13886
-
bendáj17 #12926 szép volt Berengart én is életben tartottam jó volt hogy segített. -
Zsoltifijuhh #12925 kivittem a játékot 3x.mindent máshogy döntve.Sikerült végre semlegesnek maradnom,[Spoiler] és ami nekem nagyon bejött h nem öltem meg Berengar-t, és segített Azar Javed legyilkolásában.
ui.:Én ratgab-al tartok.Nem tudom hogy a mutáns létnél vannak-e belül eltorzulások,de ha megnézitek amikor levágja Geralt a kezét teljesen hús,vér,semmi eltorzult dolog.De ez csak az én véleményem :D[Spoiler] -
rosti #12924 Kockapokeres táblát szeretnék kézsíteni nincs valakinek képe rola ,nekem sehogy sem sikerült a grafikát kilopni a játékbol jpeg is megfelelne.
A neten se találtam pedig kutakodtam. -
bendáj17 #12923 de jó megnéztem a Nagymester csata előtt mentettem 33 szintű tapasztalt witcher vagyok 587272 xp-vel :) -
bendáj17 #12922 én nem fogadok :D -
mindero #12921 Fogadjunk -
ratgab #12920 Majd meglátjuk! De azért ne fogadj a te verziódra, mert lehet veszíteni fogsz! -
bendáj17 #12919 mondasz valamit, én nem olvastam a könyvet. A semlegességgel egyetértek, akkor lehet tényleg valami különleges assassin, vagy valami mutáns. -
mindero #12918 Én amit el tudtam olvasni könyvet azt elolvastam, és kizártnak tartom h a nagyon kis létszámú witcherek közül bárki is öngyilkos küldetésre vállalkozzon (királyt megölni a saját tróntermében). Arról nem is beszélve hogy a witcherek mindig semlegesek, nem vesznek részt a politikában. -
#12917 Így így. A játék végigjátszását követő időszakban én is erre a gondolatmenetre jutottam - még tavaly.
-
bendáj17 #12916 igen igazad van majd a 2-ből kiderül, de messze van még május :S -
ratgab #12915 Amíg nincs kiadva a 2. rész, addig úgyse tudjuk meg biztosra, de ezek mind lehetséges folytatási lehetőségek! -
Zóanagyvarázsló #12914 Vagy éppen az csattanó, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak sikerült nekik összehozni egy witcher-mutáns bérgyilkost. Legalábbis egy "prototípust". -
#12913 Azért ne feledkezzünk meg a lehetséges másik csavarról sem: egy witcher, és a varázslónk befolyása...
-
bendáj17 #12912 lehetséges mert tényleg kiderül az elején hogy több ilyen witcher iskola van/létezett mint Karenbe. -
ratgab #12911 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Witcher mozgása volt, witcher főzetei, witcher szeme (Szalamandra hiába lopta el a recepteket, nem tudtak igazi witcheri szintű katonákat kiképezni se idő, se tehetség hiányában).
Állítólag a történet szerint van több witcher iskola, guild is abban a fantasy világban és lehet, hogy a 2. részben kiderül, hogy a Scoi'tel-hez (ugye ők akarhatják a királyt holtan látni) áll majd az egyik és amikor az egyik ilyen meg akarja ölni a királyt összetalálkozik Geralttal (nem kis csata van abban a videóban, majdnem végzett a gyilkos Geralttal is!
Legalábbis sokan, akik ismerik a Witcher világának háttértörténetét, olvasták a Sapkovszki műveit, erre tippelnek!
Én biztos vagyok benne, hogy egy witcher volt a támadó!
-
xerdi #12910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó szefírát Azar Javed adja oda, persze a magándetektív bőrébe bújva. -
xerdi #12909 A vörös meteoritérc-ről nem is beszélve. Amit a rémsáskáért kapsz. -
#12908 Így van.
