +40% lesz, vagy mindíg a nagyobb érvényesül?
Eddig megpróbáltam egyenletesen fejleszteni a karit, hogy mindent növelek...k.b. 2-en van minden, lég és tûz jelek is... érdemes ezt így csinálni, vagy inkább koncentráltan csak közelharcra mondjuk..?
Hol lehet sok, jó minõségû fõzetalapot szerezni(fecskéhez)???
Kaját van értelme használni???? Annyira lassú...

Egyelõre elég ennyi is<#idiota>

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

Azt kell, hogy mondjam innen nem lehet tovább jutni. Ha nem vagyok elég magas szinten lehetlen legyõzni a Zeugl-t. Szinte rögtön végem van. Az eddigi ellenségeknél legalább lehetett körözni, hogy addig is töltõdjön az állóképesség. Itt viszont a zeugl mindenhol ott van. Semmi esélyem ellene.

Fecském nincsen sajna😞 A Quen-t se nagyon használtam még, mivel alacsony szinten van, de azért megpróbálom még. Köszi

Csak ezt találtam még.

Tokmag20:

Pl. Rõtbagoly+Fecske, ha már halálodon vagy, lehet egy Quen mögött regenerálódni, egyébként pedig Igni kifulladásig, ha elfogy az állóképesség, akkor pedig pár kardcsapás is beleférhet. Ez egy elég általános és jól mûködõ taktika.
A Zeugl ellen lehet esélyem 27-es szinten??? Eddig a legjobb eredményem az, hogy sikerült kb az 1/4 életét elvennem. Van rõtbagoly fõzetem, de nem sokat segít. Gyorsan fogy az életem. Nektek hogyan sikerült?

blackfire001
Köszi!
ööö, magyar végigjátszás nincsen? 😊
1. Adventures Installation Manual
2. Djinni Wikia - én nem próbáltam, tehát többet nem tudok segíteni
3. Van.

Egyébként van, ami nem stimmel ebben a végigjátszásban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt írják, hogy a Riviai nem segített nekik, ha hagyták gyõzni. Én kipróbáltam minden lehetõséget, és nekem segített, ha elvileg kellett volna. Talán bug lehet.
blackfire001
Sziasztok!
Azt tudjátok, ha letöltök egy "új, mások által szerkesztett kalandot", akkor azt hogyan tudnám kipróbálni?
Na meg hogyan tudok saját kalandot csinálni ezzel a dijinni! -vel.
Egy uccsó kérdés: a 2 új fejezethez van végigjátszás? 😊
IMYke2.0.0.0
Én semmilyen hibára nem figyeltem fel. Én is elõször alap verzióval játszottam, majd azt látva, tapasztalva úgy döntöttem, áttérek a jobb EE-re.
Nem bántam meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elvileg igen, Sajnos tételes changelogot éppen 1.4-hez nem találok, akorábbiakat megtalálod itt.

Nálam korábban sem volt bugos, igaz, folyamatosan patcheltem, és EE-kétn fejeztem be a játékot. Egy bug jött elõ az EE után, amikor dialógusok után megmaradt a blur a háttéren. Az 1.4 (EE) után felteendõ EAX hotfix viszont orvosolja ezt is.
az enchanced edition már jó?
mármint bugmentes azon kívül hogy szebb a graf?
mert az alapjáték nekem felejtõs volt
viszont mivel érdekes a sztori, az e-editiont lehet megvenném akkor

Valaki segítsen! Ezt a koskát nem lehet megölni. Nincs hollópáncélom. Ráadásul nem látni az életét sem, hogy mennyi van még hátra, egyáltalán haladtam már??? Nektek hogy sikerült?

