13886
  • csabika1982
    Hello most raktam fel a játékot eredeti verziót.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet megoldani,hogy ne a lemezről menjen a játék.Köszi.
  • obe
    kicsit több infót adj meg, kártya elméletileg elég, de a szigorú minimumhoz csak, magyarul = élvezhetetlen
  • Sobel
    Tsá!

Laptop ati x1600-sal esélytelen, hogy elfusson a játék? Nálam, nem jelenít meg egy rakás grafikai elemet, még a karaktermenüben sem, pedig a legfrisebb driver, direct X 9.0 c van fennt, valami ötlet? (Persze az új gép vagy videokártya tanácsokkal hadjatok békén:D)
  • Rash87
    Sikerült,kösz:)
    Pont ott tartok,h gyűjtögetni kell. Nem néz ki egyszerűnek.
  • tarti19
    Van egy faszi, aki ugye neked segít a nyomozásban:P
    Vele érdemes beszélgetni s majd a szefirákat szépen begyűjteni, hogy kinyisd a templomot... Hozzáteszem szép hosszú fejezet s ha minden pici dologra figyelsz néhány órát itt fogsz hagyni :P
  • Rash87
    Végigszoktam mindent olvasni,szóval... Végső esetben kérdezek v. olyat,amiről nem tudok:)

Egyébként hihetetlenül elvesztem most a játékban :\
    Nincs 1 fő feladat sem aktív. Vizimában vagyok.Még leírni se tudom végül is hol akadtam el,mert ugye a kard után nyomoz stb,de mindegyik projekt szünetel,meg h ki volt a tettes...mert ki van írva,h újabb információkig szünetel v. ilyesmi.
    Most volt 1 olyan rész,h vmi tornyot kellene kinyitnom,el is mentem oda,közelben volta"Nagyapó" akinél 1 könyv volt,s ami segít...De ennél előrébb nem jutottam,h most mit kellene,csak futkosok föl le :) Tipp?
  • Dante73
    Még csak kutyaütő sem...
    Kár, hogy már nincs időm olvasni...:(((
  • IMYke2.0.0.0
    Így van. Stanislaw Lem-en (is) nőttem fel. Ő se volt kutya. :)
  • Dante73
    *Asimovot. Melléütöttem.
  • Dante73
    Ez a kijelentés már megjelenésekor szúrta a szemem.
    Ugyanis, meg merem kockáztatni, hogy majdnem minden klasszikus Sci-fi, és Fantasy gyakorlatilag társadalom-kritika, lézerfegyverekkel, vagy varázslatokkal. Star Trektől kezdve, de említhetném Nemerét, Asimovpt, vagy bárki mást.
    Nem véletlen, hogy egy Sci-fi, vagy Fantasy rajongó ritkán rasszista... (példának okáért)
  • steweee
    az extreme difficulty modpack mit is csinált ? érdemes azt feltenni azok kívül hogy nehezíti a játékot?
  • obe
    ha valaki szertne a gyüjtöi kiadäs melle adott szörnykönyvtöl megszabadulni penzert, allok elebe..thx
  • IMYke2.0.0.0
    "Andrzej Sapkowski Lengyelországban rendkívül híres, ismert és elismert fantasy író. Varázsa abban rejlik, hogy bár hagyományos alapokon nyugvó világot teremtett Wiedzmin (The Witcher) novelláiban, azonban ezt XX-XXI. századi problémákkal, nézetekkel, politikai megnyilvánulásokkal, egyszóval: aktualitásokkal fűszerezte. Tehát vannak törpök, elfek, emberek és az orkoknak megfeleltethető negatív lények is. Viszont pl. a törpök és az elfek az emberek szemében elég alacsony szinten szerepelnek, vagyis a The Witcher világában él a rasszizmus gondolata is. Emellett pedig sokkal felnőttebb az egész, durva, sötét világával és erotikával átfűtött jelenetein (pl. a nők eléggé szépen ki lettek dolgozva, szexuális kisugárzással). A lengyel illetőségű CD Projekt RED kapott is az alkalmon és a hírnéven, így adaptálta a híres világot videojáték formájában. "

[PCGuru Online]
  • IMYke2.0.0.0
    A Witcher, lengyelül. Ez az eredeti címe a játéknak.

