13886
-
#12246 Miért nem patcheled fel v1.5-ig?
[witcher.exe-n jobb klikk: Futtatás rendszergazdaként.] -
#12245 Szevasztok. eredeti a játék, fel patcholtam 1.3-ig, és amikor el akarom indítani kiírja hogy: hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned. Na most hiába pipálom be hogy indítás rendszergazdaként, ugyan ez van.
Windows7 az op. rendszer. ötlet? ezt is frissíteni kellene mint vistánál? -
#12244 Na végig játszottam az 5 új küldetést hát nem vagyok elragadtatva de unalom űzőnek nem rossz,1x ajánlom mindenkinek. -
obe #12243 nem mertem hard fokoztaton kezdeni, ilyen harcrendszert nem hasznältam meg, tegnap fel orät tudtam jätszani a jätekkel, milyen furcsa szinkronos jätek, sosem hallottam meg magyarul beszelö jätekot..el vagyom ragadtatva, mesesen szep teljes grafikäval, 1280x1024-ben -
mindero #12242 Akkor hajrá :)
A vívás nekem speciel nagyon tetszik, a nehéz fokozaton a lángoló kard ikon eltűnik, figyelni kell a mozdulatsort, meg a hangeffektet és kellő időben kattintani. Egyszóval ritmusérzék pont mint a rendes vívásban. -
obe #12241 mindero:
mindkettöböl lehet benne, de a szerepjätek nyomjon a latba inkäbb, az obliviont azert emlitettem, mert hasonlo jätekkel nem nagyon jätszottam meg.
imyke:
ez jo hir, biztato, köszi -
mindero #12240 Én az oblivion utáltam, a Witcher meg a kedvencem. Hogy neked fog-e tetszeni az kérdés. Attól függ h az agyatlan hentelést szereted vagy a szerepjátszást. -
#12239 Több mint fele olyan jó.
Nekem például a "The Witcher" jobban tetszett.
-
obe #12238 hi
bocs srácok az off-ért, csupán meg akartam osztani a jó hírt valakivel, miszerint, ma hozta meg a postás a witcher bővített vastagdobozos verzióját..pár napja akadtam rá a játékra, csodálom hogy eddig elkerülte a figyelmem, nem olvastam még a fórumot, még ha szar is lenne a játék(biztos nem az:), már megérte a doboz, a hozzávalók, imádom az ízléses nyomdai munkát...a faq-t elolvastam, és mivel magyar szinkronos a játék, remélem nem fogok egyértelmű, hülye kérdésekkel bombázni a fórumot...bár gondolom nem hasonlítható az oblivionhoz, de ha csak fele olyen jó lesz már roppant elégedett leszek..csak ennyit akartam, szevasztok fórumtagok -
CaptDani #12237 10 szörny trófeájáért lehet választani a játék legjobb acél kardja (amit a mezőn is fel lehet venni vagy a fogorvostól is meg lehet kapni) vagy egy faszább ezüst kard közül. De nemtom, hogy ez az ezüst kard ugyanaz-e, amit a tó úrnőjétől lehet kapni. :S
-
#12236 Nem gond de most igy visszagondolva emlékszem hogy gyüjtötem neki a trófeákat de de nem emlékszem hogy a tízre mit lehetett kapni.
Na mindegy én a tó úrnőjére hajtottam és az ő ajándékára, mármint arra amit írtam. (nem mintha a kártya nem lenne meg róla ) -
CaptDani #12235 Bocsi, most nézem csak, én voltam a hülye.
Jah, és ezer és egy köszi a segítségért! :) -
#12234 Valóban félreértettél az hogy egymás után jön a hozzászólás nem jelenti hogy az előtte szólónak válaszol, ezért van a jobb aljó sarokban az hogy "Válasz xxx üzenetére".
