The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Okt 23-a után jön ki?

Fehercsoki
Mikor lesz valami gyárból kilopott verzió?xD

rotator
Egyet elolvastam, jó! Elég érdekes angolsággal rendelkezett, helyenként hajmeresztõ hibákkal tarkítva, pedig ez a hivatalos fordítás lektorálás elõtt változata volt. <#idiota> Érdekes, hogy a hivatalos Witcher oldalra lettek ezek anno kitéve, persze azóta már törölték õket. 😊

Bucser
5 könyv van, de mind novellagyûjtemény. Korábban linkelve volt a wikis része. A Witcher vonalat összesen asszem 5 novella követi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem ez csupán 3 novella. Ha jól tudom összesen 7 könyv van ami a witcher témával foglalkozik ebbõl az elsõ néhány hónapja jelent meg angolul, a többi esetleg kijött németül, de ebben nem vagyok biztos. Szóval ez még közel sem minden <#vigyor3>

Fehercsoki
Ezek a könyvek?Több nem jelent meg?

De sajnos nem teszik - ez a The Witcher esetében már tény. A CD Projekt az Atarinak tenne keresztbe, ha innen olcsón hordhatnák ki külföldre az angol nyelvû terméket - legalábbis vigyáznak a különbözõ kiadói, terjesztõi érdekekre, nekem a régiókód jut eszembe róla. Vagy eleve drágábban adnák, melyre a kereskedõ is ráteszi a hasznát, és máris többe kerül, mint külföldrõl rendelni.
Bucser
Szerintem meg ha van eszük lehetõvé teszik a választást. Mert mit adj isten mi van ha valaki MO-n veszi meg közben meg német vagy angol?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rotator
Számomra a soundtrack és az artbook a vonzó. Esetleg még a kártyajáték is érdekes lett volna. Önmagában az artbookért nem hiszme, hogy beCÉznék, de még meglátjuk! 😊

Elfelejtettem rákérdezni az árra, de tippelhetek 😊

A tartalmat pontosabban nem feszegetném (hátha kimaradt véletlenül vagy én nem hallottam), remélem benne lesz a fel nem sorolt Artbook is. A medál és a kártyajáték sajnos biztosan hiányozni fog.

Õszintén szólva így már korrektnek találom 8K-ért az alapkiadást (lesz olcsóbb is idõvel), de a CE határozottan jól hangzik, tartalmilag gazdagabbnak is tûnik, mint az angol vagy a német. Még lehet én is lemondok a külföldi vásárlásról (persze lehet, hogy azért aljas módon beszerzem az angol hangsávot és feliratot), ha korrekt áron lesz, és erre - ismerve a CD Projekt üzletpolitikáját - minden esélyt meglátok. A csúszás pedig számomra csak hab a tortán.
rotator
Nocsak! És mennyibe fog fájni a CE, nem mondták? Pontosan akkor mi lesz benne, mert most már meg vagyok kavarodva rendesen. 😊

Atkamon
Az azért kár hogy késõbb jelenik meg:/

"Nyomoztam", és a következõ eredményre jutottam (copy paste, más fórumon már beírtam):

"Az imént felhívtam a CD Projektet, és pár új értesüléssel lettem gazdagabb.

- a magyarországi megjelenés november közepére (talán nov. 14.) módosult, ez a világszerte való megjelenést nem érinti (nem kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka, lehet a honosítás elhúzódása éppen úgy, mint az idehaza már emgszokott random késlekedés)
- ugyanekkor lesz idehaza is CE - szintén teljesen magyar nyelven
- a soundtracket és a térképet a normál kiadás is tartalmazza, a CE pedig pluszba a Bestiáriumot és a végigjátszást (ez nem tudom mit talkarhat, ilyesmit nem láttam a lengyel kiadásban, lehet, hogy - némi csavarral - a 'Behind the Scenes' DVD-re gondolnak?)

Én alapvetõen jó hírnek tartom ezeket, remélem be is igazolódnak. Eleddig nem találkoztam a CD Projekt termékeivel, de a hallottak alapján valóban az igényességre törekednek."
rotator
<#worship><#worship><#worship>

Lilithn
Hát én meg teljesen elfeledkeztem arról amit ígértem, bocsesz, itt van a 3 sztori:

A Grain of Truth
Lesser Evil
The Witcher

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Jah, úgy már más!

