The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, és ha hagyod hogy a gép készítse el a fõzetet, szívbaj nélkül használja el az olyan cuccokat ami miatt szépen lehet állást újratölteni...fõzetet csak manuál szabad csinálni !!
Hali. 4.fejezetben alina lelkét elküldtemde most nemtom mit kezdjek:S Valami ötlet?
igen, simán arra hogy kiválasztod a bal oldalról a keverni kívánt lötyit, és akkor egybõl betölti a hozzávalókat. a kényelem ára az amit leírtam. új próbálkozáskor ismeretlen potiont hoz létre, tehát kísérletezgetni kell. van több ilyen lötyim is, megnézem hatásukat egy visszatöltés keretében majd

tarti19
Szvsz arra gondolt, hogy kiválasztod a fõzetet s a gép automatikusan bedobálja a hozzávalókat, majd el is készíti azt😛 Manuálisan viszont, tovább tudsz ügyeskedni a fõzéssel, így akár, jobb hatékonyabb keverést is elõ tudsz állítani. Aztán, ha nem erre gondolt, akkor majd jól kijavít s én is kipróbálom az általa kedvelt fõzési formulákat.

Nem is tudtam, hogy van ilyen autopotion. Én még megjelenéskori w. verzióval toltam, de azóta már ott figyel az enhanced eredeti verzió a polcon. Gondolom utóbbiban van autopotion.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ja igen, a magyarított 1.5 enhanced verzió van telepítve. próbára típusú. emiatt van az, hogy vannak videobetétek amik sötét képernyõvel várnak ? hang van meg felirat, de néha nincs kép hozzá. a lányos jeleneteknél gyakrabban elõfordul...

az ugyanilyen angol verzióval volt ilyen probléma ?

hát hogy keményen... lehet boldogulni nélküle, csak úgy kurva nehéz lesz. 1xûbb turbózni, van alapanyag bõven, ha keresgéli az ember, és feleslegesen nem pazarolja késõbb. amúgy az alkímia is tök szuperül van megoldva. elsõre bonyolultnak tûnt, de kis kisérletezéssel rájön az ember, hogy az auto potion nem a legjobb választás, jobb ha a megfelelõ slotos alkoholt mi választjuk ki attól függõen, hogy hány slotos a készítendõ cucc, és a különbözõ hatóanyagú (szinû) alkotóelemekbõl is érdemes azt odabaszni a lombikba, amibõl sok van, kommersz leszedhetõ növények.

a negredo, albredo meg mittommégmi hatásokat akkor kell figyelni, ha DIREKT az átlagostól erõsebb potiont akarunk létrehozni, mert az ilyen plusz tulajdonsággal bíró alapanyagok ritkábbak, pláne hogy ugyanazon mellékkomponenst tartalmazzák, de amúgy csak ennyi a pláne benne.

úgy-úgy! Én is elkezdtem hardon annak idején, de jött valami újabb játék, ami elvitte az idõt, így a hardon végigtolás (még a 2. rész kijövetele elõtt) még várat magára! Lángoló kard nélkül is lehet tudni, mikor kell kattintani (sárga ívet vet a kard a kombó végén), és itt már tolni kell a fõzeteket keményen, ennek meg az az eredménye, hogy az ellenfõzetet is tolni kell keményen! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

újrakezdtem legnehezebb szinten. így másodszorra nem is tûnik annyira nehéznek már, hogy tudom mit kell csinálni, mire gyúrjak meg kotyvasszak.

a harc se annyira vészes hogy nincs lángoló kard ikon már, de mindenesetre az igazi dark feeling ezen a fokozaton van meg, mert itt azért ha rontok kinyírnak 😊

Ha legközelebb újra elkezded a játékot, akkor én azt tanácsolom, hogy az elsõ dolog, amiket megveszel, azok a szörny és növényhatározók, minden más az elején pénzkidobás és megbosszulja magát késõbb.

alratar
Néhány szörnyet már tudtam könyv nélkül is. PL. Kukorix
Brukszát meg még nem is kellett vadásznom.

Na de mindegy. Így jártam.
Óriás százlábú???<#wow2> Erre én nagyon nem emlékszem! Sürgõsen újra kell játszanom a játékot azthiszem!

gabesz100
Nem kellett volna tudnod ,de elõtte vannak olyan küldetések amiknek a teljesítéséhez kell olyan könyvet olvasnod amiben nem csak az adot küldetéshez tartozó szörnyek vannak.pl: HA bruksza kell akkor kapod az éhint meg az Alpot hozzá.Tehát ha a zerrikániai rovarokról olvasól akkor több ismeretet is szerzel.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

IMYke2.0.0.0
Napló... küldetések...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

alratar
Jö.
De elmondanád honnan kellett volna tudjam, hogy majd óriás százlábúakra, meg éhiekre kell vadásszak?
gabesz100
vagy esetleg a kovácsnál

gabesz100
A 4 fejezetben ha a fogadóban nincs könyv juliannál akkor nem tudod megtanulni így azt a küldit felejtsd el,elõbb kellett volna megtanulni .
EZ van.

alratar
Nem nagyon találtam kereskedõt a fogadóban.
IMYke2.0.0.0
Szörnyekrõl vehetsz könyveket is - kereskedõknél pl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

alratar
S akkor honnan fogom tudni a szörnyek leírását? Mivel a küldetések végrehajtásához kellenek a leírások.
gabesz100
hacsak Julienél nem találsz a kocsmában akkor felejtsd el.<#falbav>

alratar
Sziasztok.

