The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
KH: én csak most csekkoltam meg (nem küld game updatet a gtrailers, pedig beállítottam) 😛 bocs
I can eat death like nobody\'s business.
mindig becsinálok, hogy nem vettem észre valamit, mikor látom az ilyen postokat, aztán utána meglepõdöm 😊
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
ez azért elég brután néz ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha még egyszer kiejti a száján valaki azt, hogy oblivion, ledugom a torkán a CE példányomat
Word comes in from The Witcher website on the game's rating in the US and Germany. The US version will have censored nudity and be rated Mature, the German version's 16+ rating is for the fully uncensored version. European PEGI rating still pending.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Kotor harcrendszere elég jópofa volt tényleg...csak a játék nem jött be (yawn...)
Amennyibben igazi kombókat szeretnél, illetve klikkelés helyett valóban magad harcolni, ajánlom a Severance: Blade of Darknesst. Az a csúcs ezen a téren, igaz, az hack'n'slash. Persze egy valódi RPG-ben nem is ez a rendszer mutatna a legjobban, de ez még jobban igaz a klikkelgetésre is.
mondjuk az oblivion is ilyen, de azt nem ezért szeretem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
csak valaki nyugtasson meg, hogy nem csak ilyen földrekattintós irányítás lesz, hanem tps is.<#confused>#confused>
Már amit a demóból tapasztaltam.
Én csak a harctól félek, bár a Gothic 3 után csak nem ér kellemetlen meglepetés e téren.
de ettõl eltekintve lenyûgözõ, amit eddig bemutattak, a háttérvilág, a fõhõs, az ok-okazati rendszer tálalása
csak a harc...
Remélem nem errõl van szó, mert ezt régóta vártam már.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
rotator: tényleg nagyon pengetõs a witcher angol hangja 😛
gameplay vid:
miért fut ilyen eszement hülyén? (na nem mintha ez lenne a lényeg)
AI: kicsit fura hogy kb. mindenki kivárja a sorát, vagy nem tudják megkerülni a tárgyakat? Aztán meg hirtelen mindenki rátámad...
Vagy attól függõen mennek neki csoportosan ill. singlebe, hogy melyik harcmódban van? Na az érdekes lenne...(csak viccelek)
Graphics: nagyon nagyon pretty, nagyon bejön a körítés (város, az emberek, táj stb.) elsõ pillantásra.
Bár nem hinném, hogy az elcseszerintett harcrendszert (ahogy sejtem, de lehet hogy hülye vagyok) ki tudja váltani a sztori, a karik, a hangulat... az elõbbi általában 70-80%-át teszi ki még egy classic rpgének is.
De azért még lehet, hogy jó lesz...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

más le tudta tölteni tõlünk?