The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehh... majd eltüntetem, ha leszedted azt a két logót róla 😛
ROMOTO
Klassz 😊<#eljen>
Ioles
Okés, ha a felsõ jó lesz akkor az lesz 😊, holnap megcsinálom, mert most már fáradt vok

ROMOTO
Legyen a felsõ, és ha nem gáz vedd le légyszi a középsõ medál melletti két grafikát, mert ua. ismétli, ami kicsit sok a jóból 😊 <#eljen>
Ioles
Huh, csgj az 1.-n a fehér hátteret eltudnád tüntetni?😊

Ioles
Na akkor e 2 közül melyik legyen?:

Ioles
Ó, köszi szépen 😊

ROMOTO: Serito képét is megcsináltam már úgí-ahogy mindjárt megmutatom

nekem bejön ^^
btw 2 oldalsó alját vágtam le

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ROMOTO
Mégegyszer bocs, de "szakis" szemmel mondtam, zavaró és rossz az a 4 kép, abban a fekete flekk-ben 😊
neee, tudom mennyit küszködtem a kiradírozással (az átlátszóság miatt) Easy GIF animatorben? 😄
ROMOTO
Ne haragudj, de amíg azt a 4 nyomorgatott képet erõlteted bele, nem lesz frankó, seritó-é sokkal jobbnak tûnik, inkább azt kéne finomítani...peace
Tessék, ez már tényleg átlátszó 😊

Ioles
Na kevertem egy hasonló színt mint ami itt van az SG-n, nemtom mennyire egyezik, ilyen lett:

Ioles
Ezen változtattál vmit? csak azért kérdem mert odaírtad hogy így? 😊, jaja már csak át kellene tenni kékre vagy átlátszóra, de nemtom hogy hogy 😞

így? csak a fehér cuccot átlátszóra / kékre

rotator
Szerintem nem szükséges.

Ioles
Fekete fehét helyett csináltam egy ilyet:

a Hardwer igényrõl mit lehet tudni? kell sm3?
Esrohnoil
Tedd negatívba! 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

1ébkánt úgy h néz ki h logo fehér és háttere fekete?

ha már 3D-s fílinget akarsz akkor vágd le a képek alját 😛

Ioles
Na csináltam egy ilyet kerettel, 2 féle van, az egyiknél fel van tüntetve a kiadó és a fejlesztõ, a másiknál nem, a képeknél a fehér keretet nem tudtam kiszedni ha esetleg vmelyikõtök ki tudná az jó lenne:

serito
Feldobtam a weboldalamra ITT meg is nézheted. Én valami ilyenre gondoltam mint ami a hivatalos oldalon van, persze statikus megbalósításban. Eza kép messze nincs kész de nincs több idõm mennem kell haza vége a mlónak. 😊)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Csináltam egy kép (banner) kezdeményt ha tudom feldobom valahova.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

grebber
Szedném a videót de állandoan megáll a letöltés 8-10MB-nál! 😞

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Csináltam egy egyszerûbbet, a kép ugyanaz csak nincs úgy túlbonyolítva.

Serito: Amit mondtál azt nemnaon tudom megcsinálni mert nem vok még profi😞

serito
Az elképzelés nem rossz csak PL: nézd meg a (Crysis) topicban a képek szépen össze vannak montírozva az egyik átfolyik a másikba...stb. És arányosan kicsinyíts lehetõleg minõségveszteség nélkül!

Ioles
Persze értem én, azért is kértema véleményeteket, mit javtsak rajta?

serito
Már megbocsáss egy kicsit gyengécskének tûnik. Ez nem azt jelenti, hogy én tudnék jobbat csinálni. A képek össze vannak tömörítve, legalább arányosan kicsinyítetted volna. Bocsi de te kérted a véleményeket!

Ioles
Csináltam egy bannert, jöhetnek a vélemények 😊

Ioles
Most néztem meg a GC-s videót, ez a játék vmi elképesztõen jó lesz. Grafika gyönyörû, irányítás sztem jó lesz, hangulat ütni fog, már nagon várom! Remélem nem lesz nagy gépigénye, a RAM-tól parázok, remélem elég lesz neki 1GB. Még nem rendelem elõ, megvárom az elsõ tapasztalokat, de sztem nem foguk csalódni benne.

