13886
-
CaptDani #12406 Nekem is így volt. A 3. fejezetben elkezdtem spórolni a mesteri bőrkabátra. Amikor már összejött elég pénz, kikerültem a 4. fejezetbe, ahol már nem lehetett megvenni. Az 5. fejezet közepe felé pedig már meg is volt Holló páncélja, szal nekem is a nyakamon maradt egy 8-10k. -
obe #12405 hagyd a francba, én max 2 szer kockáztam, azt annyi, felesleges dolog bele (jo mondjuk én kártyázni sem szeretek)..ennélkül is annyi pénzem volt hogy a végén 20000 ment a kukába, magyarul fel sem tudtam használni -
#12404 Pontosan ezt csináltam,minden játék előtt gyorsmentést csináltam,hogy egy petákot ne veszítsek és ha vesztettem,mindig visszatöltöttem:D!Lehet hogy így tolerálta a játék a csalásomat:)!Mindegy! -
rosti #12403 Minden játék elött gyorsmentés ha netán kevés a pénzed és sajnálod elveszteni. -
#12402 Ha előtte rendesen játszottál, másokkal, akkor játszi könnyedséggel le tudod gyűrni.
Ha megver, akkor pedig újra kihívod.
-
#12401 1 perc -
#12400 Nektek konnyen ment Mikult (1. Fejezet,vizimai kapu egyik ore) megverni a jatek elso feleben pokerban?Nekem kb egy fel ora folyamatos szorakazasomba tellett...valami hihetetlen szinten csalt a game...de most komolyan.Azt hittem mar a vegen hogy ezt nemlehet megverni.Ha kezdesbol fullhoust dobtam o dobott egy pokert.Ha pokert dobtam o dobott 5 egyfotmat.Na mindegy vegul ismegszivattam de azert ez eleg nagy 'bug' volt legLabb is szamomra...:)! -
#12399 Lehet,Hogy a 64-es Xpvel van a baj...en szerintem vagy probalj meg masik op rendszert(ajanlom a Win 7 64bites valtozatat),vagy alits a kompatibilitason,de gyanitom ez nem fog segitni... -
rosti #12398 Hi all nagy segítség kellene.
Nem tudom az játékot felpecselni 1.4 re már az 1.3 megvan de az istenért nem akar erre a xp64-esre felmeni az 1.4.
Megvan a magyarnyelvü pecs el is indul a telepítés de nem áll le 6 ora után se nem 1 alkalommal.
Kiprobáltam hogy bemásolom a pecset a system könyvtárba és onan inditom a telepitést de ugy sem áll le 2 óra mulva .
Valakinek esetleg nincs valami mentő őtlete? -
#12397 Ezért nem használtam én se a hóvihart,mert semmit se ért... -
Yaken666 #12396 Nekem van egy nagy bug a játékban. Már egy jó ideje a 3. fejezetben tartok. Drogbárót megöltem a csatornában, mocsárban felszámoltam a szalamandrát stb stb.. Viszont mikor Triss lakására kell mennem( már ott az Alvin) megint ott fekszem az ágyon és kiírja ugyanúgy mint anno, hogy 3.fejezet. Lemegy a duma, sötét kép és lefagy a játék.. -
#12395 Nem nagyon vannak rejtett dolgok a jatekban,legalabb is en eddig nem igen talaltam erre utalo nyomot sem,nemhogy rejtett cuccot.Viszont valami titkos recept sincs veletlen,ami nincs leirva?
Ja meg meg valami:nektek nem viselkedik furcsan a hovihar ital?Csak mert nekem ha megiszom belassul a jatek,a harcnal meg nem gyorsul fel az uteseknel csak neha -
Ace McCloud #12394 Vagy a fáklyák eloltása ad valamit?? -
Ace McCloud #12393 Sziasztok!
Rejtett helyek vannak kaer morhenben??
Pl a konyha után Triss szoba felé van egy víz alatt lévő pincehelyiség, ahol nyakig be lehet menni a vízbe. Esetleg ott be lehet v.hogy jutni??
Van valahol leírás rejtett helyekről?? -
CaptDani #12392 Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy pontosan hol található a mezőn a tetem, amelyikben az acél kard van?
Köszi előre is! :) -
#12391 Hello.
Engem a játék zenéje érdekelne. Megvan az EE zenei CD, de ezen egy csomó szám nincs rajta ami engem érdekelne. A Youtuberól csak végső esetben tölteném le őket. Ha jól láttam, akkor a 2007-ben kiadott soundtrack ugyan az, amit az Enhanced Editionhöz adtak.
Többek között az alábbiakat keresem jobb minőségben.
