13886
-
#12286 Nem fontos, no meg, lesz olyan amit majd előrehaladva a történetben tudsz csak megoldani:P
Kihagyhatod a mellékküldetéseket, de sztem velük élvezetesebb:P -
#12285 Köszi! Ugyan azt írják, még nem kapták meg, talán ma érkezik... -
vzajcev #12284 pl. -
#12283 "1990Ft a bővített szinkronos verzió!"
Hol kapható? -
obe #12282 sräcok, kimaradt az elsö fejezetben a "mult terhe", es a " kripta kirälya" küldetes, mennyire fontosak ezek?...erdemes ujra visszatöltenem (azota pär ora jätekidö elment), vagy nem veszes, döntöen nem befolyäsolja a jatekmenetet?..köszi -
#12281 Kipróbálom, köszi! -
#12280 [spoiler]most meg próbáltam ,úgy sikerült hogy Larryt kinyírtam a romoknál és tőle kaptam 1 térképet oda mentem a vízparthoz és úgy ajtóvá vált a kurzor[spoiler] -
#12279 ne tudd meg én hányszor próbáltam végig kattogtattam a környéket és nem sikerült azt 1x csak beugrott egyébként ezek az új küldik némelyike szerintem egy kicsit bugos.Próbálkozz tovább ott lesz az. -
#12278 1990Ft a bővített szinkronos verzió! -
obe #12277 később sem lehet vissza látogatni a régebbi helyszínekre? -
#12276 Köszi.
Sajnos nem jelenik meg az ajtójel, így hiába kattintgatok... akár szárazról, akár vízből. -
obe #12275 ok, köszönöm -
#12274 utolsó mentésed használd.
-
#12273 nem -
obe #12272 srácok, a játék elején vagyok, most végeztem a bestiával, de mielőtt észbe kaptam már vizimába vitt a főszál...kérdésem: vissza tudok menni az elővárosba?..ugyanis sok mellékküldetésem nincs megcsinálva
köszi -
#12271 [spoiler]ha a farkasokat kinyírtad a vízben van két lyuk (3 hétig kerestem úgy hogy nagyon figyelj oda) a parton bal oldaliba tudsz lemenni[spoiler] -
Mozes #12270 Köszi, én is erre gondoltam, csak sajnos sehol nem találtam. Végül sötétben legyaktam mindenkit és az utolsó szörny szobájában volt egy :)
Köszi a segítséget! -
Mozes #12269 Köszi a segítséget, nem is tudtam, hogy van ilyen :) -
#12268 Én emlékszek erre, körbe körbe futkostam, és nyomtam az ignit. Soha nem csinálom meg azokat a részeket, h nincs nálam telihold. -
#12267 Na, megfogtál - nekem nem dereng, hol lehet még ilyen csata [régvolt a tavalyi hó] :(
-
Zóanagyvarázsló #12266 Jól emlékeztek, csak ő nem ezt kérdezte :) Ötödik fejezet, nem harmadik.
mokacsin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én szokás szerint Ignivel égettem, időnként pedig viszavonultam Quenbe regenerálódni. Az alapvető Fecske és Rőtbagoly itt is jól jön, esetleg taktikától függően ki lehet egészíteni ezeket mással.
A mérgezése ellen pedig jól jöhet az Arany Oriolé (vagy ha savnak számít, akkor az ellen való, fene tudja már, le lehet győzni enélkül is), esetleg a jeleket erősítheted a Petri Szűrőjével. De eprsze van még egy halom alternatíva, és érdemes lehet olajat is használni a kardon. Valószínűleg a rovarelleni megteszi ebbena herlyzetben, de az Argentiával "biztosra" is lehet menni. -
#12265 Hali. Kellene 1 kis segítség.
Épp a Fondorlak küldit tolom, ott tartok, hogy beszélnem kellene Rovennel. Odamegyek a faszival, (neve nem ugrik be) lenyomjuk a farkasokat, és közli, hogy Itt vagyunk, beszéljek Rovennel. Roven meg sehol. Estefelé jár az idő. Várjak és előjön valahonnan, vagy van valami titkos lejárat, vagy mi van? Reggel óta itt tolom a rezet, (játék ideje szerint,) de semmi... -
#12264 Jól emlékszel.
Én a saját hibámból tanultam ezt meg :)
-
#12263 [spoiler] Ha jól emlékszem nem kell leállni harcolni hanem menekülés közben az aard -ot használva 3 oszlopot kell kidöntened és mikor túl futsz a csarnokon az összedől rá a kikimór királynőre elpusztul és egy csomó dolgot hagy maga után [spoiler] -
mokacsin #12262 Sziasztok! Az ötödik fejezetben Azar Javed rám szabadít egy óriás pókot és bármivel próbálkozok nem bírom megölni,de még élet jelző karika sincs körülötte! Tudja valaki,hogy mit kell vele csinálni??? -
#12261 igyál macskát -
TDantes #12260 Fáklyával. -
Mozes #12259 Sziasztok!
Hogyan lehet a Kriptában fényt gyújtani?! Kurva sötét van és semmit nem látok.
Köszi előre is!
Csaba -
#12258 Szívesen. -
Tomy Lee #12257 OO
Nagyon szépen köszönöm!!
Keresőt meg SG javíthatná,nem jó semmire,nem működik.Jó lenne akkor nem kellene fél évre visszamenőleg átolvasni mindent és nem kellene ugyanazt a kérdést felrakni ami már régen elhangzott,nah,grr:))
Lényeg,hogy kisegítettél,THX!
-
#12256 MÁR LEÍRTÁK - innen a 4. oldal
5. oldalon pedig (szintúgy linkekkel) leírtam én is.
-
Tomy Lee #12255 Úgy kaptam ezt és azt mondták Magyar lesz:S
Ha tudod esetleg,hogy kell Magyarítani ezt a verziót segíts légyszi.Visszaolvastam de nem találtam erre az edition-ra honosítást Reg-edit-et meg már többször átírtam és semmi:C -
obe #12254 miert nem magyarul vetted meg?..itt is kaphato full szinkrosan 4 rugoert, 3 hete vettem -
#12253 Én (is) leírtam korábban. Elhiheted, nem véletlenül írtam az előbbit.
-
Tomy Lee #12252 Akk.majd valaki más.. -
#12251 Nem írtuk le vagy ezerszer... dehogy...
Kicsit olvass vissza, kérlek!
-
Tomy Lee #12250 Hali!
Beszereztem ezt a verziót: The Witcher Enhanced Edition
Viszont nem Magyar.Lehetne valahogy Magyar nyelvet varázsolni bele:)?
Köszi!
-
Coradiel #12249 Nekem is 64bites w7 professional van, és gond nélkül megy a Witcher, 1.5ig patchelve, nem is próbáltam alacsonyabb verziószámmal mondjuk. -
Zóanagyvarázsló #12248 Talán ez segít. -
#12247 de hiába akarom rendszergazdaként futtatni, úgy sem jó.
egyébként azért nem, mert meg akartam bizonyosodni hogy egyáltalán elindul-e a játék. hát nem.
64 bites amúgy a win7