The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
De azt írja van benne térkép és zenei CD, ami már fél siker. De gyûjtõinek jobban örülnék 😄

@

Ez budget kiadás, nem gyûjtõi.
armageddon666
hmm, ugyanez a gyémántkiadás van cdgalaxisnál is, de ott meg azt írják, hogy nincs hozzá zenei CD meg térkép.

Novellásat árultak MOn? Azt gondolom már bõven lekéstem 😊

@

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Lehet még kapni Witcher gyûjtõi változatot? Zenei CDvel, meg térképpel, meg nem tudom mi járt még hozzá.

@

egy feladat kacsolodik hozzä, ha jol tudom a temetöör enged be, ha hozol neki törp vodkät - azt meg kalkbrenner-nel vehetsz
alratar
A Vizima Templomnegyedében lénõ temetõbe, miképpen tudok bejutni?
alratar
Klöszi a választ!

De sajnos még az 1.4-et sem tudtam felrakni, mert regisztrálnom kell a játékot, és a cdprojekt.hu valamiért nem fogadja el a kulcsot, amit a kézikönyv hátulján találtam. 😞
De már írtam nekik ez ügyben!
Csak anyit kérdeznék hogy trissnek kéne adnom egy drága köves gyûrût honan tudnám beszereni?

Az alapjáték nyilván magyar marad az 1.5-tel is, te összeütközésre kérdeztél rá. Valamint a patchez járó öt "community adventure"-höz is van hivatalos honosítás.
alratar
1.5 magyarul?
Honnan?
Én csak az 1.4-et láttam lokalizálva.
Miért ne menne? Még csak a nyelv se lehet kifogás, elvégre magyar kiadáshoz is letölthetõ legálisan bármely nyelv.
gabesz100
ezüst kardot nem lehet csinálni kapod találod vagy esetleg veszed valakitõl.Csak feljavítani tudod rúnákkal és olajokkal.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

alratar
Sziasztok.

Én a játékot a megjelenéskor meg vettem, így magyar szinkron van rajta.
Az 1.4-es patch gondolom felmegy rá, és nem fog összeütközni az én alapjátékkal.
De azt olvastam már az 1.5 nem menne. Igaz ez?
BaLeeX
Nagyon jó áron van most a játék a steamen: link

Bõvített kiadás, állítólag magyar nyelvvel is, kemény 1500ft...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Anyit akarok kérdezni hogy lehet ezüst kardot csinálni és kivel?Elöreis kösz.

IMYke2.0.0.0
A könyveket bátran el lehet adni miután elolvastad õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabesz100
Add el némelyikért elég szép pénzt kapsz.

Ezaz Köszi 😄

II. Fejezetnél vagyok és a Batyum televan könyvekel amiket elolvastam, mit tudok velük csinálni mert nincs több hely a Batyuban?

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

gabesz100
Vannak pontjaid úgy tudod elosztani hogy tûznél lemész alfába azaz meditálsz és akkor ott megjelenik a jobb felsõ sarokban egy ikon sor ott rámész a witcher fejre és akkor bejön az a képernyõ ahol eltudod osztani a kapott pontokat.

Sziasztok!

5. Szintü vagyok de még semmilyen képesség pontot nemkaptam amit kioszthatnék Erõre vagy bármire
Mikor kapok olyan pontokat vagy hogyvan ez? köszi? 😊

Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt

Kösz szépen.

tarti19
Rögtön az elsõ fejezetben, miután lementél a csatornába levadászni a Kukuorixet

Heló csak anyi lene a kérdésem hogy mikor kapom meg a ezüst kardot? Elöreis köszönöm.

Hello
64-bites windows 7-en mûködik a Witcher?

Csibusz
xD háát..
Kérdés, amikor fejlesztem magam ugye van az Aard jel, amit automatikusan megszerzek a játék elején, na most ugye van a fejlesztésnél olyan, hogy tanuló.. fokozatok, akkor gondolom kevesebb cuccot használ fel hozzá minél jobb nem?
Solid Snake
"A szinkront egybõl áttettem angolra mert jó színészek szinkronizálták, de nem kapott el hangulata.."

Ha így sem kap el a hangulata 😊 <#nezze><#nevetes2>
Csibusz
Nyugotság ember, azért mert valami oknál rossz paszban vagy, nem itt kell letölteni. Tudom hihetetlen de megnéztem a magyaritasok.hu-n és tudom h az van h magyarul jelent meg, de mivel ilyen hibák vannak a fordításban, gondoltam hátha.. tudod hátha😊

És nem szinkront kértem😊 hanem sima szövegfordítást😊 ne keverjük össze a magyar hangokkal😊
Eh...logika. Egyrészt van olyan oldal, ahol meglehet nézni, van-e valamihez fordítás. Ha nem tudod melyik ez az oldal, akkor ott a google.
De! Most komolyan, minek fordítanának le valamit, amit szinkronosan adnak ki?

