The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annak is,akinek nem megy el a gépén?*ravasz*

Gideon Wieth
csak 8000 ? a hülyének is megéri eredetiben

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

rotator
Gideon Wieth
lehet tudni valamit az árról ?😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Én más típus vagyok, nem szeretem a gagyi DVD-tokos kiszerelést (bár az említett G3 abban van meg), ez a CE viszont határozottan kellemesen fest.
rotator
Oké, így már világos, köszi az infót! A Gothic 3 CE birtokában annyira nem vágyom a CE-re, mert ennek a bónuszait sem "használtam ki", a térkép és a nyaklánc még ki sincs csomagolva, csak a CD-t rippeltem le és az artbookot forgattam haszonnal. 😊 Csík Csaba Krisztián hangja annyira jól passzol a karakterhez (az angol ismeretében, ugye lengyel/egyéb szóba sem jöhet), hogy ebbõl mindenképpen magyar nyelvû kell!!!

Lejjebb linkeltem is külföldi elõrendelési lehetõséget, a polémia a hazai angol verzióról elterjedt pletykán ment.
Atkamon
Nem kell hogy mindenképpen behozzák. Meg lehet rendelni külföldrõl is. Szerintem az is jó.

ezt azért kétlem... 😛 De jó lenne ha alacsony lenne a gépigénye...
Nem, kategórikusan kijelentették, hogy nem lesz (legfeljebb CE), eddigi játékoknál (Codemasters termékei) is csak azért volt, mert nem lett volna kész a honosítás a premierre.

A CE lengyel, cseh és valószínûleg angol nyelven lesz, esetleg az utóbbiból hoznak be itthonra is, de ez még továbbra is bizonytalan.
rotator
Na de ettõl még lesz angol verzió, csak egyidõben a magyarral, nem? CE szerintem csak a lengyeleknek lesz korlátozott példányszámban és mintha már azt is olvastam volna valahol, hogy elõrendelésben mind el is fogyott.

Azért létezik más alternatíva is, kényszerhelyzet éppen nincsen.

Részemrõl a telepítéskor választható nyelvet támogatnám, de sajnos jelenelg nem így mûködik a játékszoftver-piac.
wedge31
Akkor nekem ez tipikusan az a eset mikor csak a warez marad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
az a abj hogy nincsen rá pénzem 😞
most bukót kell vennem bicóhoz,vagy havertõl venni tárcsával együtt,de még arra sincsen:S
Ioles
A ram nagyon necces, ha veszel bele még +512 mb-ot akkor sztem nem lesz gond

Atkamon
A RAM elég kevés...

bardocz
és ezen elfutna? amd 2600+,geeforce 6600 256mb,512mb ram? semmit nem fogok bõvíteni 😄
Felhívtam õket, csak kacsa a hír az elõbb érkezõ angol nyelvû verzióról, kizárólag a Codemaster játékok esetében választották azt a megoldást, mivel nem volt idejük a premierre honosítani õket, a The Witcher azonban saját játék. Legfeljebb a CE elképzelhetõ, de korántsem biztos, hogy lesz idehaza, különben sem 100% még az angol CE sem - bár nagyon valószínû.
rotator
Ezen simán el fog futni szerintem.

jeeeeee

ROMOTO
Állítólag geeforce 4 en is elfut 😊
Gideon Wieth
mekkorra lesz a gépigénye?? 😞
nekem amd 3100+om van Geforce 7600 gs 256mb rammal, és 512 mb ram... a RAM-ot majd még kibõvítem ugyis, másfél gigára...Ugy elképzelhetõ h szépen tudom futattni ?

hát, nem tudom ezt a magyar dolgot, kíváncsi vagyok rá, az tuti, de kíváncsi lennék arra is, hogy mi lesz egy angol nyelvû CE kiadásban...
meg aztán (bár már hosszú ideje fejlesztik) az ördög nem alszik, ha ne adj isten mégis van valami gebasz, feltételezem, hogy az angol patch elõbb elkészül... hmm, mondjuk az angol ilyen szempontból épp olyan, mint a magyar, a lengyelnek mindkettõ idegen nyelv... ráadásul az amerikai verziót finomítják kicsit, hogy a babalelkük ne sérüljön (és akkor most lesz egy kemény UK kiadás, és egy lightsos amerikai?)
eh, nem tudom :/

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ROMOTO
Kösz
ROMOTO
Ja, meg ajánlom Ezt az linket elég korrekt szokott lenni
ROMOTO
Egy kis + infó, ha valaki nem olvasta:
HCG: Mit tudsz elmondani a karakterrendszerrõl? Milyen tulajdonságaink és skilljeink lesznek?

CDPR: Egy hatalmas problémával szembesültünk, míg a játék mechanizmusán gondolkodtunk, ugyanis egyik létezõ rendszer sem volt megfelelõ az unikumszámba menõ és karakterisztikus hõsünk alá. A klasszikus rendszerekkel nem igazán tudtuk kihangsúlyozni, megmutatni, hogy mennyire egyedi tulajdonságokkal rendelkezik és, hogy milyen különleges is õ valójában. Emiatt egy teljesen új tulajdonság- és skillrendszert írtunk.

Minden lehetséges tulajdonságot skill tree-kbe, azaz fákba rendeztünk. Minden egyes ilyen csoport egy fõ tulajdonsághoz és harci, illetve mágikus képességeinkhez kapcsolódik. Minél erõsebb szinteket érünk el, a fa annál terebélyesebb lesz (pl.: újfajta támadásokat tanulhatunk, vagy új skilleket kapunk), ergo sikerült a megszokott és unalmas, mennyiség-felfogású rendszert minõség-felfogásúvá átírnunk. A játékosnak nem fog az ölébe hullani rengeteg szuper képesség, de idõvel egyre többre szert tehet és többféleképpen építheti fel a karakterét és befolyásolhatja ezáltal a játékmenetet.