Atkamon
Azér mondom😄DDDD
Ha azt monták itt hogy elmegy mindenféle szar gépeken majd😄 te meg jössz a Dual Core-al meg 7600GT-vel=DDD

nem megy el a gépemen:'(

Bucser
3.0...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ó a tö..m
a mindenképp SM2.0 az biztos?
ááá 10000 bocsi ez nem ide jöt volna hanem a Crysis-hez 10000000 x bocsi nem tuom hogyx néztem el 😄
Csak ugy belszolok hogy ezen a gépen AMD X2 4200+, ATI X1950XT, 2 x 1 Gb Ultra Geil RAM (800), ezen már tuti hogy fog menni maxon akadozás nélkül. Azért lírom a gépgiényt....😄
minimálisan szükséges gépigény: Athlon 64 3000+/Intel 2,8 GHz, NVIDIA GeForce 6200 vagy ATI Radeon X1300, mindenképp Shader Model 2.0-val, 768 MB RAM XP mellett és 1 GB Vistán.
Ajánlott konfig: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D), GeForce 7600GTX vagy Radeon X1800GTO (SM 3.0), legalább 1,5 GB memória.
igaz ez még nem a végleges gépigény de nem hiszem hogy lesz rajta valami modosítás. 😄

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ioles
Még nem, majd Október 26.-án

már megjelent a játék?😮 vagy mikor fog?
Fehercsoki
Hány könyv van és mik a címeik?Esetleg egy link ahonnan le lehet szedni?😊

Szeritnem sem (bár kivételek vannak a filmtörténelemben, régebben még voltak igazi szinkronrendezõink és komoly fordítóink a szakmában), de itt legalább látszik az igyekezet. Általában a félrefordítások ölik meg a szinkronokat, játékoknál pedig gyakran a B-kategóriás hangszínészekkel rapid módon lezavart munka is. Az eredeti nyelv itt különben is a lengyel, angol - vagy igényes magyar - felirattal akár még be is vállalnám.

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy a számítógépes játékok nyelve az angol, egyszerûen furcsa, ha magyarul szólalnak meg. Ettõl függetlenül nekem egy olyan The Witcher CE az álmom, mely tud angolul, magyarul és lengyelül is, így tobzódhatnék a lehetõségekben, de a piac sajnos nem így mûködik.
Bucser
Akármilyen igényesek a szinkronszínészek. Az eredetit nem képesek visszaadni sajnos legyen szó akármilyen idegennyelvrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

*többfajta
Hihetetlen hangulatos az egész látványvilág, és úgy tûnik a szinkron is rendben van, engem már lekenyereztek. Szerencsére jól testre lehet szabni az irányítást és a nézetet, tényleg csak a harcrendszer lehet a problémás, ezt pedig a szüneltetési lehetõség miatt el fogom neki nézni, különben is Gothic 3-on edzõttem 😊

A magyar nyelv miatt annyira nem aggódóm, egyrészt úgy tûnik, hogy tényleg igéynesre próbálják megcsinálni (neves hangszínészek, fantasy mûfordító), másrészt lehet rendelni külföldrõl is. Csak amiatt bosszant, hogy nem lehet választani, mert én bizony szívesen kipróbálnám több fajta nyelven is, és így el lehet kerülni a menetközbeni esetleges csalódásokat is.
az a baj,hogy amit hivalatosan honosítva adnak ki,arra tojnak rátenni az eredeti nyelvi file-okat,menübe épített választási lehetõséggel...így vagy vagy lesz,ki milyen nyelven játssza...
rotator
Én ami videót láttam eddig, abban WASD módon irányították a karaktert, ezért ijedtem meg, hogy lecserélték az egeresre...

rotator
Ehh, olvasd lentebb, szerencsére nemcsak point&click van! 😊 A grafika tényleg nagyon jó és a zene is, nem lesz gond a világgal, csak a harc néz ki gatyán. Lilith meg (már elnézést) el fog ovulálni Geralt angol hangjától, nagyon súlyos, de azért a magyar se rossz! 😊

Hunnenkoenig
Kb 10 perc allt rendelkezesemre, mielött lefagyott az a 4 gep, amin a jatek futott ;-)

Nem volt idöm baszkuralni a beallitasokkal. Amugy meg nem szoktam fanatikusan nyomonkövetni minden jelentest egyik jatekrol sem. Meg arrol sem, amit varok.

En a szemelyes tapasztalatok embere vagyok.