De a te kérdésedre válaszolva csak azt tudom mondani hogy tapasztalatom szerint a trófeák egy adott szörny leölése után jelenek meg, És ha ott hagyod akkor akármikor ha vissza térsz ott lesz. Igy ha ott hagytad és nem tudsz vissza térni akkor ott is marad szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a negyedik fejezetben a tó úrnőjétől jutalmul kapsz majd egy jó kis ezüst kardot ha jól teljesíted a feladatokat -
CaptDani #12233 Blades, szerintem félreértettük egymást. :)
Arra gondolok, hogy a vadászat királyi nagymesterétől kapnék majd egy új ezüst kardot 10 trófea fejében.
A kérdésem az, lenne, hogy neki pont annak a vízbefúltnak a trófeája kell, amit az első fejezetben kellett volna leölni vagy megteszi bármelyik másik is? -
#12232 Hát inkább a kisgyermekeddel kéne foglalkoznod.
De ellenük az ezüst kard csoportos és gyors támadásai a hatásosak és a főzetek. -
CaptDani #12231 Nekem is lenne egy gondom. Az első fejezetben nem öltem meg a vízbefúltat a város mellett. Megkaphatom majd így is a vadászat nagymesterétől az ezüst kardot?? -
CaptDani #12230 nincs mit :) -
#12229 kösz amúgy.:D -
#12228 értem.juj a kukorixet vajon meg találom még. -
CaptDani #12227 Szefirák
Chocc'mah - Kalksteintől kapod meg.
Tipperath - Vedd meg Declan Leuvaardentől.
Kezath - Csináld meg Vaska mocsári küldetését.
Maal'kad - A csatornában lévő kukorixnál van.
Veen'ah, Ghe'vrath, Oth - Ezt a hármat a kórházban vagy mocsárban lévő Melitele szobortól kapod, ha ételt adsz neki.
Y'esath - A mocsári barlangban.
Neh'tza - A tornyot őrző gólembe van.
Keth'aar - Raymondtól kapod a nyomozás végén. -
#12226 van még egy gondom.Azokat a köveket hol lehet meg találni ami a torony ajtó kinyitásához szükséges?? -
sir Hunnish #12225 Sziasztok! Kérlek segítsetek! Az utolsó részben sehogy sem tudom kinyírni azt a 4, a főgonosz által megidézett (jégvilág) tűzlidércet (vagy valami ilyesmit). Bocsánat, ha korábban már elhangzott, de mint kisgyermekes apukának, sajnos nincs olyan sok időm átolvasni a fórum tartalmát. Előre is köszönöm! -
#12224 Teljesen igazad van! Így végigtolom többször.
Köszi! -
#12223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt mindenki maga dönti el,én ezért 4x játszottam újra és még mindig nem untam meg.Tehát nincs olyan hogy melyik jobb legfeljebb hogy neked melyik tetszik jobban.A játékban nem 1 döntésed befolyásol hanem több,ha tetszeni fog akkor úgyis többször neki futsz.érdemes mind a 3 félét végig próbálni.(magán vélemény) -
#12222 Azt egyébként lehet tudni hogy mikor járok a legjobban? Arra gondolok ha van különbség egyáltalán ilyent téren hogy mikor van a legjobb esélyem arra hogy a legtöbb küldetést kapjam ezután? Csak az érdekel hogy még hosszabb és "nehezebb" legyen a játék ezután. -
#12221 Iiiiiiiii.
Köszi szépen! Akkor itt Big save ON és elrak. -
#12220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na itt válik a játék érdekessé a döntésed befolyással van a játék végére három vége lehet vagy az emberekkel vagy ,vagy a tündékkel, vagy semleges döntéseidtől függ hogy a játék vége felé kihez fogsz tartozni -
#12219 Engem az érdekelne hogy a mocsárban lévő elf? feladatát érdemes, ajánlott megcsinálni? Miszerint a Rend Lovagjait kell lenyomni egy bizonyos helyen, de mikor ugye elkezdtem a 2. fejezetet akkor pont az egyik lovaggal "bratyiztam" össze a Kukorix elleni harc során a csatornában.
