13886
  • tarti19
    Nem fontos, no meg, lesz olyan amit majd előrehaladva a történetben tudsz csak megoldani:P
    Kihagyhatod a mellékküldetéseket, de sztem velük élvezetesebb:P
  • Netrat
    Köszi! Ugyan azt írják, még nem kapták meg, talán ma érkezik...
  • vzajcev
    pl.
  • Netrat
    "1990Ft a bővített szinkronos verzió!"

Hol kapható?
  • obe
    sräcok, kimaradt az elsö fejezetben a "mult terhe", es a " kripta kirälya" küldetes, mennyire fontosak ezek?...erdemes ujra visszatöltenem (azota pär ora jätekidö elment), vagy nem veszes, döntöen nem befolyäsolja a jatekmenetet?..köszi
  • Dante73
    Kipróbálom, köszi!
  • gabesz100
    [spoiler]most meg próbáltam ,úgy sikerült hogy Larryt kinyírtam a romoknál és tőle kaptam 1 térképet oda mentem a vízparthoz és úgy ajtóvá vált a kurzor[spoiler]
  • gabesz100
    ne tudd meg én hányszor próbáltam végig kattogtattam a környéket és nem sikerült azt 1x csak beugrott egyébként ezek az új küldik némelyike szerintem egy kicsit bugos.Próbálkozz tovább ott lesz az.
  • grebber
    1990Ft a bővített szinkronos verzió!
  • obe
    később sem lehet vissza látogatni a régebbi helyszínekre?
  • Dante73
    Köszi.
    Sajnos nem jelenik meg az ajtójel, így hiába kattintgatok... akár szárazról, akár vízből.
  • obe
    ok, köszönöm
  • gabesz100
    utolsó mentésed használd.
  • gabesz100
    nem
  • obe
    srácok, a játék elején vagyok, most végeztem a bestiával, de mielőtt észbe kaptam már vizimába vitt a főszál...kérdésem: vissza tudok menni az elővárosba?..ugyanis sok mellékküldetésem nincs megcsinálva

köszi
  • gabesz100
    [spoiler]ha a farkasokat kinyírtad a vízben van két lyuk (3 hétig kerestem úgy hogy nagyon figyelj oda) a parton bal oldaliba tudsz lemenni[spoiler]
  • Mozes
    Köszi, én is erre gondoltam, csak sajnos sehol nem találtam. Végül sötétben legyaktam mindenkit és az utolsó szörny szobájában volt egy :)

Köszi a segítséget!
  • Mozes
    Köszi a segítséget, nem is tudtam, hogy van ilyen :)
  • bardocz
    Én emlékszek erre, körbe körbe futkostam, és nyomtam az ignit. Soha nem csinálom meg azokat a részeket, h nincs nálam telihold.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, megfogtál - nekem nem dereng, hol lehet még ilyen csata [régvolt a tavalyi hó] :(
  • Zóanagyvarázsló
    Jól emlékeztek, csak ő nem ezt kérdezte :) Ötödik fejezet, nem harmadik.

mokacsin:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én szokás szerint Ignivel égettem, időnként pedig viszavonultam Quenbe regenerálódni. Az alapvető Fecske és Rőtbagoly itt is jól jön, esetleg taktikától függően ki lehet egészíteni ezeket mással.

A mérgezése ellen pedig jól jöhet az Arany Oriolé (vagy ha savnak számít, akkor az ellen való, fene tudja már, le lehet győzni enélkül is), esetleg a jeleket erősítheted a Petri Szűrőjével. De eprsze van még egy halom alternatíva, és érdemes lehet olajat is használni a kardon. Valószínűleg a rovarelleni megteszi ebbena herlyzetben, de az Argentiával "biztosra" is lehet menni.
  • Dante73
    Hali. Kellene 1 kis segítség.
    Épp a Fondorlak küldit tolom, ott tartok, hogy beszélnem kellene Rovennel. Odamegyek a faszival, (neve nem ugrik be) lenyomjuk a farkasokat, és közli, hogy Itt vagyunk, beszéljek Rovennel. Roven meg sehol. Estefelé jár az idő. Várjak és előjön valahonnan, vagy van valami titkos lejárat, vagy mi van? Reggel óta itt tolom a rezet, (játék ideje szerint,) de semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Jól emlékszel.
    Én a saját hibámból tanultam ezt meg :)
  • gabesz100
    [spoiler] Ha jól emlékszem nem kell leállni harcolni hanem menekülés közben az aard -ot használva 3 oszlopot kell kidöntened és mikor túl futsz a csarnokon az összedől rá a kikimór királynőre elpusztul és egy csomó dolgot hagy maga után [spoiler]
  • mokacsin
    Sziasztok! Az ötödik fejezetben Azar Javed rám szabadít egy óriás pókot és bármivel próbálkozok nem bírom megölni,de még élet jelző karika sincs körülötte! Tudja valaki,hogy mit kell vele csinálni???
  • Bachstein
    igyál macskát
  • TDantes
    Fáklyával.
  • Mozes
    Sziasztok!

Hogyan lehet a Kriptában fényt gyújtani?! Kurva sötét van és semmit nem látok.

Köszi előre is!

Csaba
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • Tomy Lee
    OO
    Nagyon szépen köszönöm!!
    Keresőt meg SG javíthatná,nem jó semmire,nem működik.Jó lenne akkor nem kellene fél évre visszamenőleg átolvasni mindent és nem kellene ugyanazt a kérdést felrakni ami már régen elhangzott,nah,grr:))

Lényeg,hogy kisegítettél,THX!
  • IMYke2.0.0.0
    MÁR LEÍRTÁK - innen a 4. oldal
    5. oldalon pedig (szintúgy linkekkel) leírtam én is.
  • Tomy Lee
    Úgy kaptam ezt és azt mondták Magyar lesz:S
    Ha tudod esetleg,hogy kell Magyarítani ezt a verziót segíts légyszi.Visszaolvastam de nem találtam erre az edition-ra honosítást Reg-edit-et meg már többször átírtam és semmi:C
  • obe
    miert nem magyarul vetted meg?..itt is kaphato full szinkrosan 4 rugoert, 3 hete vettem
  • IMYke2.0.0.0
    Én (is) leírtam korábban. Elhiheted, nem véletlenül írtam az előbbit.
  • Tomy Lee
    Akk.majd valaki más..
  • IMYke2.0.0.0
    Nem írtuk le vagy ezerszer... dehogy...
    Kicsit olvass vissza, kérlek!
  • Tomy Lee
    Hali!
    Beszereztem ezt a verziót: The Witcher Enhanced Edition
    Viszont nem Magyar.Lehetne valahogy Magyar nyelvet varázsolni bele:)?
    Köszi!
  • Coradiel
    Nekem is 64bites w7 professional van, és gond nélkül megy a Witcher, 1.5ig patchelve, nem is próbáltam alacsonyabb verziószámmal mondjuk.
  • Zóanagyvarázsló
    Talán ez segít.
  • triplet
    de hiába akarom rendszergazdaként futtatni, úgy sem jó.
    egyébként azért nem, mert meg akartam bizonyosodni hogy egyáltalán elindul-e a játék. hát nem.
    64 bites amúgy a win7