The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A problémám az volt, hogy minõséginek tekinted a jelenkori szinkronokat. Lehet, hogy a fogyasztáshoz számodra megfelelõek, de nem kellene õket indirekt dícsérni, feltételezem az eredetivel nem szoktad õket összehasonlítani. Manapság gyakran a lényeget kihagyják, régen azért arra is volt példa, hogy az eredetit felülmúló, tartalmasabb született. Ha kritikátlanul elfogadjuk a rosszabb minõséget, akkor tényleg azt érdemeljük. Ezt tekintem jelen esetben igénytelenségnek. Remélem a leírtakból világos, hogy pontosan mire gondoltam, és nem a személyed ellen irányulónak szántam.
Azért (!), mert már most tudni, hogy lesz második is. <#idiota>#idiota>
rotator: két hegyes, két lapos és egy csomag kavics
I can eat death like nobody\'s business.
ellington, torrentrõl.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Akkor megyek es megveszem 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A mostani dvd9 vagy a regebbi PL ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mai magyar filmszinkronok szerintem 70%-ban kegyetlenül rosszak, fõleg sorozatokon jön ez át, de filmek némelyikén is.
Legfeljebb volt. A mai szinkronokban sajnos rengeteg a félrefordítás, és némileg kevesebb a jó szinkronszínész is, talán azért is tûnik így, mert a sztárokat nyomnák elõtérbe. Vajon õk mit szólnának, helyettük a kifejezetten szinkronszínészek kapnának szerepet?
Egyébként egyetértek, az angol nyelvû piac nagyobb, tehát többet is szoktak költeni a szinkronra és a fordításra, valamint több idõt is szoktak kapni rá. Ez jó esetben meg is látszik. Ráadásul számos fantasy "szakszónak" nincsen még tisztességes magyar megfelelõje, vagy legalábbis én máshogyan fordítanám. Számomra sokszor ennyibõl is az angol a természetesebb. Jelen esetben van remény egy egész tûrhetõ fordításra és szinkronra, de az igazi az lenne, ha szépen választani is lehetne. De ez már terjesztési politika kérdése, ebbe az egyszeri fogyasztó nem tud beleszólni.
Next PC upgrade: 2022
Ha valakinél már megy a játék (nem értem, most munkanap van vagy mifene), írhatna 1-2 sort az elsõ benyomásokról.
Btw. a magyar film szinkronizálás valóban utánozhatatlan, azzal egyetértek, de a játék szinkronnak semmi tradíciója nincs még...baromi drága mulatság egyébként is.
Másik fele, garantálom, hogy az a 2 hetes csúszás lesz még több is.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gépem ati X1900 4200
Ha valakinek esetleg mûködött a letöltött változat, segíthetne. Az a gondom, hogy amint bemountolom, azonnal szétfagy a gép. Természetesen Daemon Pro-ba, IDE-Drive-ra, ahogy kérte. De utána kipróbáltam sima Daemonnal is, úgy is ugyanaz az eredmény: fagyás.
Valaki please, az oldal fórumán egymást ölik segítség helyett...<#szomoru1>#szomoru1>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom
Recommended requirements:
Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
VD-Rom
Gépem ati X1900 4200
Sokszor eszembe jut ha nézek vmit a tv-ben (pl Sg-1, Smallville, vagy egy egész estés film) és már láttam azt felirattal, hogy miért is nem a hobbifordítókat alkalmazzák? Sokkal helyénvalóbb és frappánsabb fordításokat csinálnak, mielõtt bármit is tennének megnézik a filmet, és általában csak az áll neki fordítani vmit, aki ismeri is az adott környezetet, de minimum tudja hogy mi mit jelent VALÓJÁBAN az adott részben..
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ennyire biztosak vagytok benne, hogy amatõr lesz a magyar szinkron?
Pl. filmek magyar szinkronjai világszínvonalúak. Vagy az más tészta?
Az nforce-on nincs fent mondjuk...
Szerintetek is teljesen elfogadható az, ha felteszem, letöltöm az angolt és megveszem a magyart, ugye? <#idiota>#idiota>
Ja és ezzel a DT-vel simán megy: DAEMON Tools Pro v4.10.218.0 Advanced - L33VaNcL33F
"...arra figyelni,hogy a virtual drive IDE legyen és ne SCSI"
ENGLISH / GERMAN / FRENCH / ITALIAN / SPANISH
Jó töltögetést, jó játékot.