Ami a lényeget illeti, négy fõ tulajdonságunk lesz: Erõ, Gyorsaság, Állóképesség és Intelligencia. Mindegyikhez társul egy eleinte passzív skillekbõl álló fa. Hat harci stílus lesz: erõs (kemény ellenfelek ellen), gyors (technikásabb ellenfelek ellen) és csoportos (egynél több ellenség ellen). Mind a három acél- és ezüstpengés harcra is vonatkozik. Ezeken kívül öt mágikus osztály (Jelek) lesz elérhetõ, úgy, mint: Aard (telekinetikus erõk), Igni (tûzzel kapcsolatos varázslatok), Quen (defenzív mágiák), Yrden (csapdák) és Axii (tudatmanipuláció). Összességében, körülbelül tizenöt fa lesz egyenként húsz elemmel, így háromszáz speciális skill biztosan van!....A játékmenetet is módosítottuk. Feladtuk a körökre osztott rendszert és õrjöngõ, valamint látványos harcjeleneteket kreáltunk (WTF????? - Flynn). Nagyon jó grafikája lesz ezeknek (például vér fröccsen a falra, padlóra), de a bullet-time effektust sem hagytuk ki. Megnöveltük az animációk számát is, az ellenség rengetegféleképpen támadhat, védekezhet, lökhet és üthet....CDPR: Szinte mindent, hogy a lehetõ legkorszerûbb grafikát és legélvezetesebb játékmenetet hozhassuk ki belõle. Teljesen újraírtuk, így a legutolsó DirectX minden földi jója benne lesz. A legújabb vertexeket és pixel shadereket is beleraktuk, így gyakorlatilag bárminek teljesen egyedi kinézetet szabhatunk. A mágikus kardok gyönyörûen fénylenek a sötétben, mint ahogy egy-egy veszélyes kreatúra szeme is. Az újraírt engine-nel sokkal részletgazdagabb és szebb minden, a shadereknek köszönhetõen például olyan egyedi effekteket tudtunk létrehozni, mint a fõhõs éjjellátó képessége.
ROMOTO
Honnan a 8 ropis infó?
uv
állítólag október

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Gideon Wieth
van már hivatalos megjelenés ? 😊

Itt találtam róla némi információt:
PC Guru

Mely nyílván e hír alapján készült.

Mondjuk nekem annyiból sántít a logika, hogy tudtommal az angol nyelvû Overlordot nem a CD Projekt adta ki nálunk. Lehet, hogy felhívom hétfõn a CD Projektet, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba.
rotator
Nem tudom már, hogy hol olvastam. Szerintem CE nem lesz idehaza.

Ezt honnan lehet tudni? Mert én is több helyen hallottam már, fõleg azzal indokolva, hogy az elõbb jelenik meg. Jelen állás szerint viszont egyszerre jelennek meg, és egyelõre csak a magyar nyelvût lehet idehaza elõrendelni. Nem lehet hogy szokás szerint csak a CE lesz angol? (Melybõl hivatalosan egyelõre csak a lengyel verzió biztos.)

Angol The Witcher külföldrõl
rotator
Itthon is lesz belõle angol, csak valamivel drágábban.

gondolom Anglia , Amerika 😊 esetleg Szlovákia

hát jah az az igazi de még nem vok pro angolbol 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atkamon
Én angol szinkron, angol felirat párti vagyok... nem tudja valaki honnan tudnám elõrendelni az angol verziót?

komoly ? :S nem tom sztem ettõl olyan rossz beütése lesZ 😄 angol szinkron magyar felirat powa ^^anti analfabéta mozgalom

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

uv
ha megszerzed isten bizony újra megcsinálom az egészet az eredeti zenével.

rotator
Igen, az játék közben nincs... De lehet, hogy KaiRo odaadta volna, nem?

uv
mert égen-földön nem találtam. megtaláltam minden csipcsup szart, de azt nem.

rotator
Hm, hát lehet! Kár, hogy az intro alatt nem az eredeti zene megy.

uv
nem "csak" addig jutottunk, mind a három ingame mozi elkészült. több meg be sem volt tervezve.

Ioles
Egyenlõre még nem

gépigényrõl lehet valamit tudni?

Gideon Wieth
szerintem ha néhány effektet rányomnak a hangokra nagyon jó lesz, és bele fog illeni a játékba 😊 Nekem tetszenek 😊 Fõleg annak a pasinak a hangja aki a levágott lábas storyt meséli 😊

rotator
Csak az intro szinkronizálásáig jutottak. Gáti Oszkár volt Zardas hangja. 😄
Hát már hogyne lett volna affektálós! Sosem felejtem el, amikor a fõhõs valahol azt nyávogja: "Hauduááájnóóó?!" 😄

Lilithn
Azt hittem kimaradtam valamibõl. Mintha beszéltek volna magyarított Gothicról....
Egyébként nem is volt affektálós az angol! (fan fej vörösödik ;D)

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Én az angol változatokról beszéltem, mivel nem léteznek magyar szinkronnal. 😊

Lilithn
Azt én nem tudom sajna, gothic 1-2 angolul van, nem is néztem a magyar felé, viszont a G3-at tekintve igazad lehet.
Mindenkinek a magáé, nem tudok hozzászokni, sajnálom.
Mindegy, a játék legyen élvezetes, reményeim szerint az lesz. És már csak...3 hónapot kell várni...elvileg.

I can eat death like nobody\'s business.

wedge31
Nem lesznek benne dx10-es ficsörök tehát egy 6600gt-és kártyán valszeg menni fog az 1GB memoria meg tuti kell de a 2GB lesz a tuti biztos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.