The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, de nem ez az
IMYke2.0.0.0
Szerintem, ebbõl a listából a vastagon kiemelt a te zenéd.

01 Dusk of a Northern Kingdom
02 A Wolf's Demise
03 River of Life
04 Mighty
05 Dead City
06 Last Battle
07 Elaine Ettariel
08 To Arms (Rebellion)
09 The Princess Striga
10 Returning to the Fortress
11 Evening in the Tavern
12 Peaceful Moments
13 An Ominous Place
14 Temerian Castle Theme
15 The Order
16 Night Approaches
17 The Grand Master Revealed
18 Withered Roses
19 Prepare for Battle!
20 Do You Remember
21 The Lesser of Two Evils
22 Catch Me If You Can
23 Tavern at the End of World
24 The Dike
25 Twilight
26 A Master of Conscience
27 Leo's Farewell
28 Silver Sword
29 Kingdom & Betrayal

AudioCD (EE)
01 - Tales of the witcher
02 - Born again
03 - Throw the stone
04 - Sword of the witcher
05 - Tarot
06 - Hallowed by the name
07 - Sapphire waters
08 - Skellige
09 - Sou-au
10 - Bring to the boil
11 - Sentinels of Brokilon
12 - The witcher theme
13 - Running away
14 - They want to suck
15 - Trial of herbs

De, majd otthon megnézem, az EE-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv emberek!
Nem tudja valaki mi a címe/hol lehet megtalálni azt a zenét, ami a kockapóker alatt megy?
elõre is köszi
Patchelt alapjátékhoz nem is kell, de ha eleve az EE-t vetted meg, akkor igen.
én úgy tapasztaltam (ha jól meléxem), h az EE patch után nem kellett a DVD a meghajtóba, h játszhassak.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

balee4
Jól hangzik, végre kiveszik a Cd check-et, az 5 új fan made kalandra kíváncsi leszek, remélem lesz magyar nyelv is hozzá. Lassan meg kéne venni a bõvített változatot, az alap van csak meg, olyan jól néz ki az Enhanced, hogy kell ez is, max 2x meglesz a game :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Érdekes, sokan panaszkodnaka vége miatt, de nekem éppen így tetszett. Illetve a döntéseink függvényében különbözhettek volna még jobban.

Egy dolog érdekel még, amire harmadszorra se jöttem rá: ki a támadó a végén?

Hivatalosan nem tudni. De szerintem
egy witchertitkok segítségével "létrehozott" mutáns witcherrõl lehet szó, egy új faj képviselõjérõl. Bár már nem tudom kívülrõl a végét, szóval te talán még jobban értheted nálam, hogy mire gondolok :)
Nos hát szenvedve de végig játszottam. Nagyon érdekes, lehet olyan hogy valami másolás védelem cseszekedett, mint a GTA esetében? De akkor nem hiszem hogy csak a végén jött volna elõ. Egyébként a biztonság kedvéért mindent kikapcsoltam ami ilyesmi gondot csinálna.

Ettõl eltekintve jó volt harmadszorra is, vagyis jó lett volna ha a vége nem szar. Egy dolog érdekel még, amire harmadszorra se jöttem rá: ki a támadó a végén?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

IMYke2.0.0.0
Nekem még hasonló hibám sem volt. Gond nélkül végignyomtam az egész játékot. Eredeti Bõvített Változatom van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tényleg különös és sajnálatos, hogy ilyen csúnya hibába belefutottál, nekem az EE óta nem rémlik az egész topikból semmi hasonló. (Elõtte a spoilereket kerülendõ nem követtem mindig.)
Na közben sikerült, úgy harmincadszorra se ki nem fagyott se a varázs jelek nem ragadtak be. Minden mûködött.

Remek...csak tudnám miért ilyen szar, pedig javítás is van fenn, érdekes a tört verzió a régi gépemen közel sem csinált ennyi hibát

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mondjuk ez is nagyon fasza, hogy nem tudom legyõzni, megnöveltem az életerõpontokat kétszeresre, van italok: Fecske, Rozsomák, Rõtbagoly , Hóvihar, a pengén valami extra sebzést adó cucc. És...megdöglök. Persze hogy alig tudom használni a varázs jeleket nem csoda de akkor is...mi a fenét lehetne még tenni?

