The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A tartalmat pontosabban nem feszegetném (hátha kimaradt véletlenül vagy én nem hallottam), remélem benne lesz a fel nem sorolt Artbook is. A medál és a kártyajáték sajnos biztosan hiányozni fog.
Õszintén szólva így már korrektnek találom 8K-ért az alapkiadást (lesz olcsóbb is idõvel), de a CE határozottan jól hangzik, tartalmilag gazdagabbnak is tûnik, mint az angol vagy a német. Még lehet én is lemondok a külföldi vásárlásról (persze lehet, hogy azért aljas módon beszerzem az angol hangsávot és feliratot), ha korrekt áron lesz, és erre - ismerve a CD Projekt üzletpolitikáját - minden esélyt meglátok. A csúszás pedig számomra csak hab a tortán.
"Az imént felhívtam a CD Projektet, és pár új értesüléssel lettem gazdagabb.
- a magyarországi megjelenés november közepére (talán nov. 14.) módosult, ez a világszerte való megjelenést nem érinti (nem kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka, lehet a honosítás elhúzódása éppen úgy, mint az idehaza már emgszokott random késlekedés)
- ugyanekkor lesz idehaza is CE - szintén teljesen magyar nyelven
- a soundtracket és a térképet a normál kiadás is tartalmazza, a CE pedig pluszba a Bestiáriumot és a végigjátszást (ez nem tudom mit talkarhat, ilyesmit nem láttam a lengyel kiadásban, lehet, hogy - némi csavarral - a 'Behind the Scenes' DVD-re gondolnak?)
Én alapvetõen jó hírnek tartom ezeket, remélem be is igazolódnak. Eleddig nem találkoztam a CD Projekt termékeivel, de a hallottak alapján valóban az igényességre törekednek."
A Grain of Truth
Lesser Evil
The Witcher
I can eat death like nobody\'s business.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Persze csak akkor, ha nagyon gagyi lesz a magyarhang. A szinkronszínészekrõl lehet már tudni valamit? Ki lesz Geralt, Stohl Buci vagy a Döglégy? 😊
Itt olvasható, hogy mit tartalmaz.
A német verzió azért különösen vicces, mert Karstadtban például adják hozzá a medált, ha náluk vásárolsz, és 3500 Bestiáriumot is kisorsol az amazon.de sima verzió megrendelõi között. Szóval ez a pofátlanság kategória, nem mintha a német verzió érintene. De nagyon bosszant a dolog, mert a lengyel és a cseh CE tényleg nagyon szépen nézett ki képeken.
Én most már borítékolom, hogy tarolni fog a játék. Csak az a kérdés, a második részben mi lesz? Mert most felfejlesztjük Geraltot, utána megint kezdjük a nulláról á la Gothic 2? Vagy egy másik rémvadásszal fogunk nyomulni?
itt
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu