The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Húú, köszi! 😊 E-book? Háát, nem tudom kivinni a hintaágyba például.
<#vigyor>

Lilithn
Ööö, izébalhé, nekem megvan a 3 sztori, csak most nincs kéznél (gépnél). Ha nem felejtem el, akkor elküldöm neked.

Miért gyûlölsz e-bookot olvasni? O_o

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Kösz az infót, akkor elsõ körben kutakodok egyet a neten (habár gyûlölök e-bookot olvasni), aztán majd meglátjuk. A 288 oldal aggasztóan kevésnek tûnik, remélem, legalább nem valami kanbetûkkel van szedve. 😊

Lilithn
Én biztos nem!😄DD
Komolyra fordítva, nem hallottam róla, de egyszer biztos lesz... talán...
Bocs a külön postért, csak amikor ellõttem az elõzõt láttam meg esrohnoilét.

Lilithn
Nekem tetszett ugyan, de kb 3 nagyobb, érdemlegesebb sztori van benne, azt meg már lefordították angolra kedves fanok és fent van a neten. Nem vetettem össze a két angolt, de sztem az amatõr fordítás se olyan rossz.
Viszont faszán néz ki a könyv.

Esrohnoil
Magyarra nem akarják lefordítani? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Köszi!!! Wow, ezért az árért azért még alszom rá egyet. 😊 Szerinted megéri?

Lilithn

rotator
Hát kõne, ha angol nyelvû (vagy magyar, bár tudtommal olyan nem létezik), de az is bõven elég, ha megmondod, honnan szerváltad! <#vigyor>

Atkamon
2 db hozzászólással vissza kellett volna olvasnod... lol

Fehercsoki
Megvannak valakinek a könyvek angol vagy magyar nyelven?

Atkamon
Szerintem jó egyedül is. Fõleg ha ilyen hosszú mit amilyen ezis lesz...

Nekem csak az a bajom velem hogy multirész nélkül hamar lepereg ezis. Szerepjátékot nemjó egyedül játszani.

Lilithn
Kölcsönadjam?😛

A legvégét kivéve már láttam ezt a trailert nem külsõ kamerás változatban, de hihetetlen jól néz ki. Talán az egyik legjobb vg movie amit valaha láttam.

Az is tuti, hogy a zenéje istenkirályság lesz.

rotator
Nem rossz, nem rossz! Tényleg jó lenne már beszerezni a könyveket is...

wedge31
Minnél többet látok a játékbol annál jobban várom.
Utoljára a G3-at vártam igy / mondjuk az a gányhalom azota már meg sincs / de ez valszeg profib munka lesz remélhetöleg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Takanohana
Látványos az intro, az biztos.

Érdemes volna látni a magyarszinkronosat is de még nem nagyon találkoztam vele!

Valaki látta már vagy valami info?

Ez volt a bemutatón, csak magyar szinkronnal.
Egy Mobility Radeon X1800-on szaggatott medium grafikán a játék. (XPS laptop)
Ioles
Huh, ez tényleg jó lett!<#eljen>

Ioles
Volt a magyar? Huh..hár hogy nem voltam ott, ha esetleg vki ott lett volna és csinált videót...<#smile>

The witcher intro

7-perces witcher intro kamerás sajnos de szerintem nagyon jó!

rotator
Én nem, de állítólag volt a magyar szinkronos Witcherbõl bemutató.

nah, látta valaki a prezit?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

CD Galaxis-on a magyart október 26-ra írják
Gideon Wieth
nem ugy volt hogy szeptemberben jelenik meg a játék ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

rotator
Erre én is elmennék, csak itt Bikacsök-Alsón nem nagyon rendeznek ilyeneket. 😊 Majd valamelyik pesti számoljon be, mit látott, kösssz!

"Szeptember 29.-én 10 és 18 óra között a Palace Mom Parkban elsõ alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Game Show. Egy egész napos, ingyenes rendezvény keretén belül a videójátékok hazai rajongói megismerhetik az idei õszi, téli játékfelhozatal legfontosabb programjait.

