The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát asszem a boszinál tudsz venni (az a bögyös vörös, Abigail talán) illetve a kocsma mellet nappal is mintha lenne árus. A szörnyhatározóba meg úgy emlékszem akkor kerül bele, ha olvasol róla könyvet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!
Én még csak most kezdtem a játékot,még az elsõ fejezetnél vagyok.Azt szeretném kérdezni,hogy hány emberrel kell beszélgetni a szörnyekrõl,hogy bekerüljenek a határozóba?Mert már beszéltem egy párral,és mégsem jelennek meg...Illetve hol lehet könyveket venni,amikben varázsital készítések vannak leírva?Mert kéne a macskaszem ital,de az én witcherem nem tudja,és fáklyám sincs,és ez elég kellemetlen a barlangokban...<#szomoru1><#smile>
Köszönöm elõre is a segítségeteket!!!Nagyon hálás lennék!!!
IMYke2.0.0.0
Hát, a warez verziótól nem tudom mit vártál - az sosem up to date.
Egyesek szerint, az eredeti verzió is fagyogat - akkor (õszintén) a szerencsések közé tartozom, mert az elmúlt években egyetlen játék sem fagyott ki úgy igazán a gépemen, ha már elindult.
Egy alkalommal dobott ki a játék, amikor balga mód a FRAPS-et video felvételen hagytam, és elfogyott a hely a partíción...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The.Witcher.Enhanced.Edition-SKIDROW

ez a verzio, telán 1.4-es patch??

eddig semmi gond nemvolt vele

IMYke2.0.0.0
Hát hogy letöltötted...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

torrentröl töltöttem, Enhanched Edition.
warez témás? az nemtommi :o

IMYke2.0.0.0
Eredeti játék? Ha eredeti, akkor Patch-ek fenn vannak, vagy Enhanched Edition?
Warez témás Witcher-ben én nem tudok segíteni.

sziasztok!
nekem egy olyan gondom alakult ki, h mikor beszélnem kell mikullal odameek és a szalamandra harcosait kell legyöznöm, de miután legyöztem egyböl kilép a játékbol és kiir vmi hibát h sulyos hibát észlelt vagy vmi ilyesmit.. :\ vki vmi javaslat?

tarti19
Witcher 2-t nem érintette a leállás, Oot PC, PS3, +60-ra folyik a fejlesztés

Dante73
Érdekes hogy egy játékfejlesztõ, a PC-s verziót helyezi elõtérbe, legalábbis a Witcher2 készül, de a konzolos játék, átdolgozott irányítással, (Witcher lenne úgy, egyáltalán?) úgy látszik, elmarad.
Mondjuk, a Sacred2 konzolos verziója is elég hülyén néz ki, "PC-s" szemmel. Valahol, örülök a dolognak, de ha az esetleges anyagi veszteségükre gondolok, akkor nem. (Örömöm oka, hogy így a konzolos tapasztalatok véletlenül sem szivárognak a PC verzió 2. részébe, mint ahogy bejött, ugyancsak konzolról, egy gagyi térkép, ill könyv a Sacred2-be...

http://www.freetvmaci.info/

Prince23
Aktiválni kell a játékot, amikor feltelepíted, ennyi az egész, és nem kér dvd-t. Beírod a cd-keyt.

próbáltad más olvasóval?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Dizson
Hali! Na beszereztem a The Witcher-t, viszont van egy kis problémám. Mégpedig az hogy berakom a DvD-t a rom-ba és pár másodperc múlva kidobja, vagyis nem olvassa be. :( Mit tudok tenni? Mindenképpen kell vennem egy újabb dvd olvasót vagy letudnám valahonnan szedni a játékot? Vagy valami jobb ötlet?

IMYke2.0.0.0
Rossz hozzáállás...
Gothic 2 Gold és Gothic 3 bagóért megvehetõ - az eredeti szoftverrel kevesebbet szívsz, mint a warezzel .

