The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Bestia leölésével...

bardocz
Melyik elsõdleges küldetés után fejezõdik be az elsõ fejezet?Csakmert mellékküldetést nem akarok kihagyni,de kéne a haladáshoz.
tarti19
Nekem fent van az 1.6-ös patch ráadásul régebbi catalyst s vga, de tökéletesen fut a stuff😛

bardocz
Elsõ fejezetben az egy bug, hogy a rend kovácsa,meg kereskedõje elõször mondta, hogy hú milyen rendi vagyok, meg a nekem természetesen eladnak, mert a csatornában segítettem, erre megyek vissza másodszor, és akkor már csak a rend tagjai kaphatnak bármit is.
Amúgy én is csináltattam egy kardot,2 vörös meg egy kék meteoritból, ha a kockapóker meg nem lenne nevetséges, a páncélt is meg tudnám venni. Játszok az egyik törppel, és vicc ami történik, folyamatosan full-house, meg ilyenek jönnek le neki, míg nekem meg semmi😄
gabesz100
Sziasztok mindenkinek újra itt vagyok hála

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

IMYke2.0.0.0
Az v1.5 Patch-et én hanyagolnám... a magyar-kompatibilis verzióig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello mindenkinek!

Fölraktam én is a játékot hossssszú szünet után. Oltottam itt régebben mindenkit h nincs egy bug se a játékba, aztán most jól megszívtam 😄

Megvettem az EE verziót, egybõl fölraktam rá az 1.5 patch-et. Viszonylag jó a gépem, gondoltam merész leszek, benyomok mindent maxra. Az még hagyám h az élsimítás csak 2x-es lehet (a 8 helyett), de amint bekapcsolom kifagy az egész játék és utána már be se lehet lépni. Csak a reinstall segített.

Fölraktam a legújabb drivereket, meg mindent amit írtak, keresgéltem a hivatalos fórumon, de semmi.

Van valami ötletetek esetleg? Radeon 4850 (Cathalyst 9.1) a kártya.
Amit még kérdeznék h hol lehet megtalálni a konfigurációs fájlokat, vagy alapbeállításon újraindítani a játékot, mert az a folytonos újratelepítés idegesítõ lesz.

pxxl
én már a harmadik kardot használom és most vagyok a 3. rész elején 😄 nem emléxem már a kombinációra, de majd megnézem hogy mit tud így.

All hail the double x!

nem érdemes kardot kovácsoltatni. az elején mikor kéne, akkor nincs rá pénzed, a végén mikor van pénzed, akkor meg kapsz/találsz jobbat.

(nekem a karddal kapcsolatban "van egy kis bugom/bajom". miután lecseréltem a witcher kardot pl. vmi "vastag-pengés" kardra, Geraltnak a video átjátszásoknál, akkor is a witcher kardja van.)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

bardocz
Lementem,és ahol már jártam,ott nem volt szörny.Basszus,tökhamar megcsináltam az összes mellékküldetést az elsõ fejezetben:S Érdemes kardot csináltatni most?Igaz azt se tudom mennyibe kerül,de biztos össze tudom kockapókerezni😄
xblades
A küldetés szörnyei nem. De a többi igen újra termelõdik. (közepes nehézségi fokon legalábbis)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

bardocz
Ugye ha az elsõ fejezetben kiírtok a lényeket,akkor nem teremnek újra?Szóval az üres termek üresek maradnak.Csak el kéne majd mennem felfedezni😊 Most olyan lassan fogok haladni,amilyen lassan csak tudok a játékban,gyûjtögetem a füveket,meg csinálom a mellékküldetéseket.
pxxl
hát jah kell majd még 2Gb, de volt 1 keret, amit éppen 2000 ft-al léptem túl. és inkább a nagyobb vga mint plusz ram elven egyenlõre így áll a gép 😊

All hail the double x!

balee4
Lehet tudni, hogy az 1.5 mikor várható a magyar verzióhoz? Mármint amibe magyar az 5 (?) új kaland.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

bardocz
Megoldottam.Most módosítja a játék fájljait,legfeljebb 2 óráig tart csak😄 Mostmár célegyenesben vagyok remélem.
Pedig csak el kellett volna olvasnod a mûvelet elõtt az instrukciókat.
bardocz
Na jóó,fel akarom rakni az 1.4-es patchot,és azt mondja,hogy kéri a nyelvi frissítést.Oké,akkor rakom azt,erre frissítsem az 1.4-re elõbb,és utána nyelvi baszás.Basszus,még mit fogok ma megszívni?
tarti19
bizony kell hozzá😛

bardocz
A hivatalos oldalról lókukit nem hoz be.És ahogy nézem kéne a nyelvi patch is hozzá.
bardocz
Basszus,1.4-es patchot nem tudom leszedni,mert behoz egy üres oldalt :@
tarti19
Csinálni kell egy új mail címet s nevet jelszót
nekem így már 3-szor is jó volt...
Valamiért nem társítja hozzá a beregisztrált terméket a nevemhez...

bardocz
Ja jó.Amúgy azzal régen valamiért nem tudtam regelni.Nagyon egy betût sem tudok rajta elnézni,szám is csak egy van,majd megpróbálom most is,hátha.
tarti19
Az lesz az😛

bardocz
A serialt hol találom?A kézikönyv hátulján nekem a regisztrációs kód van csak.Látszik,hogy rég használtam már.
tarti19
Mi sem most kezdtük a játékot😛

bardocz
Viccelsz,már akkor megvolt a CE,amikor még meg sem jelent hivatalosan😄 De sikerült megjavítanom.Csak át kellett rakni másik sata portra,meg másik tápcsatlakozóra,és jó.
tarti19
ISo is jó neki😛 már ha van eredeti serialod😛
Lemez már nem kell neki😛

bardocz
Köszi!