Ez is benne van (ismersz véletlenül egy Gothic 3-at😊, de a fõ ok, hogy ebbõl a játékból szeretnék CE-t (bár a kiherélõs hírek eléggé elbizonytalanítottak), de még nincs rá félretéve a pénz. Nem akarok róla lecsúszni.
wedge31
Valszeg xp-én elég az 1GB, vistához meg 2GB biztos kelleni fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én úgy tom hogy az 1GB-al is el fog menni de azért a 2GB az ajánlott.
Ioles
A végén írnak a gépigényrõl is. P4 3.2, 2GB, 6800GT 256MB: ezen a konfigon elég jól megy 1024-ben azt írják, nekem már csak a ram a necces, remélem 1GB-al is menni fog, bár már elkéne a 2GB.

rotator
Nem szeretsz tán bétatesztelni? 😊

Én rendhagyóan állok hozzá a megjelenésekhez, szívesen vártam volna még egy-két hónapot.
rotator
Aranyba ment a játék, minden a tervek szerint alakul, juhééé!

rpgwatch elõzetes második darabjának fordtása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Én még mindig nem tudom eldönteni? Ha magyarul van akkor mindent megértek és nem lenne azzal gond hogy félre értek valamit és nem értem, de az angol hang nekem jobban teccik. De valszeg én is úgy fogom csinálni ahogy lwb.
rotator
Valahol ezt nem lehetne megtekinteni vidéki halandóknak is?

Alwares
A BGS-en bemutatták, szertintem teljesen korrekt a szinkron!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Mert én vágtam össze a meglévõ anyagokból.
😊

Atkamon
Nem is olyan rossz... de miért más a felira mint a szöveg? vagy csak bevágtak valamit a játékból és arra tették a hangot?

rotator
Csík Csaba Krisztián

lwb
Magyarul megveszem, angolul letöltöm. Csak át lehet vhogy másolgatni a hangfile-okat. Ha nem, akkor warez angolból újrainstall legrosszabb esetben.
Persze csak akkor, ha nagyon gagyi lesz a magyarhang. A szinkronszínészekrõl lehet már tudni valamit? Ki lesz Geralt, Stohl Buci vagy a Döglégy? 😊

rotator
Elõbb jó lenne hallani ugyanazt a részletet különbözõ nyelveken elkántálva, utána tudnék érdemben dönteni. 😊 Node külföldrõl rendelgetni nem fogok, itthon meg csak magyarul jelenik meg, szóval egyesélyes.

Lengyel CE, angol vagy magyar felirattal, esetleg hanggal.
hát.. a zinterneten csak fent lesz úgy 😛
wedge31
Angolul,de sajnos itthon olyan nem lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atkamon
Angol😊

Már nem kell olyan sokat várni a jatákra,mikor is jelenik meg? Október 26-án? Ki hogyan szeretné, magyarul vagy angolul?<#lookaround>
Sajnos a topikból kiderül, hogy az angol sem teljes, a medál, a térkép és a kártyajáték egyaránt kimarad belõle.

Itt olvasható, hogy mit tartalmaz.

A német verzió azért különösen vicces, mert Karstadtban például adják hozzá a medált, ha náluk vásárolsz, és 3500 Bestiáriumot is kisorsol az amazon.de sima verzió megrendelõi között. Szóval ez a pofátlanság kategória, nem mintha a német verzió érintene. De nagyon bosszant a dolog, mert a lengyel és a cseh CE tényleg nagyon szépen nézett ki képeken.
rotator
Nekik legalább van CE.

Atkamon
Szerencsére csak a németet. Azt meg úgyse venném meg. Az angol szerencsére még érintetlen, én is majd azt veszem meg szerintem.

Atkamon
Hú már nagyon várom a játékot!! Remélem elmegy majd azért a gépemen olyan medium-on...

rotator
Nem volt még, nagyon pöpec!
Én most már borítékolom, hogy tarolni fog a játék. Csak az a kérdés, a második részben mi lesz? Mert most felfejlesztjük Geraltot, utána megint kezdjük a nulláról á la Gothic 2? Vagy egy másik rémvadásszal fogunk nyomulni?

Itt egy szép videó a bejárható helyekrõl.(bocs ha volt már)
itt
rotator
Ja jó, csak már érdeklõdtek nagyon a topikjában. 😊

Alwares
Azt már nem én csináltom hanem valaki más, a fordítással különben is felhagytam egy kis idõre, korábban a GS-es állás, most pedig a tanulás miatt...

baba kis rpgwatch elõzetes fordítása

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

rotator
Elõbb fejezd be a DarkStar One-t, után jöhet a Witcher! <#ejnye1><#vigyor>

Alwares
Okés angol verzsön már van, most jöhet a magyar 😄