13886
  • coolpet
    Hali!

most igyekszem felhekkelni az 1.4es patchet, de mar 2,5 oraja tekeri a vinyot, es 1 filet nyuz egyfolytaban, a data/_vp576C.tmp allomanyt.
    Azt irja a setup, hogy legfeljebb 2 oraig tarthat a telepites, de manualis megszakitas eseten ujratelepitetem a cuccot.
    Nektek sikerult?
  • Bachstein
    hát ha a beszélgetésben nincs az ajándék adás opció (ilyen kis csomag jel) akkor sztem nem tudsz neki adni semmit
  • l00ser
    Sziasztok, npc-nek (akivel nem tudok beszélni, csak megjegyzéseket tesz), tudok adni tárgyat? Konkrétan azt mondja, hogy szomjas (egy őr) s vizet adnék neki.
  • steweee
    most "megjelent" egy bizonyos oldalon a "withcer hun". ezt érdemes "mexerezni" ? próbálta már vki, hogy alapvetően peccselt e és magyar, vagy enchanced edition végső patchel ua?
  • bardocz
    link

Leszeded a magyar nyelvi fájlt, meg a patchet, mindkettőt berakod a játék mappájába, és feltelepíted. Nálam így működött.
  • Laza
    Hali, a magyar szinkronos játékra fel tudom tenni az 1.4-es Enchanted Edition patchet, a játék magyar marad?
    Olvastam, hogy sok szöveget újraírtak benne.

Vagy van kifejezetten magyar verziója a patchnek?
  • KaszaN
    Na de most meg tenném fel az 1.5öt és azt írja ki:
    Nem lehet azonosítani a telepített verziót.
    Frissítés lehetetlen.
    Nade most komolyan mennyi hiba fog még nálam megjelenni!
    A játékom verziója 1.0.0.1117 mi a fene lehet a gond?
  • bardocz
    Nekem az 1.5-ös patchal az is feltelepült.
  • KaszaN
    De én a szerkesztőt is kiszeretném próbálni.
  • bardocz
    Én csak felraktam az 1.4-et,és után az 1.5-öt.
  • KaszaN
    Most azlenne a kérdésem hogy ezt a történet szerkesztőt hogyan töltsem le vagy hogy mit hogyan? Mert elvileg leszedtem de aztírja elöbb tegyem fel az 1.3as patchet de nekem már az 1.4 van fent meg az 1.5.
  • KaszaN
    Jó nemkell megvan. Csak a pc gurunál volt sehol máshol nemtaláltam.
  • KaszaN
    Hú nemtalálom sehol az 1.4es patchet :S. A hivatalos oldalról sem lehet leszedni.
  • KaszaN
    és az 1.4ben bennevan az elősző patchek is?
  • bardocz
    1.5, bocsi, de ezt nem láttam valamiért délután:D
    Először az 1.4-et kell felrakni,utána 1.5.
  • KaszaN
    #12065 valaki?
  • lalakov
    Köszi.
  • bardocz
    Van pár, amit érdemes megőrizni, mert még jól jön. Én nagyon semmit nem adtam még el.
  • lalakov
    Az ékszereket, drágaköveket eladhatom vagy van amit érdemes őrizgetni?
  • bardocz
    A 4. fejezetben el lehet jutni a mocsárig?:O Az ökölharcnál mintha oda kéne mennem. De gondolom vizimába nem lehet visszamenni.
  • KaszaN
    Hi
    A FAQ szerint a lefrissebb patch az 1.2. Ezt kétlem. Meik a legfrissebb és abba bennevan a előző többi is?
  • Hunor1
    Hello mindenki.
    Láttam egy ilyen "reklámot" + egy új doboz képet. " The Witcher Plehr" ez most vajon mi lehet? Egy új küldi lemez ?? Vagy ez "csak" az alapjáték esetleg magyar szinkronnal? Ha ezt feltelepíteném a régi mentéseim maradnának? Köszi
    ( bocsi hogy tájékozatlan vagyok de egy windows újrainstall után eltűntek a nyelvi feliratok a játékből, így egyenlőre játszhatatlan nekem.)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerencsétlenségemre, csak 1280*1024-ben tudok játszani, ősrégi CRT miatt - a 19"-es LCD-m meghalt, ezt a monitort kölcsönbe kaptam, míg nem veszek egy újat.

Ettől függetlenül is merem állítani, - és te magad is írtad - hogy a képernyő felbontás nem nyom a latba.

• Blaki
    Milyen felbontásban játszol?

Én 1920X1200-ban mindent feltoltam high-ra.
    de ha leveszem akkor sincs sok változás!