Bár velük sem tudtam szövetséget kötni, mert hiába invitálnak nem fogadja el Geralt. Van ennek valami hatása egyáltalán? -
#12218 Mindennemű kirohanás nélkül: a kurva életbe, erőlködj egy kicsit, és olvasd el a fejlődéssel és bajvívással kapcsolatos részt a Naplódban, figyelj arra, amit a játék kiír(t), és gyakorold a pontos időzítéssel támadást - rá fogsz jönni, hogy később tanulsz meg kombókat! S emellett, a 2 fajta karddal [amit sűrűn kell majd váltogatnod egy idő után] másképp tudsz és kell vívnod!
-
#12217 Köszi, akkor megnyugodtam. Már attól féltem, hogy végig ilyen hentelés az egész, ráadásul ennyire idétlenül.
Bocs, de elvből sohasem olvasok végigjátszást, szeretek magamtól rájönni a dolgokra, csak itt most kiakadtam a víváson. -
#12216 a skillek fejlesztésével különböző kombokat fog csinálni de az egész játéknak a vívás csak 1 kis hányadát teszi ki. -
#12215 A Sid Meier's Pirates!-ben mennyivel profibb vívás van már, pedig az egy sokkal komolytalanabb játék.
Áh, maradok én az FPS-eknél, nem való nekem a külső nézet... :) -
#12214 Ha ennyi, és az a vívás, amit eddig csináltam, vagyis a faszim vakon és összevissza csapkod és vagdalkozik, mindezt kurva sokáig, akkor ez a világ legszebb és egyben legunalmasabb játéka, és már dúrom is lefelé fájó szívvel.
Nem létezik, hogy nincs valami normális vívás beépítve, ennél még a Prince of Persia C=64-es verziójában is élethűbb volt a kardozás. -
Zóanagyvarázsló #12213 Konkrétan vívásról egy büdös szó nem sok, annyi se volt.
De, magad is írtad:
akkor arról, hogy bal klikket csak akkor nyomjak, ha a kard égővé(?) változik, -
#12212 De, általában elolvasom. Ez arról egy szót se írt, hogy hogy kell hadonásztatni a karddal a játékosomat. Írt a térképről, akkor arról, hogy bal klikket csak akkor nyomjak, ha a kard égővé(?) változik, meg valami olyat is kiírt, hogy éppen hova kellene mennem. Konkrétan vívásról egy büdös szó nem sok, annyi se volt.
Nyilván pontosan ezért kérdeztem tőletek, hogy hogyan kell ebben a játékban vívni vagy legyőzni az ellent.
-
#12211 Egyáltalán nem olvasod el, amiket ki ír a játék?!
-
#12210 Most találtam rá erre a játékra, a grafika és a hangulat nagyon tetszik, de árulja már el valaki, hogy hogyan kell benne vívni. Áll a csóka, feje főlé tartja a kardot, az egyik ellenfél megkerüli, és fejbesomja harminchétezerszer. Olyan mintha valami god módban volna a játékosom, mert nem esik össze, hanem ugrál tovább. A jobb egérgombra vagy lendít egyet a karddal vagy nem, és többnyire akkor is mellé, majd egyszercsak összeesnek az ellenfelek.
Jól van, nem vagyok egy RPG fan, de azért biztos van valami jobb módszer az ellenfelek legyőzésére, mert így jövő karácsonyra se jutok el az első pálya végére... -
mokacsin #12209 sziasztok,
a 3. fejezet végén, amikor a professzor és a salamandrák ellen kell harcolni sehogyan nem tudok továbbjutni, tud valaki segíteni?
köszi -
Blaki #12208 Sziasztok!
Szereztem egy HD5870 videókártyát, szeretnék a witcherrel játszani, de a szereplőkből mindenféle pixelgerendák állnak ki. Legújabb driver van fent, a játék teljesen fel van patchelve.
Más játéknál meg teszteknél nem tapasztalható a hiba, csak a Witchernél. -
Zóanagyvarázsló #12207 1. Folytatható.
2. Nem.