IMYke2.0.0.0
Fel van cserélve igen, de ez legyen a legnagyobb baj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem lehet a zárakat feltörni, az ajtókat betörni, majd találsz kulcsot, vagy a megfelelõ idõben kinyitja valaki az ajtót.
tarti19
Bizony , nagyon-nagyon megérte... Mondjuk az extra tartalmakat le is lehet tölteni, szóval nagyon korrekt az egész...
Mondjuk amit nem vágtam, hogy 1 termékazonosító kóddal vagy 5 embernek tudtam segíteni... ennek meg nagyon örültem😛

FragStaR
Csak én haluzok vagy tényleg fel van cserélve a bõvített kiadásban a PC DVD - bónusz játéktartalom és a Video DVD - A színfalak mögött ? 😊
Egyébként elég pöpec a végigjátszás a kiskönyvben amit adnak hozzá még térkép is van benne szal ha akrasz se tudsz elakadni benne megérte áldozni rá egy kis extra zsetont

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Üdv.! Segítséget szeretnék kérni! Most kezdtem nem rég a játékot, jelenleg az I. fejezetnél tartok! A gondom az, hogy nem tudom, hogyan kell kinyitni a zárt ajtókat!? Így van küldetés, amit nem tudok teljesíteni! Vki kérem írja le, mit nem veszek észre, vagy mit nem szereztem meg, hogy fel tudjam törni a zárakat!? Köszönöm elõre is!

Milyen nyelvû az eredeti játék, és milyen a patch? Ugyanis egyezniük kellene, persze ezen felül mehet a többi nyelv is, csak az eredeti ne hiányozzon.
Hello!Kis segitseget kernek EE telepiteshez!
Olvastam az #11505 hozzaszolast,nekem megse jott ossze...
Eredeti jatekot feltelepitettem beregiztem.!1.4 patch language patch letoltve 1 konyvtarba tettem.Mikor elinditom az EE patchet azt keri rakjam fel a nyelvi fajlt elobb,de ha a nyelvi patchet inditom keri elotte a bovitett patch tartalmat.
Segitsetek pls!

IMYke2.0.0.0
Bocs, elgépeltem a nagy sietségben...

IMYke2.0.0.0
Érdemes elbeszélgetni Vizima Templomnegyedében "Zoltan Chivay"-val.
Ezt válasszátok:
"Van egy perced? ... majd ezt:
"Figyelmeztetlek, fiolozófia van a dologban..."
Eszméletlen jó a beszélgetés!

Így kezdõdik...

tarti19
Majd Shani bulijánál😛

dalmar
Tudja valaki ,hogy mire lehet használni a "Nagyi"-házában lévõ speciális pálinkáját,ételét?/ha felveszem a küldetés tárgyaknál jelenik meg./

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

IMYke2.0.0.0
Egy kis logikával kitalálhattad volna a helyes megoldást.
http://www.gamebanshee.com/thewitcher/

Na mind1

Közbe csak egy poén volt a küldibe. 😄

Nem vagdalni kellett a gazokat hanem felgyújtani xD

Mert nem találja a böngészõ az általad megadot angol weboldalt.

sztem elirtad a linket. :S

IMYke2.0.0.0
A www.witcher.hu-n lévõ magyar nyelvû végigjátszás még csak fordítódik... inkább érdemesebb eredeti nyelven keresni a megoldást.

IMYke2.0.0.0
Ha tudsz angolul:
www.gamebanhsee.com/thewitcher

A "Walktrough" fejezetekre / küldetésekre bontva a jobb oldalon.

Hello van egy kis problémám a játékban.

Az a bajom, hogy a Semlegesség ára címü kalandban amikor úgy döntök, hogy semleges leszek a vitába ami a varázsló nõ és deidre között folyik úgy döntöttem, hogy át adom õt.Amikor jön az a rész ahol deidre ledöfi Eskelt akkor megjelenik 5 db szurcsohó amiket egyszerûen képtelenség legyilkolni hiába ütöm öket 10-15percen keresztül de nem döglenek meg azok a gazok. 😄

Valaki segítene hogy kell megcsinálni ezt a missziót?

dragon11
Úgy csináltam.😉

IMYke2.0.0.0
Telepítési sorrend: #11505

dragon11
Beszart a pirateclub oldal, szal csak elmondom..

