The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én még csak most kezdtem a játékot,még az elsõ fejezetnél vagyok.Azt szeretném kérdezni,hogy hány emberrel kell beszélgetni a szörnyekrõl,hogy bekerüljenek a határozóba?Mert már beszéltem egy párral,és mégsem jelennek meg...Illetve hol lehet könyveket venni,amikben varázsital készítések vannak leírva?Mert kéne a macskaszem ital,de az én witcherem nem tudja,és fáklyám sincs,és ez elég kellemetlen a barlangokban...<#szomoru1>#szomoru1><#smile>#smile>
Köszönöm elõre is a segítségeteket!!!Nagyon hálás lennék!!!
Egyesek szerint, az eredeti verzió is fagyogat - akkor (õszintén) a szerencsések közé tartozom, mert az elmúlt években egyetlen játék sem fagyott ki úgy igazán a gépemen, ha már elindult.
Egy alkalommal dobott ki a játék, amikor balga mód a FRAPS-et video felvételen hagytam, és elfogyott a hely a partíción...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez a verzio, telán 1.4-es patch??
eddig semmi gond nemvolt vele
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
warez témás? az nemtommi :o
Warez témás Witcher-ben én nem tudok segíteni.
nekem egy olyan gondom alakult ki, h mikor beszélnem kell mikullal odameek és a szalamandra harcosait kell legyöznöm, de miután legyöztem egyböl kilép a játékbol és kiir vmi hibát h sulyos hibát észlelt vagy vmi ilyesmit.. :\ vki vmi javaslat?
Mondjuk, a Sacred2 konzolos verziója is elég hülyén néz ki, "PC-s" szemmel. Valahol, örülök a dolognak, de ha az esetleges anyagi veszteségükre gondolok, akkor nem. (Örömöm oka, hogy így a konzolos tapasztalatok véletlenül sem szivárognak a PC verzió 2. részébe, mint ahogy bejött, ugyancsak konzolról, egy gagyi térkép, ill könyv a Sacred2-be...
http://www.freetvmaci.info/
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Gothic 2 Gold és Gothic 3 bagóért megvehetõ - az eredeti szoftverrel kevesebbet szívsz, mint a warezzel .
Ne kísérjünk végig a játékon?
Az RPG-k sajátossága, hogy a KALAND-ot NEKED KELL megélned - nem nekünk.
Próbálkozz, keresd akkor, amikor emberi idõben ott lehet!
Pl.: ne éjfélkor keresd a gátnál, hanem mondjuk reggel 8-kor... logikus nem?
Lenne egy fontos kérdésem a II fejezet végén az az elveszet fiut holtalálom ugy értem mikõzelébe pl: agyaggõdõr druidák vagy hol?:( akiért kapom majd a kõvet a torony kinyitásához?:( Pls fontos:) Elõre is ty
A KotOR-ok motorjával csak egy gond volt, mégpedig az, hogy a készítõi nem gondoltak arra, jó pár év elteltével is sokan végigjátszanák, új modernebb alkatrészekkel felszerelt gépekkel, ami miatt nagyon sok hardverbug elõjött, ami a korabeli gépeken nem jelentkezett. Bár ezek nem is tekinthetõk bugnak igazán, csak egyszerû kompabilitási hiányosságnak.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Egyébként a majdani konzolos Witcher már új, frissen licenszelt engine-t használ (DaVinci). Vélhetõen nem egy játék miatt fizettek érte.
A grafikával szembeni fenntartásod viszont már inkább furcsállom, elvégre mûfajon belül technikaialg nem túl sok jobbról tudok. Talán egyrõl sem.
bár a graf nálam másodlagos, a harc is elment volna, de a kamerakezelése és az irányítása betette a kulcsot. de maga a dark fantasy feeling az amit hiányolok sok játékból, és ebben megvan. kap még egy esélyt nálam
a dark messiah of mm is szuper szuper játék. végig fogom tolni még1x
Egyébként ha maga a játék korábban sem tetszett, akkor valószínûleg most sem fog. Persze ettõl függeltenül szerintem olyan kaliberû játék, hogy érdemes adni neki még egy esélyt.
Mindenesetre ha régebbi mentett álláson akartam valamit ügyködni, akkor gyakran percekig kellett kutatnom, innentõl kezdve én nem tudom átláthatónak nevezni a rendszert. Nem mintha ez valami óriási hiba lenne, ez csak olyan pozitív apróság, mint amikor az installer a célkönyvtárban alapértelmezetten segít új könyvtárt csinálnia játéknak, nem kell Ctrl+C-Ctrl+V.
Néhány lehetõséget én is kipróbáltam több szemszögbõl, de nem a túlzott kíváncsiságom miatt. Pontosabban nem magát a cselekményt kívántam felgöngyölíteni, hanem kipróbálni, hogy mi mindenre gondoltak a készítõk. A lényegi eltérések majd második-harmadik végigjátszásra jönnek elõ nálam, de hogy mikor lesz erre idõm, arról elképzelésem nincs.
Én azért mentem el az aznapi mentéseimet RAR-ban, külön helyre, mert ha el****ok valamit, akkor nincs gond azzal, hogy rámentettem.
A The Witcher esetében ráadásul a két Hölgy közötti választáskor két szálra bontottam a mentéseimet és így tudom felgöngyölíteni késõbb a sztorit.
Személy szerint engem is zavart ez néha, egyébként is gyakran mentek, korábban az áramszolgáltató rászoktatott.
Sokszor, tényleg sokszor segített rajtam, hogy az elõzõ napi mentés megvolt...
A RAR-olás elõnye még, hogy a nevét, vagy info.txt-be beleírhatom, hogy mit és miért.
Köszönöm a segítséget :)
Üdv! Coradiel
Egyébiránt, nekem nem is jutott eszembe az átnevezés, tökéletesen átlátható.
Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de van valami mód arra, hogy átnevezzem a mentéseket? Mert elég nehéz tudni, a sok azonos nevû mentés közül melyik az amelyik éppen kell.
Üdv! Coradiel
S egyre több jó lesz.
A D'jinni használatát pedig én is elkezdtem tanulmányozni...
A problémám csupán annyi lenne,(EE-m van eredeti felpatch-elve) a 3. fejeztet hogyan vigyem át , hogy a 4 edikben semleges állapotom legyen?
Mert ugye döntenem kell kinek az oldalán állok, de a 4 edikben ha semleges vagyok más küldit kapok Zoltan tól.(Semleges szeretnék lenni végig) Plíz help.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)