13886
  • CaptDani
    Nekem is így volt. A 3. fejezetben elkezdtem spórolni a mesteri bőrkabátra. Amikor már összejött elég pénz, kikerültem a 4. fejezetbe, ahol már nem lehetett megvenni. Az 5. fejezet közepe felé pedig már meg is volt Holló páncélja, szal nekem is a nyakamon maradt egy 8-10k.
  • obe
    hagyd a francba, én max 2 szer kockáztam, azt annyi, felesleges dolog bele (jo mondjuk én kártyázni sem szeretek)..ennélkül is annyi pénzem volt hogy a végén 20000 ment a kukába, magyarul fel sem tudtam használni
  • Zan
    Pontosan ezt csináltam,minden játék előtt gyorsmentést csináltam,hogy egy petákot ne veszítsek és ha vesztettem,mindig visszatöltöttem:D!Lehet hogy így tolerálta a játék a csalásomat:)!Mindegy!
  • rosti
    Minden játék elött gyorsmentés ha netán kevés a pénzed és sajnálod elveszteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha előtte rendesen játszottál, másokkal, akkor játszi könnyedséggel le tudod gyűrni.
    Ha megver, akkor pedig újra kihívod.
  • Rash87
    1 perc
  • Zan
    Nektek konnyen ment Mikult (1. Fejezet,vizimai kapu egyik ore) megverni a jatek elso feleben pokerban?Nekem kb egy fel ora folyamatos szorakazasomba tellett...valami hihetetlen szinten csalt a game...de most komolyan.Azt hittem mar a vegen hogy ezt nemlehet megverni.Ha kezdesbol fullhoust dobtam o dobott egy pokert.Ha pokert dobtam o dobott 5 egyfotmat.Na mindegy vegul ismegszivattam de azert ez eleg nagy 'bug' volt legLabb is szamomra...:)!
  • Zan
    Lehet,Hogy a 64-es Xpvel van a baj...en szerintem vagy probalj meg masik op rendszert(ajanlom a Win 7 64bites valtozatat),vagy alits a kompatibilitason,de gyanitom ez nem fog segitni...
  • rosti
    Hi all nagy segítség kellene.
    Nem tudom az játékot felpecselni 1.4 re már az 1.3 megvan de az istenért nem akar erre a xp64-esre felmeni az 1.4.
    Megvan a magyarnyelvü pecs el is indul a telepítés de nem áll le 6 ora után se nem 1 alkalommal.
    Kiprobáltam hogy bemásolom a pecset a system könyvtárba és onan inditom a telepitést de ugy sem áll le 2 óra mulva .
    Valakinek esetleg nincs valami mentő őtlete?
  • Rash87
    Ezért nem használtam én se a hóvihart,mert semmit se ért...
  • Yaken666
    Nekem van egy nagy bug a játékban. Már egy jó ideje a 3. fejezetben tartok. Drogbárót megöltem a csatornában, mocsárban felszámoltam a szalamandrát stb stb.. Viszont mikor Triss lakására kell mennem( már ott az Alvin) megint ott fekszem az ágyon és kiírja ugyanúgy mint anno, hogy 3.fejezet. Lemegy a duma, sötét kép és lefagy a játék..
  • Zan
    Nem nagyon vannak rejtett dolgok a jatekban,legalabb is en eddig nem igen talaltam erre utalo nyomot sem,nemhogy rejtett cuccot.Viszont valami titkos recept sincs veletlen,ami nincs leirva?

Ja meg meg valami:nektek nem viselkedik furcsan a hovihar ital?Csak mert nekem ha megiszom belassul a jatek,a harcnal meg nem gyorsul fel az uteseknel csak neha
  • Ace McCloud
    Vagy a fáklyák eloltása ad valamit??
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Rejtett helyek vannak kaer morhenben??
    Pl a konyha után Triss szoba felé van egy víz alatt lévő pincehelyiség, ahol nyakig be lehet menni a vízbe. Esetleg ott be lehet v.hogy jutni??
    Van valahol leírás rejtett helyekről??
  • CaptDani
    Sziasztok!
    Megmondaná valaki, hogy pontosan hol található a mezőn a tetem, amelyikben az acél kard van?