Most jut eszembe,hogy a dvd-olvasóm el van baszódva,és nem tudom feltelepíteni<#falbav>
tarti19
1.4 majd 1.5😛

bardocz
Patcheket most milyen sorrendben telepítsem fel?Már nem tudom mióta nem játszottam vele,meg fórumot sem olvasom.
hááát, ha jól emléxem nekem xp alatt csak a witcher 1.8GB memóriát foglalt.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

tarti19
bõven elég neki...

grat. ha az aláírásodban lévõ konfig az, akkor bûn azt 2GB memóriaval használni

IMYke2.0.0.0
Welcome to the Club 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
végre megvan az új gépem 😊 nagyon komoly fullon a grafika <#taps><#taps>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Amennyiben szûzen újra felteszed, és bevállalod a nagy méretû javítások letöltögetését, akkor gond nélkül tudod alkalmazni rá.

Terminátor14
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség, elég idegsítõ problémába ütköztem.

Telepítettem a játék magyar változatát, majd felraktam a mellékelt 1.2-es patchet és crackeltem. Egyelõre kipróbálnám a játékot, aztán ha tetszik, akkor valószínûleg megvenném, csak épp nem igazán tudok vele mit kezdeni.
A probléma annyi, hogy az átvezetõ vidók alatt, illetve a hosszabb dialógusoknál is elõfordult már, hogy a tv-n hirtelen a nincs jel üzit olvashattam. Hang van, csak épp nem látok semmit, mintha kikapcsolt volna a monitor. Nincs képernyõvédõm, az energiagazdálkodás teljesítmény-re van téve és azt is beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a monitor(tv).

Konfigom: giga p35c-ds3r alaplap, E8500-as proci 3,8ghz-en, 4gb ddr2 ram, Sapphire 4850 512mb vga és egy full-hd-s tv, ezen játszanék. (sima monitoron még nem próbáltam) Jahh és os Win7 RTM. (Vistán próbáltam annó a játékot de játszhatatlan volt, semmit nem tudtam kivenni a képbõl a textúrahibák miatt, ez most win7-en nem jött elõ.)

Vkinek van ötlete? Újabb patcheket fel tudnám rakni erre a warez verzióra?

CSAK a Fradi

Bachstein
templomnegyedben vehetsz arany sálat is
xblades
Na ez az a kereskedõ csak piros sálat árul, és azt nem fogadja el.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

tarti19
Ezután pedig jól meg..god😛

Bachstein
veszel egy aranysálat a kereskedõnél
xblades
Valaki nem tudja hogy lehet megszerezni a harmadik fejezetben, egy fehér ruhás nemeshölgy elveszett sálját.(arany sál ha jól tudom)

hm, de az újra install után mégsincsenek feliratok..esetleg a registy miatt lehet?
A játék mappájában vannak a feliratok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SZEVASZTOK

Segítség kellene mert a windózt újra kellett raknom.Emiatt a C:dokumentumokban lévõ filék eltûntek( azt hiszem itt voltak a nyelvi cuccok-magyar- és most a játék játszhatatlan mert nincsenek meg a feliratok !!

Tudna valaki segíteni?? Nincs már fenn a magyarítás sem a neten..
1000 respekt ha valaki feltöltené valahová.KÖSZI !
pxxl
a mentés nálam is megy folyamatosan.

sztem megsértõdtek a nyomozás során, mert Vincent valami olyat mondott hogy elõször gyanusítom most meg segítség kell? Thaler meg annyit mondott, hogy elõször nyilvánítsam ártatlannak. hát ez van. a 3. fejezetben csináltam meg azt a küldetést. 😊

All hail the double x!

xblades
Na ott én egyszerûen elkértem az engedélyt Vincent-tõl, és utána megkaptam a kulcsot a sírásótól. De a harmadik fejezetben is be kell menni a temetõbe.

De így még nem jártam, játék közben többször mentek biztos ami biztos alapon, de mindig egy mentésbe.(néha cserélem)
Erre rövidebb játék után (1-1.5 óra) mentés közben valamilyen hibával kilép a játék. <#shakehead>
Na újraindít, és az utolsó saját mentést teljesen törölte a játék. <#wilting><#boxer><#falbav><#violent>
Az auto mentés meg mivel kint voltam a mocsárban hát mondjuk úgy játszhatok egy darabig mire visszaérek a cselekményben oda ahol jártam.<#rinya>

Tanulság dupla mentés.

pxxl
2. fejezetben akartam bemenni, volt oda Kalksteines küldetés. Most már a 3. fejezetben vagyok, de így is be kell menni a temetõbe. majd kiderül hogy 😊 odáig még nem jutottam el.

All hail the double x!

Bachstein
lehet hogy a nyomozás során megsértetted õket, ezért már nem hajlandóak segíteni kisebb küldetésekben, Kalksteinnel is ez volt. természetesen a fõ küldetésvonalba egyikük sem zavar bele.
xblades
Ha más nem segít, írd meg melyik fejezet melyik küldije? Mert így már nem emlékszem.