13886
  • bardocz
    Miét,ez mit tud?
  • IMYke2.0.0.0
    Warez tulajoknak:
    [URL=http://forum.dlh.net/thread.php?threadid=33498]Észak Amerikai (US) változathoz a "Director's Cut" feature-t feloldó patch[/URL]
    Kell hozzá:
    - EE verzió (v1.4)
    - v1.5 Patch (US).

Így megkapható az a változat, amiért az új vásárlók kemény ezreseket pengetnek majd ki.
  • bardocz
    Végül meglett a mocsárban,pedig azt a küldetést,amikor oda kel mennie még nem kezdtem el.
    Sikeresen befejeztem a 2 fejezetet is,100%-osan eddig,minden küldetés meglett.
  • rosti
    Én úgy vettem észre hogy mindig ott áll napközben ahol lennie kell csak este megy be és alszik.Még ha a kapunál probálkozol ott is elkaphatod,de csak 1x.utána visszaballag a helyére.
  • bardocz
    Hát ja.
    De ahogy elnézem Siegfrid barátunk is csak időnként jelenik meg az állomásán,ahol egész nap kéne lennie :D
  • tarti19
    Van olyan mellékág, ami csak időnként jelenik meg:P
  • bardocz
    Oké,köszi!Szefírákból már nincsen sok hátra,de nem direkt szedtem őket össze.Amúgy érdekes,hogy a szigorúan bizalmas,vagy melyik küldetést a végigjátszáskönyvben nem találom,arra jó,hogy észrevegyem,ha valami küldetést még nem kezdtem el.
  • mindero
    Sikerült megoldanom. Ha a későbbiekben valaki úgy elállít valami h nem indul a játék, itt a megoldás a konfigurációs beállítás megváltoztatására:

Futtatás> regedit , megkeresni a witcher mappát (van keresőfunkció), és az ott lévő ezer regisztrációs adat közül asszem a displaybe kell átirogatni a dolgokat.

Az antialisingot meg az ATI Control centerrel állítottam be, úgy néz ki működik (bár ekkora felbontásnál a fene se mondja meg :)
  • Bachstein
    a szefírák összegyűjtése, a nyomozás befejezése és a mocsári torony kinyitása
  • bardocz
    De hülye vagyok,szóval a 2. fejezetnek mivel van vége?:D
    Bestiát nem tudom hogyan,de kb 8 sec alatt öltem meg o.O Legutóbb meg kb harmadszorra sikerült nagy nehezen könnyű szinten.
  • tarti19
    Bestia leölésével...
  • bardocz
    Melyik elsődleges küldetés után fejeződik be az első fejezet?Csakmert mellékküldetést nem akarok kihagyni,de kéne a haladáshoz.
  • tarti19
    Nekem fent van az 1.6-ös patch ráadásul régebbi catalyst s vga, de tökéletesen fut a stuff:P
  • bardocz
    Első fejezetben az egy bug, hogy a rend kovácsa,meg kereskedője először mondta, hogy hú milyen rendi vagyok, meg a nekem természetesen eladnak, mert a csatornában segítettem, erre megyek vissza másodszor, és akkor már csak a rend tagjai kaphatnak bármit is.
    Amúgy én is csináltattam egy kardot,2 vörös meg egy kék meteoritból, ha a kockapóker meg nem lenne nevetséges, a páncélt is meg tudnám venni. Játszok az egyik törppel, és vicc ami történik, folyamatosan full-house, meg ilyenek jönnek le neki, míg nekem meg semmi:D
  • gabesz100
    Sziasztok mindenkinek újra itt vagyok hála
  • IMYke2.0.0.0
    Az v1.5 Patch-et én hanyagolnám... a magyar-kompatibilis verzióig.

• mindero
    Hello mindenkinek!

Fölraktam én is a játékot hossssszú szünet után. Oltottam itt régebben mindenkit h nincs egy bug se a játékba, aztán most jól megszívtam :D

Megvettem az EE verziót, egyből fölraktam rá az 1.5 patch-et. Viszonylag jó a gépem, gondoltam merész leszek, benyomok mindent maxra. Az még hagyám h az élsimítás csak 2x-es lehet (a 8 helyett), de amint bekapcsolom kifagy az egész játék és utána már be se lehet lépni. Csak a reinstall segített.

Fölraktam a legújabb drivereket, meg mindent amit írtak, keresgéltem a hivatalos fórumon, de semmi.

