The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika nagyon szep. Ami nekem nagyon nem tetszett az az iranyitas volt.
Point&Click es a kari nagyon benan forog a fix kamera elött. Ezt remelem meg javitjak.
Szereztem vegre egy Witcher polot <#bee1>#bee1>
Elõször egy kicsit megijedtem a bemutatott Diablos irányítástól, de utánaolvasva kiderült, hogy lehet választani hagyományos WASD-set is, huh! A szexjelenetben a cenzúrázott rész nem tudom, mennyire komoly, vagy esetleg csak a GT-sek(nek) rakták bele? A harc pedig így elsõ ránézésre borzalmas, kíváncsi leszek, lesz-e itt is valami alternatív lehetõség, mert amit láttam, az nem nagyon tetszik. Az AI meg teljesen hülye. <#rinya>#rinya>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
I can eat death like nobody\'s business.
Egyébként olvasta valaki a The Last Wish-t?
Egyébként meg XPSP1 óta be lehet állítani, hogy melyik meghajtón helyezkedjen el a Swap file-od.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Witcher gépigényérõl viszont még fölösleges dumálni (hogy kinek hogyan fog futni), mert még nincs semmi konkrét info...
TFT-ét meg nem mindenki / pl én se és nem is fogok / használ és a játékokat se csak arra fejlesztik.
inkább attól függ, hogy mivel játszol. De egy only grafika játéknál valszeg a grafóért játszok nem?
Vagy ahol a Grafika igen erõsen meghatározó tényezõje a játékélménynek.
Láttam olyat, hogy gyerek bevásárolt a legújabb Nvidia GF8800-asból és egy õsrégi intel proci volt mellette meg 512 ram... Úgy nemcsoda, hogy szarul futott a Stalker.
De ez valóban offtopic.
lényeg a lényeg nem a videókárt6yára írják a jtékot hanem RENDSZERRE. és a Rendszer annyira lassú amennyire a leglassabb darabja. Ezért kell egyensúlyban tartani. Én hiába veszek a GF6600Gt-m mellé gyorsabb procit, grafikai teljesítményt igénylõ játékokban nem lesz gyorsabb a gépem amíg új grafikus kártyát nem veszek.
Ugyanígy egy 3200-as egymagos AMD mellé hába veszel 8800-as GPU-t attól még szarul fog menni.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
megha már van egy csúcskarid,akkor tuddjál már vele játszani maxon,nem?
Bár dx 8-ba kitudja XDXDXD
Teljesen természetes, hogy egy hosszú évek alatt, kellõ igénnyel elkészített játék esetében nagyobb az esély a korrekt optimalizációra (lásd Blizzard), mint az 1-2 év alatt összedobott társaik esetében. Persze biztosat önmagában a fejlesztés ideje nem jelent. A S.T.A.L.K.E.R. is más eset, lévén ott az újabb vizuális effekteket eleve utólag építették be, az AI is sok erõforrást elvesz (fõleg a CPU-tól), arról nem is beszélve, hogy állítólag van hozzá a performance-t és a látványt nagy mértékben javító mod - "remek" programozóik lehetnek..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nekem is tetszett a könyv, bár kicsit meglepõdtem a mese utalásokon
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A Last Wish viszont istenkirály 😄
I can eat death like nobody\'s business.
" A Lengyel központú CD Projekt Red Studio ejtett el némi morzsát, készülõ RPG játékukból. The Witcher néven készülõ alkotás lesz az elsõ projektje a csapatnak. Ehhez képest a screenshotok igen szép grafikáról árulkodnak....blablabla"
HC.Gamer 2003/06/03
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