The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Kis problémám van. DT 4,08-ba emulálom a képfájl-t akkor meghal az intézõ, nem tudja megnyitni. Fel akartam tenni a DT Pro-t, de az meg a Vista-nak nem tetszik, nem engedi használni, akármit csinálok. (rendszergazdaként futtatom, kompatibilitást xp-re rakom, stb)
valakinek ötlete van?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

egyikse ez olyan Gothic szerü de a videok alapján szerintem annál is jobb
Riddick21
A fejlesztõk egy interjúban a Fallout-okhoz hasonlították, természetesen nem posztnukleáris, hanem fantasy környezetben.
Aki játszik vele, lenne olyan kedves adni némi infót a játékmenetrõl is? Mert a tököm tele van már a "futna a gépemen"/"szar a grafikája"/"dehogy szar, te buzi" jellegû kommentekbõl. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg fantasy Fallout, vagy csak egy agyatlan hack'n'slash, amit megpróbáltak megint a létezõ összes marketingdumával feltuningolni?
Beszélgessetek a játékról, könyörgöm.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

heliosz007
ez tulajdonképpen mien játék? hallottam má róla de nem vágom! vki megmondaná nekem meik játékhoz hasonlítható? dark messiah? oblivion?

lejött a játék de amikor elakarom inditani azt írja hogy helyeze be az eredeti lemezt valaki letudná írni hogy kell elinditani ?
JÓL!! Mindenki folyton ezt kérdezi 😄....
Na vki egy kis irást a kiprobalt játékrol ? kb hoigy futtna az enyémen ?????????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lilithn
hoppá, nemtom mi baja, ékezet? gallériámban van rotator, lusta vok vacakolni és már mennék 😛

I can eat death like nobody\'s business.

Hmm, a képek alapján ütõs kis fantazy lesz. Most éppen a Jericho csurog le a Steam-rõl(pre-load). Ám ezt is érdemes lesz megnézni akár warez, akár valid formában(esetleg magyarul is).

Látom van idõd. :-DDD

Lilithn
elõre is elnézést kérek

fül1
fül2

RaveAir
Közben én is kiraktam a Magyarítások Portálra.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bélanéni
Ha estig lejön a játék, és ki tudom próbálni, írok egy rövid értékelõ véleményt. <#wave>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Klemice
már nemazért de igenis vannak eredeti játékaim amik megírik a pénzüket szóval...
pár év múlva leárazásokban sok mindent meg szoktam venni
ha meg a legújabbak lejönnek egy délelõtt alatt amíg suliban vagyok akkor jó hogy leszedem..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Most akkor ez nem szaggat az fps ellenére? Pl.: Dirt is kicsi fps-ekkel ment, mégis tök folyamatos volt, amikor 30-on volt.
A harc milyen? Mondjuk nekem is egy-két óra.. 😄

LoCk
FTP

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Honnan szeded?
Hát ez nagyon király, a katona hugyál a háttérben. 😊))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

LoCk
Most vettem észre..<#eplus2>
Töltöm ezerrel lefelé..<#hehe>
1:45min es lent van.
Én álltalában, ha lentebb megy az ára a gaménak, akkor megveszem..
Természetesen, csak a saját értékrendem szerinti legjobbakat.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

November 14-én várható a magyar megjelenés.
bélanéni
Aki így is csak letölti, hogy ennyibe kerül, valószínûleg semmi pénzért nem venné meg. Legfeljebb csak kis részük sokkal kevesebbért, ergo nem nagy veszteséget csinálnak. De hogy valaki ne tudjon összekaparni 8000-et... pedig manapság már nem nagy pénz. A <16 éves korosztályt talán még megértem, õk azt se fogják fel, mi az hogy 5 évnyi fejlesztés. <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

rotator
Jóvan! A dallamos a magyarra vonatkozott, nem a fülre, csak siettem. 😊
Azért várjuk a remekmûvet! 😛

Most akkor a magyar változat mikor fog megjelenni mert én az 576-ról rendeltem és ott még mindig okt. 26-ot írnak.
rotator
Mármint anyagilag? 😄

grayfox
LOL.. ebben az országban játékot eladni? =)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Klemice
megéri leszedni a közel 7 gigás játékot? mert akkor csinálok helyet neki

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bélanéni
é = á értelemszerûen

bélanéni
vélaszoltam

PTW
sajnos nem seedeli senki 35K-val pedig elég sokáig fog tartani......

ment ímél
bélanéni
Valaki adhatna egy biztos forrást, ahonnan még ma lejön a cucc, ha nekiállok 16:30 körül tölteni. Jó lesz mail-ben is. Bocs, de nem akartam rébuszokban leírni mit akarok, legyünk egyenesek. <#vigyor3>

grebber
Haverjaid nincsenek amúgy? Nem rossz ám az.

