The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként nem vágom, mennyire lehet majd customizálni Geraltot. Nem nagyon tudom elképzelni mondjuk talpig lovagi páncélban.
Leírás:
Russian box version - 6.1 Gb incl. bonus (soundtrack + e-book)
Game - 4.87 Gb (no bonus)
Protection: Tages
1. mount DT 4.10.0215
2. play!
Párszor már volt szó a gépigényrõl...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Info: NFOrce fórum.
Dual COre 4000+ proci
1 gb ram?
(a megjelenésig minden nap közzétesznek egy videot)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Hazai: november 14.
Elvileg.
Amíg nincs crack, biztos polcon hagynám. (Egyetlen játéknál voltam hajlandó játék közben koptatni az eredeti CD-t, a Broken Swordnél, ott tényleg nem találtam más megoldást, de ott eleve csak a pályabetöltésnél nézte, a zenét pedig a párhuzamosan mountolt backupról játszotta 😊)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Egyébként ugyanitt írták, hogy a következõ konfigon kifogástalanul futott a béta, egyetlen akadás nélkül nagyobb harcok közben is:
Intel Duo E6600
2gb Ram
8800GTS 640mb
X-FI Platinum
Hát ez vmi ilyesmit jelent: Megvan az ismertetõ másolat (valszeg újságírói változat akar lenni), ami "elkel" ma. 😛 A védelem Tage (sztem Tages akart lenni).
Ez sztem jót jelent 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Biztos azért mondják sokan, hogy gyenge a grafika, mert olvasták valahol, hogy a Neverwinter Nights motorját használja, ami elég régi játék -> tehát elavult a grafix. 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nem tudom, lehet hogy nekem van ízlésficamom, de nem értem miért írják sokan, hogy nem szép a grafika. Kit érdekel, hogy hány éves motort használ, amikor már nem is hasonlít az eredetire. Nekem speciel jobban tetszik mint az Oblivion hangulattalan, plasztikus csilivili megvalósítása. Úgy érzem lesz itt minden mi szemszájnak ingere <#finom>#finom>
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
európai CE (LE) tartalma
Sok helyen olvastam, hogy kár hogy magyar szinkronnal lesz a játék. Én speciel emiatt veszem meg, ha angolul lenne, még gondolkoznék. Így nem maradunk le egy poénról se, és nem hiszem hogy gyenge minõségû lesz. Az elõzetes szinkronminták alapján legalábbis nem úgy tûnik.
😊
Lilith(n): kedvet kaptál egy kis temetõi kommandózáshoz? 😛
ilyesmikre gondoltam, mint a skillek kitétele, végigjátszás jellegû dolgok, tippek-trükkök, alkímia, kitudjamilehetmég
nekem általában játékra nem nagyon van idõm, most meg még bizonyos okok miatt az átlagosnál is sokkal sz.rabb lesz ez a néhány hónap
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu