13886
  • tyrael9393
    Rash87:Túl rövid a játék? énis ettől félek...

Obe:köszönöm szépen, erre gondoltam. mostmár tudom hova menjek. mégegyszer kösz! Nyomkövetésről még nem hallottam, de majd megnézem. amugy elvileg már átnéztem a küldetéseket és csak annyit írt hogy egy elhagyott házat kell keresni...
  • Rash87
    Pont mikor a játék kezdett volna izgalmas lenni,vége :(
    Igni-t teljesen kifejlesztve+kitartás,nagyon állat volt,nem volt ellenfelem,bármennyien jöhettek volna.Nagy kár,h pont ilyenkor van vége.

Amúgy 1et nem értettem,a játék legutolsó videójában ki akarta megölni? Lehet én akartam túlragozni,de azt hittem,mikor leveszi róla a csuklyát,akk Shani lesz:D az ütött volna^^ De nem ő volt,még fel se ismertem,ki volt az? :O
  • obe
    vizima külväros?...ha igen: az öt tüzoltär (amit meg kell/ett gyujtani) közül a közepsövel szemben vezet egy ut, annak az elejen az egyik häzban vannak, elötte 2 szalamdra posztol, benn toväbbi härom, majd a häz alatti barlangban meg 5-6
  • obe
    minden ami elhangzik naplozäsra kerül, valamint ezt mutatnia is kell föküldetes leven...nem hiszem el hogy nem mutatja (kapcsold be a nyomonkövetest)
  • tyrael9393
    Segítenétek? elakadtam...

a szalamandrákat kéne megkeresnem, miután aligarbal van ki (boszorkány csaj) és alvinnal a kiscsákóval beszéltem, elmentem a paphoz és elvileg elmondta hol van a búvóhelyük...de nemtudom hogy hol pontosan..!elmondanátok?
  • vukocska
    Aham, mostmár értem:)
    kösz szépen a segítséget!
  • obe
    ha beteszel egy italt középre kotyvasztáshoz, megnyit 3-5 helyet az alapanyagoknak, ez a slot,

1. a sima erős alkohol-főzetalap, az 3 alapanyagot enged felhasználni, pl: macska (kerítésszaggató, borsoska pl)
    2. a jó minőségű, ÉS erős alkohol az 4 összetevőből dolgozik, pl: hóvihar, (cseresznyés vodka pl)
    3. nagyon jó minőségű, ÉS erős alkohol 5 alapot enged, pl: fekete vér (pl: fahér sirály)

a pincérnőktől vehetsz, nem a fogadósnál, nála tárolni tudsz bármit

• vukocska
    Na még mindig nemtok főzni:S a IV. fejezetnél tartok. és van helyi borsoskám, gyógyfüves vodkám, rozsvodkám... ez mind erős alkohol, de még mindig nemtudok főzeteket csinálni:S ja és a fogadóban meg nemtudok venni piát, mert fogadós és fogadósné van, de egyiknél se lehet venni semmit:S Ja és amit írtál hogy 4 slotos, 5 slotos az mit jelent?
  • obe
    és költsd a pénzed piára(csak főzésre persze) meg könyvekre
  • vukocska
    hm... köszi az infót. Megnézem nekem mim van.
  • obe
    nincs tele az invertoryd?...hmm, mire gondolsz hogy növénynek is szerepelnie kell benne?..csak a hatóanyag, vagyis alapelem számít, hogy az bestiakarom, vagy fehér ecet, nem számít, tehát zöldséget nem feltétlen kell tartalmaznia...valamint a berakás sorrendje is fontos, a hóvihar 4 slotos, tehát jó minőségű, erős alkohol kell hozzá, cseresznye vodka/pálinka mindig van a pincérnőknél, a fecske is 4 solt, tehát ha nincs 4 slotos alkoholod akkkor max elpazarolhatsz egy fehér sirály alapot, ami 5 slotos...én az külvárosi fejezetet úgy zártam hogy, 80-90 növényem volt minden leszedhető növényből, amit csak termett a külváros
  • vukocska
    meghát, már csináltam is de nemtudom hogy miért nem engedi mindig amikor megvan minden hozzá való:S vagy növénynek is kell szerepelni-e benn?
  • obe
    meg van hozzá a recept?
  • vukocska
    Hali! Valaki tudna segíteni, hogy miért nem tudok pl. "fecske, hóvihar" főzeteket készíteni??? Amikor elvileg megvan minden hozzávaló:S erős alapú alkohol, rebis, éter, vitriol... és mikor a tűznél készítenék főzeteket csak macska meg ilyen szarságokat enged:S nem tudjátok mi lehet a gond?
  • gabesz100
    Na én végig játszottam mindet kíváncsiságból hát valóban elég amatőr munkák,de mindegyiknek van befejezése.Sokszor kilépet némelyik küldetésben volt olyan hogy megoldás kétféle volt de csak az egyikkel tudtál tovább jutni.
    Összegezve csak akkor játszd végig ha nem vársz a befejezéstől semmi nagy durranást.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is elkezdtem anno, és engem is kiborított - mivel rajongók által készített MOD-ról van szó, ezért szinkron gyakorlatilag zéró, és az élményfaktor is valahogy efelé tendált nálam. Hagytam is a francba.
  • Dante73
    Tedd fel az 1.5-öt, majd magyarítsd. (korábban valaki linkelte) nem lesz gond, menni fog, nálam is volt ez a gond, és most megy.