Köszi Rosti! Letöltöm valahonnan és kipróbálom. <#awink>

Gothic sorozat 1-2-3+kiegek+magyarítás

Malyd meglesz nem lövöm le a poént csak játsz tovább a kövi részig bizti belefutsz majd a másik felyezetben:)

IMYke2.0.0.0
Ezt ugye most nem gondolod komolyan?!
Ne kísérjünk végig a játékon?
Az RPG-k sajátossága, hogy a KALAND-ot NEKED KELL megélned - nem nekünk.
Próbálkozz, keresd akkor, amikor emberi idõben ott lehet!
Pl.: ne éjfélkor keresd a gátnál, hanem mondjuk reggel 8-kor... logikus nem?

Hi nem tudjátok holvan coleman eltünt nincs a gátnál nemtok drogot szerezni és már elegem van mindjá eladom:D psl segitsetek
Helló! Tudtok ajánlani a Witcherhez hasonló játékot pc-re?

Hi!
Lenne egy fontos kérdésem a II fejezet végén az az elveszet fiut holtalálom ugy értem mikõzelébe pl: agyaggõdõr druidák vagy hol?:( akiért kapom majd a kõvet a torony kinyitásához?:( Pls fontos:) Elõre is ty
A gyûrût el lehet adni már nem kel mejd kapsz Vinszentöl jobbat:)

IMYke2.0.0.0
Hát igen, a falakon átlátás a legtipikusabb... sajnos.

Az örök tûz gyûrûjét(amit a tiszteletestõl kaptam az 1. fejezetben) õrizgessem még, vagy eladhatom már ? A második fejezetben járok.

A KotOR-ok motorjával csak egy gond volt, mégpedig az, hogy a készítõi nem gondoltak arra, jó pár év elteltével is sokan végigjátszanák, új modernebb alkatrészekkel felszerelt gépekkel, ami miatt nagyon sok hardverbug elõjött, ami a korabeli gépeken nem jelentkezett. Bár ezek nem is tekinthetõk bugnak igazán, csak egyszerû kompabilitási hiányosságnak.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

A pontosság kedvéért a KotOR-ok Odyssey Engine-t használnak, ez is továbbfejlesztett Aurora. Tehát inkább testvére, s nem szülõje a Witcher alatt használt módosított Aurorának.

Egyébként a majdani konzolos Witcher már új, frissen licenszelt engine-t használ (DaVinci). Vélhetõen nem egy játék miatt fizettek érte.
IMYke2.0.0.0
...és a NWN-k alatt sem.

IMYke2.0.0.0
Fõképp, hogy szénné tuningolták az eredeti Aurora Engine-t... amivel amúgy se voltak gondok a KoTOR-ok alatt...

A harcrendszer ízlés dolga, de egy solo RPG-hez szerintem kifejezetten passzol, inkább, mint egy akcióorientált irányítás. (A DMoMM nem is RPG, de demó alapján nekem si határozottan szimpatikus volt.)

A grafikával szembeni fenntartásod viszont már inkább furcsállom, elvégre mûfajon belül technikaialg nem túl sok jobbról tudok. Talán egyrõl sem.
a harcrendszere, és a grafikkája se volt jó
bár a graf nálam másodlagos, a harc is elment volna, de a kamerakezelése és az irányítása betette a kulcsot. de maga a dark fantasy feeling az amit hiányolok sok játékból, és ebben megvan. kap még egy esélyt nálam

a dark messiah of mm is szuper szuper játék. végig fogom tolni még1x

Mennek. Bugokat is javítottak, de nekem nléküle sem nagyon jött elõ semmi. Nálad mi jött elõ, ami annyira zavart?

Egyébként ha maga a játék korábban sem tetszett, akkor valószínûleg most sem fog. Persze ettõl függeltenül szerintem olyan kaliberû játék, hogy érdemes adni neki még egy esélyt.
még csak az alapjátékkal próbáltam. úgy nem jött be, de tele is volt buggal. az enhanced editiont akarom telepíteni majd. hátha úgy. azzal is mennek a modok?

Ez már nekem külön macera lenne. Én csak backupolni szoktam a mentéseket másik partícióra. Éljen a paranoia! :)

Mindenesetre ha régebbi mentett álláson akartam valamit ügyködni, akkor gyakran percekig kellett kutatnom, innentõl kezdve én nem tudom átláthatónak nevezni a rendszert. Nem mintha ez valami óriási hiba lenne, ez csak olyan pozitív apróság, mint amikor az installer a célkönyvtárban alapértelmezetten segít új könyvtárt csinálnia játéknak, nem kell Ctrl+C-Ctrl+V.