• steweee
    mi az a wiedzim crack ?
  • IMYke2.0.0.0
    Áh, reggel van még...
  • IMYke2.0.0.0
    Rash - A játék részletes súgórendszer rendelkezik, melyeket, a szükséges helyen, időben mindig érdemes megnyitni [Napló].
  • gabesz100
    1.mikor ráviszed a kurzort a könyvre kiírja hogy ezt a könyvet már olvastad.
    2.Ha jól emlékszem hitveskönny a neve.
  • Rash87
    Ismét lenne 2 kérdésem :)
    1., honnan tudom meg,h 1 könyvet már olvastam? Gondolok itt olyanra,h kereskedőknél vannak könyvek,s elég drágák. s előbb volt olyan,h 1et megvettem,de nem volt jelentősége az elolvasásának,mert már a naplóban ez meg volt.
    2., mikor vkit leitatok,nincs vmi főzet h egyből józanodjak is ki?:D Mert most h szereztem plussz infokat ezzel,h leitattuk 1mást,mire eljutok igy részegen 1 tábortűzhöz pihenni,nem kis idő lesz:)
  • Énember
    Nincs itt valaki akinek lenne esetleg 1 Wiedzmin crack?? Nagyon kellene!! Lécci valaki!! Vagy ahonnan leszedhetem reggelés és fizetés nélkül!!
  • Rash87
    Értem,hát így érdekes.
    De legalább arra hajaztak a készítők,h újrajátszásra kényszerítsék a játékost :)

Egyébként Vizimában,Csatornában,van egy olyan Póknemtudom milyen szekta,s levezet 1 kriptához,ott van valami érdekes? Vagy csak én nem találtam lent semmit,pedig végigjártam az egész "labirintust"
  • Zóanagyvarázsló
    1. Korántsem mondható el minden döntésre, hogy jó és rossz közül választasz, sőt...

2. Gyakran van kettőnél több lehetőséged is. Eleve háromféle befejezés van.

• IMYke2.0.0.0
    És pontosan. Válaszoltál is.
    Azért, nem kell nagyon különböző sztorivezetésre számítani [nem 2 in 1 játék], de annak - mint én is - aki nagyon bele tudja élni magát [én pl. végig Abigail-nek drukkoltam, a döntés innen egyértelmű...], annak igen is kardinális, és jól elkülönülő sztori alakul ki, attól függően, miként dönt.
  • steweee
    amúgy azért jó lenne tudni hogy mi alapján lesz végkimenetel
    mert még ha az embernek marad is ideje eme remek játék végigjáccására 2x, akkor jó lenne úgy végigtolni, hogy 1x jó, 2xa rossz döntéseket hozzunk, és így megkapva az összes történetszálat, videobejáccást.

nem jó a kettőt keverni, bár lehet csak következetesnek kell benne lenni :)

pl az elején mikor vagy a sáskával lehet küzdeni, vagy a laborban segíteni...
  • IMYke2.0.0.0
    Abigail a neve.

Rash: ez a játék nem olyan, mint a régi ős-RPG-k, de néhol majd döntened kell - hasonlóan, mint a barlang szájánál.
    A döntéseid nagy részt a történet szálait befolyásolják - ahhoz, hogy megtudd, "mi történt volna ha", ajánlott 2x végigjátszani.
    Nincs sok értelme itt megkérdezni még majd 2x - a későbbi történetszál miatt -, hogy miről maradtál le...

