The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én is csináltattam egy kardot,2 vörös meg egy kék meteoritból, ha a kockapóker meg nem lenne nevetséges, a páncélt is meg tudnám venni. Játszok az egyik törppel, és vicc ami történik, folyamatosan full-house, meg ilyenek jönnek le neki, míg nekem meg semmi😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fölraktam én is a játékot hossssszú szünet után. Oltottam itt régebben mindenkit h nincs egy bug se a játékba, aztán most jól megszívtam 😄
Megvettem az EE verziót, egybõl fölraktam rá az 1.5 patch-et. Viszonylag jó a gépem, gondoltam merész leszek, benyomok mindent maxra. Az még hagyám h az élsimítás csak 2x-es lehet (a 8 helyett), de amint bekapcsolom kifagy az egész játék és utána már be se lehet lépni. Csak a reinstall segített.
Fölraktam a legújabb drivereket, meg mindent amit írtak, keresgéltem a hivatalos fórumon, de semmi.
Van valami ötletetek esetleg? Radeon 4850 (Cathalyst 9.1) a kártya.
Amit még kérdeznék h hol lehet megtalálni a konfigurációs fájlokat, vagy alapbeállításon újraindítani a játékot, mert az a folytonos újratelepítés idegesítõ lesz.
All hail the double x!
(nekem a karddal kapcsolatban "van egy kis bugom/bajom". miután lecseréltem a witcher kardot pl. vmi "vastag-pengés" kardra, Geraltnak a video átjátszásoknál, akkor is a witcher kardja van.)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
All hail the double x!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nekem így már 3-szor is jó volt...
Valamiért nem társítja hozzá a beregisztrált terméket a nevemhez...
Most jut eszembe,hogy a dvd-olvasóm el van baszódva,és nem tudom feltelepíteni<#falbav>#falbav>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Kellene nekem egy kis segítség, elég idegsítõ problémába ütköztem.
Telepítettem a játék magyar változatát, majd felraktam a mellékelt 1.2-es patchet és crackeltem. Egyelõre kipróbálnám a játékot, aztán ha tetszik, akkor valószínûleg megvenném, csak épp nem igazán tudok vele mit kezdeni.
A probléma annyi, hogy az átvezetõ vidók alatt, illetve a hosszabb dialógusoknál is elõfordult már, hogy a tv-n hirtelen a nincs jel üzit olvashattam. Hang van, csak épp nem látok semmit, mintha kikapcsolt volna a monitor. Nincs képernyõvédõm, az energiagazdálkodás teljesítmény-re van téve és azt is beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a monitor(tv).
Konfigom: giga p35c-ds3r alaplap, E8500-as proci 3,8ghz-en, 4gb ddr2 ram, Sapphire 4850 512mb vga és egy full-hd-s tv, ezen játszanék. (sima monitoron még nem próbáltam) Jahh és os Win7 RTM. (Vistán próbáltam annó a játékot de játszhatatlan volt, semmit nem tudtam kivenni a képbõl a textúrahibák miatt, ez most win7-en nem jött elõ.)
Vkinek van ötlete? Újabb patcheket fel tudnám rakni erre a warez verzióra?
CSAK a Fradi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Segítség kellene mert a windózt újra kellett raknom.Emiatt a C:dokumentumokban lévõ filék eltûntek( azt hiszem itt voltak a nyelvi cuccok-magyar- és most a játék játszhatatlan mert nincsenek meg a feliratok !!
Tudna valaki segíteni?? Nincs már fenn a magyarítás sem a neten..
1000 respekt ha valaki feltöltené valahová.KÖSZI !
sztem megsértõdtek a nyomozás során, mert Vincent valami olyat mondott hogy elõször gyanusítom most meg segítség kell? Thaler meg annyit mondott, hogy elõször nyilvánítsam ártatlannak. hát ez van. a 3. fejezetben csináltam meg azt a küldetést. 😊
All hail the double x!
De így még nem jártam, játék közben többször mentek biztos ami biztos alapon, de mindig egy mentésbe.(néha cserélem)
Erre rövidebb játék után (1-1.5 óra) mentés közben valamilyen hibával kilép a játék. <#shakehead>#shakehead>
Na újraindít, és az utolsó saját mentést teljesen törölte a játék. <#wilting>#wilting><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Az auto mentés meg mivel kint voltam a mocsárban hát mondjuk úgy játszhatok egy darabig mire visszaérek a cselekményben oda ahol jártam.<#rinya>#rinya>
Tanulság dupla mentés.
All hail the double x!