Next PC upgrade: 2022

Alwares
Na ez itt és most kell azt hiszem... A szinkronosat én le nem töltöm. Nincs pénzem megvenni de pofám sincs hozzá letölteni, szerintem illetlenség leszedni magyar játékot... De viszont az angolt azt leszedem, azzal nem a magyar piacot károsítom és jupppííí! Meg lesz mivel játszom a Mass Effect megjelenéséig! <#vigyor3>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bélanéni
Abszolút semmi gond, én úgy értettem, hogy nincsenek nagy igényeim, ha a mai filmszinkronok tetszenek. Nézek kb. 1 sorozatot meg havonta 2-3 filmet, nekem ezek alapján nem tûnik fel hogy igénytelenre vannak megcsinálva. Elsõsorban azt nézem/hallgatom, hogy elhiszem-e amit hallok vagy erõltetett. Nagy gondok nincsenek, nekem a játékszinkronban sem az fog feltûnni, hogy mennyire hû az eredeti szöveghez, hanem mennyire lesz "gagyi" vagy profi maga az elõadásmód. Sokszor épp az a probléma a fordítással, hogy szó szerint fordítják, és az anyanyelvünkön nem jön át a lényeg, ami angolul lehet hogy jó poén volt.

ok bocs hülye 5let volt de már teljesen kész vagyok
még1x bocs<#falbav>
wander01
warezolás még azt mondom oké de ez... hát nemtom...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki el tudná nekem küldeni 2dvd annak küldenék vissza pénzt v. egy 5 napos wanadoo kódot😞 tudom ilyet itt nem illik de nekem ez ezzel a kapcsolattal sose jönne le aki benne lenne küldjön pm et vagy keressen MSN-en
grebber
Hát ingame videokon valahogy sokkal de sokkal szebb volt 😞

Next PC upgrade: 2022

wander01
na jolvan, asszem ennyi elég lesz mára...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01

wander01

Lilithn
Keress rá a hardwireden arra, hogy witcher szinkron.

Zóanagy a grafika megjegyzéseddel egyetértek teljesen. Hihetetlenül hangulatos így elsõ ránézésre.

rotator: azon gondolkodom milyen lehet a dallamos fül...lehet hogy meg is rajzolom 😛

Az még a nyers felvétel. Engem a játékhoz igazított, effektezett érdekelne, elvégre az angolból is ezt a változatot ismerjük.
OFF:

Persze vegyes a kép, de legalább a jelentés nem torzul. Vannak jó szinkronok, de sorozat esetében idegesítõ tud lenni, amikor a fordítás koncepciója némileg módosul, és máshogyan kezdik el ugyanabból fordítani. Néhány esetben sikerül megoldani a csúnya beszédet szépen is lefordítani (passzoljon a karikához, jó is legyen, ha mást is jelent), de idõnként szánalmasra sikerül. Másrészt néha érdekes hallani a színészek eredeti hangjait is. Egyébként én is gyakran élek szinkronnal, de ha valamit ismerek mindkétféleképpen, gyakran szembeötlõ a különbség. Néhány régebbi filmnél is van mondjuk egy-két furcsa fordítás, bár némi gondokodással ki lehet találni, mit fordítottak félre 😊
AntiHero
Az hol van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Lilithn
Izé, adtak ki kedvcsinálót a magyar szinkronból...én eddig arról beszéltem.

rotator: Brian élete 😛

rotator
Nem, de kábé egyszer volt meg, úgy 15 éve. Kösssz! 😊 (Bár nem vágom, a filmben hol volt, de sejtem.)

rotator
Készülnek ma is jó, minõségi szinkronok, ha van rá pénz és idõ (vagyis többnyire a moziban is magyarul menõ filmekhez). A dvd szinkronok és a kereskedelmi tv-k által finanszírozottak többnyire szörnyûségesek. 😊
Azért az eredeti hang se mindig fenékig tejföl. A keverés szinte minden esetben üti a magyart, de a dialógusok sok esetben borzalmasak szoktak lenni. Legalábbis egy dallamos magyar fülnek.

Brian élete kimaradt? 😊