The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A temetõ kulcsát kellene megszerezni, de Vincent nem segít, Thaler nem segít, elvileg nála lehetne felvásárolni a sírásó tartozását, de hogy? 😞
All hail the double x!
Inkább költsd el könyvekre, iratokra az elején, mert úgy menet közben fõzetekben, melléküldetések teljesítésében nem lesz paraságosság...
All hail the double x!
ugyan nem magyar de ennyi minimum angol tudással szerintem rendelkezel.
Ja és a witcher.hu oldallal mi van?(nekem nem jön be)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
1. Letöltöd az 1.4-es patch-et. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/4/TWEE_Upgrade.exe)
2. Letöltöd a magyar nyelvet hozzá. (http://cdn.sciagnij.pl/bi.sciagnij.pl/0/8/TWEE_Hungarian_language_pack.exe)
3. Letöltöd ezt: http://data.hu/get/1566865/setup.inx.html
4. Letöltöd ezt: http://legroom.net/scripts/download.php?file=uniextract16
5. Telepíted az Universal Extractor-t. (4-es pont)
6. Bemásolod az összes letöltött patch-et 1 mappába, és setup.inx-is.
7. Elindítod az Universal Extractor-t, majd az elsõ helyre betallózod az 1.4-es patch-et. (TWEE_Upgrade.exe)
8. A második helyen kiválasztod, hogy hova bontsa ki.
9. Megvárod, míg kitömöríti.
10. Bemész abba a mappába, amibe kitömörítette. (alapbóé Disk1 lesz a neve)
11. Bemásolod ide a letöltött setup.inx fájlt, és felülírod a régit.
12. Bemásolod a TWEE_Hungarian_language_pack.exe nevû fájlt a Disk1 mappa (vagy amibe kicsomagoltad az 1.4-es patch-et) mellé. Ha nem találja, akkor a Disk1 mappába másold.
13. Indítsd el a setup.exe-t a Disk1 mappából, és telepítsd a patch-et, azt fogja hinni, hogy regisztrált játékod van.
+1. Ha akarod, telepítsd az 1.5-ös patch-et, azt már nem kell crackelni, mert leveszi a DRM-et a játékról!
All hail the double x!
A játék folyamán találsz tekercseket, könyveket és elolvasod õket - gyakorlatilag elég, ha felveszed - és bekerülnek a Szörnyhatározóba!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
angolt is kipróbáltam, az is teljesen korrekt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
fõleg Vincent, Dandelion, Sigfried, Geralt, Shani, Triss, Leuvarden, Proffesszor, Azer Javed, Tó Úrnõje, Temeria királya stb. szóval nekem nem nagyon volt nem igazán odaillõ érzésem...
am mekkora poén szinkronja van Mikulnak 😄
All hail the double x!
NEM magyar feliratosak. A Patch hivatalos magyar nyelvû (szinkron és/vagy felirat) megjelenésére várni kell!
szucsy89:
Tudom, hogy nem vígasztal, de Nekem például egyetlen egyszer sem lépett ki a játék.
Lehet, hogy neked nem eredeti verziód van, feljavítva a 2008. karácsonyi (legutolsó) EAX Patch-el...?
ezek magyar feliratosak? új helyszíneken van, vagy a meglévõkön játszódik
valaki röviden leírná mirõl szólnak? thx
All hail the double x!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Morennek én fel sem tudtam kínálni a farkasbõröket, sem elsõ találkozáskor, sem késõbb. Kíváncsiságból még utána is néztem utólag fél szemmel, de bugnak tûnik, mert magyarázatot nem találtam.
Mondjuk akkor 3 nap alatt átvittem, csak rohantam elõre, de most minden mellékküldetést megszeretnék csinálni újra😛
"Patch 1.5 features: Modifications: - copy securities (DRM) are removed - playing the game no longer requires the game disc in the drive - patch solves problems with EAX and blur."
Azaz: az v1.5 Patch feltelepítését követõen NEM KELL DVD a játékhoz.
ma nézek szembe a játékkal elõször majd, és elöljáróban annyit kérdeznék, hogy az 1.5-ös pecshez is jó a FAQ-ban említett 'The Witcher
(aztán ha bejön a játék valszeg megveszem...)
All hail the double x!
- elindultam vele, de amikor rámrontottak az ellenek, elkezdtem õket üldözni, s mikor visszatértem volna az Apóhoz, õ a révnél várakozott és az Istennek se követett volna, amikor végigdumcsiztam vele ugyanazt a dialógust...
Ellenben én valóban futottam bele fejezetváltás miatt megcsinálhatatlan, és logikai gikszert produkáló mellékküldetésbe. (1.3)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként pedig a gyûjtögetõs küldetések tipiksuan olyanok, hogy nem jár melléjük különösebben érdekes párbeszéd, így legfeljebb kimarad egy küldetés és némi jutalom, sokat enm veszít vele az ember. De gondolom, te maximalistaként próbálod az újabb nekifutásra végigjátszani, azért zavar.
S ez a lényeg.
1. Mi értelme ilyennel balfék megoldással szívatni az embert? Ez nem egy - sztori szempontjából lényeges vagy lényegtelen - döntés következménye, hanem pusztán figyelmetlenségbõl jöhet elõ.
2. Logikailag az is nyugodtan elvárható lenne, hogy a könyvárusokon túl az is, aki feladja a hirdetést, rendelkezzen valami leírással a hirdetés tárgyát illetõen.
Szerintem.
A telepítéskor is lehetett magyar nyelvet választani.
Mûködik is minden probléma nélkül.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szerintem ez egy RPG-ben abszolút normális.