The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Novellásat árultak MOn? Azt gondolom már bõven lekéstem 😊
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
De sajnos még az 1.4-et sem tudtam felrakni, mert regisztrálnom kell a játékot, és a cdprojekt.hu valamiért nem fogadja el a kulcsot, amit a kézikönyv hátulján találtam. 😞
De már írtam nekik ez ügyben!
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Én a játékot a megjelenéskor meg vettem, így magyar szinkron van rajta.
Az 1.4-es patch gondolom felmegy rá, és nem fog összeütközni az én alapjátékkal.
De azt olvastam már az 1.5 nem menne. Igaz ez?
Bõvített kiadás, állítólag magyar nyelvvel is, kemény 1500ft...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
II. Fejezetnél vagyok és a Batyum televan könyvekel amiket elolvastam, mit tudok velük csinálni mert nincs több hely a Batyuban?
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
5. Szintü vagyok de még semmilyen képesség pontot nemkaptam amit kioszthatnék Erõre vagy bármire
Mikor kapok olyan pontokat vagy hogyvan ez? köszi? 😊
Ezt kötelező meghallgatni minden nap!!! Rammstein - Mein Herz Brennt
64-bites windows 7-en mûködik a Witcher?
Kérdés, amikor fejlesztem magam ugye van az Aard jel, amit automatikusan megszerzek a játék elején, na most ugye van a fejlesztésnél olyan, hogy tanuló.. fokozatok, akkor gondolom kevesebb cuccot használ fel hozzá minél jobb nem?
Ha így sem kap el a hangulata 😊 <#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2>
És nem szinkront kértem😊 hanem sima szövegfordítást😊 ne keverjük össze a magyar hangokkal😊
De! Most komolyan, minek fordítanának le valamit, amit szinkronosan adnak ki?
Ennyi erõvel egy magyar filmhez lehetne keresni másik szinkront..,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Viszont igen merem állítani, hogy lehet h egy hobbi fordító nem követte volna el azt a hibát😊 hogy magyarul két szó míg angolul egy teljesen más jelentésû kérdést tettek fel a játékban😊
De mindegy is😊 Játszok angolul és ennyi, csak egy kérdés volt... egy sima nincs válasz is megette volna😊
És ha lenne is( minden tiszteletem a hobbi fordítóké ) de gondolod, hogy abban nem lennének hibák?
Hát haver...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem tudjátok hogy lehet e szerezni valahonnét egy normális felirat fordítást? A szinkront egybõl áttettem angolra mert jó színészek szinkronizálták, de nem kapott el hangulata.. Viszont a magyar feliratban és hatalmas hibák vannak:S
Mint például amikor Triss-t meggyógyítottam akkor azt kérdezi magyarul Gerald hogy miért veszekedtél Vasimirrel mikor nem is ez az igazi kérdés, szóval egy hobbifordító által kreált fordítás sehonnét se elérhetõ? Azért kérdezem itt mert a neten sehol se találtam köszi
szerezd meg az bõvített verziót (ha nincs rá 4 rugód - ezért kapsz kartontokban 3 dvd-t, regényt, komplett végigjátszást, receptek leirását, regényt, térképet, mindenzt magyar leirással, valamint a játék szinkronizált!!!),
felrakod, aztán játszod, peccseket meg hagyd, a bõvített már mindent tartalmaz, én is azt játszottam, sehol nem bugzott, ennyi
szóval az enhanced editionba benne van az 1.4es patch? és azért fel lehet tenni az 1.2 1.3 1.5 is? vagy talán az 1.4 is kell? mert olvastam h az 1.4 javít az élményen a legjobban de annak a neve is volt h enhanced edition.. most akkor wassup?
Ami a kérdéseidet illeti:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2-3. meg a 2. részbõl fog kiderülni. Valószinû h a Nilfgaard birodalom kavar a háttérben. A bérgyilkos meg nem witcher, maximum egy mutáns.
Grafika: tudtommal egy 2002-es grafikai motort tuningoltak fel, s a játék 2007-es - de szerintem még mai szemmel nézve is jó. Bár én (már) nem vagyok grafikabuzi, de szerintem korrekt. Viszont az zavart, hogy 6-7 formájú emberrel találkoztam egész játék alatt. Pl. akivel verekedtem a kocsmában, máshol õr volt, meg õ volt a hentes is, stb. Minden varázsló/druida ugyanúgy nézett ki, minden öregasszony. :/
Történet: szerintem klassz, végre egy kis változatosság. Ez a Witcher-világ szerintem elég jó, van itt minden ami kell.
Küldetések: némelyik elég fárasztó, és csak idõhúzás (menj el x helyrõl y helyre, utána vissza / gyûjts össze x darabot ebbõl meg abból) de ez sem vészes, de azért lehetett volna csiszolni ezeken.
Pozitívum még a magyarítás. A szinkronnak külön örültem, egészen addig, amíg el nem kezdtem a játékot. Witcher magyarhangja borzalom, semmi átélés semmi hangsúlyozás, csupán felolvassa az elõtte levõ szöveget. Ez hihetetlenül illuzióromboló, ebbõl nem kérek. Vagy mikor egy 10 éves kislány 30 éves nõi hangon szólal meg. Ilyen minõségben kár volt leszinkronizálni!
A játék legnagyobb negatívuma a rengeteg BUG. Sûrûn lefagy, fekete képernyõt tölt be, vagy beáll elém egy NPC és nem tudok bemenni a kocsmába. Olyan is volt, hogy gyakorlatilag megcsináltam a küldetést, elvileg meg nem. Vagy a párbeszédablak nem töltött be, de a küldetést megkaptam. Bele sem merek gondolni, milyen volt a játék a javítások nélkül, ha javításokkal ilyen!
A sok hibája ellenére lekötött 1-2 hétre, érthetõ hogy sikeres volt a játék.
Viszont remélem, hogy jobban odafigyelnek a 2. részre (bugok tekintetében mindenképp)
Kérdések:
2, A többi Witcherrel mi lett? akikkel különváltunk. Felõlük sem hallottam semmit.
3, a legutolsó videóban, a bérgyilkos egy Wicher volt. Valamelyik társam?
Viszont most megint szívok mert ez a szarszemét BUGhalmaz kitolt velem. Az Epilógusban a fagyott pusztákon követem a Nagy Mestert, és ott egy barlang bejáratában beszélünk pár szót. Youtube videókon látom, hogy elvileg tovább a barlangon kellett volna mennem, de engem kidobott a pálya elejére.
Ami azért kellemetlen, mert lezárta a továbbhaladás útját, mert a játék úgy értelmezi, hogy én már túlhaladtam azon a ponton.
Csak én szívok ilyen baromságokkal? megint kereshetek egy régebbi mentést <#falbav>#falbav>
PLS HELP!!!<#nemtudom>#nemtudom>
Az 5. fejezetben, mikor beérek a kórházba beszélek Shani-val és mondja, hogy
És elvileg van egy bejátszás, ami 2-3 mp de fekete a képernyõ. Utána is fekete, de hallom a háttérzörejeket, tehát folytatódik a játék. 4-5 betöltés után ugyanez a helyzet.
Mondjuk eddig is hihetetlenül BUG-os volt a játék, de ilyet még nem tapasztaltam. Enhanced Edition-nel játszok, gépemmel semmi baj, driver is új.
Valami ötlet?
Óriási segítség: ha egy küldetést csinálsz akkor van olyan opció, hogy 'küldetés figyelésének bekapcsolása' (vagy ilyesmi) és akkor a térképen megjelöli mindig hogy hova kell menned, el sem lehet tévedni 😉