The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az egyik leghangulatosabb grafika idén. Nem a technikai részletektõl lesz valami szép, bár úgyis csak a sztárFPS-ektõl (más mûfaj) marad el.
rotator
Na ezt meg én nem vágom... Vagy ez a fogsorod metafórája lenne? 😊

Én a hozzászólásodra reagáltam, nem a Witcher szinkronjára - melybõl igazán adhatnának ki kedvcsináló részleteket, jó marketingfogás lenne.

A problémám az volt, hogy minõséginek tekinted a jelenkori szinkronokat. Lehet, hogy a fogyasztáshoz számodra megfelelõek, de nem kellene õket indirekt dícsérni, feltételezem az eredetivel nem szoktad õket összehasonlítani. Manapság gyakran a lényeget kihagyják, régen azért arra is volt példa, hogy az eredetit felülmúló, tartalmasabb született. Ha kritikátlanul elfogadjuk a rosszabb minõséget, akkor tényleg azt érdemeljük. Ezt tekintem jelen esetben igénytelenségnek. Remélem a leírtakból világos, hogy pontosan mire gondoltam, és nem a személyed ellen irányulónak szántam.
rotator
Nagyon ne lendüljetek még bele a végigjátszásba, holnapután érkezik az elsõ(!) patch.
Azért (!), mert már most tudni, hogy lesz második is. <#idiota>

AntiHero
Csak Oblivionból😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lilithn
Csúnyácska??? Honnan jöttél, a 22. századból?

rotator: két hegyes, két lapos és egy csomag kavics

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Egy õsbõl indultak ki, szóval nem sok.

a NWN 2 motorjához ennek van valami köze ? mer az szépen megy
wander01
d-tool pro-val megy simán. nemtom miért fagyhat, rendszerbaki, reinstall 😊

ellington, torrentrõl.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Riddick21
Nem tud senki megoldást a problémámra? Nagyon hálás lennék...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

[Jakuza]
Thx.
Akkor megyek es megveszem 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

honnan szedted le?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

wander01
The_Witcher_CLONEDVD-PLATiN 6.9gb

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

[Jakuza]
Ez melyik verzio ?
A mostani dvd9 vagy a regebbi PL ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

wander01
ebben a szarban is van valami fps limiter az fix, mert hiába ir 30+ párat, megy mint állat. se akadás, se lag, olyan mint tdu-ban a 70 fps...

AntiHero
Elég csúnyácska. De nem vészes bõven jó így is😄

AntiHero
Hát én megvárom mindenkép a magyar verziót.

wander01

dante3
Elvileg nem, de ki tudja!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

768 ramon meg 9600xt-n elmenne? a többi meglenne hozzá
bélanéni
Az igényesség nem itt kezdõdik. Ezt nevezzük inkább szõrszálhasogatásnak. <#szomoru1> De inkább várjuk meg milyen lesz. Ahhoz képest hogy kb. 5 ember látta élõben a magyar játékot, már 100-an ordítoznak, hogy milyen sz*r.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Ha tényleg 5 nyelven rádurrantották a hangot erre a verzióra, akkor ha ezekután ki mernek jönni egy lebutított 1 nyelvû magyarral...

rotator
Kövem nincs (max. vese eredetû), úgyhogy marad a nyers erõ! <#boxer> <#vigyor>

Igényesség rúlz 😉
rotator
A Jade Empire már csak 4 ezer. 😛

bélanéni
Ja, hogy a mai magyar szinkronok rosszak? Akkor nekem a magyar Witcher tökéletesen jó lesz! <#beka2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Szóval akkor mondjuk egy listába beleadod, hogy mi legyen a következõ támadás, aztán keni?

Mai magyar filmszinkronok szerintem 70%-ban kegyetlenül rosszak, fõleg sorozatokon jön ez át, de filmek némelyikén is.

Elég kattingatós, real time a harc, de videók alapján szerencsére meg lehet állítani, majd kiválasztani a következõ lépést.
"Btw. a magyar film szinkronizálás valóban utánozhatatlan,"

Legfeljebb volt. A mai szinkronokban sajnos rengeteg a félrefordítás, és némileg kevesebb a jó szinkronszínész is, talán azért is tûnik így, mert a sztárokat nyomnák elõtérbe. Vajon õk mit szólnának, helyettük a kifejezetten szinkronszínészek kapnának szerepet?

Egyébként egyetértek, az angol nyelvû piac nagyobb, tehát többet is szoktak költeni a szinkronra és a fordításra, valamint több idõt is szoktak kapni rá. Ez jó esetben meg is látszik. Ráadásul számos fantasy "szakszónak" nincsen még tisztességes magyar megfelelõje, vagy legalábbis én máshogyan fordítanám. Számomra sokszor ennyibõl is az angol a természetesebb. Jelen esetben van remény egy egész tûrhetõ fordításra és szinkronra, de az igazi az lenne, ha szépen választani is lehetne. De ez már terjesztési politika kérdése, ebbe az egyszeri fogyasztó nem tud beleszólni.
grebber
Képeket kérünk + milyen géped van hogyan fut rajta ha nem nagy kérés!! <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

bélanéni
Dehát a szleng a jampi <#buck> Aztán lehet arra fogni, hogy "most direkt írtam így, nem érted?"
Ha valakinél már megy a játék (nem értem, most munkanap van vagy mifene), írhatna 1-2 sort az elsõ benyomásokról.