A látogatóknak lehetõségük lesz megismerkedni olyan fantasztikus MEGJELENÉS ELÕTTI játékokkal, mint a The Witcher (prezentáció, nem hands-on), Kane & Lynch (hands-on 2 Xbox360-on !!!), Timeshift, Call of Duty 4, PGR4, NHL08."

11:20 - 11:35 The Witcher

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
Há' tényleg baromi jó lenne...😛
Fõleg a Witcher játékba. Csak az való bele.
Najó.

btw. rotator igazad van megent...;D

Atkamon
Na jó egy modern háborús játékhoz például nem menne jól, az olyan harcokra értem mint amilyenek az ilyen és ehhez hasonló játékokban vannak. Amikben nincs lõfegyver, csak kardk, meg varázslatok esetleg.

Atkamon
szerintem az annyira nem számít hogy európai... a dobok minden harchoz jól mennek szerintem.

de ez középkori euórpai😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atkamon
Szerintem harc közben az ilyen stílusú játékokhoz a japán dobok a legjobbak.. nekem az tetszik legjobban harcok közben

nekem semmi bajom a zenével 😊
gondolom lesz benne nyugis zene, de fight közben jó a hörgõs zene

Bucser
Totál ízlések és pofonok kérdése....

Nekem pl tetszett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rotator
Nézd a jó oldalát! Lehetett volna Celine Dion is.

Lilithn
WTF. O_o

Ezt muszáj volt nekik???

Awful shitty lyrics, béna banda, az egyetlen erényük a bevágott Witcher trailer részletek...

/cry

Ioles
Nekem meg ezek a kedvenceim<#finom> Imásdom a középkort direkt játszom csakis ilyenekkel, nálam még ezt tartja a PC-ben a lelket <#vigyor>

Dante73
Köszi az infókat!
Sajna, még nem volt idõm belemélyedni... Amit tudok róla az tetszik.
Én inkább a TPS irányitás híve vagyok, szeretem "magam" irányitani a dolgot. Az, hogy rákattintok az ellenre, és lekaszabolja a karakterem, a szintemnek megfelelõen, nem jön be. De ugye, mások vagyunk, más tetszik, mindenkinek. Nemrég "fedeztem" fel a kaland-szerepjátékokat, eddig Fps, szim, Tomb raider szerü kalandjátékok és társaik voltak a kedvencek. De ezek a hatalmas tájak, a kor amiben játszódnak, bejönnek, nagyon!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Bucser
én 1 hét alatt kitoltam napi 8 órával számolva. és mégegyszer másik oldalról.

Szal olyan 7 óra körül van.

De ez lényegtelen. BG2-höz képest csalódás volt. Nem beszélve Planescape tromentrõl plo...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vader - Sword of The Witcher

itt a Vader - Sword of The Witcher

ja, a Mask of the betrayer kiegészítõ lesz 25 óra, az alap annál jóval több... jó, hát a 100 órával lehet, hogy túloztam, de szép lassan nekem elõször másfél hónapba telt kijátszani az alapot 😄

szerk: Az Sg-s leírás az NWN2-rõl 50-100 óra játékidõt ír... 😛
Bucser
25-25 óra rossz vagy jó befejezés.

"rövid nagyon"?? 😮 Sztem elég hosszú volt (100 óra...), persze akkor nem, ha Baldur's Gate-el hasonlítjuk össze 😛
rotator
Hála az égnek, még egy felesleges hardverrel több lenne. Akkor már inkább nagyobb cpu. 😊

október 26. ok.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

mikor jelenik meg?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Az a bizonyos célhardver nem igazán nevezhetõ elterjedtnek, keményen meg is bukott.
rotator
Ja igen, még az is egy cpu intenzív cuccos tud lenni, bár ha úgy vesszük, van rá célhardver + a gpu-t is rá lehet venni a számolgatásra. Szép és látványos dolog, de egy kezemen meg tudnám számolni, hány játékban volt bármi értelme is a nyálverésen kívül.

Bucser
JAhh és a fizikát mi mozgatja vajon? Biztos a szobában lévõ szél...