The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
<#worship> köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

pxxl
kis segítsééééég kellene :S

A temetõ kulcsát kellene megszerezni, de Vincent nem segít, Thaler nem segít, elvileg nála lehetne felvásárolni a sírásó tartozását, de hogy? 😞

All hail the double x!

tarti19
Nem kell páncélt venned, még hardon sem...
Inkább költsd el könyvekre, iratokra az elején, mert úgy menet közben fõzetekben, melléküldetések teljesítésében nem lesz paraságosság...

pxxl
akkor lassabban jön össze a pénz az új páncélra 😞

All hail the double x!

Igen, a dobás eredménye a szerencsén múlik.
pxxl
Van valami trükkje a pókerezésnek vagy csak a szerencsén múlik a dolog? azt láttam, hogy gurítás közben más lesz a kurzor a kocka fölé húzva, de hasznát nem nagyon vettem észre. (vagy nem tûnik fel)

All hail the double x!

Bachstein
http://witcher.wikia.com/wiki/Spoiler_Checklist#Information_for_a_fee

ugyan nem magyar de ennyi minimum angol tudással szerintem rendelkezel.
xblades
Hello tud valaki olyan oldalt ahol le van írva magyarul, melyik fejezetben melyik nõt lehet lefektetni és hogyan?

Ja és a witcher.hu oldallal mi van?(nekem nem jön be)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Megvan a megoldás, hogy hogyan lehet telepíteni az 1.4-es patch-et letöltött (nem eredeti) verzióra!
1. Letöltöd az 1.4-es patch-et. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/4/TWEE_Upgrade.exe)
2. Letöltöd a magyar nyelvet hozzá. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe)
3. Letöltöd ezt: http://data.hu/get/1566865/setup.inx.html
4. Letöltöd ezt: http://legroom.net/scripts/download.php?file=uniextract16
5. Telepíted az Universal Extractor-t. (4-es pont)
6. Bemásolod az összes letöltött patch-et 1 mappába, és setup.inx-is.
7. Elindítod az Universal Extractor-t, majd az elsõ helyre betallózod az 1.4-es patch-et. (TWEE_Upgrade.exe)
8. A második helyen kiválasztod, hogy hova bontsa ki.
9. Megvárod, míg kitömöríti.
10. Bemész abba a mappába, amibe kitömörítette. (alapbóé Disk1 lesz a neve)
11. Bemásolod ide a letöltött setup.inx fájlt, és felülírod a régit.
12. Bemásolod a TWEE_Hungarian_language_pack.exe nevû fájlt a Disk1 mappa (vagy amibe kicsomagoltad az 1.4-es patch-et) mellé. Ha nem találja, akkor a Disk1 mappába másold.
13. Indítsd el a setup.exe-t a Disk1 mappából, és telepítsd a patch-et, azt fogja hinni, hogy regisztrált játékod van.

+1. Ha akarod, telepítsd az 1.5-ös patch-et, azt már nem kell crackelni, mert leveszi a DRM-et a játékról!
pxxl
beszélgess a faluban idõs nénikkel, az egyik elmondja a mesét amiben benne van 😊 vagy veszel egy könyvet a fogadóban drágáért.

All hail the double x!

szucsy89
nem tudod véletlenül hogy a játék legelején a ghoult hogy tudom betenni?
IMYke2.0.0.0
Kézzel betenni sehogy.
A játék folyamán találsz tekercseket, könyveket és elolvasod õket - gyakorlatilag elég, ha felveszed - és bekerülnek a Szörnyhatározóba!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szucsy89
a szörnyhatározóba hogy tudok egy szörnyet "betenni"?😄
Bachstein
am poén, elkezdtem lengyelül játszani, (mármint csak szinkronnal) de valahogy közel sem éreztem olyan jónak mint a magyart 😄
angolt is kipróbáltam, az is teljesen korrekt.
tarti19
sokmindenkit😄
Rengeteg szerepló van benne😛

Bachstein
egyszóval mindenkié fain... vagy kihagytál volna valakit? 😄
IMYke2.0.0.0
Másrészt: a harcok során váltogatnod kell a kardokat - így, mindkét fajtát (Bronz és Ezüst ág) erõsen ajánlott fejleszteni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tarti19
2. fejezet elején rögtön megkapod a kukurix ellen😛

pxxl
azt akartam kérdezni csak elfelejtettem, hogy az elején ugye nincs ezüst kard. Érdemes attól függetlenül a bronz pontokat arra is nyomni, vagy ráér késõbb ha megvan?