Én annak idején, éreztem - ja, én nem olvasgattam Walktrough/Végigjátszást, FAQ,át, nem néztem YouTube-ot - hogy lehet komolyabb fordulat, és mentettem: közel 1 GB-nyi mentésem van a játékból.
  • Rash87
    Végre sikerült.
    Egyébként ha más hogy választok a barlang elején,tehát nem adok igazat,a csajnak(nemjut eszembe a neve:() akkor a történet is más innentől fogva? Tehát nem zárnak 'börtönbe',vagy csak annyival lett volna más,h elégetik?
  • Rash87
    Jó,csak felidegesített :)
    Ettől függetlenül ez aztán nagy segítség volt,h tartsam életben. Kb. 5 mp-ig bírja,s már halott is,szegénynek sok esélye van. Pedig támadom közbe a dögöket,csoportos támadással,hiába.
  • gabesz100
    Rash87 a szép beszéd nem az erősséged ugye? A másik ez a fórum szerintem a segítségről szól ,nem arról hogy szidjuk a játékot.A harmadik irányítsd úgy a játékot hogy Abigél életben maradjon és ő feltölti az életed.
  • Rash87
    Ez 1 geci játék:@

Valaki valami tutibiztos ötlet a Bestia megölésére? :\ Már minden hogy próbálkoztam,eredménytelen. FAQ-ban is leírtakkal is próbálkoztam,semmi haszna. Nem elég,h a harcrendszer 1 szar,még ezzel is nehezítik,most felbszott:D
  • lipovics
    Nem tudom kit érdekel, de 2000 Forint a bővített, gyémánt kiadás.
    Nagyon igényes munka, én vettem egyet!
  • obe
    fecske helyett fehér sirályt akart a kollega mondani...az akkor jó ha nem tudsz alkoholt szerezni, hisz a főzetek többségéhez jó minőségű , erős alkohol kell !!
  • Dante73
    Ne dobd el a könyveket. Igaz, ötöd, tized áron, de el lehet adni a már olvasott könyveket. Ételek elég keveset adnak a dologhoz, én nem igazán használtam, de azért egy-egy alkalommal életet menthetnek.
    Végül az összetevők. Elsőként kell alkohol hozzá, vagy Fecske, főzetalapnak. Aztán meditálás, lombik ikon, és a könyvből tanult főzeteket el tudod készíteni. Nagyon fontos, hogy NE használd az automata főzetkészítést, mert nincs tekintettel a küldetés(ek)hez beszerzett dolgokra. Könnyedén a "levesbe" kerülhet a nehezen összeszedett 10 farkasfog például, és ha nincs a környéken több farkas, buktad a jutalmat. És másban is benne van az, ami a farkasfogból kell.
  • Rash87
    Az akkor.... fasza :D

Mondjuk már megszoktam,vagyis kezdem.
    Egy amatőr kérdés :)
    Most találtam pár könyvet,ha megnyitom,bekerül a naplómba,utána el lehet dobni ezeket a könyveket? Ill. mennyi értelme van pl. hordókból előszedegetni a ételeket,s raktározni ? S még egy,hogy pl. 1-1 cuccban,vannak összetevők,amit alkímiával fel lehet használni. De ezeket az összetevőket h nyerem ki belőlük?
  • IMYke2.0.0.0
    Kapaszkodj meg: az angol sem jobb.
  • Rash87
    Újabb kérdés,magyar verziót töltöttem le,de hihetetlen idegesítőek ezek a szinkronhangok. Valahogy nem lehet visszaállítani az eredeti angolt? Vagy le kell töltenem más verziót? :\
  • Rash87
    Ok,semmi,nem szóltam :))
  • Rash87
    Valaki pls segítsen már.
    Feltettem a játékot,indítom,lemegy az intro tökéletesen,s utána (gondolom a menünél) mindenhova azt írja,h UNDEFINED.
    KÉP!

Mi lehet a gond? :\
  • obe
    köszi szepen, tuti egyik mäsik feladat majd üti a mäsikat, valoszinü hogy mindet nem lehet egyszerre...a the witcher 2 megjeneset nagyon värom, mindegy ha felirat, ha szinkron, de KELLL
  • tarti19
    Olyan nincs hogy elsőre ne hagyj ki valamit, de majd meglátod:P
    2010-ben jelenik meg, de hogy itthon szinkronos vagy csak feliratos lesz , még nem tudni...
  • obe
    inkäbb ujrakezdtem, annyira tetszik a jätek hogy egyetlen melleküldit sem szeretnek kihagyni..nem tudjätok mikorra värhato a 2. resz?