Hiba üzenetet dob ki, hogy Winfos XP SP 3, alá meg ilyen dolgokat..

dragon11
Üdv. Halkan mondom, tört játékom van és 1.4 patchet szeretném felrakni.(Nem az én gépem-re, nem is én játszok vele)

Akárhogyan próbálom, ha felrakom nem crackelem, akkor rakom az 1.4es patchet akk. se jó! de az 1.3 felmegy!

Nincs c meghajtó..

Ezt dobja ki ha raknám fel az 1.4 patchet!

pls help..

thx.

gabesz100
Ha késõbb vissza mész a barlangba, nyitva lesz egy másik járat és ott tudsz bemenni hozzájuk

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

The Protector
Igen.Pont moast voltam ott én is.Nincs vele semmi gond.A küldetést amit mikul oda adott azt elvégezted azzal h legyaktál 3-4 szörnyet(ghoult).
Menj vissza mikulhoz és készülj 1 kis harcra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az normális
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a kriptában nem tudok továbbmenni, pedig a térkép mutatja hogy lenne tovább út, és ghoulokat is látok a túlvégen, de kõtorlasz van és elbontani sem tudom a lökéssel...
?

IMYke2.0.0.0
Igaz, magamból indultam ki, mert én ugye helybõl alapoktól fejlesztek, bármilyen játék is legyen...
Talán az "oldgamer" refelxem szólnak belõlem, ezért elnézést kérek - ma már 3x kellett... nem semmi.

Nem teljesen így van, a kardstílusokhoz fejleszthetõ spéci képességek (pl. erõsebb vérzés, patinado vagy sebzés) esetében egybõl lehet a fjlettebbet is megtanulni. De így mi értelme van?
IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem "pazarolsz" - minden képesség csak úgy fejleszthetõ, ha az alapjait is fejleszted. Számos képesség pedig elõfeltételekkel bír.
Az Ezüst Kard sokkal jobban használható, ha fejleszted az Acél Kard képességet is...
A támadási és kivégzési módok pedig egyszerûen fenomenálisak, ahogy fejlõdsz.
Az Aard és Igni-t párhuzamosan is fejlesztheted, de rágyúrhatsz csak az Aard-ra és vica versa ... bár akkor néhol bajban leszel.

Ok, ok, nem kötekedni akarok, csak próbálom megérteni a fejlõdési rendszerét. De akkor ez így érdekes, mert normalon tolom, és akkor pl. egy csomó dolgogra így fölöslegesen pazarolsz skill pontot...

IMYke2.0.0.0
Természetesen nem adódik össze.
Egyetlen játékkal nem találkoztam az elmúlt 10 év alatt, ahol így lenne. Az ugyanis maga lenne a kiegyensúlyozatlanság csúcsa.

Szerintem nem adódik össze, de ki tudja. Én nem vettem észre olyan nagy változást, hogy +70%-kal erõsebb lettem volna utána. Másrészrõl meg kombinál, mert ha 2 különbözõ képességet tanulsz meg egy tulajdonságon belül akkor az elõzõt nem felejti el.

Sziasztok.
Kérdés: ha van mondjuk egy +20%-t sebzõ skillem elsõ szinten és a másodikon meg mondjuk +50%-t látok, akkor ez összeadódik, vagy ha a második szintût kiválasztom akkor az elsõ fölösleges lesz?
Ergo kombinálja a képességeket a program?

Én Yaevinn segítségével jutottam be a katakombákba. Õ segített harcolni a mutánsok ellen. Közben megtaláltam a másik kijáratot és kijutottam a katakombákból, visszamentem a mocsári temetõhöz, megkerestem a barlangot ahol a druidák vannak, beszéltem is velük, így már tudtam fecskét fõzni. Megpróbálom így a harcot a koskával, remélem sikerül.<#smile>

Õ már az ötödik fejezetben tart, máshol, mint gondolod.