A negyedik fejezetben honnan tudok könyveket szerezni?
Néhány szörny ismerete kell. (pl. óriás százlábú)
alratar
A druida völgyben lévõ, tzöld csajnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De õ nem pénzt ad a farkasbõrért!!!
sevendoor
kösz, Pierren túl vagyok, úgy értettem küldin kivül egyszerû kereskedõnek kell-e a farkasbõr? Ha igen melyiknek?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

tarti19
Nem sokat, hiszen a játék egy bizonyos pontján el fogsz jutni eme kérdés megválaszolására 😊 Ez majd komoly felismerés lesz Geraltunk számára, persze ez a te döntésedtõl is függ.

alratar
Sziasztok.

Meddig kell várjak, vagy mit kell tennem, hogy megtudjam ki a farkas ember?
IMYke2.0.0.0

gabesz100
bocsi rosszra nyomtam SEVENDOORNAK CÍMEZVE

gabesz100
A jelvényt majd egyik éjjel a fogadóban levõ foszer veszi meg de azt hiszem nem mindegy mit beszélsz vele mert könnyen megsértõdik.A farkasbõrt Pierre a vadász a mocsárban a révnél veszi meg.

sevendoor
Szasztok
Ki veszi meg tõlem a szalamandra jelvényeket? Farkasbõrt kinek tudom eladni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

IMYke2.0.0.0
Használtan. Megnézed, rákérdezel, alkuszol, üzletelsz.

- 3000 Ft - KLIKK
- 4999 Ft - KLIKK

gabesz100
Nem kell neki rohannod hanem van egy pár szám szerint három fa állvány azokat kell ledöntened miközben átfutsz a barlang teljes hosszán ha ügyes vagy a kikimór királynõre omlik a barlang.Tehát röviden futás végig és lõdd az aardot.

Oké mostmár téllleg elkadtam. Mikor kikell nyirni a kikmur királynõt nekirohanok egyet belégvág azt szevasz... Már megprobáltam elmenekülni is közbe ölni a kicsiket dehát ugyse sikerült.
Szerintem csak magadat adtad 😉
IMYke2.0.0.0
Áthoztam ide "A" konzol topik style-t 😊))

Érdekes megközelítés.

Hát nemigaz.. Most jutott eszembe az a jel 😄 Mind1 már továbbjutottam😊 sry a kérdésért😄
Ujabb gond:S Mikor triss elteleportál engem a szalamandra bázisára egy barlangban kötök ki és persze mint mindig nemlehet tovább menni mert az utat elltorllaszolja egy csomó fa szerüség és nemlehet máshol menni😄
Na megtaláltam😄
tarti19
Ott van egy csinos ajtó, onnan már nem tudsz eltévedni.

Sry. Nem + hanem 3.😊
Hali. +. fejezetben járok, mikor lekell menni a csatornában ami a kereskedõnegyedben van.Na szal megöltem azoakt a szalamandrákat megszereztem a követ és mikor kijvök talákozok a farkasember wincentel. Beszéltünk eggyet aztán elütnt. Hát igen de én egyáltalán nemtudok továbbmenni a térbõl mert minden út elvan zárva.Plz vki help.
Sziasztok!

Van egy kis gondom.
The Witcher Enchanced Edition nem indul a gépen a következõ üzenettel:
Hiányos jogkör:A program elsõ futtatásához rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkezned. Próbálom futtatni rednszergazdaként ugyanez az üzenet. Kompatibilitással próbálkoztam állítani, semmi. 64 bites windows 7-em van. Ezzel nem is fog menni?

Tudtok valami megoldást?
Elõre is köszi
alratar
Az utolsó két szefirát hol találom?
A térkép szerint a mocsár közepén található helyre mutat, ám ott semmit sem találok.
IMYke2.0.0.0
Ezért írtam zárójelbe, hogy én mire gondolok - miközben téged javítottalak 😊

alratar
Da. 😊
A gyûjtõi az a Collector's Edition.
gabesz100
Általában éjjel a hátsó helységben keresd

alratar
Sziasztok.

kosvelõt mikor találom meg a fogadóban?
IMYke2.0.0.0
Gyûjtõit (Enhanced) használtan lehet kapni, boltban ÉN nem találtam...