Az nem witcher, hanem assassin volt. -
Zsoltifijuhh #12907 hihetetlenül jó játék.3x-ra viszem ki és még mindig vannak uj dolgok :) -
Zsoltifijuhh #12906 na.nemtudom régebben beszéltek arról hogy van-e valami változás hogyha a prológusba a rémsáskát megölni mész vagy a laborba.Hát van.ha a rémsáskát megölni mész több dolgot lopnak el azarék.Pl.:ha a rémsáskát levágni mentél akkor az 1. fejezetben amikor mész szólni Mikulnak hogy megölted a ghoulokat a kriptában akkor Kalkstein is ottlesz...ez igy oké.de rád támad 1 szalamandra csoport.és mivel több dolgot loptak el,ezért ienkor 1 mutáns kutya is lesz a csapatba.ha a laborba mentél akkor nincs.csak banditák.Egyenlőre ennyit vettem észre. :Degyébként 3x-ra viszem ki a játékot:D -
bendáj17 #12905 köszi nekem is így rémlett. Most már teljes a képem :) már várom a folytatást. -
mindero #12904 Nem volt az egyáltalán. Legfeljebb egy mutáns. De biztosan nem witcher. -
ratgab #12903 Súgok egy kicsit: Ha végignézted tüzetesen a videót, akkor kiderül, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő is witcher volt! Hogy miért akarják a witcherek a király halálát, vagy hogyan tudták meggyőzni a witchert, hogy az összeeskövők oldalára álljon: kiderül remélhetőleg a 2. részből
-
bendáj17 #12902 jah bocsi tényleg csak valaki mondott valamit de nem rémlik. Köszi a választ. Nagyon állat volt a játék :D -
#12901 Joggal nem rémlik: a történet során nem találkoztunk vele.
A második részben talán kapunk megoldást. -
bendáj17 #12900 végig is vittem tegnap éjfélig toltam :D a végén a maszkos ember aki megakarta ölni Foltes királyt ki volt? nem rémlik -
bendáj17 #12899 nagyon jó játék én az 5. fejezetnél járók Ó-Vizimába. -
#12898 Esetleg a temetőben, azon belül a kriptában érdemes picit nyomozni. Én pl. ezt hagytam ki. -
Zsoltifijuhh #12897 menny a küldetés nyomonkövetésére :D -
#12896 Sziasztok!
Annál a küldinél vagyok ahol a szefirákat kell összegyűjteni, már csak egy kéne a Neh'tza amiről azt olvastam hogy a golemtől lehet megszerezni.. Hátnekem a gólemtől másmilyen szefira esett..Nemtudom most hogy kitől kéne megszerezni.. valami ötlet? -
#12895 Próbáld újrarakni a játékoz.
Egyébként driverek frissek? -
#12894 Nem hiszem, egyetlen fagyás nélkül vittem végig Win 7-en (64 bit). -
#12893 nekem ez a játék Win7 alatt folyamatosan kifagy, asztalra dobálgat. Vajon miért? az op rendszer miatt? XP alatt nem csinált ilyet
-
#12892 nekem is 9600 pro van igaz 256 mb de nekem normálisan fut minimumon -
#12891 Szerintem a gond: a videokártyád csak DirectX 9.0-t tud, és nem 9.0c-t.
-
rosti #12890 Hi all.
Tud nekem abban segiteni valaki hogy az atis radeon 9600az kártyát hogy álítsam be mert az összes karakter taszturája szeét van esve olyan 3 szög szerö az arcuk.
Köszi a segítségeteket elöre is. -
#12889 Javar-ról azt gondoltam, hogy mivel tűzmágus, nem árt neki a tűz
hát árt, égesd picit
ja és ha nem birsz valakit leverni, akkor futkoss körbe, meg ugrálj el előle (dupla iránygombok)
és igyál löttyöket, van olyan ami azonnal gyógyit (ha nem tudod mi a neve, megnézem), igaz mérgez is, de arra meg ott a fehér méz
ergo Javerék előtt azon az átívelő hídon (ha jól emlékszem ott van a tábortűz) fözőcskézz ezerrel -
#12888 Milyen nehézségi szinten? Milyen kombinációt, stílust használsz ellenük? Főzeteket nagyon nem árt előtte meginni. Fejlődési pontokat remélhetőleg jól osztottad el s Aard, ignisen kívül másra nem érdemes rakni, kivéve , ha nagyon vágsz mindent s a túlélés , csapdázás mestere vagy. -
38tibi38 #12887 Najó mostmár kurvára elegem volt. Végre sikerült legyőznöm mind a kettőt nemtudtam elmenteni a game-et. Javar megölt és kezdhettem elölről a mutánsokat....