Nagy nehezen azon túl jutottam hogy kilépegetett. Most ez a hiba nincs Ellenben van a koska vagy mi, amit egyébként se tudok leverni vagy nehezen...és erre beragadnak a varázslatok ! Nem tudom másképp mondani...nem reagál hiába kattingattok az egérrel nem süti el! Így meg aztán 10 másodperc és végem.

Nem az egérnek van baja, az mûködik, hanem a játék egyszerûen szívat.

Mindenképp ajánlott rá feltenni a patcheket, az EE patch (1.4) tartalmazza az összes korábbit, és ahhoz még jöhet az EAX hotfix. (Ez utóbbi javít mást is.)
De kipróbálom patchelve, el is felejtetem de van hozzá

Eredeti, patchelve nincs...mással nincs probléma és már kijátszottam kétszer akkor se volt vele gond

Eredeti? Patchelve van? Van mással is probléma? Van húzva proci, RAM vagy VGA?
Az a gondom, hogy az V. fejezetben mikor az utcán kell harcolni a másfajúakkal, állandóan ki fagy a játék. A gépem megvan hozzá bõven, mindent maxra tudtam húzni nem akad, máshol nem fagy ki, de itt állandóan.

A régi gépemen, nem fagyott ki, simán végig tudtam vinni. Valami ötlet?

Ombika
Beirja keresobe, h witcher es kidobja, de ha vki erre nem kepes! :)

IMYke2.0.0.0
Nem tudom Vista-n hova kell, de nekem XP-m van és ott a "Documentums and Settings" alatt a felhasználói nevem alatt ott fityeg a "The Witcher" mappa... benne a save-el.

Ezer köszönet!!! Hálám üldözzön sírodig! :)
Még 1 utolsó kérdés! Hová kell a mentéseket betenni? Vagyis hol találom a save mappát? Vista van fent nekem! Nem tudom ez befolyásolja e!
IMYke2.0.0.0
000017 - Triss háza-014.TheWitcherSave
========================================
("A forrás" küldetés) - Alvin-t el kell küldeni Triss-hez.
Nekem van olyan mentésem, melyben Triss-nek, és van olyan is, melyben Shani-nak lett elküldve a fiú.
Mivel Te a "boszorkányost" kérted, ezt küldtem el.

000020 - Kereskedõnegyed-020.TheWitcherSave
===========================================
A IV. fejezet elõtti mentés, gyakorlatilag apróságok vannak vissza és rajtad áll, mikor lépsz át.

IDE KATTINTS A LETÖLTÉSHEZ!

Hú, basszus! 2 és fél óra alatt ért fel ez a 16 Mb-os fájl! Beszarok!!!!! Kemény 1-1,5 kb/s-el ment fel!

IMYke2.0.0.0
Rettentõ szarul. Sokszor kellene, mert a fordításokkor - fõleg szótárakban nem, de hétköznapi nyelvben szereplõ angol kifejezések, és nem csak szlengek esetében - jól jönne.

Nos, behoztam becses mentéseim közül kettõt, a kért idõpontok közelébõl!
El kezdem felnyomni egy tárhelyre és adom a linket shadowdragon1!

Ombika
Net nelkul hogy birod?! :)

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Akkor holnap délután 4 körül várlak a mentésekkel! Nagyon köszi! :)
IMYke2.0.0.0
Nincsen MSN-em. Otthon netem sincs.

esetleg msn? vagy valami hasonló?
IMYke2.0.0.0
A baj, hogy 3x Mb-okat feltölteni nem tudok gyorsan - 0,5 MBites, könyvtári net - és csak este 7-ig van nyitva.
De holnap fel tudom úgy 1 órányi töltés alatt passzírozni neked.

nem lehetne ma esetleg megoldani valahogy?
olyan kellene amiben a boszorkánynak visszük el a gyereket és aminél a IV. fejezet kezdõdik! a tónál vagy hol
IMYke2.0.0.0
Hozok neked. Holnap tõtikézem fel.

i2K tudnál nekem adni a witcherhez mentést? A IV. fejezetnél tartottam mikor elszállt a gépem és meghalt a rendszer! Sajnos a mentéseim is eltüntek ugyebár és nem akarom ujrakezdeni! Ha van rá mód akkor segíts kérlek! Ha valaki más is tudna esetleg mentést adni akkor arra is számítok! Remélem megszán valaki!