Néhány lehetõséget én is kipróbáltam több szemszögbõl, de nem a túlzott kíváncsiságom miatt. Pontosabban nem magát a cselekményt kívántam felgöngyölíteni, hanem kipróbálni, hogy mi mindenre gondoltak a készítõk. A lényegi eltérések majd második-harmadik végigjátszásra jönnek elõ nálam, de hogy mikor lesz erre idõm, arról elképzelésem nincs.
IMYke2.0.0.0
Átlátható.
Én azért mentem el az aznapi mentéseimet RAR-ban, külön helyre, mert ha el****ok valamit, akkor nincs gond azzal, hogy rámentettem.
A The Witcher esetében ráadásul a két Hölgy közötti választáskor két szálra bontottam a mentéseimet és így tudom felgöngyölíteni késõbb a sztorit.

Tehát annyira mégsem látható ár? ;)

Személy szerint engem is zavart ez néha, egyébként is gyakran mentek, korábban az áramszolgáltató rászoktatott.
IMYke2.0.0.0
Én úgy szoktam csinálni - évek óta - hogy az adott nap mentését RAR-ban, elteszem egy MENTÉSEIM könyvtárban.
Sokszor, tényleg sokszor segített rajtam, hogy az elõzõ napi mentés megvolt...
A RAR-olás elõnye még, hogy a nevét, vagy info.txt-be beleírhatom, hogy mit és miért.

Akkor jól sejtettem :( Sajnos amikor egy nap csinálok 3-4 mentést, és van hogy egyszerre próbálok két szálat játszani akkor már elég nehéz ez alapján figyelni :) pláne ha kihagyok egy-két hetet :)

Köszönöm a segítséget :)

Üdv! Coradiel
IMYke2.0.0.0
Meglepõen egyszerû a megoldás: ránézel a dátumra :)
Egyébiránt, nekem nem is jutott eszembe az átnevezés, tökéletesen átlátható.

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de van valami mód arra, hogy átnevezzem a mentéseket? Mert elég nehéz tudni, a sok azonos nevû mentés közül melyik az amelyik éppen kell.

Üdv! Coradiel
IMYke2.0.0.0
Nézegesd a Public Community MOD-okat. A Wedding szép próbálkozás.
S egyre több jó lesz.
A D'jinni használatát pedig én is elkezdtem tanulmányozni...

bardocz
Pár hónap,de inkább megjelenés utáni fél év óta történt valami lényeges változás,amiért érdemes újra elkezdeni?
IMYke2.0.0.0
Cheater... :))))

Én aljas belekukkantottam a questekbe a D'jinni -vel és megtaláltam mi az elõkövetelménye annak h (itt javítok) az 5. fejezetben Zoltan a semlegeseknek járó küldit adja.<#vigyor3> Így megoldódott, de azért köszi.
IMYke2.0.0.0
Egyszerûbben: döntened kell.

IMYke2.0.0.0
Nem tudsz semleges maradni végig. A sztori így van megírva.

Sziasztok, lehet hülyének néztek a kérdés miatt, de sajna épp nemelég fickós a netem , hogy az össszes postot átolvassam.
A problémám csupán annyi lenne,(EE-m van eredeti felpatch-elve) a 3. fejeztet hogyan vigyem át , hogy a 4 edikben semleges állapotom legyen?
Mert ugye döntenem kell kinek az oldalán állok, de a 4 edikben ha semleges vagyok más küldit kapok Zoltan tól.(Semleges szeretnék lenni végig) Plíz help.
Melyiken??? Ami a Szalamandra búvóhelyen van ott nem enged ilyet.
Sanyix
tükrön kell átmenni

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A harmadik pályán járok. Minden küldetést megcsináltam és nem jutok tovább. Triss megjelölt egy ajtót, ezen viszont nem tudok bemenni, mert zárva van. Segítsen valaki ha lehet!!! Gyári EE-vel játszom.
Igen.