Lakeside (night)
Lakeside (day)
Inns & Taverns
Old Manor
Menu
Pár zenét a játék mappájából is ki lehet szedni, de ha a neten jobb minőségben fellelhető, akkor 1-2 linket szívesen fogadok -
storm2000 #12390 Mármint aki a bűn anatómiájás küldire hív. -
storm2000 #12389 HALLÓ NEKTEK! A II. fejezetben mikor jön a nyomozó küldönce? Már egy csomó küldetést megcsináltam, de nem jön az a ************. Megköszönném a segitséget. -
mindero #12388 A második résznek Assasims of kings lesz az alcíme, biztos meg lesz magyarázva hogy ki volt a csukjás csávó.
De egyelőre semmit nem tudni. -
#12387 Másikban található. -
Eddmegleves #12386 Haho.
Megint van egy kis gondom... és segítségre szorulok.
A hollo páncél első darabja meg van a kriptábol ahol a másik witcherrel találkoztam. A gond az hogy elvileg ott kell lennie az énekes tünde leírásának de én azt abban a kriptában nem találtam:( semmi papír... valami ötlet? -
obe #12385 de, csak valszeg rossz időpontban kérdeztem, nem adtak, biztos nagyvizit volt épp -
Zóanagyvarázsló #12384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kórházban a nővéreknél nem is próbálkoztál? -
obe #12383 ma se lenne könnyebb szegény geralt-nak szüzet fogni, sőt -
Belkar #12382 Hali 2 kérdésem lenne:
Hogy tudom átállítani a játék nyelvét angolra?
Az 1.4-es patchet nem lehet feltenni net nélkül mert valami online regisztrációt kér :S -
steweee #12381 hát igen, középkori játékmenet ide vagy oda, úgy látszik ez mindig is nehéz feladat volt :) -
#12380 -
obe #12379 köszönöm, a 30.-ik probälkozäsra talältam szüzet -
#12378 Végig kell 1-2-t kérdezni vizimában. Kereskedő negyedben. Nekem pl egyik kapu előtt mászkált 1 nő,s pont megfelelt. Vmelyiknél rá beszélsz vele,feljön párbeszéd ablak,de legtöbbnél nem. Szóval kell hozzá szerencse is. (szerintem) -
obe #12377 SPOILER
ha jól emlékszem törp spirituszt (kalksteinél van)
srácok, szűzlány könnyet honnan tudok szerezni?..sigfried nem áll szóba velem, scoiatelhez álltam, valamint azt említi a leirás, hogy bármely, vizimai asszonytól..nekem nem nyílik meg semmilyen extra párbeszéd lehetőség, ha napközben asszonyokat zargatok..csak a szokásos ő mond valamit, én nem tudok kommunikálni vele
-
Eddmegleves #12376 GépigényGépigény -
VV88Balu #12375 Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy menne-e a gépemen a játék?
Intel Celeron 2.5 GHz processzor
1 GB RAM
Nvidia GeForce NX7950GT videókártya
válaszotokat köszönöm! -
Eddmegleves #12374 Haliho. Egy kis segítség kellene. Odaadtam a kutyákból nyert faggyút a temetőőrnek vagy kinek és ott az ikon hogy még adhatnék neki valamit (ajándékboboz) Nem tudja valaki mit kellene adnom neki?! -
#12373 Azt hittem azért írtad a "nagyon rohanhattál"-t.
#12372: lehetséges,remélem egy 2. részben kiderül :) -
Zóanagyvarázsló #12372 Nincs hivatalos magyarázat, spekuláció van.
Én erre következtettem. -
#12371 Én is "kimaxoltam". Amikor végigjátszottam, és jött a befejező videó, 20 Ft-os nagyságú szemekkel bámultam a végét...
...aztán újra megnéztem, a játék könyvtárából [RAD Tools van a gépemen]...
S nem tudtam hova tenni a fickót.
-
#12370 Őszintén mikor ment az outro,akk öltözködtem,s mentem edzésre,közbe mondjuk néztem! Nem mondanám,h végigrohantam,még a mellék küldetések szerintem 95%-át is megcsináltam,szóval mindig hajlok a maximum felé :) Ettől függetlenül még mindig nem tudom,ki volt az...mondjuk nem is olyan sokáig hagyták ott a jelenetet,de nem ugrott be senki.Spoilerrel megoldhatnád. -
#12369 Azt írtam,h kezdett izgalmas lenni,s vége. Szerintem az nem egyenlő azzal,h rövid lenne. -
#12368 Nagyon rohanhattál...
-
Zóanagyvarázsló #12367 Attól függ, hogy kinek mi számít rövidnek, illetve milyen tempóban játszik. Nekem legalább 70 óra volt elsőre.