Kérdés; Aki játszott a Wedding kieggel, mégis, annak mi értelme? Mert kezdem elveszíteni a türelmem. Ott tartok benne, hogy az egyik törpe a gatyájáért sír, akinél volt elégette, és ennyi. Napok óta mászkálok, és semmi nem történik, se egy új párbeszéd, se semmi... Nyugtasson meg valaki, hogy van értelme ennek a +küldinek....
  • steweee
    extrém difficulty mod mit is csinált? érdemes azt feltenni azok kívül hogy nehezíti a játékot ?
  • Csenky
    Az igazán bosszantó, hogy azért néhány játékot felraktam már. És ha ilyen 6-7, sőt, 9 (!) éves játékok elmennek rajta, nem épp erre számítok egy viszonylag nem olyan régitől... És a patchelés még akkor is bosszantóan van megoldva, miért nem lehet az összes hivatalosan megjelent verzióhoz a hivatalos oldalra javítást felrakni?
  • Fantusz
    Win7 alatt elég sok játék sír, nem fut normálisan - nem állítanám, hogy képtelenség összesimítani a játékot az Op rendszerrel, de joggal elvárható lenne a gördülékenyebb együttműködés, a Microsoftnál ezúttal sem dolgoztak túl jól.
  • Csenky
    Sziasztok!

Kisebb problémám merült fel. Szép audio cd ajándékkal megvettem a játék magyar verzióját, és win7 alatt próbálom futtatni. A game besír, hogy első alkalommal rendszergazadként kell indítanom - amit jobbklikkel meg is teszek, de ugyanazt írja ki.

Gondoltam jól felpatchelem. Namost természetesen sem 1.4 sem 1.5 nincs magyar verzióra, úgyhogy leszedtem már vagy 3 patchet meg 5 language package-t, és rohadtul nem tudom mivan. XP alatt nyáron működött.

A win7 a gond, a magyar verzió a gond, vagy szar patcheket szedtem le? Valami tipp esetleg?

Köszi előre is!
  • Rash87
    Kössz.
    Akkor én gondolkodtam rosszul. Szerintem úgy kézenfekvőbb lett volna,h szintenként nagyobb. Így megveszem a legnagyobb szinten a vérzést,többire szükségem sincs :)
    Egyébként tényleg úgy néz ki az a csaj :D
  • Zan
    Nos!Megtaláltam a gyógyírt az 58XX-es radeonok által szült Witcher grafikai bug-ra:

catalyt 9.11 8.673.1 hotfix vista win7 nov26

Ezzel nekem megszűnt minden kínom,gyönyörű a játék,mint régen!:)Szóval akinek esetleg az lenne a baja,hogy vízszintes és függőleges vonalak tarkítják a karaktereket,ezzel orvosolni tudják a kínjukat!

További jó gamet!

Ja és Rash:

1.nem tudom miért így van megoldva,de annyira nem feltátlenül ugy lenne az értelemszerü ahogyan te mondod,mert mondjuk tegyük fel,te csak egy pontot akarsz áldozni a vérzésre,de akkor már inkább később egy nagyobb szinten,ott meg már nincs értelme a 10%os vérzésnek!

2.nem befolyásol semmit,de ha Trissel jóban akarsz maradni,akkor ne nagyon barátkozz túl bensőségesen a Satival,vagy kivel:)!(zöld ruhás vöröske,én csak robin hood nőjének hívom:))!
  • Rash87
    Lenne 2 kérdésem:
    1., Mikor fejlesszük a karaktert,akkor mondjuk van első szinten Vérzés +10%.Második szinten +20%.
    De ha 'megvesszük' a második szintet,akkor minden oda tartozó tulajdonság elérhetővé válik. Tehát ha itt rámegyek arra,h Vérzés +20%,akkor ez ennyit is fog számítani? Attól függően h nem fejlesztettem az első szinten?
    Mert nekem ez furcsa,úgy lenne reális,hogy ha fejleszted az első szinten,akkor válna elérhetővé a 2. szinten,s úgy is lenne értelme.