All hail the double x!

tarti19
Nekem szinte mindenkié tetszett
fõleg Vincent, Dandelion, Sigfried, Geralt, Shani, Triss, Leuvarden, Proffesszor, Azer Javed, Tó Úrnõje, Temeria királya stb. szóval nekem nem nagyon volt nem igazán odaillõ érzésem...

pxxl
hajnali 2kor alig bírtam magamban röhögni nehogy bnõm felkeljen xD

All hail the double x!

Bachstein
jaja, egy igazi paraszt 😄 nekem még Kalkstein szinkronhangja jött be nagyon
pxxl
ez volt a következõ 5letem, csak este már nem mentem vissza Mikulhoz 😊

am mekkora poén szinkronja van Mikulnak 😄

All hail the double x!

tarti19
Menj el a hídhoz Mikulért s ott lesz Kalkstein, mert egy kis bajba keveredik😛

IMYke2.0.0.0
Wolfsnack:
NEM magyar feliratosak. A Patch hivatalos magyar nyelvû (szinkron és/vagy felirat) megjelenésére várni kell!

szucsy89:
Tudom, hogy nem vígasztal, de Nekem például egyetlen egyszer sem lépett ki a játék.
Lehet, hogy neked nem eredeti verziód van, feljavítva a 2008. karácsonyi (legutolsó) EAX Patch-el...?

szucsy89
kijött már a játékhoz olyan patch amivel megszûnik a random kilépés?
az 1.5-ös peccsel kijött 5 a rajongók által írt kaland
ezek magyar feliratosak? új helyszíneken van, vagy a meglévõkön játszódik
valaki röviden leírná mirõl szólnak? thx

pxxl
végre bejutottam a kriptába 3 fiola vérért, amit a fogadóban kellene leadni az alkimista csávónak, erre szõrén szálán eltünt 😞

All hail the double x!

csak akkor nem kell, ha alap játék + EE patch-el játszol. (nem biztos) de ha az EE változatot telepíted, akkor kéri a korongot. nekem az elsõvel van tapasztalatom.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

pxxl
ez egy "hüle" játék 😄 alig bírtam otthagyni hajnali 2kor xD

All hail the double x!

Ez áltlaánosságban igaz, de egy hatodrangú mellékülldetés és egy RPG vonzatában szerintme nem áll. De hát kinek mi az elképzelése a mûfajról. Azt viszont nem értem, hogy ez miként tudta elrontani a szórakozásod.

Morennek én fel sem tudtam kínálni a farkasbõröket, sem elsõ találkozáskor, sem késõbb. Kíváncsiságból még utána is néztem utólag fél szemmel, de bugnak tûnik, mert magyarázatot nem találtam.
Érdekes,nekem már az EE-hez se kellet dvd hogy menyen a játék... O.o
rotator
Nem is logikai hibás (az akkor lenne, ha mondjuk a kovács cukorbabát és kenyeret árulna kard helyett), csak szerintem logikailag elvárható lenne egy ilyen árukapcsolás. Amirõl te beszélsz, az már a realizmus elvárásának határait feszegeti, márpedig - ahogy nálam okosabb emberek azt már megállapították - egy jó játék minden elemének követni kéne a formulát: szórakozás > játékegyensúly > valósághûség. Jelen esetben valósághû, hogy elhagytam egy könyvet (hiszen pótolhatatlan mulasztások megesnek az emberrel az életben is), a játékegyensúlyra gyakorlatilag nincs hatással (lévén pár XP-t jelentõ mellékküldetésrõl van szó), a szórakozásomat (ami a legfontosabb) viszont elrontotta. A kimaxolástól egyébiránt messze voltam (bár tény, hogy a hirdetéses mellékküldetések terén csak ez hiányzott), miután a Druidák ligetében a kislánynak sikerült úgy felajánlanom a farkasbõrt, hogy nem is volt nálam, és pár órával késõbb szembesültem a ténnyel, hogy többször már nincs is lehetõség erre, ezzel annak rendje és módja szerint bebukva a kártyáját. 😊 Az elveszett gyerekkel kapcsolatban van egy másikfajta bug is: ha valamelyik másik küldetést is megcsináljuk, és Vaskával arról beszélünk elõször, akkor a végén "törli" a gyerekes dialógust, szóval elõször arról kell diskurálni vele, hehe.

tarti19
Így volt, viszont akkor leszedtem, mert kevés volt a hely s most kaptam egy 500Gb-os wincsit amire kényelmesen felfért😛

Mondjuk akkor 3 nap alatt átvittem, csak rohantam elõre, de most minden mellékküldetést megszeretnék csinálni újra😛

Nem raktad fel egy hónapja is?
tarti19
Srácok most döntöttem úgy, hogy felrakom megint a Witchert😄

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#papakacsint>

pxxl
igazad van, közben olvastam lefele is 😊 sry 😛

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg nem olvastad el - lejjebb - és/vagy nem tudsz angolul:

"Patch 1.5 features: Modifications: - copy securities (DRM) are removed - playing the game no longer requires the game disc in the drive - patch solves problems with EAX and blur."