Sok fog múlni azon, hoghy milyen lett a harc? Én nem szeretem rpg-been a realtime harcokat, csak a körökre osztottat, bár Oblivionban még el bírtam viselni, remélem itt se megy át arcade hentbe.

Lilithn
Aha, de elõbb irasd be magad egy magyar tanfolyamra, ha már annyira szereted.

Lilithn
Igen, csak ne felejtsd el, hogy mondjuk az angol több országban is meg fog jelenni, ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy összecsapják, az angol és a német szerintem a legnagyobb felvevõ piac. Az angol szinkronhangok már így elsõ ránézésre profinak tûnnek, a magyartól kivert a hideg veríték, egyszerûen eröltettnek tûnik, de ezzel valszleg csak én vagyok így, kövezzetek meg.
Btw. a magyar film szinkronizálás valóban utánozhatatlan, azzal egyetértek, de a játék szinkronnak semmi tradíciója nincs még...baromi drága mulatság egyébként is.
Másik fele, garantálom, hogy az a 2 hetes csúszás lesz még több is.

dante3
Pedig nforcen az egyik srácnak megy!<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

spidey91
Nemtduom hánya értenek velem egyet e Én NEM töltöm le. Pedig megtehetném van DT Prom VIDe meg minen még reem is a w.... olalra is De nem mert megveszem magyarul és élvezem a maygar nyelv meg a fasza játékélményt. pont ugy minta jade mepiret. 8ezer forint nem olya sok sztem

Gépem ati X1900 4200

Riddick21
Üdv.
Ha valakinek esetleg mûködött a letöltött változat, segíthetne. Az a gondom, hogy amint bemountolom, azonnal szétfagy a gép. Természetesen Daemon Pro-ba, IDE-Drive-ra, ahogy kérte. De utána kipróbáltam sima Daemonnal is, úgy is ugyanaz az eredmény: fagyás.
Valaki please, az oldal fórumán egymást ölik segítség helyett...<#szomoru1>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

dante3
Minimum requirements:

Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom

Recommended requirements:

Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
VD-Rom

dante3

spidey91
a szinkronHANGOK valóban világszínvonalúak, de a fordítás már kevésbé.. (lsd Mátrix szinkron)
Sokszor eszembe jut ha nézek vmit a tv-ben (pl Sg-1, Smallville, vagy egy egész estés film) és már láttam azt felirattal, hogy miért is nem a hobbifordítókat alkalmazzák? Sokkal helyénvalóbb és frappánsabb fordításokat csinálnak, mielõtt bármit is tennének megnézik a filmet, és általában csak az áll neki fordítani vmit, aki ismeri is az adott környezetet, de minimum tudja hogy mi mit jelent VALÓJÁBAN az adott részben..

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

bélanéni
Az igaz, hogy fordítás az angol is, de nekem az eddigi videók alapján úgy tûnik, nem egy összecsapott valami. Ha a magyar mondjuk fele ilyen jó lenne, akkor már megérte lokalizálni. <#zavart1>

3P
Csak jelzem, hogy itt az angol épp úgy fordítás, mint a magyar és ebben az esetben sokszor az angolba is legalább annyi baki van mint a magyarban, persze a döntés a tied.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bélanéni
Az úgy teljesen oké <#zavart2> Asszem nálam is az lesz, legalább amíg megjön a legális változat, lesz idõ belõni a grafikát, hangokat stb..
Ennyire biztosak vagytok benne, hogy amatõr lesz a magyar szinkron?
Pl. filmek magyar szinkronjai világszínvonalúak. Vagy az más tészta?

Lilithn
És ezt mondjuk pl. mi a lófaszért nem lehet megoldani a rendes, bolti magyar kiadásban? Az csak két nyelv lenne!
Az nforce-on nincs fent mondjuk...
Szerintetek is teljesen elfogadható az, ha felteszem, letöltöm az angolt és megveszem a magyart, ugye? <#idiota>

Solid Snake
"...arra figyelni,hogy a virtual drive IDE legyen és ne SCSI" ezt hogy lehet beállítani? <#nemtudom>
Úgy mint más játékoknál, ha angol nyelvet választod ki akkor a hang is angol. Mivel ez egy multilanguage verzió. Még nem jött le, majd este belenézek.
De ez azt jelenti, hogy a HANG is angol? Vagy csak a felirat?
Így van, mégpedig ez: The Witcher CLONEDVD-PLATiN

Ja és ezzel a DT-vel simán megy: DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced - L33VaNcL33F

"...arra figyelni,hogy a virtual drive IDE legyen és ne SCSI"
Ha valakit érdekel már le lehet tölteni magyar torrent oldalrol csak szét kell nézni, sajnos csak a következõ nyelveken
ENGLISH / GERMAN / FRENCH / ITALIAN / SPANISH

Jó töltögetést, jó játékot.