Elõre is köszönöm!
A bestia elötröl valakinek van olyan mentése ,hogy nem osztot el pontokat?
És elküldené az "[email protected]" ra.

azt hazudod, h megölted...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Enosh Chan
Udv!
Bocsi, hogy nem fogok vegigolvasni kb 4500 postot merthogy kb azota nem voltam, de van egy kis problemam. Az EE-t telepitenem, kivalasztom hogy semmilyen nyelvet ne telepitsen fol csak az angolt es a magyart de utana kiirja hogy nincs leeg hely a lemezen. Korulbelul 8,6 giga lenne igy a telepiteni valo es az en gepemen van 32giga hely, most ezzel mi a gond? XP-m van.

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Ahogy jöttek a patchek, gyakorlatilag az összes verziót kipróbáltam folyamatában, és bár szépen foltozgatták, jobbá tették, egetrengetõ különbséget nem tapasztaltam. Sõt, az elmosódós buggal az 1.4 még kellemtelnséget is okozott nekem, ezt is az EAX hotfix javítja, de mire az kijött, én is a játék végére értem. Ettõl függetlenül szerintem ez egy nagyon kiváló játék, és a megjelenése óta bármely pillantában megérte az árát.

A karakterfejlesztéstõl pedig nem kell félni, az a komoly RPG-khez képest kifejezetten könnyed itt, és a képzettségek elég nagy hányada megtanulható egy végigjátszás során.
am iszonyat összetett játék, a küldetéseket indítottam elõször, hihetetlen sok tulajdonságot lehet fejleszteni benne. remélem nem fogok elveszni benne ha indítom a kampányt...

de így visszaemlékezve az eredetire mikor kijött, rá se lehet ismerni. télleg szép lett, jó a grafika és az irányítást is megcsinálták rendesen. így kellett volna megjelennie, és akkor szivesebben veszi meg az ember sztem

hát eax javítás ide vagy oda nem igazán jó vele a hang

IMYke2.0.0.0
Ellentmondásnak tûnhet a hozzászólásom Zóanagyvarázsló-hoz képest, pedig nem így van.
Az italok bazi drágák lesznek, ezért nem tudod õket megvenni.

IMYke2.0.0.0
Az italokat - kezdetben - nem tudod megvenni. Az elsõ néhányon kívül, amit a küldetéshez kapsz, a többit találni fogod.
Ahogy kitanulod (könyvekkel) az Italkészítést és a Fejlesztésnél (jobb felsõ sarok, Lombik) használod is azt az addig összegyûjtött Összetevõkkel (vírigászirmok, gyenge/erõs alkoholok (azaz fõzetalapok), és szörnyektõl szerzett dolgok) tudsz fõzeteket kreálni.

A receptek külön tekercseken vannak, de erre nyilván magad is rájöttél. Abigailen és Kalksteinen kívül pedig a fogadóban találhatsz még egy könyvkereskedõt, ha megfelelõ idõben vagy ott, talán nála van. Egyébként egészen biztosan lehet találni is, én nem költöttem rá.
És konkrétan a macskaszem receptet nem emlékeztek,hogy hol lehet venni?Mert már felvásároltam a fél könyvtárat,de semmi...
IMYke2.0.0.0
Én is mindig elgépelem. :)

Hát igen,
enhanced = továbbfejlesztett
enchanted = elvarázsolt, megbabonázott

Az EAX hotfix még mindneképp ajánlott, javít mást is, nemcsak azt, amire a neve utal.

Egyébként Enhanced Edition, csak azért szólok, mert szinte alig tudja valaki leírni a nevét.
az enchanced editiont még kell peccselni?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
1. Könyveket vásárolhatsz majd a Fogadóban - Kalkstein-tõl - és Abigail-tõl, a külváros által nem szeretett boszorkánytól is.

2. A szörnyekrõl, de úgy általában mindenrõl a könyvek, levelek, pergamenek segítségével kapsz bõvebb információkat. Melyeket elolvasásuk után nem kell megtartanod , eladhatod, vagy ledobhatod a földre õket.

3. Fáklyát - elsõsorban - a tároló edényekben találsz, de vásárolhatsz is. Értelemszerûen, akitõl ilyet vehetsz, attól vehetsz más fegyvert is. A barlangokban is találhatsz.

Boszinál, vagy a kocsma elõtt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Köszi!!
És könyvet hol tudok szerezni,venni?