Van valami ötletetek esetleg? Radeon 4850 (Cathalyst 9.1) a kártya.
    Amit még kérdeznék h hol lehet megtalálni a konfigurációs fájlokat, vagy alapbeállításon újraindítani a játékot, mert az a folytonos újratelepítés idegesítő lesz.
  • pxxl
    én már a harmadik kardot használom és most vagyok a 3. rész elején :D nem emléxem már a kombinációra, de majd megnézem hogy mit tud így.
  • vegytek
    nem érdemes kardot kovácsoltatni. az elején mikor kéne, akkor nincs rá pénzed, a végén mikor van pénzed, akkor meg kapsz/találsz jobbat.

(nekem a karddal kapcsolatban "van egy kis bugom/bajom". miután lecseréltem a witcher kardot pl. vmi "vastag-pengés" kardra, Geraltnak a video átjátszásoknál, akkor is a witcher kardja van.)
  • bardocz
    Lementem,és ahol már jártam,ott nem volt szörny.Basszus,tökhamar megcsináltam az összes mellékküldetést az első fejezetben:S Érdemes kardot csináltatni most?Igaz azt se tudom mennyibe kerül,de biztos össze tudom kockapókerezni:D
  • xblades
    A küldetés szörnyei nem. De a többi igen újra termelődik. (közepes nehézségi fokon legalábbis)
  • bardocz
    Ugye ha az első fejezetben kiírtok a lényeket,akkor nem teremnek újra?Szóval az üres termek üresek maradnak.Csak el kéne majd mennem felfedezni:) Most olyan lassan fogok haladni,amilyen lassan csak tudok a játékban,gyűjtögetem a füveket,meg csinálom a mellékküldetéseket.
  • pxxl
    hát jah kell majd még 2Gb, de volt 1 keret, amit éppen 2000 ft-al léptem túl. és inkább a nagyobb vga mint plusz ram elven egyenlőre így áll a gép :)
  • balee4
    Lehet tudni, hogy az 1.5 mikor várható a magyar verzióhoz? Mármint amibe magyar az 5 (?) új kaland.
  • bardocz
    Megoldottam.Most módosítja a játék fájljait,legfeljebb 2 óráig tart csak:D Mostmár célegyenesben vagyok remélem.
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig csak el kellett volna olvasnod a művelet előtt az instrukciókat.
  • bardocz
    Na jóó,fel akarom rakni az 1.4-es patchot,és azt mondja,hogy kéri a nyelvi frissítést.Oké,akkor rakom azt,erre frissítsem az 1.4-re előbb,és utána nyelvi baszás.Basszus,még mit fogok ma megszívni?
  • tarti19
    bizony kell hozzá:P
  • bardocz
    A hivatalos oldalról lókukit nem hoz be.És ahogy nézem kéne a nyelvi patch is hozzá.
  • bardocz
    Basszus,1.4-es patchot nem tudom leszedni,mert behoz egy üres oldalt :@
  • tarti19
    Csinálni kell egy új mail címet s nevet jelszót
    nekem így már 3-szor is jó volt...
    Valamiért nem társítja hozzá a beregisztrált terméket a nevemhez...
  • bardocz
    Ja jó.Amúgy azzal régen valamiért nem tudtam regelni.Nagyon egy betűt sem tudok rajta elnézni,szám is csak egy van,majd megpróbálom most is,hátha.
  • tarti19
    Az lesz az:P
  • bardocz
    A serialt hol találom?A kézikönyv hátulján nekem a regisztrációs kód van csak.Látszik,hogy rég használtam már.
  • tarti19
    Mi sem most kezdtük a játékot:P
  • bardocz
    Viccelsz,már akkor megvolt a CE,amikor még meg sem jelent hivatalosan:D De sikerült megjavítanom.Csak át kellett rakni másik sata portra,meg másik tápcsatlakozóra,és jó.
  • tarti19
    ISo is jó neki:P már ha van eredeti serialod:P
    Lemez már nem kell neki:P
  • bardocz
    Köszi!

Most jut eszembe,hogy a dvd-olvasóm el van baszódva,és nem tudom feltelepíteni
  • tarti19
    1.4 majd 1.5:P
  • bardocz
    Patcheket most milyen sorrendben telepítsem fel?Már nem tudom mióta nem játszottam vele,meg fórumot sem olvasom.