13886
  • CaptDani
    Sziasztok, lenne nálam egy kis gond.

A 2. fejezetben bizonyítanom kéne Vincent ártatlanságát, de ehhez Coleman-nel kéne beszélnem. A gond az, hogy Coleman nálam már az első fejezetben meghalt. Folytatható így a játék?

Jah, meg még annyi, hogy elfelejtettem megölni az első fejezetben a vízbefúltat a város mellett. Visszajuthatok még valahogy a külvárosba?

Előre is köszi a válaszokért! :)
  • Taylor10
    értem:D
  • IMYke2.0.0.0
    Segítek: ne csalj! Ez a játék - ahogy 99%-ban az összes többi is! - csakis tisztességes játékkal mutatja meg az értékeit!
  • Taylor10
    sziasztok.letöltöttem egy Trainer ami az Enhanced Editionhoz jó de amikor aktiválom akkor előjön valami hibaüzenet.Valaki tudna segíteni??előre is köszönöm.
  • koppim
    Csak röviden:

Az ezüst kard a szörnyek ellen hatásos, a másik az emberek és állatok (farkas, kutya) ellen.

Főzetekről csak annyit, hogy legyen nálad elég alkohol és alapanyag a készítésükhöz.

A legfontosabb főzetek:

a macskaszem (sötét helyeken jól jön)
    fecske (élet regenerálódást gyorsítja)
    fehérsirály (főzetekhez szükséges)

• IMYke2.0.0.0
    A játék igazi élményét veszítenéd el, ha bármelyikünk véleménye, tapasztalata alapján indulnál neki e nagyszerű kalandnak!
    Hidd el, sokkal jobban jársz, NEM olvasol után, nem olvasgatsz mások élménybeszámolóját, hanem MAGAD ismered ki az egészet!
    A játékban BŐSÉGESEN elégséges súgót találsz, olvasgass el minden megszerzett könyvet [nem sok szöveg igazából egyik sem], és rendesen kitanulsz mindent - főzetkészítéstől kezdve kardokon át mindent!

Semmivel sem lesz könnyebb, ha mi itt írogattunk, de Te nem látod miről is írunk...
  • steweee
    hát nem nagoyn írt senki semmit.... pedig szeretnék jövő héten belevágni, mert szabin leszek otthon...

kezdőknek vmi tippek trükkök hsz.-t írna vki ? alapfőzetekről is kéne, mik a jók, milyen alapanyagok és hogy kell készíteni
  • Sanyix
    Azt mi köze van hozzá akkor, ha a legújabb patchben nincs is már védelem?
  • xblades
    Hali pont most tárgyaltuk ki ezt a Win 7 forumon: nekem ez segitet a Stalkernél, még a Witchert újra kell telepiteni de próbáld meg.
    "Tényleg, jó, hogy mondod, most beugrott, hogy patchelni kell a Tages DRMet ahhoz, hogy menjen a witcher.
    A patch a Tages honlapján elérhető a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát."
  • IMYke2.0.0.0
    Jobb klikk a The Witcher exején, és "Futtatás rendszergazdaként".

A Windows 7-ben nem sokat jelent az, hogy Rendszergazda felhasználó vagy.
  • Zóanagyvarázsló
    Ha minden igaz, jobb klikkre kapsz egy olyan lehetőséget, hogy 'Futtatás rendszergazdaként'.
  • krys002
    sziasztok! ma telepítettem fel a játékot. indításnál ezt írja: Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jögkörrel kell rendelkezned. most windows 7-em van. mikor legutóbb még játszottam vele xp-m volt. lehet ez a gond?? am már mindent megpróbáltam, h redszergazdaként futtassam. csak egy fiók van az oprendszeren, alapból redszergazda úgy tudom, szal nem értem mi a gond. kérlek segítsetek.
  • steweee
    http://witchervault.ign.com/View.php?view=GameMods.Detail&id=7

na ez elég jónak tűnik, lehet ezzel fogom kipróbálni. csak nem értem miért van ennyi letöltendő fájl hozzá. nincs olyan ami egyben tartalmazza ?
  • steweee
    ezek milyen modok ? kiegészítő küldetések ?

amúgy a kardokról írhatna vki egy összefoglalót. igazából korábban már ki lettek vesézve, mert keresővel találtam hsz.eket ehhez. mivel még csak belekóstoltam a játékba, egy szintet léptem a kastély ostromát végigjátszva, kiváncsi lennék, hogy vajon miért kell külön képzettség az acél és az ezüst kardra ? kard kard, nem ? vagy más kombókat üt vele?

