The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már elnézést,de aki várja a Witchert és a cikkeket is nyomon követi,illene tudnia,hogy 3 féle nézet közül lehet majd választani és az irányítást is át lehet konfigolni a csak egeres megoldásról....ennyit a negatívumokról😊
Hunnenkoenig
Lipcseben sikerült megneznem kicsit a jatekot. Sajna folyton lefagyott a beta <#eplus2>

A grafika nagyon szep. Ami nekem nagyon nem tetszett az az iranyitas volt.

Point&Click es a kari nagyon benan forog a fix kamera elött. Ezt remelem meg javitjak.

Szereztem vegre egy Witcher polot <#bee1>

rotator
4 új gameplay videó!

Elõször egy kicsit megijedtem a bemutatott Diablos irányítástól, de utánaolvasva kiderült, hogy lehet választani hagyományos WASD-set is, huh! A szexjelenetben a cenzúrázott rész nem tudom, mennyire komoly, vagy esetleg csak a GT-sek(nek) rakták bele? A harc pedig így elsõ ránézésre borzalmas, kíváncsi leszek, lesz-e itt is valami alternatív lehetõség, mert amit láttam, az nem nagyon tetszik. Az AI meg teljesen hülye. <#rinya>

Randal
okés. A helyet én a szektorokra értettem😄

én mintha azt láttam volna valahol, hogy jön még valami... valamelyik angol (könyves) oldalon asszem már volt valami utalás a dologra

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
én olvasom (de csak adagonként mert hamar elfogy 😄) , és igen jó, azt nem tudom, hogy a többi ki lesz-e adva, gondolom attól függ milyen a kereslet?

I can eat death like nobody\'s business.

Nem teljesen a játékhoz tartozik, de nem tudja valaki, hogy tervezik-e a többi Witcher történetet kiadni angolul és ha igen mikor?
Egyébként olvasta valaki a The Last Wish-t?

Bucser
TÖK MIND1. Ugyanis a Virtuális memóriát a HDD-n tárolod ami sokkal lassabb mint a RAM!!!! Elérésben és tempóban is. Ezért swappol. Úgyhogy alig értél el valamit a töredezettségmnentesítéssel.

Egyébként meg XPSP1 óta be lehet állítani, hogy melyik meghajtón helyezkedjen el a Swap file-od.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Randal
Töredezettségmentesítés, felesleges dolgok törlése, virtuális memória letiltása majd újraindítás után új érték emgadása. stb. stb. Aztán kapásból egy helyen lesz a virtuális mem. Ha meg nem akkor a Norton segít, abba asszem be lehet álíltani, hogy hol legyen.

asszem 2 magos proci,meg 2 giga ddr2-es ramja volt nekije,de hagyjuk abba😊

Bucser
Ja persze.... Csak szanaszét swappolja az agyát a vinyó és úgy fog szaggatni mint a diavetítés...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gideon Wieth
növeljék meg a virtuális memória minimumát...rögtön nem dob ki és fut tovább 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Hát ha nem TFT-és a monitor akkor igen fog menni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ROMOTO
Ki mondta, hogy baj? Csak legyen konzekvens... 😊
oké, akkor én most azt mondom, hogy biztos menni fog egy celeron 1 ghz-es, 256 mb ramos, 32 mega karis gépen... mer' aszondom 😛 semmi másért nem... Csak kifejtettem a véleményemet az elõzõ kommentben, miért baj az? 😊
ROMOTO
A fölösleges dumához itt akkor nyugodtan hozzácsaphatod az unokatesód sztoriját is...asszem ez a topic pont arra való, hogy a konkrét játék kapcsán szövegeljenek benne 😛
ja, hát erre tudok egy élõ példát... unokatesóim egyik gépében van 512 mb Ram, és egy 512 mb-os videókari. És bizony az Oblivion például tök gyorsan megy, de amint átkapcsolja a textúrákat magasra, akkor kidobja a windows, és kiírja, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi... A Stalker meg el sem indul New Game-nél, azonnal kidobja, és jön ugyanaz az üzenet. Szóval a kevés RAM pl nagyon nem is jó a klasz videókarival.

A Witcher gépigényérõl viszont még fölösleges dumálni (hogy kinek hogyan fog futni), mert még nincs semmi konkrét info...
wedge31
Ez nem egy only graf játék lesz az inkább a crysis.
TFT-ét meg nem mindenki / pl én se és nem is fogok / használ és a játékokat se csak arra fejlesztik.

Bucser
Felbontás TFT esetén kurva mindegy ugyanis Natív felbontáson kívül másban nem érdemes a TFT-t használni.

inkább attól függ, hogy mivel játszol. De egy only grafika játéknál valszeg a grafóért játszok nem?

Vagy ahol a Grafika igen erõsen meghatározó tényezõje a játékélménynek.

wedge31
Az attol függ milyen felbontásban játszol.

ROMOTO
Meg asszem nem is lesz
wedge31
Nincs még demo.

kellene nekem 1 link , vagy 1 honlap ahonnan letudnám ennek a játéknak a demóját ingyen tölteni , mert már nagyon kiváncsi vagyok rá
Bucser
Ha valaki nem tud gépet építeni azért nem a játék a hibás.

Láttam olyat, hogy gyerek bevásárolt a legújabb Nvidia GF8800-asból és egy õsrégi intel proci volt mellette meg 512 ram... Úgy nemcsoda, hogy szarul futott a Stalker.