2., Az mit befolyásol a játékban,h hány nőt fektet meg a witcher? :))
  • obe
    ha az extended edition-ra gondolsz, ezt lehetett mostnában kapni, csak 1.4-ig van peccselve, minden indítádnál jelzi hogy van újabb, ezért kérdem, hogy ha felrakom, elcseszi-e a mentéseim vagy sem
  • Coradiel
    Az amit ti megvettetek már gyárilag 1.5-re van patchelve, ezért nem tudjátok rárakni ezeket a patcheket. Szóval azokkal már felesleges szórakozni. Bocsi, de nem tudok a grafikai gondra megoldást, nekem semmi bajom nem volt W7 Prof. 64bit alatt, egy 320Mb-s 8800GTS-el, és C2D6320-al.
  • Zan
    Hát sajnos nem oldootta meg a problémámat,mivel ezt sem engedte feltenni,mert azt írta,hogy már újabb verzió van fent!F*szom...!Mindegy,még próbálkozom,most pl. megpróbálok egy régebbi catalyst-al szarakodni!
  • obe
    ähä, ertem...en a bövitet vältozatot vettem meg nemreg, ha felrakom a 1.5-öt, uj jätekot kell kezdenem, vagy hasznälhatok a regi mentesek is?..es toväbbra is szinkronos marad a verziom?
  • Zan
    Ja meg még az is a bajom,hogy egy kicsit csúnyácskák a videók még mindig hiába rakom fel max grafra!De szerintem ezek szebbek kellenének hogy legyenek,csak valami kínja van...!
  • Zan
    Hát ha megoldja a bajomat,akkor örök hála!Most állítgattam a Catalystomon,levettem a Mipmapingot performancer-ra így sokkal jobb lett a helyzet.De most meg akadnam a videók,mintha nem lenne elég neki a kártyám,amit teljesen lehetetlennek tartok,csak egyszerüen nem szereti,ez oké,de remélem ez a hotfix orvosolni fogja.Csak az a bajom vele,hogy 13k-val jön...!
  • Zóanagyvarázsló
    Az 1.5 a modokhoz kell, illetve az EAX/blur patchet tartalmazza. Ez utóbbi letölthető külön is innen, talán Zan problémáján is segít.
  • obe
    én 1.4-et használok, igaz lemezt kéri, de más érdemleges javítást nem tartalmaz ha jól tudom, nálam nincsenek hosszú töltési idők..szerintem hagyjátok
  • Zan
    Nekem is ez a problémám!Most vettem meg,de nem engedi az 1.5 ös patchet felrakni,nem tudom miért!Lehet,hogy azért mert ez a patch nem magyar?pedig az elején még addig eljut a telepítő,hogy kiválasszam,hogy magyarul akarom felrakni.na mindegy!

viszont a másik nagyobb bajom viszont az az,hogy:

Nekem bugos a játék grafja Win 7-en a lent látható configon!Az emberekből vonalak állnak ki!De csak belőlük,legalább is így első látásra!ha kiveszem a mélységérzetet majdnem hogy teljesen megszűnik a dolog.A baj az,hogy nem szeretném kivenni!:)Valakinek valami ötlet?A legújabb driver van fent!
  • obe
    jaja, itt még medium is kinéz
  • csabika1982
    Leszedtem az 1.5-ös patchet,elindítom ezt írja:nem lehet aznosítani a telepített verziót,a frissítés lehetetlen.De nem baj mert megy lemez nélkül is, csak a könyvében írták hogy bent kell legyen a lemez én meg nem probáltam mindjárt ki hogy megy lemez nélkül is.Lényeg h megy, Köszi.
  • Zóanagyvarázsló
    Az alapjáték 1.4, az EE 1.5 óta nem kéri a lemezt.

Egyébkétn is érdemes feltennia javításokat. Az EE alapból 1.4-es verziószámmal rendelkezik, így neki már csak az 1.5 kell, az alapjátéknak viszont előbb az 1.4, majd utána az 1.5.
  • Zóanagyvarázsló
    Elvileg nem az.
  • csabika1982
    Jelenleg a játékod az 1.5.0.1304 verziószámot viseli, ezt íraja 1.5 verziót lehet leszedni,és akkor nem kell a lemez?
  • Sobel
    2 GB RAM, Intel Core 2 duo proci, ati x1600 512 MB saját memóriával rendelkezik, tehát nem a ramból von el.
  • obe
    1.05 peccs felrakäsäval