The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így döntöttél, ezért így jártál. A döntési lehetõségeknek kifejezetten örülni kellene: ez azt jelenti, hogy nem totál lineáris a játékmenet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ott tartok a történetben hogy össze kell gyûjteni a 10 követ ahoz hogy ki tudjam nyitni a mágikus torony kapuját... Már k meg van már csak a tizedik a Maal'kad hiányzik... Ahogy olvastam ezt a 2. fejezet elején a kukorixtól kellett volna megszereznem... Én ott szerintem nem lootoltam ki.. :S Utolag honnan lehet megszerezni?
erre gondoltál vagy másikra?
==============
CD Projekt Red Studio
Méret: 371,57 MB
System: XP/ Vista
Liszensz: Free
Nyelvek: Lengyel, német, angol, francia
The Witcher Patch focuses mainly on removing troublesome DRM, allowing you to play the game without the disc, while providing additional hours of fun thanks to new adventures created by the fan community. Click here to download.
The Witcher Patch is the next stage of The Witcher's life, and is also a means of expressing our thanks to the modding community for their hard work ion creating the adventures. The update will also be included in forthcoming The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut; more info on that product will be released shortly.
Patch 1.5 features: Modifications: - copy securities (DRM) are removed - playing the game no longer requires the game disc in the drive - patch solves problems with EAX and blur.
Additionally: 5 additional adventures made by the Witcher community: 'Deceits', 'Blight of the Bogs', 'Wraiths of Quiet Hamlet', 'Wedding', 'Merry Witchmas'.
New community adventures are available in English only! In order to install patch 1.5 correctly, you should have original Witcher game upgraded to 1.4 (enhanced edition). It can be found here: THE WITCHER (Wied¼min)- ENHANCED EDITION UPGRADE
Jó így, vagy hagyjam ki a telepítésbõl az EAX patchet?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"The Witcher: Enhanced Edition v1.5 patch
(Shacknews) Megérkezett az 1.5 patch. Kell hozzá a The Witcher: Enhanced Edition v1.4. Letöltési link. Részletek: Director’s Cut címmel jön a Witcher szuper-ápgrédelt változata, amely magában foglalja a nemsokára külön is megjelenõ v1.5 patch fícsõrjeit:
* DRM nincs már többé
* játéklemez nélkül is nyomulhatunk
* EAX és mosott grafika problémák megszûnnek
* A Witcher rajongók által készített, öt bónuszkalandot is végigjátszhatjuk, melyek címei a teljesség és kötelezõ kedvesség kedvéért a következõek: Deceits, Blight of the Bogs, Wraiths of the Quiet Hamlet, Wedding, Merry Witchmas.
* ...
* 72 szûz vár epekedve a fanatikus keménytökû kamikaze-kalandozókra, az évezredes híresztelések szerint."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amikor új játékot kezdesz választhatsz, hogy az eredeti történetet akarod játszani, vagy a két bónusz küldetés egyikét.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: witcher.exe
Alkalmazásverzió: 1.4.5.1282
Alkalmazás idõbélyegzõje: 489d12ce
Hiba – modul neve: witcher.exe
Hiba – modul verziója: 1.4.5.1282
Hiba – modul idõbélyegzõje: 489d12ce
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0018273e
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: fd00
További információk 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
További információk 3: fd00
További információk 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
VALAKI SEGÍTSEN,PLEASE
Úfy vélem amint végeztem a NWN2-vel újra felrakom a Witchert😛
May the force serve you well!
Kellet nekem hardon kezdeni. Mostmár hardon is könnyü a dolog, lökés-kill-repeate.
Aztan rajöttem, hogy az elosztható pontokat csak akkor mutatja, ha meditalsz. Azért nem ártana látni mindig és csak meditáláskor lehetne elosztani.
Parszor jó megszivattak, hogy ha tele van az táskád npc-k szépen nem adják oda a dolgokat neked :S Sokkal kesobb vettem észre és csinálhattam újra.
Akkor most hogy van ez? nem szintenkent 1 pontot kene kapnom?
El kezd tölteni de utána leáll és semmi.
A magyar alapjátékhoz úgy kell eljárni, ahogy leírtam.
Íme, angolul is:
"Know-how to installation of Enhanced Edition
1. Download the Patch file (it’s something about 1G😎
2. Download the language file/files (more or less 500 M😎
3. Gather them In one folder
4. Start the installation of the Patch.
5. Enjoy The Enhanced Edition 😊
6. (Optional) Download bonus content & soundtrack"
//Hoppá, Zóanagyvarázsló is ezt írta...
0. Alapjáték feltelepít
1. Enhanced Edition Upgrade (905M😎 letölt
A Patch és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Ezután Patch és nyelvi fájl feltelepít!
Bónusz 1: The Price of Neutrality (328M😎
Bónusz 2: Side Effects (286M😎
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
elég az alap játék + EE patch. Nálam így mûködött.