Azaz: az v1.5 Patch feltelepítését követõen NEM KELL DVD a játékhoz.

pxxl
Hali!

ma nézek szembe a játékkal elõször majd, és elöljáróban annyit kérdeznék, hogy az 1.5-ös pecshez is jó a FAQ-ban említett 'The Witcher No-CD/Fixed Image'? Vagy az csak az 1.2-höz jó?

(aztán ha bejön a játék valszeg megveszem...)

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ugyanilyen "baki", ha az Apót nem kíséred el azonnal az oltárhoz:
- elindultam vele, de amikor rámrontottak az ellenek, elkezdtem õket üldözni, s mikor visszatértem volna az Apóhoz, õ a révnél várakozott és az Istennek se követett volna, amikor végigdumcsiztam vele ugyanazt a dialógust...

Nkeem eygelõre gyanús, hogy ninc skönyv az adott fejezetben a mellékküldetéshez, de biztosan alaposan szétnéztél. Viszont én továbbra sem tartom logikailag hibásnak, lévén nem kötelezõ éppen akkor is árulniuk olyan könyvet, a megrendelõnek pedig hiányozhat a könyvespolcáról. Elvégre hiába olvasok a szakácskönyvben egy bizonyos gombafajról, mint alapanyagról, ha gombahatározó nélkül bajosan találom meg az erdõben. A megrendelõnek elég, ha "szakácskönyve" van.

Ellenben én valóban futottam bele fejezetváltás miatt megcsinálhatatlan, és logikai gikszert produkáló mellékküldetésbe. (1.3)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mocsárban eltûnt fiú küldetését nem vettem fel a második fejezetben, viszont a harmadikban találkoztam vele, így viszont köddé vált, amikor jöttem ki a barlangból.

Egyébként pedig a gyûjtögetõs küldetések tipiksuan olyanok, hogy nem jár melléjük különösebben érdekes párbeszéd, így legfeljebb kimarad egy küldetés és némi jutalom, sokat enm veszít vele az ember. De gondolom, te maximalistaként próbálod az újabb nekifutásra végigjátszani, azért zavar.
tarti19
Ilyen nincs... szerintem te nézted el, mivel ezek a begyûjtõs dolgok az adott fejeztben mindig teljesíthetõek, maximum 2 olyan melléküldetés van amit a következõ fejezetben tudsz megcsinálni...

IMYke2.0.0.0
Fel menni felmegy, de a plusz 5 küldetés teljesen angol lesz.
S ez a lényeg.

rotator
Nem kötelezõ, inkább csak a józan ész minimuma.

1. Mi értelme ilyennel balfék megoldással szívatni az embert? Ez nem egy - sztori szempontjából lényeges vagy lényegtelen - döntés következménye, hanem pusztán figyelmetlenségbõl jöhet elõ.
2. Logikailag az is nyugodtan elvárható lenne, hogy a könyvárusokon túl az is, aki feladja a hirdetést, rendelkezzen valami leírással a hirdetés tárgyát illetõen.

Szerintem.

Na de miért lenne kötelezõ minden fejezetben az adott fejezet mellékküldetéseihez meglenni minden könyvnek?
rage
Nekem ez a patch szó nélkül felment a magyar Enchanced Editionre.
A telepítéskor is lehetett magyar nyelvet választani.
Mûködik is minden probléma nélkül.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rotator
Garkainakármit kellett volna vinni Kalksteinnek. Namost, árul is a szentem szörnyhatározós könyveket a többi V. fejezetbeli küldihez, de valamilyen oknál fogva a szükségeset éppen nem. És _nem úgy döntöttem_, hogy direkt nem veszem meg a könyvet a III. fejezetben, hanem valószínûleg nem volt rá éppen zsé, mikor utoljára az eladónál jártam, fejezetváltás elõtt pedig megfeledkeztem errõl. A valódi döntési lehetõségeket üdvözlöm a játékban, de ez inkább a pályatervezõ figyelmetlensége, hiszen a többi küldetéshez annak rendje és módja szerint biztosították a szükséges felszerelést. Természetesen lehetséges, hogy valahol, valamelyik ház eldugott szekrény sarkában a könyv megtalálható lett volna, de ennyit viszont nem ért nekem. 😊

Mármint te rontottad el a tervezést vagy a megvalósítást 😉

Szerintem ez egy RPG-ben abszolút normális.
tarti19
Ilyen meg nincs is... csak szólok... melyik volt az a mellékküldi?