és ha csak a vaskardot fejlesztem, akkor az ezüsttel béna marad ?

volt egy olyna hsz is hogy melyiket érdemesebb fejleszteni, melyik melyik monstrák ellen van, de azt nem találtam most.

szóval vki írhatna erről úgy hogy első sor :

kard

és akkor keresővel bárki beüti a hsz ek között egyből dob neki egy komplettet
  • blackcalibra
    Nem végigjátszásra lett volna szükségem hanem játékbeli tapasztalatra. Végigjátszást én is találtam három, azaz 3. darabot ahol leírják hogy oda kell menni és vigyek bort 19:00-20:00 körül. De ezt én is tudtam, a részleteket meg nem írják.
  • IMYke2.0.0.0
    "irány a blacksmith" - na, innentől vált teljesen hiteltelenné nálam.
    Dilettáns, bárki is írta.
  • zso23
    végigjátszás
  • blackcalibra
    Ez is rendben van már. Előbújhattok.
  • blackcalibra
    Remélem azért ebben tud valaki segíteni nekem.
    Vesna Hood nevű csajt megmentettem, találkozni kellene vele a malomnál de hiába megyek(egy pár nap már eltelt, már az engedély is megvan hogy átmenjek a másik helyszínre) mindig zárva van a malom ajtaja. Bor van nálam vagy hat ugyanolyan kis üvegben amiről azt tudom hogy jó minőségű, azt viszont nem hogy ezt kellett-e vinnem neki.
    Bármely este mehetnék amúgy a csajhoz a malomba vagy csak a megmentését követő este? Bort milyet vigyek neki?
  • IMYke2.0.0.0
  • blackcalibra
    Már rég megoldódott a dolog, most már merhettek írni. :D
  • blackcalibra
    Ha szépen megkérném valaki akinek a virágbolti verzió van meg küldene nekem egy(vagy amennyibe belefér)képet az Enhanced Edition verzió "installálási összetevők kiválasztása" kis ablakról? Vagy csak írjon egy privátot és ott leírom hogy mit szeretnék.
    THX.
  • rosti
    Miután elöször halod a hollo legendáját és találkotzál a renegát wicserrel abban a barlangban lesz.,de az ucsi fejezetben is találsz a barlangokban.pl kripták...
  • rosti
    Éltalában nem probléma a kapuköveket kezelni fogsz egy papirt és leirogatod a kombináciokat 9böl kis is találod mert csak a tüz és a szél mágiát kell használni pl. igni-igni-ard
  • gabesz100
    Ja a Fondorlak küldetés
  • gabesz100
    sziasztok ha valaki megcsinálta az új (1.5patch)küldijeit segítsen légyszi.A folyóparton ahol Rovennek kéne lenni nincs semmi ott lehet hogy hiba a játékba v. csak nem tudok v.mit
  • vegytek
    vagy a telepítés idejére rádugod a játékos géped a netre
  • gabesz100
    Ugyanazt amivel bejutottál 3 kalauzkő van az aard igni kombinációval.
    ard,ard ,igni vagy igni ,igni ard vagy stb stb ezeket keverd
  • BBencze
    Mért nem veszel egy olcsó routert és osztod el a netet a két gép között?
  • Takanohana
    Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Két gépem van, a gyengébbik internetre, az erősebb játékra. Ez utóbbin nincs net. Ezen szeretném a játékot futtatni, de az 1.4 és az 1.5 patch-eket nem teszi fel, mert nincs net kapcsolat. A játék eredeti. Mit tudok tenni?
  • proway
    na bejutottam a sírba de ki nem tudok jutni amiatt a kalauz-kő miatt...:S milyen varázslatot kell rányomni? vagy többet kell?
  • Sanyix
    ne is keresd.
  • proway
    Hali.
    A Holló pácélos küldi leírásaát hol tudom megtalálni?
    nem találom az énekes feljegyzéseit meg valami királyi család sírja hol van?
  • Sanyix
    hát fogjuk rá. Mivel módosítatlanul az eredeti másolata, és dvd ellenőrzés nincs (így crack sem), ja. Ráadásul vista sp1-sp2-n teljesen jól ment, 2x végigjátszottam.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt tudnod kell, hogy DVD-hiba nem lehet, mert már kivették a védelmet a Patch-ek.
    Eredeti játékod van?
  • Sanyix
    nem
  • IMYke2.0.0.0
    Adj neki XP kompabilitást -> lássuk, megye?!
  • Sanyix
    win7 vs witcher +1.5 patch -> semmi
    (semmi nem történik se a launcher se a witcher.exe indításakor)
    Ez mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Az Észak-Amerikai változatban nem voltak felnőtt tartalmak - ezt kapták meg a DC-vel. Plusz javításokat.
  • steweee
    és az mit tud ?
    am magyar nyelvű végigjátszás, vagy tippek trükkök, mit érdemes feljeszteni oldal van vhol ?