Ennyi erõvel egy magyar filmhez lehetne keresni másik szinkront..,

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csibusz
Figyelj nem azért írtam, hogy kritizáljam õket😊 Ezért te se tedd velem "haver" 😊

Viszont igen merem állítani, hogy lehet h egy hobbi fordító nem követte volna el azt a hibát😊 hogy magyarul két szó míg angolul egy teljesen más jelentésû kérdést tettek fel a játékban😊

De mindegy is😊 Játszok angolul és ennyi, csak egy kérdés volt... egy sima nincs válasz is megette volna😊
Szerinted, valaki készített hozzá fordítást, mikor magyar szinkronnal adták ki?

És ha lenne is( minden tiszteletem a hobbi fordítóké ) de gondolod, hogy abban nem lennének hibák?

Hát haver...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csibusz
Hali!
Nem tudjátok hogy lehet e szerezni valahonnét egy normális felirat fordítást? A szinkront egybõl áttettem angolra mert jó színészek szinkronizálták, de nem kapott el hangulata.. Viszont a magyar feliratban és hatalmas hibák vannak:S
Mint például amikor Triss-t meggyógyítottam akkor azt kérdezi magyarul Gerald hogy miért veszekedtél Vasimirrel mikor nem is ez az igazi kérdés, szóval egy hobbifordító által kreált fordítás sehonnét se elérhetõ? Azért kérdezem itt mert a neten sehol se találtam köszi
Csibusz
oks ha majd lesz pénzem megveszem😊 de most másra kell költenem ennyi😊
persze csak egy regényt<#vigyor3>
jézusmária, peccsre peccset hánynál, magad bonyolítod feleslegesen...

szerezd meg az bõvített verziót (ha nincs rá 4 rugód - ezért kapsz kartontokban 3 dvd-t, regényt, komplett végigjátszást, receptek leirását, regényt, térképet, mindenzt magyar leirással, valamint a játék szinkronizált!!!),

felrakod, aztán játszod, peccseket meg hagyd, a bõvített már mindent tartalmaz, én is azt játszottam, sehol nem bugzott, ennyi
Csibusz
elhiszem de tényleg.. viszont most erre egyszerûen nem telik...
szóval az enhanced editionba benne van az 1.4es patch? és azért fel lehet tenni az 1.2 1.3 1.5 is? vagy talán az 1.4 is kell? mert olvastam h az 1.4 javít az élményen a legjobban de annak a neve is volt h enhanced edition.. most akkor wassup?
IMYke2.0.0.0
Eredetivel jobban járnál - arról nem is beszélve, hogy nem egy vásárlásra érdemtelen játékról van szó...

Csibusz
vagy ha most letöltöm az enhanced verziót akkor abban benne lesz az 1.4ig a patch... vagy attól még feltehetem a 1.2 1.3 1.5 patcheket mert tudtommal a 1.4 maga az enhanced nem?
Csibusz
hali! most töltöttem le újra a witchert nem az enchanted editiont hanem a simát és letöltöttem hozzá az enchantedet külön.. de nem engedi telepíteni mert h regisztráljam. valakinek valami ötlet?
Köszi. Várom a 2. részt, nemsokára jön is talán 😉

Szerintem a warezzel lesz a gond. Bár nekem az alappal se volt gáz, úh lehet h csak a géped nem bírja.
Ami a kérdéseidet illeti:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Shanival (mivel Alvinról már nem kellett gondoskodni)különváltatok. A witcherek amúgy se nagyon monogám tipusok 😊
2-3. meg a 2. részbõl fog kiderülni. Valószinû h a Nilfgaard birodalom kavar a háttérben. A bérgyilkos meg nem witcher, maximum egy mutáns.

Az ismertetõkben is kitértek erre, hogy mennyire sok benne a programhiba. Igaz, azt még az eredetire írták, elvileg a bõvített kiadás már korrekt. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. A gépem kifejezetten erõs ehhez a játékhoz (jóval nagyobb gépigényû játékok futnak zökkenõmentesen) talán a warez verzió hátránya.

gabesz100
Szia én 6X játszottam végig de nekem nem voltak lefagyásaim nem mondom olyan volt hogy nem odament néha vagy nem azt csinálja amit én szeretnék de ezt betudtam a kis gépemnnek.