Köszi előre is! :)
  • mellon
    Hello.
    Engem a játék zenéje érdekelne. Megvan az EE zenei CD, de ezen egy csomó szám nincs rajta ami engem érdekelne. A Youtuberól csak végső esetben tölteném le őket. Ha jól láttam, akkor a 2007-ben kiadott soundtrack ugyan az, amit az Enhanced Editionhöz adtak.
    Többek között az alábbiakat keresem jobb minőségben.
    Lakeside (night)
    Lakeside (day)
    Inns & Taverns
    Old Manor
    Menu
    Pár zenét a játék mappájából is ki lehet szedni, de ha a neten jobb minőségben fellelhető, akkor 1-2 linket szívesen fogadok
  • storm2000
    Mármint aki a bűn anatómiájás küldire hív.
  • storm2000
    HALLÓ NEKTEK! A II. fejezetben mikor jön a nyomozó küldönce? Már egy csomó küldetést megcsináltam, de nem jön az a ************. Megköszönném a segitséget.
  • mindero
    A második résznek Assasims of kings lesz az alcíme, biztos meg lesz magyarázva hogy ki volt a csukjás csávó.
    De egyelőre semmit nem tudni.
  • Rash87
    Másikban található.
  • Eddmegleves
    Haho.
    Megint van egy kis gondom... és segítségre szorulok.
    A hollo páncél első darabja meg van a kriptábol ahol a másik witcherrel találkoztam. A gond az hogy elvileg ott kell lennie az énekes tünde leírásának de én azt abban a kriptában nem találtam:( semmi papír... valami ötlet?
  • obe
    de, csak valszeg rossz időpontban kérdeztem, nem adtak, biztos nagyvizit volt épp
  • Zóanagyvarázsló
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kórházban a nővéreknél nem is próbálkoztál?
  • obe
    ma se lenne könnyebb szegény geralt-nak szüzet fogni, sőt
  • Belkar
    Hali 2 kérdésem lenne:
    Hogy tudom átállítani a játék nyelvét angolra?
    Az 1.4-es patchet nem lehet feltenni net nélkül mert valami online regisztrációt kér :S
  • steweee
    hát igen, középkori játékmenet ide vagy oda, úgy látszik ez mindig is nehéz feladat volt :)
  • xblades
  • obe
    köszönöm, a 30.-ik probälkozäsra talältam szüzet
  • Rash87
    Végig kell 1-2-t kérdezni vizimában. Kereskedő negyedben. Nekem pl egyik kapu előtt mászkált 1 nő,s pont megfelelt. Vmelyiknél rá beszélsz vele,feljön párbeszéd ablak,de legtöbbnél nem. Szóval kell hozzá szerencse is. (szerintem)
  • obe
    SPOILER

ha jól emlékszem törp spirituszt (kalksteinél van)

srácok, szűzlány könnyet honnan tudok szerezni?..sigfried nem áll szóba velem, scoiatelhez álltam, valamint azt említi a leirás, hogy bármely, vizimai asszonytól..nekem nem nyílik meg semmilyen extra párbeszéd lehetőség, ha napközben asszonyokat zargatok..csak a szokásos ő mond valamit, én nem tudok kommunikálni vele

• Eddmegleves
    GépigényGépigény
  • VV88Balu
    Helló!
    Szeretném megkérdezni, hogy menne-e a gépemen a játék?

Intel Celeron 2.5 GHz processzor
    1 GB RAM
    Nvidia GeForce NX7950GT videókártya

válaszotokat köszönöm!
  • Eddmegleves
    Haliho. Egy kis segítség kellene. Odaadtam a kutyákból nyert faggyút a temetőőrnek vagy kinek és ott az ikon hogy még adhatnék neki valamit (ajándékboboz) Nem tudja valaki mit kellene adnom neki?!
  • Rash87
    Azt hittem azért írtad a "nagyon rohanhattál"-t.

#12372: lehetséges,remélem egy 2. részben kiderül :)
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs hivatalos magyarázat, spekuláció van.

Én erre következtettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is "kimaxoltam". Amikor végigjátszottam, és jött a befejező videó, 20 Ft-os nagyságú szemekkel bámultam a végét...
    ...aztán újra megnéztem, a játék könyvtárából [RAD Tools van a gépemen]...
    S nem tudtam hova tenni a fickót.
  • Rash87
    Őszintén mikor ment az outro,akk öltözködtem,s mentem edzésre,közbe mondjuk néztem! Nem mondanám,h végigrohantam,még a mellék küldetések szerintem 95%-át is megcsináltam,szóval mindig hajlok a maximum felé :) Ettől függetlenül még mindig nem tudom,ki volt az...mondjuk nem is olyan sokáig hagyták ott a jelenetet,de nem ugrott be senki.Spoilerrel megoldhatnád.
  • Rash87
    Azt írtam,h kezdett izgalmas lenni,s vége. Szerintem az nem egyenlő azzal,h rövid lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon rohanhattál...
  • Zóanagyvarázsló
    Attól függ, hogy kinek mi számít rövidnek, illetve milyen tempóban játszik. Nekem legalább 70 óra volt elsőre.