De ez valóban offtopic.

lényeg a lényeg nem a videókárt6yára írják a jtékot hanem RENDSZERRE. és a Rendszer annyira lassú amennyire a leglassabb darabja. Ezért kell egyensúlyban tartani. Én hiába veszek a GF6600Gt-m mellé gyorsabb procit, grafikai teljesítményt igénylõ játékokban nem lesz gyorsabb a gépem amíg új grafikus kártyát nem veszek.

Ugyanígy egy 3200-as egymagos AMD mellé hába veszel 8800-as GPU-t attól még szarul fog menni.

Gideon Wieth
de nem érted mit mondok... lehet hiperszuper kártyám de magában az semmire nem elég... kell hozzá minimum 1,5-2 giga ram és egy jó erõs proceszor

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Atkamon
Nem lehetne Stalker-ról a topikjában beszélgetni?:/

a föld alatti csatározásokban bezony jól nézett ki az árnyék...
megha már van egy csúcskarid,akkor tuddjál már vele játszani maxon,nem?

ROMOTO
Na ja, de ha belegondolsz, hogy 2003 ban milyen karik voltak, és már akkor is voltak screenshotok a játékból...
Gideon Wieth
igen ... de én ellentétben nem toltam fel mindent maxra... az effektek meg ilyenek voltak fennt... árnyékot ki is kapcsoltam ugyse azt fogom figyelni... és kész ennyivel már tûrhetõen ment...aztán valszeg gyereknek a hiperszuper kártyája mellett lehet nem volt semmi, ram meg proci...

Prince23
Áhh kizárt dolog... mennyi megás is a az a vga? 64? Az sztem hülyeség. Ide legalább SM 2.0-ás kari kell, csak így ránézésre.
Bár dx 8-ba kitudja XDXDXD

ROMOTO
Kwish, te nem tudsz valami közelebbit a gépigényrõl? Valahol tök régen olvastam arról, hogy elfut geeforce 4 en is, bár könnyen lehet, hogy felspirázták azóta...
Hát igen, a S.T.A.L.K.E.R.-t túl sokáig fejlesztgették... és ezért a dx7-es (vagy 8-as), õs régi grafmotor elavult, az új elemeket pedig nyílván csak így bírta... hogy akadjon, mint a sz*r.... Nekem mellesleg nem is engedte a játék, hogy dx9-be tegyem (úgy viszont rohadt gyors volt, csak bûn ronda)
Nem tudom, hogyan és miért jön ide a DNF, részemrõl már kissé unom, hogy minden fórumon, minden topikban felhozza valaki, ha a fejlesztési idõ szóba kerül. Mindegy, nyílván poén akart lenni, a hasonlítás viszont nem állja meg a helyét.

Teljesen természetes, hogy egy hosszú évek alatt, kellõ igénnyel elkészített játék esetében nagyobb az esély a korrekt optimalizációra (lásd Blizzard), mint az 1-2 év alatt összedobott társaik esetében. Persze biztosat önmagában a fejlesztés ideje nem jelent. A S.T.A.L.K.E.R. is más eset, lévén ott az újabb vizuális effekteket eleve utólag építették be, az AI is sok erõforrást elvesz (fõleg a CPU-tól), arról nem is beszélve, hogy állítólag van hozzá a performance-t és a látványt nagy mértékben javító mod - "remek" programozóik lehetnek..
Randal
A Duke Nukem Forevert meg mióta heggesztik. Aztán When It's Done! az optimalizálása.

Prince23
A G3-tól jobban úgy sem fog szaggatni.

én az egyik gyerektõl hallottam olyat,hogy beszaggatott egy 8800GTX-el... asszondta,hogy nem kicsit,nagyon

Gideon Wieth
hát ,nekem tûrhetõen ment...

dísz =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a játék jó volt, de optimizálatlan bughalmaz volt😊

talán reménykedhetünk magyar megjelenésben is... nagyon talán
nekem is tetszett a könyv, bár kicsit meglepõdtem a mese utalásokon

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ROMOTO
Az sem egy low budget kategória, valami 3500 körül van az ára és kb 280 oldal, ha minden igaz.... mondjuk én gaméban jól elvagyok a fantasy mûfajjal, de könyvben már egy jó ideje kerülöm a témát, akkor már sokkal inkább Philip K. Dick...
ROMOTO
Gondolom a gépigény szempontjából értette azt a "szar"-t
Lilithn
Nagyon szomorú vagyok, hogy nem lesz mégse angol kiadás itthon. (Mondjuk csodálkoztam is volna) Megint +3-4000 Ft extra költség.
A Last Wish viszont istenkirály 😄

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Ízlések és pofonok, nekem bejött.

ROMOTO
Csak egy közhelyes közmondás jut az eszembe hirtelen: a kivétel erõsíti a szabályt...vagy egy másik: több nap mint kolbász...de az utóbbinak semmi köze a témához...csak mert kérdezted <#hehe><#nyes>
a stalkert még régebb óta fejlesztették,mégis egy szar volt, erre mit mondassz?😊

ROMOTO
2003 óta hegesztik a gámát, ebbõl kifolyólag szerintem az optimize rendben lessz, ha nem is full beállításokkal, de el fog futni egy mezei konfigon.

" A Lengyel központú CD Projekt Red Studio ejtett el némi morzsát, készülõ RPG játékukból. The Witcher néven készülõ alkotás lesz az elsõ projektje a csapatnak. Ehhez képest a screenshotok igen szép grafikáról árulkodnak....blablabla"
HC.Gamer 2003/06/03
Gideon Wieth
azt akarod hozzánk vágni vagy minek az neked ? 😛

egy porcelán váza mennyi ? xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atkamon
Az már a te problémád ha nem mey el a gépeden😊 *gonosz*