The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Csehek=lengyelek XD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Valami borzadály.
Elnézést kérek a nem túl nemzeties véleményért.
És olyan affektálós is, mint a magyar sorozatokban. A falra mászok tõle.
I can eat death like nobody\'s business.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
bár igaz hogy csak szeptemberben jön azért én lefoglaltam magamnak egy példányt<#nyes>#nyes>
A szinkront is meg lehet jól csinálni.
Ez eszméletlenül jól hangzik, bár nem voltak képek a szöveghez ettõl függetlenül nekem nagyon bejött. Egyedül Csík Csaba Krisztián hangja olyan mintha teljesen érzelem mentesen olvasná a szöveget, bár Geralt karaktere is ilyen tehát ez nem feltétlenül negatívum.
Jó játék lesz, már elõre is rendeltem.
Next PC upgrade: 2022
A kombókat én szeretem csinálni, ne a gép szórakozzon már. Mint mondjuk most az Enclave-nél.
Hmm. Mistmare-t is ki kellene próbálni😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ott szintén lehetet érezni a fejlõdést, habár az tényleg kemény egy játék. 😄 Lehet csonkolni mindent rendesen. Durva h. egy erõsebb kombóval ketté lehet vágni az ellenfeleket, ...de ugyanígy õk is pillanatok alatt levághatnak téged.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tegyétek fel a magyart,honnan lehet tölteni.
Addig átkoztam magam, hogy miért voltam ilyen buta😊
Azóta minden egyes játékkal gyakorlok és nem dobom el õket.
Ha feltelepíted a játékot akkor lesz egy readme is a könyvtárában, ott megvan az irányítás leírása.
Frankón lehet vele oldalazni, elõre menni, hátramenni és még ki is lépni a harcból, hogy jóval arrébb szaladhass.
egyszerûen le kellene már szokni arról, hogy csak az egeret használjuk és mindent csinál a gép helyettünk.
/me hasbaszúrja magát.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A mai napon is kaptunk hírt csúszásról, ami nem mást, mint a CD Projekt The Witcher címû játékát érinti. Az eredetileg 2007 nyarára datált RPG megjelenését elhalasztották, így a programot a jelenlegi állás szerint csak idén októberben láthatjuk majd a boltok polcain.
Forrás: Gamestar
Bár érdekes lesz mondjuk csoportos harcban ugyanazt az ellent eltalálni ritmusra. Azért a remény él.
Hogy hogy hova tünt Geralt. Ott van a honlapon 😄
csgj: iszonyatos....te nem tudod mit beszélsz. Blasphemer!
bár ez várható 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