Na, végeztem a játékkal. Íme a véleményem:
Grafika: tudtommal egy 2002-es grafikai motort tuningoltak fel, s a játék 2007-es - de szerintem még mai szemmel nézve is jó. Bár én (már) nem vagyok grafikabuzi, de szerintem korrekt. Viszont az zavart, hogy 6-7 formájú emberrel találkoztam egész játék alatt. Pl. akivel verekedtem a kocsmában, máshol õr volt, meg õ volt a hentes is, stb. Minden varázsló/druida ugyanúgy nézett ki, minden öregasszony. :/

Történet: szerintem klassz, végre egy kis változatosság. Ez a Witcher-világ szerintem elég jó, van itt minden ami kell.

Küldetések: némelyik elég fárasztó, és csak idõhúzás (menj el x helyrõl y helyre, utána vissza / gyûjts össze x darabot ebbõl meg abból) de ez sem vészes, de azért lehetett volna csiszolni ezeken.

Pozitívum még a magyarítás. A szinkronnak külön örültem, egészen addig, amíg el nem kezdtem a játékot. Witcher magyarhangja borzalom, semmi átélés semmi hangsúlyozás, csupán felolvassa az elõtte levõ szöveget. Ez hihetetlenül illuzióromboló, ebbõl nem kérek. Vagy mikor egy 10 éves kislány 30 éves nõi hangon szólal meg. Ilyen minõségben kár volt leszinkronizálni!

A játék legnagyobb negatívuma a rengeteg BUG. Sûrûn lefagy, fekete képernyõt tölt be, vagy beáll elém egy NPC és nem tudok bemenni a kocsmába. Olyan is volt, hogy gyakorlatilag megcsináltam a küldetést, elvileg meg nem. Vagy a párbeszédablak nem töltött be, de a küldetést megkaptam. Bele sem merek gondolni, milyen volt a játék a javítások nélkül, ha javításokkal ilyen!

A sok hibája ellenére lekötött 1-2 hétre, érthetõ hogy sikeres volt a játék.
Viszont remélem, hogy jobban odafigyelnek a 2. részre (bugok tekintetében mindenképp)

Kérdések:
1, Shani volt a szerelmem, és vele mi lett a játék végén? vagy velünk mi lett? legalább valami bejátszás jöhetett volna, hogy együtt vagyunk vagy nem.
2, A többi Witcherrel mi lett? akikkel különváltunk. Felõlük sem hallottam semmit.
3, a legutolsó videóban, a bérgyilkos egy Wicher volt. Valamelyik társam?

Egy ezeréves mentést kellett betöltenem, és lépkednem a párbeszéden, utána megjavult.

Viszont most megint szívok mert ez a szarszemét BUGhalmaz kitolt velem. Az Epilógusban a fagyott pusztákon követem a Nagy Mestert, és ott egy barlang bejáratában beszélünk pár szót. Youtube videókon látom, hogy elvileg tovább a barlangon kellett volna mennem, de engem kidobott a pálya elejére.
Ami azért kellemetlen, mert lezárta a továbbhaladás útját, mert a játék úgy értelmezi, hogy én már túlhaladtam azon a ponton.

Csak én szívok ilyen baromságokkal? megint kereshetek egy régebbi mentést <#falbav>

Na végre. 3. fejezetben járok 😄
Nekem az a bajom hogy az leguccsó küldiben ki kell nyírni azt a csávót és utánna meg azt a kék vmit... a nevüket elfelejtettem de nem tudná valaki megmondani hogy hogy nyírjam ki a csávót és azt a sok bogarat????
PLS HELP!!!<#nemtudom>
Nekem lenne egy technikai problémám:
Az 5. fejezetben, mikor beérek a kórházba beszélek Shani-val és mondja, hogy
csókoljam meg (mert õt választottam szerelmemnek)

És elvileg van egy bejátszás, ami 2-3 mp de fekete a képernyõ. Utána is fekete, de hallom a háttérzörejeket, tehát folytatódik a játék. 4-5 betöltés után ugyanez a helyzet.

Mondjuk eddig is hihetetlenül BUG-os volt a játék, de ilyet még nem tapasztaltam. Enhanced Edition-nel játszok, gépemmel semmi baj, driver is új.
Valami ötlet?

A végigjátszásban azt írja, hogy elõbb ölj meg egy szellemet és utána találod a fogadóban.
Óriási segítség: ha egy küldetést csinálsz akkor van olyan opció, hogy 'küldetés figyelésének bekapcsolása' (vagy ilyesmi) és akkor a térképen megjelöli mindig hogy hova kell menned, el sem lehet tévedni 😉

Na Wincent-el kész vagyok😄 Márcsak kosvelõ kell mert gondolom kalksten ártatlanságát/bünösségét a széfria gyüjtésével kel bizonyitani nem?😄