:(
    A Rendszer az XP sp3. tegnap húztam újra mert nem tudtam felpatchelni 1.4-re.
    Mindenből a legfrissebb drivert raktam fel.
  • IMYke2.0.0.0
    "rendszered" = oprendszer + programok stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg nem bántásból, de akkor a rendszereddel van gond.
    E8400 / 2 GB / HD4850 és semmi reccenés, sem fagyás nem volt soha. Durva-brutál harcok alatt sem.
  • Blaki
    Felraktam a patchet, valóban működik!

Amúgy nem tom nálatok hogy fut a játék, de én kivagyok akadva, mennyire optimalizálatlan az egész... Intel Core 2Duo E8500 procim van, 4GB Geil 1066 memórai, és Ati radeon HD4890 Vga és így is mikor megyek a templomnegyedbe csomószor megtorpan a játék 1-1 másodpercre. Nagyon idegesítő.
  • bardocz
    Én felraktam az 1.5-öt,de semmi problémát nem érzek belőle.Van pár új kaland,amit megcsinálhatnék,és nem magyarok,de úgyse fogok még velük szórakozni.
  • Blaki
    Sziasztok!

Arról nincs valakinek információja, hogy az 1.5 mikor lesz kompatibilis a magyar eredeti verzióval? Nem akarom addig felrakni.
    Valami megjelenési infó?

Köszi!
  • bardocz
    Basszus,most nézem,hogy valami trófeával igazán szép lenne:D Geralt,kit átszúrtak egy karddal,miközben a másik kiáll a derekából,éppen meglepődik,milyen mély torka van egy Brukszának:DD

Tényleg,ha már trófea,elvileg a mocsárban kéne lennie egy nagy farkasnak,de én még nem találkoztam vele,pedig mászkáltam ott eleget.Merrefele keressem?Ugyan ez a gondom a vivernekkel,az is kéne,meg szúrcsohók,szintén nem találtam egyet sem.
  • tarti19

te jószagú:D:D:D:D:D:D
  • bardocz

Így meglepődött Geralt,amikor a nővért nem találtam a kórház mellett.
  • xblades
    Valaki játszik Win 7 alatt a játékkal?
    Mert nekem amióta feltettem a Win 7-et és telepítettem a játékot, elindul de a menü nem jelenik meg csak a fekete képernyő.
    (1.5 patch és minden driver a legújabb)
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak, akik csak azokért a képekért akarják/ták végigjátszani - még ebben a topikban is volt olyasvalaki.
    A Mass Effect topikjában is.

• tarti19
    Huh micsoda szexuális mókák vannak benne:P Te jó ég:P:d az a pár kép:P
  • bardocz
    Igen,a bolti verziósokra gondoltam éppen;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a "nekünk" alatt az eredeti, bolti változattal rendelkezőkre, és a magyar változatot ellopókra - lemásolókra, aok másolatát használókra - gondolsz, akkor igazad van.
    De, ha valaki az angol - US release teamek - verziókkal játszik, azoknak igenis sokat ad.
  • bardocz
    A további anyagok hogyan is működnek?Csak akkor hatnak,ha minden összetevő olyan dolgokból áll,pl albedo,vagy elég,ha csak 1 összetevőben van az,és már akkor is van hatása.Sehol nem találok rebist albedoval,pedig jó lenne jópár főzethez.
  • bardocz
    Ja értem,akkor ez tulajdonképpen nekünk nem is adna semmi pluszt.
  • IMYke2.0.0.0
    The Witcher Director's Cut Now Available
    Mature content now downloadable for popular RPG.
    by Jeff Haynes

July 31, 2009 - CD Projekt Red's popular RPG The Witcher appears to be getting even more content. Atari announced that new content would be made available for The Witcher: Enhanced Edition today. Entitled Director's Cut, the new downloadable content adds mature content that was previously only released outside of North America. The Director's Cut is available as a patch and as a full game download from Atari.com and other digital distribution sites. This marks the second update to the Witcher, after the Enhanced Edition, which added more than 5000 lines of re-recorded dialogue, two new adventures and reduced loading times.

The Director's Cut will be available as a free patch for Enhanced Edition owners, in addition to a standalone product available on TheWitcher.com, Steam, Impulse and Direct2Drive. The full download will include the recent 1.5 patch, making the Director's Cut the new definitive version of The Witcher.

No details on a release date yet.

Voltaképp, az amerikaiak cenzorált változatába beleteszi a szexuális tartalmat.
    Azért írtam, hogy warezeseknek, mert az US-változatban - amit ugye a release csapatok neten terjesztettek - nincs annyi szex, mint az original, hazai verziókban.